[-]
جعبه پيام
» <سرگرد راینهارت> خوش به حال لوک من ۱۰ سال نبودم نمیدونم از منم یاد کرده کسی
» <کنتس پابرهنه> لوک عزیز حدود هشت ماهه به کافه سر نزدن، جاشون چقدر خالیه، امیدوارم زودتر برگردن.
» <سرگرد راینهارت> شارینگهام عزیز درود یه قهوه در کاندید مهمان من.اول ورود گفتم اون اعدام نمایشی بود
» <سروان رنو> واقعا حسِ عید با برنامه سینمای کمدی و دیدن جمشید گرگین تکمیل می شد : https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=183&pid=4615
» <شارینگهام> به به ، سرگرد راینهارت عزیز ، رسیدن به خیر، نبودی ؛ داشتیم درباره ی اعدامت بحث می کردیم!
» <آرلینگتون> سلام گلوبال عزیز . دوستان یه شبکه استانی در تلوبیون پیدا کردم اسمش سربدارانه . مدام سریال سربدران رو نشون میده . اصلا متوقف نمیشه . نمیدونم چرا این جوریه
» <آدمیرال گلوبال> سلام و درود و تبریک سال نو به همه دوستان
» <رابرت> ممنون از حسن لطف‌تان سرکار خانم "کنتس پابرهنه". جذابیت طرح جلد کتاب‌های قدیمی دلایلی دارد که اگر عمری بود، درمورد آن خواهم نوشت.
» <سروان رنو> تو که اهل چایی نبودی راینهارت . هر وقت می رفتی کافه ی کاندید به هوای مونیک بود !
» <سرگرد راینهارت> من چند سالی نبودم الان که اومدم کافه شده مثل کاندید بعد از جنگ یه چایی خوردم که سرد بود
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی فیلمهای کمتر شناخته شده
نویسنده پیام
پهلوان جواد آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۴/۳۱
اعتبار: 25

تشکرها : 1058
( 4785 تشکر در 712 ارسال )
شماره ارسال: #101
RE: معرفی فیلمهای کمتر شناخته شده

(۱۴۰۲/۹/۲۲ عصر ۰۱:۱۴)Dude نوشته شده:  

آرلینگتون که درباره سریالی با داستان رقابت برای بار و مسافر و کشتی های رودخانه ای نوشته بودند، و عنوانش را هم بالاتر نوشته بودند. خاطرات مبهی از چنین سریالی به ذهنم خطور کرد. بالاتر را بالادست یا upstream فرض کردم و به نتیجه ای هم نرسیدم. ولی گزینه اصلیم The River Kings 1991 بود، که متاسفانه ویدیویی پیدا نکرده بودم. و خوشبختانه، جستجوی دوباره نتیجه داد. t1p.de/4hbfm 

آقا دمت گرم میدونی من چندسال دنبال این سریال بودم.{#smilies.heart} این همون سریالی هست که تو مسیر کشتی هر چند وقت یکبار مین منفجر میشد. قشنگ یادمه اواسط دهه 70 ساعت 6بعدالظهر پخش میشد.

زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است
۱۴۰۳/۱۲/۶ عصر ۱۰:۲۲
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رابرت, اکتورز, Dude, مارک واتنی, کریس, Kathy Day
Dude آفلاین
مشتری کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲

تشکرها : 929
( 1730 تشکر در 183 ارسال )
شماره ارسال: #102

(۱۴۰۳/۱۲/۶ عصر ۱۰:۲۲)پهلوان جواد نوشته شده:  

[quote='Dude' pid='45106' dateline='1702460677']

آرلینگتون که درباره سریالی با داستان رقابت برای بار و مسافر و کشتی های رودخانه ای نوشته بودند، و عنوانش را هم بالاتر نوشته بودند.  این همون سریالی هست که تو مسیر کشتی هر چند وقت یکبار مین منفجر میشد. قشنگ یادمه اواسط دهه 70 ساعت 6بعدالظهر پخش میشد.

با سلام و تشکر.

این سریال را ندیده بودم و آشنا به نظر آمدنش احتمالا بخاطر پست های گرامیان، پیرمرد در اینجا و مک گرگور بوده .

این پست می توانست مفید باشد اگر در آن آدرس، هنوز سریال پخش می شد. ولی متاسفانه سریال حذف شده!

چیز زیادی از این سریال در خاطرم نمانده، زیرا آن را گذرا و در پی یافتن صحنه‌ای که در ذهن داشتم دیدم—صحنه‌ای که در آن خدمه جوان کشتی های رودخانه‌ای، برای بار و مسافر با یکدیگر رقابت می‌کردند. تردید دارم که مینی‌ در کار بوده باشد؛ هرچند مطمئن هم نیستم.

درخواست معرفی مدل هوش مصنوعی ollama برای ترجمه زیرنویس و متن داشتم. به گمانم Aya 23 بد نبود(سمت راست) اسمش هم لطیف و زیباست، کیفیت aya:35b همانگونه که انتظار می رفت خیلی بهتر بود ولی 32 رم و 8 ویرم ما بدرد ترجمه بیشتر از یکی- دو سطر نمی خورد! با زحمت بسیار زورش به ترجمه زیر نویس می رسد. gemma2:27b به هیچ وجه بدرد ترجمه(حداقل ژاپنی) نمی خورد. خلاصه اینکه در حال حاضر aya:8b بهترین گزینه است. با 35بی در کنارش، برای تصحیح وکمک، در معدود جاهایی که 8بی نتواند.

۱۴۰۳/۱۲/۷ صبح ۰۳:۵۳
تشکر شده توسط : رابرت, سروان رنو, مارک واتنی, کریس, پیرمرد, مراد بیگ, Classic
Dude آفلاین
مشتری کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲

تشکرها : 929
( 1730 تشکر در 183 ارسال )
شماره ارسال: #103

فیلمی درباره روابط متوهمانه فرا اجتماعی: Ingrid Goes West, 2017 با بازی عالی  آبری پلازا و با تصویری ملموس از شخصیتی که پرداخته بود. با مشکلاتی هویتی و روانی که درباره اش و (طبع لطیفش!) ذهنیاتی داشتم  ولی علاقه به درک کردنشان را نه!

فیلم در لحظاتی کند و اندکی کسل‌کننده درباره کاراکتری با مشکلات شخصیتی و اختلالات روانی که در تمایز بین واقعیت و خیال مشکل دارد و در جستجوی هویت و تأیید است. و درباره شبکه‌های اجتماعی که  موجب سردرگمی می‌شوند، زمان را می‌بلعند. و شاید این فیلم برای کسی که توانایی دیدن خود از زاویه‌ای بیرونی را ندارد هم، ناخوشایند باشد!

وسؤال: چه عواملی باعث می‌شود افراد به دنبال هویت و پذیرش در دنیای مجازی باشند؟

انسان ذاتاً یک موجود اجتماعی است و دنیای مجازی نیاز به تعلق و پذیرش را به‌سرعت، و با تلاش کم‌تری برآورده می کند. دریافت لایک و کامنت، به‌عنوان نوعی پاداش، در افراد دارای عزت‌نفس پایین احساس پذیرفته شدن توسط دیگران را می دهد، و امکان ارائه نسخه ایده‌آل و غیرواقعی از خود را، با نمایش انتخابی و پنهان کردن جنبه های نا خوشایند. گویا هر بار که یک پست لایک می‌خورد، مغز فرد دوپامین ترشح می‌کند، که شبیه به مکانیسمی است که در اعتیاد به قمار دیده می‌شود.

افرادی که هویت قوی دارند و می‌توانند بین خود واقعی و خود مجازی تعادل برقرار کنند، کمتر درگیر مشکلات روانی می‌شوند. اما برای کسانی مانند اینگرید، این فضا می‌تواند بسیار مخرب باشد.وابستگی بیش‌ازحد به تأیید مجازی می‌تواند باعث مشکلات روانی جدی شود، از جمله اضطراب و افسردگی، اعتمادبه‌نفس وابسته لایک‌ها، احساس پوچی و بحران هویت، توسعه شخصیت‌های جعلی و ناسازگار با دنیای واقعی.

متوجه شدم که خبر حذف سریال در پست قبلی,  اشتباه بوده!

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ عصر ۱۲:۱۳
تشکر شده توسط : Classic, مارک واتنی, پیرمرد, سروان رنو, رابرت, کوئیک, Emiliano, آرلینگتون, آدمیرال گلوبال
ارسال پاسخ