[-]
جعبه پيام
» <دکتر بیکر> درود بر همگی،شدیدا بدنبال برنامه فیتیله در سال 86 87 بصورت کامل میگردم در اینترنت نیز موجود نیست اگر موجود دارین لطفا پیام خصوصی بگذارید
» <کنتس پابرهنه> اگر کارگردانان مطرح دنیا معمار بودند...! https://www.arel.ir/fa/News-View-2837.html
» <شارینگهام> درسته جناب Savezva ، جام جهانی وقتی جذاب تر میشه که تیم های صاحب فوتبال با هم سرشاخ شوند. مثل جام جهانی ۲۰۱۴
» <شارینگهام> کنتس عزیز ،بنده هم امیدوارم تا اون کشفیّات به کفشی جات تبدیل نشه!
» <Savezva> ولی جدا از شوخی واقعا دوست دارم همه تیم های مدعی قوی و در حد نامشان باشند، خصوصا مانشافت رقیب کلاسیک و همیشگی فرانسه
» <Savezva> صد البته ما خروس ها همچنان خودمان را مدعی می دانیم و برای سومین فینال اماده می شویم
» <Savezva> درود فراوان بر کافه نشینان عزیز. داشتم از اینجا رد می شدم دیدم بحث داغ جام جهانیه
» <کنتس پابرهنه> جناب شارینگهام من تمام امیدم به این پیش‌بینی شماست‌ها! https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=204&pid=4556
» <کنتس پابرهنه> آفرین جناب سروان، آفرین
» <سروان رنو> آره زوده , اما چون ژرمن ها بالاخره عاقل شدن و برای پیراهن تیم ملی طرح زیبای 1990 را رونمایی کردن , برنده آلمان می باشد !!
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی فیلمهای کمتر شناخته شده
نویسنده پیام
پهلوان جواد آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۴/۳۱
اعتبار: 26

تشکرها : 1149
( 5203 تشکر در 772 ارسال )
شماره ارسال: #101
RE: معرفی فیلمهای کمتر شناخته شده

(۱۴۰۲/۹/۲۲ عصر ۰۱:۱۴)Dude نوشته شده:  

آرلینگتون که درباره سریالی با داستان رقابت برای بار و مسافر و کشتی های رودخانه ای نوشته بودند، و عنوانش را هم بالاتر نوشته بودند. خاطرات مبهی از چنین سریالی به ذهنم خطور کرد. بالاتر را بالادست یا upstream فرض کردم و به نتیجه ای هم نرسیدم. ولی گزینه اصلیم The River Kings 1991 بود، که متاسفانه ویدیویی پیدا نکرده بودم. و خوشبختانه، جستجوی دوباره نتیجه داد. t1p.de/4hbfm 

آقا دمت گرم میدونی من چندسال دنبال این سریال بودم.{#smilies.heart} این همون سریالی هست که تو مسیر کشتی هر چند وقت یکبار مین منفجر میشد. قشنگ یادمه اواسط دهه 70 ساعت 6بعدالظهر پخش میشد.

زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است
۱۴۰۳/۱۲/۶ عصر ۱۰:۲۲
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رابرت, اکتورز, Dude, مارک واتنی, کریس, Kathy Day, ترنچ موزر, آرلینگتون
Dude آفلاین
مشتری کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲
اعتبار: 27

تشکرها : 1055
( 2242 تشکر در 231 ارسال )
شماره ارسال: #102

(۱۴۰۳/۱۲/۶ عصر ۱۰:۲۲)پهلوان جواد نوشته شده:  

[quote='Dude' pid='45106' dateline='1702460677']

آرلینگتون که درباره سریالی با داستان رقابت برای بار و مسافر و کشتی های رودخانه ای نوشته بودند، و عنوانش را هم بالاتر نوشته بودند.  این همون سریالی هست که تو مسیر کشتی هر چند وقت یکبار مین منفجر میشد. قشنگ یادمه اواسط دهه 70 ساعت 6بعدالظهر پخش میشد.

با سلام و تشکر.

این سریال را ندیده بودم و آشنا به نظر آمدنش احتمالا بخاطر پست های گرامیان، پیرمرد در اینجا و مک گرگور بوده .

این پست می توانست مفید باشد اگر در آن آدرس، هنوز سریال پخش می شد. ولی متاسفانه سریال حذف شده!

چیز زیادی از این سریال در خاطرم نمانده، زیرا آن را گذرا و در پی یافتن صحنه‌ای که در ذهن داشتم دیدم—صحنه‌ای که در آن خدمه جوان کشتی های رودخانه‌ای، برای بار و مسافر با یکدیگر رقابت می‌کردند. تردید دارم که مینی‌ در کار بوده باشد؛ هرچند مطمئن هم نیستم.

درخواست معرفی مدل هوش مصنوعی ollama برای ترجمه زیرنویس و متن داشتم. به گمانم Aya 23 بد نبود(سمت راست) اسمش هم لطیف و زیباست، کیفیت aya:35b همانگونه که انتظار می رفت خیلی بهتر بود ولی 32 رم و 8 ویرم ما بدرد ترجمه بیشتر از یکی- دو سطر نمی خورد! با زحمت بسیار زورش به ترجمه زیر نویس می رسد. gemma2:27b به هیچ وجه بدرد ترجمه(حداقل ژاپنی) نمی خورد. خلاصه اینکه در حال حاضر aya:8b بهترین گزینه است. با 35بی در کنارش، برای تصحیح وکمک، در معدود جاهایی که 8بی نتواند.

۱۴۰۳/۱۲/۷ صبح ۰۳:۵۳
تشکر شده توسط : رابرت, سروان رنو, مارک واتنی, کریس, پیرمرد, مراد بیگ, Classic, ترنچ موزر, آرلینگتون
Dude آفلاین
مشتری کافه

شماره ارسال: #103

فیلمی درباره روابط متوهمانه فرا اجتماعی: Ingrid Goes West, 2017 با بازی عالی  آبری پلازا و با تصویری ملموس از شخصیتی که پرداخته بود. با مشکلاتی هویتی و روانی که درباره اش و (طبع لطیفش!) ذهنیاتی داشتم  ولی علاقه به درک کردنشان را نه!

فیلم در لحظاتی کند و اندکی کسل‌کننده درباره کاراکتری با مشکلات شخصیتی و اختلالات روانی که در تمایز بین واقعیت و خیال مشکل دارد و در جستجوی هویت و تأیید است. و درباره شبکه‌های اجتماعی که  موجب سردرگمی می‌شوند، زمان را می‌بلعند. و شاید این فیلم برای کسی که توانایی دیدن خود از زاویه‌ای بیرونی را ندارد هم، ناخوشایند باشد!

وسؤال: چه عواملی باعث می‌شود افراد به دنبال هویت و پذیرش در دنیای مجازی باشند؟

انسان ذاتاً یک موجود اجتماعی است و دنیای مجازی نیاز به تعلق و پذیرش را به‌سرعت، و با تلاش کم‌تری برآورده می کند. دریافت لایک و کامنت، به‌عنوان نوعی پاداش، در افراد دارای عزت‌نفس پایین احساس پذیرفته شدن توسط دیگران را می دهد، و امکان ارائه نسخه ایده‌آل و غیرواقعی از خود را، با نمایش انتخابی و پنهان کردن جنبه های نا خوشایند. گویا هر بار که یک پست لایک می‌خورد، مغز فرد دوپامین ترشح می‌کند، که شبیه به مکانیسمی است که در اعتیاد به قمار دیده می‌شود.

افرادی که هویت قوی دارند و می‌توانند بین خود واقعی و خود مجازی تعادل برقرار کنند، کمتر درگیر مشکلات روانی می‌شوند. اما برای کسانی مانند اینگرید، این فضا می‌تواند بسیار مخرب باشد.وابستگی بیش‌ازحد به تأیید مجازی می‌تواند باعث مشکلات روانی جدی شود، از جمله اضطراب و افسردگی، اعتمادبه‌نفس وابسته لایک‌ها، احساس پوچی و بحران هویت، توسعه شخصیت‌های جعلی و ناسازگار با دنیای واقعی.

متوجه شدم که خبر حذف سریال در پست قبلی,  اشتباه بوده!

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ عصر ۱۲:۱۳
تشکر شده توسط : Classic, مارک واتنی, پیرمرد, سروان رنو, رابرت, کوئیک, Emiliano, آرلینگتون, آدمیرال گلوبال, ترنچ موزر
مراد بیگ آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱/۱۰
اعتبار: 38

تشکرها : 3033
( 2623 تشکر در 300 ارسال )
شماره ارسال: #104
Video ژوکوند دیگر نمی خندد - 1977

با گذر از مدار ایمان ، ماتریالیسمِ جهانی چون با روح مصرف گرایی پیوند بخورد ، شتابزدگی و اضطراب بدنبال می آورد و جامعه ی بشری را بسوی هرج و مرجی غیر قابل پیش بینی سوق می دهد یک آشفتگی دردآور که مراحل آن به طور اجنتناب ناپذیری به شکل منظم انجام می گیرد !

آنتونیو بوئرو بایخو در کتاب داستان دوگانه ی دکتر والمی  می نویسد :  برای جلوگیری از وقوع بدترین اتفاق باید فریاد بزنید که ممکن است اتفاق بیفتد .

آنتونیو مِرسِرو همین کار را با فیلم la gioconda está triste 1977 انجام می دهد ، هشداری که از طریق  یک نقاشی به مخاطب القا می کند - نگاره ی مونالیزا  دختر اسطوره ایِ جهانی با لبخندی حاصل از زندگی در روزگاری که ارزش روح انسانی و چشمه ی بیکران ایمان بر هر امر دیگری  رجحان داشت - و اکنون در این تمثیلِ مرسرو ، مونالیزا دیگر لبخندی به لب ندارد ، چون  فاجعه ای را پیش بینی می کند که حاصل هرج و مرج در زندگی اجتماعی انسانهای کنونی است ...

مونالیزا غمگین است فیلمی است آخرالزمانی و علمی تخیلی با فیلمنامه ی مشترکی از خوزه لوئیز گارسی و آنتونیو مرسرو  که سعی می کند دنیای واقعی و روزمره را آنچنان در عالم فرا طبیعی  ادغام کند تا  فریاد رسایی باشد  که گویایِ خطری اجتناب ناپذیر است ، فریادی که البته  بیشتر با تصاویر صورت می گیرد تا کلمات ، تا قوه ی ادراک جهانیان را به سمت خود معطوف سازد .

بازی والتر ویدارته در نقش پرفسور گلیمار بسیار قابل ستایش است  و بیننده را در لمس فضای فیلم بشدت یاری میرساند .

تولید فیلم به عنوان یک اثر تلویزیونی  اگر چه جاه طلبانه به نظر می رسد ، اما کامل نیست و با وجود اینکه اثر بلندی نیست اما دارای چندین سکانس کاذب است که باعث  اختلال در ضرب آهنگ فیلم میشود ، همچنین  سکانس ماقبل نهایی فیلم که نقطه ی اوج آن است و پایان جهان را به تصویر می کشد در مقایسه با آثار امروزی  تصنعی به نظر می رسد و صد البته که رضایت مخاطبِ سخت پسندِ امروزی را برآورده نمی سازد ، هرچند با توجه به سال ساخت فیلم که در آن اثری از تکنیک جلوه های ویژه  و ذخیره سازی کنونی وجود نداشته و نیز با توجه به بودجه ی محدود اثر به هنگام تولید چندان نمی شود به عوامل ساخت آن خرده گرفت .

مرسرو شاید مثال دیگر فیلم معروفش la cabina 1972 اثری ساخته باشد که در هر فرهنگی و در هر مرزی قابل درک نباشد اما برای ما که این روزهای تلخ و عجیب را تجربه می کنیم ، دیدن مجددش قطعا خالی از لطف و لحظه ای درنگ  نخواهد بود .

تقدیم به دوستان گرامی در تالار کافه کلاسیک بعنوان عیدی سال نوی ایرانی و عید رستگاری :

la gioconda está triste 1977 . srt

رمز عبور : cafeclassic5.ir

....................................................................

پی نوشت : این فیلم در یکی از شبهای سرد زمستان 1368 برای نخستین و آخرین بار از شبکه ی یک تلویزیون ایران با عنوان فیلم ژوکوند دیگر نمی خندد پخش شد ، متاسفانه هیچ نسخه ی زیرنویسی چه به زبان اسپانیولی و چه بزبانهای دیگر از آن در دنیای مجازی یافت نمیشود ، بنابراین امیدوارم در نسخه ی زیرنویسی که حاصل ترجمه و ویرایش متن بدست آمده از برگردان صوت زبان اصلی این فیلم پس از ساعتها صرف وقت بوده ، مرتکب خطایی نشده باشم .

مراد بیگ : من ادعائی ندارم ، خاله لیلا : ادعائی ندارم خودش کم ادعائی نیست .
۱۴۰۴/۱/۱۱ عصر ۰۶:۵۵
تشکر شده توسط : کنتس پابرهنه, اکتورز, آرلینگتون, رابرت, Dude, ممل آمریکایی, کوئیک, سروان رنو, Emiliano, Classic, مارک واتنی, آقای ماگو, mr.anderson, BATMAN, شارینگهام, Kathy Day, دون دیه‌گو دلاوگا, ترنچ موزر
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 87

تشکرها : 12230
( 20411 تشکر در 1707 ارسال )
شماره ارسال: #105
Video American Traitor خائن آمریکایی 2021

بعد از مدت ها بالاخره یک فیلمِ جدیدِ خوب به تور ما خورد !

فیلم American Traitor خائن آمریکایی که بر اساس زندگی واقعی اَکسیس سالی , بازیگر و خواننده آمریکایی ساخته شده . جذابیتِ یک داستان واقعی در دلِ جنگ جهانی دوم با لباس ها و آدم ها خاص دهه 40 , همراه با یک بازیگر زنِ زیبا و یک فروند آل پاچینو ؛  چیزهایی که هر کدام به تنهایی می تواند وسوسه تماشای یک فیلم باشد !

اَکسیس سالی یک زن آمریکایی است که در سفر به آلمان , عاشق هیتلر و مرام نازی ها می شود او به دلیل صدای گیرا , در رادیو برلین مشغول کار شده و زیر نظر دکتر گوبلز (وزیر تبلیغات آلمان ) معروف می شود. با ورود آمریکا به جنگ , سالی شروع به پروپاگاندا علیه دولت آمریکا می کند و  در رادیو از خانواده های آمریکایی می خواهد که مانع فرستادن فرزندان خود به جنگ علیه آلمان شوند. سپس با کمک شوهر آلمانی اش شروع به مصاحبه با اسیران آمریکایی می کند تا خانواده های آنها از سلامت آنها مطمئن شوند و توسط برنامه او پیام آنها را به نزدیکان شان برساند.  کار او بسیار بالا می گیرد تا جاییکه که اکثر سربازان در جبهه و خانواده های آمریکایی برنامه های رادیویی او را دائما گوش می کنند.

با شکست آلمان و پایان جنگ , او دستگیر و به آمریکا برگردانده می شود. افکار عمومی تشنه انتقام و خواستار اعدام او به جرم همدستی با نازی هاست ؛ امیدی به نجات او نیست اما یک وکیل کهنه کار ( آل پاچینو ) وکالت او را به عهده می گیرد. ( تداعی کننده فیلم وکیل مدافع شیطان ) ./ بازی ها و فیلمنامه خوب است و آل پاچینو هم ثابت می کند که دود هنوز از کنده بلند می شود . نسخه کامل  فیلم 108 دقیقه و دوبله خوبی هم از آن در دسترس است.

American Traitor: The Trial of Axis Sally  2021

رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۴۰۴/۲/۱۱ عصر ۱۱:۱۶
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رابرت, BATMAN, ممل آمریکایی, Classic, آرلینگتون, Emiliano, مراد بیگ, مارک واتنی, کنتس پابرهنه, شارینگهام, کوئیک, اکتورز, Kathy Day, آلبرت کمپیون, سرگرد راینهارت, آقای با, ترنچ موزر
سرگرد راینهارت آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۷/۱۱
اعتبار: 10

تشکرها : 161
( 352 تشکر در 33 ارسال )
شماره ارسال: #106
RE: American Traitor خائن آمریکایی 2021

سروان رنو:

بعد از مدت ها بالاخره یک فیلمِ جدیدِ خوب به تور ما خورد !

فیلم American Traitor خائن آمریکایی که بر اساس زندگی واقعی اَکسیس سالی , بازیگر و خواننده آمریکایی ساخته شده .

فیلم رو دیدم جناب سروان و بازم ال پاچینو عالی بود. یاد فیلم عدالت برای همه افتادم. که در این فیلم هم ال پاچینو نقش یک وکیل رو بازی میکنه. جوان بود سال ۱۹۷۹ بعد از پدر خوانده فکر کنم این فیلم رو بازی کرد. یک وکیل جسور و غیرقابل پیشبینی. جذابیت کار الپاچینو وقتی عیان میشه که دوست داری همه سکانسها با حضور اون باشه. جادوگر جذاب.

افراد پست و فرومايه از خطاهاي اشخاص بزرگ حظ فراوان مي برند
..شوپنهاور
۱۴۰۴/۵/۲ صبح ۰۲:۰۰
تشکر شده توسط : آقای با, آرلینگتون, سروان رنو, مارک واتنی, اکتورز, ترنچ موزر, کوئیک, رابرت, آلبرت کمپیون
سرگرد راینهارت آفلاین
مشتری کافه
*

( 352 تشکر در 33 ارسال )
شماره ارسال: #107

one day in the life of ivan dinosovich 

یک روز از زندگی ایوان دنیسوویچ  بر اساس رمانی از الکساندر سولژنیستین.باز بازی خوب تام کورتنی.

انقلاب بلشویک را شاید بتوان نقطقه عطفی در تاریخ ایدئولوژیهای جهان از ابتدای خلقت دانست.ایدئولوژی کاملا بشری.یک ابداع از مارکس ‌و پردازش لنین.تا قدرت گرفتن کمونیسم و روی کار امدن استالین.با اینکه این انقلاب نوین طرفداران زیادی داشت اما در خود روسیه بودند افرادی که از طریف قلم دست به نقد این مکتب بزرگ زدند.و سینما که در هر چیز سرک میکشد و از آن برای خود سوژه پیدا میکند.فیلمنامه نویسانی که نمیتوانند از هیچ رویدادی بدون تجسم یک فیلم عبور کنند و کارگردانانی که در خلق صحنه تمام عیار هستند.

سینما و مرام کمونیست عنوان مفصلی است که در این نوشته نمیگنجد.اشاره به فیلم یک روز از زندگی ایوان دنیسوویچ که به ادعای الکساندر سولژینیستین برا اساس واقعیت نوشته شده و فیلم بر پایه کتابی به همین نام.

ایوان مانند هزاران مرد روس به جنگ آلمانها رفته و اسیر شده.در پایان جنگ آزاد میشود و به خانه باز میگردد.اما در نهایت شگفتی محاکمه شده و به اتهام جاسوسی به سیبری تبعید میشود.اردوگاه های کار اجباری سیبری دست مایه چندین فیلم دیگر هم بوده اند.شرایط سخت تبعید شدگان به این جهنم یخ زده بسیاری از اهالی سینما را بر ان داشت تا به دنیا نشان دهند روزگاری در این جهنم سپید هزاران انسان بی گناه زندگی وحشتناکی داشتند.مرامی که بر پایه رفاقت بنا نهاده شده بود بجایی رسید که با رفقا به سختی برخورد میکرد.این فیلم روایت یک روز از زندگی ایوان دنیسوویچ تبعیدی به سیبری است از صبح که بیدار میشود تا شب که به خواب میرود.

فیلم در دهه ۶۰ از تلویزیون پخش شد اما نسخه دوبله آن نایاب است.

..شوپنهاور
۱۴۰۴/۵/۱۵ صبح ۰۲:۴۱
تشکر شده توسط : رابرت, Classic, آرلینگتون, سروان رنو, آقای با, اکتورز, مارک واتنی, آلبرت کمپیون, ترنچ موزر
آرلینگتون آفلاین
در به در کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۱/۳/۲۳
اعتبار: 22

تشکرها : 758
( 711 تشکر در 93 ارسال )
شماره ارسال: #108

آرلینگتون که درباره سریالی با داستان رقابت برای بار و مسافر و کشتی های رودخانه ای نوشته بودند، و عنوانش را هم بالاتر نوشته بودند. خاطرات مبهی از چنین سریالی به ذهنم خطور کرد. بالاتر را بالادست یا upstream فرض کردم و به نتیجه ای هم نرسیدم. ولی گزینه اصلیم The River Kings 1991 بود، که متاسفانه ویدیویی پیدا نکرده بودم. و خوشبختانه، جستجوی دوباره نتیجه داد. t1p.de/4hbfm 

وای جناب دود مهربان این پستتون الان دیدم . کی نوشته بودید اینو . این همون سریاله . ای خدا کجا بود این . اسم سریال عوض کرده بودن اسمش تهاجم یا مهاجم بود . چند سال دنبالش بودم . واقعا این کافه باید اسمش بره توی کتاب گینس . هوش مصنوعی کم میاره در برابر اطلاعات اساتید این کافه . واقعا ممنون دود عزیز . واقعا ممنون . چرا از زیر چشمم در رفته

۱۴۰۴/۵/۱۵ عصر ۰۵:۰۵
تشکر شده توسط : مارک واتنی, Dude, آلبرت کمپیون, رابرت, سرگرد راینهارت, ممل آمریکایی, master of puppet, ترنچ موزر
master of puppet آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۳/۳/۸
اعتبار: 8

تشکرها : 92
( 396 تشکر در 45 ارسال )
شماره ارسال: #109

(۱۴۰۴/۵/۱۵ عصر ۰۵:۰۵)آرلینگتون نوشته شده:  

وای جناب دود مهربان این پستتون الان دیدم . کی نوشته بودید اینو . این همون سریاله . ای خدا کجا بود این . اسم سریال عوض کرده بودن اسمش تهاجم یا مهاجم بود . چند سال دنبالش بودم . واقعا این کافه باید اسمش بره توی کتاب گینس . هوش مصنوعی کم میاره در برابر اطلاعات اساتید این کافه . واقعا ممنون دود عزیز . واقعا ممنون . چرا از زیر چشمم در رفته

این سریال ، آن مینی سریال تهاجم نبود،این سریال را شبکه دو پخش می کردو ماجراهایش به استرالیایی اوایل قرن بیستم (1900-1920) باز می گشت،سریال تهاجم 4 یا 5 قسمت بود و محصول نیوزلند (شاید هم استرالیا) که چند نوجوان به طور اتفاقی مین دریایی کشف می کنند و درگیر ماجراهای جنگ جهانی دوم می شوند،سریال تهاجم را برنامه نوجوان شبکه یک در سال 76 یا 77 پخش کرد.

۱۴۰۴/۵/۱۷ عصر ۰۴:۰۸
تشکر شده توسط : آرلینگتون, مارک واتنی, آلبرت کمپیون, ترنچ موزر
آرلینگتون آفلاین
در به در کافه
*

( 711 تشکر در 93 ارسال )
شماره ارسال: #110

(۱۴۰۴/۵/۱۷ عصر ۰۴:۰۸)master of puppet نوشته شده:  

این سریال ، آن مینی سریال تهاجم نبود،این سریال را شبکه دو پخش می کردو ماجراهایش به استرالیایی اوایل قرن بیستم (1900-1920) باز می گشت،سریال تهاجم 4 یا 5 قسمت بود و محصول نیوزلند (شاید هم استرالیا) که چند نوجوان به طور اتفاقی مین دریایی کشف می کنند و درگیر ماجراهای جنگ جهانی دوم می شوند،سریال تهاجم را برنامه نوجوان شبکه یک در سال 76 یا 77 پخش کرد.

وای . دوست خوب . پس باز من این قاطی کردم . جناب دود مهربان گفتن که ویدیو نداره . خودم هم تلاش کردم و فقط تیتراژ امد و اون خنده ی کاپیتان بدجنس سریال . موزیک تیتراژ و خنده ی کاپیتان ، کاملا در ذهنم باقی بود . اما خود سریال ویدیو ندارد . گمان کردم همونه . پس باز هم باید دنبالش باشم . شما هم یادتونه . اون تهاجم بود یا مهاجم . پره ی کشتی بخار باعث انفجار مین باقی مانده از جنگ دوم جهانی شد فکر کنم اون پسره فوت کرد و کلوچه ی مربایی به یادش پختن و بین اهالی کنار دریاچه پخش کردن .  سالهاس دنبالشم . در هنگام جشن های ۲۲ بهمن پخش میشد فکر کنم . اثری ازش نیست که نیست . ممنون که راهنمایی کردید دوست مهربان

۱۴۰۴/۵/۱۷ عصر ۰۶:۰۶
تشکر شده توسط : master of puppet, آلبرت کمپیون, مارک واتنی, ترنچ موزر
master of puppet آفلاین
دوست قدیمی

( 396 تشکر در 45 ارسال )
شماره ارسال: #111

(۱۴۰۴/۵/۱۷ عصر ۰۶:۰۶)آرلینگتون نوشته شده:  

وای . دوست خوب . پس باز من این قاطی کردم . جناب دود مهربان گفتن که ویدیو نداره . خودم هم تلاش کردم و فقط تیتراژ امد و اون خنده ی کاپیتان بدجنس سریال . موزیک تیتراژ و خنده ی کاپیتان ، کاملا در ذهنم باقی بود . اما خود سریال ویدیو ندارد . گمان کردم همونه . پس باز هم باید دنبالش باشم . شما هم یادتونه . اون تهاجم بود یا مهاجم . پره ی کشتی بخار باعث انفجار مین باقی مانده از جنگ دوم جهانی شد فکر کنم اون پسره فوت کرد و کلوچه ی مربایی به یادش پختن و بین اهالی کنار دریاچه پخش کردن .  سالهاس دنبالشم . در هنگام جشن های ۲۲ بهمن پخش میشد فکر کنم . اثری ازش نیست که نیست . ممنون که راهنمایی کردید دوست مهربان

با درودها بر شما و به خون خفتگان قبرستان آرلینگتون

فیلمی که تعریف کردید درباب انفجار مین دریایی با پره بخار کشتی قریب به یقین باید فیلم (murphy's war)، محصول 1971 با بازی پیتر اوتول باشد که چندین بار در دهه 70 از تلویزیون پخش شد

https://en.wikipedia.org/wiki/Murphy%27s_War

https://www.imdb.com/title/tt0067458/

در سایت روسی زیر نیز کل فیلم قابل تماشا است:

https://m.ok.ru/video/3736703666886

حالا اینکه در ایران با چه نامی پخش شد،بی اطلاعم

۱۴۰۴/۵/۱۷ عصر ۰۸:۳۹
تشکر شده توسط : آرلینگتون, آلبرت کمپیون, مارک واتنی, سروان رنو, ترنچ موزر
آرلینگتون آفلاین
در به در کافه
*

( 711 تشکر در 93 ارسال )
شماره ارسال: #112

(۱۴۰۴/۵/۱۷ عصر ۰۸:۳۹)master of puppet نوشته شده:  

فیلمی که تعریف کردید درباب انفجار مین دریایی با پره بخار کشتی قریب به یقین باید فیلم (murphy's war)، محصول 1971 با بازی پیتر اوتول باشد که چندین بار در دهه 70 از تلویزیون پخش شد

دوست خوش قلب من . ممنون از توجه و لطفتون . ولی متاسفانه نه . این هم نیستش . این فیلم رو جناب دود مهربان  بنابر درخواست جناب تارزان عزیز ، قبلا معرفی کردن ولی نبود . همه ش تقصیر این کله ی پوک من هست که چیز بیشتری از اون سریال یادم نیست . ولی خیلی استرس داشت . سکانس هایی که هی دوربین نزدیک میشد به مین دریایی با اون شاخک های انفجاریش و صدای قلمپ قلمپ آب دریاچه و تور ماهی گیری و پره های کشتی ، قشنگ جلو چشامه . آخرش هم فکر میکنم ترکید و پسر نوجوان که کلاه فرانسوی به سر داشت متاسفانه هلاک شد . منظورم از اون کلاه هایی  که فیلیکس کینگ در سریال قصه های جزیره کله ش میگذاشت . قشنگ یادمه کلاهشو

۱۴۰۴/۵/۱۷ عصر ۰۹:۱۸
تشکر شده توسط : رابرت, master of puppet, مارک واتنی, آلبرت کمپیون, ترنچ موزر
master of puppet آفلاین
دوست قدیمی

( 396 تشکر در 45 ارسال )
شماره ارسال: #113

(۱۴۰۴/۵/۱۷ عصر ۰۹:۱۸)آرلینگتون نوشته شده:  

دوست خوش قلب من . ممنون از توجه و لطفتون . ولی متاسفانه نه . این هم نیستش . این فیلم رو جناب دود مهربان  بنابر درخواست جناب تارزان عزیز ، قبلا معرفی کردن ولی نبود . همه ش تقصیر این کله ی پوک من هست که چیز بیشتری از اون سریال یادم نیست . ولی خیلی استرس داشت . سکانس هایی که هی دوربین نزدیک میشد به مین دریایی با اون شاخک های انفجاریش و صدای قلمپ قلمپ آب دریاچه و تور ماهی گیری و پره های کشتی ، قشنگ جلو چشامه . آخرش هم فکر میکنم ترکید و پسر نوجوان که کلاه فرانسوی به سر داشت متاسفانه هلاک شد . منظورم از اون کلاه هایی  که فیلیکس کینگ در سریال قصه های جزیره کله ش میگذاشت . قشنگ یادمه کلاهشو

پس احتمالا باید منظور و مراد شما همان سریال «تهاجم» پخش شده از شبکه یک باشد،فکر کنم در اصل یک فیلم طولانی تلویزیونی بود که به صورت یک سریال چند قسمتی از برنامه سیمای نوجوان پخش شد، من هم جز گیرافتادن آن مین دریایی کذایی در تور چیز بیشتری از سریال یادم نیست،فقط اینکه چندبار به شهر اوکلند اشاره کردند در سریال حالا منظور اوکلند نیوزلند بود یا اوکلند کالیفرنیا ،مشخص نیست، یک سکانس سریال هم یک جنگنده زیروی ژاپنی به قایقی تفریحی حمله می کرد، اگر سریال موردنظرمان یکی باشد.

چه چیزی خوشتر از مرگ در راه خاکستر نیاکان و معابد خدایان
۱۴۰۴/۵/۱۷ عصر ۰۹:۵۸
تشکر شده توسط : آرلینگتون, رابرت, Dude, مارک واتنی, آلبرت کمپیون, ترنچ موزر
آرلینگتون آفلاین
در به در کافه
*

( 711 تشکر در 93 ارسال )
شماره ارسال: #114

(۱۴۰۴/۵/۱۷ عصر ۰۹:۵۸)master of puppet نوشته شده:  

(۱۴۰۴/۵/۱۷ عصر ۰۹:۱۸)آرلینگتون نوشته شده:  

پس احتمالا باید منظور و مراد شما همان سریال «تهاجم» پخش شده از شبکه یک باشد،فکر کنم در اصل یک فیلم طولانی تلویزیونی بود که به صورت یک سریال چند قسمتی از برنامه سیمای نوجوان پخش شد، من هم جز گیرافتادن آن مین دریایی کذایی در تور چیز بیشتری از سریال یادم نیست،فقط اینکه چندبار به شهر اوکلند اشاره کردند در سریال حالا منظور اوکلند نیوزلند بود یا اوکلند کالیفرنیا ،مشخص نیست، یک سکانس سریال هم یک جنگنده زیروی ژاپنی به قایقی تفریحی حمله می کرد، اگر سریال موردنظرمان یکی باشد.

بی تردید همونه که میگید دوست گرامی . تهاجم . کاش یک روز همه ی دوستان ، گمشده هاشونو پیدا کنن . منم پیدا کنم

۱۴۰۴/۵/۱۸ صبح ۰۵:۵۱
تشکر شده توسط : Dude, مارک واتنی, master of puppet, آلبرت کمپیون, ترنچ موزر
Dude آفلاین
مشتری کافه

شماره ارسال: #115

سلام.

راجع به این The River Kings تاکیدم در این پست، به پیدا شدن ویدیوی سریال که گهگاه در دسترس است بود و نه خود سریال- آن هم در جستجوی Lazy Jane که در جایی دیده بودم- که خوب شد! چون کمی بعد متوجه شدم که پیش تر در باره اش پیر مرد گرامی نوشته بودند.

این سریال ' تهاجم" هم بنظر می آید از آنهاییست که فقط کسی که خودش سریال را دیده می تواند پیدایش کند. با جستجو در پی چهره ها و مکان های آشنا!

نزدیکتر از این The Champion 1989 به آنچه که گفته شد پیدا نکردم و نه اطلاعات زیادی درباره سریال و کتابش. بنظر آمد داستان دیگری دارد، هر چند اندک ویدیو های در دسترس، بچه ها و کلاه و قایق و اینها را داشت. و گفته کارگردان درباره پایان سریال به نوشته های آرلینگتون گرامی نزدیک بود!

۱۴۰۴/۵/۱۸ صبح ۰۷:۵۷
تشکر شده توسط : مارک واتنی, رابرت, دون دیه‌گو دلاوگا, آرلینگتون, master of puppet, آلبرت کمپیون, سروان رنو, شارینگهام, Classic
آرلینگتون آفلاین
در به در کافه
*

( 711 تشکر در 93 ارسال )
شماره ارسال: #116

(۱۴۰۴/۵/۱۸ صبح ۰۷:۵۷)Dude نوشته شده:  

سلام.

راجع به این The River Kings تاکیدم در این پست، به پیدا شدن ویدیوی سریال که گهگاه در دسترس است بود و نه خود سریال- آن هم در جستجوی Lazy Jane که در جایی دیده بودم- که خوب شد! چون کمی بعد متوجه شدم که پیش تر در باره اش پیر مرد گرامی نوشته بودند.

این سریال ' تهاجم" هم بنظر می آید از آنهاییست که فقط کسی که خودش سریال را دیده می تواند پیدایش کند. با جستجو در پی چهره ها و مکان های آشنا، مثلا در اینجا و آنجا!

نزدیکتر از این The Champion 1989 به آنچه که گفته شد پیدا نکردم و نه اطلاعات زیادی درباره سریال و کتابش. بنظر آمد داستان دیگری دارد، هر چند اندک ویدیو های در دسترس، بچه ها و کلاه و قایق و اینها را داشت. و این گفته کارگردان درباره پایان سریال که باز هم به نوشته های آرلینگتون گرامی نزدیک بود! While there’s plenty of adventure and laughter, it can rapidly disappear; as typified by the bleak, powerful ending. After shooting the scene, it occured to me that it might be 'nice' to have a more comfortable conclusion, and actually finish on Rex in the bosom of his family, wrapped in a blanket with a cuppa and a scone.

لطف شما همیشه شرمنده م کرده دود مهربان . این چمپیون معلومه جالب و خوش ساخته . نوجوانهاش یه مقدار کم سن و سال تر هستن فکر کنم از اون سریال تهاجم . اون جا یه خورده بزرگتر بودن فکر کنم . ای کاش یک روز  آرشیو صدا و سیما به روی همه باز بشه . بریم بگردیم گمشده هامونو  پیدا کنیم . گنج واقعی اون جاست . خیلی گمشده دارم . همه ی دوستان مهربان ، گمشده هاشونو پیدا کنن و ارامش بگیرن امیدوارم اون روز

۱۴۰۴/۵/۱۸ عصر ۰۴:۲۹
تشکر شده توسط : Dude, master of puppet, آلبرت کمپیون, سروان رنو, مارک واتنی, ترنچ موزر
سرگرد راینهارت آفلاین
مشتری کافه
*

( 352 تشکر در 33 ارسال )
شماره ارسال: #117

پیشنهاد میکنم تماشای فیلم

into the white  درون سپیدی یا در میان سپیدی

محصول سال ۲۰۱۲ نروژ و سوئد با امتیاز ۷.۱

در اثنای جنگ جهانی دوم دو هواپیمای آلمانی و بریتانیایی در کوه های سفید از برف نروژ سقوط می کنند .خدمه یک کلبه پیدا می کنند و برای در امان ماندن از سرما بدان پناه میبرند.خدمه دشمن هم این کلبه را می یابند و داستانی زیبا با مفهوم چرا با هم میجنگیم شکل میگیرد.

..شوپنهاور
۱۴۰۴/۵/۲۱ صبح ۰۱:۴۰
تشکر شده توسط : آقای با, رابرت, مارک واتنی, آرلینگتون, اکتورز, سروان رنو, آلبرت کمپیون, مراد بیگ, ترنچ موزر
آرلینگتون آفلاین
در به در کافه
*

( 711 تشکر در 93 ارسال )
شماره ارسال: #118

(۱۴۰۴/۵/۲۱ صبح ۰۱:۴۰)سرگرد راینهارت نوشته شده:  

پیشنهاد میکنم تماشای فیلم

into the white  درون سپیدی یا در میان سپیدی

محصول سال ۲۰۱۲ نروژ و سوئد با امتیاز ۷.۱

در اثنای جنگ جهانی دوم دو هواپیمای آلمانی و بریتانیایی در کوه های سفید از برف نروژ سقوط می کنند .خدمه یک کلبه پیدا می کنند و برای در امان ماندن از سرما بدان پناه میبرند.خدمه دشمن هم این کلبه را می یابند و داستانی زیبا با مفهوم چرا با هم میجنگیم شکل میگیرد.

سرگرد عزیز تر از جان ، در صفحه ی ۱۵۲ تاپیک درخواست راهنمایی در مورد نام فیلم ، گمشده ای رو اعلام کرده بودم که هنوز یافت نشده . جناب اکتورز مهربان ، در پاسخ آن مطلب ، همین فیلم اعلامیه شمارا معرفی کردند که مضمونی مشابه داشت و الحق زیبا بود .  لطفا گمشده ی مرا نیز در صفحه ی ۱۵۲ مطالعه کنید . نمیدانم چرا موفق به الحاق لینک آن صفحه و بارگزاری در اینجا نمیشوم

۱۴۰۴/۵/۲۱ عصر ۱۲:۵۱
تشکر شده توسط : اکتورز, رابرت, مارک واتنی, آلبرت کمپیون, آقای با, سرگرد راینهارت, Kathy Day, ترنچ موزر
master of puppet آفلاین
دوست قدیمی

( 396 تشکر در 45 ارسال )
شماره ارسال: #119
Music RE: معرفی فیلمهای کمتر شناخته شده

زنان در میدان جنگ

فیلم «زنان صاعقه در میدان جنگ» به آلمانی (Blitzmädels an die Front)، فیلمی مهجور محصول 1958 آلمان غربی است. شرح حال زنان نظامی آلمانی در جبهه غربی در یک سال آخر جنگ؛ فیلم ها را سالها پیش دیدم و چند صباح پیش به طور اتفاقی در یوتوب دوباره تماشا کردم . فیلم اصلا کار درجه یک و سطح بالایی نیست ،چه بسا از سایر فیلم هایی آمریکایی و شوروی در باب نقش زنان در جنگ متوسط تر بود. تنها چیزی که از فیلم جال توجه بود این بود که در آن دوران تنها فیلم جنگی آلمانی بود که به نقش زنان می پرداخت و بعدها نیز فیلم دیگری از این ژانر از سینمای آلمان ندیدم.

آدرس فیلم در سایت IMDB:

https://www.imdb.com/title/tt0051417/

فیلم نیز همکنون در یوتوب موجود است به آدرس زیر:

https://www.y o u t u b e . c o m/watch?v=GZvBbUcedBY

پی نوشت: اصطلاح آلمانی(Blitzmädels) نام عمومی زنانی است که عموما در نقش های غیررزمی چون اپراتوری رادیو  و راننده ماشین و ... در ارتش آلمان در جنگ جهانی دوم خدمت می کردند

فایل های ضمیمه
.jpg  images (1).jpg (اندازه: 6.81 KB / دانلودها: 6)
.jpg  images.jpg (اندازه: 12.12 KB / دانلودها: 5)
۱۴۰۴/۵/۲۴ صبح ۰۱:۳۷
تشکر شده توسط : آرلینگتون, رابرت, مارک واتنی, سروان رنو, مراد بیگ, ترنچ موزر, سرگرد راینهارت, Classic
پهلوان جواد آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۴/۳۱
اعتبار: 26

تشکرها : 1149
( 5203 تشکر در 772 ارسال )
شماره ارسال: #120

فیلم سینمایی NOTHING MEN 2010 

یک فیلم سینمایی استرالیایی زیبا راجع به مشکلات یه پدر دارای فرزند معلول که وارد محیط کاری جدید میشه و به خاطر داشتن فرزند معلول مورد تمسخر همکارانش قرار میگیره. تا حالا خودم تو هیچ سایت ایرانی برای دانلود ندیدمش و سالها پیش ازیک سایت حارجی دانلودش کردم. 

کشور استرالیا

محصول سال 2010

نویسنده و کارگردان: مارک فیتزپاتریک

و با بازی دیوید فیلد و کالین فریلس -مارتین دینگل و.....

نمره IMDB:6.2

زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است
۱۴۰۴/۵/۲۴ عصر ۰۸:۱۶
تشکر شده توسط : آرلینگتون, ترنچ موزر, رابرت, سروان رنو, مارک واتنی, سرگرد راینهارت
ارسال پاسخ