موسیقی تلویزیونی معرفی میکنم از مایکل گریسون. ایشون زاده آمریکا به سال 1956 هستند و در سال 2004 نیز از دنیا رفتند. مجموعه آثار وی همه از یک سبک و سیاق پیروی میکنه و بسیار تحت تاثیر بزرگانی چون، شولز، تنجرین دریم و ژار هستش. همچنین بدلیل تکرار پیاپی دو یا چند ملودی در فضاهای یکسان، میشه موسیقیش رو به نوعی متاثر از مینیمالیست هم دونست.
توجهتون رو جلب میکنم به قطعه زیبای افسون حرکت (اگه درست ترجمه کرده باشه) از آلبوم منشورهای ایشون.
اگر منظورتون از مورد اول, موسیقی فیلم پل رودخانه ی کوای و همان مارش معروف Colonel Bogey است که با سوت زدن همراهه, سازنده ی آن Kenneth Alford است. اگر همین قطعه مورد نظر شماست, بفرمایید تا لینک اش رو براتون ارسال کنم.
آهنگ رو من دارم منظورم معرفی آهنگهای معروف فرانک پورسل بود واسه دوستان
۱۳۹۲/۱۰/۱۸ عصر ۰۸:۰۷
تشکر شده توسط :
اﻟﻜﺘﺮﻭﭘﻴﺎﻧﻴﺴﺖ ﺭاﺩﻳﻮ و ﻣﻮﺳﻴﻘﻲ
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۷/۱۵
اعتبار: 26
سلام، یه نظر کلی بدم. آهنگ های دیسکویی پخش شده از صدا و سیما 50% شون آهنگ های دهه 80 و 90 موسیقی باکلام غربی گروه هایی مثل Boney M، C.C.Catch، Modern Talking، Mr. President، Bad boys Blue، Bacarat و ... اند که صدا ازشون برداشته شده و با برش های مختلف و میکس های آماتوری همون موقعی رو برنامه هاشون استفاده میکردند. یا چیز مشخص و مشهود دیگه ای که هست، از اجراهای بازنوازی شده و بی کلام آهنگهای باکلام توسط نوازندگانی مثل همین فرانک پورسل، پل موریه استفاده میکردند.
[/quote]
سلام کاوه جان،
کاملاً درست هست، صدا و سیما به تور فزاینده از این موسیقیهای دیسکو مخصوص سالهای ۸۹ و ۹۰ استفاده کرده. به هر حال بسیار زیاد هستن و وقت ٔبر برای پیدا کردن.
دوستان عزیز ، کار بسیار زیبا از هنرمند معروف هانک ماروین پخش شده از صدا
اصل این موسیقی از گروه "Pet Shop Boys" هست که به صورت سینتسایزر در آلمان باز نوازی شده. یاد هست اون اوایل آلبومی از میدون انقلاب تهران گرفتم که بی نامو نشون بود، و مخلوطی از آهنگای آلبوم سینتسایزر کوتو و سینتسایزر گالاکسی ارکسترا بود که دقیقاً همون آلبوم در صدا و سیما پخش میشد. یکی از آهنگ هاش که برام هنوز کشف کد نشده بود همین بود که البته توی خود این سایت هم http://www.discogs.com چیزی گفته نشده . آهنگ رو حتما شنیدید. برای اولین بار توی شبکه جهان بین , اینترنت, برای دانلود رایگان قرار میدم.
دو تا از آهنگای این آلبوم هنوز هم از رادیو پخش میشه
سلام محمد عزیز،
بسیار خوشحالم که شما رو در جمع دوستان می بینم. هیچ چیز بهتر از دوستی و گردهمایی اونها در یک مکان نیست. چون همه یکدل و یک فکرند و یک هدف رو دنبال می کنند.
من از شما دوستان چیزی جز مهربانی ندیدم و خوشحالم که در جمع شما هستم.
به امید دیدن روزهای بهتر و پیشرفت بیشتر.
بد نیست یادی هم از Old Ali بکنیم که پستهای خوب و مفیدی در انجمن قبلی داشت.
بسیار خوشحالم که شما رو در جمع دوستان می بینم. هیچ چیز بهتر از دوستی و گردهمایی اونها در یک مکان نیست. چون همه یکدل و یک فکرند و یک هدف رو دنبال می کنند.
امیدوارم که او را هم بزودی در جمع دوستانه خودمون ببینیم.
روز خوش و بای.
سلام خیلی ممنون
همونطور که میبینید بیش از 1 سال طول کشید تا بتونم اینجا پست بزنم. خیلی محدود کنندس و نمیزاره از مشارکت و حضور همه استفاده بشه.
یه سری کارای قدیمی هست که حیفه دوباره معرفی نشه ولی به هرحال چیزای جدید هم باید باشه.
اینو بصورت اتفاقی لابلای کلکشن بزرگ 50 آلبوم کیتارو پیدا کردم آهنگ برنامه جهاد کشاورزی دهه 60 تلویزیون هست که دنبالش بودم. ببخشید اگه واسه بعضیا جدید نیست.
Kitaro - Fragrance Of Nature
Kitaro with The London Symphony Orchestra - Conducted By Paul Buckmaster Recorded in October 1980
اگر توجه کنید یکی از کارهای ایشونSynthesizer Spectacular هست که با نام دیگر ایشون Star inc هست و صدا مخصوصاً در برنامهای ورزشی از این کار استفاده کرده
مثلاً این آهنگ زیبا به کارت در برنامهٔ ورزش از رادیو تهران، از همین آلبوم، پخش میشد:
دو تا از آهنگای این آلبوم هنوز هم از رادیو پخش میشه
سلام به همهٔ دوستان و به محمد عزیز (ام اچ کام )
این هم موسیقی درخواستی شما که در یوتویوب خواسته بودید. آهنگ صدا و سیمایی از فرانز لامبرت. البته از دقیقهٔ یک و ۳۸ ثانیه برای بچهها ممکن هست آشنا باشه.
این هم موسیقی درخواستی شما که در یوتویوب خواسته بودید. آهنگ صدا و سیمایی از فرانز لامبرت. البته از دقیقهٔ یک و ۳۸ ثانیه برای بچهها ممکن هست آشنا باشه.
سلام و تشکری ویژه از مهدی عضو بیش-فعال این فروم و اون فروم.
آدم افسوس میخوره اینهمه آثار هنری به دست فراموشی و نابودی سپرده شده. تازه اینا که ماله حدود 25 سال پیشه وای به حال قدیمی ترا چه شاهکارایی که دیگه هیچ اثری ازشون نیس حتی یه نمونه بیکیفیت ...
فکر میکنم 15 تا از آهنگای گمنامو پیدا کردم شاید هیچکدوم مد نظر من نباشه ولی ظاهرا" بیشترش مال شماس مهدی جان. ممکنه بعضیا خود خودش نباشه ولی شبیه هست به هر حال.
من خیلی سپاسگزارم بابت این همه محبت که به خرج دادی.
برای من یک دنیا ارزش داره این کار شما، به ویژه اینکه ما در اینجا حقوق نمیگیریم اما وقت میگذاریم و این عشق هست.
من کاری ندارم که چند تاا از اینها آهنگهای ناشناس من بود ، مهم نفس عمل شما دوست خوبم هست که برای من گرانبهاست.
در مورد " ضبط شماره ۱۶"/ آهنگ ۱۴ باید بگم که اصل این آهنگ از گروه "Peter Kommers, Rob Papen, Ruud van Es" "Nova" هست , البته در فروم قبلی شناسایی شّد اما من لینک مربوط رو اینجا هم میگذارم.
این آهنگ رو اتفاقا در همون پست مربوط به این گروه میخواستم بذارم که چون فکر کردم احتمالا صدا و سیمایی نیست منصرف شدم ... حالا شما چون خودتون بهتر میدونید دنبال چی میگردید گوش کنید ببینید همون آهنگه یا نه ؟
بکوشید معنایی در زندگی خود بیابید, فراتر از لذت طلبی و گریز از رنج زیرا فارغ از هر باوری که دارید نیرویی که ایمان به این “معنا” در شما بیدار می سازد از آن دو نیرو برتر و بزرگتر است
این آهنگ رو اتفاقا در همون پست مربوط به این گروه میخواستم بذارم که چون فکر کردم احتمالا صدا و سیمایی نیست منصرف شدم ... حالا شما چون خودتون بهتر میدونید دنبال چی میگردید گوش کنید ببینید همون آهنگه یا نه ؟