![]() |
» <آرلینگتون> دوستان ، داره عید میشه
» <شارینگهام> «اجاره نشین ها» هم اکنون از شبکه ی نمایش, یاد همه ی این هنرپیشگان به خیر » <BATMAN> لطف داری کنتس عزیز » <کنتس پابرهنه> https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=705&pid=2848 » <کنتس پابرهنه> بتمن جان چقدر خاطراتت رو توی این تاپیک دوست دارم. جا داره یادی هم بکنیم از این پست هانیبال... گویا برای دوستمون هر روز چهارشنبهسوری بوده. » <BATMAN> ![]() » <BATMAN> انار قرمز کهنه یا همون مونده رو آبشو بگیرید بعد بهش نصف قاشق چایخوری شکر و نمک اضافه کنید بزارید خنک شه بعد لذتشو ببرید ، طعم خیلی خاصی داره » <شارینگهام> قابل نداشت ،قدیم ها، آب برگه فروشی یکی از کاسبی های بچگانه ی ما بود! » <آرلینگتون> این چی بود من دیدم دوست خوب شارینگهام مهربان . بتمن جان ببینید عکسشو دوباره .مجنون شدم . یه لیوان از اینا با نمک زیاد بخورم باید تا آروم شم . » <BATMAN> تشکر شارینگهام عزیز، واقعا دلم خواست، من عاشق این چیزام ![]() |
![]() |
سینمای امروز "مدرن و پست مدرن"
|
|
نویسنده | پیام |
کنتس پابرهنه
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 175 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۶/۵ اعتبار: 48 تشکرها : 3661 ( 2950 تشکر در 125 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۴/۱۰/۶ صبح ۱۰:۱۸ |
| ||
![]() |
خانم لمپرت, لو هارپر, آلبرت کمپیون, داداش کایکو, Classic, Memento, زبل خان, واتسون, oceanic, کاپیتان اسکای, سروان رنو, اسکورپان شیردل, BATMAN, آقاحسینی, ایـده آلـیـسـت, حمید هامون, Princess Anne, جروشا, دزیره, پیرمرد, جیمز باند, فورست, کالاهان, زرد ابری, پروفسور, پرنسس آنا, باربوسا, اکتورز, Dude |
|
پیام در این موضوع |
سینمای امروز "مدرن و پست مدرن" - کنتس پابرهنه - ۱۳۹۴/۱۰/۶ صبح ۱۰:۱۸
RE: سینمای امروز "مدرن و پست مدرن" - جو گیلیس - ۱۳۹۵/۳/۲۶, عصر ۱۰:۱۳
RE: سینمای امروز "مدرن و پست مدرن" - لوک مک گرگور - ۱۳۹۶/۱۱/۲۹, صبح ۰۱:۲۷
RE: سینمای امروز "مدرن و پست مدرن" - سروان رنو - ۱۴۰۰/۱۱/۲۳, عصر ۰۹:۲۳
فیلم oppenheimer اوپنهایمر - سروان رنو - ۱۴۰۲/۵/۱۸, صبح ۱۱:۰۱
RE: سینمای امروز "مدرن و پست مدرن" - BATMAN - ۱۴۰۲/۵/۲۰, عصر ۰۷:۵۰
RE: سینمای امروز "مدرن و پست مدرن" - کنتس پابرهنه - ۱۴۰۲/۵/۲۲, عصر ۰۵:۱۱
RE: سینمای امروز "مدرن و پست مدرن" - Dude - ۱۴۰۲/۱۰/۱, صبح ۰۳:۲۱
RE: سینمای امروز "مدرن و پست مدرن" - Dude - ۱۴۰۲/۱۰/۱۵, صبح ۰۲:۲۲
فیلم گودزیلا منهای یک Godzilla mius one - سروان رنو - ۱۴۰۳/۳/۴, عصر ۰۱:۳۱