[-]
جعبه پيام
» <رابرت> نوروز خود را چگونه گذراندم؟ در "خاطرات سودا زده من" https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...9#pid45489
» <کنتس پابرهنه> در ستایش وودی آلن و نکوهش باربی... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...4#pid45484
» <مارک واتنی> کارتون زیبای "هاکلبری فین" دوبله فارسی و کامل : https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...4#pid45474
» <BATMAN> سریال Slasher فصل اولو دیدم و خوشم اومد ، خونریزی الکی نداره ، ببشتر جنایی و معماییه https://s8.uupload.ir/files/slasher_d89c.jpg
» <BATMANhttps://rooziato.com/1402490975/10-best-...-tv-shows/
» <BATMAN> سلام شارینگهام عزیز، با اجازه شما بله!
» <شارینگهام> سلام بتمن جان، گشت شبانه ات آغاز شده؟
» <BATMAN> شب بخیر https://s8.uupload.ir/files/the_batman_hpv2.jpg
» <اکتورز> مجیدی ، کیا رستمی ، پوراحمد و ... نقش بچەها در فیلمهایشان بسیار پررنگ بودە و این بیشتر بە دلیل دور زدن سانسور بودە
» <اکتورز> همەی وجودم درد گرفت
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نوستالژی نوار کاست
نویسنده پیام
اسکورپان شیردل آفلاین
ناظر انجمن
*****

ارسال ها: 512
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۳/۱۱
اعتبار: 50


تشکرها : 5286
( 6632 تشکر در 287 ارسال )
شماره ارسال: #4
RE: نوستالژی نوار کاست

شرکت های سازنده:

1- سونی:

 سونی ژاپنی یکی از نوارهای مطلوب و با کیفیت و نسبتا ارزان برای ضبط و پخش محسوب میشد. البته به خاطر محبوبیت این برند ، انواع تقلبی آن هم در بازار زیاد بود که مهارت زیادی برای تشخیص تقلبی بودن آن طلب میرد.(و البته ما این مهارت را داشتیم!). سونی ای اف یکی از محبوبترین برندهای سونی برای ما بود. در زیر چند نمونه از محصولات سونی در سالهای مختلف را میبینیم:

2- ماکسل :

این برند ژاپنی نیز که توسط  شرکت هیتاچی-ماکسل تولید میشد همانند سونی  کیفیت و قیمت مناسبی داشت ؛ مخصوصا نوارهای ماکسل یو-آر که برای ضبط مناسب بودند. (شکل زیر)

3- تی دی کا:

 برند ژاپنی تی دی کا محصول کارخانه تی دی کا ژاپن ، نسبت به سونی و ماکسل شهرت کمتری داشت ، اما مثل همه ژاپنی ها باکیفیت بود. از این نوار کاست هم زیاد استفاده می کردیم.

4-  فوجی:

نوار کاست مطلوب من برای ضبط . گرچه برند فوجی بیشتر به خاطر ملزومات عکاسی اش شناخته شده است اما الحق نوار کاست های این شرکت ژاپنی عالی بود. قیمت آن کمی بالاتر از نوارهای سونی و ماکسل بود اما ارزشش را داشت. در زیر چند نمونه از این محصول ارزشمند را می بینید:

5-  اس کا سی:

 شرکت کره ای اس کا سی- اسمت یکی از بزرگترین شرکت های تولید و توزیع نوار کاست در دنیا محسوب میشد. برندهای این شرکت تحت نامهای اسمت و اس کا سی در همه دنیا منجمله اروپا و آمریکا به فروش میرفت. در ایران هم از جمله نوارهای فراوان و ارزان قیمت محسوب میشد . اما کیفیت چندان خوبی نداشت و نوار ایده آل ما نبود.

6-  گلدستار (ال جی):

 شرکت گلد استار در سال 1958 در کره تاسیس شد و اولین رادیو را در کره تولید کرد. این شرکت در سال 1992 با شرکت صنایع پلاستیک "لاکی" شریک شد . چون نام جدید شرکت یعنی لاکی-گلداستار کمی ثقیل بود ، در سال 1995 نام خود را به ال-جی تغییر داد. محصولات این شرکت چه با برند گلداستار و چه با برند ال-جی دارای قیمت ارزان و کیفیت متوسطی بودند:

.

ادامه دارد ...


طریقت سامورایی استوار بر مرگ است. آن‌گاه که باید بین مرگ و زندگی یکی را انتخاب کنی، بی‌درنگ مرگ را برگزین. دشوار نیست؛ مصمم باش و پیش رو. آن هنگام که تحت فشار انتخاب زندگی یا مرگ قرار گرفته‌ای، لزومی هم ندارد به هدف خود برسی {گوست داگ؛سلوک سامورایی}
۱۳۹۴/۷/۳۰ صبح ۰۵:۲۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Memento, BATMAN, واتسون, خانم لمپرت, پیرمرد, Classic, Keyser, زینال بندری, حمید هامون, سروان رنو, کنتس پابرهنه, ژیگا ورتوف, اشپیلمن, نیومن, مکس دی وینتر, Princess Anne, جو گیلیس, مگی گربه, rahgozar_bineshan, زرد ابری, شارینگهام, ریچارد, پهلوان جواد, مورچه سیاه, پرنسس آنا
ارسال پاسخ 


پیام در این موضوع
RE: نوستالژی نوار کاست - زبل خان - ۱۳۹۴/۹/۶, عصر ۰۷:۳۷
RE: نوستالژی نوار کاست - مورچه سیاه - ۱۳۹۹/۶/۲۹, صبح ۱۰:۰۱