[-]
جعبه پيام
» <سناتور> درود. کسی میدونه فیلم غرامت مضاعف بیلی وایلدر دوبله شده یا نه
» <سروان رنو> آره , انگار ژاپنی ها یک غم لطیف در کارهاشون هست که در کارتون هاشون هم بهتر دیده میشه.
» <لوک مک گرگور> جناب «امیلیانوی» گرامی دوست ارجمند از شما کمال تشکر را دارم و بسیار خوشحالم که هم فکر هستیم.
» <Emiliano> ... و اونی که «کوزت» چشای مشکی و رو به پایین داشت. اگه آره، علاوه بر مواردی که گفتید، موسیقی والس‌ش هم خیلی خیلی غمناک و موندگار بود.
» <Emiliano> «بتمن» و «سروان رنو»ی عزیز، اگه اشتباه نکنم سه نسخه انیمیشن «بینوایان» برای ما پخش شد. فکر می‌کنم منظورتون نسخهٔ سیزده قسمتی ژاپنی‌شه ...
» <Emiliano> «لوک مک‌گرگور» عزیز، یار دیرین و باوفا، نوشتهٔ اخیرت درمورد کارتون خاطره‌انگیز «دوقلوها» بیییی‌نظیر بود. خیلی از دل بود. موافقشم، دربست.
» <BATMAN> دیزنی زده به بیراهه https://s8.uupload.ir/files/stop-pretend...sy_udr.jpg
» <BATMAN> سروان جان موافقم البته بینوایان به نظرم رتبه اولو داره ، سوای مصائبی که سر کوزت و مادرش میاد حتی راوی داستانو با لحن سوزناکی روایت میکنه
» <مورچه سیاه> که این فیلم مادر بما نشون داد وجود مادر چه نعمتیه. خدا حفظ کنه مادرامونو.
» <مورچه سیاه> بر و بچ دهه شصت خیلی مادراشونو دوست دارن. علتشم همین بی مادری شخصیت های کارتوناشون بوده. در راس همه اینام فیلم مادر علی حاتمی بود.
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سینمای علمی، تخیلی و فانتزی
نویسنده پیام
آرلینگتون آفلاین
در به در کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۱/۳/۲۳
اعتبار: 14

تشکرها : 383
( 529 تشکر در 72 ارسال )
شماره ارسال: #48
RE: سینمای علمی، تخیلی و فانتزی

درود دوستان . در ادامه پست های قبلی برای تکمیل و افزودن اطلاعات . در دوره ی کودکی و نوجوانی ، با مطالعه ی مقالات و کتب ، مرتبط با یوفولوژی و تمدن های بیگانه ، و علی الخصوص کتاب مبارزه با علم ، همیشه بر این باور بودم ، که زمانی خواهد رسید ، که وقایع مطرح شده در ، پروژه ی کتاب آبی نیروی هوایی ایالات متحده ، در ده ی 50و 60میلادی ، به دنیای سینما و تلویریون راه یابند . البته به صورت جدا و کوتاه ، قبلا هم این وقایع ، مورد الهام فیلمنامه نویسان واقع شده بود .برای مثال همان فیلم برخورد نزدیک اسپیلبرگ که در پست قبلی اشاره شد . بنابراین با اجازه ی دوستان ، خالی از لطف ، نباید باشد . سریال پروژه کتاب آبی . Project Blue Book . محصول ایالات متحده .2019 . شبکه کانال هیستوری . بازی درخشان گیلن و نیز بازی درخشان تر نیل مک دونا ، که به خوبی افسری مصمم و پایبند بر اصول رازداری و مقررات ارتش را به تصویر کشیده است ، قابل توجه است . با رنگ و بویی راز آلود و ساینس فیکشن ، تعلیق ، به گمانم بتواند لحظاتی متفاوت برای مخاطب ایجاد کند. تصویربرداری درخشان با چاشنی جلوه های ویزه و رنگ آمیزی ، سعی بر این داشته ، که بیننده خود را در فضا وزمان ، آن رویداد ، تصور کند . از ادامه ی ساخت این سریال ، جلوگیری شد . دلیل کنسل شدن ساخت ادامه ی این مجموعه ، به درستی مشخص نشد . البته ، چند دلیل را رسانه ها بولد کردند . از عدم استقبال بینندگان تا عدم تمایل بازیگران برای ادامه ی نقش آفرینی ، که همه ی این دلایل فی الفور تکذیب شد . مخصوصا ، اعلام کردن عدم استقبال بینندگان ، کاملا مزحک به نطر میرسید . چرا که طبق نطرسنجی از بینندگان شبکه هیستوری در نوامبر2020، میزان تمایل مخاطبان ، برای ساخت محصولات علمی تخیلی 67در صد اعلام شد . به خاطر دارم دو سال پیش ، یک ژورنالیست گمنام کانادیی بانام لنس هیا ، در مطلبی که در صفحه ی فیس بوک خود ، بارگذاری کرده بود ، علت این ماجرا را این گونه بیان داشت (نگرانی از افشای مدارک و اسناد حساس و طبقه بندی شده دولت و ارتش ایالات متحده و تیره شدن روابط این کشور با دولت های کانادا ، روسیه ، و کشورهای اروپایی ، فشار افکار عمومی برای پاسخگو کردن دولت مردان و نظامیان ) . متاسفانه علی رغم تلاش دوروز گذشته نتوانستم صفحه ی مورد نظر را پیداکنم تا پست بارگذاری شده ی این شخص راپیدا و در اینجا بارگذاری کنم . به گمانم شاید این جناب هیا ، یک نام مستعار و فیک در حیطه ی خبرگذاری و روزنامه نگاری بوده باشد . در جستجوی تخصصی گوگل هم رد و نشانی از این شخص نیست . به خاطر دارم ، این شخص نقل قولی هم از دونالد ترامپ ، رییس جمهور ایالات متحده داشت و مدعی بود که ، با تلاش بسیار مدیران شبکه هیستوری و بلوای رسانه ای ، زمزمه هایی از این گونه دخالت دولت و پنتاگون و ارتش و سازمان های امنیتی اطلاعاتی این کشور ، موجب اظهار نظر دفتر و شخص ترامپ گردیده و رییس چمهور ، خواستار احترام به گردش آزاد اطلاعات و جلوگیری از هرگونه گونه اعمال فشار ، بر سازندگان وقایع تاریخی و مستند شده است . منوط به این که امنیت و منافع ایالات متحده ، با برملاشدن اسناد ، خدشه دار نشود . حتی به یاد دارم ، دونالد ترامپ ، در طی یک سخنرانی ، درباره اعتقاد خود به موارد مربوط به یوفولوژی و تمدن های بیگانگان ، با زیرکی و تبحر خاصی و ملی گرایی که از او سراغ داریم این گونه اظهار نظر کرده بود که با وجود این که به این قبیل مسائل ، باور چندانی ندارد ، اما خوشحال است که آمریکا ، پیشرو در کند و کاو و تحقیق و بررسی ، در این حوزه است . در هرصورت ، از نکات مثبت این سریال ، الهام گرفتن کاراکترها، از چند شخصیت واقعی است که تا حد امکان سعی کردم ، تصاویر و اسناد ، زینت بخش این پست باشد . اسامی اشخاص واقعی 1) پروفسور هاینک با بازی آیدان گیلن . 2) ادوارد جی روپلت افسر نیروی هوایی ، تحلیلگر اطلاعات ، خلبان ، با بازی مایکل مالارکی 3) آدام گریدون در نقش دونالد کیهو یوفولوژیست روزنامه نگار نویسنده هوانورد 4) مایکل هارنی در نقش هیو ولنتاین ، برگرفته از شخصیتی واقعی بانام تیمسار نیروی هوایی چارلی پی کبل . 5)نیل مک دونا در نقش جیمزهردینگ ، برگرفته از شخصیتی واقعی با نام ویلیام گارلند نظامی کهنه کار نیروی هوایی ایالات متحده . دوستان دو تصویر از این مقام نظامی در منابع آرشیوی موجود بود که من برای ، رعایت امانت ، هردو تصویر رو گذاشتم .5 )میمی همسر پروفسور هاینک با بازی لارا منل . 6 توماس گرچمن در نقش ورنر براون افسانه ای دانشمند سرمهندس طراح سامانه های پرتابی هوافضا مدیر پروژه های سازمان ناسا برای فتح ماه . 6 جاسپر فیلیپسون در نقش کندی رئیس جمهور ترورشده ی آمریکا 7) باب گانتون در نقش هری ترومن رییس جمهور آمریکا در اواخر جنگ دوم.8) نیکلاس هولمز در نقش جوئل هاینک فرزند پروفسور هاینک  . با اجازه ی دوستان چند تصویر ، نیز برای زینت بیشتر پست از افراد و سایر موضوعات مرتبط ضمیمه میکنم . دو تصویر داریم از  توماس مانتل  و فردریچ والنتین خلبانان جوان نیروی هوایی امریکا و نیروی هوایی سلطنتی استرالیا که بنا بر روایتی در تعاقب یک یوفو کشته شدند . یک تصویر از اولین کنگره جهانی یوفولوژی که توسط ناسا در هتل کومودور نیویورک از تاریخ 23 تا 25 ژوئن ، با حضور دانشمندان طراز اول جهانی در علوم فیزیک ، اختر فیزیک ، یوفولوژی ، برگزار شد . ظاهرا پروفسور محسن هشترودی ، ریاضی دان و ستاره شناس برجسته ی ایرانی ، در این نشست،  دعوت افتخاری داشتند . ریاست جلسه بر عهده ی پروفسور جیمز موزلی . تصویر از آرماندو والدز ، سرجوخه ی ارتش شیلی ، نبرد او و افرادش با موجودات ناشناخته در 25  آپریل 1977 . تصویر آخر مربوط به کنت آرنولد ، هوانوردی تجاریست که نام خود را به عنوان آغاز گر تب بشقاب پرنده در دنیا ثبت کرد . چرا که وی ، در زمان خلبانی ، با پدیده ای ناشناخته روبرو شد ، و در جواب یک خبرنگار ، که از ماهیت آن پدیده سوال کرده بود ، پاسخ داد ، مانند بشقاب هایی بودند که در هوا پرواز میکردند . و بدین گونه ، اصطلاحی جدید به عنوان بشقاب پرنده ، به تمام جهان مخابره ، و وارد فرهنگ لغات شد . https://m.imdb.com/title/tt6632666/                                                                                                                                                                                                                                      

۱۴۰۲/۱/۳۱ عصر ۰۵:۵۷
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مورچه سیاه, ماهی گیر, رابرت, لوک مک گرگور, کنتس پابرهنه, Emiliano, مارک واتنی, سروان رنو, شارینگهام, مراد بیگ, کوئیک, پیرمرد, BATMAN
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
سینمای علمی، تخیلی و فانتزی - Memento - ۱۳۹۴/۵/۱۱, عصر ۱۰:۰۰
RE: سینمای علمی، تخیلی و فانتزی - تارا - ۱۳۹۴/۱۱/۱۰, صبح ۱۲:۵۱
RE: سینمای علمی، تخیلی و فانتزی - Memento - ۱۳۹۴/۱۱/۲۵, عصر ۰۶:۵۴
RE: سینمای علمی، تخیلی و فانتزی - تارا - ۱۳۹۴/۱۱/۳۰, عصر ۰۳:۱۴
RE: سینمای علمی، تخیلی و فانتزی - آرلینگتون - ۱۴۰۲/۱/۳۱ عصر ۰۵:۵۷