[-]
جعبه پيام
» <سرگرد راینهارت> من چند سالی نبودم الان که اومدم کافه شده مثل کاندید بعد از جنگ یه چایی خوردم که سرد بود
» <کوئیک> سلام مجدد . چرا دانلود هم میشه کرد . دوستان دیگر که دانلود کرده بودند و در تلگرام هم قرار داده بودند . احتمالاً باید در سایت آپارات لاگین کنید
» <شارینگهام> درود و تبریک به همه ی دوستان ، سال خوبی داشته باشید
» <کنتس پابرهنه> جناب رابرت تصاویر کتاب‌ها چقدر خوب و خاطره‌انگیز بود... دم شما گرم :)
» <مموله> ضمن عرض تبریک سال نو به همه دوستان و تشکر از کوئیک عزیز و اینکه این کار میمون و خرچنگ گزینه دانلود نداره
» <پیرمرد> همه ساله بخت تو پیروز باد/همه روزگار تو نوروز باد(فردوسی)
» <کوئیک> با عرض تبریک سال نو . این عیدی کوچک تقدیم به دوستان https://www.aparat.com/v/bfm420c
» <آرلینگتون> جناب رابرت مهربان خوبید ؟ ممنونم از توجه و لطف و شما . و درود بر سرگرد راینهارت خوش سیما
» <سرگرد راینهارت> درود به قدیمیا و‌جدیدا و تبریک سال نو من اومدم
» <رابرت> خاطره جالب جناب آرلینگتون "چاقاله تلخ" https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=705&pid=4615
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زوجهای ماندگار در سینمای کلاسیک
نویسنده پیام
کارآگاه علوی آفلاین
رحمه الله علیه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۵/۲۵

تشکرها : 735
( 170 تشکر در 8 ارسال )
شماره ارسال: #14
RE: زوجهای ماندگار در سینمای کلاسیک

زوج چارلز و کارولین در سریال خانه کوچک

مایکل لندن در نقش چارلز اینگلز

کارن گرسل در نقش کارولین اینگلز

می گویند سریال خانه کوچک از سریالهای محبوب دهه پنجاه بوده است . ما که چیزی از اونروزا یادمان نمی آید  اما اینقدر از این سریال تعریف کرده بودند که خیلی دوست داشتم آنرا ببینم. دو سال پیش یکی از کانالهای آلمانی در  ماهواره آنرا با کیفیت اچ دی پخش کرد و بر خلاف اینکه به زبان آلمانی پخش میشد اما آنقدر داستانهایش قشنگ بود که تمام قسمتهای آنرا هر شب دیدم.

خوش بحال کسانیکه آنرا دوبله شده دیدند. رابطه چارلز با کارولین یک رابطه رویایی بود. بنظر من این زوج تلویزیونی یک زمانی برای خودشان برو بیایی داشتند. آنها بسیار با هم مهربان بودند و عاشق فرزاندان خود بودند. بعد از انقلاب سریالهایی که شبیه خانه کوچک بودند از سیمای ایران زیاد پخش گردید. مانند رودخانه برفی یا قصه های جزیره یا پزشک دهکده اما نمیدانم چرا این سریال با توجه به اینکه دوبله هم شده بود هیچوقت دوباره از تلویزیون پخش نشد.

بنظر من چارلز و کارولین اگر چه برای جوانان ایرانی در این دوره ناشناخته هستند اما فکر می کنم در خارج از مرزهای ایران این بسیار معروف هستند و خیلی از زوجها دوست دارند رابطه شان مانند رابطه چارلز و کارولین باشد. در یک کلام آنچه من از سریال برداشت کردم این بود که چارلز یک مرد قوی ، کشاورزی با تجربه و سختکوش بود.

در مقابلش کارولین یک زن مهربان ، خانه دار و بسیار صبور بود. در سختیهایی که برای چارلز پیش می آمد واقعا صبور بود و در هرجا که می توانست به چارلز کمک می کرد. این سریال به مدت نه سال هر هفته در فاصله سالهای 1974 تا سال 1983 از شبکه ان بی سی پخش میگردید .حیف بود در این تاپیک از این زوج استثنایی یاد نمی کردیم. در خبرها خواندم این سریال قرار است بزودی از سیمای ایران هم پس از سالها پخش شود. امیدوارم پس از پخش دوستان هرگونه اطلاعی از دوبله یا حواشی این سریال بدست آوردند در کافه مطرح نمایند.

البته قطعا کسانیکه از قبلِ انقلاب این سریال را بیاد دارند باید فصلهای اولیه این سریال را دیده باشند زیرا بسیاری از فصلهای این سریال در بعد از انقلاب ایران ساخته گردید. در مجموع این سریال در 9 فصل و 204 قسمت ساخته شد و سریال بسیار معروفی در خارج از مرزهای ایران می باشد. این زوج با یکدیگر بسیار خوشبخت بودند و حمایتشان از فرزندانشان واقعا مثال زدنی بود.

( با عرض معذرت من نتوانستم مانند بتمن و بروبیکر محترم پستم را مانند آنها هم شکل نمایم امیدوارم دوستان بر من ببخشایند. انشالله در آینده که مسلط تر شدم سعی می کنم مانند سایر بزرگان کافه پستهایم را هم شکل ارسال نمایم)

اینروزا اصغر جیگرکی پیتزا فروشی باز کرده
۱۳۹۴/۵/۲۷ صبح ۰۱:۲۱
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Memento, زینال بندری, سرهنگ آلن فاکنر, کنتس پابرهنه, BATMAN, مگی گربه, پیرمرد, واتسون, Kurt Steiner, rahgozar_bineshan, شیخ حسن جوری, حمید هامون, اسکارلت اُهارا, برو بیکر, هانا اشمیت, خانم لمپرت, گروهبان گارسیا, سروان رنو, هایدی, باربوسا, پرنسس آنا
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع