[-]
جعبه پيام
» <BATMAN> سریال خانه سبز لوکیشنهاش اغلب دلگیره و به خوبی نورپردازی نشده، در کنارش موسیقی متن حزن انگیزی داره، بعضی قسمتها هم از نظر محتوایی زیادی غصه دارن
» <BATMAN> بستگی به کیفیت و محتوای فیلم و سریال هم داره، مثلا کفشای میرزا نوروز با اینکه قدیمیه ولی غمی توش نیست یا مردی که موش شد
» <مراد بیگ> با سپاس از الطافِ دوستانِ جان ، باعث مسرّت و افتخاره که مقبول دوستان واقع شد .
» <کنتس پابرهنه> صد‌در‌صد سروان جان... منظورم این بود که اون سریالی که مثل خانه‌ی سبز دل‌انگیز بود هم الان دیگه دلگیر شده... این احساس من هست البته.
» <سروان رنو> البته همه شون خوش ساخت نیستن کنتس جان ! بعضی هاشون ریتم خیلی کندی دارن و حوصله سربر هستند واقعا .
» <عباس حاجیوند> سلام.دوستان گلم. خوشحالم عمری بود بازم سری زدم انجمن
» <کنتس پابرهنه> با اینکه فیلم‌ها و سریال‌ها توی اون دهه‌ها خوش‌‌ساخت‌تر بودند ولی نمی‌دونم چرا دیدن حتی یک سکانس از این سریال‌های قدیمی واسه من اینقدر دلگیره.
» <سروان رنو> مرادبیگ کارش درسته ... دست مریزاد ... فیلم زیبایی بود .
» <سروان رنو> آرایشگاهِ زیبا ... سریالی واقعا زیبا .... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=69&pid=4610
» <BATMAN> با تشکر فراوان از مراد بیگ عزیز، در جریانم که زحمت زیادی برای این پست کشیدن
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین فیلمهای کارگردانان
نویسنده پیام
Dude آفلاین
مشتری کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲
اعتبار: 25

تشکرها : 919
( 1645 تشکر در 174 ارسال )
شماره ارسال: #13
RE: بهترین فیلمهای کارگردانان

ژانر وحشت چندان باب سلیقه نیست. Terrifier 3 را هم بتمن سبب شدند که- هر چند نه به طور کامل- ببینم. در آغاز نوعی گروتسک حس می شد و گاهی کمی خنده آور بود! ولی بعد از نیم ساعتی حس کردم که اگر بی درنگ پایان کار را ببینم هم، چیز زیادی از دست نخواهم داد. آخرین فیلمی که دیده بودم، شبیه به این، فرانسوی Frontière(s) 2007   بد فیلمی نبود، و اینکه اسلشر، حداقل مشکل "تو نمی فهمی" ندارد!

ولی احتمالا در فیلم Megalopolis, 2024 کوپولا، به این مشکل  "تو نمی فهمی" بر خواهیم خورد. فیلم را بطور کامل هم نتوانستم ببینم. نیم ساعت این تئاتر ملال آور با دیالوگ های نه چندان جذاب برایم کفایت کرد! و البته با این گونه دیدن این دو فیلم انتظار عینی گرایی هم نباید داشت.

جایی نوشته بودند که کوپولا Rumble Fish 1983 را بهترین فیلم خود ذکر کرده بود. نمی دانم!

نتیجه جستجوهایم برای مستندی که چند سال پیش درباره پرواز به ماه دیده بودم، همه مستندهایی از دیسکاوری و اینها بودند. امروز ولی Apollo 11, 2019 به آسانی پیدا شد.

۱۴۰۳/۸/۱۲ صبح ۰۵:۲۶
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Emiliano, رابرت, مارک واتنی, سروان رنو, Classic, کنتس پابرهنه, ممل آمریکایی, مراد بیگ, ترنچ موزر, پیرمرد, BATMAN
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
بهترین فیلمهای کارگردانان - Savezva - ۱۳۸۸/۵/۲۵, صبح ۰۷:۳۲
RE: بهترین فیلمهای کارگردانان - Classic - ۱۳۸۸/۶/۱۸, عصر ۱۰:۴۵
RE: بهترین فیلمهای کارگردانان - Rick - ۱۳۸۹/۳/۲۲, عصر ۰۶:۴۶
RE: بهترین فیلمهای کارگردانان - Rick - ۱۳۸۹/۳/۲۳, صبح ۱۲:۴۲
RE: بهترین فیلمهای کارگردانان - Dude - ۱۴۰۳/۸/۱۲ صبح ۰۵:۲۶