![]() |
» <BATMAN> مچکر جناب آدمیرال/ عجیبه ، اپارات شتر و پنبه دانه رو حذفش کرد!
» <Emiliano> سپاس از شما. » <آدمیرال گلوبال> https://www.aparat.com/v/YneGh » <آدمیرال گلوبال> جناب Emiliano ممنون از شما. و در جواب این آقایان دیالوگ پایانی فیلم پاپیون تقدیم بهشون میکنم. » <Emiliano> «آدمیرال» عزیز، کاملاً مشخّصه که اون قسمتی که فرمودید چرا پخش نشده. فقط بخاطر سکانس آخرش، که طبیعتاً ازنظر آقایان تداعیگر لب گرفتن بوده! » <BATMAN> https://www.f2m.top/tag/%D8%AF%D8%A7%D9%...-doe-2016/ » <BATMAN> نه ازوناش که فقط قتل و خونریزی نشون میده تا اینکه به این فیلم برخوردم ، به نظرم خوش ساخته البته همچین جدیدم نیست » <BATMAN> درسته بیشتر فیلما کپی و کلیشه ای شدن یا حوصله سر بر ولی هنوزم فیلم خوب ساخته میشه هر چند انگشت شمار ، مثلا چند روزی بود دنبال فیلم ترسناک جذاب و معمایی بودم » <شارینگهام> همیشه پز می دادم که 3ترابایت فیلم دانلود کرده ام،ولی وقتی مرور کردم، گفتم حیف نت،حیف وقت،حیف نون! » <شارینگهام> درود بر همگی.من هم معتقدم که بیشترفیلم های جدید،ارزش تماشا ندارند. |
![]() |
بانوی صدای خاطرات
|
|
نویسنده | پیام |
برو بیکر
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 355 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۸/۲۲ اعتبار: 37 تشکرها : 3248 ( 6959 تشکر در 199 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۳/۷/۲ عصر ۰۸:۰۶ |
| ||
![]() |
Classic, هانا اشمیت, فیلیپ ژربیه, زینال بندری, پیرمرد, زرد ابری, اسکورپان شیردل, سرهنگ آلن فاکنر, زاپاتا, BATMAN, اکتورز, terme, سناتور, پدرام, خانم لمپرت, سروان رنو, مگی گربه, rahgozar_bineshan, شیخ حسن جوری, نایب تیمور خان, مریم, زبل خان, هایدی, کارآگاه علوی, شارینگهام, ادگار فروسه, باربوسا, مارک واتنی, رابرت, مموله, ریچارد, کلانتر چانس, پطرکبیر |
|
پیام در این موضوع |
بانوی صدای خاطرات - برو بیکر - ۱۳۹۳/۷/۲ عصر ۰۸:۰۶
RE: بانوی صدای خاطرات - زاپاتا - ۱۳۹۳/۷/۳, عصر ۰۴:۰۴
رفعت هاشم پور - اسکورپان شیردل - ۱۳۹۳/۷/۴, صبح ۰۵:۰۴
RE: بانوی صدای خاطرات - مگی گربه - ۱۳۹۳/۷/۵, عصر ۰۵:۰۳
RE: بانوی صدای خاطرات - رامین_جلیلوند - ۱۳۹۳/۷/۶, عصر ۰۱:۳۲
RE: بانوی صدای خاطرات - منصور - ۱۳۹۳/۷/۹, عصر ۱۲:۲۸
RE: بانوی صدای خاطرات - Kurt Steiner - ۱۳۹۳/۷/۱۸, عصر ۰۸:۳۸
RE: بانوی صدای خاطرات - Jacques Clouseau - ۱۳۹۳/۷/۱۹, عصر ۰۳:۰۸
RE: بانوی صدای خاطرات - سناتور - ۱۳۹۳/۷/۱۹, عصر ۱۰:۱۲
RE: بانوی صدای خاطرات - سرهنگ آلن فاکنر - ۱۳۹۳/۷/۲۱, صبح ۰۱:۴۶