[-]
جعبه پيام
» <سروان رنو> نگاهی به فیلم نشانی از شر ( اورسن ولز ) ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=46&pid=4539
» <رابرت> متأسفانه "علی‌اصغر رضایی‌نیک" صداپیشه مکمل‌گو بر اثر سکته قلبی درگذشت. نمونه مصاحبه و خاطراتش: https://www.aparat.com/v/tTSqn
» <سروان رنو> مانند بهار و نوروز , سالی نو را به امید بهتر شدن و شکوفا شدن آغاز می کنیم [تصویر: do.php?imgf=org-685bcf6ba2581.png]
» <mr.anderson> سال نو همه هم کافه ای های عزیز مبارک! سال خوب و خرمی داشته باشید!
» <rahgozar_bineshan> سالی پر از شادکامی و تن درستی و شادی را برای همه دوستان آرزومندم!
» <BATMAN> به نظرم شرورترین شخصیت انیمیشنی دیزنی اسکاره/ چه پوستر جذابی! https://s8.uupload.ir/files/scar_vrvb.jpg
» <جیمز باند> من هم از طرف خودم و سایر همکاران در MI6 نوروز و سال نو را به همه دوستان خوش ذوق کافه شاد باش میگم.
» <ریچارد> سلا دوستان.گوینده بازیگراورسولاکوربیرودرسریال سرقت پول کیست
» <ترنچ موزر> درود بر دوستان گرامی کافه کلاسیک ، فرا رسیدن بهار و سال جدید را به همه شما سروران شادباش میگم و آرزوی موفقیت را در کار و زندگی برایتان دارم
» <دون دیه‌گو دلاوگا> در سال گذشته بنده کم‌کار بودم در کافه، ولی از پُست‌های دوستان خصوصاً جناب رابرت و کوئیک و "Dude" بسیار بهره بردم. تشکر و بیش باد!
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارآگاهان ماندگار سینما و تلویزیون
نویسنده پیام
برو بیکر آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 355
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۸/۲۲
اعتبار: 37


تشکرها : 3248
( 6973 تشکر در 203 ارسال )
شماره ارسال: #14
RE: کارآگاهان ماندگار سینما و تلویزیون

ناوارو

نام سریال : ناوارو

نام کارآگاه: (کمیسر) آنتوان ناوارو

نام هنرپیشه: روژه هانین

ناوارو به گوشم و پخش یک موزیک زیبا از ژانیک تاپ و سرژ پراتونه نوید شروع یکی از سریالهای مورد علاقه من بود. کمیسری دوست داشتنی که یکی از انگیزه های من برای استارت این تاپیک بود.

در نوروز یکی از سالهای دهه هفتاد شبکه یک یکی از قسمتهای این سریال را بعنوان فیلم سینمایی نمایش داد. در ست چند روز بعد مجددا یکی دیگر از قسمتهای آنرا باز بعنوان فیلم سینمایی نمایش داد. اما بار سوم که این موضوع تکرار گردید اغلب بینندگان به این موضوع پی بردند که صدا و سیما از عدم آگاهی برخی از بینندگان خود سوءاستفاده نموده است لذا سرانجام پخش منظم و هفتگی ناوارو از صدا و سیما اینبار بعنوان یک سریال اغاز گردید هرچند انصافا هر قسمت این سریال آنقدر عالی بود که پتانسیل پخش آن در غالب فیلم سینمایی نیز در آن وجود داشت.

البته اغلب بینندگان با هنرپیشه نقش اول این سریال آشنایی داشتند. روژه هانین قبل از آنکه برای ایرانیان کمیسر ناوارو باشد آقای پواسوناری بود که در دهه 60 نهایت استفاده را از جنگ فرانسه و آلمان برد. شخصیت او در این فیلم سینمایی زیبا به بسیاری از بازاریان ایرانی شبیه بود که در ایام جنگ تحمیلی با احتکار و کمبود کالا نهایت استفاده را بردند و نان بیات  را به نرخ روز به خورد مردم دادند.

ساخت سریال ناوارو از سال 1989 آغاز میگردد و تا سال 2006 ادامه پیدا میکند. طولانی شدن زمان ساخت این سریال را هر بیننده ای از رشد فیزیکی یولاند (دختر ناوارو) می تواند بفهمد. اتفاقی که در سریالهایی مانند داستانهای جزیره و یا پزشک دهکده (دکتر کوئین) نیز رخ می دهد. اما متاسفانه صدا و سیما بصورت گزینشی فقط قسمتهایی که تا سال 95 ساخته شد را پخش نمود.

در تیتراژ این سریال که با صدای زیبای حسین باغی فقید پخش میگردید نام دو کارگردان شنیده میشود اما قسمتهایی که توسط تیتو تاپن کارگردانی گردید قویتر بودند. او 81 قسمت از مجموع 109 قسمتی این سریال را کارگردانی نمود.

بگذریم اما قبل از پرداختن به بیوگرافی روژه هانین باید تحلیلی داشته باشیم از  شخصیت ناوارو و دلایل محبوبیت او.

ناوارو یک کمیسر بسیار محبوب می باشد. همسرش بدلیل بیماری روحی او را با تنها دخترش یولاند ترک می کند. (در یکی از بخشهای دو قسمتی مفصلا به این موضوع پرداخته می شود) ناوارو عاشق دخترش می باشد. او در یکی از معروفترین برجهای فرانسه با دخترش زندگی می کند. در کلانتری محل خدمتش یک تیم بسیار کار کشته و خوبی به سرپرستی آقای والتز دارد. اگر چه ریاست آن حوزه بعهده آقای والتز می باشد اما همه کاره ناوارو می باشد.

او ارتباط عمیقی با تیم خود دارد. و اعضای تیمش نیز بسیار به ناوارو وفادار می باشند و او را از صمیم قلب دوست دارند. در نزدیکی کلانتری رستورانی وجود دارد که صاحب آن ژینو می باشد. ژینو زن صبور و آرامی است . ناوارو و اعضای تیمش اغلب برای استراحت به آنجا می رود. ژینو با ناوارو و اعضای تیمش یک ارتباط عاطفی دارد و ناوارو گاهی با او درد دل می کند.

ناوارو بسیار عاطفی است. او خشن نیست برعکس شوخ طبعی های خاص خود را دارد. خیلی مقید به قانون نیست و گاهی قانون را دور می زند. هر جا که بتواند به متهمانش کمک می کند و برای موفقیت خود در پرونده هایش از روابط دوستانه اش با سایر واحد های پلیس (بویژه پزشک قانونی ) استفاده می کند.

او کاری به مقامات بالاتر از خود ندارد و در هر پرونده ای آنچه را که خود صلاح میداند انجام میدهد. سکانس پایانی بیش از نود درصد از قسمتهای سریال در آپارتمانش و در کنار دخترش می گذرد. دختری که عاشق بابای مهربان خودش است و بقول او بابا یه فرشته است. دختری که اصلا از شغل پدرش راضی نیست زیرا باعث شده است پدرش وقت کمتری را با او بگذراند.

این خلاصه تحلیلی است که من از ناوارو داشتم. اما حالا می پردازم به تک تک شخصیتهای این سریال.

ناوارو

روژه هانین بازیگر این نقش بود. باید بپذیریم که ناوارو هرچقدر هم که در فرانسه محبوب باشد در ایران در کنار تمام دلایل محبوبیتهای او یک دلیل بارز دیگری  وجود دارد که فرانسویها از آن بی بهره بودند. دوبله بسیار زیبای بهرام زند باعث می گردد که ناوارو را با هیچ گوینده دیگری نپذیرید. بنظر من بهرام زند در کنار تمام شاهکارهایش باید ناوارو و شرلوک هلمز را گل سر سبد گویندگیهایش بدانیم. مضافا اینکه او علاوه بر گویندگی نقش اصلی مدیریت دوبلاژ این سریال را نیز عهده دار بود. روژه هانین در هر 109 قسمت سریال حاضر بود.

روژه هانین در 25 اکتبر سال 1925 از پدر و مادر یهودی در الجزایر بدنیا آمد. فامیل اصلی او لوی بود که در فرانسه آنرا به هنین که نام خانوادگی مادرش بود تغییر داد. او بدلیل خویشاوندی با رئیس جمهور اسبق فرانسه (باجناق میتران) چهره سرشناسی در آن کشور می باشد. او فعالیتهای سیاسی نیز داردو عضو حزب کمونیست فرانسه نیز می باشد. وی در انتخابات سال 2007 از ساراکوزی حمایت نمود.

ناوارو شاخص ترین نقشی است که او بخشی از زندگیش را با او سپری کرد. وی زمانی بازی در این سریال را پذیرفت که به دهه شصت زندگی خود رسیده بود و از لحاظ تجربه کاملا پخته شده بود. او علاوه بر بازیگری بکار نمایشنامه نویسی و کارگردانی نیز پرداخته است. فیلم خورشید ساخته او می باشد که به نوعی سرگذشت خودش را تداعی می کند. همچنین او کتابی نیز به اسم یک نامه به دوستی مرموز نوشته است که به نوعی سرگذشت میتران را تدعی می نماید. ناوارو کمیسری است که در سریال دهه پنجاه از عمر خود را سپری می کند (در حالیکه روژه هانین هنگام شروع فیلمبرداری این سریال 64 ساله بوده است ).

روژه هانین بجز بازی در فیلم مشهور خانواده پواسونار در فیلم رکو و برادرانش نیز خوش درخشید. او خود در خصوص شخصیت ناوارو می گوید هرگز از بازی در این نقش خسته نشدم . ناوارو مهربان است و بندرت دست به خشونت می زند. با کارمندان خود بسیار شوخی می کند و محوریت سریال کاملا بر دوش اوست.

اعضا گروهش علیرقم آنکه خیلی به او نزدیکند اما هرگز او را به نام کوچکش صدا نمی کنند و تنها همسر ناپدید شده او که در دو قسمت حضور داشت او را در غیابش به نام کوچک (آنتوان )صدا می کند. همچنین در قسمتی که یکی از همکاران سابقش و همکلاسی دوره افسری که اکنون از اداره پلیس استعفا داده و کارهای خلاف می کند او را به اسم آنتوان صدا می زند (گوینده آن نقش نیز استاد پرویز بهرام بود).

او گویش خاص خودش را دارد و خاطرم می آید در قسمتی که اکیپی برای ضبط مکالمات اعضای گروه برای ثبت تعداد استفاده از کلمات نامعقول مکالمات گروه را کنترل می کردند ناوارو عصابانی می شود و به رئیس خود می گوید ما نمتونیم لفظ قلم حرف بزنیم. ما آدمایی هستیم که مثلا به حرف زیادی میگیم زرت و پرت و .......

ناوارو قانون خودش را دارد. او گاهی برای تبرئه متهم خود که ناخواسته جرمی را مرتکب شده است از هیچ کوششی دریغ نمی کند و حتی قانون را زیر پا می گذارد. او در خیلی از مواقع برای به دام انداختن خلافکاران منتظر حکم دادستان نمی ماند. در طول سریال هرگز از او ضرب و شتم نمی بینید (برعکس کارآگاهانی چون سوئینی انگلیسی). در طول 109 قسمت او هرگز خود دستبند به دست متهمانش نمی زند. میمیک چهره او هنگامی که میخواهد خبر درگذشت کسی را بدهد واقعا دیدنی است. بنظر من روژه هانین برای ارائه شخصیت ناوارو از هیچ کوششی دریغ نکرد و کارش را بدون نقص انجام داد. بطوریکه هر بیننده ای پس از دیدن چند قسمت از سریال با تمام روحیات و خصوصیات اخلاقی او مانند یک عضو خانواده اش آشنا می گردد.

یولاند

امانوئل بوآردون بازیگر این نقش بود. مریم شیرزاد بجای او صدا پیشگی نمود. او در 89 قسمت از سریال حاضر بود. یولاند مانند پدر خود باهوش است. در قسمتهای اولیه این سریال که سنش کمتر بود اغلب در خانه مشغول درس خواندن می گردید و گاهی مشغول آشپزی برای پدرش می باشد. او در قسمتهای پایانی سریال بزرگ و بزرگتر می شود و سرانجام به حرفه وکالت روی می آورد.

او وقتی بازی در این سریال را آغاز نمود فقط 11 سالش بود و وقتی سریال ناوارو به پایان می رسد او 27 ساله میشود. او اولین گزینه عوامل فیلم بود که پس از پایان سریال ناوارو تصمیم گرفته شود تا در نقش یک وکیل ادامه دهنده راه پدرش در سریال دارو دسته ناوارو شود. سریالی که بدون حضور ناوارو کلید می خورد و مادمازل ناوارو جایگزین ناوروی پدر میگردد. اما این سریال هرگز ذره ای از موفقیتهای ناوارو را هم کسب نکرد.

یولاند در اغلب قسمتهای سریال نقش کوتاهی دارد و تنها در برخی از قسمتها (مانند قاتل موخرمایی ها) نقشش پر رنگ تر می شود. اما همین نقش کوتاهش بسیار تاثیر گذار است و چهره واقعی ناوارو را می توان در همان سکانس کوتاه پایانی ناوارو با دخترش را دید. ناوارو و یولاند عاشق یکدیگرند. تعریف و تمجیدهای یولاند از پدرش در قسمتی که یکی از طعمه های قاتل موخرمایی ها که به خانه ناوارو پناه آورده بود از دیدنی ترین قسمتهای این سریال است. او در این قسمت بیان میکند که من عاشقشم و یا بابا یه فرشته است . همین سکانس کافیست که هر پدری آرزوی داشتن چنین دختری را داشته باشد.

والتز

موریس ودو بازیگر این نقش بود. شهروز ملک آرایی بجای او به زیبایی تمام صدا پیشگی نمود. او در 92 قسمت از سریال حاضر بود و پس از روژه هانین رکورد بیشترین حضور را در  اختیار دارد. والتز رئیس شیک پوشی است که در این سریال هرگز از او اقتدار نمی بینیم و اغلب تسلیم خواسته های ناوارو می گردد. ناوارو نیز در اغلب موارد او را دست می اندازد و بیننده هرگز احساس نمی کند او رئیس ناواروست. والتز دوستان با نفوذی در سطح بالای وزارتخانه کشور دارد. دوستانی که از نام بردن آنها بعنوان اهرم فشار برای زودتر  به نتیجه رسیدن پرونده ها علیه ناوارو استفاده می کند. اهرمی که ناوارو به آن هیچ اهمیتی نمی دهد و اگر والتز خیلی سربرش بگذارد ناوارو نهایتا می گوید بهشون بگو اگر خیلی نگرانند خودشون برن قاتل رو دستگیر کنن.

بارادا

سام کارمان بازیگر این نقش بود.  حسین باغی علاوه بر گویندگی تیتراژ این سریال گویندگی این نقش را بعهده داشت. او در 35 قسمت از سریال حاضر بود. بارادا در گروه چهار نفری ناوارو از همه باهوش تر است و به نوعی معاون او در گروه می باشد. بارادا بسیار جدی است و با کسی شوخی نمی کند. او بر عکس ناوارو بسیار قانونمند است. فراموش نمی کنم در قسمتی که ناوارو همسر خود را پیدا می کند و برای تبرئه او از قتل قانون را زیر پا می گذارد و آثار جرم را تغییر می دهد  در مقابلش می ایستد و حتی اعمال ناوارو را به مافوقش گزارش می کند و موجب می گردد ناوارو برای مدت کوتاهی از سمتش عزل گردد.

بارادا بخاطر قابلیتهایش در ادامه سریال خود کمیسر می شود و از گروه جدا می گردد و بریلی جایگزینش می شود. سام کارمان هنرپیشه مصری الاصلی است که به تیم ناوارو پیوسته است. او علاوه بر بازیگری خود به حرفه فیلمسازی نیز اشتغال دارد و حتی فیلم کوتاهی نیز با همکاری بعضی از هنرپیشه های سریال ناوارو می سازد که برنده جایزه اسکار نیز می گردد.

اوکلن

کریستین روت بازیگر این نقش بود. گویندگی محمد عبادی بجای او کافی بود تا اوایل فکر کنم خسرو شاهی بجای او گویندگی کرده است. او در 81 قسمت از سریال حاضر بود. اوکلن شوخ طبع ترین پلیس گروه بود. او ظاهرا مجرد است و خانواده ای ندارد و علاقه خاصی به خانمهای مجرد دارد و همین موضوع نیز سوژه بعضی از قسمتهای سریال می گردد.

دوست نزدیک او در این سریال برومه می باشد که اغلب ماموریتهایش را با او انجام میدهد. او معمولا اغلب همکاران خود را دست می اندازد.کریستین روت در 9 می 1950 در پاریس بدنیا آمد و علاوه بر بازیگری به حرفه نمایشنامه نویسی و تهیه کنندگی نیز اشتغال دارد. پلیس خوشتیپی است و قابلیتهای خاصی دارد. او معمولا ناوارو را به اسم رئیس خطاب می کند و محوریت طنزهای گاه و بیگاهی سریال است و تقریبا یکی از اعضای محبوب تیم ناوارو از نظر بینندگان می باشد.

بلومه

دنیل ریاله بازیگر این نقش بود. شروین قطعه ای بجای او صدا پیشگی نمود . او در 80 قسمت از سریال حاضر بود. بلومه نمونه بارز یک بچه ننه در این سریال می باشد(دوستان ببخشند اگر واژه دیگری که مناسب باشد برای او نیافتم). مکالمات او و مادرش در سریال سوژه ناوارو و اوکلن است. مادر بلومه مرتبا در پی یافتن یک دختر مناسب برای ازدواج با بلومه است.

بلومه در این سریال خنگ ترین فرد گروه ست و اغلب شوخی همکارانش را جدی می پندارد. نزدیکترین دوستش اوکلن است. خاطرم می آید که در یکی از قسمتها که مادرش برای او یک کت گل منگولی  خریده بود ناوارو او را دست می اندازد و درست در زمانی که ناوارو از کت او تعریف و تمجید می کند و بلومه از این موضوع خوشحال می شود ناوارو بیان میکند که یه دونه مردونشو میخوام بخرم.

بن ماری

ژاک مارسیال بازیگر این نقش بود و بهمن هاشمی نیز بجای او گویندگی نمود.او در 83 قسمت از سریال حاضر بود. تنها پلیس سیاهپوست گروه. بسیار جدی و کم حرف و مقید به خانواده اش. او با کسی شوخی ندارد و مانند بارادا تابع قانون است. او ساکت ترین فرد گروه می باشد.

بورلی

ژان کلود کارون بازیگر این نقش بود و پرویز ربیعی نیز بجای او گویندگی نمود. او در 55 قسمت از سریال حاضر بود. بورلی بخاطر از دست دادن خانواده خود در یک تصادف رانندگی به الکل پناه می برد و اداره پلیس اخراج میگردد. خاطرم می آید در یکی از قسمتها ناوارو او را که مانند ژنده پوشها مست در خیابان خوابیده بود پیدا می کند و او را درگیر موضوع می نماید. در پایان آن قسمت بورلی الکل را ترک میکند و مجددا به تیم ناوارو می پیوندد و سپس جایگزین بارادا می گردد. بورلی ظاهری خشن دارد و در بین اعضای گروه کمتر به دل بیننده می نشیند.

ژینو

کاترین اله گره بازیگر این نقش بود و ژاله کاظمی فقید بجای او گویندگی نمود. او در 81 قسمت از سریال حاضر بود. ژینو صاحب کافه ایست در نزدیکی محل کار ناوارو. ناوارو گاهی با او درد دل میکند و ارتباط خاصی با او دارد. او تنها زن مورد اعتماد ناواروست که گاهی ناوارو در خصوص یولاند با او مشورت می کند. اعضای تیم ناوارو اغلب برای صرف غذا به رستوران او می روند و ژینو نیز روابط سالمی با تیم ناوارو دارد. از نظر ناوارو او بهترین خوراک قارچ فرانسه را می پزد. ژینو تنها زنی است که ناوارو در مواقع اضطراری می تواند یولان را به او بسپارد.

کارلو

برنارد لارمند بازیگر این نقش بود. او در 52 قسمت از سریال حاضر بود. پزشک حاذقی که با ناوارو روابط خوبی دارد. او را اغلب در صحنه جرم می بینیم و طبق معمول هم وقتی به ناوارو می گوید نتیجه کالبد شکافی را فردا اعلام میکنم ناوارو از او میخواهد تا نتیجه را زودتر اعلام کند. او کار خود را بلد است و گزارشهای او کمک شایانی به ناوارو میکند. سپردن جنازه یک مقتول به او کافیست تا او از غذای حضم نشده در معده مقتول گرفته تا ریز ترین مسائلی که مقتول داشته است را برای ناوارو گزارش کند.

ناوارو طبق خصلت اخلاقی اش او را نیز گاهی دست می اندازد و کافیست تا با دعوت از او به صرف یک همبرگر بعنوان رشوه گزارشهایش را زودتر از موعد مقرر  تحویل بگیرد.

تمام این خصوصیات شخصیتهایی را که نام بردم کافیست تا هر بیننده ای را مجذوب ناوارو و تیم کارکشته اش نماید. بسیار دوست داشتم تا این کمیسر دوست داشتنی نیز مانند شرلوک هلمز دارای یک تاپیک اختصاصی شود تا در خصوص اغلب قسمتهای این سریال نیز با دوستان بحث و تبادل نظر داشته باشیم. هر قسمت از این سریال زیبا 90 دقیقه می باشد و انصافا بعضی از قسمتهای آن بیشتر از حتی یک فیلم سینمایی جذاب است. در مجموع بنظر من سریال ناوارو دارای فیلمنامه بسیار خوبی نیز می باشد و برخی از قسمتهای آن بسیار زیبا نوشته شده است. اگر فرصتی پیش آمد در یکی از پستهای همین تاپیک در خصوص برخی از قسمتهای جذاب این سریال نیز مطلبی را برای دوستان خواهم نوشت.

ماجراهای این سریال هیچوقت پیچیده نیست و در عین سادگی بسیار جذاب نوشته شده است. در اغلب قسمتها بجز ماجرای اصلی بیننده درگیر با چند ماجرای فرعی دیگر نیز می باشد که تمامشان جذاب می باشد. متهمان پرونده او هیچوقت ذاتا خلافکار نبوده اند. بسیاری از آنها گاها نا خواسته درگیر یک ماجرای جنایی می شوند. سوژه ها اغلب ناب هستند . شخصا هیچیک از قسمتهای این سربال را که از صدا و سیما پخش گردید را ضعیف ندیدم و تمامشان جذاب بود. ناوارو از جمله سریالهای ماندگاری بود که بینندگان نه تنها او را بیاد سپردند بلکه تمام شخصیتهای کنار او را فراموش نکردند و اعضای تیم چهر نفره اش را مانند خود ناوارو در یادهای خود سپردند.

من سعی کردم ضمن معرفی تک تک شخصیتهای این سریال به نام گویندگان این سریال نیز اشاره نمایم اما شایان ذکر است در برخی از قسمتهای این سریال سایر اساتید دوبله در نقش سایر هنرپیشه ها هنرنمایی نمودند. اساتیدی چون سعید مظفری - عطا الله کاملی فقید - استاد پرویز بهرام  - اصغر افضلی فقید و ........ امیدوارم دوستان نیز چنانچه خاطره و یا مطلبی از این سریال داشتند بازگو نمایند.

پ .ن : در مجموع طولانی شدن این پست را بگذارید به حساب علاقه شخصی بروبیکر به ناوارو. در خصوص علاقه شخصیم به این سریال همان بس که سروان در جریانند که تایید عضویت بنده بخاطر انتخاب اسم ناوارو و تشابه آن با کمیسر ناوارو در این کافه مدتی به تعویق افتاد تا سرانجام به بروبیکر رضایت دادم. همچنین در سال 2002 سفری دو ماهه به پاریس داشتم که در کنار برنامه هایی که برای بازدید از مکانهای تاریخی پاریس داشتم یکی از آرزوهایم دیدن روژه هانین از نزدیک بود که میسر نگردید و درست در زمانی که داشتم به این ملاقات نزدیک می شدم در پی حادثه 11 سپتامبر موعد بازگشتم فرا رسید. اما بارها و بارها از مقابل آپارتمان محل فیلمبرداری این سریال عبور کردم و شنیدن آژیر ماشینهای پلیس که بندرت در خیابانهای پاریس می شنیدم ناخودآگاه مرا یاد ناوارو و بهرام زند می انداخت.

۱۳۹۳/۳/۱۸ عصر ۰۲:۴۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : پرشیا, اسکورپان شیردل, زرد ابری, سرهنگ آلن فاکنر, بانو, منصور, پایک بیشاپ, BATMAN, Classic, زبل خان, سناتور, خانم لمپرت, terme, مگی گربه, اسپونز, شیخ حسن جوری, سروان رنو, برت گوردون, حمید هامون, ایرج, جیسون بورن, dante, کارآگاه علوی, نایب تیمور خان, پیرمرد, ژان والژان, بلوندی غریبه, میرزا کوچک جنگلی, دکــس, هایدی, سارا, گروهبان گارسیا, مورفیوس
ارسال پاسخ 


پیام در این موضوع
RE: کارآگاهان ماندگار سینما و تلویزیون - برو بیکر - ۱۳۹۳/۳/۱۸ عصر ۰۲:۴۹