[-]
جعبه پيام
» <Dude> با تشکر از باربوسا، پلیس هم مثل هم آدماست و صدای غیر طبیعی را با درک و تسلط خود، اشاره دلسوزانه و حرفه ای خوبی داشتند. خدا رحمتش کند.
» <اکتورز> معاون کلانتر صدای نازنینی بود ، من یهویی صدای مرحوم رضایی رو در برفهای کلیمانجارو(محل زندگی کنتس عزیز) بە یادم آمد.
» <شارینگهام> آه و تأسف ؛ همین دیشب در یک کانال یوتیوب، آثار استاد ایرج رضایی را تحسین کردم و برایش آرزوی عمر با عزت کردم.
» <رابرت> صدای گرم استاد "ایرج رضایی" روی دیالوگ معروف "قلی خان" با بازی درخشان مرحوم "جمشید لایق" در سریال "روزی روزگاری" https://www.entekhab.ir/003ZUy
» <سروان رنو> قلی خان خان نبود .... ایرج رضایی دوست داشتنی حتی اگر فقط "ارتش سری" را دوبله کرده بود باز جایش در صدر بود ...
» <باربوسا> ایرج رضایی نازنین دقایقی پیش از دنیا رفت. مستند زاده مهر که به بررسی زندگی و کارنامه وی می پردازد. https://www.aparat.com/v/j50667g
» <BATMAN> تشکر کنتس عزیز/ منوچهر اسماعیلی تو سکانس پایانی "مردی که موش شد" چقدر با نمک و خنده دار میگه = سلام علیکم آقای رئیس! (خیلی هنرمند بود، یادش گرامی)
» <کنتس پابرهنه> موافقم بتمن عزیز
» <BATMAN> سریال خانه سبز لوکیشنهاش اغلب دلگیره و به خوبی نورپردازی نشده، در کنارش موسیقی متن حزن انگیزی داره، بعضی قسمتها هم از نظر محتوایی زیادی غصه دارن
» <BATMAN> بستگی به کیفیت و محتوای فیلم و سریال هم داره، مثلا کفشای میرزا نوروز با اینکه قدیمیه ولی غمی توش نیست یا مردی که موش شد
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خوانشی از چند شعر
نویسنده پیام
هانا اشمیت آفلاین
مترسک فیلسوف
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۴/۱۹
اعتبار: 25

تشکرها : 2244
( 786 تشکر در 36 ارسال )
شماره ارسال: #3
RE: خوانشی از چند شعر

...

من عمله ی مرگ خود بودم

و ای دریغ که زندگی را دوست می داشتم!

آیا تلاش من یک سر بر سرِ آن بود

تا ناقوس مرگ خود را پرصداتر به نوا در آورم؟

من پرواز نکردم!

من پرپر زدم!

در پس دیوارهای سنگیِِ حماسه ی من

همه ی آفتاب ها غروب کرده اند،

این سوی دیوار، مردی با پتکِ بی تلاشش تنهاست

بر دست های خود می نگرد

و دست هایش از امید و عشق و آینده تهی ست

این سوی شعر، جهانی خالی ، جهانی بی جنبش و بی جنبنده ، تا ابدیت گسترده است

گهواره ی سکون ، از کهکشانی تا کهکشانی دیگر در نوسان است

ظلمت ، خالی سرد را از عصاره ی مرگ می آکند

و در پشتِ حماسه های پر نخوت

مردی تنها

بر جنازه ی خود می گرید.

(تکه ای از شعر"پشت دیوار" سروده "احمد شاملو"

به مناسبت درگذشت "رابین ویلیامز " عزیز

روحش شاد و یادش گرامی)

پ ن : لبخندش غم انگیزه،مثل خنده ای که رو صورت ماسیده باشه.شایدم من اینطور حس میکنم.

پ ن2 :نمیدونستم این پست کجا قرار بدم.بنابراین تو تاپیک" خوانشی از چند شعر " به فراخور اینکه هم از شعر و هم از تصویر استفاده شده بود فکر کردم برای این پست باید جای مناسبی باشه.در هرحال اگه اشتباه کردم از مدیران محترم میخوام مطلعم کنند.

با تشکر

هانا اشمیت

تنهایی خدای گونه استHuh
۱۳۹۳/۵/۲۱ عصر ۰۶:۰۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Classic, terme, حمید هامون, سناتور, BATMAN, برو بیکر, اسکورپان شیردل, سروان رنو, خانم لمپرت, هایدی, فورست, Memento, واتسون, oceanic
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
خوانشی از چند شعر - Schindler - ۱۳۹۲/۵/۳۰, عصر ۰۹:۱۴
RE: خوانشی از چند شعر - Schindler - ۱۳۹۲/۶/۱, صبح ۰۷:۴۹