[-]
جعبه پيام
» <سروان رنو> قلی خان خان نبود .... ایرج رضایی دوست داشتنی حتی اگر فقط "ارتش سری" را دوبله کرده بود باز جایش در صدر بود ...
» <باربوسا> ایرج رضایی نازنین دقایقی پیش از دنیا رفت. مستند زاده مهر که به بررسی زندگی و کارنامه وی می پردازد. https://www.aparat.com/v/j50667g
» <BATMAN> تشکر کنتس عزیز/ منوچهر اسماعیلی تو سکانس پایانی "مردی که موش شد" چقدر با نمک و خنده دار میگه = سلام علیکم آقای رئیس! (خیلی هنرمند بود، یادش گرامی)
» <کنتس پابرهنه> موافقم بتمن عزیز
» <BATMAN> سریال خانه سبز لوکیشنهاش اغلب دلگیره و به خوبی نورپردازی نشده، در کنارش موسیقی متن حزن انگیزی داره، بعضی قسمتها هم از نظر محتوایی زیادی غصه دارن
» <BATMAN> بستگی به کیفیت و محتوای فیلم و سریال هم داره، مثلا کفشای میرزا نوروز با اینکه قدیمیه ولی غمی توش نیست یا مردی که موش شد
» <مراد بیگ> با سپاس از الطافِ دوستانِ جان ، باعث مسرّت و افتخاره که مقبول دوستان واقع شد .
» <کنتس پابرهنه> صد‌در‌صد سروان جان... منظورم این بود که اون سریالی که مثل خانه‌ی سبز دل‌انگیز بود هم الان دیگه دلگیر شده... این احساس من هست البته.
» <سروان رنو> البته همه شون خوش ساخت نیستن کنتس جان ! بعضی هاشون ریتم خیلی کندی دارن و حوصله سربر هستند واقعا .
» <عباس حاجیوند> سلام.دوستان گلم. خوشحالم عمری بود بازم سری زدم انجمن
Refresh پيام :

موضوع بسته شده 

رتبه موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسابقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نویسنده پیام
jodiabut آفلاین
دختر کوچلوی کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۵/۲
اعتبار: 4

تشکرها : 52
( 128 تشکر در 17 ارسال )
شماره ارسال: #27
RE: مسابقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

منصور جان اولا  فکر کنم از تایپیکها و نوع نوشتارم متوجه شده باشید که جودی بیگانه با شوخی

نیست.ودر تمام ارسالهایش سعی کرده خواننده را با یکنواخت نوشتن خسته نکند(حالا چقدر

تونسنه نمی دونم.)منصور عزیز من اگر تاب شوخی رو نداشتم این مسابقه وتایپیکی رو ایجاد

نمی کردم اما...............( در گوشیه فقط به خودتون می گم.:D)

ثانیا من معنی این حرف رو نمی دونستم وفکرنکنم اهالی نیز با این یکی معنیش آشنا باشند(ثواب شد ننهtajob2)

معذرت می خوام اگه حرف تندی توی ارسالم بهتون زدم چون دختر کوچلوی کافه هستم نمی

خوام که بزرگتری از دستم ناراحت بشه.

شاد و سربلند باشید.

دختر کوچلوی کافه:

جودی پندلتون tajobkhande (شوخی کردم جودیییییییییییی ابوت)

زیباترین منحنی دنیالبخنداست .
۱۳۸۹/۹/۷ عصر ۰۱:۰۳
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
تشکر شده توسط : بهزاد ستوده, بانو, اسکورپان شیردل, باربوسا
موضوع بسته شده 

پیام در این موضوع
RE: - Classic - ۱۳۸۹/۸/۳۰, عصر ۰۱:۵۹
RE: مسابقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ - jodiabut - ۱۳۸۹/۹/۷ عصر ۰۱:۰۳