[-]
جعبه پيام
» <سروان رنو> نگاهی به فیلم گودزیلا منهای یک Godzilla minus one ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...8#pid45528
» <سروان رنو> یادی از زری خوشکام , علی حاتمی و هزاردستان .... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...7#pid45527
» <مموله> هاچ زنور عسل https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...5#pid45525
» <مارک واتنی> آدمیرال گرامی سپاس
» <آدمیرال گلوبال> ممنون از مارک واتنی بابت کارتون های اخیر...
» <مارک واتنی> رابرت عزیز ارادتمندم
» <رابرت> تشکر از اظهار محبت شارینگهام عزیز و سپاس از مارک واتنی به خاطر مجموعه "پروفسور بالتازار"
» <رابرت> آلبرت کمپیون عزیز، متأسفانه مشکل عدم رعایت پاکیزگی و حقوق شهروندی در مناطق شمالی کشور به خاطر حضور بعضی گردشگران بی‌فرهنگ، مضاعف می‌شود!
» <شارینگهام> برگی زرین در کارنامه ی رابرت عزیز
» <مارک واتنی> کارتون به یاد ماندنی "پروفسور بالتازار" دوبله فارسی و کامل : https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...8#pid45508
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرخواهی درباره روش ثبت نام اعضاء
نویسنده پیام
کاپیتان اسکای آفلاین
کاپیتان
*

ارسال ها: 357
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۰/۴/۳۱
اعتبار: 49


تشکرها : 1957
( 4240 تشکر در 288 ارسال )
شماره ارسال: #12
RE: نظرخواهی درباره روش ثبت نام اعضاء

(۱۳۹۰/۱۰/۲۴ صبح ۰۹:۴۷)بانو نوشته شده:  

... به محض مشاهدۀ عضویت برای تعیین وضعیت وی موضوع گزارش شود.

با درود به ناظر ارشد گرامی، بانوی ارجمند

همانند یک سالن ورزشی، در ثبت نام با دو دسته کاربر روبرو هستیم:

دسته ی یکم می خواهند از امکانات و داده های کافه استفاده نمایند. این دسته تماشاگران هستند و باید این حق را به ایشان بدهیم که وارد شوند و با آواتار خوداز امکانات کافه بهره ببرند.

دسته ی دوم می خواهند به صورت جدی، در نگارش و ثبت و بیان دیدگاه شرکت نموده و کافه را به پیش ببرند. این دسته بازیکنان و صحنه گردانان کافه هستند.

پیشنهاد می کنم که ثبت نام در دو شکل صورت بگیرد:

در شکل یکم کاربر با ثبت نام تنها اجازه ی استفاده از کافه و تماشا را داشته باشد و تنها بتواند دکمه ی تشکر را بزند.

در شکل دوم اطلاعات کافی و لازم از کاربر فعال گرفته شده و ثبت نام کننده از کانال ویژه ای عبور نماید.

نکته ی کلیدی آن که کاربران شکل دوم در صورت رعایت ننمودن قوانین (برای نمونه پست نکردن هر ماه یک مطلب) به دسته ی یکم راهی شوند. این مقررات نیز باید مشخص شده، تدوین و مستندسازی شود.

در این صورت مدیران کافه برای هر کاربر یک کارت شناسایی صادر کرده اند و می دانند که او تماشاگر است یا بازیکن.

**********

نکته ی مهم در این باره نگه داشتن کاربران با دلجویی، همدلی و راهنمایی های همراه با مهربانی است.

چیزی که به کافه آسیب فراوانی زده و کاربران را می پراکنَد، سختگیری، تعصب و جبهه گیری های فراوانی است که در گذشته از سوی دست اندرکاران و برخی کاربران روی داده و گویا هردو فراموش کرده اند که اینجا، آمده ایم تا از چیزهایی که دوست داریم و به آن ها عشق می ورزیم سخن بگوییم و سخن بشنویم.

پیام کافه باید مهرورزی و مهربانی باشد و کاربر با ورود به جمع خودش را در دل دوستانی ببیند که با او مهربان و صمیمی و همراه اند و اگر نکته ای هم می گویند چنان آن را در لفاف دوستی و مهربانی بپیچند که خم به ابروی کاربر ننشیند و از جمع، نامهربانی نبیند.

باید که کاربر با تقاضای ثبت نام، چندین خوش آمدگویی بشنود و گام به گام، با هر نوشته ای، کم و بیش آفرین ببیند و سپاس. خوش آمدگویی به دوستان حاضر و شادباش گفتن و زنده نگه داشتن روح همدلی و همراهی، کافه را به یک خانواده بدل خواهد نمود.

کاربران را دریابیم، مقدمشان را گرامی بداریم و حضورشان را مغتنم بشماریم.


ارادتمند: کاپیتان اسکای
۱۳۹۰/۱۰/۲۴ صبح ۱۱:۵۷
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : اسکورپان شیردل, زاپاتا, بانو, حمید هامون, الیشا, پاشنه طلا, Papillon, ژان والژان, سروان رنو, dered, خانم لمپرت, زرد ابری, گولاگ, واتسون, جیم استارک, مراد بیگ, ۱۹۰۰, باربوسا
ارسال پاسخ 


پیام در این موضوع
RE: روش ثبت نام اعضاء - Ghoghnuse - ۱۳۸۸/۱/۲۹, عصر ۱۲:۳۴
RE: روش ثبت نام اعضاء - nimadark - ۱۳۸۸/۱/۲۹, عصر ۰۷:۵۲
RE: روش ثبت نام اعضاء - admin - ۱۳۸۸/۱/۲۹, عصر ۱۱:۲۲
RE: روش ثبت نام اعضاء - سروان رنو - ۱۳۸۸/۲/۲۵, صبح ۱۱:۳۲
RE: روش ثبت نام اعضاء - Savezva - ۱۳۸۸/۵/۱۰, عصر ۰۳:۰۹
RE: روش ثبت نام اعضاء - Classic - ۱۳۸۸/۵/۱۰, عصر ۰۷:۳۰
RE: روش ثبت نام اعضاء - مارچلو - ۱۳۸۸/۵/۲۷, صبح ۱۰:۲۱
RE: روش ثبت نام اعضاء - admin - ۱۳۸۸/۵/۲۸, عصر ۰۵:۲۷
RE: نظرخواهی درباره روش ثبت نام اعضاء - کاپیتان اسکای - ۱۳۹۰/۱۰/۲۴ صبح ۱۱:۵۷