[-]
جعبه پيام
» <آرلینگتون> خوبید جناب بی نشان ؟ ارادت
» <rahgozar_bineshan> سلام و درود. عید همه دوستان مبارک!
» <سرگرد راینهارت> خوش به حال لوک من ۱۰ سال نبودم نمیدونم از منم یاد کرده کسی
» <کنتس پابرهنه> لوک عزیز حدود هشت ماهه به کافه سر نزدن، جاشون چقدر خالیه، امیدوارم زودتر برگردن.
» <سرگرد راینهارت> شارینگهام عزیز درود یه قهوه در کاندید مهمان من.اول ورود گفتم اون اعدام نمایشی بود
» <سروان رنو> واقعا حسِ عید با برنامه سینمای کمدی و دیدن جمشید گرگین تکمیل می شد : https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=183&pid=4615
» <شارینگهام> به به ، سرگرد راینهارت عزیز ، رسیدن به خیر، نبودی ؛ داشتیم درباره ی اعدامت بحث می کردیم!
» <آرلینگتون> سلام گلوبال عزیز . دوستان یه شبکه استانی در تلوبیون پیدا کردم اسمش سربدارانه . مدام سریال سربدران رو نشون میده . اصلا متوقف نمیشه . نمیدونم چرا این جوریه
» <آدمیرال گلوبال> سلام و درود و تبریک سال نو به همه دوستان
» <رابرت> ممنون از حسن لطف‌تان سرکار خانم "کنتس پابرهنه". جذابیت طرح جلد کتاب‌های قدیمی دلایلی دارد که اگر عمری بود، درمورد آن خواهم نوشت.
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 6 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شوخی با بزرگان سینمای کلاسیک
نویسنده پیام
Classic آفلاین
صاحب کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۷
اعتبار: 47

تشکرها : 6998
( 6113 تشکر در 447 ارسال )
شماره ارسال: #5
RE: دیالوگ هایی که شخصیت های فیلم امکان نداشت بگن !

مسافرخانه بیتس با سالها سابقه درخشان در ارائه خدمات به مسافران محترم ، آمادگی خود را جهت پذیرایی از مسافران عزیـــز در تعطیلات نوروز اعلام می دارد.

- کلیه اتاق ها مجهز به سرویس بهداشتی و حمام می باشد

همچنین به دلیل خشک شدن دریاچه ، از پذیرفتن مسافرانی که دارای خودرو شخصی هستند معذوریم !

مدیر مسئول :  نورمن بیتز

اینهمه کافه توی دنیا هست , اونوقت شما درست اومدین به کافه ی ما
۱۳۸۸/۱۲/۵ صبح ۱۲:۵۲
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : سروان رنو, Negar, اسکورپان شیردل, norman.bates, رزا, سم اسپید, چارلز کین, چاپلین, زرد ابری, مگی گربه, dered, خانم لمپرت, سارا, ژان والژان, واتسون, جیمز باند, ریچارد, ال سید, مموله
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: - Classic - ۱۳۸۸/۱۱/۱۱, صبح ۱۲:۳۰
RE: - Negar - ۱۳۸۸/۱۲/۱, عصر ۰۵:۴۶
RE: دیالوگ هایی که شخصیت های فیلم امکان نداشت بگن ! - Classic - ۱۳۸۸/۱۲/۵ صبح ۱۲:۵۲
RE: - Classic - ۱۳۸۸/۱۲/۲۰, صبح ۱۲:۴۸
RE: - Classic - ۱۳۸۹/۹/۱۷, عصر ۱۱:۵۷