[-]
جعبه پيام
» <آقای با> جناب آرلینگتون در گوگل روی آیکون میکروفون بزن و مجوز جستجوی گفتاری رو به بهش بده بعد به جای پخش آهنگ با همون ملودی و ریتم سوت بزن یا زمزمه کن
» <آرلینگتون> فقط با دهن بلدم ریتمشو در بیارم و زمزمه کنم . کاش میتونستم یه جوری به گوش دوستان موزیک بی کلام شناس کافه برسونم شاید پیداش میکردن
» <آرلینگتون> بچه بودم . خیلی سال پیش . یه برنامه رادیویی بود اسمش گفتگوی پزشکی . یه موزیک تیتراژ خیلی ملایم و خوبی داشت . سالهاس تو ذهنمه . میدونم ولی نمیشنومش دیگه دوباره
» <سرگرد راینهارت> لطفعلی خنجی بود با برنامه پیک شامگاهی
» <سروان رنو> خاطرات رادیویی ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=228&pid=4644
» <آرلینگتون> امروز بیست و شش تیره . درست یکساله لوک نیست . خیلیا نیستن . ستود . ایرج . رینگو . والش . ارچی . مموله . نانی . خیلی خیلی
» <آقای با> سروان رنو گرامی نکته به نکته‌شو درست فرمودین طرفدارش بودم مدتها نایاب بود بالاخره ۳۵ قسمتش در یوتیوب(کانال NOTV) منتشر شد فکر کنم تماشا یا آپاراتم همونو میذارن
» <سروان رنو> بازی رضا فیض نوروزی در نقش "آقای کُتَلمیان" سریال کاکتوس شاهکار بود . با اون موبایل که به کمر می زد و تکیه کلام " فرمایش دُرُست " !!
» <آقای با> جناب آلبرت کمپیون، بهترین و موفقترین تجربه تلویزیونی اون دوره سریال‌ کاکتوس بود اتفاقا امسال "کاکتوس" و "در کنار هم" رو نگاه کردم
» <BATMAN> بالعکس "عنکبوت مقدس" از خیلی جهات فیلم بهتریه اما نمیشه با خانواده تماشا کرد!
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 10 رای - 4.3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام دوبلور برای کدام بازیگر ؟
نویسنده پیام
موسيو وردو آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱/۲۲
اعتبار: 7

تشکرها : 1102
( 337 تشکر در 32 ارسال )
شماره ارسال: #159
RE: کدام دوبلور برای کدام بازیگر ؟

سلام دوستان

فيلم رواني هيچكاك رو حتما ديديد.

ميخواستم بدونم چه كسي دوبلور جانت لي در اين فيلم بوده. به نظر خودم اصلا اين صدا با چهره بازيگر فيلم مچ نبود. اين صدا شايد براي كاترين هپبورن يا اليزابت تيلور استفاده ميشد بهتر بود.

آيا دوبلور اين 2 شخصيت بالا هم بوده اند؟

با تشكر

غيبت صغري
۱۳۸۹/۳/۱۹ عصر ۰۳:۱۷
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : باربوسا
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: کدام دوبلور برای کدام بازیگر ؟ - موسيو وردو - ۱۳۸۹/۳/۱۹ عصر ۰۳:۱۷
دوبلورهای دانیل اوتوی - دکــس - ۱۳۹۴/۵/۳۰, عصر ۰۸:۲۰