[-]
جعبه پيام
» <آقای با> جناب آرلینگتون در گوگل روی آیکون میکروفون بزن و مجوز جستجوی گفتاری رو به بهش بده بعد به جای پخش آهنگ با همون ملودی و ریتم سوت بزن یا زمزمه کن
» <آرلینگتون> فقط با دهن بلدم ریتمشو در بیارم و زمزمه کنم . کاش میتونستم یه جوری به گوش دوستان موزیک بی کلام شناس کافه برسونم شاید پیداش میکردن
» <آرلینگتون> بچه بودم . خیلی سال پیش . یه برنامه رادیویی بود اسمش گفتگوی پزشکی . یه موزیک تیتراژ خیلی ملایم و خوبی داشت . سالهاس تو ذهنمه . میدونم ولی نمیشنومش دیگه دوباره
» <سرگرد راینهارت> لطفعلی خنجی بود با برنامه پیک شامگاهی
» <سروان رنو> خاطرات رادیویی ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=228&pid=4644
» <آرلینگتون> امروز بیست و شش تیره . درست یکساله لوک نیست . خیلیا نیستن . ستود . ایرج . رینگو . والش . ارچی . مموله . نانی . خیلی خیلی
» <آقای با> سروان رنو گرامی نکته به نکته‌شو درست فرمودین طرفدارش بودم مدتها نایاب بود بالاخره ۳۵ قسمتش در یوتیوب(کانال NOTV) منتشر شد فکر کنم تماشا یا آپاراتم همونو میذارن
» <سروان رنو> بازی رضا فیض نوروزی در نقش "آقای کُتَلمیان" سریال کاکتوس شاهکار بود . با اون موبایل که به کمر می زد و تکیه کلام " فرمایش دُرُست " !!
» <آقای با> جناب آلبرت کمپیون، بهترین و موفقترین تجربه تلویزیونی اون دوره سریال‌ کاکتوس بود اتفاقا امسال "کاکتوس" و "در کنار هم" رو نگاه کردم
» <BATMAN> بالعکس "عنکبوت مقدس" از خیلی جهات فیلم بهتریه اما نمیشه با خانواده تماشا کرد!
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 10 رای - 4.3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام دوبلور برای کدام بازیگر ؟
نویسنده پیام
بهزاد ستوده آفلاین
متولد اصفهان

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۶/۶
اعتبار: 39

تشکرها : 2215
( 5906 تشکر در 540 ارسال )
شماره ارسال: #143
RE: کدام دوبلور برای کدام بازیگر ؟

چنگیز جلیلوند  در فیلم ال دورادو کارت سفید داشته که هرچه خواست بگه ...گوینده های دیگه بخصوص ناصر تهماسب هم با اون اهجه قزوینی  و اصغر افضلی هم کارت سفید داشتند  ولی صدای چنگیز جلیلوند با صدای ایرج دوستدار اشتباه گرفته نمی شده منظور اون گوینده ای بوده که دقیقاً از صدای ایرج دوستدار تقلید کرده

راستی امروز 26 می تولد جان وین است  taeed

هر جا سخن از دوبله است نام "بهزاد ستوده "میدرخشد
۱۳۸۹/۳/۴ صبح ۰۶:۳۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : میثم, دلشدگان, باربوسا
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: کدام دوبلور برای کدام بازیگر ؟ - بهزاد ستوده - ۱۳۸۹/۳/۴ صبح ۰۶:۳۹
دوبلورهای دانیل اوتوی - دکــس - ۱۳۹۴/۵/۳۰, عصر ۰۸:۲۰