[-]
جعبه پيام
» <اکتورز> چە خبر بدی ، دیشب ویدیوی از مرحوم والیزادە دیدم کە حال جسمانی مناسبی نداشت بعد برای سلامتیش دعا کردم . همیشە دوبلورها اینجوری دو سە نفری پشت سر هم میرن .
» <سناتور> دیگه کسی از کاروان دوبله نمانده. منوچهر والی زاده که به عنوان آرشیو دوبلورها بود هم دیگه رفت
» <شارینگهام> ای وای ، دو استاد در دو روز ، چه می توان گفت!
» <کوئیک> حیف و صد حیف . متاسفانه در سالهای اخیر هنرمندان زیادی از سالهای طلایی دوبله ایران بدرود حیات گفتند . روح استاد رضایی و والیزاده شاد
» <مارک واتنی> متاسفانه منوچهر والی زاده عزیز درگذشت
» <اکتورز> معاون کلانتر صدای نازنینی بود ، من یهویی صدای مرحوم رضایی رو در برفهای کلیمانجارو(محل زندگی کنتس عزیز) بە یادم آمد.
» <شارینگهام> آه و تأسف ؛ همین دیشب در یک کانال یوتیوب، آثار استاد ایرج رضایی را تحسین کردم و برایش آرزوی عمر با عزت کردم.
» <رابرت> صدای گرم استاد "ایرج رضایی" روی سکانس معروف "قلی خان" با بازی درخشان مرحوم "جمشید لایق" در سریال "روزی روزگاری" https://www.entekhab.ir/003ZUy
» <سروان رنو> قلی خان خان نبود .... ایرج رضایی دوست داشتنی حتی اگر فقط "ارتش سری" را دوبله کرده بود باز جایش در صدر بود ...
» <باربوسا> ایرج رضایی نازنین دقایقی پیش از دنیا رفت. مستند زاده مهر که به بررسی زندگی و کارنامه وی می پردازد. https://www.aparat.com/v/j50667g
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احساسات و نگرش ها در مورد فیلمهایی که دیده ایم کتابهایی که خوانده ایم
نویسنده پیام
نینا آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۱/۱۳
اعتبار: 2

تشکرها : 13
( 109 تشکر در 19 ارسال )
شماره ارسال: #1
احساسات و نگرش ها در مورد فیلمهایی که دیده ایم کتابهایی که خوانده

به نام خدا

سلام و درود بر دوستان و هم کافه ای های گرانقدرم

ابتدا تصمیم داشتم مطلب زیر رو در بخش نقد  یا متون ادبی بذارم اما به نظرم رسید ایجاد موضوع جدیدی با این عنوان خالی از لطف نیست.

با عشق و سپاس

ارتش ما ارتشي از سايه‌ها است
۱۴۰۰/۱۱/۱۶ عصر ۰۳:۲۳
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : باربوسا, کاپیتان اسکای
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
احساسات و نگرش ها در مورد فیلمهایی که دیده ایم کتابهایی که خوانده - نینا - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ عصر ۰۳:۲۳