(۱۴۰۰/۹/۸ صبح ۰۱:۲۶)رابرت نوشته شده:
در پستهای قبل به عرض رساندم که:
در بهمن ۱۳۷۴ با امید، انگیزه و اشتیاق فراوان، مشغول تحصیل در رشته تولید (گرایش برنامهسازی تلویزیونی) دانشکده صدا و سیما شدم.
پس از پایان تحصیلات، با عنوان رسمی کارگردان -و البته با شغلهای متفاوت کارگردانی، تصویربرداری، تدوین و نویسندگی- در واحدهای مختلف معاونتهای سیاسی، استانها و سیما فعالیت کردم.
به طور خلاصه طی این سالها در هر سه بخش اصلی تولید، تأمین و پخش برنامه تلویزیون تجربه کسب کردم و در شوراهای مختلف عضویت داشتم.
شورای طرح و برنامه اداره کل مهندسی و مدیریت پیام مرکز بودجه
|
شبکه سه سیما
|
نمایندگی پوشاک بچهگانه غنچه در کرج
|
مرکز سیمای استانها
|
پخش سیمای البرز
|
مرکز سیمای استانها
|
اداره کل تأمین برنامههای خارجی سیما
|
پخش شبکة جام جم
|
اداره کل تأمین برنامههای خارجی سیما
|
اداره کل سیمای استانها
|
پخش اخبار سیما
|
واحد آموزش معاونت سیما
|
اما به عنوان حسن ختام، امروز از جلساتی میگویم که شرکت در آنها بسیار مورد علاقهام بود و اکنون پس از گذشت بیش از یک دهه، حسرت حضور در چنین فضایی بر دلم مانده است...
همزمان با پخش آزمایشی شبکه نمایش در پاییز ۱۳۹۰، از آقایان فریدون جیرانی، جمال امید، مرحوم دکتر سید مجید حسینیزاد و اینجانب دعوت شد تا در جلسات تنظیم کنداکتور (چینش جدول پخش) آن شبکه شرکت کنیم. علاوه بر این جمع، آقای م قائم مقام وقت شبکه که همزمان مدیر تأمین برنامه نیز بود، در جلسات حضور داشت و انصافاً به همت ایشان نتایج آن نشستها روی آنتن شبکه نمایش دیده میشد.
علاوه بر پیشنهاد نوع پخش آثار و مخصوصاً سینماییها از منظر ژانر، فیلمهای کلاسیک تاریخ سینما، کارگردان، بازیگر و ...،* عنوان فیلمها نیز توسط این جمع پیشنهاد شده و در کنداکتور قرار میگرفت.
هر کدام از بزرگوارانی که نامشان را بردم، ویژگیهای برجستهای داشته و دارند که بهرهگیری از محضرشان برای من، مانند دهها کلاس آموزشی بود:
فریدون جیرانی با آن سابقه روزنامهنگاری؛ نویسندگی در زمینههای نقد و فیلمنامه؛ کارگردانی سینما؛ اجرای برنامههای سینمایی؛** احاطه به مبانی تئوریک و عملی سینما و از همه مهمتر آشنایی و صمیمیت با عوامل پشت و جلوی دوربین (از کارگردان و بازیگر گرفته تا فیلمبردار و تهیهکننده و حتی دوبلورها)

فریدون جیرانی
جمال امید به عنوان یکی از بزرگترین دائرهالمعارف نویسان تاریخ سینمای ایران؛ با پیشینه خبرنگاری تخصصی سینما و هنر؛ نویسنده فیلمنامه و سردبیر مجلات تخصصی همچون ستاره سینما و سینما

جمال امید
(این عکس حداقل ۲۵ سال قبل گرفته شده است؛ متأسفانه عکس با کیفیت جدیدتری از ایشان پیدا نکردم)

جلد اول از مجموعه ۴ جلدی "فرهنگ فیلمهای سینمای ایران"، تألیف جمال امید
و مرحوم دکتر سید مجید حسینیزاد با آن دانش فراوان؛ سابقه فعالیت در تلویزیون؛ حسن سلیقه در انتخاب برنامهها؛ احترام به مخاطب و مخصوصاً شوخطبعی و اخلاق پسندیده (پیشتر درمورد ایشان متنی را تقدیم کردهام. http://cafeclassic5.ir/thread-1150-post-...l#pid43677 )

مرحوم دکتر سید مجید حسینیزاد
آن جلسات به صورت خشک و رسمی برگزار نمیشد و این عزیزان که سابقه دیرینه دوستی و آشنایی داشتند، از هر دری با موضوع سینما و هنر سخن میگفتند. از خاطرات قبل از انقلاب بازیگران ایرانی و خارجی و جشنوارههای قدیم و جدید تا مبانی نقد و فیلمنامه و بررسی سینماییهای کلاسیک تا فیلمها و سریالهای روز...
خلاصه در آن روزها گویی من روی ابرها راه میرفتم. از مهمترین ویژگیهای این جلسه که بسیار کمنظیر بود، وقتشناسی فراوان تمام اعضا بود که مثال زدنی است.
این جلسات پس از نیل به اهداف اولیه و پس از تقریبا ۱۰ نشست تمام شد و فکر میکنم هنوز هم بعضی اثرات آن در چینش برنامههای شبکه نمایش قابل رؤیت باشد.
برای فریدون جیرانی، جمال امید و م عزیز آرزوی سلامتی میکنم و از خداوند میخواهم روح مرحوم حسینیزاد را شاد کند.
پایان
-------------------------------------------
* در این نشستها حتی سن مخاطبان، نوع کار و تحصیلاتشان مورد نظر قرار میگرفت و چینش جدول پخش بر اساس این عوامل، پیشنهاد میشد.
** به عنوان نمونه، برنامه "هفت" را با حضور فریدون جیرانی و بدون حضورش در نظر بگیرید...