[-]
جعبه پيام
» <آقای با> سروان رنو گرامی نکته به نکته‌شو درست فرمودین طرفدارش بودم مدتها نایاب بود بالاخره ۳۵ قسمتش در یوتیوب(کانال NOTV) منتشر شد فکر کنم تماشا یا آپاراتم همونو میذارن
» <سروان رنو> بازی رضا فیض نوروزی در نقش "آقای کُتَلمیان" سریال کاکتوس شاهکار بود . با اون موبایل که به کمر می زد و تکیه کلام " فرمایش دُرُست " !!
» <آقای با> جناب آلبرت کمپیون، بهترین و موفقترین تجربه تلویزیونی اون دوره سریال‌ کاکتوس بود اتفاقا امسال "کاکتوس" و "در کنار هم" رو نگاه کردم
» <BATMAN> بالعکس "عنکبوت مقدس" از خیلی جهات فیلم بهتریه اما نمیشه با خانواده تماشا کرد!
» <BATMAN> خصوصا دختر بچه فیلم که پدر و مادر ایرانی داره، تو ایران هم بدنیا اومده اما لهجه انگلیسی داره!
» <BATMAN> بازیگران اصلی هم خوب بودن اما کیفیت لوکیشنها و بازی سایر هنرپیشه ها چندان خوب نبود و اکثرا لهجه دارن
» <BATMAN> آخرین فیلم ایرانی که دیدم "لولیتا خوانی در تهران" بود که داستان خوبی داشت
» <آلبرت کمپیون> منم داشتم فیلم ایرانی نگاه می کردم. فیلمهای دوره اصلاحات. گفتم شاید شمام خوشتون بیاد. فیلم نفس عمیق و بوتیک
» <سرگرد راینهارت> فیلمهای که دوستان معرفی میکنن رو‌دارم میبینم.فیلم کاپیتان رو هم من پیشنهاد میدم ۲۰۱۷
» <BATMAN> آدمو یاد نوستالژیهای دهه 70 میندازه ، فیلمای سینمایی تلویزیون که معمولا عصرهای جمعه پخش میشد
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پوسترها و آگهی‌های تمامی فیلم‌های جهان
نویسنده پیام
Emiliano آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۷/۵/۲۴
اعتبار: 23

تشکرها : 1260
( 2103 تشکر در 224 ارسال )
شماره ارسال: #26
RE: پوسترها و آگهی‌های تمامی فیلم‌های جهان

به کشف لعنتی دیگه:

۱۹.    «مهتاب خونین»، ۱۳۳۴، به کارگردانی «موشق سروری».

[تصویر: 1_af4q_thumb.jpg]

کلیدواژه‌ها:

مهتاب خونین
موشق سروری
هوشنگ بهشتی
منیره تسلیمی
واندا
کنعان کیانی
احمد قدکچیان

۱۴۰۰/۹/۲۵ عصر ۰۲:۵۳
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مارک واتنی, رابرت, باربوسا, سروان رنو, مراد بیگ, پیرمرد, زرد ابری
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: پوسترها و آگهی‌های تمامی فیلم‌های جهان - Emiliano - ۱۴۰۰/۹/۲۵ عصر ۰۲:۵۳