[-]
جعبه پيام
» <آرلینگتون> وای به به . سرکافه ی نوروزی آمد . پیشاپیش تبریک سال نو برای تمامی دوستان مهربان . سالی شاد همراهتان
» <آرلینگتون> ارادت .خوبید ؟ تسخیرناپذیران دیشب نشون داد . عالی .انگاری بار اوله که میبینمش . راستش بی صبرانه منتظر سرکافه ی زیبای نوروزی هم هستم . شاد بشیم
» <کنتس پابرهنه> به‌به جناب ایده آلیست... آدم ذوق می‌کنه یهو اسم دوست قدیمیش رو می‌بینه :')
» <آرلینگتون> جناب سروان مهربان خوبید ؟ نمیدونم چرا نمیتونم تلویزیون نگاه نکنم . شاید به علت خاطرات تمام این سالها باشه که از کودکی داشتم باهاش . هنوزم آرامش میده به من بعضی چیزاش
» <سروان رنو> نگاهی به فیلم باباغاز - کری گرانت ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=1194&pid=4614
» <سروان رنو> تلویزیون دیگه خیلی وقته چیزی برای تماشا نداره آرلینگتون عزیز . هر چی بخوای بهتر و کاملترش در اینترنت هست !
» <آرلینگتون> ارادت دوستان . دیدم تلویزیون فیلم تروریستهای شان کانری رو نشون داد . طبق معمول تقطیع شده و نام فیک . خورد تو ذوقم . اه
» <مارک واتنی> بتمن عزیز ... ارادتمندم
» <BATMAN> مارک واتنی عزیز مچکر بابت توضیحات خوبت، درسته سریال جذابیه ولی من بیشتر ژانر وحشت، معمایی، جنایی و دلهره آور تماشا میکنم
» <اکتورز> ئامانج گیان بەخێر بێی بۆ (کافە کلاسیک) ، از خواندن مطالبش لذت ببر
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطور فیلم ها را ادیت کنیم و در اینترنت قرار دهیم ؟
نویسنده پیام
rahgozar_bineshan آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۷/۵
اعتبار: 34

تشکرها : 5452
( 1548 تشکر در 138 ارسال )
شماره ارسال: #4
RE: چطور فیلم ها را ادیت کنیم و در اینترنت قرار دهیم ؟

..متاسفانه من آماتور تر از اين حرفام!

حقيقتش بدم نمياد هم روي VCD  داشته باشم هم روي DVD!

الان هم روي هارد  هستش!

اگه كامل توضيح بدين روند كار رو خيلي ممنون ميشم!

۱۳۸۸/۷/۲۱ عصر ۱۲:۵۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : آوینا, اتان ادواردز
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: چطور فیلم ها را ادیت کنیم و در اینترنت قرار دهیم ؟ - rahgozar_bineshan - ۱۳۸۸/۷/۲۱ عصر ۱۲:۵۹
VCDها را دور نریزید! - کاپیتان اسکای - ۱۳۹۰/۵/۲۶, عصر ۱۲:۱۷
RE: کپچر از دوربین دی وی دی دار - آوینا - ۱۳۹۰/۱۱/۱۸, عصر ۱۱:۲۰