[-]
جعبه پيام
» <سروان رنو> سرگرد ! صفحه چت هر 120 ثانیه یکبار رفرش میشه و باید در این مدت نوشته رو بفرستین یا اینکه جای دیگه بنویسی و اینجا کپی اش کنی .
» <سرگرد راینهارت> یه مشکل دارم اینجا وقت نوشتن صفحه رفرش میشه و بارها دوباره نوشتم
» <کنتس پابرهنه> کارتون آلیس در سرزمین عجایب... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=977&pid=4642
» <آرلینگتون> پوریفوی و توماس جین هم خب البته چهره هاشون نزدیکه . البته الان جا افتاده تر شده چهره هاشون . منم نوجوانی کرت راسل و جف بریجز رو اشتباه میگرفتم . الان پیر شدن بیچاره ها
» <آرلینگتون> اون موقع چند بار دیدمش . خوشم امده بود . ولی هیچوقت نفهمیدم درست داستانشو . خب البته جوان بودم اون موقع . الان باید ببینم . سر در بیارم
» <آرلینگتون> وای اقای بای مهربان ، ارون اکهارت عالیه . خیلی وقت بود فراموشم شده بود . یه فیلم تقریبا قدیمی داره . فکر کنم فضای صفر بود اسمش .
» <آقای با> و اینکه هم توماس جین و هم جیمز پیورفوی در برهه‌ای از زندگیشان شبیه Christopher Lambert  و  Aaron Eckhart بودند! اندکی گیج کننده است
» <آقای با> آرلینگتون عزیز حالا که بحث شباهت شد من مدتها Thomas Jane و James Purefoy رو قاطی می‌کردم و اینکه Thomas Jane در فیلم مه و یا مجازاتگر چه شباهتی با اون زندانی در Face Off داره آخه؟
» <BATMANhttps://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=64&page=25
» <سرگرد راینهارت> فکر میکردم تاپیک دیالوگهای ماندگار داشتیم.نداریم؟
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 10 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینگرید برگمن
نویسنده پیام
Kassandra آفلاین
دوست قدیمی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۵/۵
اعتبار: 19

تشکرها : 1382
( 736 تشکر در 40 ارسال )
شماره ارسال: #21
RE: اینگرید برگمن - بازیگر بی همتا

(۱۳۸۹/۶/۷ عصر ۰۳:۳۲)سروان رنو نوشته شده:  

با تشکر فراوان از کاساندرا ی عزیز به خاطر یادآوری این روز .mmmm: من تاریخ تولد خودم رو فراموش کنم این یکی رو فراموش نمی کنم . :lovve:

درود فراوان بر جناب سروان رنو عزيز و گرامي!  :heart:

خواهش مي كنم.راستش بنده بايد از شما سپاسگزاري كنم چون خيلي دلم مي خواست همين امروز اينجا يك نوشته پروپيمون ديگه درباره اينگريد برگمن بخونم مخصوصا هم مايل بودم به قلم شما باشه اما خب روم نميشد بيام چنين درخواستي داشته باشم از اون طرف هم به هيچ عنوان نمي تونستم جسارت كنم و خودم اينجا  درباره اين ستاره بي همتا مطلبي قرار بدم چرا كه فقط و فقط شما بايد امروز اينجا چنين مطلبي مي نوشتيد و خوشحالم كه دقيقا همين اتفاق افتاده!  ashk

mmmm:

همواره مستدام و برقرار باشيد استاد!  :blush:

آن قدر شكست خوردم تا راه شكست دادن را آموختم
ناپلئون بناپارت
۱۳۸۹/۶/۷ عصر ۰۴:۳۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رزا, کاترین جویس, گولاگ
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
اینگرید برگمن - سروان رنو - ۱۳۸۸/۶/۷, عصر ۱۱:۲۹
گرفتار - کاپیتان اسکای - ۱۳۹۱/۴/۲۱, عصر ۰۲:۰۸
آلفرد و کلید - کاپیتان اسکای - ۱۳۹۳/۶/۱۴, عصر ۰۹:۵۷