[-]
جعبه پيام
» <سرگرد راینهارت> میخواستم در بخش رادیو کافه بزارم لینک پست نمیشد.نه تونستم عکس بزارم نه ویدیو تا حالا
» <سرگرد راینهارتhttps://www.picofile.com/f/qJOB7dJcxS/ن...https://www.picofile.com/f/qJOB7dJcxS/نمایش-صوتی-قلب-کوچک-پریسا-اثر-محمد-مجلسی-MP3-128K.mp3
» <شارینگهام> تسلیت بابت درگذشت هنرمند همه کاره، مرحوم سیروس ابراهیم‌زاده، روحش شاد
» <شارینگهام> سلام و درود. اول مهر که یادآور روزهای روشن دانایی و دوستی های ماندگارِ مدرسه است ، تبریک می گویم.
» <سرگرد راینهارت> نمایش قلب کوچک پریسا به یاد سیروس ابراهیم زاده تقدیم به دوستان در بخش مربوطه
» <سرگرد راینهارت> صدای ایشان در نمایشهای رادیویی در کنار اثار تلویزیونی و سینمایی ایشان ماندگار شد... نام و یادش گرامی
» <سرگرد راینهارت> سیروس ابراهیم زاده درگذشت.صدای همیشه جوان رادیو
» <سرگرد راینهارت> درود بر همه دوستان
» <BATMAN[تصویر: p311308_spaceship-.png] https://cdn.imgurl.ir/uploads/n491186_Antique.mp4
» <سروان رنو> نگاهی به دوبله اول و دوم فیلم هومبره (مرد) پل نیومن .... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=94&pid=4736
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آخرین فیلم کلاسیک که دیدم ...
نویسنده پیام
دکتر دیتون آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 11
تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
اعتبار: 11


تشکرها : 94
( 129 تشکر در 11 ارسال )
شماره ارسال: #20
RE: آخرین فیلم کلاسیک که دیدم ...

ایتالیایی

فیلمی محصول ۲۰۰۵ روسیه، زمانی که هنوز روسیه درگیر بحران‌های اقتصادی و اجتماعی شدید پس از فروپاشی شوروی است، فیلم به نظر در عین سادگی، تاثیرگذار است و بیننده را با خود همراه می‌کند.

کودکی ۵-۶ ساله و سرراهی در یک شبه پرورشگاه در غرب روسیه مورد توجه خانواده‌ای ایتالیایی قرار می‌گیرد و برای سرپرستی وی، ابراز تمایل می‌کنند، از این رو این پسربچه بین سایر بچه‌های پرورشگاه به ایتالیایی معروف می‌شود. بچه‌های همسن به وی حسادت می‌کنند و بزرگترها او را ترغیب به پذیرش این سرپرستی می‌کنند. پسرک به علت فشار واسطه‌های روس این فرزندخواندگی، حق انتخاب ندارد و ناگزیر به پذیرش است. در پرورشگاه بین بچه‌ها شایعه شده که در کشورهای غربی اعضای بدن بچه‌های روس به فروش می‌رسد. پسرک بیمناک می‌شود و به این فکر می‌افتد که باید با اطلاع از محتویات پرونده‌اش از پرورشگاه بگریزد و مادرش را بیابد. دختر نوجوانی در پرورشگاه به او کمک می‌کند تا خواندن بیاموزد و بتواند راهی به سوی مادر بیابد. پسرک با دانستن اطلاعاتی از زمان و محل پذیرشش در پرورشگاه، با قطار راهی سفری به نقاط دوردست سیبری می‌شود. واسطه‌های روس واگذاری ایتالیایی به خانواده اهل ایتالیا که وعده پول هنگفتی هم از طرف آن خانواده داشته‌اند، در تعقیب وی راهی سفر می‌شوند و هربار پسرک به نحوی از دستشان می‌گریزد. نهایتأ در یکی از شهرها مرد، ایتالیایی را در گوشه‌ای گیر می‌اندازد، پسرک که از اوباش شکستن شیشه مشروب و معرکه‌گیری و حمله با آن را آموخته، بطری مشروبی را می‌شکند ولی با آن دست خود را می‌برد تا خودکشی کند، مرد از دیدن این صحنه، متاثر می‌شود و دلش به رحم می‌آید و از پسرک چشم می‌پوشد، زخم بچه را می‌بندد و می‌رود، پسر که نشانی خانه مادر را یافته، در صحنه آخر فیلم، در آستانه خانه مادر است اما بیننده مطمئن نیست که مادر او را خواهد پذیرفت یا دیگر بار او را به سرنوشت می‌سپارد.

این فیلم دوبله فارسی هم دارد و از شبکه یک سیما چندسال قبل بعدازظهر جمعه پخش شده است. متاسفانه به علت محدودیت های اینترنت نتوانستم لینک و تصاویر بهتری بیابم و بابت آن از دوستان عزیز پوزش می‌طلبم.

۱۴۰۴/۱۱/۱ صبح ۱۲:۰۱
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : rahgozar_bineshan, سروان رنو, مارک واتنی, BATMAN, مراد بیگ, آلبرت کمپیون, Classic, مسیو هالوت, ترنچ موزر, باربوسا
ارسال پاسخ 


پیام در این موضوع
RE: آخرین فیلم کلاسیک که دیدم ... - Dude - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸, عصر ۱۲:۴۸
RE: آخرین فیلم کلاسیک که دیدم ... - Dude - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹, صبح ۰۱:۵۹
خوشه های خشم - آدمیرال گلوبال - ۱۴۰۴/۴/۱۳, عصر ۰۷:۴۹
RE: خوشه های خشم - master of puppet - ۱۴۰۴/۴/۱۴, صبح ۰۳:۱۱
RE: آخرین فیلم کلاسیک که دیدم ... - دکتر دیتون - ۱۴۰۴/۱۱/۱ صبح ۱۲:۰۱
Eugenie Grandet 1946 - سروان رنو - ۱۴۰۴/۱۲/۱, صبح ۱۰:۱۸
ریفیفی 1955 - Rififi - سروان رنو - ۱۴۰۴/۱۲/۱۵, عصر ۱۰:۴۸