[-]
جعبه پيام
» <سروان رنو> متاسفانه این لینک کد خطا میده , رابرت عزیز .
» <رابرت> لینک دانلود سینمایی انیمیشن نوستالژیک "مسابقه بزرگ پینچ کلیف" چند وقت پیش توسط جناب مارک واتنی اینجا قرار داده شده است: https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=192&pid=4724
» <سروان رنو> آره . علاوه بر این , در دوبله اش یه جور لاتی صحبت می کنن که بدجوری روی اعصاب است !
» <آدمیرال گلوبال> بله سروان صد در صد نسخه قدیمیش یه چیز دیگه ای بود.
» <سروان رنو> سکانس ماندگار ؛ وقتی یک حرکت سر , مسیر یک شخصیت و فیلم را تغییر می دهد ... http://asriran.com/004zhc
» <سروان رنو> اینو دانلود کردم آدمیرال و دیدمش . اون نسخه اصلی و قدیمی عروسکی اش چیز دیگه ای بود.
» <آدمیرال گلوبال> مسابقه بزرگ 2025 https://www.f2mx.top/85832/rally-from-pa...https://www.f2mx.top/85832/rally-from-paris-to-the-pyra
» <سروان رنو> به به ! بعد از مدت ها چشممان به جمالِ اسکورپال شیردل روشن شد ... https://cafeclassic5.ir/member.php?actio...https://cafeclassic5.ir/member.php?action=profi
» <BATMAN> سلام به اکتورز و آلبرت عزیز/ اون قسمتهایی که راوی میگفت زندگی شیرین میشود خیلی خوب و مفرح بودن ولی صدا و سیما هر سال عمدا قسمتهای غمگینو تکرار میکنه!
» <اکتورز> هر تحلیلی در اینستاگرام منتشر میشە ، حالا درست یا غلط . من فقط ارجاع دادم این دو ارسالە رو ، تائید نمیکنم.
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سانسورهای اشک آور !
نویسنده پیام
لوک مک گرگور آفلاین
جوینده َطلا
***

ارسال ها: 220
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۶/۳۱
اعتبار: 24


تشکرها : 1033
( 1855 تشکر در 216 ارسال )
شماره ارسال: #4
RE: سانسورهای اشک آور !

حتما همه شما دوستان با سریال استرالیایی All Saints و یا همان پرستاران آشنایی دارید. سریالی که بیش از ده سال میهمان خانواده های ایرانی بود. اما میهمانی پر از سانسورهای ناشیانه که با نابود کردن خط روایی اش به جای آموزش و یا سرگرمی، سردرگمی را به بینندگان هدیه می داد!! سریالی با یک مشت داستان هایی که شروع داشتند اما به انتها نمی رسیدند!! در این پست قرار است به یکی از همین سانسور ها اشاره کنم که تأثیر کاملا وارونه‌ای روی بیننده داشت.

در یکی از قسمت های فصل اول ماشینی به منزل جرارد، یکی از جوانترین پرستاران سریال (با بازی بن تری) نزدیک می شود و عده‌ای در حالی که زن جوان معتادی به نام انجی را از ماشین بیرون می اندازند به او می گویند که پیش دوست پرستارش برود. جرارد که تازه از خانه اش بیرون آمده انجی را که بی حال بر زمین افتاده می بیند و به سمتش می شتابد. در اینجا یکباره قسمت قطع می شود و در قسمت بعد متوجه می شویم که انجی در گذشته و جرارد احساس می کند که از او ایدز گرفته است!!!

اولین فکری که با این سانسور ها به بیننده منتقل می شود این است که انجی دوست دختر معتاد جرارد و یا شاید هم فاحشه ای بوده که جرارد با او رابطه داشته است. خلاصه جرارد درگیر گرفتن نتایج آزمایشات ایدزش از طریق یک خانم دکتر جوان بود. اما بعد از مدتی این موضوع بدون نتیجه کاملا به دست فراموشی سپرده می شود و ما تنها می بینم که جرارد و ان‌ خانم دکتر عاشق هم شده اند!!! و البته باز هم چندان معلوم نیست چرا عشقشان به سرانجام نمی رسد. اگر چه کلاً دکتر سامانتا پس از دست دادن مادرش این بیمارستان را ترک می کند.

سالها پس از پخش نخست آن، با گسترده شدن اینترنت‌، به سادگی و تنها با مراجعه به سایت آی ام دی بی می شد دریافت که انجی اصلا دوست دخترش نبوده بلکه بیمارش بوده است و جرارد به خاطر کمک های اولیه ای که قبل از مرگ به او داده فکر کرده که ممکن است درگیر ویروس اچ آی وی شده باشد. در حالی که سانسور ها دقیقا اندیشه ای را به بیننده منتقل می کرد که خط قرمز خود صدا و سیماست!! در دوبله فارسی حتی به خودشان زحمت ندادند که در میان گفتگو های بین کاراکترها موضوع را روشن کنند.


من به شانس اعتقاد ندارم. به خودم اعتقاد دارم!
۱۴۰۱/۱/۷ صبح ۱۱:۵۰
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مموله, شارینگهام, سروان رنو, رابرت, rahgozar_bineshan, مارک واتنی, مراد بیگ, کلانتر چانس, BATMAN, کوئیک, ماهی گیر, آلبرت کمپیون, کنتس پابرهنه
ارسال پاسخ 


پیام در این موضوع
سانسورهای اشک آور ! - جیمز باند - ۱۳۹۵/۳/۲۲, عصر ۰۱:۳۲
RE: سانسورهای اشک آور ! - جیمز باند - ۱۳۹۵/۴/۳, عصر ۰۲:۰۹