Scarlett
دوست قدیمی   
ارسال ها: 24
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۳/۳۱
اعتبار: 2
تشکرها : 126
( 269 تشکر در 17 ارسال )
|
RE: کلارک گیبل - سلطان هالیوود (۱۳۸۹/۴/۹ صبح ۰۲:۰۱)رامین_جلیلوند نوشته شده: از کندی ها و مرلين مونرو بگذريم بدنيست دوستان بدانند که کلارک گيبل در فيلم در یک شب اتفاق افتاد که عکس هايش در بالا می باشد زير پيراهن نپوشيده بود. گويند که آمار خريد زير پيراهن مردانه بعد از اکران اين فيلم به صفر می رسد!!!!!!!!
بله کاملا درسته برای همین من این عکس ها روگذاشتم تا پی به محبوبیت کلارک گیبل در زمان خودش ببرید . بعد از فیلم در یک شب اتفاق افتاد ، عده ی زیادی مدل سبیلشون رو به شکل مدل سبیل او دراوردند و دیگه زیر پیراهنی هم نپوشیدند !! خلاصه مثل اینکه ملت جوگیر تر از ایرانی جماعت هم پیدا شده !
و در جایی خوندم که کلارک بعد از جنگ جهانی دوم هم می خواسته که به طور جدی به هالیوود برگرده ولی وقتی مطلع شده که دوره دوره ی ستارگان دیگه ای مثل هامفری بوگارت و ... هست دیگه محترمانه کنار کشیده و فقط در چند فیلم شرکت کرده . همه که مثل بعضی بازیکن های تیم ملی نیستند که تا لحظه ی آخر ول کن ماجرا نشوند !!
و در رابطه با سرکار خانم ماریلن مونرو ! من شنیده ام همونطور که کِــنِدی رو کشتند ، او را هم کشتند !!
" من به آمار زمین مشکوکم ، اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا این همه دل ها تنهاست !؟ "
سهراب سپهری
| |
| ۱۳۸۹/۴/۹ صبح ۰۷:۳۴ | |
تشکر شده توسط : |
رامین_جلیلوند, موسيو وردو, Classic, سروان رنو, بهزاد ستوده, Kassandra, سم اسپید, الیشا, کلانتر چانس |