![]() |
» <BATMAN>
![]() » <سروان رنو> فیلم "مردی که موش شد" رو با یادآوری بتمن دوباره دیدم. واقعا فیلمهای دهه شصت با آن دوبله های شاهکار چیز دیگری بودند. » <BATMAN> راستش فکر میکردم منوچهر والی زاده تا مرز 100 سالگی عمر کنه با توجه به روحیه بالا و صدای جوانی که داشت اما خوب کیفیت زندگی و هوای شهرها بشدت افت کرده » <سروان رنو> روش مناسب جستجوی یک کلمه یا عبارت در کافه کلاسیک ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=1196&pid=4611 » <rahgozar_bineshan> به شدت حالم بده! من اگه به دوبله علاقه مند شدم به دلیل منوچهر والی زاده بود. » <اکتورز> چە خبر بدی ، دیشب ویدیوی از مرحوم والیزادە دیدم کە حال جسمانی مناسبی نداشت بعد برای سلامتیش دعا کردم . همیشە دوبلورها اینجوری دو سە نفری پشت سر هم میرن . » <سناتور> دیگه کسی از کاروان دوبله نمانده. منوچهر والی زاده که به عنوان آرشیو دوبلورها بود هم دیگه رفت » <شارینگهام> ای وای ، دو استاد در دو روز ، چه می توان گفت! » <کوئیک> حیف و صد حیف . متاسفانه در سالهای اخیر هنرمندان زیادی از سالهای طلایی دوبله ایران بدرود حیات گفتند . روح استاد رضایی و والیزاده شاد » <مارک واتنی> متاسفانه منوچهر والی زاده عزیز درگذشت |
![]() |
رابین ویلیامز
|
|
نویسنده | پیام |
Savezva
![]() جک لمون ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 210 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۵/۱۰ اعتبار: 38 تشکرها : 989 ( 2210 تشکر در 180 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۹/۲/۲ عصر ۰۹:۵۳ |
| ||
![]() |
پیرمرد, ماهی گیر, پرنسس آنا, Kathy Day, کاپیتان اسکای, سروان رنو, Classic, مراد بیگ, کنتس پابرهنه, مارک واتنی, پروفسور, زرد ابری, پهلوان جواد, آلبرت کمپیون, کلانتر چانس |
|
پیام در این موضوع |
رابین ویلیامز - کاپیتان اسکای - ۱۳۹۳/۵/۲۱, صبح ۰۵:۳۵
RE: رابین ویلیامز - BATMAN - ۱۳۹۳/۶/۵, صبح ۰۴:۳۴
RE: رابین ویلیامز - سرهنگ آلن فاکنر - ۱۳۹۳/۱۲/۲۱, صبح ۱۲:۲۶
رابین ویلیامز و خانه تکانی! - کاپیتان اسکای - ۱۳۹۹/۱/۱۱, صبح ۱۱:۰۱
RE: رابین ویلیامز - مورچه سیاه - ۱۳۹۹/۱/۱۷, عصر ۰۸:۳۴
RE: رابین ویلیامز - Savezva - ۱۳۹۹/۲/۲ عصر ۰۹:۵۳
RE: رابین ویلیامز - Savezva - ۱۳۹۹/۹/۲۸, صبح ۱۰:۲۶
RE: رابین ویلیامز - پهلوان جواد - ۱۳۹۹/۹/۲۸, عصر ۰۳:۳۵
کلاس اشتباهی - کاپیتان اسکای - ۱۴۰۰/۲/۱۰, عصر ۰۴:۴۵
RE: کلاس اشتباهی - مارک واتنی - ۱۴۰۰/۲/۱۰, عصر ۰۶:۳۱