![]() |
» <آقای با> در هر حال جناب آرلینگتون بحث ماژلان ابتر نماند خواندنش توام با تصویرسازی ذهنی بسیار لذتبخش است جواب: فیلیپین(جزایر بهشتی) گوام (جزیره روسپیها)
» <آقای با> ولی چیزی نیست که من پنجاه و خوردهای سال بهدنبالش باشم ، اما نمیدانم چرا هر روز دوستی، رتبهای که قبلا داده بود را پس میگیرد! » <آقای با> قربان وجود پرمهرت جناب آرلینگتون، رتبه قبل از اینکه تلاشی برای ارجنهادن به داشتههای یک نفر و تشکر از فعالیتهای بلاعوض باشد، اظهار محبت است » <آرلینگتون> نقشه ی ژیوگرافیک کشورها و کره زمین سالهاست از ذهنم محو شده . ولی ساموآ همون ور ها باید باشه فکر کنم. » <آرلینگتون> آقای بای مهربان کافه ، ممنون از دادن رتبه . جزیره هم شاید ساموآ باشه . دیگه نمیدونم . مگر این که تقلب از گوگل کنم . » <آقای با> با هنرمند گرامی جناب آقای علیرضا خمسه گفتگو کردم، خاطرهی دوران کودکیمو در مورد تئاترش خونده بود، تاکید کرد کارگردان دستبالایدست آقای اسماعیل شنگله است » <آقای با> جناب آرلینگتون عزیز خیلی نزدیکی تقریبا با اون دو مجمعالجزایر سه راس یک مثلث در جنوب شرق آسیا هستن/ آهنگ لئونارد کوهن در فیلم ورود آقایان ممنوع بود "26 '26 » <آرلینگتون> من هیچ کدوم بلد نیستم آقای بای مهربان . شاید گینه ی نو ، بهشتیش باشه . دیوید آتنبرومستند پرندگان بهشتیشو در گینه ی نو فیلمبرداری کرده. ، » <مراد بیگ> درود جناب دون دیگو دلاوگا ، تشکر بابت حسن نظری که دارید ، پیامتان سرشار از انرژی مثبت و مایه ی دلگرمی است . » <آقای با> چیستان: ماژلان (منبع مجله دانستیها و یا خود کتاب) به کدام مجمعالجزایر لقب جزایر بهشتی و به کجا لقب جزایر دزدها و روسپیها داد؟ |
![]() |
تصاویر به روایت موسیقی!
|
|
نویسنده | پیام |
دن ویتو کورلئونه
![]() پیشکسوت ![]() ![]() ارسال ها: 1,074 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۱۰ اعتبار: 53 تشکرها : 1834 ( 10963 تشکر در 272 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۴/۱۲/۱۶ عصر ۱۰:۰۷ |
| ||
![]() |
حمید هامون, خانم لمپرت, ایـده آلـیـسـت, جروشا, کنتس پابرهنه, هانا اشمیت, Memento, دزیره, سروان رنو, تارا, BATMAN, نکسوس, مکس دی وینتر, باربوسا |
|