[-]
جعبه پيام
» <BATMAN> برای اونهایی که منتظر کیفیت اصلی بودن https://www.f2me.top/62388/the-odyssey-2026/
» <سروان رنو> فیلمی که حس و حال واقعی جنگ جهانی دوم را دارد : https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...6#pid47426
» <شارینگهام> فیلم «شب بیست و نهم» در سینمای ایران بی نظیره، فیلم ترسناک همتای اون نیست.
» <BATMAN> با این وجود حمید رخشانی با تیزهوشی بالا تونسته در سکانسهای مختلف ذهن مخاطب تیزبین و نکته سنج رو به فیلم نامه و داستان اصلی ارجاع بده
» <BATMAN> اونزمان به کارگردان اجازه ندادن فیلمنامه اصلی رو کارگردانی کنه در نهایت مجبور شده زیر تیغ سانسور بره، به همین دلیل بیننده حین تماشا با تناقضات زیادی مواجه میشه
» <BATMAN> درسته شارینگهام عزیز، شب بیست و نهم بهترین فیلم ترسناک سینمای ایرانه/ دختر همسایه در واقع همون جن بوده ، بخاطر همین یجاها ازش صدای موجودی درنده خو به گوش میرسه
» <شارینگهام> بتمن جان، گرچه مسخره بود، ولی تجدید خاطره ی خوبی بود!
» <BATMAN> چه خنده دار و البته مسخره https://uupload.ir/view/tanz_akj2.mp4/
» <شارینگهام> درود بر یاران کافه،نسخه ی دوبله« بانویی با سگ ملوس» موجوده؟
» <آدمیرال گلوبال> ممنون...دوبله آواز زیر باران جایی پیدا میشه
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نرمن ویزدام
نویسنده پیام
زاپاتا آفلاین
amir_e_delaram (زاپاتای سابق)
****

ارسال ها: 699
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۰/۸/۲۲
اعتبار: 58


تشکرها : 2112
( 10130 تشکر در 381 ارسال )
شماره ارسال: #5
RE: نرمن ویزدام

(۱۳۸۹/۷/۱۳ عصر ۱۲:۲۹)رائول والش نوشته شده:  

نمي دانم چه كسي اول نورمن بيچاره را به بي مزه بودن متهم كرده است. shakkk! من كه هميشه فيلمهاي نورمن را با لذت ديده ام و بسيار هم مي خندم. دوبله نورمن هم يكي از بهترين همكاري هاي دوبلور - بازيگري است كه وجود داشته،‌ شايد بهترين آنها باشد. حالا كه به لطف صداگذاران خاموش و با عشق امكان ديدن نسخه هاي دوزبانه فراهم است،‌ مي توان به قدرت مرحوم زرندي پي برد كه چگونه با  استادي تمام كمدي ملايم و كودكانه نورمن را به بيننده منتقل مي كرده است.

مدتها بود كه مي خواستم فيلم Follow a Star نورمن را در اينجا يادآوري كنم كه شايد بهترين كار نورمن ويزدم باشد و سكانس هايي به شدت خنده دار دارد كه حالا خورد به مرگ نرمن.

اساسا سبک بازی نورمن بسیار به ذائقه کمدی پسند ما ایرانیان نزدیک است . مرحوم زرندی با آگاهی کامل از علاقه مخاطب ایرانی به کمدی های کلامی ،با دوبله های درخشان خود و اضافاتی ادیبانه و طنزآمیز نورمن ویزدام را به یک کمدین محبوب بدل کرد. گاهی که دوبله های جری لوئیس و نورمن ویزدام را باهم مقایسه می کنم ،میبینم که واقعا در حق زنده یاد زرندی اجحاف شده است . مرحوم قنبری در دوبله های جری لوئیس گاهی به بازی بی مزه او نه تنها کمکی نکرده بلکه در برخی از جاها به کلی صحنه ها و گفتگوها را از حس و حال انداخته است .متاسفانه واردکنندگان فیلمهای او ، دست قنبری را در دوبله بسیار بازگذاشتند که گاهی ایشان مجبور بود با جملات پس گردنی غیر مودبانه وشوخی های زننده از تماشاگر خنده بگیرد . اما محمدعلی زرندی هرآنچه که نیاز بوده را از بازی کمدین گرفته و در حد متعارف با ظرافتهای طنازانه اش به دوبله نقش اضافه کرده است.

اما مرحوم زرندی که از بزرگان هنر دوبله بود ، فارغ از بزرگنمایی ها و شلوغ کاری های مرسوم برخی از هنرمندان ،فیلمهای این کمدین فقید را با صدای جادوئی اش برایمان بیادگار گذاشت که پس از چند دهه می توان دید و خنده ای هم سر داد.

۱۳۹۴/۴/۳۰ عصر ۰۸:۳۲
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : زینال بندری, بولیت, سروان رنو, آمادئوس, هانا اشمیت, Kurt Steiner, BATMAN, مگی گربه, پیرمرد, خانم لمپرت, حمید هامون, هایدی, مکس دی وینتر
ارسال پاسخ 


پیام در این موضوع
نرمن ویزدام - نرمن - ۱۳۸۹/۶/۷, صبح ۱۲:۰۶
RE: نرمن ویزدام - اسکورپان شیردل - ۱۳۸۹/۷/۱۳, صبح ۰۹:۳۷
RE: نرمن ویزدام - رائول والش - ۱۳۸۹/۷/۱۳, عصر ۱۲:۲۹
RE: نرمن ویزدام - زاپاتا - ۱۳۹۴/۴/۳۰ عصر ۰۸:۳۲
RE: نرمن ویزدام - نرمن - ۱۳۸۹/۷/۱۳, عصر ۱۱:۱۲