[-]
جعبه پيام
» <شارینگهام> تسلیت بابت درگذشت هنرمند همه کاره، مرحوم سیروس ابراهیم‌زاده، روحش شاد
» <شارینگهام> سلام و درود. اول مهر که یادآور روزهای روشن دانایی و دوستی های ماندگارِ مدرسه است ، تبریک می گویم.
» <سرگرد راینهارت> نمایش قلب کوچک پریسا به یاد سیروس ابراهیم زاده تقدیم به دوستان در بخش مربوطه
» <سرگرد راینهارت> صدای ایشان در نمایشهای رادیویی در کنار اثار تلویزیونی و سینمایی ایشان ماندگار شد... نام و یادش گرامی
» <سرگرد راینهارت> سیروس ابراهیم زاده درگذشت.صدای همیشه جوان رادیو
» <سرگرد راینهارت> درود بر همه دوستان
» <BATMAN[تصویر: p311308_spaceship-.png] https://cdn.imgurl.ir/uploads/n491186_Antique.mp4
» <سروان رنو> نگاهی به دوبله اول و دوم فیلم هومبره (مرد) پل نیومن .... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=94&pid=4736
» <باربوسا> متاسفانه رهبر نوربخش دوبلور جوان بر اثر سانحه رانندگی از دنیا رفت.
» <آدمیرال گلوبال> سال ها قبل شبکه آموزش https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=509&page=33
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سینما و اعتیاد
نویسنده پیام
زاپاتا آفلاین
amir_e_delaram (زاپاتای سابق)
****

ارسال ها: 699
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۰/۸/۲۲
اعتبار: 58


تشکرها : 2112
( 10130 تشکر در 381 ارسال )
شماره ارسال: #7
RE: سینما و اعتیاد

(۱۳۹۳/۱۰/۲۷ عصر ۰۵:۱۲)برو بیکر نوشته شده:  

ایرج قادری در مصاحبه مفصلی که چند ماه قبل از فوتش داشته است عنوان می کند از جمشید هاشم پور گله مند است. زیرا معتقد بود او با دادن این نقش به جمشید آریا باعث اشتهارش می گردد اما جمشید پس از تاراج و معروفیت ، کمتر از ایرج قادری سراغ گرفته بویژه در ده سال گوشه نشینی و به صراحت عنوان می کند در سال 67 و موشک باران تهران موشکی به نزدیکی دفترش اصابت می کند اما جمشید هاشم پور حتی به ایرج قادری زنگ نمی زند که ببیند زنده است یا مرده؟

شاید زنده یاد ایرج قادری در این باره تا حدودی محق باشد ،اما جمشید هاشم پور هم در آن ایام بنوعی با مشکل ممنوع الکاری ناخواسته روبرو شده بود .فیلمهای  تاراج و عقابها دو فیلم پرفروش آن سالها تقریبا باهم اکران شدند که هر دو با استقبال فراوان تماشاگران روبرو شدند . فروش خیره کننده عقابها باعث شد سیاستگزاران سینمایی ظهور مجدد ستارگان در سینمای پس از انقلاب آنچنان به مذاقشان خوش نیاید.نتیجه این تفکر تیم بهشتی - انوار (مدیران وقت سینمایی ) باعث ممنوع الکاری سعید راد و جمشید هاشم پور گردید. برای خالی نبودن عریضه ساموئل خاچیکیان - کارگردان عقابها - و زری برومند و همسرش علی اکبر ایلخانی هم ممنوع الکارشدند!! حتی آنها در صدد بودند که جلوی کار اغذیه فروشی سعید راد - که پس ازبیکاری به راه انداخته بود - را هم بگیرند ، زیرا معتقد بودند که اگر مخاطبان سینمای ایران سعید راد را پشت فر ساندویچی ببینند باعث مظلومیت او می گردد که همین تفکر باعث دوری چندساله سعید راد و مهاجرتش به ینگه دنیا و همچنین ممنوع الکاری بازیگری توانا چون جمشید هاشم پور شد که چندین سال ادامه یافت .

ایرج قادری هم که یک ستاره - کارگردان بود پس از تاراج به این مشکل برخورد و وضعیتی مشابه هاشم پور پیدا کرد. شاید اگر در آن ایام جمشیدهاشم پور یادی از ایرج قادری نکرده بخاطر احوال ناخوشایندش در آن روزگار و مشکل همسانش با آن زنده یاد بوده است.

زری برومند که در برخی از آثارسینمای دهه 60 مانند عقابها/کفشهای میرزانوروز/یوزپلنگ و... بازی داشت

کارگردان فقید سینمای ایران :ساموئل خاچیکیان

۱۳۹۳/۱۱/۸ عصر ۱۰:۲۷
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : زینال بندری, برو بیکر, هانا اشمیت, اسکورپان شیردل, BATMAN, مگی گربه, شیخ حسن جوری, خانم لمپرت, سرهنگ آلن فاکنر, اسپونز, پیرمرد, پرشیا, زرد ابری, کارآگاه علوی, سروان رنو, rahgozar_bineshan, نایب تیمور خان, حمید هامون, گروهبان گارسیا, هایدی, اکتورز
ارسال پاسخ 


پیام در این موضوع
سینما و اعتیاد - برو بیکر - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴, عصر ۰۹:۳۱
RE: سینما و اعتیاد - منصور - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵, عصر ۰۶:۱۲
RE: سینما و اعتیاد - سرهنگ آلن فاکنر - ۱۳۹۳/۱۱/۵, صبح ۱۲:۰۲
RE: سینما و اعتیاد - برو بیکر - ۱۳۹۳/۱۱/۸, عصر ۰۵:۴۲
RE: سینما و اعتیاد - برو بیکر - ۱۳۹۴/۵/۲۱, عصر ۰۸:۰۹
RE: سینما و اعتیاد - شارینگهام - ۱۴۰۲/۴/۶, عصر ۰۵:۱۷