[-]
جعبه پيام
» <آقای با> و اینکه هم توماس جین و هم جیمز پیورفوی در برهه‌ای از زندگیشان شبیه Christopher Lambert  و  Aaron Eckhart بودند! اندکی گیج کننده است
» <آقای با> آرلینگتون عزیز حالا که بحث شباهت شد من مدتها Thomas Jane و James Purefoy رو قاطی می‌کردم و اینکه Thomas Jane در فیلم مه و یا مجازاتگر چه شباهتی با اون زندانی در Face Off داره آخه؟
» <BATMANhttps://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=64&page=25
» <سرگرد راینهارت> فکر میکردم تاپیک دیالوگهای ماندگار داشتیم.نداریم؟
» <کنتس پابرهنه> اکتورز عزیز و سروان جان ممنون که به یادم بودین :) چه قشنگ و لذت‌بخشه که این روزا دوستان زیادی رو تو کافه می‌بینم... بیش باد
» <آرلینگتون> وای اره . کو ؟ کاش بسازه . گیلاس البالو استخر اینجور چیزا باشه توش . چیزهای تابستونی . . یا هندونه
» <BATMAN> آره یادمه / حالام یه کابر خلاق میتونه یه طرح مخصوص فصل تابستان بسازه که شاد و خرم باشه
» <آرلینگتون> گفتم عید نوروز .یاد عید افتادم . کاش زودتر بیاد سردر کافه بهاری یادته ؟. خیلی شاد و قشنگ بود . باز نگاهش کنیم . سبزه و تنگ ماهی داشت . دلم خواست .
» <آرلینگتون> بتمن عزیز ارادت . بله. با کمک یه برنامه که عیدنوروز چهارسالپیش نصب کردم دانلود میکنم . از ترسم آپدیتش نمیکنم . آخه جدیداش زیاد خوب نیست
» <BATMAN> فایلهای یو تیوب رو باید غیر مستقیم از طریق برنامه ها و یا سایتهای دانلودر گرفت
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گوناگون از جهان هنر ( پوشش خبری )
نویسنده پیام
اکتورز آفلاین
مشتری همیشگی

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۴/۲۱
اعتبار: 40

تشکرها : 2503
( 4132 تشکر در 213 ارسال )
شماره ارسال: #9
RE: گوناگون از جهان هنر ( پوشش خبری )

دو روز قبل ( 18 اوکتبر2013 ) :

تجمع اعتراضی هنرمندان شهرسلیمانیه به شکسته شدن سنگ مزار شیرکو بیکس ، شاعر فقید کورد واقع در پارک آزادی ، از سوی اسلامگرایان سلفی این شهر ...

[تصویر: 1382228944_3053_e0a2f1a84a.jpg]

... همچنین اعتراض ( بی مثال ) دو جوان فعال عرصهء رسانه ( سردبیر و خبرنگار یک روزنامه و یک سایت ) در راستای همان موضوع ( فوق ) و البته آتش زدن تندیسی از یک الههء زیبای که جملگی در پارک ( آزادی ) شهر سلیمانیهء کردستان عراق اتفاق افتاد .

[تصویر: 1382229286_3053_ef8b29901a.jpg]

این دو جوان در محل سابق تندیسی که توسط همان افراد گروه های افراط گرا آتش زده شد ، در حال بوسیدن همدیگر عکسهایی گرفته و در رسانه ها منتشر کردند.

( این روز را روز بوسهء اعتراضی نامگذاری کردند ).

شهرداری سلیمانیه باید در قبال این اتفاقات پاسخ گو باشد ، زیرا چندی پیش رفت و آمد دختران و پسران محصل را به پارک در فواصل ساعاتی که مدارس دایر است ممنوع کرد و معترضین چنین میپندارند که همهء این آتش ها از زیر گور شهرداری بلند شده است.

در این درگە کە گە گە کــُــە کــَــە و کــَــە کــُــە شود ناگە
ز امروزت مشو غرە کە از فردا نەای آگە
۱۳۹۲/۷/۲۸ صبح ۰۴:۰۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : نیومن, خانم لمپرت, BATMAN, ژان والژان, Blanche, Kathy Day, سروان رنو
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: گوناگون از جهان هنر ( پوشش خبری ) - اکتورز - ۱۳۹۲/۷/۲۸ صبح ۰۴:۰۹
پوستر جشنواره فجر 1394 - خانم لمپرت - ۱۳۹۴/۱۰/۲۱, عصر ۰۸:۵۶