[-]
جعبه پيام
» <سروان رنو> نگاهی به فیلم نشانی از شر ( اورسن ولز ) ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=46&pid=4539
» <رابرت> متأسفانه "علی‌اصغر رضایی‌نیک" صداپیشه مکمل‌گو بر اثر سکته قلبی درگذشت. نمونه مصاحبه و خاطراتش: https://www.aparat.com/v/tTSqn
» <سروان رنو> مانند بهار و نوروز , سالی نو را به امید بهتر شدن و شکوفا شدن آغاز می کنیم [تصویر: do.php?imgf=org-685bcf6ba2581.png]
» <mr.anderson> سال نو همه هم کافه ای های عزیز مبارک! سال خوب و خرمی داشته باشید!
» <rahgozar_bineshan> سالی پر از شادکامی و تن درستی و شادی را برای همه دوستان آرزومندم!
» <BATMAN> به نظرم شرورترین شخصیت انیمیشنی دیزنی اسکاره/ چه پوستر جذابی! https://s8.uupload.ir/files/scar_vrvb.jpg
» <جیمز باند> من هم از طرف خودم و سایر همکاران در MI6 نوروز و سال نو را به همه دوستان خوش ذوق کافه شاد باش میگم.
» <ریچارد> سلا دوستان.گوینده بازیگراورسولاکوربیرودرسریال سرقت پول کیست
» <ترنچ موزر> درود بر دوستان گرامی کافه کلاسیک ، فرا رسیدن بهار و سال جدید را به همه شما سروران شادباش میگم و آرزوی موفقیت را در کار و زندگی برایتان دارم
» <دون دیه‌گو دلاوگا> در سال گذشته بنده کم‌کار بودم در کافه، ولی از پُست‌های دوستان خصوصاً جناب رابرت و کوئیک و "Dude" بسیار بهره بردم. تشکر و بیش باد!
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نجواها و فریادها... صداهایی ماندگار ( تفکیک 3 )
نویسنده پیام
زبل خان آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 330
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱/۱۳
اعتبار: 23


تشکرها : 2395
( 4043 تشکر در 195 ارسال )
شماره ارسال: #1
نجواها و فریادها... صداهایی ماندگار ( تفکیک 3 )
هرچند وقت يك‌بار خبري مي‌خوانيم كه فلان دوبلور پيشكسوت درگذشت؛ خبري كه اگر آن صداپيشه را نشناسي يا لابه‌لاي خبر اطلاعات نداده باشد كه جاي كدام شخصيت‌هاي كارتوني و سينمايي حرف زده است، چندان براي ما تاثيرگذار نيست...


 اما همين كه مي‌فهميم با اين فلاني تمام كودكي‌مان را زندگي كرده‌ايم، يكدفعه آن خبر تبديل به اتفاق بزرگي مي‌شود. اينها فقط تعداد معدودي از بزرگان هنر دوبله هستند كه حالا فقط صدايشان در بين ماست.

علي كسمايي (1391ـ1304)، شروع حرفه‌اي دوبله: 1329


علي كسمايي را نمي‌شود به همين راحتي از ياد برد. او 25 سال بيشتر نداشت كه كار دوبله را شروع كرد. وقتي كسمايي سراغ حرفه دوبله رفت، تعداد كساني كه از اين كار سردرمي‌آوردند به اندازه انگشت‌هاي يك دست هم نبود. شايد به همين دليل است به او «پدر دوبله ايران» مي‌گفتند. در سال‌هاي ورود دوبله‌هاي ايتاليايي، كسمايي فيلمنامه‌نويسي را رها كرد و سرپرست دوبله فيلم‌هايي مثل «دكتر ژيواگو»، «مكبث»، «بانوى زيباى من» و «اشك‌ها و لبخندها» شد. او با امكانات محدود استوديوهاي دوبله در آن دوران كار دوبله را به شكل خيلي حرفه‌اي شروع كرد. او در زماني كه مدير دوبله پروژه‌هاي بزرگ بود، نسلي از دوبلورهاي ايراني را تربيت كرد كه سينماي ايران را در سال‌هاي 1340 تا 1350 رونق دادند.


مهين بزرگي (1388ـ 1307)، شروع حرفه‌اي دوبله: 1335


او از پيشكسوتان و از نسل‌هاي اول گويندگي بود. مهين بزرگي بيشتر تيپ زن‌هاي باوقار و پيرزن‌ها را مي‌گفت؛ پيرزن‌هايي كه نصيحت‌شان به دل مي‌نشست و آزاردهنده نبود. او در «ستاره بود» (1384) فريدون جيراني براي دومين بار جلوي دوربين سينما ايستاد و نقش كوتاهي را بازي كرد.


نيكو خردمند (1388ـ 1311)، شروع حرفه‌اي دوبله: 1339


صداي خردمند روي فيلم‌هاي كلاسيك تاريخ سينما ماندگار شده است. او در دهه 50 به جاي اينگريد برگمن، ويرجين مايو، اليزابت تيلور و كلوديا كارديناله حرف زد و صدايش را روي شخصيت‌هاي معروف تاريخ سينما ماندگار كرد.


منوچهر نوذري (1384ـ1304)، شروع حرفه‌اي دوبله: 1333


منوچهر نوذري را ديگر همه مي‌شناسند. او سال‌ها به عنوان مجري و بازيگر جلوي دوربين تلويزيون و سينما ايستاد. نوذري به نسبت ديگر دوبلورها خيلي دير پايش به استوديوي دوبله باز شد. او با اين كه سال‌ها در راديو كار مي‌كرد، اما حدود سي سالگي دوبله را شروع كرد. صداي منوچهر نوذري روي جك لمون اين‌قدر جا افتاده بود كه ديگر كسي حاضر نبود جاي جك لمون حرف بزند؛ «آپارتمان»، «شيريني شانس»، «گلن گري گلن راس» و حتي دوبله فيلم «پدر» كه جك لمون نقش پيرمرد بيماري را بازي مي‌كند، همه را منوچهر نوذري حرف زده است.


احمد آقالو (1387ـ 1328)، شروع حرفه‌اي دوبله: 1368


اسم احمد آقالو با «سلطان و شبان» (1361) داريوش فرهنگ سر زبان‌ها افتاد. كاتب حاضرجوابي كه تا سال‌ها بعد از آن همه او را با همان نقش كاتب مي‌شناختند. اگر بخواهيم خيلي سختگير باشيم، بايد آقالو را جزو پيشكسوت‌هاي تئاتر بگذاريم تا دوبله؛ اما صداي او با كارتون «جزيره ناشناخته» يا همان سرنتيپيتي گره خورده است.


حسين باغي (1389ـ 1329)، شروع حرفه‌اي دوبله: 1348


باغي جزو آن دوبلورهايي بود كه كارش را با آنونس‌هاي تبليغاتي شروع كرد. او از اواخر دهه 40 با آنونس‌هاي تبليغاتي به راديو آمد و بعدها به صداي ثابت آنونس‌هاي سينمايي تبديل شد. باغي آنونس فيلم‌هاي مهم تاريخ سينماي ايران، از «هامون» گرفته تا «ناخدا خورشيد» و «مادر» را گفته بود. البته صداي باغي فقط روي آنونس‌ها نبود. او جاي كنت مونت كريستو، كايكو در «سفرهاي ميتي كومون» و چهاردست «نيك و نيكو» حرف زده بود.


ژاله كاظمي (1383ـ 1322)، شروع حرفه‌اي دوبله: 1338


ژاله كاظمي از نسل دوم دوبلورهاي ايراني است،‌ دوره‌اي كه به دوره طلايي دوبله ايران مشهور شده است، او دوبله را در استوديوي برادرش و مثل همه كارآموزان صداپيشگي با گفتن جملات كوتاه در نقش‌هاي فرعي شروع كرد، اما به‌سرعت به يكي از شناخته‌تر شده‌ترين و محبوب‌ترين دوبلورهاي ايراني بدل شد،‌ ژاله كاظمي كه دانش‌آموخته علوم سياسي بود، ‌علاوه بر دوبله نقاشي حرفه‌اي هم بود، صداي گرم، مهربان و در عين حال منعطف كاظمي چنان بود كه او را تا لحظه‌اي كه سرطان ا ز پا انداخت، به صداپيشه اصلي قهرمانان زن در فيلم‌هاي فاخر ايراني و خارجي تبديل كرده بود، ‌صداهاي ماندگار او بر چهره بازيگراني چون نيكول كيدمن، سوفيا لورن نشسته است و همچنين صداي او را در فيلم‌هايي چون مادر ـ علي حاتمي ـ هزاردستان، معصوميت از دست رفته به ياد مي‌آوريم، ‌كاظمي در سال 1383 درگذشت.



جام جم

۱۳۹۱/۸/۲۸ عصر ۰۳:۱۸
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : حمید هامون, Papillon, دلشدگان, رزا, بانو, زرد ابری, ژان والژان, مگی گربه, سی.سی. باکستر, راتسو ریــزو, BATMAN, پیرمرد, بولیت, سناتور, هایدی, واتسون, Memento
سناتور آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 647
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۲/۴
اعتبار: 36


تشکرها : 3690
( 4535 تشکر در 390 ارسال )
شماره ارسال: #2
RE: نجواها و فریادها... صداهایی ماندگار

با تشکر از شما دوست عزیز.تاریخ تولد زنده یاد مهین بزرگی فکر کنم1314 و منوچهر نوذری هم 1315 باشه.

۱۳۹۱/۸/۲۸ عصر ۰۸:۰۰
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : زرد ابری, BATMAN, سی.سی. باکستر, رزا, زاپاتا, زبل خان, بانو, dered, حمید هامون, ریچارد, Memento
زبل خان آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 330
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱/۱۳
اعتبار: 23


تشکرها : 2395
( 4043 تشکر در 195 ارسال )
شماره ارسال: #3
RE: نجواها و فریادها... صداهایی ماندگار

به مناسبت سالروز درگذشت "آقای خنده ایران"


پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در برنامه‌ی «هزار برگ، هزار رنگ» آیتمی به نام «برگ سیاه تاریخ» وجود داشت که به زندگی افراد بدنام تاریخ به صورت نمایشی می‌پرداخت. مرحوم منوچهر نوذری از این برنامه بود که مطرح و راه برای حضورش در تلویزیون هموار شد.

منوچهر نوذری کار خود در تلویزیون را در برنامه‌ای به نام «هزار برگ، هزار رنگ» که کاری از گروه کودک و نوجوان شبکه اول بود آغاز کرد. تهیه‌کننده‌ی این برنامه مهناز میرجهانگیری و کارگردان هنری آن حسین فردرو بود.

خبرنگار ایسنا همزمان با هفتمین سالگرد درگذشت این بازیگر سینما و تئاتر، مجری تلویزیون، دوبلور و گوینده‌ی رادیو، در گفت‌وگو با حسین فردرو، یکی از تهیه‌کنندگان باسابقه‌ی تلویزیون، کنکاشی در زندگی هنری این هنرمند جاودان دارد؛ هنرمندی که همواره با عبارت «به نام یگانه‌ عالم» سخن خود را آغاز می‌کرد و بعدها با نام «آقای خنده ایران» شهرت یافت. برنامه‌های «صبح جمعه با شما» (در نقش آقای ملون) و «مسابقه هفته» او سال‌ها از پر طرفدارترین کارهای تلویزیون و رادیو به شمار می‌آمد.

مرحوم نوذری در اواخر عمرش مدتی هم اجرای برنامه‌ «صندلی داغ» را بر عهده گرفت؛ از آخرین کارهای او هم می‌توان به برنامه‌ای رادیویی با عنوان «پنج‌شنبه شنیدنی» اشاره کرد.

و اما حسین فردرو، کارگردان و تهیه‌کننده تلویزیون به ایسنا می‌گوید: «منوچهر نوذری در برنامه‌ی «هزار برگ هزار رنگ» راوی بود. از این برنامه بود که مطرح شد و راه برای حضورش در تلویزیون هموار شد. اگرچه نوذری با رادیو همکاری داشت اما در تلویزیون، اولین برنامه خود را پس از انقلاب با «هزار برگ، هزار رنگ» آغاز کرد که موفق هم بود. بعدها پس از این برنامه بود که کار منوچهر نوذری در «مسابقه هفته» آغاز شد و از او برای اجرای این کار دعوت کردند.

«مسابقه هفته» را حسین احمدی تهیه‌کنندگی می‌کرد و از آن زمان به بعد بود که هشت سال این مسابقه به طول انجامید. نوذری که به عنوان مجری در این برنامه حضور پیدا کرد، راه را برای خود هموار کرد و پس از این برنامه‌های دیگری را اجرا کرد.»

«مرحوم منوچهر نوذری علاقه زیادی به تاریخ تلویزیون داشت به گونه‌ای که از دستگا‌ه‌ها و ابزارهایی که در طول تاریخ وجود داشت، آرشیوی را برای خود نگهداری می‌کرد.

او یک شخصیت کاملا تلویزیونی بود و علیرغم اینکه سابقه‌اش در رادیو از تلویزیون بیشتر بود، با این حال تلویزیون را خیلی خوب می شناخت و سبکش کاملا با بقیه متفاوت بود.»

حسین فردرو سپس با اشاره به حضور منوچهر نوذری در تلویزیون، از خاطرات او و پسرش یاد می‌کند و می‌گوید: زمانی که نوذری بیمار شد با علیرضا جاویدنیا که خود را شاگرد او می‌داند به بیمارستان برای عیادت او رفتیم. من در آنجا کمتر پسری را دیده‌ام که این قدر پدرش را دوست داشته باشد و احساساتی باشد.

او درباره‌ی حس ایرج نوذری نسبت به پدرش می‌گوید: همیشه تواضعش نسبت به پدرش نمونه بوده است و همیشه با افتخار دست پدرش را بوسه می‌زد. حتی از صمیم قلب حرف‌های او را گوش می‌داد و ده‌ها بار شاهد این بوده‌ام که ایرج نوذری تحت تاثیر پدرش گریه می‌کرد.

فردرو با بیان اینکه روش منوچهر نوذری در اجرا،‌ طنز بود، خاطرنشان می‌کند: ایرج نوذری برخلاف او جدی و مثل بچه‌های 15 ساله با پدرش برخورد می‌کرد و شایعاتی که نسبت به رابطه این پدر و پسر گفته بودند که او از پدرش دلخور است به هیچ وجه صحت ندارد و شاهد آن نبوده‌ام.

وی که ارتباط بیشتری با این پدر و پسر داشت، می‌گوید: روزهای آخر منوچهر نوذری توجه بیشتری به ایرج نوذری داشت. با تمام مشکلات و مریضی‌هایی که داشت در برخی از برنامه از جمله برنامه «ستاره‌ها» از نزدیک شاهد اجرای ایرج بود. البته ایرج توانایی هایش در بخش تیپیک و دراماتیک است اما پدرش طنز دوست داشت. ولی به هر حال موفقیت ایرج به عنوان یک چهره تلویزیونی بر روی پدرش تاثیر خوبی داشت.

حسین فردرو در ادامه از خاطره‌ای که در مسابقه تاریخی «ستاره‌ها» با حضور ایرج نوذری و منوچهر نوذری شکل گرفت، یاد می‌کند و می‌گوید: در مسابقه «ستاره‌ها» از منوچهر نوذری درخواست شد که به عنوان مجری و ایرج نوذری هم به عنوان شرکت‌کننده در این برنامه حضور داشته باشند و آن‌ها نیز حاضر شدند. این مسابقه که در نوروز پخش شد به قدری جذاب و خوب بود که یک جورایی تاریخی محسوب می‌شود.

***

بر اساس این گزارش ایسنا، منوچهر نوذری فعالیت خود را در عرصه‌ی سینما در سال 1338 با فیلم‌هایی مانند «امیر ارسلان نامدار» آغاز کرد و در ادامه در فیلم‌های «گوهر شب چراغ»، «خیالاتی»، «کوچه‌ اقاقیا» ، «عصای پیر»، «باجناق‌ها»، «چند می‌گیری گریه کنی» و «تهران ساعت بیست» به ایفای نقش پرداخت.

او از اواسط مهر ماه 84 به دلیل عوارض قلبی، کلیوی و دیابت بین خانه و بیمارستان در رفت‌ و آمد بود. از اویل آذر ماه به دنبال عفونت کلیوی دربخش دیالیز بیمارستان مدرس بستری شد و سپس 16 آذر 84 در سن 69 سالگی درگذشت.
۱۳۹۱/۹/۱۶ عصر ۰۳:۲۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : سناتور, رزا, Papillon, سی.سی. باکستر, بانو, رامین_جلیلوند, مگی گربه, dered, BATMAN, حمید هامون, زرد ابری, پیرمرد, واتسون, هایدی, Memento, جیمز باند
زرد ابری آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 923
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۲/۳۰
اعتبار: 68


تشکرها : 10271
( 8710 تشکر در 516 ارسال )
شماره ارسال: #4
[split] دوبله و دوبلورها

چرا خدایی را نپرستم که مرا آفریده است و بازگشت همه به سوی اوست؟ (آیه 22 ، سوره یس)
۱۳۹۱/۱۱/۲۶ صبح ۰۱:۰۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : BATMAN, زاپاتا, بهروز, منو كشتين, rahgozar_bineshan, ریچارد, Kurt Steiner, خانم لمپرت, پیرمرد, هایدی, واتسون, حمید هامون, زبل خان, Memento, سروان رنو
واتسون آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 87
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۳/۳۰
اعتبار: 21


تشکرها : 8076
( 1229 تشکر در 56 ارسال )
شماره ارسال: #5
RE: نجواها و فریادها... صداهایی ماندگار ( تفکیک 3 )

سلام بر همه دوستان عزیز

غرض از تصدیع اوقات  دوستان یکی از عکس های ارسال قبل بود که با اجازه زرد ابری عزیز باید عرض کنم این عکسی که در سایتهای مختلفی هم مشاهده  می شود ، عکس آقای مهدی آریان نژاد بازیگر را (همانطوری که در یکی از ارسالهای دیگر هم عرض کرده ام)به جای آقای مهدی آریان نژاد دوبلور عزیز قرار داده اند،که جهت ادای دینی به دوبلور عزیزمان عکس ایشان را می آورم.

آقای مهدی آریان نژآد بازیگر(در سال 1389 از دنیا رفته اند)

آقای مهدی آریان نژاد دوبلور


آدمیان به لبخندی که بر لب هامی نشانند و به احساس خوبی که برجا می نهند و به دردی که از یکدیگر می کاهند ،می ارزند!
۱۳۹۴/۵/۱۸ صبح ۰۷:۰۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : دکــس, پیرمرد, هانا اشمیت, سناتور, حمید هامون, BATMAN, زبل خان, Memento, آلبرت کمپیون, سروان رنو, rahgozar_bineshan, جیمز باند
بولیت آفلاین
آنها از تاریکی آمده اند
***

ارسال ها: 131
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۶/۶
اعتبار: 15


تشکرها : 620
( 1338 تشکر در 44 ارسال )
شماره ارسال: #6
RE: نجواها و فریادها... صداهایی ماندگار ( تفکیک 3 )

نمونه صدای مرحوم سعید شرافت!!!!!!!!؟؟؟؟

برگرفته از صفحه  فیظ بوک  دلدادگان دوبله

مستند جنگی دوبله شده قبل از انقلاب تلویزیون ملی

http://cld.persiangig.com/download/cwKIJ...http://cld.persiangig.com/download/cwKIJdWIh6/Saeed%20Shera

البته مطمئن نیستم

دوستان شناسایی کنند

mmmm:


نامت را زمزمه می کنم ...تو پشت بهار خوابیدی. بیدار که شدی...........چه زمستانیم من!!!!!!!!
۱۳۹۴/۵/۲۸ عصر ۰۱:۱۸
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : پیرمرد, حمید هامون, رابرت میچم, BATMAN, اسپونز, واتسون, زبل خان, Memento, سروان رنو
زبل خان آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 330
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱/۱۳
اعتبار: 23


تشکرها : 2395
( 4043 تشکر در 195 ارسال )
شماره ارسال: #7
RE: نجواها و فریادها... صداهایی ماندگار ( تفکیک 3 )

تصویر کیمیایی، وثوق، قریبیان، عرفانی و کسمایی در حال دوبله فیلم «گوزن‌ها»


فرهنگ > سینما - فیلم «گوزن‌ها» هفتمین فیلم مسعود کیمیایی که در سال ۱۳۵۳ ساخته شد، یکی از مهمترین آثار این فیلمساز به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در این فیلم بهروز وثوقی و فرامرز قریبیان به عنوان شخصیت‌های اصلی ایفای نقش می‌کردند. این فیلم جایزه بهترین بازیگر مرد را از جشنواره جهانی فیلم تهران برای بهروز وثوقی به ارمغان آورد و یکی از آثار اعتراضی سینمای ایران در زمان شاه بود.

از سوی دیگر این فیلم با نام سینما رکس آبادان هم گره خورده است، چرا که آتش‌سوزی این سینما و جان باختن صدها نفر از مردم در حالی رخ داد که «گوزن‌ها» در حال نمایش بود. 

تصویر زیر مسعود کیمیایی، بهروز وثوقی، فرامرز قریبیان، حسین عرفانی و مرحوم کسمایی را در حال دوبله این فیلم نشان می‌دهد.

۱۳۹۴/۹/۲۳ عصر ۰۸:۵۸
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Memento, سروان رنو, Princess Anne, لو هارپر, حمید هامون, جروشا, هانا اشمیت, BATMAN, واتسون, دزیره, خانم لمپرت, ایـده آلـیـسـت, زاپاتا, rahgozar_bineshan, جیمز باند
بانو الیزا آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 106
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۷/۷
اعتبار: 19


تشکرها : 826
( 1106 تشکر در 93 ارسال )
شماره ارسال: #8
RE: نجواها و فریادها... صداهایی ماندگار ( تفکیک 3 )

45

محمود قنبری تو یکی از مصاحبه هاش در مورد این دوبله گفته بود :
"به یاد می آورم سر دوبله فیلم «عیسی مسیح به روایت لوقا»(که در آن منوچهر اسماعیلی در نقش مسیح(ع) و نصر الله مدقالچی به عنوان راوی نقش گویی داشتند) ،کل دیالوگ ها را از خود انجیل استخراج کردم و بعد به همراه کارشناس مذهبی آن فیلم به بررسی اش پرداختیم. دیالوگ ها بر اساس خود انجیل ترجمه و تنظیم شد و دوبله آن حدود یک ماه طول کشید. زمانی که فیلم را در کلیسایی واقع در خیابان نوفل لوشاتو نمایش دادند، شخصی از اعضای کلیسا بر روی صحنه آمد،مرا صدا نمود سپس در آغوشم کشید و گفت که بارها این فیلم را با صدای اصلی به زبان انگلیسی دیده ولی تأثیری که دوبله فارسی اش بر روی او گذاشته چیز دیگری بوده است."


هرگز فالگیر نبودم
فقط خواستم دستت را بگیرم
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ عصر ۰۱:۵۲
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : rahgozar_bineshan, حمید هامون, Memento, آمادئوس, جیمز باند, BATMAN, هانا اشمیت, ویگو مورتنسن, واتسون, سروان رنو
جیمز باند آفلاین
در حال ماموریت!!
***

ارسال ها: 248
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۶/۱۰
اعتبار: 18


تشکرها : 1390
( 2178 تشکر در 233 ارسال )
شماره ارسال: #9
RE: نجواها و فریادها... صداهایی ماندگار ( تفکیک 3 )

با تشکر فراوان از بانو الیزای گرامی

به چه فیلم زیبایی اشاره کردید...

یادم میاد یه زمانی یکی از کانالهای ماهواره تقریبا هر روز این فیلم را میگذاشت و من تماشا میکردم... خیلی منو تحت تاثیر قرارداد و واقعا دوبله خاصی داره. هنوز پیداش نکردم اما اگر کسی از دوستان عوامل دوبله این فیلم را نگذاشته باشه حتما میگذارم.

فیلم گاهی اشک منو درمیآورد...


ارادتمند شما، جیمز باند
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ عصر ۰۴:۴۷
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Memento, BATMAN, واتسون, بانو الیزا, حمید هامون
ارسال پاسخ