[-]
جعبه پيام
» <آقای با> جناب آرلینگتون در گوگل روی آیکون میکروفون بزن و مجوز جستجوی گفتاری رو به بهش بده بعد به جای پخش آهنگ با همون ملودی و ریتم سوت بزن یا زمزمه کن
» <آرلینگتون> فقط با دهن بلدم ریتمشو در بیارم و زمزمه کنم . کاش میتونستم یه جوری به گوش دوستان موزیک بی کلام شناس کافه برسونم شاید پیداش میکردن
» <آرلینگتون> بچه بودم . خیلی سال پیش . یه برنامه رادیویی بود اسمش گفتگوی پزشکی . یه موزیک تیتراژ خیلی ملایم و خوبی داشت . سالهاس تو ذهنمه . میدونم ولی نمیشنومش دیگه دوباره
» <سرگرد راینهارت> لطفعلی خنجی بود با برنامه پیک شامگاهی
» <سروان رنو> خاطرات رادیویی ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=228&pid=4644
» <آرلینگتون> امروز بیست و شش تیره . درست یکساله لوک نیست . خیلیا نیستن . ستود . ایرج . رینگو . والش . ارچی . مموله . نانی . خیلی خیلی
» <آقای با> سروان رنو گرامی نکته به نکته‌شو درست فرمودین طرفدارش بودم مدتها نایاب بود بالاخره ۳۵ قسمتش در یوتیوب(کانال NOTV) منتشر شد فکر کنم تماشا یا آپاراتم همونو میذارن
» <سروان رنو> بازی رضا فیض نوروزی در نقش "آقای کُتَلمیان" سریال کاکتوس شاهکار بود . با اون موبایل که به کمر می زد و تکیه کلام " فرمایش دُرُست " !!
» <آقای با> جناب آلبرت کمپیون، بهترین و موفقترین تجربه تلویزیونی اون دوره سریال‌ کاکتوس بود اتفاقا امسال "کاکتوس" و "در کنار هم" رو نگاه کردم
» <BATMAN> بالعکس "عنکبوت مقدس" از خیلی جهات فیلم بهتریه اما نمیشه با خانواده تماشا کرد!
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 4 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اولین کامپیوتر ها ...
نویسنده پیام
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 86

تشکرها : 12023
( 20176 تشکر در 1690 ارسال )
شماره ارسال: #121
RE: اولین کامپیوتر ها ...

(۱۴۰۴/۲/۱۸ صبح ۱۰:۰۳)Dude نوشته شده:  

پردازنده‌  E3 1231 v3 که برای ارتقای سیستم انتخاب شد، که دمایش بیکباره تا 100 درجه و بیشتر بالا می‌رفت.  با اسکالپ کردن پردازنده مشکل رفع شد. با  میکروکد 07 ، پردازنده عملاً شد i7 4790  و با دستکاری های دیگری به 10100 تبدیل که نشد ولی 14 درصدی بهتر شد و چیزی شبیه به 4790k شد!

1070 Ti جایگزین 960 2GB شد. که مساله فن کولر داشت، با تعویض فن‌ و ولتاژ 900 میلی ولت و فرکانس 1900 تنظیمات متناسب با قابلیت 1231 بدست آمد و نیازی به فشار بیشتر بر VRM دیده نشد.

به به !  جناب Dude یه پا استیو وزنیاک هست برای خودش . :ccco

بزنم به تخته دانشِ سخت افزاری ات خیلی بالاست . باریکلا ! :haha::

و اما بعد ...

فیلم استیو جابز Steve Jobs 2015  را دیدم . خوشم آمد !

برشی از زندگی فردی که بنیانگذار بزرگ ترین شرکت فعلی جهان - اَپل - بوده است.

داستانِ دو ساعته فیلم شما را با خصوصیات عجیب این انسان پیشرو و چالش های او در کار و زندگی شخصی آشنا می کند و نقشی که او با ایده های خلاقانه - که گاهی هم شکست می خورند - در پیشرفت تکنولوژی بشر ایفا کرده است. جالب است که در فیلم , بر خلاف تصور عموم , جابز مهندس فنی خوبی نیست بلکه یک ایده پرداز با قدرت تشخیص استثنایی است که به قول خودش مانند یک مدیر ارکستر می تواند سایرین را درست بنوازد ! تماشای این فیلم برای شیفتگان صنعت کامپیوتر و تکنولوژی توصیه می شود .

رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۴۰۴/۴/۱۴ صبح ۱۱:۵۷
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : آرلینگتون, رابرت, Emiliano, آلبرت کمپیون, آقای با, Classic, ممل آمریکایی, مراد بیگ, کنتس پابرهنه, ترنچ موزر, پهلوان جواد, کوئیک
ارسال پاسخ