(۱۴۰۵/۵/۸ عصر ۰۵:۴۶)لرد پدینگتون نوشته شده:
سلام مجدد به دوستان گرامی..خواهش میکنم تانگیولای عزیز.انجام وظیفه ست...اهنگ موجود در فیلم میراث من جنون رو مدتهاست در جستجوش هستم.همونطور که فرمودین شباهت زیادی بین اهنگ موجود در میراث من جنون با اهنگ موجود در دقیقه 27 و 58 فیلم پرواز در قفس وجود داره.پیگیری میکنم اگه به نتیجه رسید تقدیم شما و سایر دوستان خواهم کرد.
بخشی از یک اهنگ بسیار خاطره انگیر ایرانی که در دهه 60 پخش میشد رو در اینحا قرار میدم.اگه دوستان اطلاعاتی در مورد نام این اهنگ واهنگساز این قطعه فوق العاده خاطره انگیز دارن. لطفا در اینجا قرار بدن..ممنون
https://s34.picofile.com/file/8490863650/4040.mp3.html
سلام و ارادت خدمت شما کاربر گرامی
لرد پینگتون ضمن خوش آمد گویی از مجدد حضور مجدد شماو
تشکر از بابت بحث مطرح شده قطعه میراث من جنون
که سالها پیگیرش هستم و هنوز به نتیجه نرسیدم
اما سرنخ مشابه و خیلی نزدیک به این ترک باارزش رو در کانالم سالها آپلود کرده بودم که شاید از طریق یوتیوب شناسایی بشه که متاسفانه نشد حتی از چند مورد کلکسیونر ها و متخصص در زمینه موسیقی خارجی درخواست کردم که برای اونا هم آشنا و بلکه عجیب هم بود که یه عده به ایتالیایی برخی هم به فرانسوی بودنش دچار شک و تردید بودن اگر مایل بودین در همینجا قطعات مشابه نزدیک فلوت میراث من جنون در اینجا آپلود در اختیار شما قرار میدم شاید با کمک شما بلکه به نتیجه برسم که هم بنده و شما بتونیم به البوم اصلی مورد نظر دست پیدا کنیم اما در خصوص ترک مشابه که تایمش ذکر کردین هیچ ارتباطی به ترک فلوت میراث من جنون نداره
چون مربوط به یه فیلم ایتالیایی ژانر پلیسی تریلر دهه ۱۹۷۳ است
از یه آهنگساز اسپانیایی و دیگری اثر یونانی نایاب که از یه کلکسیونر خریداری شد فعلا از ذکر نام و انتشار آلبوم اصلی معذورم
من حدود ۸۰ درصد آرشیو انتخابی کشف شده مرحوم روبیک منصوری رو جمع آوری کردم
شبخوش