![]() |
» <مراد بیگ> درود جناب دون دیگو دلاوگا ، تشکر بابت حسن نظری که دارید ، پیامتان سرشار از انرژی مثبت و نیز مایه ی دلگرمی است .
» <آقای با> چیستان: ماژلان (منبع مجله دانستیها و یا خود کتاب) به کدام مجمعالجزایر لقب جزایر بهشتی و به کجا لقب جزایر دزدها و روسپیها داد؟ » <آقای با> نمیدونم کدام یک ازین ناشرها کتاب هرکول رو چاپ کرده بود اولین نقاشی کتاب دوران خردسالی هرکول بود با دست داشت یه مار سه سر رو خفه میکرد خیلی وقت پیشه یادم نمیاد » <آقای با> در دانستنیها، عجیب ولی واقعی، کوچک ولی خواندنی و مسافرت ماژلان بخشهای مورد علاقەم بود چە کارتونهای زیبایی داشت فکر کنم از انگلیس یا آمریکا برگردان میکردن » <آقای با> تمام مجلات دانستنیها، ماشین، کیهان بچەها و کیهان ورزشی (بهاء ٣ تومان بعد ٥ و ٨ و ..)رو میخریدم و کتابهای نشر امیرکبیر و طلایی » <کنتس پابرهنه> زنده باشین دوندیهگوی نازنین. آلبرت عزیز منم یه روز جوگیر شدم و کتاب قصههامو بخشیدم به دخترخالهام. تا قبلش نمیدونستم چه گنجینهای داشتم. چه حیف واقعن... » <آلبرت کمپیون> چه آرشیو جالبی دارین دون دیگو جان.... من هم از این کتابها داشتم ولی همه رو بخشیدم به بچه های فامیل » <دون دیهگو دلاوگا> این هم برای سهیم شدن در خاطرهبازی دوستان در تاپیک «خواندنیها...» با این سری کتابها، از آرشیو خودم: https://s33.picofile.com/file/8485629126/khatere.jpg » <دون دیهگو دلاوگا> و پُست عالی جناب مرادبیگ درباره فیلم «مونالیزا غمگین است»، که یک ترجمه و زیرنویس انحصاری هم دارد: https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=1079&pid=4617 » <دون دیهگو دلاوگا> سپاس از "کنتس" عزیز برای معرفی پُست وی.سی.دی کارتون آلیس؛ و سپاس از "سروان" گرامی برای انتقال پُست دوبلاژ فیلم آلیس به بخش دایرةالمعارف |
![]() |
فرار به سوی پیروزی ( باشگاه ورزشی کافه )
|
|
نویسنده | پیام |
dered
![]() من قانونم ![]() ![]() ارسال ها: 49 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۱۲ اعتبار: 6 تشکرها : 2683 ( 305 تشکر در 24 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۷ عصر ۰۶:۵۱ |
| ||
![]() |
ژان والژان, شرلوك, Papillon, زاپاتا, جو گیلیس, بانو, رزا, حمید هامون, مگی گربه, پطرکبیر |
dered
![]() من قانونم ![]() ![]() ارسال ها: 49 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۱۲ اعتبار: 6 تشکرها : 2683 ( 305 تشکر در 24 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۸ صبح ۱۲:۴۹ |
| ||
![]() |
Papillon, اسپونز, بانو, دزیره, رزا, حمید هامون, مگی گربه, پطرکبیر |
dered
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۸ عصر ۰۵:۰۰ |
| ||
![]() |
شرلوك, دزیره, ژان والژان, جو گیلیس, Papillon, رزا, اسپونز, بانو, مگی گربه, پطرکبیر |
شرلوك
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 126 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۹/۳۰ اعتبار: 21 تشکرها : 677 ( 935 تشکر در 117 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۸ عصر ۰۶:۲۷ |
| ||
![]() |
دزیره, چارلز کین, ژان والژان, Papillon, رزا, اسپونز, بانو, جو گیلیس, اسکارلت اُهارا, مگی گربه, dered, خانم لمپرت, پطرکبیر |
رزا
![]() پیشکسوت ![]() ![]() ارسال ها: 227 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۵/۲۹ اعتبار: 52 تشکرها : 5834 ( 3568 تشکر در 142 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۱۹ صبح ۰۶:۳۸ |
| ||
![]() |
Papillon, اسپونز, دزیره, بانو, جو گیلیس, اسکورپان شیردل, شرلوك, سناتور, ژان والژان, حمید هامون, BATMAN, Classic, دلشدگان, مگی گربه, dered, خانم لمپرت, واتسون, Memento, پطرکبیر, کلانتر چانس |
dered
| ||
۱۳۹۱/۵/۲۱ صبح ۰۳:۵۷ |
| ||
![]() |
جیسون بورن, Papillon, اسپونز, جو گیلیس, BATMAN, شرلوك, بانو, پطرکبیر |
BATMAN
![]() Nightmare ![]() ![]() ارسال ها: 809 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۵ اعتبار: 82 تشکرها : 10624 ( 13057 تشکر در 599 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۵/۲۳ صبح ۰۳:۰۳ |
| ||
![]() |
شرلوك, اسپونز, سی.سی. باکستر |
dered
| ||
۱۳۹۱/۶/۱۵ عصر ۱۲:۳۴ |
| ||
![]() |
دزیره, شرلوك, بانو, Papillon, ژان والژان, مگی گربه |
دزیره
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 196 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۴ اعتبار: 33 تشکرها : 3112 ( 2472 تشکر در 103 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۱/۶/۱۶ صبح ۰۸:۵۱ |
| ||
![]() |
ناخدا خورشيد, شرلوك, Papillon, بانو, اسکارلت اُهارا, ژان والژان, مگی گربه, حمید هامون, dered, خانم لمپرت, پطرکبیر |
dered
| ||
۱۳۹۱/۶/۱۹ عصر ۱۱:۲۹ |
| ||
![]() |
Papillon, ژان والژان, پایک بیشاپ, شرلوك, دزیره, جو گیلیس, بانو, جیسون بورن, مگی گربه, حمید هامون, خانم لمپرت, پطرکبیر |
خانم لمپرت
![]() مدیر بازنشسته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 394 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۵/۳ اعتبار: 62 تشکرها : 7981 ( 8536 تشکر در 288 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۳/۳/۲۶ عصر ۰۱:۳۰ |
| ||
![]() |
برو بیکر, بانو, Achilles, نیومن, Classic, اسکورپان شیردل, BATMAN, Papillon, حمید هامون, سروان رنو, واتسون, آلبرت کمپیون, پطرکبیر |
rahgozar_bineshan
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 263 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۷/۵ اعتبار: 35 تشکرها : 5498 ( 1562 تشکر در 140 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۳/۳/۲۷ صبح ۰۶:۵۱ |
| ||
![]() |
برو بیکر, اسکورپان شیردل, BATMAN, Papillon, خانم لمپرت, بانو, واتسون, پطرکبیر |
اسکورپان شیردل
![]() ناظر انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 512 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۳/۱۱ اعتبار: 50 تشکرها : 5286 ( 6697 تشکر در 336 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۳/۳/۲۷ عصر ۰۴:۴۱ |
| ||
![]() |
Classic, rahgozar_bineshan, سرهنگ آلن فاکنر, خانم لمپرت, BATMAN, Papillon, برو بیکر, terme, بانو, هانا اشمیت, آلبرت کمپیون, پطرکبیر, کلانتر چانس |
BATMAN
![]() Nightmare ![]() ![]() ارسال ها: 809 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۵ اعتبار: 82 تشکرها : 10624 ( 13057 تشکر در 599 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۳/۳/۲۸ صبح ۰۳:۵۱ |
| ||
![]() |
rahgozar_bineshan, Papillon, خانم لمپرت, برو بیکر, سناتور, مگی گربه, حمید هامون, بانو, Classic, سرهنگ آلن فاکنر, سروان رنو, هانا اشمیت, Memento, واتسون, پطرکبیر, کلانتر چانس |
سرهنگ آلن فاکنر
![]() رحمت الله علیه ![]() ![]() ارسال ها: 58 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۸/۲۳ تشکرها : 1574 ( 844 تشکر در 31 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۳/۴/۶ صبح ۱۲:۵۲ |
| ||
![]() |
Papillon, برو بیکر, حمید هامون, پرشیا, Classic, rahgozar_bineshan, BATMAN, واتسون, آلبرت کمپیون, پطرکبیر |
بولیت
![]() آنها از تاریکی آمده اند ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 131 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۶/۶ اعتبار: 15 تشکرها : 620 ( 1341 تشکر در 45 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۳/۴/۱۸ عصر ۰۶:۰۰ |
| ||
![]() |
Papillon, خانم لمپرت, BATMAN, سرهنگ آلن فاکنر, هانا اشمیت, جیمز باند, واتسون, پطرکبیر, کلانتر چانس |
جیمز باند
![]() در حال ماموریت!! ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 248 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۶/۱۰ اعتبار: 18 تشکرها : 1395 ( 2212 تشکر در 235 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۴/۱۰/۱۸ عصر ۰۱:۱۶ |
| ||
![]() |
Memento, آلبرت کمپیون, اشپیلمن, واتسون |
مراد بیگ
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 401 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱/۱۰ اعتبار: 37 تشکرها : 2942 ( 2601 تشکر در 297 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۵/۳/۱۳ عصر ۰۸:۴۸ |
| ||
![]() |
کوین, سروان رنو, پطرکبیر, کلانتر چانس |
سروان رنو
![]() پلیس انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 2,225 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶ اعتبار: 86 تشکرها : 12010 ( 20137 تشکر در 1686 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۵/۳/۱۳ عصر ۱۰:۴۷ |
| ||
![]() |
آمادئوس, مراد بیگ, کلانتر چانس |
مراد بیگ
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 401 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱/۱۰ اعتبار: 37 تشکرها : 2942 ( 2601 تشکر در 297 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۵/۳/۱۴ عصر ۰۸:۰۷ |
| ||
![]() |
کلانتر چانس |