[-]
جعبه پيام
» <سرگرد راینهارت> فیلم غازهای وحشی رو همه دیدیم اما من نمیدونستم که نسخه دو هم داره که البته جز اسم هیچ شباهتی به هم ندارن
» <سرگرد راینهارت> درود دوستان ارجمند
» <گربه چکمه پوش> فروزان https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=475&pid=4730
» <BATMAN> بهترین عناوین به نظرم اینها بودن که البته بیشترش تو کنسولهای سگا و سوپرنینتندو هم قابل اجرا بودن اما گرافیک آرکید به مراتب بالاتر بود https://cdn.imgurl.ir/uploads/d2125_Arcade.jpg
» <BATMAN> اواخر دهه 80 تا اواسط دهه 90 زیاد بازیهای آرکید رو (با مبدل تو ویندوز) پلی میدادم ، این عنوان رو هنوزم یه وقتا بازیش میکنم https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=277&pid=2122
» <سروان رنو> یادی از دستگاه های بازی آرکید .... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=1212&pid=4730
» <آلبرت کمپیون> جداً مطالبی که می نویسی گیرا و سرگرم کننده هست
» <گربه چکمه پوش> خواهش میکنم،خوشحال میشوم شما عزیزان هم فعالیت داشته باشید در به اشتراک گذاری مطالب
» <آلبرت کمپیون> گربه جان این مطلبت هم (درباره آوا گاردنر) عالی بود دمت گرم
» <اکتورز> این ارسال بلاخرە کم و بیش ویرایش شد https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=475&pid=4726
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرار به سوی پیروزی ( باشگاه ورزشی کافه )
نویسنده پیام
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 92

تشکرها : 12544
( 21099 تشکر در 1776 ارسال )
شماره ارسال: #101
Lightbulb فرار به سوی پیروزی

بحث خوب و مفیدی است .

من آنچنان فوتبالی نیستم و نگاهم به این ورزش , بیشتر هنری است. جنبه های زیباشناسی فوتبال برای من بیشتر جذاب بوده است تا نتیجه بازی . شاید به همین دلیل جذب تیم هایی شدم که یا زیبا بازی می کردند یا خودشان زیبا بودند ! به نظر من زیبایی , صفتی خدای گونه است که با خوبی هم تراز است .

اولین بار دوران دبستان بود که اسم مارادونا را از بچه های فامیل شنیدم . به خصوص یکی از آنها که دیوار اتاق اش پر از عکس فوتبالیست ها بود . شاید در ابتدا شنیدن کلمه مارادونا به خاطر خوش صدا بودن کمی جذب ام کرد اما بعد که شنیدم بازیگر اعجوبه ای است کنجکاو شدم ببینم مگر چه می کند ؟ آن زمان بین علمای فوتبال همیشه دعوا بود که پله بهتر است یا مارادونا ؟ مسلما بعد از دیدن این دو , رای من مارادونا بود . چون مارادونا از نظر من زیباتر بود و چهره معصومی هم داشت . پله سیاه بود . چهره زیبایی هم نداشت !

حالا که انتخاب ام را کرده بودم قدم بعدی خرید پوستر و چسباندن آن به دیوار اتاق ام بود. آن روز را هنوز خوب به یاد دارم . به بازار رفتم . از قبل می دانستم کجا پوستر می فروشند. گفتم پوستر مارادونا می خوام . گفت : تمام کرده ام . در اوج ناامیدی ناگهان چشمم به پوستری افتاد که یک بازیکن با لباس زیبای راه راهِ آبی- سفیدِ آرژانتین در حال مهار توپ بود و ژست زیبایی در عکس داشت . نامش را خواندم : کانی گیا . توی دلم گفتم این از مارادونا قشنگ تره  فقط خدا کنه بازیکن خوبی باشه و الکی پول خرج نکرده باشم !

پوستر کلودیو کانیگیا سالهای سال به دیوار اتاق ام بود و هیچوقت از خریدن آن پشیمان نشدم .

https://www.haftyek.com/backpass/11608/

پ.ن : هر چه در گوگل گشتم آن عکس را پیدا نکردم . عکس زیر کمی شبیه آن است.

پسر باد - کلودیو کانی گیا

رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۴۰۵/۱/۳۰ عصر ۰۸:۰۶
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : باربوسا, مراد بیگ, مارک واتنی, لئو‌ن, رابرت, آقای با, کنتس پابرهنه, ممل آمریکایی, Classic, Savezva, rahgozar_bineshan, BATMAN, ترنچ موزر, آدمیرال گلوبال, آلبرت کمپیون, DEAD MAN
شارینگهام آفلاین
کاپیتان کشتی چارمینگ مالی
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۶/۱۵
اعتبار: 35

تشکرها : 4472
( 2275 تشکر در 309 ارسال )
شماره ارسال: #102
RE: فرار به سوی پیروزی ( باشگاه ورزشی کافه )

درود بر دوستداران فوتبال به خصوص یاران قدیمی

آغاز جام جهانی فوتبال رو بر شما تبریک می گویم.

دقیقا" 36 سال پیش زیباترین و به یاد ماندنی ترین دوره ی جام جهانی فوتبال ، برای ما ایرانیان شروع شد.

چرا به یاد ماندنی؟ چون برای اولین بار بازی ها به طور مستقیم از تلویزیون پخش شد و ما عاشقان فوتبال

را حسابی ذوق زده کرد.:ttt1

ما بچه های قدیم که همیشه عادت کرده بودیم ،بازی هایی را ببینیم که از نتیجه شان خبر داشتیم و  با تماشای گزارش ورزشی فقط از جزییات مسابقات مطلع می شدیم zzzz:به بیانی راحت تر مجبور بودیم لقمه ای سرد و از دهن افتاده را قورت بدهیم:eee2، در آن برهه(خرداد و تیر1369) شیرین ترین شب های فوتبالی خود را می گذراندیم.:lovve:

برای اینجانب که سال دوم دبیرستان بودم ، روزها را به درس و امتحانات خرداد،  و شب ها را به تماشای بازی ها ،مخصوصا" پیگیری تیم محبوبم، آلمان غربی آن زمان ،سپری می کردم.

ناگفته نماند که از برکت قهرمانی ژرمن ها تمام امتحانات را با نمره های خیلی خوب سپری کردم و شیرین ترین تابستان دوران تحصیلم رو گذراندم.

لحظه ای که ماتئوس عزیز من :heart:،جام رو بالا برد ، من هم مشت های گره کرده ام رو در آسمان گچی اتاقمان بالا و پایین می بردم. :D

موسیقی جام جهانی 90 هم که دیگه بماند که چه شاهکاری بود.:ttt1

از سخن بکاهیم و بر مطلب افزاییم.

این شما و این نماهنگ زیباترین جام جهانی تمام دوران:blush:

https://cdn.imgurl.ir/uploads/k02531______.mpg

اونی که گفته "زندگی خالی از لذت و خوشحالی نیست."دروغ نگفته!
۱۴۰۵/۳/۲۲ صبح ۱۲:۱۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : باربوسا, مراد بیگ, آدمیرال گلوبال, ممل آمریکایی, سروان رنو, پهلوان جواد, کنتس پابرهنه, دیوید لارابی, مارک واتنی, آلبرت کمپیون, BATMAN, rahgozar_bineshan, رابرت, ترنچ موزر, مادام تری, DEAD MAN
پهلوان جواد آفلاین
پهلوانِ کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۴/۳۱
اعتبار: 27

تشکرها : 1206
( 5492 تشکر در 811 ارسال )
شماره ارسال: #103

بهترین ادوار جام جهانی 1994 و 2002 بودن بنظر من.

زخم زبان بدتر از زخم شمشیر است
۱۴۰۵/۳/۲۲ صبح ۰۹:۰۰
تشکر شده توسط : مارک واتنی, ترنچ موزر, باربوسا, سناتور
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن

شماره ارسال: #104

به نظر من هم نقطه عطف جام جهانی فوتبال همان سال 1990 بود .

فکر نمی کنم دیگر جایگاه جام جهانی فوتبال در زندگی مردم , هیچگاه به مانند آن دوران شود.

آن زمان هم سرگرمی ها کمتر بود و هم شخصیت فوتبالیست ها (مانند بازیگرهای سینما ) در ذهن مردم بسیار بلندمرتبه و دست نیافتنی بود.  اما این روزها جهان با وفور سرگرمی روبرو است و فوتبال رقبای زیادی پیدا کرده . از سوی دیگر به دلیل صفحات شخصی سلبریتی ها در شبکه های اجتماعی , مردم از تمامِ جیک و پیک آنها باخبر هستند و آن ابهت و مرموزی سابق را ندارند.

تیم های ملی کشورها هم دیگر واقعا ملی نیست و رنگین کمانی از نژادهای مختلف و مهاجرهاست.

من فعلا کاری به بازی های مرحله اول و دوم ندارم و صبر می کنم در مراحل نهایی وقتی تیم های خوب با سبک بازی زیبا بالا بیایند آنوقت بازی های آنها را تماشا می کنم .

eeiikk

۱۴۰۵/۳/۲۲ عصر ۱۲:۵۴
تشکر شده توسط : کنتس پابرهنه, دیوید لارابی, مارک واتنی, شارینگهام, آلبرت کمپیون, rahgozar_bineshan, ترنچ موزر, باربوسا
پهلوان جواد آفلاین
پهلوانِ کافه
*

شماره ارسال: #105

(۱۴۰۵/۳/۲۲ عصر ۱۲:۵۴)سروان رنو نوشته شده:  

به نظر من هم نقطه عطف جام جهانی فوتبال همان سال 1990 بود .

فکر نمی کنم دیگر جایگاه جام جهانی فوتبال در زندگی مردم , هیچگاه به مانند آن دوران شود.

آن زمان هم سرگرمی ها کمتر بود و هم شخصیت فوتبالیست ها (مانند بازیگرهای سینما ) در ذهن مردم بسیار بلندمرتبه و دست نیافتنی بود.  اما این روزها جهان با وفور سرگرمی روبرو است و فوتبال رقبای زیادی پیدا کرده . از سوی دیگر به دلیل صفحات شخصی سلبریتی ها در شبکه های اجتماعی , مردم از تمامِ جیک و پیک آنها باخبر هستند و آن ابهت و مرموزی سابق را ندارند.

تیم های ملی کشورها هم دیگر واقعا ملی نیست و رنگین کمانی از نژادهای مختلف و مهاجرهاست.

من فعلا کاری به بازی های مرحله اول و دوم ندارم و صبر می کنم در مراحل نهایی وقتی تیم های خوب با سبک بازی زیبا بالا بیایند آنوقت بازی های آنها را تماشا می کنم .

eeiikk

تیم ملی فرانسه و هلند و پرتغال همون دوران هم رنگین کمان بود{#smilies.smile}

۱۴۰۵/۳/۲۲ عصر ۰۴:۳۹
تشکر شده توسط : مارک واتنی, شارینگهام, دیوید لارابی, rahgozar_bineshan, ترنچ موزر, باربوسا
rahgozar_bineshan آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۷/۵
اعتبار: 37

تشکرها : 5857
( 1617 تشکر در 155 ارسال )
شماره ارسال: #106

(۱۴۰۵/۳/۲۲ صبح ۰۹:۰۰)پهلوان جواد نوشته شده:  

اما به نظر من جام جهانی 2002 از ضعیفترین ادوار جام بود و یکی از عللش ناداوریهای فاحش به نفع میزبانان جام ژاپن و به ویژه کره بود.

سكوت سرشار از ناگفته هاست.......!
۱۴۰۵/۳/۲۳ صبح ۰۸:۳۷
تشکر شده توسط : پهلوان جواد, آلبرت کمپیون, مارک واتنی, ترنچ موزر, باربوسا
پهلوان جواد آفلاین
پهلوانِ کافه
*

شماره ارسال: #107

(۱۴۰۵/۳/۲۳ صبح ۰۸:۳۷)rahgozar_bineshan نوشته شده:  

اما به نظر من جام جهانی 2002 از ضعیفترین ادوار جام بود و یکی از عللش ناداوریها فاحش به نفع میزبانان جام ژاپن و به ویژه کره بود.

سلام تو بازی کره و اسپانیا داوری افتضاح بود ولی داور ی به نفع ژاپن نبود. ازنظر زیرساختها که کره و ژاپن ورزشگاه های خیلی مدرن ساخته بودن و از نظر شگفتی سازی هم خیلی خوب بود تیمهایی مثل ترکیه و سنگال به مراحل بالای جام رسیدن و تیمهایی مثل آرژانتین و فرانسه توی دور گروهی حذف شدن

۱۴۰۵/۳/۲۳ صبح ۰۹:۴۵
تشکر شده توسط : rahgozar_bineshan, مارک واتنی, ترنچ موزر, باربوسا
rahgozar_bineshan آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۷/۵
اعتبار: 37

تشکرها : 5857
( 1617 تشکر در 155 ارسال )
شماره ارسال: #108

(۱۴۰۵/۳/۲۳ صبح ۰۹:۴۵)پهلوان جواد نوشته شده:  

(۱۴۰۵/۳/۲۳ صبح ۰۸:۳۷)rahgozar_bineshan نوشته شده:  

اما به نظر من جام جهانی 2002 از ضعیفترین ادوار جام بود و یکی از عللش ناداوریها فاحش به نفع میزبانان جام ژاپن و به ویژه کره بود.

سلام تو بازی کره و اسپانیا داوری افتضاح بود ولی داور ی به نفع ژاپن نبود. ازنظر زیرساختها که کره و ژاپن ورزشگاه های خیلی مدرن ساخته بودن و از نظر شگفتی سازی هم خیلی خوب بود تیمهایی مثل ترکیه و سنگال به مراحل بالای جام رسیدن و تیمهایی مثل آرژانتین و فرانسه توی دور گروهی حذف شدن

اتفاقا یکی از دلایل ضعف جام به زعم من برآمدن تیمهای ضعیفی چون ترکیه و سنگال به مراحل پایانی بود.

سكوت سرشار از ناگفته هاست.......!
۱۴۰۵/۳/۲۳ صبح ۱۰:۴۴
تشکر شده توسط : آلبرت کمپیون, مارک واتنی, ترنچ موزر, باربوسا
شارینگهام آفلاین
کاپیتان کشتی چارمینگ مالی
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۶/۱۵
اعتبار: 35

تشکرها : 4472
( 2275 تشکر در 309 ارسال )
شماره ارسال: #109

سلام پهلوون!

با این اوصافی که شما شمردید ، معلومه که از قماش رونالدوی اوربیتال (!) و رونالدینهو ی دندون خرگوشی هستید ، درسته یا نه؟

ضمناً ؛ تیم کریس رونالدو پرتغاله ، نه پرتقال!

خب ، زنگ تفریح زده شد ، بفرمایید چای!

اونی که گفته "زندگی خالی از لذت و خوشحالی نیست."دروغ نگفته!
۱۴۰۵/۳/۲۳ عصر ۰۵:۲۸
تشکر شده توسط : پهلوان جواد, ترنچ موزر, مارک واتنی, rahgozar_bineshan, باربوسا, آلبرت کمپیون
پهلوان جواد آفلاین
پهلوانِ کافه
*

شماره ارسال: #110

(۱۴۰۵/۳/۲۳ عصر ۰۵:۲۸)شارینگهام نوشته شده:  

سلام پهلوون!

با این اوصافی که شما شمردید ، معلومه که از قماش رونالدوی اوربیتال (!) و رونالدینهو ی دندون خرگوشی هستید ، درسته یا نه؟

نه خدا شاهده طرفدار هلند و ایتالیا هستم

این که برزیل تو دو تاجامی که اسم بردم قهرمان شد اتفاقیه.

۱۴۰۵/۳/۲۳ عصر ۰۷:۰۱
تشکر شده توسط : ترنچ موزر, مارک واتنی, شارینگهام, rahgozar_bineshan, باربوسا
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن

شماره ارسال: #111

خب دور اول جام جهانی در حال انجام است و آنچنان شگفتی از تیم ها ندیدیم مگر از خود فیفا .

من با اینکه دانش جغرافیایی ام عالی است اما اسم دو کشور کوراسائو و کیپ ورد  را تا حالا نشنیده بودم . واقعا شگفتی بود , این گندکاری فیفا با آوردن اینهمه تیم عجیب و غریب به جام جهانی واقعا شایسته یک مدال است !

اینکه سهمیه اروپا را اینقدر کم کنی که تیمی مثل ایتالیا بالا نیاید اما سهمیه برخی قاره ها را اینقدر زیاد کنی که جزایر 150 هزار نفری وارد جام جهانی شوند .

از بین بازی ها هم من فقط بازی تیم های آرژانتین , نروژ و تا حدودی آلمان را در حد و اندازه جام جهانی دیدم . مسی طبق معمول خوب بود , از بچه غول ( ارلینگ هالند) هم خوشمان آمد اما کریس رونالدو با آن همه ادا و اطوار چیزی نشان نداد. ( از بس داخل تیم های عربی بازی کرده دیگر با اروپایی ها هماهنگ نیست ! )

منتظر می مانیم تا تیم های درست و حسابی از اَلَک رد شوند ببینیم مرحله بعد چطور خواهد شد.

۱۴۰۵/۳/۲۹ صبح ۱۱:۳۶
تشکر شده توسط : کنتس پابرهنه, شارینگهام, مارک واتنی, آلبرت کمپیون, ممل آمریکایی, مراد بیگ, رابرت, BATMAN, rahgozar_bineshan, ترنچ موزر, باربوسا, Savezva
BATMAN آفلاین
Nightmare

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۵
اعتبار: 89

تشکرها : 10806
( 13268 تشکر در 626 ارسال )
شماره ارسال: #112
Lightbulb از حواشی جامهای جهانی

از قدیم الایام تا به الان علاقه خاصی به حواشی جامهای جهانی داشتم مثلا یک مورد تیپ و ظاهر بازیکنهاست

در جامهای دهه 90 برخی از بازیکنان با مدل موهاشون شناخته میشدن که در واقع امضاشون بود ، مثل رود گولیت کارلوس والدراما روبرتو باجو

از بین اینها بازیکنی که مدل موهاش برام جالبه روبرتو باجو از تیم ملی ایتالیاست، نکته جالب اینه باجو بعد چند دهه هنوز همون ظاهرو حفظ کرده !

کارلوس هم تیپش دقیقا مثل گذشته هاست اما رود گولیت حسابی عوض شده و نمیشه براحتی و از روی ظاهر شناختش

کیتهای جام جهانی 2026

از بین لباسها به نظرم برای تیم ملی آمریکا و بزریل خیلی قشنگتر از بقیه ست هم لباس اصلی هم دوم

بازی تیم ملی USA هم نسبت به سالهای قبل خیلی بهتر شده، البته نصف بیشتر بازیکنهاش رنگین پوستن که آدمو یاد سینمای هالیوود سالهای اخیر میندازه

حالا زیاد جدی نیگیرید، چون ورزش و سینما بحثشون کاملا از هم سواست بنابراین حرفی زدم بیشتر جنبه شوخی داشت

! I'M BATMAN I'M VENGEANCE
۱۴۰۵/۳/۳۱ عصر ۱۰:۲۷
تشکر شده توسط : سروان رنو, رابرت, rahgozar_bineshan, مارک واتنی, شارینگهام, ترنچ موزر, باربوسا, کنتس پابرهنه, Savezva, آلبرت کمپیون
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن

شماره ارسال: #113

همینطوره .

من هم جنبه های زیباشناسی اش برام مهمتره .

بذارید یک نظرسنجی بکنیم:

به نظر شما خوش تیپ ترین بازیکن جام جهانی کیست ؟ shakkk!

( ترکیبی از زیبایی های ظاهری و استایل و حرکات بدن )

۱۴۰۵/۴/۱ صبح ۰۹:۲۵
تشکر شده توسط : مارک واتنی, آلبرت کمپیون, DEAD MAN, ترنچ موزر, باربوسا, BATMAN, کنتس پابرهنه
DEAD MAN آفلاین
مشتری کافه
*

تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۵/۳/۱۷
اعتبار: 5

تشکرها : 16
( 83 تشکر در 16 ارسال )
شماره ارسال: #114

درود بر شما...

جام جهانی 90 بدون شک باشکوه ترین و پرتب و تاب ترین و باحلاوت ترین جام جهانی فوتبال تاریخ هستش...

مجموعه ای( بخونید کلکسیونی) از بهترین و بزرگترین فوق ستاره های تاریخ فوتبال که تقریبا همه باهم هم نسل بودند...

مجموعه ای بی نظیر از بهترین پرآوازه ترین، دوست داشتنی ترین و خوش استایل ترین دروازبان ها، مدافعین، هافبک ها و مهاجمین تاریخ فوتبال و البته سرمربیان اسطوره ای...

خیلی خوش شانس  و سعادتمند بودیم که جام جهانی 1990 رو دیدیم و بخاطر سپردیم...

تصور کنید وقتی کودکی 6 ساله اون جام بی‌نظیر رو با جزئیات زیاد به یاد میاره و ازش به نیکی یاد میکنه، اون جام چه جام محشری بوده!

کودک 6 ساله مذکور، خود من بودم که در خرداد اون سال تازه وارد 6سالگی شده بودم و با دیدن مسابقات فوتبال جام جهانی 90 با فوتبال و بسیاری از اسطوره های فوتبال آشنا شدم و تابستان اون سال غرق در شور و شعف بودم، چون عاشق و علاقه مند به یک بازی جادویی شده بودم به اسم فوتبال...

یادش به خیر و جاودانه گرامی...

سختی‌ها قوی‌ترت میکنه
شاید اونقدرضعیفت کنه که از دست بری
۱۴۰۵/۴/۲ عصر ۰۵:۰۴
تشکر شده توسط : رابرت, سروان رنو, مارک واتنی, شارینگهام, ترنچ موزر, آلبرت کمپیون, باربوسا, BATMAN, rahgozar_bineshan, کنتس پابرهنه, Savezva
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن

شماره ارسال: #115

مشاهدات من از بازی هایی که تونستم ببینم  تا حالا ...

آلمان گَند زد و ناامیدمون کرد. تیمی که در وقت عادی نتونه برنده بشه گرفتار قمار پنالتی میشه . وقتی نصف بازیکنان مهاجر باشن اونم مهاجر بی کیفیت همینطور میشه . اینکه چند تا بازیکن دو رگه و سه رگه بیاری که به لطف قدرت بدنی بتونی ببری همیشه جواب نمیده !

هلند هم ایضا به همان دلایل بالا مانند آلمان راهی سطل اشغال شد !

برزیل میلیمتری جان سالم به در برد ! نزدیک بود کلکسیون حذف بزرگان با شکست برزیل تکمیل شود.  ژاپن جانانه بازی کرد اما جو ورزشگاه با برزیل بود و بخت هم با پرافتخارترین تیم تاریخ  یار بود .  ژاپن با یک بازی محکم جلوی برزیلِ مغرور - بر خلاف بقیه تیم های آسیا - آن چند مثقال باقیمانده آبروی این قاره را حفظ کرد.

۱۴۰۵/۴/۹ صبح ۱۱:۲۵
تشکر شده توسط : آلبرت کمپیون, مارک واتنی, رابرت, کنتس پابرهنه, BATMAN, پهلوان جواد, ترنچ موزر, DEAD MAN, rahgozar_bineshan, باربوسا, شارینگهام
BATMAN آفلاین
Nightmare

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۳/۵
اعتبار: 89

تشکرها : 10806
( 13268 تشکر در 626 ارسال )
شماره ارسال: #116
از حواشی جامهای جهانی

Haaland_Ha_Ha_Ha_320 mp3

هالند و عجیبترین سوغاتی جام جهانی

! I'M BATMAN I'M VENGEANCE
۱۴۰۵/۴/۲۳ عصر ۰۷:۴۷
تشکر شده توسط : آلبرت کمپیون, سروان رنو, مارک واتنی, ترنچ موزر, rahgozar_bineshan, باربوسا
آلبرت کمپیون آفلاین
کارآگاه کافه

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۶/۴
اعتبار: 44

تشکرها : 3666
( 3691 تشکر در 272 ارسال )
شماره ارسال: #117

خب حالا که جام جهانی تمام شد و متاسفانه آرژانتین هم قهرمان نشد (من الان عزادارم) بیایید بگید خوشگلترین یا خوشتیپ ترین بازیکن جام جهانی از نظر شما چه کسی بود ؟

به نظر خودم ندیم امیری بازیکن تیم ملی آلمان :

بی نیاز باشید تا به ریش مردم توانید خندید.
عبید زاکانی
۱۴۰۵/۴/۳۰ عصر ۰۲:۱۸
تشکر شده توسط : مارک واتنی, سروان رنو, باربوسا, ترنچ موزر, rahgozar_bineshan
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن

شماره ارسال: #118

(۱۴۰۵/۴/۳۰ عصر ۰۲:۱۸)آلبرت کمپیون نوشته شده:  

بگید خوشگلترین یا خوشتیپ ترین بازیکن جام جهانی از نظر شما چه کسی بود ؟

ندیم امیری

بدک نیست !

اما در کل بازیکن خوشکل و زیبا به معنای واقعی در این جام ندیدیم . شاید چون ایتالیا در جام نبود :cheshmak:

من در منابع انگلیسی جستجو کردم ببینم نظرشون چیه دیدم اونا هم چیز دندان گیری پیدا نکردن !

از هوش مصنوعی هم پرسیدم گفت به ترتیب : لامال ! امباپه !! .. خداییش خنگ بودن هم حدی داره !

با توجه به اختلاف بین علماء , این بنده خدا هم بدک نبود , گرچه زیبا نمیشه گفت اما تیپ اش خوب بود:

رودریگو هرناندز کاسکانته

https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2026/05/20/B/ujindtls9.webp?w=800

۱۴۰۵/۴/۳۱ عصر ۰۲:۱۴
تشکر شده توسط : آلبرت کمپیون, باربوسا, مارک واتنی, ترنچ موزر
ارسال پاسخ