![]() |
موسیقی لایبراری - نسخه قابل چاپ +- تالار کافه کلاسیک (http://cafeclassic5.ir) +-- انجمن: تالارهای عمومی (/forumdisplay.php?fid=21) +--- انجمن: پیانوی سام (/forumdisplay.php?fid=35) +--- موضوع: موسیقی لایبراری (/showthread.php?tid=491) |
موسیقی لایبراری - نانگیولا - ۱۳۹۱/۷/۹ صبح ۰۵:۴۳ سلام دوستان، در این قسمت قرار هست موسیقی لایبراری رو معرفی کنیم. فعلا این قسمت در پست اول رو خالی می گذارم تا بعد بطور جامع به توصیف این نوع موسیقی بپردازیم. با تشکر. RE: موسیقی لایبراری - نانگیولا - ۱۳۹۱/۷/۹ صبح ۰۶:۴۵ سلام دوستان، Title: Cloud RE: موسیقی لایبراری - نانگیولا - ۱۳۹۱/۷/۹ صبح ۰۷:۰۴ Title: Reflections RE: موسیقی لایبراری - نانگیولا - ۱۳۹۱/۷/۱۰ صبح ۰۶:۱۸ Title: Funky Harem RE: موسیقی لایبراری - نانگیولا - ۱۳۹۱/۷/۱۱ صبح ۰۶:۰۲ Title: Tornado ************ Title: Ecology II RE: موسیقی لایبراری - نانگیولا - ۱۳۹۱/۷/۱۶ صبح ۰۶:۳۸ سلام، دوستی در آدرس زیر آهنگی رو معرفی کرده است که شرح اون بدین منوال است. http://www.soundsofmychildhood.com/posts/4789
با توجه به این موسیقی بهتر هست که نگاهی هم به این آهنگ لایبراری به سال 1977 که کار یک آهنگساز ایتالیایی هست بیاندازید و ببینید که چقدر با ظرافت بازنوازی شده است. امیدوارم که لذت ببرید. Title: Prairies RE: موسیقی لایبراری - نانگیولا - ۱۳۹۱/۷/۲۱ صبح ۰۵:۵۹ سلام دوستان، آهنگی که اینجا معرفی میکنم از آلبومی هست پرفراز و نشیب که سبکها و سلیقه های متفاوتی از موسیقی رو در بر می گیرد. ولی من آهنگی رو برگزیدم که احساسی خاص و بیشتر هنری رو القاء کند. امیدوارم که بپسندید. فعلا بای. Title: Baroque Electrique http://www.4shared.com/mp3/75KnMv72/Serge_Bulot_-_Baroque_Electriq.html RE: موسیقی لایبراری - کاوه - ۱۳۹۱/۷/۲۲ عصر ۰۱:۳۹ (۱۳۹۱/۷/۱۶ صبح ۰۶:۳۸)نانگیولا نوشته شده: با تشکر از نانگیولای عزیز، من شنیده بودم که آهنگی بنام سلام شاهی که آهنگ وطنم سالار عقیلی از روی اون آهنگ ساخته شده، بعنوان اولین آهنگ ملی ما در زمان قاجار ساخته شده بود توسط یک رهبر ارکستر فرانسوی (موسیو لومر) که برای آموزش به ایران دعوت شده بود. خب این خودش جای انتقاد داره که موسیقی ملی یک کشور رو فردی از یک کشور دیگه و با قومیت و فرهنگ غریب بنویسه! البته موسیقی اون گرچه کلاسیک هست اما تاثیر زیادی از موسیقی سنتی رو درش میشه دید. تو ویکی پدیا هم خوندم که "او هارمونی را به موسیقی ایرانی معرفی کرد، قطعات زیادی با الهام از موسیقی ایرانی ساخت و موسیقیدانان برجستهای تربیت کرد. او نخستین کسی است که کوششهایی برای ثبت موسیقی سنتی ایران کردهاست." باز هم ممنون از بابت هر دو آهنگ. RE: موسیقی لایبراری - نانگیولا - ۱۳۹۱/۷/۲۲ عصر ۰۹:۳۱
با سلام کاوه عزیز، ممنون از توضیحاتی که در این باره بیان کردی. اگه یادت باشه توی انجمن پرژن-تولز من همین آهنگ لایبراری رو گذاشتم و گفتم کی اصل آهنگو که کاری کلاسیک از ایران هست می شناسه؟ متاسفانه هیچ یک از بچه ها نتونستند تشخیص بدن، تا اینکه چندی پیش من آهنگو دیدم و دوباره واسه اینکه مطمئن بشم آهنگها رو چک کردم و سپس اینجا معرفی کردمش. به هر حال، من پیامی گرفتم از یکی از بچه ها که گفته این دو آهنگ هیچ شباهتی به هم ندارند. من خودم معتقدم شباهتی 80 درصدی وجود داره. اگه واقعا اینطوره و شباهتی نیست باید اعتراف کنم که دیگه باید کم کم بازنشته شوم و اون به خاطر از دست دادن حس تشخیص و موسیقایی من هست. به هر حال من تا حدی نا امید شدم پس از دریافت اون پیام. آیا شما شباهتی بین این دو آهنگ می بینید؟ ممنون و متشکر. RE: موسیقی لایبراری - کاوه - ۱۳۹۱/۷/۲۲ عصر ۱۰:۴۶ نه متاسفانه من یادم نمیاد که اونجا چنین مساله ای رو دیده باشم. وگرنه حتما راهنماییت میکردم. هرچند خودم هم اجرای اصلی رو نداشتم و فقط اطلاعات پست بالایی رو داشتم. اون پستی رو هم که اشاره کردی من بودم که جواب دادم و گفتم که به نظر نمیاد الهام گرفته باشه، به یک دلیل که اینجا بهت میگم: ملودیی که در شروع آهنگ خانوم Giuliano Sorgini میشنویم و شباهت به آهنگ وطنم خودمون داره، باسو اُستیناتو هست. یعنی ملودی اون تم اصلی نیست و خط باس رو شامل میشه و از اول تا آخر هم بدون تکرار و به همون شکل نواخته میشه. تم اصلیش تا اونجایی که من شنیدم به دور از آهنگ وطنم هستش. ولی حالا اینکه این خط باس چند ثانیه اول آهنگ جدا زده شده و از لحاظ مدولاسیون در محدوده پایین پیانو نیز اجرا شده، طبیعتا بیشتر به چشم اومده و شبیه شده. حال اینکه اگه دقیقا من همین آهنگ رو بردارم و بدون تغییر در وسط چند خط آهنگ از یک موسیقی ارکسترال بذارم شاید اصلا به چشم نیاد. حالا با توجه به اینکه در همه جای دنیا قانون کپی رایت به سختی رعایت میشه و حتی در صورت الهام گرفتن از یک اثر، هرچند خیلی کوتاه و جزئی باید از صاحب اثر اجازه گرفته بشه و میشه، به نظر شما خانوم Sorgini خواسته تا مبلغی رو در اختیار بازماندگان آقای لومر قرار بده تا از آهنگ اون در خط باسش استفاده کنه!؟ من که بودم یه چیز دیگه مینوشتم! :) البته بگم که این هیچ چیزی از شایستگی ها و هوش بالای تو دوست من کم نمیکنه! تشخیص چنین شباهتی کار هرکسی نیست! بازنشسته نشدی هیچ، ترفیع رتبه هم گرفتی! RE: موسیقی لایبراری - نانگیولا - ۱۳۹۱/۷/۳۰ صبح ۰۶:۱۹ Title: Il Momento Giusto RE: موسیقی لایبراری - نانگیولا - ۱۳۹۱/۸/۳ صبح ۰۶:۳۶ Title: Higher RE: موسیقی لایبراری - oceanic - ۱۳۹۱/۹/۱۶ عصر ۰۴:۲۷ (۱۳۹۱/۸/۳ صبح ۰۶:۳۶)نانگیولا نوشته شده: درود بر شما لینک دانلود اکتیو نیست(The file link that you requested is not valid.) با سپاس RE: موسیقی لایبراری - نانگیولا - ۱۳۹۱/۱۲/۲ صبح ۰۷:۱۷ Paul de Senneville & Olivier Toussaint – Dolannes Melodie RE: موسیقی لایبراری - کاوه - ۱۳۹۹/۳/۲۶ عصر ۰۹:۴۰
RE: موسیقی لایبراری - کاوه - ۱۳۹۹/۴/۱۷ صبح ۱۰:۲۳ Ennio Morricone - Pathethic |