تالار کافه کلاسیک

نسخه کامل: خبرهای سینمای کلاسیک
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7

grace of monaco فیلمی است که الیور داهان در حال ساخت ان است.فیلم به برهه ی کوتاهی از زندگی گریس کلی می پردازد.هنگامی که وی از دنیای بازیگری خداحافظی کرده و ملکه موناکو است.

قرار است نیکول کیدمن در نقش گریس کلی ظاهر شود.همواره این سوال مطرح است که ایا کیدمن 44ساله میتواند نقش گریس زیبا را به خوبی ایفا کند؟

داستان فیلم درسال1961-1962 اتفاق میافتد.وقتی اتش بحث ومناظره بین فرانسه و موناکو بر سر قوانین مالیاتی بسیار داغ است و گریس در نبود همسرش،پرنس رینر سوم،نقش خود به عنوان ملکه رابه معنای واقعی حفظ و اجرا میکند و موناکو را از خطر کودتا میرهاند.

فیلم براساس نوشته های ارش عامل ساخته می شود. کسی که در سال 2011 در لیست سیاه هالیوود بوده و بیشترین فیلمنامه تبدیل به فیلم نشده را داشته است !

tim roth نقش پرنس رینر سوم را ایفا خواهد کرد.

کارگردان معروف سینمای هنری شیفته فیلم‌های سبک هالیوودی بود


سینما - یک مستند جدید فاش می‌کند اینگمار برگمان، کارگردان سوئدی فیلم‌های پیچیده ای مثل «پرسونا» به فیلم‌های هالیوودی علاقه داشته است.



به گزارش خبرآنلاین، برگمان سازنده فیلم‌های هنری تلخ بود، فیلم‌هایی که روابط پیچیده انسان‌ها را بررسی می‌کردند و به جستجوی خدا می پرداختند. او سازنده شاهکارهایی چون «پرسونا»، «سکوت»، «مهر هفتم»، «فانی الکساندر» و «شرم» بود.
اما جالب است بدانید این کارگردان در خلوت فیلم‌های هالیوودی چون «شکارچیان ارواح» یا «آرواره‌ها» را با علاقه تماشا می‌کرد. او حتی دوستدار فیلم‌های کمدی موزیکالی چون «برادران بلوز» یا تریلر هالیوودی «Romancing the Stone» یا کمدی «Foul Play» با بازی گلدی هاون بود. وقتی برگمان سال 2007 درگذشت کپی تمامی این فیلم‌ها در کتابخانه‌اش موجود بود.
این حقایق را دو کارگردان سوئدی به نام‌های یان ماگوسن و هاینک پالاس در مستندی به نام «نوارهای ویدیویی برگمان» فاش کرده‌اند.
ماگوسن درمورد این فیلم‌ها گفت: «با پیدا کردن این مجموعه واقعا غافلگیر شدیم. از «جان سخت» گرفته تا «سولاریس» در مجموعه او دیده می‌شود. او شیفته «برادران بلوز» بوده و حتی تی-شرتی داشته که نام فیلم رویش نوشته شده است.»
به گفته این دو فیلمساز پیدا کردن فیلم‌های هالیوودی در کنار فیلم‌های هنری در مجموعه برگمان، نه تنها وجهه او را مخدوش نمی‌کند بلکه موجب محبوبیت بیشتر او می‌شود. برای بسیاری از اهالی سوئد برگمان دوست داشتنی نیست اما شخصیتی محترم است.
به نظر ماگوسن دیدن فیلم‌های کمدی در مجموعه برگمان آنقدرها هم عجیب نیست؛ «وودی آلن به ما گفت وقتی تلفنی با برگمان صحبت می‌کرد، برگمان به او گفته هر وقت می‌خواسته استراحت کند یا هر وقت عصبی بوده نیاز داشته فیلمی سبک ببیند.»
فیلم‌هایی از وس کریون سازنده «جیغ»، جان لندیس کارگردان فیلم‌های ترسناک و کمدی دهه 1980، کاترین هاردویک، رابرت دنیرو و لارا درن در مجموعه برگمان پیدا شده است.
تقریبا یک نسخه از هر فیلمی که در شبکه ویدیویی سوئد منتشر می‌شد برای برگمان ارسال می‌شد اما او در انتخاب فیلم‌هایی که نگه می‌داشت بسیار دقیق بود. از میان 80 هزار فیلمی که برای او ارسال شده او 1711 نسخه را نگه داشته و باقی را روانه سطل زباله کرده است.
او مانند یک منتقد به فیلم‌هایی که دوست داشت ستاره می‌داد و با علامت X این مسئله را روی جلد نوار مشخص می‌کرد. «سانست بولوار» ساخته بیلی وایلدر یکی از معدود فیلم‌هایی است که برگمان به آن پنج ستاره داده است. او به «معلم پیانو» ساخته مایشائل هانکه چهار ستاره داده است.
برگمان هر سال در سالن سینمای اختصاصی‌اش فیلم های «سیرک» چارلی چاپلین و کمدی سال 1921 سوئد به نام «درشکه شبح» را پخش می‌کرد.
برای بریتانیایی‌ها جالب و عجیب خواهد بود که بدانند برگمان در کنار فیلم‌های مایک لی و کن لوچ تعداد زیادی کمدی ایلینگ، فیلم ترسناک کمپانی همر، «سرقت» ساخته استفن فریرز، «برخورد کوتاه» دیوید لین و «موش‌گیر» ساخته لین رمزی نیز در مجموعه فیلم‌های خود داشته است.
ایندیپندنت / 29 سپتامبر / ترجمه: حسین عیدی‌زاده

(سروااااااااااااااااااااااااااان کجایی که میخوان ادامه کازابلانکاتو بساززززززززززززززززززززن!!!!!!!)


منبع: کافه سینما به نقل از نیویورک پست و مووی فن

 بالاخره و بعد از گذشت هفتاد سال، هالیوود دنباله ای بر «کازابلانکا» خواهد ساخت؟

به گزارش کافه سینما، آن گونه که در اخبار مختلف آمده، در همان سالهای دهه چهل میلادی و پس از موفقیت خیره کننده «کازابلانکا»، ایده هایی جداگانه برای ساخت پریکوئل [فیلمی که داستان آن پیش از فیلم اصلی می گذشت] و سکوئل [دنباله] وجود داشت. در پریکوئل ریک( همفری بوگارت) در نقش گنگستری در نیویورک سالهای دهه سی ظاهر می شد و در دنباله، ریک و سروان رنو به لندن می رفتند و در آنجا از سوی لازلو و السا به آنها ماموریت داده می شد تا راینهارد هایدریخ، یک رهبر نازی، را در پراگ ترور کنند؛ عملیاتی که در دنیای واقعی برجسته ترین اقدام نهضت مقاومت چکسلاواکی در طول جنگ جهانی دوم بود.

هوارد کوچ [نویسنده فیلمنامه کازابلانکا] در سال 1995 درگذشت اما هفت سال پیش از مرگ و در جریان کلاسهای آموزش فیلمنامه نویسی با یکی از شاگردانش، کاس وارنر، آشنا شد. کاس وارنر نوه هری وارنر، برادر جک وارنر معروف، مالک کمپانی سازنده کازابلانکا بود.

کاس در یادآوری خاطرات خود گفت: «هوارد به هویت من پی برد و میزان علاقه من را نسبت به فعالیت هنری خود دید و به این ترتیب خیلی زود با هم صمیمی شدیم. من در آن زمان مشغول نوشتن کتابی درباره خانواده سینمایی ام بودم. هوارد شیفته سالهای فعالیتش در کمپانی برادران وارنر بود، هر چند که عموی بزرگ من، جک وارنر، اسم او را در فهرست سیاه مک کارتی قرار داده بود.» کاس وارنر در ادامه افزود: «زمانی که به خانه هوارد در ووداستاک می رفتم با انبوهی از فیلمنامه ها و پیش نویس های متعدد مواجه شدم که هیچکدامشان رنگ تولید به خود ندیده بودند. هوارد می گفت به دلیل آنکه او را پیر و فرسوده به حساب می آورند امکانی برای ارائه کارهایش وجود ندارد. من هم داوطلب شدم تا تمام سعی خود را در راستای تهیه فیلمهایی بر اساس نوشته های او به عمل آورم.»

کاس وارنر در سال 2007 فیلم مستندی را بر اساس کتابی که نوشته بود ساخت. این مستند «The Brothers Warner» نام داشت. کمپانی تولید فیلم او موسوم به «خواهران وارنر» هم اخیرا اعلام کرده که در تدارک ساخت فیلم «بازگشت به کازابلانکا» به مناسبت نودمین سالگرد تاسیس کمپانی برادران وارنر در سال آینده میلادی است.

کاس در ادامه گفت: «کمپانی برادران وارنر دو سال و نیم است که به این پروژه چراغ سبز نشان داده اما آنها می گویند در صورتی تمایل به ساخت آن دارند که شخصا بتوانم کارگردانی را پیدا کنم که مورد تایید آنها باشد.»

فیلمنامه ای که هوارد کوچ با عنوان «بازگشت به کازابلانکا» نوشته از این قرار است که السا بعد از بازگشت به امریکا در می یابد از...

ریک باردار است و این راز هم از لازلو مخفی نمی ماند. لازلو که به ریک بسیار مدیون است بچه [که ریچارد نام دارد] را به فرزندخواندگی می پذیرد و با او مثل پسر خود رفتار می کند. ریچارد که بزرگ می شود برای پیدا کردن پدر واقعی خود به کازابلانکا باز می گردد و در آنجا با ناآرامی های سیاسی مواجه و با یک دختر عرب فعال اجتماعی آشنا می شود که به یگانه عشق زندگی اش تبدیل می شود.

 

یکی از چالشهای اساسی در ساخت فیلم پیدا کردن هنرپیشه جوانی در هالیوود امروز است که نقش ریچارد را بازی کند. هنرپیشه ای که شباهت هایی هم با همفری بوگارت داشته باشد. الیجین هارمتز که کتاب معروفی هم با عنوان «جمع آوری مظنونین همیشگی» درباره ساخته شدن «کازابلانکا» نوشته است در همین زمینه گفت: «این هنرپیشه قطعا رابرت پتینسن نیست. شاید هنرپیشه ای مثل جوزف گوردون لویت گزینه مناسبت تری برای این نقش باشد.»

لئونالد مالتین، منتقد و سینماشناس معروف، هم رغبت چندانی به ایده ساخت دنباله ای بر این شاهکار کلاسیک ندارد اما در عین حال تاکید می کند که «بازگشت به کازابلانکا» پروژه ای ست که یکی از خالقان اصلی آن، هوارد کوچ، پشتش است:

«من نمی خواهم که هیچکس تحت هیچ عنوانی سراغ محبوب ترین فیلم تمام عمر من برود اما اگر هم این اتفاق بیفتد تصور می کنم که بتوانم با این بسط داستانی کنار بیایم؛ مخصوصا اینکه منبع درستی در پشت آن قرار داشته باشد.»

اما بهتر است که جلوی استیفن بوگارت، فرزند حالا شصت و چهار ساله بوگی و باکال، هیچ صحبتی از ساخت دنباله ای بر «کازابلانکا» نکنید! استیفن بوگارت در پاسخ به خبرنگار گفت: «اگر آنها می خواهند فیلمی درباره رابطه ای عاطفی در شمال افریقا بسازند، خب، فی نفسه اشکالی ندارد، اما تلاش برای دمیدن روح یکی از بزرگترین فیلمهای تمام دوران به درون آن صرفا تلاش بیهوده دیگری در راستای «کازابلانکای دو» خواهد بود.»

استیفن ادامه داد: «فیلمهای مشخصی مانند «جادوگر شهر زمرد»، «بر باد رفته» و البته «کازابلانکا» وجود دارند که بایستی همانطور دست نخورده، بکر و بی نقص باقی بمانند.»

به هر حال چه نیازی به یک دنباله‌ی دیگر، در شرایطی که به قول شخصیت پدر استیون [همفری بوگارت]، که در فیلم اصلی گفت -و چه خاطره انگیز هم گفت: «ما همیشه پاریس را خواهیم داشت.»

________________________________________________________________________________​_________

خیلی دوست دارم نظر دوستان عزیز کافه رو در مورد موافق بودن یا نبودن با این پروژه بدونم

(۱۳۹۱/۸/۱۷ عصر ۰۲:۴۰)سی.سی. باکستر نوشته شده: [ -> ]

 السا بعد از بازگشت به امریکا در می یابد از ریک  باردار است و  ... 

tajob2

.

یچاره لازلو که اینبار هم فریب الزا رو خورد !!  :cheshmak:... :haha::

.

و اما نظر شخصی که باکستر عزیز خواسته اند باید بگویم که شاید قبلا کاملا با اینگونه دنباله سازی ها مخالف سرسخت بودم اما امروزه با وجود قحطی فیلم خوب و  با توجه به اینکه کفگیر آرشیومان به ته دیگ خورده و دیگر فیلم خوبی برای تماشا نمانده است , بنابراین از هر چیزی که ما را به این شاهکارهای کلاسیک مرتبط کند استقبال می کنیم گرچه می دانیم هیچگاه به پای نسخه اصلی نمی رسند اما حداقل کنجکاویم که ببینیم این فیلم ها چگونه ار کار در می آیند. :rolleyes:

فیلمی که تاکنون پخش نشده است / قدیمی‌ترین فیلم هیچکاک به نمایش گذاشته می شود


http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/11/8.24/white_shadow.jpg


قدیمی‌ترین فیلم موجود به کارگردانی «آلفرد هیچکاک» در وب‌سایت بنیاد ملی نگهداری فیلم آمریکا نمایش داده می‌شود.

فیلم «سایه سفید» که قدیمی‌ترین فیلم موجود از کارهای آلفرد هیچکاک، کارگردان سرشناس سینما محسوب می‌شود، به‌مدت دوماه از سوی بنیاد ملی نگهداری فیلم آمریکا در دسترس کاربران اینترنتی قرار می‌گیرد.

هیچکاک این ملودرام را که در پاریس فیلم‌برداری شده، بین 20 تا 30 سالگی کارگردانی کرده است. او در این فیلم نقش کارگردان هنری، تدوین‌گر و فیلم‌نامه‌نویس را برعهده داشته است.

قدیمی‌ترین فیلم یافت‌شده از هیچکاک، سال گذشته در میان فیلم‌های گمنام آمریکایی در آرشیو فیلم کشور نیوزلند کشف شد. خالق «روانی» در این فیلم با «آلما رویل» که بعدها با او ازدواج کرد، همکاری داشته است. این کارگردان مشهور فیلم‌های صامت آمریکایی، سه سال پیش از ساخت این فیلم به‌عنوان طراح به دنیای سینما وارد شده بود.

به گزارش هالیوود ریپورتر، «بتی کامپسون» بازیگری است که در این اثر سینمایی ایفای نقش کرده است.

«سایه سفید» از سال گذشته تا کنون در نیویورک،‌ واشنگتن ‌و آکادمی هنرهای تصویری لس‌آنجلس نمایش ویژه داشته است، اما اکنون بنیاد ملی نگهداری فیلم آمریکا تصمیم دارد آن را به‌مدت دوماه در دسترس تمام کاربران اینترنتی قرار دهد.

به گفته‌ی رییس انجمن ملی منتقدان فیلم آمریکا، تماشای «سایه سفید» موجب می‌شود مخاطب به استعداد طبیعی هیچکاک جوان و همچنین قدرت او در سینمای صامت پی ببرد.

هیچکاک پیشگام تکنیک‌های بدیع در ژانرهای تریلر روانی و تعلیق بود که طی شش دهه فعالیت سینمایی، بیش از 50 فیلم بلند را کارگردانی کرد. او شهرت خود را به‌واسطه‌ی تبحر مثال‌زدنی‌اش در به‌کارگیری عناصر دلهره، ترس و تعلیق به‌دست آورد، چنان‌که از او به‌عنوان «استاد تعلیق» نام برده می‌شود.

هیچکاک خالق برخی از ماندگارترین آثار تاریخ سینمای جهان است که از مهم‌ترین‌ آن‌ها می‌توان به «مردی که زیاد می‌دانست»(1934)، «39 پله»(1935)، «عقاب کوهستان»(1926)، «حلقه»(1927)، «همسر دهقان» (1928)، «قتل»(1930)، «ماری» (1931)، «غریب و غنی» (1931)، «مامور مخفی» (1936)، «آقا و خانم اسمیت»(1941)، «پرونده‌ بهشت» (1947)، «سایه‌ی یک شک» (1943)، «سوءظن» (1941)، «طلسم‌شده» (1945)، «بدنام»(1946)، «غریبه‌ها در قطار»(1951)، «ام را نشانه‌ی قتل بگیر»(1954)، «پنجره‌ی عقبی»(1954)، «برای گرفتن دزد»(1955)، «مرد عوضی»(1957)، «سرگیجه» (1958)، «شمال از شمال‌غربی»(1959)، «روانی»(1960) و «پرندگان»(1963) اشاره کرد.

------------

منبع: ایسنا

پیانوی فیلم معروف تاریخ سینما حراج می‌شود


منبع: خبرآنلاین


پیانویی که در فیلم سینمایی «کازابلانکا» قطعه معروف «با گذر زمان» با آن اجرا شد به حراج گذاشته می‌شود.



به گزارش خبرآنلاین، «کازابلانکا» ساخته سال 1942 مایکل کورتیز به نظر بسیاری بهترین فیلم عاشقانه تاریخ سینماست.
 
امسال به مناسبت 70 سالگی این فیلم، پیانوی استفاده شده در آن به حراج گذاشته می‌شود.
این پیانو 14 دسامبر در حراجی سوتبی در نیویورک به حراج گذاشته می‌شود و انتظار می‌رود به قیمت 1.2 میلیون دلار به فروش برسد.
پیانوی «کازابلانکا» را صاحب ژاپنی آن که مجموعه‌دار معروفی است به حراج می‌گذارد. او پیانو را سال 1988 در حراجی سوتبی به قیمت 154 هزار دلار خریده بود.
در این فیلم که ماجرای عشق محتوم زن و مردی در بحبوبه جنگ جهانی دوم است، همفری بوگارت نقش ریک بلین و اینگرید برگمن نقش السا لوند را بازی می‌کند.
در یک صحنه از فیلم که به گذشته برمی‌گردیم، ریک و السا کنار این پیانو ایستاده‌اند و عشق آن‌ها به یکدیگر شکل می‌گیرد. سام با بازی دولی ویلسن هم نوازنده پیانو است.
«کازابلانکا» برنده سه جایزه اسکار در رشته‌های بهترین فیلم، فیلمنامه و کارگردان شد
________________________________________________________________________________​____
نظر شخصیه باکستر!!: پیانو بدون سام ارزشی نداره!... فقط یه مزقونه! (روح دولی ویلسون شاد:heart:)

مرگ بازیگر فیلم معروف دهه 1930


فرهنگ > سینما - مارگارت پلگرینی که در فیلم کلاسیک «جادوگر شهر آز» نقش یکی از مانچکین‌ها را بازی کرد، درگذشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پلگرینی دوشنبه در خانه خود در فینیکس دچار سکته مغزی شد و چهارشنبه از دنیا رفت. او 89 ساله بود.

پلگرینی در فیلم «جادوگر شهر آز» («جادوگر شهر زمرد») تولید 1939 نقش آدم‌کوچولوهای مانچکین‌لند را بازی کرد. او یکی از آخرین بازیگران در قید حیات نقش مانچکین‌ها بود.

پلگرینی هنگام بازی در «جادوگر شهر آز» تنها 16 سال داشت. این فیلم به کارگردانی ویکتور فلمینگ داستان دختری به نام دوروتی با بازی جودی گارلند است که در مزرعه‌ای در کانزاس پیش خویشاوندان خود زندگی می‌کند.

او در اثر یک گردباد به سرزمین‌هایی بر فراز ابرها و آن سوی رنگین کمان می‌رود و با مترسکی که مغز ندارد، آدمی حلبی که قلب ندارد و شیری که دل و جرات ندارد همراه می‌شود تا از جادوگر بزرگ شهر آز راه بازگشت به خانه‌اش را بپرسد. دوروتی در راه به مانچکین‌لند می‌رسد و مورد استقبال مانچکین‌ها قرار می‌گیرد.

مارگارت پلگرینی بازیگر

پلگرینی در تمام رویدادهای مربوط به «جادوگر شهر آز» فعال بود، از جمله در مراسمی که سال 2007 برگزار شد و در جریان آن مانچکین‌ها در پیاده‌رو مشاهیر هالیوود صاحب یک ستاره شدند.

با مرگ مارگارت پلگرینی، از 124 بازیگری که در «جادوگر شهر آز» نقش مانچکین‌ها را بازی کردند تنها دو نفر زنده مانده‌اند: جری مارن، 93 ساله که در لس آنجلس زندگی می‌کند و روت دوسینی، 95 ساله اهل فینیکس.

امسال فیلم فانتزی و ماجرایی «آز بزرگ و قدرتمند» به کارگردانی سام ریمی در سینماها اکران شد. این فیلم بر مبنای مجموعه رمان‌های «آز» نوشته ال. فرانک بام ساخته شده و پیش‌درآمدی بر رمان معروف «جادوگر شهر آز» است که سال 1900 منتشر شد و مبنای فیلم فلمینگ بود.

هالیوود ریپورتر / 7 اوت / ترجمه: علی افتخاری

سلام به همه

از خبر بد دادن خوشم نمیاد اما جهت اطلاع رسانی به دوستداران فیلمهای اکشن

میخواستم مطلبی رو به اطلاع برسونم.

متاسفانه بازیگر پر انرژی و در عین حال آرام و متواضع هالیوودی Paul Walker

به علت تصادف رانندگی جان خودش رو از دست داد .

خود من تا چند روز به دلیل شنیدن این خبر در شوک خواهم ماند.

از آثار این بازیگر میتونم مجموعه فیلمهای  سریع و خشمگین  رو

معرفی کنم.

این بازیگر به نوعی برای من  پل نیومن  به حساب میومد.

بدتر از همه فوت این شخص در سنین جوانی هست و اون فقط 40 سال داشت که

برای یک امریکایی اوج سن جوانی به حساب میاد.

آخرین کار این بازیگر قرار است در ماه جاری به نمایش درآید.

نکته دیگه این که این بازیگر هم مانند جیمز دین در اثر تصادف مرده.

اگر بخوام در مورد فیلمها و خصوصیات این بازیگر مطلب بنویسم باید بیشتر از یک صفحه

بنویسم .

از اون دسته بازیگرانی بود که دوست داشتم از نزدیک ببینمش.

واقعا متاسفم روحش شاد.

متاسفانه لحظاتی پیش خبرگزاریها اعلام نمودند پیتر اوتول هنرپیشه صاحب نام در سن 81 سالگی در لندن دارفانی را وداع گفت.

این بازیگر هالیوودی ایرلندی الاصل در کارنامه خود هشت بار نامزدی اسکار و 3 جایزه گلدن گلوب را ثبت نموده بود. وی سال گذشته در 10 ژوئیه سال 2012 در سن 80 سالگی از دنیای بازیگری خداحافظی نموده بود.

پیتر سیموس اوتول در دوم آگوست 1932 در کاونتی گالوی ایرلند از یک پدر ایرلندی و یک مادر اسکاتلندی پا بدنیا گذارد. وی در لیدز انگلستان بزرگ شد. پدرش اهل شرط بندی بود او از 17 سالگی جذب تاتر شد. همچنین بمدت دو سال هم گوینده رادیوی نیروی دریایی سلطنتی بود. وی سپس به آکادمی هنرهای درماتیک رفت و در آنجا با ریچارد هریس هم دانشگاهی میشود. دیوید لین در سال 1962 وی را از بین آلبر فیتی و مارلون براندو برای نقش ای تی لارنس انتخاب نمود.

پیتر اوتول با بازی در نقش اول فیلم لورنس عربستان به اوج شهرت رسید. او رکورد بیشترین نامزدی اسکار بدون کسب جایزه را در اختیار داشت و به همین دلیل به او در سن 70 سالگی جایزه افتخاری اسکار را به پاس یک عمر فعالیت سینمایی اعطا نمودند.

پیتر در دسامبر سال 1959 با شان فیلیپس ازدواج کرد که حاصل این ازدواج دو دختر بنامهای پت و کیت می باشد. این زوج در سال 1972 از یکدیگر جداشدند.

رئیس جمهور ایرلند لحظاتی پیش اعلام نمود که جهان یک بازیگر بزرگ تاتر و سینما را از دست داد. او در یکی از آخرین کارهایش در یک فیلم انیمیشن (راتاتویی )صداپیشگی نموده بود. او در اغلب نقشهای خود بسیار باصلابت بازی میکرد اما در خصوص کسب جایزه اسکار هیچوقت به حق خود نرسید.

البته در خصوص محل تولد و تاریخ تولد پیتر اگر و اماهایی وجود دارد بنابراین تاریخ قید شده تاریخی است که اتول خودش برای تولدش انتخاب کرده است. نکته جالب در خصوص جایره افتخاری اسکار این میباشد که وی قبل از آن نامه ای به هیئت داوران نوشت و در آن از آنها خواسته بود که صبر کنید زیرا من میخواهم تا 80 سالگی بازی کنم و شاید خودم این جایزه را کسب کردم!

وی در فیلمهای زیر ایفای نقش نموده بود:

برای اطلاعات بیشتر در خصوص او می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید

http://bazigaranejahan.blogfa.com/post-33.aspx

بازیگر برنده اسکار در 96 سالگی درگذشت


فرهنگ > سینما - جون فونتین بازیگر فیلم‌های «ربکا» و «سوءظن» به کارگردانی آلفرد هیچکاک از دنیا رفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فونتین یکشنبه به دلایل طبیعی در منزل خود در کارمل در کالیفرنیا درگذشت. او 96 ساله بود.

فونتین در اوایل دهه 1940 با نقش‌آفرینی‌های به‌یاد‌ماندنی در دو فیلم آلفرد هیچکاک، «سوءظن» (1941) که به خاطر آن برنده اسکار شد و «ربکا» (1940) که اولین نامزدی اسکار را برایش به همراه داشت، جایگاه یک ستاره را پیدا کرد.

او برای بازی در فیلم «دختر وفادار» (1943) برای سومین بار نامزد اسکار شد.

حضور در نقش قهرمان فیلم «جین ایر» (1944) در مقابل اورسن ولز، بازی در تریلر رمانتیک «ماجرای سپتامبر» (1950) روبروی جوزف کاتن، بازی در فیلم تاریخی «آیوانهو» (1952) با رابرت تیلور و حضور در نقش زنی اشرافی در فیلم «جزیره‌ای در خورشید» (1957) مقابل هری بلافونته، از دیگر فعالیت‌های سینمایی درخور توجه فونتین است.

جون فونتین و کری گرانت در فیلم «سوءظن»
جون فونتین و کری گرانت در صحنه‌ای از فیلم «سوءظن»

هیچکاک در «ربکا» که اولین فیلم آمریکایی او بود، نقش همسر دوم ماکسیم دی وینتر (با بازی لارنس اولیویر) را به فونتین سپرد. حضور او در نقش همسر جدید مردی که یاد و خاطره همسر اولش بر زندگی او سایه انداخته، مورد توجه قرار گرفت.

یک سال بعد، هیچکاک در فیلم «سوءظن» فونتین را مقابل کری گرانت قرار گرفت. فونتین برای بازی در نقش یک زن انگلیسی خجالتی که به همسر جدیدش مشکوک می‌شود و حس می‌کند او قصد کشتنش را دارد، برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر زن شد. فونتین تنها بازیگری است که برای یک فیلم از هیچکاک اسکار گرفته است.

یکی از کسانی که در جوایز اسکار 1942 در بخش بهترین بازیگر زن با فونتین رقابت کرد، خواهر بزرگش اولیویا دو هاویلند بود که برای فیلم «سحر را عقب بینداز» نامزد شده بود. چارلز هایمن نویسنده زندگی‌نامه فونتین نوشت وقتی او به طرف سن حرکت می‌کرد تا جایزه‌اش را دریافت کند، خواهرش سعی کرد او را در آغوش بکشد، اما فونتین خود را کنار کشید که این کار باعث دلخوری دوهاویلند شد.

سال 1947 وقتی دوهاویلند برای فیلم «هر کس مال خودش» اولین جایزه اسکار خود را برد، اتفاقی مشابه افتاد. این دو خواهر از دوران کودکی هیچ‌وقت واقعا با هم خوب نبودند و بالاخره از اواسط دهه 1970 دیگر با هم حرف نزدند. دوهاویلند که بیش از همه برای بازی در نقش ملانی در فیلم «بربادرفته» شهرت دارد، اکنون 97 سال دارد و در پاریس زندگی می‌کند.

جون فونتین با نام اصلی جون دوبووآر دوهاویلند 22 اکتبر 1917 از والدین بریتانیایی در توکیو به دنیا آمد. پدر فونتین که یک وکیل بود برای کار به ژاپن رفته بود. از آنکه که جون و خواهرش اولیویا بچه‌های ضعیفی بودند و دائم مریض می شدند، مادرشان لیلیان با آن‌ها به کالیفرنیا نقل مکان کرد و وادارشان کرد وارد دنیای بازیگری شوند.

در حالی که دوهاویلند بازیگری را دنبال می‌کرد، فونتین به توکیو برگشت و در یک مدرسه آمریکایی شرکت کرد. در نهایت، پدر و مادر آن‌ها از هم جدا شدند و فونتین در 17 سالگی به آمریکا بازگشت و در سن خوزه در کالیفرنیا مستقر شد. در آن زمان دوهاویلند به عنوان بازیگر در چند کار موفق ظاهر شده بود. فونتین به یک گروه تئاتری محلی پیوست و به لس آنجلس رفت.

او اواسط دهه 1930 برای شرکت مترو گلدوین مه‌یر تست بازیگری داد و با نام جون برفیلد نقش کوچکی در فیلم «خانم‌های دیگری نیستند» (1935) به دست آورد. فونتین بعد از این فیلم نام فامیلی خود را به فونتین - که نام فامیل ناپدری‌اش جرج فونتین بود - تغییر داد تا کسی او را با خواهرش اشتباه نگیرد.

او سپس با شرکت آر‌کی‌او قرارداد بست و در چند فیلم مانند «زنان» و «گونگا دین» که هر دو سال 1939 اکران شدند، نقش‌های کوتاه ایفاء کرد.

جون فونتین و اورسن ولز در فیلم «جین ایر»
جون فونتین و اورسن ولز در صحنه‌ای از فیلم «جین ایر»

فونتین متاثر از نقش‌های احساسی خود در دو فیلم در «ربکا» و «سوءظن» در چند فیلم رمانتیک دیگر دهه 1940 مانند «دختر وفادار»، «رودخانه مرد فرانسوی» (1944)،  «ماجراهای سوزان» (1945)، «از این روز به بعد» (1945) و «آیوی» (1947) بازی کرد. او آخرین بار سال 1966 در فیلم «جادوگران» مقابل دوربین رفت.

او در تلویزیون هم حضوری فعال داشت و در 1980 برای بازی در سریال «امید رایان» نامزد جایزه امی شد. فونتین در 1982 رئیس داوران جشنواره فیلم برلین بود.

فونتین در 1978 کتاب زندگی‌نامه خود را با عنوان «No Bed of Roses» منتشر کرد که در آن به تفصیل درباره اختلافاتش با دوهاویلند توضیح داده است. او در زندگی شخصی یک خلبان دارای مجوز، یک طراح دکور ماهر و آشپزی توانا بود. او چهار بار ازدواج کرد و طلاق گرفت.

هالیوود ریپورتر / 15 دسامبر / ترجمه: علی افتخاری

بعد از خبر مرگ پیتر اتول  ( لورنس عربستان ) امروز شنیدم که جون فونتین عزیز هم  بدرود زندگی گفته است. آمدم که بگویم ,  اما دیدم که زبل خان که همیشه در خبردادن واقعا زبل هستند پیشدستی کرده اند !  خدا رحمتش کند ( که حتما می کند ) . بازی اش در ربکا و شکل و تیپ اش خیلی شبیه الزای کازابلانکا بود و من در دوران جاهلیت معمولا این دو را اشتباه می گرفتم و اوایل فکر می کردم که این دو  , یک بازیگر هستند . حتی لباسِ کت و دامن و کلاه آنها هم شبیه بود و هر دو چهره معصوم و گیرایی داشتند./. ظاهرا خواهر جون فونتین که همانا حضرت الیویا دهاویلند باشند 97 سالگی را رد کرده  و هنوز به کار شاق زندگی مشغول است. به گمانم قصد ندارد قافیه را به رقیب کلاسیک اش لورن باکال ببازد که او هم قصد دارد رکود 100 سالگی بزند. خدا هر دو را نگه دارد. [تصویر: pop.gif]

سروان جان من و تو به نوعی هم عقیده ایم، راستش به نظر من هم جون یه جورایی شبیه اینگرید بود (از اونجایی که به جزئیات توجه خاصی دارم همیشه چهرشون برام قابل تشخیص بود) و حتی میتونست نقش مناسبی برای الزا باشه

http://www.caffecinema.com/cinema/news-i...--q-q.html

JOAN FONTAINE



با خواندن دو پست آخر خیلی به خودم امیدوار شدم. ار آنجا که آلفرد هیچکاک بزرگ به هنرپیشه های خاصی علاقه مند بود و معمولا از هنرپیشه های بزرگ بصورت مکرر در فیلمهایش استفاده میکرد من واقعا تا همین چند وقت پیش فکر میکردم هنرپیشه فیلم ربکا و بدنام یکنفر می باشد تا اینکه مدتی پیش متوجه این اشتباه فاحش خود گردیدم و مدتها از خودم نا امید شده بودم که چطور با وجود اینکه این دو فیلم جزو فیلمهای محبوبم بودند و بارها آن را دیده بودم چنین اشتباه بزرگی کردم. اما حالا ضمن اینکه از درگذشت این بانو متاثر شدم اما خوشحالم که از این حیث در این کافه تنها نبوده ام.

دیروز بعد از دیدن فیلم تنها بازی در شهر اسم بازیگر مرد فیلم یعنی وارن بیتی رو در گوگل سرچ کردم و متوجه شدم که آسانسورچی دوست داشتنی فیلم آپارتمان, شرلی مک لین خواهر وارن بیتی بازیگر فیلمهایی چون شکوه علفزار و بهار رومی خانم استون است.

                                                              

درود

برای علاقمندانی که دوست دارند برخی از فیلمهای کلاسیک محبوبشان را در سینما تجربه کنند

این برنامه برای اواخر این ماه و ماه اینده است

برای عضویت شش ماهه سی هزار تومان و برای هر فیلم شش هزار تومان دریافت میکنند.

طی گفتگویی که داشتم مبنی بر میزان سانسور اشاره کردند که یک کوچولو سانسور کردیم

فیلم ها دارای زیرنویس هستند

امیدوارم لذت ببرید

 

بازیگر نامزد اسکار در 99 سالگی درگذشت


فرهنگ > سینما - خوانیتا مور بازیگر پیشگام که برای بازی در نقش دوست سیاه‌پوست لانا ترنر در فیلم کلاسیک «تقلید زندگی» نامزد اسکار شد، از دنیا رفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مور چهارشنبه در خانه خود در لس آنجلس درگذشت.


خوانیتا مور تنها یکی از پنج بازیگر سیاه‌پوست است که در تاریخ برگزاری جوایز آکادمی علوم و هنرهای سینمایی نامزد اسکار شده است. او برای بازی در فیلم پرزرق و برق «تقلید زندگی» به کارگردانی داگلاس نامزد اسکار شد.

این فیلم سوزناک در 1959 بر مبنای رمان فانی هرست ساخته شد و بازسازی فیلمی تولید 1934 بود. «تقلید زندگی» داستان یک بازیگر سفیدپوست (با بازی لانا ترنر) که آرزو دارد یک ستاره باشد و دوستی او با زنی سیاه‌پوست (مور) است و اینکه این دو چگونه به تنهایی دخترهایشان را بزرگ می‌کنند.

خوانیتا مور و لانا ترنر در فیلم «تقلید زندگی»
خوانیتا مور و لانا ترنر در صحنه‌ای از فیلم «تقلید زندگی»




.

اسوشیتدپرس / 1 ژانویه / ترجمه: علی افتخاری

به گزارش خبرآنلاین، ارزیابی وبسایت سینمایی Rotten Tomatoes که بر مبنای نقدهای نوشته‌شده به هر فیلم امتیاز می‌دهد، نشان می‌دهد «زندگی شگفت‌انگیزی است» (1946) در میان فیلم‌های با موضوع کریسمس بهترین نقدهای مثبت را دارد.

جیمز استیوارت، دانا رید، لایونل باریمور در این فیلم به کارگردانی فرانک کاپرا بازی می‌کنند. «زندگی شگفت‌انگیزی است» داستانی درباره رستگاری را به تصویر می‌کشد و درباره یک فرشته است که به مردی دل‌رحم، اما بسیار مایوس نشان می‌دهد اگر او وجود نداشت زندگی چگونه می‌شد.

فیلم موزیکال «Holiday Inn» با بازی بینگ کرازبی و فرد آستر تولید سال 1942، فانتری استاپ-موشن «کابوس پیش از کریسمس» ساخته 1993 تیم برتن، درام با موضوع جنگ جهانی دوم «بازداشتگاه 17» به کارگردانی بیلی وایلدر که سال 1953 به نمایش درآمد و «معجزه در خیابان سی و چهارم» تولید 1947 فهرست پنج فیلم اول را کامل می‌کنند.

این ارزیابی همچنین شامل فیلم‌هایی شد که از کریسمس به عنوان پس‌زمینه طرح داستانی استفاده کرده‌اند. به این شکل «جان‌سخت» (1988) در رده ششم و «Trading Places» تولید 1983 در رده نهم فهرست جدید هستند که در مجموع 25 فیلم را دربرمی‌گیرد.

رویترز / 20 دسامبر / ترجمه: علی افتخاری

منبع:سایت ویکی پیجی

یکی دیگر از بازیگران فیلم «بربادرفته» درگذشت


فرهنگ > سینما - آلیشیا رت مسن‌ترین و یکی از آخرین بازماندگان فیلم کلاسیک «بربادرفته» در 98 سالگی از دنیا رفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رت جمعه در یک آسایشگاه سالمندان در چارلستن در کارولینای جنوبی درگذشت. او 98 ساله بود.

آلیشیا رت در فیلم «بربادرفته» (1939) با بازی ویوین لی و کلارک گیبل، نقش ایندیا ویلکز، خواهر اشلی ویلکز را بازی کرد (در فیلم، اسکارلت اوهارا عاشق اشلی است، اما او با دختر خاله‌اش ملانی هملیتن ازدواج می‌کند و اسکارلت با رت باتلر همراه می‌شود).

آلیشیا رت متولد اول فوریه 1915 در ساوانا در ایالت جرجیا بود. او همچنین یک نقاش پرتره بود و سر صحنه فیلمبرداری همکاران خود را به تصویر می‌کشید.

فیلم حماسی «بربادرفته» بر مبنای رمان معروف مارگارت میچل ساخته شد. این فیلم که داستان آن در دوران جنگ داخلی آمریکا روی می‌دهد، برنده 10 جایزه اسکار شد.

اولیویا دهاویلند بازیگر نقش ملانی، یکی از آخرین بازیگران در قید حیات «بربادرفته» است. او 97 ساله است و در پاریس زندگی می‌کند. مری اندرسن، 93 ساله و بازیگر نقش میبل مری‌ودر و میکی کان، 81 ساله و بازیگر نقش بو ویلکز، دیگر بازیگران در قید حیات «بربادرفته» هستند.

در سه سال اخیر دو نفر دیگر از بازیگران این فیلم - آن راترفورد بازیگر نقش خواهر کوچک اسکارلت و کامی کینگ کانلون بازیگر نقش دختر اسکارلت و رت - نیز از دنیا رفتند.

ورایتی / 3 ژانویه / ترجمه: علی افتخاری

جشن تولد 75 سالگی یک فیلم در جوایز اسکار


از موزیکال «جادوگر شهر آز» در مراسم هشتاد و ششمین دوره جوایز اسکار تقدیر می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، کریگ زیدان و نیل مرون، تهیه‌کنندگان پخش تلویزیونی جوایز سالانه آکادمی علوم و هنرهای سینمایی روز سه‌شنبه از تجلیل فیلم «جادوگر شهر آز» («جادوگر شهر زمرد») در مراسم امسال خبر دادند، اما به جزئیات این برنامه اشاره نکردند.

فانتری کلاسیک «جادوگر شهر آز» سال 1939 به کارگردانی ویکتور فلمینگ ساخته شد. داستان درباره دوروتی، یک دختر کانزاسی (با بازی جودی گارلند) است که در اثر یک گردباد به سرزمین جادویی آز در آن سوی رنگین کمان می‌رود.

فیلم شرکت متروگلدوین مه‌یر در شش بخش شامل بهترین فیلم نامزد اسکار بود و هر چند اسکار بهترین فیلم را به «بربادرفته»‌ واگذار کرد، اما در دو بخش بهترین موسیقی و ترانه پیروز شد.

زیدان و مرون در بیانیه‌ای گفتند: «خوشحالیم که 75 سالگی یکی از دوست‌داشتنی‌ترین فیلم‌های تاریخ را در جوایز اسکار امسال جشن می‌گیریم.»

مراسم هشتاد و ششمین دوره جوایز آکادمی یکشنبه دوم مارس (بامداد دوشنبه 12 اسفند به وقت ایران) در دالبی تیه‌تر در هالیوود اند هایلند در لس آنجلس برگزار می‌شود. الن دیجنرس برای دومین بار اجرای این مراسم را به عهده دارد.

فیلم‌های «جاذبه» به کارگردانی آلفونسو کوارون و «حقه‌بازی آمریکایی» ساخته دیوید ا. راسل هر یک در 10 بخش نامزد جوایز هشتاد و ششمین دوره جوایز اسکار هستند.

ماریای «اشک‌ها و لبخندها» درگذشت
ماریا فون تراپ شخصیتی که الهام بخش ساخته شدن فیلم «آوای موسیقی» که در ایران با نام «اشک‌ها و لبخندها» شناخته شده است، بود در 99 سالگی درگذشت.
به گزارش هالیوود ریپورتر، ماریا فرانسیسکا (فون تراپ) فردی که در ابتدا موجب شکل گرفتن قصه فیلم «آوای موسیقی» شد، در 99 سالگی بدرود حیات گفت.
دوست وی با تایید این خبر به تایمز اتریش در سالزبورگ گفت جای تعجب دارد که او مدتی چنین دراز زندگی کرد زیرا از کودکی از بیماری قلبی رنج می برد.
ماریا فرانسیسکا که سال 1914 متولد شده بود دومین دختر کاپیتان جورج فون تراپ و یکی از هفت فرزند وی بود. پس از مرگ مادر این فرزندان، پدرشان بارون فون تراپ به آموزگاری که برای این دختر استخدام کرده بود دل بست و با او ازدواج کرد. دقیقا طبق آنچه در فیلم «آوای موسیقی» نمایش داده می شود. این خانواده بزرگ با هجوم نازی ها به اتریش، شهر را ترک کردند. این خانواده گروه کری را تشکیل دادند که در آمریکا و اروپا برنامه اجرا کرد و سرانجام با الهام از داستان زندگی آنها فیلم موزیکال «آوای موسیقی» در سال 1965 ساخته شد.
این خانواده در سال 1942 به ورمونت نقل مکان کرد و در یک مزرعه به زندگی خود ادامه دادند.
ماریا که تنها عضو بازمانده از این خانواده بود، در وب سایتی که داشت از خاطراتش درباره زنی که به عنوان آموزگار وارد خانه شان شد و بعد با پدرش ازدواج کرد، نوشته است. وی نوشت من بیمار بودم و برایم خیلی سخت بود تا بتوانم سه مایل راه بروم تا به نزدیک ترین مدرسه برسم. دکتر تجویز کرده بود از خانه خارج نشوم. همه این شرایط موجب شد تا ماریا آگوستا کوچرا به عنوان آموزگار به خانه ما بیاید.
وی همچنین نوشته است: او به عنوان معلم من به خانه ما آمد و بعد از سه سال مادر دوم ما شد.
جولی اندروز در فیلم «آوای موسیقی» در نقش خواهر ماریا و مادر دوم این هفت بچه ایفای نقش کرده است. کریستوفر پلامر نیز در نقش کاپیتان فون تراپ ظاهر شده است.
این فیلم که در ایران با نام «اشک‌ها و لبخندها» شناخته می شود، در کشورهای دیگر نیز نام های دیگری یافته است و از جمله در آلمان به نام «آوازهای من، رویاهای من»، در فرانسه با عنوان «ملودی شادی» و در پرتغال با عنوان «موسیقی در قلب» نامیده شده است.
این فیلم موزیکال سال 1965 به کارگردانی رابرت وایز ساخته شد. ترانه‌های این فیلم را راجرز و هامرستاین، زوج آهنگساز آمریکایی ساختند و فیلمبرداری آن در سالزبورگ اتریش و باواریای آلمان و همچنین در استودیوی فاکس قرن بیستم در کالیفرنیا انجام شد.
«اشک‌ها و لبخندها» در سال نمایش خود موفق شد رکورد فروش تاریخ سینما را تا زمان خودش بشکند. این فیلم نامزد 10 جایزه اسکار شد و پنج جایزه اسکار را به دست آورد که برای بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین صداگذاری، بهترین موسیقی متن و بهترین طراحی صحنه بود.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع