![]() |
» <مارک واتنی> آدمیرال عزیز ارادتمندم
» <Dr.pedram> سیب زمینی » <آدمیرال گلوبال> تشکر میکنم از جناب زرد ابری و مارک واتنی عزیز » <مارک واتنی> خواهش می کنم جناب شارینگهام عزیز و گرامی » <شارینگهام> عیدانه ی خوبی بود جناب مارک واتنی...ممنون! » <مارک واتنی> دانلود فیلم خاطره انگیز و زیبای " نسخه سحر آمیز" با دوبله فارسی : http://cafeclassic5.ir/thread-554-post-4...l#pid41544 » <شارینگهام> درود بر همگی...درسته که بنده برای نشستن روی صندلی داغ اعلام آمادگی کرده ام،ولی تا جناب سروان رنو هستند،من اسائه ی ادب نمی کنم! » <سروان رنو> وانگهی کنترل فیوز و ولتاژ سیم های صندلی کار بسیار حساسی است. نمی توان به دست هر کسی داد ! ... ![]() » <سروان رنو> دوباره متفقین به سرکردگیِ کاپیتان اسکایِ شرور قصد شوم خود را فاش کردند . حاشا و کلا ... دُم به تله نخواهیم داد . اصلا و ابداااا » <آلبرت کمپیون> فکر خوبیه جناب کاپیتان. نوبتی هم که باشه نوبت جناب سروانه |
![]() |
بلبل سرگشته هنوز نفس میکشد
|
|
نویسنده | پیام |
برو بیکر
![]() رحمت الله علیه ![]() ![]() ارسال ها: 355 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۸/۲۲ تشکرها : 3248 ( 6826 تشکر در 133 ارسال ) |
| ||||||||||||||||||||||||||||
۱۳۹۲/۹/۲ صبح ۱۲:۱۱ |
| ||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
ژان والژان, BATMAN, اکتورز, نیومن, اتان ادواردز, خانم لمپرت, Papillon, بانو, اسکورپان شیردل, سرهنگ آلن فاکنر, سناتور, زبل خان, پرشیا, شیخ حسن جوری, مگی گربه, کارآگاه علوی, نایب تیمور خان, Classic, سروان رنو, شارینگهام |
برو بیکر
![]() رحمت الله علیه ![]() ![]() ارسال ها: 355 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۸/۲۲ تشکرها : 3248 ( 6826 تشکر در 133 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۲/۹/۲ عصر ۰۴:۰۵ |
| ||
![]() |
نیومن, Papillon, اتان ادواردز, بانو, سرهنگ آلن فاکنر, BATMAN, سناتور, پرشیا, خانم لمپرت, شیخ حسن جوری, مگی گربه, کارآگاه علوی, نایب تیمور خان, Kathy Day |
برو بیکر
| ||
۱۳۹۲/۹/۲ عصر ۰۷:۵۴ |
| ||
![]() |
خانم لمپرت, سرهنگ آلن فاکنر, BATMAN, سناتور, بانو, پرشیا, شیخ حسن جوری, مگی گربه, کارآگاه علوی, سروان رنو, زینال بندری, نایب تیمور خان, Classic |
برو بیکر
| ||
۱۳۹۲/۹/۲ عصر ۰۸:۴۵ |
| ||
![]() |
سرهنگ آلن فاکنر, BATMAN, سناتور, بانو, پرشیا, خانم لمپرت, مگی گربه, کارآگاه علوی, زینال بندری, نایب تیمور خان, Classic |
برو بیکر
| ||
۱۳۹۳/۶/۱۱ عصر ۰۹:۰۳ |
| ||
![]() |
خانم لمپرت, BATMAN, سروان رنو, زینال بندری, نایب تیمور خان, Classic, پیرمرد, کارآگاه علوی, Kathy Day, سرهنگ آلن فاکنر |
|