![]() |
» <کنتس پابرهنه> LOVE SONGS... http://cafeclassic5.ir/thread-474-post-4...l#pid41891
» <مارک واتنی> زرد ابری جان سپاسگزارم دوست عزیز » <زرد ابری> سپاس مارک واتنی عزیز و سپاس آدمیرال گلوبال بزرگوار فرمانده دژ فضایی » <مارک واتنی> آدمیرال عزیز ارادتمندم » <آدمیرال گلوبال> تشکر میکنم از جناب زرد ابری و مارک واتنی عزیز » <مارک واتنی> خواهش می کنم جناب شارینگهام عزیز و گرامی » <شارینگهام> عیدانه ی خوبی بود جناب مارک واتنی...ممنون! » <مارک واتنی> دانلود فیلم خاطره انگیز و زیبای " نسخه سحر آمیز" با دوبله فارسی : http://cafeclassic5.ir/thread-554-post-4...l#pid41544 » <شارینگهام> درود بر همگی...درسته که بنده برای نشستن روی صندلی داغ اعلام آمادگی کرده ام،ولی تا جناب سروان رنو هستند،من اسائه ی ادب نمی کنم! » <سروان رنو> وانگهی کنترل فیوز و ولتاژ سیم های صندلی کار بسیار حساسی است. نمی توان به دست هر کسی داد ! ... ![]() |
![]() |
به یاد علی معلم
|
|
نویسنده | پیام |
Savezva
![]() جک لمون ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 182 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۵/۱۰ اعتبار: 30 تشکرها : 866 ( 1652 تشکر در 101 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۵/۱۲/۲۳ عصر ۱۱:۲۰ |
| ||
![]() |
ال سید, سروان رنو, سناتور, مراد بیگ, ماهی گیر, اسکورپان شیردل, نیومن, Classic, هانا اشمیت, دون دیهگو دلاوگا, BATMAN, خانم لمپرت, زرد ابری |
Classic
![]() صاحب کافه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 791 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۷ اعتبار: 40 تشکرها : 6066 ( 5579 تشکر در 188 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۵/۱۲/۲۴ عصر ۱۲:۵۴ |
| ||
![]() |
ال سید, هانا اشمیت, دون دیهگو دلاوگا, BATMAN, مراد بیگ, سروان رنو, نیومن, خانم لمپرت, اسکورپان شیردل, Savezva, زرد ابری |
دون دیهگو دلاوگا
![]() مسافر سبزـپوش کافه ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 245 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱۲/۶ اعتبار: 26 تشکرها : 1033 ( 2412 تشکر در 229 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۶/۳/۵ عصر ۰۲:۲۹ |
| ||
![]() |
مراد بیگ, ال سید, پرنسس آنا, سروان رنو, اسکورپان شیردل, BATMAN, Classic, اسکارلت اُهارا, Savezva, شارینگهام, زرد ابری |
Savezva
![]() جک لمون ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 182 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۵/۱۰ اعتبار: 30 تشکرها : 866 ( 1652 تشکر در 101 ارسال ) |
| ||
۱۳۹۶/۱۲/۲۳ عصر ۱۰:۱۰ |
| ||
![]() |
سروان رنو, شارینگهام, مراد بیگ, آدری لاووا, سناتور, Classic, پرنسس آنا, زرد ابری |
|