[-]
جعبه پيام
» <سروان رنو> نگاهی به فیلم نشانی از شر ( اورسن ولز ) ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=46&pid=4539
» <رابرت> متأسفانه "علی‌اصغر رضایی‌نیک" صداپیشه مکمل‌گو بر اثر سکته قلبی درگذشت. نمونه مصاحبه و خاطراتش: https://www.aparat.com/v/tTSqn
» <سروان رنو> مانند بهار و نوروز , سالی نو را به امید بهتر شدن و شکوفا شدن آغاز می کنیم [تصویر: do.php?imgf=org-685bcf6ba2581.png]
» <mr.anderson> سال نو همه هم کافه ای های عزیز مبارک! سال خوب و خرمی داشته باشید!
» <rahgozar_bineshan> سالی پر از شادکامی و تن درستی و شادی را برای همه دوستان آرزومندم!
» <BATMAN> به نظرم شرورترین شخصیت انیمیشنی دیزنی اسکاره/ چه پوستر جذابی! https://s8.uupload.ir/files/scar_vrvb.jpg
» <جیمز باند> من هم از طرف خودم و سایر همکاران در MI6 نوروز و سال نو را به همه دوستان خوش ذوق کافه شاد باش میگم.
» <ریچارد> سلا دوستان.گوینده بازیگراورسولاکوربیرودرسریال سرقت پول کیست
» <ترنچ موزر> درود بر دوستان گرامی کافه کلاسیک ، فرا رسیدن بهار و سال جدید را به همه شما سروران شادباش میگم و آرزوی موفقیت را در کار و زندگی برایتان دارم
» <دون دیه‌گو دلاوگا> در سال گذشته بنده کم‌کار بودم در کافه، ولی از پُست‌های دوستان خصوصاً جناب رابرت و کوئیک و "Dude" بسیار بهره بردم. تشکر و بیش باد!
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاریخ جنگ های جهانی ...
نویسنده پیام
Papillon آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 141
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۳/۳۱
اعتبار: 27


تشکرها : 5667
( 1331 تشکر در 86 ارسال )
شماره ارسال: #61
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

همیشه دوست داشتم به آغاز دهه 1900 برگردم و در اروپای آن دوران زندگی کنم . شروع دورانی که به قرن بیستم شکل داد و نتایجش همچنان بر دنیای کنونی که در آن زندگی می کنیم تاثیر گذاشته . دورانی که آدم ها هنوز قدیمی بودند اما علم و ابزار و فناوری از قبل ( خیلی قبل تر از انسان ها ) پیشرفت کرده بودند به گفته دیگر جهان مدرن در مقابل دنیای کهن قرار گرفت . دورانی که ایدئولوژی های اجتماعی - سیاسی ، رقابت های اقتصادی ، احساسات ناسیونالیستی و جنبش های هنری تازه تاسیس به میدانی برای سنجش رفتار آدم ها در موقعیتی تاریخی که همیشه آرزویش را داشتند تا لیاقت خود را نشان دهند . و این که محیط ، خطا ، حماقت ، خلق و خو و تصادفِ صرف تا چه حد بر ترکیب واقعیاتِ عینی ، منافع اقتصادی ، موقعیت تاریخی  و اراده افراد بشر تاثیر گذاره .

همه این باورهای جدید که منظر متفاوتی از هستی را به نمایش می گذاشتند از" رنسانس " شروع شد . زمانی که انسان به عنوان محور سنجش تمامی ارزش ها مطرح گردید . توجه به ذهن و تفکر آدمی به عنوان مبنای ارزیابی تمام پدیده های جهان که جانشین تفکرات " روحانی " دوران قرون وسطی شد . این تغییر جهانبینی و بینش فکری چنان گسترده و فراگیر بود که باعث واژگونی بسیاری از باورهای ذهنی شد و تفسیر جدیدی از اصول هنری ، مذهبی ، علمی ، فلسفی ، سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی را باعث شد .

آغاز رنسانس بسته به روایات متفاوته یعنی بعضی معتقدند که سال 1420 میلادی که تاریخ احداث گنبد کلیسای جامع فلورانس توسط فیلیپو برولنسکی ، سال 1453 تاریخ سقوط قسطنطنیه مرکز حکومت روم شرقی توسط سلطان محمد فاتح پادشاه عثمانی و همچنین سال 1453 تاریخ پایان جنگ های صد ساله بین انگلستان و فرانسه بعنوان مبدا تاریخ رنسانس مطرح شده . واقعه دوران ساز بعدی که اروپا را زیر و رو کرد انقلاب کبیر فرانسه در 1789 بود . جهان امروزی عمدتا زاییده آن انقلاب در آستانه قرن نوزدهم است و مبدا تاریخ نوین غرب به شمار می رود.

اروپا در دوره ای بین انقلاب 1789 تا آغاز 1900 از سویی وحدت داشت ، مثلا فرهنگ و هنر و گسترش علوم سرتاسر اروپا رو فرا می گرفت  و از سویی دیگر در حال تقسیم شدن نیز بود . دولت های اروپایی بیشتر از گذشته درگیر کنش و واکنشهای دیپلماتیک شدن و این کار بعد از شکست فرانسه از پروس در سال 1871 به ایجاد شبکه پیچیده ای از اتحاد ها و معاهده ها منجر شد . در عین حال روزگار ملیت گرایی و همان ناسیونالیسم روزافزون بود که حتی به بخش های دیگر دنیا هم مثل آسیا و آمریکا هم سرایت کرد . دولت ها سخت در حفظ و تقویت هویت ملی می کوشیدند و مرزها رو مستحکمتر می کردند .برخی از مورخان تاریخ قرن نوزدهم را به بخش های نسبتا کوچکی تقسیم کردند. برای مثال از 1789 تا 1815 انقلاب کبیر فرانسه و ظهور ناپلئون و وجه امتیاز 1815 تا 1848 تلاش برای بازگرداندن " نظم قدیم " ، فصل ممیز 1848 تا  دور تازه ای از انقلاب ها و نیز حمله پروس به دانمارک و سپس تسخیر دوک نشین های شلسویک و هلشتاین و مغلوب ساختن سرزمین های کوچک آلمانی همین طور اتریش و فرانسه توسط صدر اعظم آهنین ، " بیسمارک " و نهایتا در 1871 رویای یکپارچگی سرزمین های آلمان به حقیقت پیوست و نقشه اروپا رو دگرگون کرد و وحدت آلمان شکل گرفت . سرانجام امپریالیسم و نوع جدیدی از فشارها و منازعات سیاسی تا سال 1900 شکل گرفت و جامعه صنعتی به کمال رسید و شکل جدیدی از دولت ها با وظایف تازه پدیدار شدند.  

مبدا تاریخ فرهنگ اروپا نیز انقلاب فرانسه بود و همزمان با جنبه های دیگر انقلاب ، ناسیونالیسم فرهنگی در اروپا ظهور کرد و عقیده براین شد که هر قوم و ملتی فرهنگی متعلق به خود که فقط برای خود آن ملت قابل درک و بازگو کننده هویت ملی باشد .

پیشرفت های علمی ، صنعتی و تکنولوژیک سبب تشدید رقابت میان دولت ها شد و وحدت آلمان مناسبات دیپلماتیک را دگرگون کرد  . در اروپای آن دوران این فکر که استعمار بهترین راه تامین مواد خام و گشودن بازار های جدید فروش و ایجاد اشتغال برای جمعیت کشور آنهاست قوت گرفت .البته بعضی انگیزه های خاص در این هجوم استعماری دخیل بودند . مثلا آلمان و ایتالیا میخواستند قدرت خود را به رخ انگلستان و فرانسه بکشند و فرانسه درصدد جبران شکست خفت آور خود در جنگ 1871 با آلمان بود . انگلستان به دنبال حراست از مستعمرات موجود بود . دربین سالهای 1880 تا 1900 بسیاری از نواحی آسیا و آفریقا بین انگلستان و فرانسه و آلمان تقسیم شد و در کشور هایی مثل چین و امپراتوری عثمانی و ایران  و کرانه های خلیج فارس صاحب حوزه های نفوذ سیاسی و اقتصادی شدند. آفریقا شاید بیشتر از هرجای دیگر پاره پاره شد و به محل تاخت و تاز پرتغال ، بلژیک ، آلمان ، انگلستان ، فرانسه و ایتالیا تبدیل شد .توسعه طلبی امپریالیستی درآخرین سال های سده نوزدهم و اوایل قرن بعد تقریبا انجام شده بود و به تنش هایی در داخل اروپا انجامید و میل خاصی به تجاوز و خشونت در مردم رشد کرد که وقتی با قدرت محصول علم و صنعت و تکنولوژی و تحولات اجتماعی و ظهور ایدئولوژیهای جدید و تاکید متفکران و هنرمندان بر عوامل احساسی و غیر عقلانی جمع شد راه را برای واقعه و فاجعه بزرگ هموار کرد و سرنوشت دنیا را تغییر داد .

 این سیر مختصری از تاریخ اروپا از رنسانس تا 1900 بود .

نمایشگاه جهانی پاریس 1900

منابع : برج فرازان ، توپ های ماه اوت  ، باربارا تاکمن _ ویکی پدیا _ bبیc فارسی

باشد تا با همت دوستان این تاپیک زیبا دوباره رونق گرفته و همه از دانسته های هم بیشتر یاد بگیریم .


بنگر ز صبا دامن گل چاک شده / بلبل ز جمال گل طربناک شده / در سایه گل نشین که بسیار این گل / در خاک فرو ریزد و ما خاک شده
۱۳۹۴/۱۲/۲ عصر ۱۰:۴۲
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : آلبرت کمپیون, خانم لمپرت, آمادئوس, Memento, BATMAN, کنتس پابرهنه, جروشا, اسکورپان شیردل, حمید هامون, اشپیلمن, لو هارپر, سروان رنو, واتسون, rahgozar_bineshan, ایـده آلـیـسـت, زرد ابری, Classic, بیلی لو, Jacques Clouseau, جناب سرگرد, پیرمرد, باربوسا
اشپیلمن آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 41
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۲/۲۷
اعتبار: 14


تشکرها : 1467
( 340 تشکر در 22 ارسال )
شماره ارسال: #62
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

با سلام و تشکر بابت ارسال های زیبای دوستان

درباره دو جنگ جهانی اول و دوم در نیمه اول قرن بیستم بارها و بارها صحبت شده است. مطالب عبرت آموز و گاه دردناک بسیاری در این دو جنگ رخ دادند. اما چیزی که مشخص است این است که گویا دنیا عبرت کافی از حوادث تلخ آن دو جنگ نگرفته است و تنش های موجود در دنیای امروز و بخصوص حوادث چند سال اخیر نشانه هایی از امکان وقوع جنگی به مراتب بزرگتر و همه گیرتر را خبر می دهد.

عده ای سعی دارند خودشان را با این باور فریب بدهند که جنگ جهانی سوم چیزی در حد جنگ های رسانه ای و درگیری متفرقه و کوتاه مدت بین یک کشور ابر قدرت و یا نیمه قدرتمند با گروه های شورشی و افزاطی و نهایتا درگیری ها بر سر جدایی طلبی برخی مناطق خواهد بود. عده ای نیز همه چیز را به حساب بازی ها و تبلیغات ابر قدرت ها برای فروش هرچه بیشتر سلاح می گذارند و در نهایت عده ای نیز صحبت درباره جنگ جهانی سوم را جزئی از سرگرمی های هالیوودی قلمداد می کنند. گویا آنقدر جهان خاطرات بدی از دو جنگ قبلی در ذهن دارد که نمی خواهد باور کند جنگی دیگر با فاصله ای ناچیز از جنگ جهانی دوم در حال آغاز است.

حقیقت این است که دنیای امروز کوچک و کوچک تر شده است و دیگر گویا جایی برای اندیشه های متضاد ندارد و به ناچار باید برخی حذف شوند.

به نظر می آید این موضوع بخصوص برای ما که در ایران زندگی می کنیم بیشتر از هر کشور دیگری جای بسی درنگ و تامل دارد چرا که از پیشگویی های نوسترآداموس (جدای از اعتبار و اهمیت آن و صرفا جهت تاثیر رسانه ای آن در دنیا) گرفته تا مقالات کارشناسان نظامی و سیاست مداران و... کشور ما یعنی "ایران" یکی از طرف های اصلی و تاثیرگذار در شروع و شکل دادن جریان های درگیر در مقابل یکدیگر است.

با این مقدمه خواستم دوستان تبادل اطلاعات داشته باشند درباره عوامل و زمینه های شروع، طرف های درگیر احتمالی، تبعات و آثار و ... .

۱۳۹۴/۱۲/۳ صبح ۱۲:۴۱
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : لو هارپر, Memento, BATMAN, خانم لمپرت, آلبرت کمپیون, جروشا, واتسون, حمید هامون, rahgozar_bineshan, Papillon, جیمز باند, دهقان فداکار, سروان رنو, ایـده آلـیـسـت, زرد ابری, بیلی لو, Jacques Clouseau, جناب سرگرد, پیرمرد, باربوسا
Papillon آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 141
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۳/۳۱
اعتبار: 27


تشکرها : 5667
( 1331 تشکر در 86 ارسال )
شماره ارسال: #63
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

دوست گرامی اشپیلمن به نکات خوبی اشاره کردند از جمله تبلیغات سیاسی و رقابت تسلیحاتی همیشه موجب احساس حراس ناشی از آن میشود که همیشه کشور های بزرگ رو بسوی جنگ سوق می داده است اما نباید از یاد برد که در دوره ای که ما زندگی می کنیم ، تسلیحات و ابزار آلات جنگی چنان پیشرفته و مرگبار شده اند که اگر جنگی به وسعت قاره ای  و جهانی شکل بگیره دیگه نه فاتحی وجود خواهد داشت و نه فتحی . آنچه که باقی خواهد ماند استخوان های سوخته انسان ها در یک سیاره نامسکون خواهد بود .

اما اگر بپردازیم به این که چه شد که اروپایی که کانون تمدن بود درگیر جنگی شد که جان میلیون ها انسان رو گرفت ؟

رقابت تسلیحاتی که در اواخر قرن 19 شکل گرفت و همه قدرت های بزرگ اروپایی در آن شرکت داشتند فضایی انفجاری پدید آورد . سِر ادوارد گِرِی (وزیر امور خارجه انگلستان در خلال جنگ جهانی اول ) در 1925 این مسئله رو این چنین بیان کرده : تسلیحات فراوان بناگزیر به جنگ می انجامد . اگر در یک طرف تسلیحات وجود داشته باشد ، در طرف دیگر نیز باید تسلیحات باشد . افزایش تسلیحات باعث آگاهی از قدرت کشور های دیگر و احساس ترس می شود . ترس سبب بدگمانی و بی اعتمادی و هرنوع پندار پلیدی می شود ، تا آنجا که هر حکومتی هر اقدام احتیاطی حکومت دیگری را نشانه نیت خصمانه تلقی می کند ...

از طرفی دیگر همه آلمان رو مقصر در شروع جنگ می دانند . بیاد دارم که در جایی نوشته بود : کشور ها از سر ترس جنگ به راه نمی اندازند ، بلکه بدین سبب چنین می کنند که مطمئنند با توسل به زور نفع بیشتری بدست می آورند تا با پرهیز از آن . با پیدایش رنسانس و در زمانی که انگلستان و فرانسه به شکل کشور هایی یکپارچه رشد کردند و فکر دموکراسی و حکومت پارلمانی در آنها بوجود آمد ، آلمان بصورت تکه پاره هایی از 300 حکومت جداگانه از جریان تکامل تاریخی بقیه ملت های بزرگ اروپا بر جا ماند. در این بین بلای اختلاف مذهبی بر فقدان وحدت سیاسی و موروثی هم اضافه شد.

" مارتین لوتر " دهقان اهل ساکسون که کشیشی نابغه و تند خو و ضد سامی و متنفر از کلیسای رم بود نشانی پاک نشدنی از خود در ذهن آلمانی ها به جا گذاشت و با تر جمه پر ارزش خود از انجیل زبان جدید آلمانی را بوجود آورد و در عالم مسیحیت نه فقط بینش پروتستانی را در مردم برانگیخت بلکه ناسیونالیسم آتشین آلمانی را هم بیدار کرد . جنگ 30 ساله و صلح " وستفالی " بر عقب ماندگی سیاسی آلمان که به دولت های کوچک بسیاری تقسیم شده و از جریانات اصلی اندیشه و تحول در اروپا به دور مانده بود تاثیر بیشتری گذاشت و این کشور را از کشور های دیگر غرب جدا کرد  و عقب نگهداشت .

در نهایت " پروس " که یکی از ایالت های شرقی آلمان بود و توسط " هوهنتزولرن  " ها که بیشتر نظامی بودند تا زمین دار ! ، با زور و تعرض ملت آلمان را بوجود آورد و آنرا یکپارچه ساخت . این یکپارچگی مرهون " اتو فن بیسمارک Otto Von Bismark " نابغه سیاسی بود . تفرقه ای که هزار سال قدمت داشت و پروس کبیر یا آلمان پروسی را جانشین آن ساخت ، آلمانی را که امروز وجود دارد . بیسمارک در سال 1862 هنگامی که صدراعظم شد چنین اعلام کرد : مسائل بزرگ روز را نه با تصمیم و رای اکثریت بلکه با خون و آهن میتوان حل کرد . و این همان راهی بود که او برای حل آن مسائل پیش گرفت . جنگ و افکار برتری طلبی که بیسمارک درپیش گرفت و با ظرافت دیپلماتیک و مکارانه لیبرالیسم را از بین برد.

ادامه دارد ...


بنگر ز صبا دامن گل چاک شده / بلبل ز جمال گل طربناک شده / در سایه گل نشین که بسیار این گل / در خاک فرو ریزد و ما خاک شده
۱۳۹۴/۱۲/۴ صبح ۱۲:۴۷
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : آلبرت کمپیون, سروان رنو, Memento, واتسون, خانم لمپرت, هانا اشمیت, حمید هامون, BATMAN, زینال بندری, ایـده آلـیـسـت, زرد ابری, Classic, بیلی لو, Jacques Clouseau, پیرمرد, باربوسا
Papillon آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 141
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۳/۳۱
اعتبار: 27


تشکرها : 5667
( 1331 تشکر در 86 ارسال )
شماره ارسال: #64
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

ظهور ایده آلیسم فلسفی و تاکید فیلسوفان و متفکران و هنرمندان بر ارزش هایی مثل تجلیل جنگ و قدرت مطلقه حکومت فردی ، اعتقاد به برتری نژاد آریایی ، یهود ستیزی و تحقیر دموکراسی در کشوری که بدون شک در تاریخ خود بهترین نمونه های روح و فکر جهان غرب وجود داشت از جمله : لایب نیتس ، کانت ، هردر ، هومبولت ، لسینگ ، گوته ، شیلر ، باخ ، بتهوون ، فیشته ، هگل ، ترایشکه ، نیچه و... که همگی آنها تعالیم مشترکی داشتند در بوجود آوردن شکاف معنوی بین آلمان و جهان غرب .

اما از عجایب تاریخ این که در میان این روشنفکران یک فرانسوی بنام " کنت ژوزف آرتور دو گوبینو "  و یک انگلیسی بنام " هیوستون استوارت چمبرلین "که تاثیر زیادی بر تاریخ و فکر آلمان و حتی جهان گذاشتند وجود داره . جالبتر اینکه دوگوبینو  مدتی در ایران سفیر فرانسه بوده و نظریه هایی درباره نژاد آریایی ارائه کرده و ایرانیان باستان رو از برترین نژاد های آریایی دانسته و تعدادی از کتابهایی رو که نوشته به فارسی ترجمه شده . ( در صفحه فارسی ویکی پدیا ی تخت جمشید ذکر شده که ایشان یک یادگاری از خود در تخت جمشید بجا گذاشته که تصویری از اون موجود نبود . ) در مورد چمبرلین انگلیسی هم میشه گفت که آلمانی ها رو نژاد برتر و امید آینده دانسته و داماد " ریچارد واگنر " هم بوده است . او ابتدا ویلهم دوم و سپس هیتلر رو حتی خیلی پیش از اینکه به قدرت برسه و یا دور نمایی از قدرت داشته باشه به عنوان فرستاده خدا برای رهبری ملت آلمان ، تکریم می کرده و میستوده . اما در تعالیم این دو مرد چه بوده که اینقدر مسئله نژاد و رسالت آلمانی رو به آلمانیـها تلقین میکردند ؟

کنت دوگوبینو در ایران نفر دوم از سمت چپ

" گفتار درباره عدم تساوی نژاد های انسان " عنوان یکی از کتابهای گوبینو است که در سال 1853 - 1855 در فرانسه منتشر شد . در این کتاب گوبینو "نژاد را مفتاح تاریخ و تمدن می داند و مسئله نژاد بر تمام مسائل دیگر تاریخ ارجحیت دارد ". و همچنین می گوید که "نابرابری نژادها برای بیان تمام نکات نامکشوف سرنوشت ملل کفایت می کند ." ، " سه نژاد اصلی وجود دارد ؛ سفید - سیاه - زرد . تاریخ نشان می دهد که تمدن یکسره از نژاد سفید سرچشمه می گیرد ، و هیچ تمدنی بدون همکاری این نژاد نمی تواند وجود داشته باشد . در این میان " آریایی " «این خانواده نام آور انسانی»  و نجیب ترین خانواده نژاد سفید که گوبینو منشاء آنرا آسیای مرکزی می داند جواهر این نژاد است ." ، " بدبختانه آریایی های معاصر با نژادهای پست آمیخته شده اند ... " با این وجود گوبینو ژرمن ها یا لااقل ژرمن های غربی را بهترین افراد آریایی باقیمانده می داند . " ... آلمانی ها هرجا که پا می گذارد ترقی و تعالی بوجود می آورد و برای این گفته امپراتوری روم را مثال می زند ؛ در زمانی که قبایل باصطلاح بربر ژرمن که بر رومی ها دست یافتند و امپراتوری آنها را در هم شکستند به تمدن خدمتی ممتاز کردند . زیرا رومیان در قرن چهارم چیزی جز اختلاطی از چند نژاد منحط نبودند و حال آنکه آلمان ها نژاد آریایی خالص بودند. " ، " ژرمن آریایی ، مخلوق نیرومندی است ... پس هرچه می اندیشد ، می گوید ، و می کند اهمیتی عظیم دارد ."

هیوستون استوارت چمبرلین در 1870 زمانی که پانزده ساله بود به مدت چهار سال نزد یک معلم آلمانی بنام " اتو کونتزه Otto Kuntze " که یک پروسی تمام عیار بود ، تحصیل کرد و با تاریخ و هنر آلمان آشنا شد . دامنه فکری او بسیار گسترده و در زمینه ادبیات ، موسیقی ، زیست شناسی ، گیاه شناسی ، مذهب ، تاریخ ، سیاست ، فیزیک ، شیمی و طب مطالعه و آگاهی زیادی داشت . و کتاب هایی درباره واگنر ، گوته ، کانت ، مسیحیت و نژاد نوشته بود . کتابی که بزرگترین تاثیر رو بر آلمانی ها و حتی ویلهلم دوم  گذاشت ؛ "شالـودهای قرن نوزدهم " نام داشت و در 1899 بزبان آلمانی انتشار یافت . چمبرلین در این کتاب گوبینو رو ستایش می کرد و معتقد بود که نژاد مفتاح تاریخ و در واقع پایه تمدن است . دراین کتاب او برای توضیح خصوصیات قرن نوزدهم ، یعنی دنیای معاصر ابتدا بایدآنچه را که از روزگاران قدیم بمیراث مانده در نظر گرفت . ؛ فلسفه و هنر یونان - قانون رم - شخصیت مسیح . اینها میراث گذشته اند . سه وارث نیز وجود داشت ؛ یهودی ها ، آلمانی ها ( دو نژاد خالص ) و لاتین های دورگه منطقه مدیترانه که او آنها را ترکیب آشفته ای از ملل می نامد . تنها ژرمن ها سزاوار چنین میراث باشکوهی بودند که درهنگام انهدام امپراتوری روم ارزش خود را ثابت کردند . به نظر چمبرلین ظلمت قرون وسطی نتیجه ورشکستگی فکری و اخلاقی  ناشی از در هم ریختگی نژادی جامعه انسانی بود . یهودیان و توتون های ژرمن تنها نژاد خالصی هستند که در غرب بجا مانده است . درباره یهودیان می گوید آنها از توتون ها پست تر نیستند بلکه متفاوت اند . آنها وظیفه مقدس انسان را برای پاسداری از پاکی نژاد تشخیص می دهند ... شخصیت مسیح یکی از میراث های سه گانه است که از عهد عتیق برای تمدن نوین بجا مانده است. سپس به اثبات اینکه عیسی مسیح یهودی نبوده است می پردازد . اصل و نسب  جلیله ای عیسی ، اینکه نمی توانست حروف حلقی آرامی را بدرستی ادا کند ، در نظر چمبرلین نشانه های روشنی بر این بود که عیسی بمقدار زیادی خون غیر سامی داشت . سپس با صراحت بیان می داشت که عیسی یک آریایی بود و حتی از لحاظ اینکه خون کاملا آرایی نداشت بدون تردید به سبب تعالیم مذهبی و اخلاقی ، آریایی شمرده می شد . زیرا با جنبه مادی و تشریفاتی مطلق مذهب یهود بشدت مخالف بود . پس طبیعی بود که مسیح باید به خدای ملتی که لبریز از نیروی حیاتی هستند [توتون ها] بدل شود  . زیرا هیچ ملتی مانند توتون ها برای شنیدن این ندای آسمانی مستعد نبود .

منابع ؛

سنت فاشیسم _ جان وایس ترجمه عبدالمحمد طبابایی یزدی ؛ نازیسم و ریشه های فکری و تاریخی آن _ ویلیام شایرر ترجمه محمد مربوط و محمد باقر مومنی ؛ جنگ جهانی اول _ رابرت گرین ترجمه مهدی حقیقت خواه ؛ ویکی پدیا


بنگر ز صبا دامن گل چاک شده / بلبل ز جمال گل طربناک شده / در سایه گل نشین که بسیار این گل / در خاک فرو ریزد و ما خاک شده
۱۳۹۴/۱۲/۷ عصر ۰۷:۱۶
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Memento, جروشا, آلبرت کمپیون, زینال بندری, حمید هامون, خانم لمپرت, سروان رنو, واتسون, rahgozar_bineshan, ایـده آلـیـسـت, BATMAN, زرد ابری, Classic, بیلی لو, Jacques Clouseau, جناب سرگرد, پیرمرد, پطرکبیر, باربوسا
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #65
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

وقتی استالین و روزولت , چرچیل را دست می اندازند !

کنفرانس سران سه ابرقدرت در تهران , یکی از مهمترین رویدادهای جنگ جهانی دوم است.خاطرات افراد شرکت کننده و بخصوص خود چرچیل در این باره خواندنی است. در بخشی از این خاطرات می خوانیم:

شب را همه مهمان استالین بودیم. عدۀ ما خیلی کم بود: استالین و مولوتف، روزولت، هاپکینز، هریمن، کلارک کر، من و ایدن، با مترجمین‌مان. آن شب به دفعات و دفعات به سلامتی سه دولت جام‌های خود را سر کشیدیم. آن شب استالین تصمیم گرفته بود که از راه شیطنت سر به سر من بگذارد، و من با اینکه از این موضوع بی‌خبر بودم، شوخی‌ها و متلک‌های او را با خوش‌رویی استقبال کردم، تا آن وقتی که مارشال با لحنی خیلی جدی که حتی بوی مرگ می‌داد اظهار کرد که به عقیدۀ او اقدام اساسی که باید در مورد آلمان‌ها انجام داد، این است که در آخر جنگ کلیۀ افسران مهم آلمانی را که تقریبا ۵۰ هزار نفر می‌شدند یک جا در میدان بزرگی جمع کنند و همه را بلااستثنا از دم مسلسل بگذرانند و آن وقت قدرت نظامی آلمان برای همیشه از بین خواهد رفت. من از این حرف وحشت کردم و از کوره در رفتم. گفتم: پارلمان و افکار عمومی انگلستان هیچ وقت اجازۀ چنین آدم‌کشی دسته جمعی را نخواهند داد. خواهش می‌کنم از این نقشه‌ها نکشید.اما استالین دنبالۀ حرفش را تا آخر شام‌‌ رها نکرد و هر چند دقیقه به چند دقیقه از روی شیطنت موضوع قتل‌ عام ۵۰ هزار افسر آلمانی را تکرار کرد و گفت که این یکی از عالی‌ترین فکرهایی است که تاکنون در مغز او پیدا شده است!

دفعۀ سوم یا چهارم که این حرف را با‌‌ همان قیافۀ جدی زد، من از فرط خشم دیوانه شدم. فریاد زدم: «من حاضرم همین حالا مرا به باغ سفارت ببرند و اعدام کنند، اما با چنین وحشی‌گیری آبروی ملت ما را در دنیا نبرند.» وقتی که این را گفتم، روزولت که تا آن وقت ساکت مانده بود، گفت: «خیلی بد شد که استالین و چرچیل اختلاف عقیده پیدا کرده‌اند، چطور است من حد وسطی پیشنهاد کنم که هر دو راضی باشید. به عقیدۀ من حالا که چرچیل با قتل عام پنجاه هزار نفر افسر آلمانی موافق نیست، بهتر است هزار تا را کنار بگذاریم و ۴۹ هزار نفر را تیرباران کنیم که رضایت او هم جلب شده باشد.» برای اینکه اختیار از دستم بیرون نرود از سر میز بلند شدم و بی‌خداحافظی به علامت اوقات تلخی به اطاق دیگر رفتم. اما یک دقیقه بعد دو دست سنگین از پشت به شانه من خورد و وقتی که برگشتم استالین را دیدم که با شیطنت تمام می‌خندید و به من گفت همه حرف‌هایش شوخی بوده و می‌خواسته است لودگی کند. من به اتفاق او به سر میز شام برگشتم و شام در محیط صمیمانه‌ای صرف شد. بعد‌ها فهمیدم که این نقشه را روزولت و استالین مشترکا کشیده بودند که سر به سر من بگذارند !

منبع: تاریخ ایرانی -   لینک کامل مطلب 



رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۹۵/۱/۱۳ صبح ۱۰:۴۱
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : ایـده آلـیـسـت, زرد ابری, خانم لمپرت, Papillon, حمید هامون, جروشا, BATMAN, دزیره, oceanic, ویگو مورتنسن, L.B.Jefferies, دهقان فداکار, Classic, Memento, واتسون, بیلی لو, دون دیه‌گو دلاوگا, جیمز باند, جناب سرگرد, پیرمرد, EDWIN, پطرکبیر, باربوسا
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #66
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

امروز نهم ماه می , سالروز پایان جنگ جهانی دوم در اروپاست.

 آدولف هیتلر ده روز قبل از این تاریخ در پناهگاه زیر زمینی اش خودکشی کرده بود اما ارتش آلمان به فرماندهی دریاسالار کارل دونیتس همچنان مقاومت می کرد و برخی فرماندهان به خصوص افراد متعصب اس.اس طرفدار مقاومت تا آخرین لحظه بودند. بخشی از نیروها بین یکم تا هشتم ماه می در خاک آلمان و هلند و دانمارک و اتریش  تسلیم شدند تا اینکه با تسلیم کامل نیروهای آلمان در نروژ , ایتالیا و جنوب آلمان , ژنرال کایتل فرمانده ستاد ارتش ورماخت رسما در این روز فرمان تسلیم کلیه قوای مسلح آلمان را در حضور فرماندهان متفقین امضاء کرد. در کل حدود 3.5 میلیون سرباز آلمانی تسلیم شدند و جنگ زمینی و هوایی در اروپا و جنگ دریایی در اقیانوس اطلس پایان یافت.

شادی مردم از خبر پایان جنگ .


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۹۶/۲/۱۹ عصر ۰۱:۲۵
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : oceanic, ال سید, آناکین اسکای واکر, پرنسس آنا, اسکورپان شیردل, مراد بیگ, Jacques Clouseau, BATMAN, دون دیه‌گو دلاوگا, Classic, جناب سرگرد, کاپیتان اسکای, زرد ابری, پیرمرد, EDWIN, پطرکبیر, باربوسا
Jacques Clouseau آفلاین
بازرس کلوزو
***

ارسال ها: 94
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۶/۱۴
اعتبار: 10


تشکرها : 440
( 1045 تشکر در 49 ارسال )
شماره ارسال: #67
[split] تاریخ جنگ های جهانی ...

عجیبه که بعد این همه سال نشستن کنج کافه، تاحالا چشمم به این قسمت نیفتاده بود idont
جنگ دوم، با همه فجایع انسانی که داشت و البته دستاوردهای علمی و سیاسی که بشر امروز از اون درحال تغذیه هستند، یکی از دوست داشتنی ترین بخشهای تاریخ برای من هست.

آلمان در همه شکلهایش برای من سرزمین موعود و دوست داشتنی ای هست و البته که در دوران جوانی بسیار هم به رایش سوم علاقمند بودم اما هرچه که بیشتر خواندم و تفکر کردم، حداقل از علاقه به اندیشه های ناسیونال سوسیالیست کارگری ام کم شد اما از خود جنگ یا شیوه های آن و ابرقدرت بودن نوادگان بیسمارک نه :blush:

آلمان نازی اگر به گفته دوستمون رامین عزیز دستاوردهای علمی ش بیشتر جنبه بدی داشته برای بشر اما واقعیت این هست که این کشور در همه عرصه ها در کمترین زمان ممکن - روی کار آمدن رسمی حزب نازی به قدرت 1933 و شروع جنگ 1939- به بالاترین سطح رسید تا جایی که تمام اون 50 کشوری که علیه "سواسیتکا" می جنگیدند مجبور شدند در "عملیات گیره کاغذ" کاری کنند تا بشر مجبور نشه دوباره از نو چرخ را اختراع کنه.

یکی از بخشهای جالب جنگ دوم برای من، عملیاتی هست که منجر به تغییر در نتیجه کل جنگ شدند، اینجا از نبرد مسکو و استالینگراد و حتی نرماندی اسمی برده شد اما از "عملیات جوبیلی" یا همان حمله به "دیپ" نه.

در حقیقت این عملیات که البته شکست سختی رو برای متفقین به دنبال داشت، پایه گذار دی دی شد و یانکی ها و بریتانیایی های صغیر! براساس تجربه ای که از این شکست داشتند موفق شدند در سواحل فرانسه نیرو پیاده کنند.

شرح دقیق ماجرا را میتونید با یک جستجو در گوگل پیدا کنید و یا اینکه از این لینک بخوانید، اما در توصیف کلی باید بگم که 19 آگوست 1942 متفقین برای تجزیه و تحلیل قوای رایش سوم در دفاع از سواحل فرانسه و از طرفی برآورد توانمندی و شناسایی نقاط ضعف خودشون، دست به اجرای عملیات غافلگیر کننده آبی- خاکی جوبیلی زدند.

سرفرماندهی رایش سوم در این منطقه به دست توانمند فیلدمارشال "کارل رودولف گرد فون رونشتت" بود که به گواه تاریخ تنها 1500 سرباز آماده رزم را در اختیار داشت.

فیلدمارشال رونشتت

در مقابل قوای متفقین با 6 هزار نفر سرباز، 252 فروند کشتی، 60 اراده تانک و 74 فروند هواپیما متشکل از کشورهای کانادا، انگلیس، لهستان، فرانسه و آمریکا حضور داشتند.

اسرای انگلیسی و کانادایی

اسرای انگلیسی و کانادایی

نتیجه اینکه در پایان آن روز، قوای 74 درصد از قوای متفقین به دست ورماخت ازبین رفته بود (بیش از 4هزار نفر سرباز کشته، مجروح یا اسیرشده بودند و بسیاری از تجهیزات زرهی نیز به غنیمت گرفته شد)

اما همانطور که گفتم این شکست منجر به تجدید نظر نوع حمله از طرف متفقین شد و البته که هیتلر رو هم مجبور کرد تا از شدت فشار بر روسیه کمتر کنه و نیروهای فرانسه رو تقویت.

چرچیل لعنت الله علیه! دراین باره گفته: " در نگاه به گذشته، خسارات ناشی از این اقدام به یاد ماندنی را می توان نسبت به نتایج حاصل از آن غیرقابل قیاس دانست. قضاوت در مورد این مسئله صرفا بر مبنای فوق غلط است. در تاریخ جنگ، دیپ جای خاصی برای خود اشغال می کند و فهرست خسارات ناراحت کننده آن نباید سبب شود که نبرد دیپ را در ردیف شکستها طبقه بندی کنیم. این نبرد، یک تهاجم تجسسی پرهزینه بود، اما بی ثمر نبود. از دیدگاه تاکتیکی، این نبرد تجربه ای عظیم به حساب می آید و بسیاری از کمبودهای آتی را روشن ساخت. این تهاجم به ما آموخت که انواع مختلفی از وسایل و ابزار حمل و نقل دریایی را در زمانی مناسب برای استفاده های آتی بسازیم. همچنین ارزش حمایت قوی توپهای دریایی را به هنگام پیاده شدن نیرو درک کردیم و تکنیکهای بمباران دریایی و هوایی ما بهبود یافت. مهمتر از همه، این حمله نشان داد که ابتکارات و شجاعت فردی ، بدون سازماندهی و آموزش مشترک اثری به بار نخواهد آورد و راز موفقیت در انجام کارجمعی است. این شرایط تنها وقتی قابل حصول است که تشکیلات سازمان یافته و آموزش دیده ای برای عملیات همزمان آبی-خاکی وجود داشته باشد. ما تمام این درسها را به جان خریدیم.

از نظر استراتژیک، این حمله سبب هوشیارکردن آلمان ها نسبت به خطر در تمام طول سواحل فرانسه اشغالی شد. این امر باعث معطل شدن نیروها و منابع آلمان در غرب گردید و مقداری از فشار وارد بر روسیه را کاهش داد. درود بر آنان که در این راه کشته شدند! فداکاری آنها بی ثمرنبود."


من به همه مظنونم و در عین حال به هیچکس مظنون نیستم
۱۳۹۶/۲/۲۰ صبح ۱۰:۰۱
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : سروان رنو, شارینگهام, BATMAN, جناب سرگرد, oceanic, زرد ابری, پیرمرد, واترلو, EDWIN, باربوسا
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #68
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

امروز 20 جولای سالروز یکی از مهم ترین اتفاقات تاریخ جنگ جهانی دوم است.

سوء قصدی مهم به جان پیشوای آلمان نازی , آدولف هیتلر , دقیقا در چنین روزی اتفاق افتاد.

البته این واقعه بر خلاف تصور همگان یک کار ضرب العجل و ضربتی نبود بلکه گروهی از ارتشیان آلمان  مدتها قبل و از سال 1938 یعنی 6 سال قبل از این واقعه , قصد ترور هیتلر را داشتند. این گروه که بیشترشان  افسران پروسی و قدیمی ارتش بودند بنا به تجربه حدس زده بودند که وجود هیتلر در مقام پیشوایی آلمان با اعمال متهورانه ای که در دست اقدام دارد , دیر یا زود آلمان را وارد یک جنگ ویرانگر خواهد کرد اما با شروع غافلگیرانه جنگ و پیروزی های خیره کننده که باعث محبوبیت رهبر آلمان شده بود آنها موقتا دست از اقدام کشیدند.

با بروز نشانه های ناکامی ورماخت ( ارتش آلمان ) این گروه بالاخره تصمیم خود را گرفتند و  پس از برنامه ریزی ها بسیار دقیق , بمبی را توسط سرهنگ فون اشتفانبرگ که مورد اعتماد پیشوا بود به اتاق کنفرانس هیتلر وارد کردند. بمب منفجر شد اما هیتلر کشته نشد و توطئه گران که برنامه وسیعی برای در دست گرفتن قدرت داشتند همگی دستگیر شدند. این کار هیتلر را بیش از پیش خشن ساخت و وجه بیرحمی او را در دادن دستورات جنگی به اوج رساند.

شرح کامل این کودتای نافرجام در فیلم  والکری Valkyrie 2008 با بازی هنرمندانه تام کروز و  کارگردانی درخشان برایان سینگر ( کارگردان فیلمهایی مانند مظنونین همیشگی و مردان ایکس ) به تصویر کشیده شده است. فیلمی زیبا با سکانس های دیدنی و پر تعلیق . همچنین نسخه دوبله این فیلم  در اینترنت به راحتی قابل دانلود است.

سروان رنو - کافه کلاسیک

.


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۹۶/۴/۲۹ عصر ۰۴:۱۳
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : ال سید, BATMAN, مراد بیگ, دون دیه‌گو دلاوگا, شارینگهام, جیمز باند, Classic, کاپیتان اسکای, اسکارلت اُهارا, پرنسس آنا, جناب سرگرد, oceanic, زرد ابری, EDWIN, پیرمرد, باربوسا
جناب سرگرد آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 178
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۵/۱۱
اعتبار: 12


تشکرها : 477
( 813 تشکر در 127 ارسال )
شماره ارسال: #69
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

سلام بر دوستان گرامی

 با اجازه اساتید بزرگوار که حتما اگاهتر از بنده هستید به طور خیلی مختصر یادی کنیم از یکی از ژنرالهای برجسته آلمان "فیلد مارشال رومل ROMMEL"که در دو جنگ جهانی اول و دوم شرکت داشت و خاصه اینکه با لیاقتهایی که از خودش نشون داد در جنگ دوم نیز به سمت فیلد مارشالی نائل شد و در در صحرای افریقا در نبرد العلمین در سه مرحله با گذشتن از صحرای افریقا با تجهیزات کم و حداقل امکانات و خاصه با خوشرفتاری با زیردستان و عوامل خود و زندانیان و اسرا شهرت خود رو از پیش بیشتر کرد و ملقب به روباه صحرا شد. و در عملیات نورماندی هم فرماندهی نیروهای المان را عهده دار بود.

German WWII Database - Soldiers, Medals, Weapons.

رومل در عملیات نورماندی:

Image result for Erwin Rommel ثشفهدل  GIF

Image result for Erwin Rommel inspecting the defenses in Normandy, 1944

Rommeltől vett idézetet rektori pályázatához a pécsi egyetem tanára

گفته میشود اگر بجای صرف وقت و ارسال نیرو المان در جبهه شرق (روسیه)  به نیروهای صحرا رسیدگی و از انها  حمایت میشد و همچنین نیروهای ایتالیایی که به کمک المانها رفته بودند کارایی بیشتری داشتند وقوع پیروزی آلمان بر متفقین حتمی بود.

ولی علاوه بر ژنرالهای کار امد و نابغه ای چون رومل و ...  عده ای از اطرافیان و مشاوران هیتلر بله قربان گویی بیش نبودند و حضور چنین افرادی المان را به سمت ضعف و شکست سوق داد تا جاییکه وجود ژنرالهای کارآمد هم موثر واقع نیفتاد.

رومل در افریقا

Crackers GIF

Related image

Related image

بازدید از تانکهای در حال رژه شمال افریقا

Related image

     مارشال رومل در اکتبر سال 1944 در سن 52 سالگی با سیانور خودکشی کرد و علت ان اتهام توطئه در ترور هیتلر بود به همین جهت هیتلر با تعهد بر نگهداشت حفظ سمت و شهرت و پرداخت حقوق بازنشستگی به خانواده رومل بعد از مرگ او و مصونیت آنها از آزار و شکنجه های احتمالی بر اثر این حادثه در قبال انجام خودکشی او نیز به زندگی خود پایان داد و در انزمان مرگ او را حمله قلبی اعلام کردند تا با اثری که این حادثه بر اذهان عمومی میگذارد موقعیت رایش سوم متزلزل نشود که همانطور که پیش رفت چند ماه بعد از آن حادثه کل رایش سوم نابود شد.

از گفته های رومل:

"از کارامدترین مردان بدون سلاح کاری ساخته نیست و از مجهزترین وسایل جنگی بدون سوخت کاری برنمی اید"

"عرق  باعث حفظ خون است خون نجاتبخش زندگی است و مغز نجاتبخش هر دو"

فیلمهای متعددی نیز از  رومل و جنگهایی که شرکت داشته ساخته شده است:

             1943 Five Grave to Cairo 

Related image

The Desert Fox- The Story of Rommel  1951  


Image result for ROMMEL MOVIE

Ride on rommel  1971

Image result for ROMMEL MOVIE

2012 ROMMEL

Image result for ROMMEL MOVIE

Image result for Erwin Rommel inspecting the defenses in Normandy, 1944

  و در اخر یکی دیگر از ژنرالهای مورد علاقه من :

 ( Heinz Guderian (1888-1954 

General Heinz Guderian (1888-1954) being transported to the Eastern Front (1943, partially colorized). He was tank expert who became one of the principal architects of armored warfare and the blitzkrieg between World Wars I and II, and who contributed decisively to Germany’s victories in Poland, France, and the Soviet Union early in World War II.

Heinz Wilhelm Guderian - creator of the Panzer Blitzkrieg division of the German Wehrmacht in World War II, a descendant of Prussia's Armenians

ژنرال گودریان فرمانده نیروی زرهی المان بود که در جنگ جهانی اول و متعاقب آن ،دوم شرکت داشت.بعد از شکست المان در دادگاه نورنبرگ به  علت عدم شواهد و مدارکی مبنی بر جنایت جنگی بعد از گذراندن دوره محکومیت چندساله از زندان ازاد شد .

بسیاری از افسران و مقامات عالی رتبه نیز با وجود بیگناهی ومبری بودن از جنایت جنگی محکومیتهای طولانی مدت داشتند و تعدادی از انها نیز در زندان جان سپردند .بازماندگان بعد از سپری کردن دوران محکومیت  اعتبار بین المللی آنها از طرف کشورهای متحد خدشه دار شده بود تا شاید به ین وسیله انتقام خود را از رایش سوم گرفته باشند.

✠ Heinz Guderian (June 17th, 1888 - May 14th, 1954) RK 27.10.1939 General der Panzertruppe K.G. XIX. AK (mot.) 17.07.1941 [24. EL] Generaloberst Befh. Pz.Gr. 2

نام انسانهای بزرگ همواره ماندگار است.


سلام سوسیس! تو یه مورچه ندیدی
۱۳۹۶/۱۲/۵ عصر ۱۱:۲۱
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : سروان رنو, oceanic, پرنسس آنا, آدری لاووا, زرد ابری, پیرمرد, واترلو, EDWIN, باربوسا, شارینگهام
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #70
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

با سپاس از جناب سرگرد عزیز ,

سه تن از بهترین ژنرال های آلمان که من هم به آنها علاقمندم عبارتند از:

 1- فون مانشتاین : برجسته ترین و باهوش ترین ژنرال آلمانی و تنها کسی که جرات جر و بحث با هیتلر را داشت. طرح نبوغ آمیز حمله داسی شکل در فرانسه را او ریخته بود. در هر عملیاتی وقتی نام او به عنوان فرمانده می آمد متفقین بسیار محتاط می شدند. عدم توجه به توصیه های او ضربات جبران ناپذیری به ورماخت زد.

2- رومل: از بی باک ترین ژنرال های آلمان که حتی چرچیل زبان به تحسین او گشود. رومل می توانست با حداقل تجهیزات و در حالی که نیروهایی ضعیف تر از دشمن در اختیار داشت با حیله های جنگی حریف را به زانو دربیاورد . بی دلیل نبود که متفقین به  او لقب روباه صحرا داده بودند !

3- گودریان: استاد نبردهای زرهی و کابوس متفین به خصوص روس ها در جبهه شرق. حملات او بسیار متهورانه بود و در برخی مواقع با چنان سرعتی پیش می رفت که دوست و دشمن را غافلگیر می کرد. بسیار پیش آمد که لشکرهای زرهی تحت فرمان او چنان جبهه دشمن را می شکافتند که چندین روز طول می کشید تا بقیه نیروها به او برسند.

سروان رنو - کافه کلاسیک

Hitler with von Manstein and Members of his General Staff


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۹۶/۱۲/۶ صبح ۱۲:۵۹
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : جناب سرگرد, oceanic, rahgozar_bineshan, پرنسس آنا, اسکارلت اُهارا, آدری لاووا, شارینگهام, زرد ابری, پیرمرد, کلانتر چانس, باربوسا
جناب سرگرد آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 178
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۵/۱۱
اعتبار: 12


تشکرها : 477
( 813 تشکر در 127 ارسال )
شماره ارسال: #71
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

سلام بر دوستان عزیز

 خواهش میکنم سروان رنو ی گرامی .شخصا به  تازیخچه جنگها بخصوص جنگ جهانی دوم که تقریبا میشه گغت اسطوره واره علاقه دارم و مطالبش رو پیگیرم.

فون مانشتاین واقعا یکی از بهترین ژنرالهای  ارتش المان بود متاسفانه افراد لایق و کارامد زود کنار گذاشته میشدند و نظرات بنیادینشون برای پیشبرد اصولی جنگ نادیده گرفته میشد .

افرادی مثل رومل -مانشتاین -گودریان  و ...جزو نوابغی بودند که با صرفه جویی در وقت واتلاف نیرو و هزینه میتوانستند عملیاتهای خیره کننده ای رو رهبری کنند.

هنوز هم در عصر حاضر تالیفات این افراد منبع و مرجع دروس نظامی و پژوهشی دانشگاها در جهان است.

ژنرال گودریان در یکی از بازدیدهایش از نیروهای زرهی1942

Image may contain: 5 people, people smiling

جالبه بدونید هرکدوم از افسران آلمانی فرزندانشون رو هم به ارتش وارد میکردند چون افتخاری رو بالاتر از خدمت به کشورشون و پیشوا نمیدونستند ولی بعد از گذشت زمان هدف رو فقط در نجات کشور و ساختن آینده فرزندانشون دیدند.

فون مانشتاین با پسرش که مدت کوتاهی بعد از این عکس پسرش در روسیه 1942کشته

میشه (در سن 19 سالگی)

General Erich von Manstein with son Gero. This was their last meeting as Gero von Manstein died on 29 October 1942 shortly after the taking of this photo.

مانفرد رومل فرزند اروین رومل که بنا به توصیه پدرش وارد ارتش نشد و در رشته وکالت تحصیل کرد و مدتی شهردار شهر stutgard المان بود و در سال 2013 در 84 سالگی درگذشت.

Related image

مانفرد رومل

Image result for manfred rommel

     هانس گونتر گودریان فرزند ژنرال گودریان همزمان با پدرش در ارتش در نیروی زرهی خدمت میکرد و بعداز شکست المان در ارتش آلمان فدرال خدمت کرد و 2003 در 90 سالگی درگذشت.

Related image

گونتر گودریان شخص وسط عکس با یونیفورم مشکی که مخصوص نیروی زرهی بود.

 Lt. Col. Heinz-Günther Guderian after being captured along with the remnants of the 116th Tank Division, April 1945

Related image دریونیفورم  ارتش آلمان فدرال

..........................

شاد باشید.


سلام سوسیس! تو یه مورچه ندیدی
۱۳۹۶/۱۲/۷ صبح ۰۱:۵۱
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : بانو الیزا, سروان رنو, پرنسس آنا, آدری لاووا, لوک مک گرگور, Classic, زرد ابری, پیرمرد, سناتور, واترلو, EDWIN, باربوسا
جناب سرگرد آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 178
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۵/۱۱
اعتبار: 12


تشکرها : 477
( 813 تشکر در 127 ارسال )
شماره ارسال: #72
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

درود بر دوستان گرامی

    بعد از جنگ جهانی و با شکست آلمان چون قلم در دست دشمن بود همه وقایع رو  وارونه جلوه دادند و تا توانستند چهره ای کریه و نامعقول از آلمان معرفی کردند و تا به امروز هم تصویری سیاه از آلمان نازی در پس تصویر اذهان عموم مردم جهان است و متاسفانه عده کمی هستند که به عقل و خرد استناد میکنند و هرچه میشنوند تبدیل به اعتقادشون میشه.

ولی ازونجایی که در طول تاریخ همچنان کسانی بودند که با وجود همه فشارها و خفقانها همواره خطر رو به جان خریدند و حق رو گفتنددست به قلم شدند و حقایق رو آشکار کردند.

    یکی از افسران نازی به نام "اوتو اسکورزنی OTTO SKORZENY"  از کوماندوهای مشهور جنگ جهانی دوم بود که بعلت فرماندهی موفق و زیرکانه عملیاتهای محرمانه در طول جنگ بدون تلفات و کشتار لقب مرد خطرناک اروپارو داشت که یکی از آنها نجات بنیتو موسولینی از زندان بود که بعد از انجام موفقیت آمیز این عملیات ضربتی صلیب شوالیه دریافت کرد و ارتقا درجه یافت. اهمیت کار او در میزان پایین خسارت و تلفات جانی افراد دوطرف در طی عمیاتهایش بود و شعارش این بود "افرادم را پیش می فرستم ولی اسلحه ام  را شلیک نمیکنم".امروزه هم از تاکتیکهای او در مدارس نظامی و عملیاتهای جنگی استفاده میشود.

 اوتو اسکورزنی


سلام سوسیس! تو یه مورچه ندیدی
۱۳۹۷/۴/۲۹ عصر ۱۱:۳۷
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : شارینگهام, سروان رنو, آدری لاووا, پرنسس آنا, زرد ابری, پیرمرد, واترلو, EDWIN, باربوسا
جناب سرگرد آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 178
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۵/۱۱
اعتبار: 12


تشکرها : 477
( 813 تشکر در 127 ارسال )
شماره ارسال: #73
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

درود بر همه دوستان علاقمند به تاریخ و وقایع جنگها

  تصویر زیر جزو یکی از عکسهای مشهور جنگ جهانی دوم است.

  عکاس جنگ "کن بل" عکسی از تک تیرانداز کانادایی "هارولد مارشال"با تجهیزات کامل و اسلحه ش در محل انجام عملیات در بلژیک گرفته و بعدها تبدیل به یکی از عکسهای برجسته دوران جنگ شده  چون به روایتی هارولد  در همین عملیات زخمی شده .

به رسم یادبود و قدردانی از یک سرباز بازمانده جنگ دوم به مناسبت سالروز درگذشتش که 2013 بوده این عکس رو همراه با خدماتی که در جنگ مخصوصا نبرد نورماندی انجام داده بود در مجله ای جنگی چاپ و منتشر کردند.

 


سلام سوسیس! تو یه مورچه ندیدی
۱۳۹۷/۵/۶ صبح ۱۲:۴۰
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : پرنسس آنا, آدری لاووا, سروان رنو, زرد ابری, پیرمرد, واترلو, EDWIN, باربوسا, شارینگهام
جناب سرگرد آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 178
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۵/۱۱
اعتبار: 12


تشکرها : 477
( 813 تشکر در 127 ارسال )
شماره ارسال: #74
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

سلام بر دوستان

از انجایی که شخصا به ژنرال هاینز گودریان این نابغه نظامی علاقه فراوان دارم بی مناسبت چند عکس برای علاقمندان وقایع جنگ جهانی پست میکنم .

  واقعا بعد از جنگ تبلیغات منفی گسترده ای برعلیه آلمان شد و چقدر از حقایق ناگفته و پنهان ماند تاجایی که جنایات استالین و متفقین کاملا نادیده گرفته شد یا نبرد حق علیه باطل نام گرفت و در خفا باقی ماند تا به اکنون ...ولی کم کم حقایق تکان دهنده در حال اشکار شدن هستند مثل کشف حقیقت هزاران ماجرای دروغین دیگر که نسلها اذهان بشر را به انحراف کشانده. شاید در دهه های آینده شاهد اظهار تاسف و شرمساری از نادیده گرفتن نوابغ نظامی آن دوره و خوار شمردن انها از سوی تاریخ باشیم.


سلام سوسیس! تو یه مورچه ندیدی
۱۳۹۷/۸/۱۷ عصر ۰۹:۴۱
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : آدری لاووا, پرنسس آنا, زرد ابری, سروان رنو, پیرمرد, واترلو, EDWIN, باربوسا
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #75
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

مستند جنگ جهانی دوم ؛ آخر الزمان یکی از بهترین مجموعه های ساخته شده درباره جنگ جهانی دوم است.

این مستند 6 قسمتی که محصول 2009 فرانسه است از بهترین و نایاب ترین تصاویر آرشیوی آن دوران بهره می برد و ضمن رنگی بودن از شیوه جدیدی برای روایت وقایع استفاده می کند.

مثلا ما با دختری انگلیسی به نام رز گولند همراه می شویم و با احساسات و واکنش های او و خانواده اش نسبت به اتفاقات گوناگون جنگ - همزمان با سایر مردم-  آگاه می شویم.

مستند Apocalypse , World war 2 با کیفیت HD و با دو دوبله نایت مووی و شبکه مستند تلویزیون  قابل دسترس است که البته به نظر من , دوبله نایت مووی یک سر و گردن بالاتر است و یکی از بهترین دوبله های خصوصی چند سال اخیر محسوب می شود.

تماشای این برنامه جالب را به همه علاقمندان تاریخ توصیه می کنم.

( کیفیت پخش را روی 720p قرار دهید )



رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۹۸/۱۰/۱۸ عصر ۱۰:۲۱
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مراد بیگ, زرد ابری, شارینگهام, Classic, oceanic, کاپیتان اسکای, Savezva, پیرمرد, سناتور, پرنسس آنا, آلبرت کمپیون, پطرکبیر, باربوسا
مورچه سیاه آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 89
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۸/۵/۲۹
اعتبار: 19


تشکرها : 427
( 680 تشکر در 86 ارسال )
شماره ارسال: #76
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

نبرد استالینگراد

سلام حضور دوستان عزیز

خوشحالم که بعضی پستارو می بینم و لذت میبرم از عمق اطلاعات و تحلیل سیاسی تاریخ جنگ های جهانی.

دوست داشتم راجع به سنگین ترین نبرد تاریخ یکم صحبت کنم. دیدم نمیشه. جنگها پر از نکات و اتفاقاتی هستند که سالها و قرن‌ها باید تحقیق و جستجو کرد تا به حقیقت اونا پی برد. مگه میشه با یکی دوتا پست و چنتا فیلم سر و ته قضیه رو بهم رسوند. باید باشیم تا ببینیم و گرنه شنیدن کی بود مانند دیدن.

برا من بعضی چیزا هضمش خیلی سخته. اینکه تو طی 5 ماه ناقابل، بین دو تا سه میلیون آدم کشته شن اونم اکثرشون نظامی! مگه چه خبره.

باورتون میشه هنوز که هنوزه تو بهار که برفا آب میشه و زمین شسته میشه استخوانی قربانیان این نبرد از دل خاک میزنه بیرون.

میگه وقتی پس از پایان نبرد استالینگراد مردم برگشتن خونه هاشون، نه چیزی داشتن بپوشن و نه غذایی برا خوردن. البته یه راه وجود داشت. رفتن سراغ اجساد سربازانی آلمانی! راهی که کاملا جواب داد. تنها اونا نبودن حیوانی وحشی هم همین کارو کردن. بالاخره یه سفره هست باید همه ازش لذت ببرن. آشپزاشم سران آلمان و شوروی و بقیه دول درگیر.

بنظر من اون چیزی که به انسانها ارزش میده، هدفی هست که برا اون تلاش میکنن. و بزرگیه اون هدف هست که تو تاریخ تاثیر می‌ذاره. نگاه کنید این همه آدم مردن فقط تو یه نبرد. بقیه نبردها چی؟ نتیجش چقدر تو تاریخ تاثیر گذاشت؟ اصلا کسی می دونه تاثیر جنگهای صدساله انگلیس و فرانسه تو تاریخ چی بوده؟ اینام مثل اون. هرچی به عمق داستان پی میبرید بیشتر به حقارت انسان با اهداف مادی و دنیوی پی میبرید.

اما وقتی هدف فرق داشته باشه می‌دونی چی میشه. نتیجش میشه یه جنگ نصفه و نیمه از یه صبح تا عصر، با تلفات حداقل نسبت به این کشتارهای بالا، اثرش تو تاریخ تا الانش که غوغا کرده و بعدشم اینطور که تو کتابا نوشتن قراره داستان انسان رو به سمت سعادت سوق بده و خیلی از متفکرین روش اتفاق نظر دارن.

امیدوارم تونسته باشم منظور و مقصودم رو درست عرض کنم.

 زیاد سرتون رو درد ندم. یه مستند چهل پنجاه دقیقه ای از مجموعه دنیا در جنگ که شبکه چهار هم پخش کرده راجع به نبرد استالینگراد برا شما خوبان آماده کردم. ببینید و لذت ببرید. چنتا کلید واژه رو دقت کنیم روش.

سپاه ششم، دون پایولوس، زمستان، شهر ارواح، اردوگاه کار اجباری، عکس العمل هیتلر.

http://s10.picofile.com/file/8394593226/...http://s10.picofile.com/file/8394593226/avc_DonyadJ_9


آنچه را نپاید، دلبستگی را نشاید.
۱۳۹۹/۲/۱ صبح ۰۷:۳۰
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : سروان رنو, پیرمرد, Classic, سناتور, Savezva, پرنسس آنا, مارک واتنی, زرد ابری, آلبرت کمپیون, EDWIN, پطرکبیر, باربوسا, شارینگهام, BATMAN
مراد بیگ آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 388
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۱/۱۰
اعتبار: 36


تشکرها : 2683
( 2388 تشکر در 283 ارسال )
شماره ارسال: #77
دست خدا


جزایر مالویناس واقع در اقیانوس اطلس جنوبی و  در جنوب شرقی کشور آرژانتین و به فاصله ی  480 کیلومتری از آن قرار دارد ، این جزایر به سال 1823 میلادی توسط کشور بریتانیای کبیر به تسخیر در آمده به جزایر فالکلند تغییر نام داده شد  و  با ورود مهاجران به تدریج از بومیان محلی خالی گردید .

مالکیت این جزایر سالها محل اختلاف دو کشور بریتانیا و آرژانتین بوده است ، کشور آرژانتین مدعی است این جزایر بخشی از استان تیرا دل فوئگو یکی از 23 استان تحت حکومت این کشور است ، سالهای مدید است که اعتراضات گسترده ای از سوی مردم آرژانتین و نیز بومیان محلی در باز پس گیری این جزایر صورت می پذیرد .


جنگ فالکلند - فاز اول :

به سال 1982 میلادی ، دیکتاتور نظام حاکم  بر آرژانتین ژنرال لئوپولدو گالتیری که شرایط کشور را بدلیل شرایط بد اقتصادی و نیز شورشهای داخلی آشفته می دید با طرح حمله  به جزایر تحت استعمار انگلستان سعی در تحریک ملی گرایی مردم می کند  غافل از اینکه همتای انگلیسی اش مارگارت تاچر نیز بدلایل نسبتا مشابه از این جنگ ناخواسته استقبال خواهد نمود ؛



جنگ با تسخیر جزایر توسط کشور آرژانتین کلید میخورد اما دولت بریتانیای کبیر علیرغم افول نظامی چشم گیری که پس از جنگ جهانی دوم به خود دیده است با گسیل نیروهای دریایی و هوایی خود از نزدیکترین پایگاه نظامی اش در آسانسیون رسما وارد جنگ میشود ، نبردی سخت که بیش از ده هفته به طول میکشد ؛


شکار ناو بزرگ آژانتینی ARA General Belgrano توسط زیر دریایی انگلیسی HMS Conqueror  ، در دوم می  1982



لحظه ی انفجار ناوچه ی  آنتولوپ که هدف موشکهای هدایت شونده ی هواپیماهای ای - 4 اف آرژانتینی قرار گرفته بود ، این ناوچه پس از یکروز شناور ماندن از وسط دوتکه و غرق می شود.


اما نتیجه ی جنگی که پس از جنگ جهانی دوم بزرگترین جنگ هوایی - دریایی لقب میگیرد با برتری زمینی و دریایی بریتانیا ، قبول شکست قطعی توسط دولت وقت آرژانتین و سرشکستگی بزرگ برای ملت آرژانتین و نیز استعمار دوباره این جزایر توسط بریتانیاست ؛




نگهداری اسیران جنگی آرژانتینی در آغل گوسفندان


رسانه های غرب نیز با بزرگ و یکطرفه جلوه دادن پیروزی انگلستان که سومین قدرت برتر روی دریا بود  و سرپوش نهادن به عملیات های متحورانه و  جانبازی  خلبانان شجاع آرژانتین که صدمات غیر قابل جبرانی را بر نیروهای دریایی بریتانیا وارد نمود  داغ این شکست را بر دل ملت این کشور جهان سومی  افزون میسازند...




علیرغم کناره گیری گالیتیری از قدرت ، اما با ثبات نظام دیکتاتوری اوضاع اقتصادی و سیاسی آرژانتین پس از این شکست به بحرانی ترین مرز خود میرسد ،  دولت وقت هیچ گونه اعتراضی  از سوی احزاب ، صاحبنظران و نویسندگان را نمی تابد ، سیل کشتار به راه می افتد ، آرژانتین سیاهترین روزهای خود را تجربه میکند...


فوتبال

ورزشی خاص  که به ورزش لحظه ها معروف است  جدای از زیبایی این ورزش که به قوانین و نوع اجرای آن بر میگردد تکرار ناپذیری در آن نقش اول ایجاد هیجان است ، مردم دنیا این ورزش را دوست دارند چون به آن ها هیجان می دهد ، عشق می دهد ...  این عشق را در ذره  ذره ی وجود هواداران آن میتوانی حس کنی ...

زمانی زندنیک زِمان سر مربی سابق آس رم ایتالیا گفت :

"با وجود این که ما بیشتر در فوتبال بینندهٔ یک ورزش باشیم، بینندهٔ حضور سیاست و تجارت در فوتبال هستیم که این ذهنیت ، تأثیر بسیار بد و منفی روی مربیان و هم‌چنین بازیکنان می‌گذارد."

اما به جرات میتوان گفت ، اگر سیاست را ازاین ورزش بگیرید روح خود را از دست خواهد داد .

فوتبال به شما این اجازه را می دهد که متنفر باشی بی آنکه صدمه بزنی ،  حقی را باز پس بگیری که در خارج از میدان مستطیل سبزش قادر به باز ستاندن آن نباشی ...

فوتبال نامهای بزرگی را به دنیا معرفی نموده است اساطیری چون  پله ، پوشکاش ، اوزه بیو ، بابی چارلتون ، بکن بائر  و کرایف  تا  جوانترهایی چون پلاتینی ، کانتونا ، باجو ، به به تو ، روماریو ، زیدان ، رونالدینیو ، مسی و کریستیانو رونالدو ، ایشان قهرمانانی هستند که از نظام ورزشی فوتبال پیروی نمودند و در عین حال بدان نظم بخشیدند اما فوتبال عمده شهرت  و هویت خود را مدیون کسی است که پایبند هیچ قانونی نبود مردی از جنسی متمایز و خاص



ملت فقیر آرژانتین چهار سال با خفت و خواری اما با امید صبر میکند تا غرور شکسته شده خود را باز ستاند ، اما اینبار نه به امید رهبران دیکتاتور و زالو صفت خویش بلکه بدست جوانی از جنس خود مردم ، استعدادی شکوفا شده از دل محله های کپر نشین و زاغه نشین پایتخت ...


جنگ فالکلند - فاز دوم :

مرحله ی یک چهارم نهایی جام جهانی فوتبال - مکزیک  - 22 ژوئن 1986 -  ورزشگاه آزتک شهر مکزیکوسیتی



این مسابقه فراتر از یک بازی فوتبال است ، دو رقیب در حالی در زمین فوتبال رو در روی یکدیگر صف آرایی کردند که چهار سال از قطع روابط دیپلماتیک بین دو کشور می گذرد ، گروههای سیاسی کشور آرژانتین قبل بازی ، تیم ملی را به اقداماتی نظیر سکوت یک دقیقه ای به یاد کشته شدگان در راه وطن و نیز ترسیم طرح جزایر مالویناس بر روی پیراهن تیم ملی سفارش می نمایند ...موج نفرت تا جایی شعله ور شده است که ملت آرژانتین سقف آرزوهای خود را غلبه بر انگلستان میدانند نه فتح جام جهانی ...

تیم ملی انگلستان و هواداران آن اما به یاد قدرتنمایی اشان در جنگ گذشته در قامت فاتحان به زمین مسابقه پای میگذارد ...

بازی در حضور بیش از 110 هزار هوادار که شامل هولیگان های انگلیسی و بارراس براواس های آرژانتینی نیز می باشد به قضاوت علی بن ناصر تونسی آغاز میشود .

بازی در نیمه ی اول علیرغم کش و قوس های فروان و حساسیت بالای آن بدون گل به پایان میرسد .


دست خدا

دستی بیرون آمده از آستین یک ملت فقیر و ستمدیده



https://www.aparat.com/v/wKOXI


خولیو توپو به ماردونا میرسونه ، نفوذ دیگو ، گلن هادل و پیتر رید یکی پس از دیگری دریبل میخورند ، توپو پاس میده به والدانو ، والدانو نمیتونه توپو کنترل کنه تری فنونیک مدافع انگیلس توپو بلند میکنه برای دروازبانشون شیلتون...


مارادونا : مارادونا این گل را با سرش زد ، اگر چه  خدا با دست آن را به ثمر نشاند .


گل قرن



https://www.aparat.com/v/UNF1g


La va a tocar para Diego

اون قصد داره با مارادونا بازی کنه

ahí la tiene Maradona

مارادنا به توپ می رسه

lo marcan dos

میره برای دومی

pisa la pelota Maradona

ماردونا پا به توپ شده

arranca por la derecha el genio del fútbol mundial

نابغه ی فوتبال جهان از سمت راست پیشروی می کنه

deja el tendal y va a tocar para Burruchaga

میره تا با بروچگا بازی کنه



¡Siempre Maradona! ¡Genio! ¡Genio! ¡Genio! Ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta

مارادونا همین شکلیه !نابغه است ! نابغه ! نابغه! تا- تا- تا- تا- تا-تا- تا

Gooooool... Gooooool...

¡Quiero llorar! ¡Dios Santo, viva el fútbol! ¡Golaaazooo! ¡Diegoooool! ¡Maradona! Es para llorar, perdónenme

گل ... گل ... می خواهم گریه کنم ! خدای من ! فوتبال زنده باد! گل استثنائی !دیه گل مارادونا !ببخشید اما نمی تونم مانع ریختن اشکهام بشم ...

Maradona, en una corrida memorable, en la jugada de todos los tiempos

مارادونا در یک حرکت تاریخی ، مهمترین گل تاریخ رو زد!

Barrilete cósmico... ¿De qué planeta viniste para dejar en el camino a tanto inglés, para que el país sea un puño apretado gritando por Argentina?

ستاره ی آسمانی ...تو از کدام قمر آسمانی آمدی تا همه ی انگلیسی ها را جا بگذاری ، تا یک ملت  با مشتهای گره کرده فریاد آرژانتین سر بدهند؟

Argentina 2 - Inglaterra 0. Diegol, Diegol, Diego Armando Maradona

آرژانتین 2 انگلستان 0 دیه گل ، دیه گل ، دیه گو آرماندو مارادونا

Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas, por este…

ممنون خدا ، برای فوتبال ، برای مارادونا ، برای این اشکها... (ویکتور هوگو مورالس گزارشگر آرژانتینی - اروگوئه ای بازی)


سربازان سرزمین شکوه و امید بریتانیا  که برای استخراج طلا از سرزمین نقره به سیاق و عادت گذشته ،  ژست غالبان مغرور بخود گرفته بودند به مغلوبینی نا امید و شکست خورده بدل گشته اند  تک گل گری لینه کر نیز شکسته بند این ترکهای خورد کننده نمیشود جنگ بدون خون و خونریزی به پایان می رسد اما پرچم جدیدی در قامت فاتح بر افراشته میشود ...




گرانترین بازیکن فوتبال جهان در سالهای پایانی دهه ی هشتاد میلادی با گرایش سوسیالیستی و ضد سرمایه داری که آشکارا به طرفداری از مکتب چه گوارای فقید میپرداخت ، چپ گرایی  که هیچ گاه نخواست موافق مسیر قدرت  شنا کند ، تا از خود مافیای سیاست و ورزش سازد اسیر قدرت مافیا گردیده در عمل کمر به نابودی فوتبال و نابودی خویش بست ،   بنابراین باید بی پرده وصریح نوشت" دیگو" امید زاغه نشینان ناپل و آرژانتین ، مردی با جایگاه ویژه در دل مردم جدایی طلب ایالت کاتالان هرگز یک قهرمان نبود بلکه یک ضد قهرمان اسطوره ای بود چیزی مخالف آنچه در زندگینامه ی قهرمانان ورزشی می خوانیم یا  در داستانهای مصور آمریکایی سراغ داریم.


ممنون از فوتبال چرا که این ورزش ، حداکثر شادی ممکن و آزادی را به من بخشید ، مثل دست زدن به آسمان بود ، روی سنگ قبرم بنویسید : ممنون از توپ .


مراد بیگ : من ادعائی ندارم ، خاله لیلا : ادعائی ندارم خودش کم ادعائی نیست .
۱۳۹۹/۹/۲۲ صبح ۱۲:۵۶
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Kathy Day, لوک مک گرگور, مورچه سیاه, آلبرت کمپیون, مارک واتنی, سروان رنو, پروفسور, kramer, واترلو, شارینگهام, لپکی, کنتس پابرهنه, بوچ کسیدی, Classic, زرد ابری, EDWIN, پرنسس آنا, کلانتر چانس, پطرکبیر, مورفیوس, باربوسا, BATMAN
جناب سرگرد آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 178
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۵/۱۱
اعتبار: 12


تشکرها : 477
( 813 تشکر در 127 ارسال )
شماره ارسال: #78
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

درود ...

 ژنرال هاینز گودریان...

 


سلام سوسیس! تو یه مورچه ندیدی
۱۴۰۱/۷/۲۲ عصر ۱۰:۰۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مورچه سیاه, مارک واتنی, سروان رنو, رابرت, مورفیوس, آلبرت کمپیون, باربوسا, شارینگهام
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #79
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

(۱۴۰۱/۷/۲۲ عصر ۱۰:۰۵)جناب سرگرد نوشته شده:  

ژنرال هاینز گودریان...

اگر بخواهیم از بین ژنرال های آلمانی فقط سه نفر  را انتخاب کنیم بی شک نام گودریان در کنار رومل و مانشتاین قرار می گیرد.

گودریان تئورسین تانک و یکی از بنیان گذاران نبرد برق آسا (بلیتزکریگ) بود و استراتژی حمله زرهی را دگرگون کرد.

شاید اگر هیتلر در اواخر عملیات طوفان زمستانی که مرحله آخر نبرد بارباروسا برای فتح مسکو بود ژنرال هایی مانند گودریان را عزل نمی کرد , در سال بعد که عملیات آبی رخ داد آن فاجعه استالینگراد پیش نمی آمد.


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۴۰۱/۷/۲۳ عصر ۱۱:۲۵
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مارک واتنی, جناب سرگرد, رابرت, مورفیوس, آلبرت کمپیون, آرلینگتون, باربوسا, شارینگهام, rahgozar_bineshan
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #80
هشتادمین سالگرد نبرد استالینگراد

دقیقا 80 سال پیش در چنین روزی , نبرد سهمگین استالینگراد به پایان رسید.

این نبرد که خونین ترین جنگ تاریخ بشر بود در یک محدوده کوچک جغرافیایی شامل شهر استالیگراد و حومه آن رخ داد.

با این نبرد , افسانه شکست ناپذیری ارتش آلمان نازی - که تا آن زمان در همه جنگ ها پیروز شده بود - رنگ باخت و نوار پیروزی های هیتلر قطع شد. از این پس متفقین کم کم دست بالا را در جنگ پیدا کردند و قوای محور کم کم از فاز حمله به گارد دفاع وارد شدند و شروع به عقب نشینی کردند.

ارتش آلمان (ورماخت) که در سال 1941 با عملیات بارباروسا موفق به تسخیر مسکو نشده بود در بهار 1942 با نقشه ای جدید موسوم به عملیات آبی , قصد داشت منابع نفتیِ قفقاز روسیه را تسخیر کند . در آغاز آلمان با انجام یک پیشروی غافلگیرانه مناطق وسیعی از جبهه جنوبی شوروی را تصرف کرد. نبرد بعد از سه ماه با عقب نشینی پیاپی ارتش سرخ  به دروازه های شهر استالینگراد  در کرانه رود بزرگ ولگا کشیده شد. هیتلر ارتش ششم را که شامل زبده ترین لشکرهای آلمان بود به فرماندهی ژنرال پائولوس مامور تسخیر شهر نمود. از سوی دیگر استالین که به دلیل هم نامی این شهر با اسم خودش تعصب ویژه ای روی این شهر داشت , تمام قوای ذخیره ارتش سرخ را به دفاع از این شهر گماشت.

نبرد بسیار سختی بین 350 هزار سرباز آلمانی و 1.5 میلیون سرباز روسی به مدت سه ماه درگرفت . روس ها وجب به وجب از خاک شهر دفاع می کردند اما سرانجام آلمان ها  توانستند با تلفات بسیار استالینگراد را تصرف کنند و پرچم صلیب شکسته را در میدان مرکزی شهر به اهتزاز در آورند ولی هنوز بخش هایی از حومه شهر در ساحل رودخانه ولگا مقاومت می کرد. اندکی بعد در اوج سرمای زمستان , ارتش سرخ با یک حمله گازانبری بزرگ موسوم به عملیات اورانوس و به کارگیری 1000 تانک T-34  کل شهر استالینگراد را با تمام نیروهای آلمانی داخل آن به محاصره در آورد.

با بسته شدن راه تدارکات , آشکار بود که دیر یا زود نیروهای آلمانی از پای در خواهند آمد. ضد حمله ژنرال مانشتاین هم برای نجات ارتش ششم به دلیل قوی بودن گاز انبر روس ها به نتیجه ای نرسید. سرانجام بعد از هفته ها مقاومت , با تمام شدن موجودی مهمات و آذوقه و کشته شدن بیشتر نیروها , ژنرال پائولوس همراه با 24 ژنرال و صدها فرمانده و 90 هزار سرباز باقیمانده تسلیم شدند و نبرد خونین استالینگراد با بیش از یک میلیون کشته در 3 فوریه 1943 به پایان رسید.

در سینما بارها به این نبرد معروف پرداخته شده است و یکی از بهترین فیلم ها Enemy at the gates دشمن پشت دروازه ها با بازی جود لاو است.

کافه کلاسیک

نبرد استالینگراد


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۴۰۱/۱۱/۱۴ صبح ۱۱:۵۸
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : مورچه سیاه, آرلینگتون, پیرمرد, باربوسا, Classic, مموله, رابرت, کوئیک, آقای ماگو, مورفیوس, آلبرت کمپیون, Emiliano, مراد بیگ, آدمیرال گلوبال, مارک واتنی, شارینگهام, BATMAN, لوک مک گرگور, rahgozar_bineshan
ارسال پاسخ