[-]
جعبه پيام
» <اکتورز> ممولەی گرامی ، اگر بە کامنت بندە زیر کامنت خودتان نوجە میکردید متوجە میشدید
» <مموله> بله امیلیانوی عزیز ممنون از شما خیلی به این موضوع فکر کردم ولی بخاطرم نیومد سپاس
» <Emiliano> ... صداپیشه بود و «مهرداد نظری» رو «کوچولو» خطاب می‌کرد. تکیّه‌کلامشم بود: «آی، آی، آی!»
» <Emiliano> «مموله» جان، زنده‌یاد «میراحمدی» در برنامهٔ «اجازه، خانم، اجازه» (معروف به «حسنی») ...
» <دون دیه‌گو دلاوگا> ز یاران بسی ماند و چندی گذشت/ تو با جام همراه مانده به دشت .... (فردوسی)
» <دون دیه‌گو دلاوگا> تالار کارتونهای ماندگار، 3 میلیون و 400 هزار بازدید داشته؛ از همّت کورت اشتاینر ارجمند که یک دائرة المعارف دقیق و محققانه از انیمیشن در آن به یادگار گذاشت
» <دون دیه‌گو دلاوگا> درود سناتور گرامی. تالار کارتون و انیمیشن هم در کافه مورد استفاده افراد بسیاری است؛ چشم‌انتظار دوستان‌مان "رزا" و "کورت اشتاینر" که جزو پایه‌گذارانش بودند
» <سناتور> درود بر سروان رنوی عزیز
» <سروان رنو> درود بر سناتور ! آره ؛ تاپیک دایره المعارف دوبله رکورد چهار میلیون بازدید رو زده : http://cafeclassic5.ir/thread-132.html
» <سناتور> درود بر دوستان قدیم و جدید و ادمین های کافه.این سایت شد منبع شماره 1 تمام سایتها و کانالها و گروهها و پیجهای اینستا برای مرجعیت دادن دوبلور یک فیلم
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 8 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تیتراژ برنامه های تلویزیونی ، سینمایی ، سریال و کارتون
نویسنده پیام
دن ویتو کورلئونه آفلاین
پیشکسوت
*

تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۱۰
اعتبار: 53

تشکرها : 1834
( 10943 تشکر در 271 ارسال )
شماره ارسال: #12
RE: تیتراژ برنامه های تلویزیونی ، سینمایی ، سریال و کارتون

سلام بر همه دوستان ...

با اجازه بزرگان و بزرگواران کافه .

دوست عزیزی در انجمن پرشین تولز که خاستگاه خیلی از دوستان همین کافه هم بوده آستین بالا زدن و به نظرم فعالیت جالبی رو در مورد شناسایی و بررسی کارتون ها و برنامه های کودک که در دهه پنجاه  از تلوزیون پخش می شده شروع کردن با عنوان :

بچه‌هاي پريروز (معرفي كارتون‌ها و برنامه‌هاي تلويزيوني خاطره‌انگيز كودكان قبل از 57)

از عموم دوستانی که به این موضوع علاقمند هستند دعوت می کنم به تاپیک ارزشمند ایشون با این نشانی سری بزنند ...

http://forum.persiantools.com/t191544-page3.html

فکر می کنم از دل اون برنامه ها بشه بحث های جالبی رو هم در کافه  شاهد بود ...

یا حق ...

من با این حرفی که می زنید کاملا مخالفم . ولی حاضرم جانم را بدهم تا شما حق داشته باشید این حرف را بزنید ... ولتر
۱۳۹۰/۲/۱۷ صبح ۱۲:۳۷
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : همشهری_میثاق, ژان والژان, الیشا, posal2201, Papillon, دنی براسکو, دلشدگان, بهزاد ستوده, حمید هامون, بانو, هایدی, Kurt Steiner, شارینگهام, پیرمرد, باربوسا
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: تیتراژ برنامه های تلویزیونی ، سینمایی ، سریال و کارتون - دن ویتو کورلئونه - ۱۳۹۰/۲/۱۷ صبح ۱۲:۳۷
[split] برنامه های دهه 60 - مامفی - ۱۳۹۹/۱/۱۵, عصر ۱۰:۳۳