البته باید این نکته را مدنظر داشته باشید که برنامه های شبکه فیلم های کلاسیک ترنر آمریکا ، مثلا با اروپا و آسیا تفاوت دارد و هر یک مستقل از دیگری هستند. بدین منظور بسته به پکیج ماهواره ای که شما تماشا می کنید باید به سایت مربوط به همان منطقه مراجعه کنید. مثلا:
دوستان شرمنده اینجا مطرح می کنم .می خواستم ببینم دوستان می تونند چند تا سایت به من معرفی کنند که عکس های زیبا و وال پیپر از بازیگران قدیم هالیوود رو بتونم تو اونها پیدا کنم.
دوستان شرمنده اینجا مطرح می کنم .می خواستم ببینم دوستان می تونند چند تا سایت به من معرفی کنند که عکس های زیبا و وال پیپر از بازیگران قدیم هالیوود رو بتونم تو اونها پیدا کنم.
با سلام خدمت شما دوست عزیز این سایت خوبیه دسته بندی مناسبی هم داره:
بنا به تشخیص اساتید کافه این سریال به صورت صدابرداری سر صحنه ساخته شده ...
برای کسب اطلاعات بیشتر میتونین در اون بخش سوالاتتون رو مطرح بفرمایین و یقین بدونین بزرگان کافه خیلی بهتر و کاملتر از من یعنی این نوآموز کافه راهنماییتان خواهند کرد ...
در پناه حق ...
من با این حرفی که می زنید کاملا مخالفم . ولی حاضرم جانم را بدهم تا شما حق داشته باشید این حرف را بزنید ... ولتر
البته باید این نکته را مدنظر داشته باشید که برنامه های شبکه فیلم های کلاسیک ترنر آمریکا ، مثلا با اروپا و آسیا تفاوت دارد و هر یک مستقل از دیگری هستند. بدین منظور بسته به پکیج ماهواره ای که شما تماشا می کنید باید به سایت مربوط به همان منطقه مراجعه کنید. مثلا:
بعضي از اوناييكه بصورت ميهمان موضوعات كافه رو ميبينند خواسته بودنداسامي گويندگان سريالهاي خارجي رو بزاريم و بااجازه اساتيد وبزرگان كافه اين وظيفه رو من انجام دادم البته اولشو فقط --بقيه به عهده عزيزان
سريال پزشك دهكده
مدير دوبلاژ زهره شكوفنده
جين سيمور - دكتر مايكلا -زهره شكوفنده
جو لاندو - سالي - سعيد مظفري
برايان مژگان عظيمي
لورن محمدديباجي
كالين خانم ياراحمدي
مادر مايكلا فهيمه راستكار
متيو كامبيزشكوفنده
جيك امير هوشنگ زند
جيم لابلاك كسري كياني
اينگريت مريم نوري درخشان
دانيل كلانتر جلال مقامي
پدر روحاني منوچهرواليزاده
اندر پزشك عليرضا باشكندي
پرستون بانكدار محمدصمصامي
كيت كن زنده ياد عطا كاملي
معلم مدرسه مينو غزنوي
دورتي روزنامه نگار مهين برزويي
رابرتي سياهپوست همت موميوند
هيتمن شاعر استاد احمد رسولزاده
ابرسفيد سرخپوست عليرضا شايگان
اوكانر كيكاووس باكيده
گروهبان ارتش محمد عبادي
کلافه هستم ازاین ازدحام آفتها
هزار حیف که عمرم درون زندانها تمام شد و نگهبان نگفت هی تو آزادی
سلام خدمت تمام دوستانی که با برپایی این کافه ، آوارگان عشق سینما را سامان دادند . سئوالی داشتم و آن اینکه از دوستان آیا کسی فیلمهای ذیل که مربوط به جنگ جهانی دوم می شود را در اختیار دارد (البته دوبله) ؟
سلام خدمت تمام دوستانی که با برپایی این کافه ، آوارگان عشق سینما را سامان دادند . سئوالی داشتم و آن اینکه از دوستان آیا کسی فیلمهای ذیل که مربوط به جنگ جهانی دوم می شود را در اختیار دارد (البته دوبله) ؟
1- آنکه گریخت
2- سد شکنان
3- جاسوس سه جانبه
4- ما شانزده نفر بودیم
5- طولانی ترین روز
منتظر پاسخ دوستان هستم .
1- `تو تی وی پخش شده ، تو رسانه دهه 70 هم توزیع شده ، یه ویدیو کلوب قدیمی پیدا کنی یافت می شود
2- توی پخش کرده و دوبله اش موجود است
3- دو تا دوبله از این فیلم بیرون است ، قرن 21 دوبله سینما ، رسانه دوبله بعد از انقلاب
4- من دوبله ندیدم ولی فکر کنم تو فیلم های رسانه دهه 70 باشه
5- دوبله اش است کسی نداره بجز 3 نفر ، نسخه دوبله آن در فیلمخانه موجود است
(۱۳۸۹/۱۱/۱۸ صبح ۱۲:۳۷)Von Werra نوشته شده:
سوال قبلی رو که دوستان پاسخ ندادند . آیا از فیلمThe List of Adrian Messenger اطلاعات بیشتری دارید ؟ آیا این فیلم دوبله شده؟