[-]
جعبه پيام
» <سروان رنو> نگاهی به فیلم نشانی از شر ( اورسن ولز ) ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=46&pid=4539
» <رابرت> متأسفانه "علی‌اصغر رضایی‌نیک" صداپیشه مکمل‌گو بر اثر سکته قلبی درگذشت. نمونه مصاحبه و خاطراتش: https://www.aparat.com/v/tTSqn
» <سروان رنو> مانند بهار و نوروز , سالی نو را به امید بهتر شدن و شکوفا شدن آغاز می کنیم [تصویر: do.php?imgf=org-685bcf6ba2581.png]
» <mr.anderson> سال نو همه هم کافه ای های عزیز مبارک! سال خوب و خرمی داشته باشید!
» <rahgozar_bineshan> سالی پر از شادکامی و تن درستی و شادی را برای همه دوستان آرزومندم!
» <BATMAN> به نظرم شرورترین شخصیت انیمیشنی دیزنی اسکاره/ چه پوستر جذابی! https://s8.uupload.ir/files/scar_vrvb.jpg
» <جیمز باند> من هم از طرف خودم و سایر همکاران در MI6 نوروز و سال نو را به همه دوستان خوش ذوق کافه شاد باش میگم.
» <ریچارد> سلا دوستان.گوینده بازیگراورسولاکوربیرودرسریال سرقت پول کیست
» <ترنچ موزر> درود بر دوستان گرامی کافه کلاسیک ، فرا رسیدن بهار و سال جدید را به همه شما سروران شادباش میگم و آرزوی موفقیت را در کار و زندگی برایتان دارم
» <دون دیه‌گو دلاوگا> در سال گذشته بنده کم‌کار بودم در کافه، ولی از پُست‌های دوستان خصوصاً جناب رابرت و کوئیک و "Dude" بسیار بهره بردم. تشکر و بیش باد!
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 14 رای - 4.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه های دهه 60
نویسنده پیام
Kurt Steiner آفلاین
Commanding The 12th Parachute Detachment
*

ارسال ها: 535
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۱/۲۹
اعتبار: 48


تشکرها : 1330
( 7863 تشکر در 407 ارسال )
شماره ارسال: #461
RE: برنامه های دهه 60

به نام خدا

و با سلام به دوستان کافه کلاسیک  

.

.

جاده ابریشم

.

شاید کمتر کسی از مخاطبین دهه شصت تلوزیون باشد که سریال زیبای جاده ابریشم را در خاطر نداشته باشد . جدا از موسیقی فوق العاده و تصاویر بدیع؛ کندوکاو در تاریخ و فرهنگها با نگاهی شرقی و انسانی، این سریال را از مستندهای دیگر زمان خود مجزا ساخت و احساسی بیادماندنی و فراموش ناشدنی از فیلم را در ذهن مخاطبین خود باقی گذارد . حسی زیبا، بدیع و پرطراوت از نزدیکی ملل و فرهنگها، آداب و مردمان، از گذشته تا کنون ... آنچنانکه گویی صدای زنگ کاروانیان در پهنای کویر همچنان بگوش میرسد و هر نقطه از سرزمینهای وسیع جاده ابریشم مملو از شور زندگی و حیات مردمان خود است .

جاده ابریشم به جستجوی تکه های گمشده از فرهنگ ملل در مسیری پرداخت که نه تنها یک راه داد و ستد تجاری مهم؛ بلکه پلی به درازای تاریخ ما بین تمدنهای مختلف بود . مسیری طولانی که پیام آور فرهنگهای کهن از نقاطی دور دست و راهی بی انتها که از چین آغاز و با عبور از سرزمینهای باستانی تا شمال آفریقا و مرزهای مغرب زمین امتداد می یافت و شاید اولین بار از این مسیر بود که مکاتب اسلام، بودا و مسیحیت به سرزمین چین راه یافتند و متعقباً کشفیاتی چون کاغذ، ابریشم و باروت به مغرب زمین منتقل گردید . سریال جاده ابریشم تنها یک سریال متداول در حیطه باستان شناسی و تاریخ نبود بلکه بیشترین سعی آن، در یادآوری، کشف و زنده کردن روح و مفاهیمی بنیادین از نمایش تمدنهای باستانی بود که آثار گرانبهایشان چون تکه هایی ارزشمند از میراث بشریت در گوشه گوشه تاریخ سرزمین های آن پراکنده گشته است .

با این نگاه که انسانهای بیشماری در مسیر تمدنهای قدیمی زندگی کردند و آثار و دستاوردهای خود را نه تنها به سایر ملل، بلکه بمانند یک ودیعه با ارزش برای نسلهای کنونی به یادگار باقی گذاردند . گویی که هنوز بیابانها و صحراها پذیرای گرد سفر کاروانیان هستند ... در راه رسیدن به سرزمینهای دوردست ... شهرهایی چون بخارا، سمرقند، خوارزم، کاشغر و ختن

این سریال حاصل همکاری مشترک تلوزیون CCTV چین و NHK ژاپن برای کاوش در مکانهای تاریخی، مردمان، شهرها، ادیان و فرهنگها در امتداد یک مسیر داد و ستد باستانی است . بخش اول آن از رودخانه زرد و شهر چانگ آغاز میگردد و با عبور از صحرای تاکلاماکان، Taklamakan و کوههای تین شان، Tian Shan Mountains در فلات پامیر و مرز چین و پاکستان به پایان می رسد .

.

شروع بخش دوم با عبور از صحرای قره قوم، در مسیر  هند، ایران، ترکیه و رم همراه است . آنجا که در جستجوی اسبهای آسمانی دشتها و صحراها درنوریده میشوند .

.

بخش آغازین این مجموعه که از قسمتهای زیبای سریال محسوب میگردد؛ اشاره به مسافرینی دارد که سفر خود را از رودخانه زرد آغاز میکنند . آنها به رسم دوستی و مهر و علاقه ای دیرین با نزدیکان خود؛ حلقه سبزی از شاخه های درخت بید را بیادگار و به نشانه پیوندی ناگسسته در طول سفر طولانی خود می فشارند و شاعر با اشاره به عزیمت زودهنگام مسافران میگوید؛ چه زود زمان خداحافظی و وداع فرا میرسد و چقدر زود تصویر آینده به گذشته تبدیل میگردد .

.

در دهه هفتاد مستند دیگری با نام جاده ابریشم دریایی از تلوزیون پخش گردید  - تنها برای یک نوبت نمایش داده شد - که تصاویر زیبای آن از سرزمینهای پر باران سیلان و مردمان سرزمینهایی چون یمن  باخنجرهایی سنتی هنوز در خاطره ها مانده است ...

با یاد و احترام به گویندگان بخش های اول و دوم این سریال زیبا، جناب پرویز بهرام و مرحوم احمد رسول زاده ...

.

تصویری از چهره زن ایرانی در تیتزاژ فیلم که یادآور وجاهت، پاکدامنی، صبر و متانت او در تاریخ این سرزمین است ...

.

.

video adress :

http://www.4shared.com/video/oGmo-77Nba/...ad_II.html

.

.

kurt steiner

 


دنیا فریبنده و دل انگیز است اما دوامی ندارد .
۱۳۹۴/۳/۵ عصر ۰۲:۰۱
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : حمید هامون, زاپاتا, پیرمرد, برو بیکر, خانم لمپرت, ژیگا ورتوف, BATMAN, سناتور, اسکورپان شیردل, دهقان فداکار, سروان رنو, Kathy Day, دکــس, زرد ابری, اشپیلمن, مگی گربه, واتسون, جولیانو جما, هایدی, Hari, مموله, شارینگهام, ادگار فروسه
ناوارو آفلاین
تازه وارد
*

ارسال ها: 17
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۲/۲۱
اعتبار: 3


تشکرها : 0
( 149 تشکر در 16 ارسال )
شماره ارسال: #462
RE: برنامه های دهه 60

(۱۳۹۴/۲/۲۸ صبح ۰۷:۵۵)ناوارو نوشته شده:  

سلام مجدد به همه دوستان گلم

همان طور که در پست پیشین عرض کردم، کتاب «گنجینه خاطرات بچه های دیروز» _که به تازگی تالیف و روانه بازار کتاب شده_ فیلم همراهی هم دارد که در قالب یک dvd به همراه کتاب عرضه می شود.

در این فیلم که حدود یک ساعت و نیم زمان دارد، از 86 قطعه تلویزیونی دهه شصت تا اواسط هفتاد شمسی استفاده شده که آمار دقیقش به این صورت است:

* 35 تیتراژ کارتونی

* 8 تیتراژ برنامه عروسکی

* 5 تیتراژ برنامه نمایشی

*4 تیتراژ سریال و سینمایی کودک و نوجوان

* 13 تیتراژ سریال ایرانی و خارجی

* و 21 قطعه به یاد ماندنی دیگر.

این فیلم شامل بهترین تیتراژهای تصویری کارتون ها، سریال ها، برنامه های عروسکی، برنامه های نمایشی و خیلی قطعات ناب تلویزیونی مربوط به آن زمان است و با تدوین دلنشین، منظم و خوب عرضه شده و بسیار دیدنی است ؛ دوستان را به خواندن این کتاب جذاب و تماشای فیلم آن دعوت می کنم.

سلام رفقا

کسی این کتاب را ندیده، نظری بده؟!


گاهی که سرمان خلوت می‌شود، سری به خاطرات کودکی‌مان بزنیم؛ آدمی با خاطراتش زنده است
۱۳۹۴/۳/۲۵ عصر ۰۴:۲۶
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Kathy Day, زاپاتا, هایدی, واتسون, جولیانو جما, مموله, ادگار فروسه
ناوارو آفلاین
تازه وارد
*

ارسال ها: 17
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۲/۲۱
اعتبار: 3


تشکرها : 0
( 149 تشکر در 16 ارسال )
شماره ارسال: #463
RE: برنامه های دهه 60

(۱۳۹۴/۲/۲۸ صبح ۰۷:۵۵)ناوارو نوشته شده:  

سلام به همه رفقای گلم، و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان در این ماه مبارک و معنوی

در پست های پیشین وعده داده بودم درباره این گنجینه ناب بیشتر بنویسم؛ این هم وفای به عهد:

برخی ویژگی های خاص کتاب «گنجینه خاطرات بچه های دیروز» که آن را از سایر کتاب های مشابه، متمایز می کند، به این شرح است:

1- جامعیت
جز خاطراتی که بدآموزی دارد یا تداعی کننده تلخی ها و ناراحتی هاست، تمام خاطرات نشاط آور دهه شصت در این کتاب جمع آوری شده است. از این رو، این کتاب را می توان به عنوان مرجعی کامل در این موضوع قلمداد کرد.

2- نظم
محتوای کتاب در هشت فصل سامان یافته و در هر فصل به خاطره مشخصی پرداخته شده است: خاطرات تلویزیون، خاطرات بازی، خاطرات خوراکی، خاطرات وسایل قدیمی، خاطرات پول، خاطرات مجله ها و کتاب های داستانی، خاطرات ماندگار و خاطرات مدرسه.  زیرمجموعه خاطرات هر فصل هم، در بخش های کوچک تر ارائه و تبیین شده و هر خاطره در بخش متناسب با فصل یا بخش خود، درج شده است. برای همین است که فهرست دقیق و مفصل ابتدای کتاب، جستجوی مطالب را برای خواننده آسان نموده تا هر مورد خاصی که مد نظر دارد را به راحتی در کتاب بیابد.

3- تصاویر منحصر به فرد و اختصاصی
بیش از نیمی از تصاویر کتاب، کاملا اختصاصی بوده به گونه ای که در سایر کتاب ها و نوشته ها، و حتی در فضای بزرگ مجازی یافت نمی شود! این تصاویر اختصاصی، عمدتا در فصل خاطرات تلویزیون قرار دارد و علتش هم آن است که مؤلف با تهیه فیلم ها و کارتون ها و برنامه های مربوطه، از صحنه های ناب و خاص آنها عکس گرفته است.

4- معرفی بازیگران و شخصیت های فیلم ها و کارتون ها و ... ، همراه با درج مجزای تصویر آنها
مؤلف، تصویر بسیاری از شخصیت های مهم فیلم ها و کارتون ها و سایر برنامه های تلویزیون را با عکس گرفتن از فیلم یا کارتون مورد نظر تهیه کرده و نامشان را هم در کنار تصویرشان درج نموده است.

5- بیان داستان کامل فیلم ها و کارتون ها و اینکه در آخرین قسمت، چه اتفاقی افتاده است!
برخی خوانندگان دوست دارند بدانند پایان فلان فیلم یا کارتون به کجا کشید و سرانجام قهرمان قصه چه شد! نیز خواهان آنند که ماجرای کامل فیلم ها یا کارتون ها را بدانند. در بسیاری از فیلم ها و کارتون های فصل خاطرات تلویزیون، به خوبی به این دو مطلب توجه شده است؛ هم داستان به صورت کوتاه و جذاب نقل شده، و هم پایان و سرانجام ماجرا ذکر شده. در موارد زیادی، متن و تصویر درج شده با یکدیگر تناسب دارد و قصه به صورت تصویری نوشتاری (داستان مصور)، روایت شده است.

6- فیلم جذابی که در قالب dvd به همراه کتاب عرضه شده
فیلمی یک ساعت و نیمه که با تدوینی قابل قبول و لذت بخش، مخاطب مشتاق را به رؤیاهای شیرین کودکی برده، و او را غرق شور و نشاط خاطرات شیرین گذشته اش می نماید. در هیچ جا _حتی در فضای مجازی_ مشابه این فیلم هم وجود ندارد و این فیلم، کاملا اختصای و انحصاری این کتاب می باشد و مؤلف در ابتدای کتاب و زیرنویس فیلم، بارها تذکر داده که این فیلم تنها به همراه کتاب عرضه می شود و هیچ عرضه جداگانه ای در فضای حقیقی و مجازی ندارد. همانند کتاب، نظم و ترتیب در خود فیلم هم به شدت مراعات شده تا مخاطب با مرور منظم خاطراتش، حسی جدید و بانشاط از نوستالژی را تجربه نماید. در این فیلم از 86 قطعه زیبای تلویزیونی استفاده شده است.


گاهی که سرمان خلوت می‌شود، سری به خاطرات کودکی‌مان بزنیم؛ آدمی با خاطراتش زنده است
۱۳۹۴/۴/۳ صبح ۰۶:۰۲
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : سروان رنو, هایدی, اشپیلمن, BATMAN, واتسون, جولیانو جما, ادگار فروسه, کاپیتان باگواش
دکــس آفلاین
رحمه الله علیه
*

ارسال ها: 103
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۱۱/۵


تشکرها : 735
( 1257 تشکر در 56 ارسال )
شماره ارسال: #464
RE: برنامه های دهه 60

جناب ناوارو شما این مجموعه رو میفروشید؟

۱۳۹۴/۴/۳ صبح ۰۹:۵۷
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : جولیانو جما
ناوارو آفلاین
تازه وارد
*

ارسال ها: 17
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۲/۲۱
اعتبار: 3


تشکرها : 0
( 149 تشکر در 16 ارسال )
شماره ارسال: #465
RE: برنامه های دهه 60

(۱۳۹۴/۴/۳ صبح ۰۹:۵۷)سرهنگ دکس نوشته شده:  جناب ناوارو شما این مجموعه رو میفروشید؟
سلام سرهنگ عزیز

من کتاب رو معرفی کردم و خواستم از دوستان نظرخواهی کنم. کتاب های مختلفی درباره خاطرات دهه شصت دیده ام و برخی از آنها را هم خریده ام. هر کدام هم ویژگی ها و نقص هایی داره؛ به قول پروین اعتصامی:

هر گلی، علت و عیبی دارد ************** گل بی علت و بی عیب، خداست

این یکی، ظاهرا آخرین کتابیه که در این موضوع نوشته شده چون تاریخ چاپش، اردیبهشت 94 هست یعنی یک ماه پیش. به نظرم خیلی پخته و جمع و جوره و نقص های کتاب های پیشین رو نداره! (البته نظر شخصی بنده است و شاید شما چنین نظری نداشته باشید).

برای تهیه کتاب باید به کتابفروشی مراجعه بفرمایید. اگر تهران هستید کتابفروشی های میدان انقلاب دارند.


گاهی که سرمان خلوت می‌شود، سری به خاطرات کودکی‌مان بزنیم؛ آدمی با خاطراتش زنده است
۱۳۹۴/۴/۳ عصر ۱۱:۳۸
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : دکــس, زرد ابری, اشپیلمن, واتسون, جولیانو جما, هایدی
Kurt Steiner آفلاین
Commanding The 12th Parachute Detachment
*

ارسال ها: 535
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۱/۲۹
اعتبار: 48


تشکرها : 1330
( 7863 تشکر در 407 ارسال )
شماره ارسال: #466
RE: برنامه های دهه 60

به نام خدا

و با سلام به دوستان کافه کلاسیک  

.

.

از اقتباسهای سینمایی و زیبای ماجراهای پینوکیو که در دهه های گذشته از تلوریون پخش گردیدند ...

.

Les Adventures de Pinocchio

.

.

نام انگلیسی : The Adventures of Pinocchio

.

محصول ایتالیا، فرانسه، آلمان غربی در سال 1972     کارگردان :  Luigi Comencini

.

.

The Adventures of Pinocchio

.

محصول آمریکا، انگلستان، آلمان، ایتالیا، فرانسه، مالزی در سال 1996   کارگردان : Steve Barron

.

.

.

kurt steiner


دنیا فریبنده و دل انگیز است اما دوامی ندارد .
۱۳۹۴/۴/۴ عصر ۰۹:۴۶
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : سرهنگ آلن فاکنر, هایدی, خانم لمپرت, زینال بندری, اشپیلمن, BATMAN, حمید هامون, هانا اشمیت, مگی گربه, سروان رنو, نگهبان خاموش, واتسون, ژان والژان, جولیانو جما, Memento, Kathy Day, مموله, شارینگهام, پیرمرد, ادگار فروسه
تایتوس پولو آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 23
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۳/۲۷
اعتبار: 2


تشکرها : 28
( 212 تشکر در 14 ارسال )
شماره ارسال: #467
RE: برنامه های دهه 60

نمی دونم خاطرتون هست اوائل دهه شصت در ماه رمضان و ایام شهادت حضرت علی تله تئاتری سه قسمتی به اسم " بادیه های شیر" از تلویزیون پخش شد و سالها جزو لاینفک برنامه های تلویزیونی این ایام باقی موند.

داستان در شب ضربت خوردن حضرت علی با گردش مردی عرب ( با بازی منوچهر علیپور و صدای زنده یاد حسین معمارزاده)  توی کوچه پس کوچه های کوفه و صحبت اون با پیرمرد کور و خرابه نشین ( با بازی  پرویز شاهین خو و صدای زنده یاد پرویز نارنجیها) و پیرزنی ( اگه درست یادم مونده باشه مهین دیهیم) و پسری به اسم عدنان (با صدای خانم مریم شیرزاد ) حول موضوع غیبت ناگهانی مردی ناشناس که هر شب به این افراد سر میزده و بهشون کمک میکرده، شروع میشه و ...

هنوزم صحنه ی آوردن بادیه های شیر فقیران کوفه به در خونه ی امام  با آهنگ سوزناک « سیدی مولای ...» و بغض معصومانه ی عدنان جلوی چشممه ...

۱۳۹۴/۴/۱۵ عصر ۰۸:۵۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Kurt Steiner, BATMAN, برو بیکر, rahgozar_bineshan, حمید هامون, واتسون, هایدی, مگی گربه, جولیانو جما, Kathy Day, شارینگهام, اشپیلمن, پیرمرد, ادگار فروسه
واتسون آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 87
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۳/۳۰
اعتبار: 21


تشکرها : 8076
( 1229 تشکر در 56 ارسال )
شماره ارسال: #468
RE: برنامه های دهه 60

دوستان سلام

کتابی بسیار خاطره انگیز در مورد خاطرات دهه 60 در اینترنت دیده ام به نام چرکنویسهای یک دهه شصتی

نوشته آقای احسان قدیمی که  در صورت مطالعه ،مورد توجه قرار خواهد گرفت.این کتاب در سایت http://www.parsbook.org قابل دسترسی است.آدرس دقیقتر در فایل ضمیمه موجود است.



فایل های ضمیمه
.doc  60.doc (اندازه: 25.5 KB / دانلودها: 14)

آدمیان به لبخندی که بر لب هامی نشانند و به احساس خوبی که برجا می نهند و به دردی که از یکدیگر می کاهند ،می ارزند!
۱۳۹۴/۴/۲۳ صبح ۰۹:۳۱
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : زینال بندری, دکــس, هایدی, سناتور, حمید هامون, BATMAN, هانا اشمیت, جولیانو جما, Memento, اشپیلمن, مموله, پیرمرد, ادگار فروسه
واتسون آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 87
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۳/۳۰
اعتبار: 21


تشکرها : 8076
( 1229 تشکر در 56 ارسال )
شماره ارسال: #469
RE: برنامه های دهه 60

دوستان عزیزم سلام

به احتمال زیاد همه عزیزان این برنامه هایی را که ذکر می کنم ، می بینند اما محض اطلاع سایر دوستان عرض می کنم:

1-برنامه خاطره  که  پنج شنبه ها ساعت 19:30 از شبکه اول پخش می شود و قسمتهای کوتاهی از برنامه های دهه 60 و 70 را پخش می کند.

2-البته این برنامه را شاید در قسمت کارتون های ماندگار می نوشتم بهتر بود ،ولی خوب اینجا می نویسم .برنامه کودک و نوجوان به سبک دهه 60 (با همان آرم معروف به قول بچه های آن دوره ویری بگ بگ)هر روز ساعت 16 شبکه اول پخش می شود که کارتون ها و سریال های آن دوره را بیشتر شامل می شود.


آدمیان به لبخندی که بر لب هامی نشانند و به احساس خوبی که برجا می نهند و به دردی که از یکدیگر می کاهند ،می ارزند!
۱۳۹۴/۴/۲۹ صبح ۰۷:۱۷
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : rahgozar_bineshan, جولیانو جما, حمید هامون, Memento, BATMAN, هایدی, اشپیلمن, پیرمرد, ادگار فروسه
واتسون آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 87
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۳/۳۰
اعتبار: 21


تشکرها : 8076
( 1229 تشکر در 56 ارسال )
شماره ارسال: #470
RE: برنامه های دهه 60

(۱۳۹۳/۶/۱۰ صبح ۱۱:۱۰)پیرمرد نوشته شده:  

سلام علیکم جمیعا

باز هم دود از کنده بر می خیزد. صد رحمت به حافظه آلزایمری خودم. باید حتما این صفحه کافه را به دکترم نشان بدهم تا نگوید 90% حافظه ات پاک شده است. گویا آلزایمر هم مثل بقیه دردها در این مملکت فراگیر شده. واقعا در بین جوانان این مرز و بوم یکی سریال Paul را حتی به خاطر هم نیاورد؟! این جناب سروان در حوضه(املایم خوب است) استحفاظی خود، به چند همکار نیاز دارد.

حالا که هیچ کس این پل مادرمرده را نمی شناسد،لابد جک وینست (با صدای بهرام زند)هم را باید از بین باقالی ها یا جزیره برمودا پیدا کرد؟ بادبان های بر افراشته چی؟ ایزما و صورت لختی و پیر فرانسوی؟ (محصول رومانی). امید باطلی است اگر خیال کنم، حتی کسی اسم قلعه شکار را به خاطر بیاورد! جمعه ها بعد از فیلم سینمایی شبکه یک پخش می شد.nnnn:

با سلام به همه دوستان

چند روز پیش مروری می کردم مطالب این بخش رو دیدم پیرمرد عزیز

در مطلبی دوبلور جک وینسنت را بهرام زند، فرموده اند .فقط خواستم عرض کنم دوبلور وی آقای ناصر نظامی بوده اند.ببخشید جسارت شد.


آدمیان به لبخندی که بر لب هامی نشانند و به احساس خوبی که برجا می نهند و به دردی که از یکدیگر می کاهند ،می ارزند!
۱۳۹۴/۴/۲۹ صبح ۰۷:۳۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : جولیانو جما, هایدی, مموله, پیرمرد, ادگار فروسه
ناوارو آفلاین
تازه وارد
*

ارسال ها: 17
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۲/۲۱
اعتبار: 3


تشکرها : 0
( 149 تشکر در 16 ارسال )
شماره ارسال: #471
RE: برنامه های دهه 60

(۱۳۹۴/۴/۳ صبح ۰۹:۵۷)سرهنگ دکس نوشته شده:  

جناب ناوارو شما این مجموعه رو میفروشید؟

سلام سرهنگ

این سایت، رو پیدا کردم. کتاب « گنجینه خاطرات بچه های دیروز » رو گذاشته؛ تخفیفش هم خیلی خوبه. با 20 درصد تخفیف میفروشه:

http://30book.ir/Pages/BookDetail.aspx?I...http://30book.ir/Pages/BookDetail.aspx?Item_Id=40690&Editio

بخون و لذت ببر!
بالای ده بار فیلمشو دیدم اما باز هم لذت می برم. کتابش هم که فوق العادس!

گاهی که سرمان خلوت می‌شود، سری به خاطرات کودکی‌مان بزنیم؛ آدمی با خاطراتش زنده است
۱۳۹۴/۴/۳۱ عصر ۰۴:۴۷
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : دکــس, ژان والژان, جولیانو جما, حمید هامون, هایدی, واتسون, اشپیلمن, ادگار فروسه
تایتوس پولو آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 23
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۳/۲۷
اعتبار: 2


تشکرها : 28
( 212 تشکر در 14 ارسال )
شماره ارسال: #472
[split] کـارتون های ماندگار و خاطره انگیز کودکی

یادمه وقتی سریال قصه های توکتو ( همون اسکیموی پیر که واسه نوه هاش از خاطرات بچگیش تعریف می کرد) پخش میشد، مرحوم نارنجیها که دوبلور اسکیمو بود توی قسمتی که ساختن خونه های برفی اسکیموها رو نشون میداد، ایگلو رو اشتباها ایلگو میگفت و من تا همین اواخر فکر میکردم ایلگو درسته و هرکی میگفت ایگلو فکر میکردم بیسواده!shrmmm!  تا اینکه بالاخره از خر شیطون پیاده شدم و یه سرچ زدم و .... سرخ شدم!!

فکر کنم این اشتباه لپی از اونجا ناشی میشد که اون موقع متن دوبله ها بصورت دستنویس به دوبلورا داده میشد و توی دستخط -بخصوص اگه مدیر دوبلاژ قبلا دکتر بود - معلوم نمیشد که گاف اوله یا لام .shakkk! اینجوری:

[تصویر: 1438186608_6316_510cb52861.jpg]

متاسفانه به نسخه ی دوبله ی توکتو دسترسی ندارم، ولی از اونجایی که اون سالها ذهن ما مثل ضبط صوت تمام کلمات کارتونا و برنامه های کودک رو ضبط میکرد، یه جورایی مطمئن هستم که به اون مرحوم تهمت ناروا نزدم.

۱۳۹۴/۵/۷ عصر ۰۸:۰۳
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : دکــس, واتسون, هایدی, اشپیلمن, ادگار فروسه
واتسون آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 87
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۳/۳۰
اعتبار: 21


تشکرها : 8076
( 1229 تشکر در 56 ارسال )
شماره ارسال: #473
RE: برنامه های دهه 60

دوستان عزیزم سلام

گاهی به صورت ناگهانی فیلمهایی از دهه 60 یادم می افتد ،گفتم با شما بزرگواران هم در میان بگذارم شاید بعضی دوستان هم ،اسم فیلم یادشان بیاید و تجدید خاطره ای شود:

- فیلم یا سریالی بود که به زندگی بچه های کنار راه آهن می پرداخت ودر قسمتی از آن ژیانی هنگام عبور از ریل خراب  می شد وهمان موقع هم بوق قطار به صدا در می آمد وما چقدر حرص خوردیم وفکر کنم پیام اخلاقی می گفت مبنی بر اینکه از جاهای غیر مجاز از روی رد نشوید.

- در فیلمی آقای رضا بنفشه خواه که یک موتور وسپا هم داشت اگر درست خاطرم باشد به کسی بدهکار بود ومقداری اسکناس را به داخل مغازه اش انداخت وبعد برایش مشکلی پیش آمد و نصف شب برگشت تا دوباره پولش را بردارد.

-فیلم جدی یا طنزی بود :در مورد شخص بی خانمانی که  درنهایت مجبور شده بود خونه کوچک قابل حملی بسازد و با خودش این طرف و آن طرف ببرد و در آخر هم با لودر تعقیبش می کردند تا خانه اش را خراب کنن.

-وآخرین موردی هم که عرض می کنم مربوط به پسر نوجوانی بود (فکر کنم پدرش جمشید جهان زاده بود)که پدرش از شخصی پولی طلبکار بود (نقش این شخص را فکر کنم مرحوم مهدی آریان نژاد بازی می کرد)و  وی  منکر بدهی اش بود.پسر بچه هر روز روبروی مغازه بدهکار پدرش می نشست ونگاهش میکرد و در روزهای بعد نقاشی اش را می کشید.و طرف هم ظهرها اسبش را بر می داشت و بی تفاوت از کنار پسر بچه رد می شد و می رفت و نهایتا" طلب پدرش را پس گرفت.

نکته ای هم در مورد مرحوم آریان نژاد هست که بسیاری سایت ها ایشان را با دوبلور عزیز آقای مهدی آریان نژاد اشتباه گرفته اند.و خود من هم به شک افتاده ام که آیا اسم واقعی ایشان مهدی آریان نژاد است؟

از اینکه با این خاطرات مغشوش وقتتان را گرفتم عذر می خواهم.


آدمیان به لبخندی که بر لب هامی نشانند و به احساس خوبی که برجا می نهند و به دردی که از یکدیگر می کاهند ،می ارزند!
۱۳۹۴/۵/۱۴ صبح ۱۰:۵۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : دکــس, Memento, پیرمرد, ژان والژان, بولیت, Kurt Steiner, جولیانو جما, حمید هامون, هانا اشمیت, زینال بندری, BATMAN, هایدی, اشپیلمن, شارینگهام
Memento آفلاین
(2000)
***

ارسال ها: 216
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۷/۱۷
اعتبار: 46


تشکرها : 4500
( 3946 تشکر در 154 ارسال )
شماره ارسال: #474
RE: برنامه های دهه 60

Joanne Whalley

بنده ایشون رو برای اولین بار در فیلم فانتزی Willow ساخته Ron Howard دیدم و البته بهشون ارادت پیدا کردم.

بعد از اون هم چند تا فیلم دیگه از ایشون دیدم مثل Scandal به همراهی با John Hart و A Man Who Knew Too Little به همراهی Bill Murray

جوآن والی متولد منچستر، تا 2،3 هفته دیگه هم 50 سالگی رو رد می کنه.

همسر Val Kilmer که اون رو به خاطر فیلم های Heat , Batman Forever , Kiss Kiss Bang Bang , The Doors و البته فیلم کمدی زیبای Top Secret می شناسیم.

والی و کیلمر در سال 1996 از هم جدا شدند. آن ها در 4 فیلم (از جمله Willow) با هم بازی کردند که دو تای آن ها بعد از طلاق بوده است.

وال کیلمر قبل و بعد از طلاق!

----------------------------------------------------------

حالا همه این چیزا چه ربطی به تاپیک دهه 60 داشت؟

امروز متوجه شدم این خانمی رو که ما بش ارادت داشتیم در دهه 60 توی یک سریال بازی می کرده و قبل از ما خیلی ها بش ارادت داشتند.

جوآن والی در سن 21 سالگی در سریال لبه تاریکی در نقش اما.

۱۳۹۴/۵/۱۵ صبح ۱۲:۲۹
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : زینال بندری, کارآگاه علوی, اسپونز, ژان والژان, پیرمرد, دکــس, بولیت, برت گوردون, حمید هامون, خانم لمپرت, برو بیکر, مگی گربه, BATMAN, هانا اشمیت, واتسون, سناتور, اسکورپان شیردل, دهقان فداکار, Kathy Day, هایدی, کنتس پابرهنه, آلبرت کمپیون, اشپیلمن, آدمیرال گلوبال, مموله, شارینگهام, ادگار فروسه
دکــس آفلاین
رحمه الله علیه
*

ارسال ها: 103
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۱۱/۵


تشکرها : 735
( 1257 تشکر در 56 ارسال )
شماره ارسال: #475
[split] کـارتون های ماندگار و خاطره انگیز کودکی

(۱۳۸۹/۱۲/۱۷ عصر ۰۲:۳۴)بهزاد ستوده نوشته شده:  

(۱۳۸۹/۱۲/۱۱ عصر ۰۱:۰۹)رزا نوشته شده:  

پل...پل 2  

بجای پل کوچولو  بانو ناهید امیریان و بجای برونو  محمد عبادی صحبت می کرد...

راوی سریال مرحوم نارنجیها بودند و پیرمرد رو جناب جواد پزشکیان می گفتن. نکته جالب این بود که روی سریال، از آهنگهای پل موریه استفاده شده بود. با اینکه داستان سریال غمگین بود و بنظرم پل آواره شده بود، اما اهنگ متن که بسیار هم شاد بود خاطره خوشی از سریال در ذهنم به یادگار گذاشته..

۱۳۹۴/۵/۱۸ صبح ۱۱:۵۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : تایتوس پولو, Memento, زینال بندری, حمید هامون, هایدی, سناتور, فرانکنشتاین, واتسون, BATMAN, ژان والژان, Kurt Steiner, rahgozar_bineshan, پیرمرد, مگی گربه, اشپیلمن, آدمیرال گلوبال, مموله, شارینگهام, نانگیولا, ادگار فروسه
ناوارو آفلاین
تازه وارد
*

ارسال ها: 17
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۲/۲۱
اعتبار: 3


تشکرها : 0
( 149 تشکر در 16 ارسال )
شماره ارسال: #476
RE: برنامه های دهه 60

سلام رفقا

دیروز بعد از ظهر (1394/5/19) روزنامه جام جم گرفته بودم. در صفحه فرهنگ و هنر این روزنامه، درباره کتاب « گنجینه خاطرات بچه های دیروز » مطلب زیبایی به قلم آقای بامداد محمدی نوشته شده و با نویسنده این کتاب هم مصاحبه شده؛ گفتم شاید براتون جالب باشه، برای همین متن روزنامه را نقل می کنم.

***************

خاطره بازي يك نسل
كتاب «گنجينه خاطرات بچه هاي ديروز» تلفيقي از اشك و لبخند را براي دهه شصتي ها به بار مي آورد


نويسنده: بامداد محمدي

بچه هاي دهه 60 حالاديگر براي خودشان بزرگ شده اند. بسياري از آنها ازدواج کرده اند و تجربه شيرين پدر و مادر شدن را چشيده اند. بچه هاي ديروز حالاکم کم از جواني هم عبور مي کنند. شايد ميان کري خواندن نسل ها، هيچ نسلي به اندازه دهه شصتي ها به خودش ننازد. نازيدن، نه به اين دليل که چيزي بيش از نسل هاي ديگر داشت، بلکه نازيدن به اين که براي همين چيزهاي کوچکي که به دست آورد، تاوان هاي بيشتري پس داد و سختي هاي بيشتري را متحمل شد.


دهه شصتي ها نسلي بودند که ميان صداي توپ و تانک هشت سال جنگ تحميلي بزرگ شدند، به مدرسه رفتند و در تلويزيون هاي سياه و سفيد روزهاي کودکي شان، داشتن مداد رنگي 12 رنگ برايشان آرزو شد. نسلي که به جاي خانه هاي گازکشي، در زمهرير زمستان هاي سرد دهه 60 پاي چراغ نفتي مشق نوشت؛ نسلي که موش آزمايشگاهي انواع نظام هاي آموزشي در مدارس شد. نسلي که پرترافيک ترين کنکورهاي تاريخ را پشت سر گذاشت. نسلي که جواني اش با تحريم مصادف شد، با تورم، سختي و مشقت براي چيزهايي که نسل هاي قبل و بعد ساده تر آنها را به دست آوردند.


«يکي از ويژگي هايي که بچه هاي دهه 60 را از ديگر نسل ها متمايز مي کند خاطرات مشترکي است که حسي يکسان از اشک ها و لبخندها، غم ها و شادي ها در آنها پديده آورده است.» اين جمله اي است که پشت جلد کتاب «گنجينه خاطرات بچه هاي ديروز» نقش بسته است؛ کتابي که اگرچه در قطع جيبي همراه با يک فيلم و لوحي فشرده اخيرا منتشر شده، اما دنيايي از خاطره را براي بچه هاي دهه 60 زنده مي کند.
    

خاطرات تلويزيوني
گنجينه خاطرات بچه هاي ديروز در هشت فصل جذاب و خواندني توسط حسين جوادي نيا گردآوري و منتشر شده است: خاطرات تلويزيون، خاطرات بازي، خاطرات خوراکي، خاطرات وسايل قديمي، خاطرات پول، خاطرات مجله ها و کتاب هاي داستاني، خاطرات ماندگار و خاطرات مدرسه.

جدي ترين و جذاب ترين فصل اين کتاب خاطرات تلويزيون است. خود اين فصل شامل بخش هاي کارتون ها، برنامه هاي عروسکي و نمايشي، سريال هاي کودک و نوجوان، سينمايي هاي کودک و نوجوان، سريال هاي بزرگسال، سينمايي هاي بزرگسال، سريال هاي پليسي و جنايي، فيلم ها و مجموعه هاي طنز و کمدي و ديگر برنامه هاي تلويزيون مي شود. بچه هاي ديروز از ورق زدن صفحات کارتون ها غرق لذت مي شوند. جايي که عکس ها، خلاصه داستان ها و شخصيت هاي کارتون هايي مثل اي کي يو مرد کوچک، بچه هاي کوه آلپ، حنا دختري در مزرعه، باخانمان، آن شرلي، بابا لنگ دراز، مهاجران، خانواده دکتر ارنست، بچه هاي مدرسه والت، هاکلبري فين، مارکوپولو، فوتباليست ها، بچه هاي کوه تاراک، پينوکيو، کارآگاه گجت، لوک خوش شانس، پسر شجاع، چوبين، سندباد، گاليور، پسر کوهستان، دور دنيا در هشتاد روز، گوريل انگوري، زبل خان، ملوان زبل، جيمبو، هاچ زنبور عسل و کلي کارتون ديگر را مي بينيد. در برنامه هاي عروسکي هم ياد برنامه هايي مثل خونه مادر بزرگه، مدرسه موش ها، ماجراهاي کار و انديشه، چاق و لاغر، پت پستچي و افسانه سه برادر براي بچه هاي دهه 60 زنده مي شود.

سريال هايي مثل بازم مدرسم دير شد و قصه هاي مجيد در بخش سريال هاي کودک و نوجوان در اين کتاب گنجانده شده است. يادش بخير، دزد عروسک ها و گلنار فيلم هاي سينمايي کودکان آن زمان بودند. شب ها هم تلويزيون چند سريال ايراني خوب پخش مي کرد: افسانه سلطان و شبان، هزار دستان، سربداران، آيينه و آيينه عبرت. دريک، پوآرو و خانم مارپل هم که سريال هاي پليسي آن زمان بودند.
    

روزگار بدون تبلت
همه اينها يک فصل کتاب است. در فصل دوم که خاطره بازي است آتاري، چسبونک، قطارهاي اسباب بازي، يويو، دارت و کارت هاي بازي مرور مي شود. در فصل خاطرات خوراکي هم زنگ تفريح هاي مدرسه جلوي چشم بچه هاي دهه 60 جان مي گيرد: سانديس، پشمک، دوغ آبعلي، شير کاکائوهاي شيشه اي، پفک نمکي، بيسکويت باغ وحش، بستني زمستاني، نوشمک، آلاسکا، بستني توپي و بيسکويت مادر.

نوستالژي بازي اين کتاب هنوز هم ادامه دارد. در فصل خاطرات وسايل قديمي نوار کاست، چرخ گوشت، زنبيل، بشقاب ملامين، چراغ قوه، کتاني چيني، آپارات و کرسي آمده است. در فصل خاطرات پول هم سکه ها و اسکناس هاي با ارزش آن زمان از پيش چشم مي گذرند. فصل ششم، مجله ها و کتاب هاي داستاني دهه 60 است، اما در فصل خاطرات ماندگار، نوستالژي چنان در دهه شصتي ها جان مي گيرد که دلشان با ديدن تصاوير صندوق هاي زرد رنگ پست، بادکنک شانسي، کوپن، حروف برگردان و وصله سر زانو مي لرزد. فصل آخر کتاب هم خاطرات مدرسه است. گلچيني از جلدهاي کتاب هاي دوران مدرسه: فارسي، علوم، ديني، تاريخ، جغرافي و مدني با همان درس ها، همان شعرهايي که بايد بچه هاي ديروز حفظ مي کردند، همان هول و ولاو همان اضطرابي که شب امتحان داشتند.
    

انگيزه گردآوري کتاب و فيلم آن

حسين جوادي نيا، مولف و ناشر گنجينه خاطرات بچه هاي ديروز درباره انگيزه گردآوري و چاپ اين کتاب به خبرنگار ما مي گويد: انگيزه ام به طبع خاطره نويسي و نوستالژي بازي برمي گردد که حدود سال 87 در فضاي کشور ايجاد شد و بخصوص شبکه هاي اجتماعي به آن بال و پر دادند و يکسري برنامه هاي تلويزيوني مثل بچه هاي ديروز يا سريال وضعيت سفيد در اين باره ساخته شد. چند کتاب هم در اين باره نوشته شد که برخي موفق و برخي ناموفق بود. با توجه به اين فضا احساس کردم مي توانم براي سيراب کردن مخاطب اثري خلق کنم که جامع و کامل باشد و بتواند به همه ابعاد موضوع بپردازد.

او که دو سال وقت صرف نوشتن کتاب کرده است، مي گويد: من اين دو سال را با رنج و لذت سپري کردم. لذت براي اين که بهترين خاطرات کودکي و نوجواني ام را با صفحه صفحه کتاب ورق زدم و با صحنه صحنه فيلم آن مرور کردم و رنج به خاطر کار فرسايشي طولاني مدتي که دقت فراواني نياز داشت.

به گفته جوادي نيا، اين کتاب حدود 4000 تصوير دارد که حدود نيمي از آن در هيچ جايي حتي فضاي مجازي هم پيدا نمي شود. او براي استخراج تک تک عکس هاي اين کتاب از فيلم ها و کارتون ها عکس گرفته است. با اين حال از توزيع کتاب در کشور گله مي کند و مي گويد: مشکل اصلي در حوزه توزيع کتاب است که مهم ترين مشکل بوده و نمي دانم چرا هيچ ارگاني به اين موضوع نمي پردازد که مولف با هر مشکلي کتاب را تهيه مي کند، اما مشکل توزيع مانع ديده شدن آن مي شود.

يکي از نکات درخور توجه در اين کتاب، پرهيز از خاطرات نااميدکننده و تلخ است. جوادي نيا در اين باره معتقد است: يکي از خاطرات بچه هاي دهه 60 خاطرات بمباران، جنگ و جراحت است. هدف من ايجاد نشاط و شادابي در خواننده بود. با اين انگيزه کتاب را منتشر کردم که وقتي مخاطب اين خاطرات را در کتاب مي خواند و فيلمش را مي بيند، حس خوبي داشته باشد. حس افسردگي و تداعي خاطرات تلخ نداشته و سرزنده و شاداب خاطراتش را مرور کرده باشد.
    

ساعت ها خاطره بازي با فاميل
اين مولف که خود در دانشگاه تدريس مي کند، مي گويد: من سلامت اين اثر فرهنگي را تضمين مي کنم. در طول تدوين کتاب و فيلم آن به سلامت اثرم حساس بودم. در اين برهه از زمان که محصولات ناسالم فرهنگي بويژه در بخش رسانه تلاش مي کنند بازار نيازهاي منطقي جامعه در زمينه سرگرمي هاي سالم را پر کنند، عرضه چنين محصولي غنيمت است. خيلي از فيلم ها را نمي توان در جمع خانواده ديد، خيلي از فيلم ها را نمي توان سر سفره غذا تماشا کرد، خيلي از فيلم ها رده بندي سني دارند و به درد همه سنين نمي خورد. خيلي از فيلم ها اصلابار فرهنگي ندارد، اما کتاب و فيلم آن هيچ يک از محدوديت ها را ندارد. فيلم اين کتاب را مي توان در جمع خانوادگي گذاشت و همه افراد خانواده در سنين مختلف با مرور خاطرات خود لذت نوستالژي و خاطره گويي را با هم مرور و خاطرات خوب گذشته را تداعي کنند. کودکان هم مي توانند همراه والدين از مرور خاطرات پدر و مادرشان لذت ببرند. مي توان سر سفره غذا نشست و بي آن که کوچک ترين صحنه چندش آوري را ديد از خوردن غذا و تماشاي فيلم اين کتاب لذت برد. صفحه صفحه اين کتاب مي تواند بهانه اي باشد براي ساعت ها صحبت ميان زوج هاي جوان و پدران و مادران. مي تواند پلي باشد بين نسل گذشته و امروز. بهانه اي براي بازگويي خاطرات زيباي گذشته که امروز در پيچ و خم گرفتاري هاي روزمره و سرعت ارتباطات و دنياي مجازي گم شده است.


متن این مطلب در روزنامه جام جم را می توانید از اینجا مطالعه فرمایید:

http://www.magiran.com/npview.asp?ID=3206923



گاهی که سرمان خلوت می‌شود، سری به خاطرات کودکی‌مان بزنیم؛ آدمی با خاطراتش زنده است
۱۳۹۴/۵/۲۰ صبح ۰۷:۵۰
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : rahgozar_bineshan, Memento, زینال بندری, ژان والژان, واتسون, پیرمرد, برو بیکر, BATMAN, هایدی, اشپیلمن, ادگار فروسه, شارینگهام
واتسون آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 87
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۳/۳۰
اعتبار: 21


تشکرها : 8076
( 1229 تشکر در 56 ارسال )
شماره ارسال: #477
RE: برنامه های دهه 60

سلام بر همه دوستان عزیزم

اگراجازه بفرمائید می خواهم به یکی از زیباترین کتابهای دوره کودکی اشاره کنم:

قصه های من وبابام

چقدر دوست داشتیم پدر بداخلاق خودمان هم مثل بابای این کتاب می شد.وحالادر حسرت آن روزها این کتاب را با پسرم می بینم.

این کتاب توسط اریش اوزر(1944-1904مرگ در زندان نازی ها) برای پسرش کریستیان نقاشی شده و فاقد نوشته بوده است.البته بعدها در کنار نوشته ها داستان هایی هم نگارش شد.به یاد آن روزها چند تصویر به همراه آدرس دانلود رایگان جلد اول ،دوم و سوم را تقدیم همه دوستان می نمایم:

و تقدیم به هانیبال عزیز

آدرس دانلود رایگان  جلد سوم

http://dl.taq.ir/dastan/ghesehaye_man_va...http://dl.taq.ir/dastan/ghesehaye_man_va_babam_

آدرس دانلود رایگان جلد دوم

http://dl.taq.ir/dastan/ghesehaye_man_va...http://dl.taq.ir/dastan/ghesehaye_man_va_babam_

آدرس دانلود رایگان جلد اول

http://dl.taq.ir/dastan/ghesehaye_man_va...http://dl.taq.ir/dastan/ghesehaye_man_va_babam_



آدمیان به لبخندی که بر لب هامی نشانند و به احساس خوبی که برجا می نهند و به دردی که از یکدیگر می کاهند ،می ارزند!
۱۳۹۴/۵/۲۶ صبح ۰۹:۵۸
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Memento, زینال بندری, هایدی, پیرمرد, حمید هامون, هانا اشمیت, کنتس پابرهنه, سناتور, برو بیکر, Kurt Steiner, BATMAN, مگی گربه, خانم لمپرت, شارینگهام, اشپیلمن, آدمیرال گلوبال, مموله, ادگار فروسه
Memento آفلاین
(2000)
***

ارسال ها: 216
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۷/۱۷
اعتبار: 46


تشکرها : 4500
( 3946 تشکر در 154 ارسال )
شماره ارسال: #478
RE: برنامه های دهه 60

با تشکر از واتسون عزیز بابت یادآوری این خاطره خوب بویژه همون داستان عکس گرفتن...

واقعا داستان های کتاب فوق العاده دوست داشتنی بود. خواهرم این کتاب ها رو از کتابخونه مدرسه گرفته بود... این داستان ها در دوران کودکی انقدر برای من جذاب بود که فکر کنم یکی دوسالی نگذاشتم کتاب ها رو پس ببره! :blush:

----------

الان یادم افتاد که چند سال پیش خواهرم همین جوری از روی علاقه، عکس های یکی از این داستان ها رو اسکن کرد و با صدای خودش (همراه کمی تغییر) و یک نرم افزار خیلی پیش پا افتاده با چاشنی یکی از آهنگ های فیلم آمیلی اون رو روایت کرد.

یه کمی دنبال فایلش گشتم تا پیداش کردم. البته اصلا کار قوی ای نیست ولی به نظرم (تقریبا) هر کاری که از روی علاقه صرف ساخته شده باشد ارزشمند است.

http://s6.picofile.com/file/8206992050/M...http://s6.picofile.com/file/8206992050/ManOBaba

----------

در ادامه این علاقه صرف، یادم افتاد که اواخر دوره ابتدایی یا اوایل راهنمایی بودم که یکی از آشنایان یک سی-دی خیلی خوشگل برام هدیه آورد. دو طرف سی-دی قرمز بود و البته همچنان هم هست چون هنوز دارمش. (من هنوز هم بجز اون، سی-دی این شکلی دیگه ندیدم.)

اسم سی-دی TOP TOOLS 2000 بود و تعداد خیلی زیادی نرم افزارهای مختلف توش داشت. برای ما که تازه توی خونه کامپیوتر خریده بودیم واقعا جذاب بود. یکی یکی نرم افزارها رو نصب می کردم و انگولکش می کردم که ببینم چیز به درد بخوری از توش در میاد یا نه.

یکی از این نرم افزارها خیلی به دلم چسبید. نرم افزاری که بعدا تبدیل به یکی از مشهور ترین نرم افزارهای گرافیکی شد. البته همون زمان هم معروف بود ولی ما نمی دونستیم...

Macromedi Flash 4.0

بدون هیچ آموزشی و صرفا با بازی کردن با این نرم افزار تمام سوراخ سمبه هاش رو پیدا کردم و البته به خاطر مدل سقراطی آموزشی ام(!) همچنان همون قدر به این نرم افزار مسلطم.

در اون دوره سنی چیزهای زیادی باش ساختم که چون صرفا به خاطر دل خودم بود هنوز برای خودم دوست داشتنیه.

این نسخه از فلش حجمش از 10 مگ هم کمتره. مقایسه کنید با نسخه آخرش با حجم 1.3 گیگ...

۱۳۹۴/۵/۲۷ عصر ۱۲:۴۴
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : حمید هامون, هایدی, زینال بندری, پیرمرد, اسکارلت اُهارا, برو بیکر, هانا اشمیت, خانم لمپرت, rahgozar_bineshan, کنتس پابرهنه, Kurt Steiner, BATMAN, واتسون, آلبرت کمپیون, اشپیلمن, ادگار فروسه, شارینگهام
دکــس آفلاین
رحمه الله علیه
*

ارسال ها: 103
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۱۱/۵


تشکرها : 735
( 1257 تشکر در 56 ارسال )
شماره ارسال: #479
گویندگان سریال بادبانهای برافراشته

پیرمرد' ' نوشته شده:

Fișier:Toate pinzele sus film.jpg

بادبان های برافراشته با نام Toate pînzele sus محصول سال 1978-1976 کشور رومانی
آنتون لوپن(کاپیتان کشتی)
یرمیا(ملوانی که در مسیر به گروه ملحق میشود و لاغراندام است و سبیل دارد)
ایزما یا اسماعیل (آشپز ترک کشتی)
میو (ملوان جوان و کم سن و صاحب سگی که گروه را همراهی می کند)
صورت لختی(رئیس دزدان دریایی)

با تشکر از پیرمرد عزیز، نام چند نفر از گویندگان بر اساس کلیپ کوتاهی که از سریال دیدم:

کاپیتان زنده یاد ایرج ناظریان

یرمیا جناب بهرام زند

میو احتمالا زنده یاد احمد مندوب هاشمی

ایزما زنده یاد اصغر افضلی

صورت لختی زنده یاد حسین باغی


* نام سگ میو لابوش بود 
:D

۱۳۹۴/۵/۳۱ صبح ۰۸:۰۱
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : خانم لمپرت, هایدی, پیرمرد, واتسون, Kurt Steiner, زینال بندری, Memento, حمید هامون, برو بیکر, هانا اشمیت, مگی گربه, سناتور, زبل خان, اشپیلمن, مکس دی وینتر, آدمیرال گلوبال, مموله, ادگار فروسه
Kurt Steiner آفلاین
Commanding The 12th Parachute Detachment
*

ارسال ها: 535
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۳/۱/۲۹
اعتبار: 48


تشکرها : 1330
( 7863 تشکر در 407 ارسال )
شماره ارسال: #480
RE: برنامه های دهه 60

به نام خدا

و با سلام به دوستان کافه کلاسیک  

.

.

مارکو پولو

.


محصول مشترک آمریکا و ایتالیا در سال 1982     کارگردان : جولیانو مونالدو، Giuliano Montaldo

 .

.

ایتالیا - قرن سیزدهم : مارکو، Kenneth Marshall - متولد ونیز در سال 1254 میلادی، گوینده : خسرو خسروشاهی - در حالیکه تنها هفده سالش است؛ برای اولین بار پدرش را می بیند و با پدر و عموی خود - نیکولو و ماتئو پولو، Niccolò Polo & Matteo Polo - زادگاهش را به مقصد چین ترک میکند ...

.

آنها سفر پر ماجرای خود را که سه سال و نیم به طول انجامید؛ از مسیر آسیا و با عبور از بیابان های استپ و سرزمینهایی پر تلاطم از جنگها، آغاز می کنند .

.

.

و با رسیدن به دربار قوبلای‌ خان، به عنوان میهمانان خان مغول، همراه با احترام و اعتماد نزد او - امپراتور - زندگی می کنند .

.

هنگامی که پولو ها به دربار خان چین می رسند؛ نیکولو و ماتوئو - مطابق قولی که در سفر قبلی به وی داده بودند - روغن متبرک را بهمراه نامه پاپ، تقدیم خان مغول می کنند و او وفای عهد آنها را می ستاید . مارکو در آنجا زبان و رسوم محلی را فرا می گیرد و از آنجا که خانوادهٔ او تجربه و دانش بسیاری اندوخته بودند؛ حضور آنان برای امپراطور بسیار با ارزش است ...

.

.

پس از 17 سال اقامت در چین آنها به ونیز باز میگردند .

.

.

.

.

در حالیکه ... خان مغول اجازه خروج نمیدهد و تنها به درخواست؛ برادر زاده اش غازان - پسر اروغون شاه که مهیای جشن عروسی است و بعدها حکمران ایران میشود - برای شرکت در مراسم جشن؛ این اجازه صادر میشود - اما، ونیز اکنون درگیر جنگ با جنوا است و لذا کشتی مارکو توقیف و او زندانی میشود و در زندان است که شرح سفرش را برای هم بندی‌ اش روستیکلو دا پیزا - Rustichello da Pisa با بازی دیوید وارنر - تعریف میکند ...

.

.


از نکات جالب توجه فیلم، بازی برت لنکستر در نفش پاپ گریگور دوازدهم و از سکانس های خاطره انگیز آن عبور پولو ها از شهر هرمز - جاییکه بیماری در شهر شایع شده است - می باشد . از همراهان سفر در این سریال میتوان به نقش آگوستینو، Agostino با بازی Bruno Corazzari اشاره نمود .

.

.

موسیفی این سریال تداعی گر فضای سنگین و سرد قرون وسطا، در میان وحشت از جنگهای خونبار و درد و الام از بیماری های همه گیر است؛ اما ...  آکنده از حس رویا و خیال و انتظار و همچنین امید و جستجو در سفرهای بی پایان مسافران و احساسی زیبا برای زندگی است و از آثار زیبای انیو موریکونه، Ennio Morricone می باشد .

.

موسیقی تیتراژ پایانی فیلم :

.

https://www.y o utube.com/watch?v=roEpRf4ai7A

.

Main Theme : ه  https://www.y o utube.com/watch?v=LHyRN4zRqA0

Soundtrack  : ه   https://www.y o utube.com/watch?v=rdU2xFOm1fg

.

تبدیل به mp 3 :ه http://s6.picofile.com/file/8207954942/E...http://s6.picofile.com/file/8207954942/Ennio_Morricone_Marco_Polo_TV_Mini_Series_1982

                   :   http://s6.picofile.com/file/8207969668/E...http://s6.picofile.com/file/8207969668/Ennio_Morricone_Marco_Polo_Main_Them

.


kurt steiner


دنیا فریبنده و دل انگیز است اما دوامی ندارد .
۱۳۹۴/۶/۱ صبح ۱۱:۱۵
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : دکــس, Memento, زینال بندری, واتسون, شیخ حسن جوری, هانا اشمیت, حمید هامون, پیرمرد, هایدی, سارتانا, سارا, BATMAN, مگی گربه, گروهبان گارسیا, rahgozar_bineshan, خانم لمپرت, کارآگاه علوی, سروان رنو, زبل خان, Hari, اشپیلمن, جیمز باند, مموله, ادگار فروسه, شارینگهام
ارسال پاسخ