![]() |
» <رابرت> "مشتری مداری" در "خاطرات سودا زده من" http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...0#pid45070
» <اسفندیار> دوستان سلام.لطف کنید آخرین ارسالِ سینمای رزمی رو ببینید.ممنون » <شارینگهام> تسلیت،تسلیت! پروانه معصومی هم به دنبال بیتا فرهی آسمانی شد. » <میاموتو موساشی> ناپلیون گریان اسکات هم لذت بخش نبود! با جسی جیمز و گلادیاتور و دو فیلم دیگرش قابل مقایسه نیست. فیلم های سریالی فرانچایز هم- آنچه فعلا دیدیم- بهتر از قبل نشده اند. » <میاموتو موساشی> مترجم و آدم کش چیزی نبودند که ندیده باشیم. و از نظر روحی دلم فیلم لانتیموس و استون می خواهد که -در انتظارش- مشغول کتابش هستم، تا قاتلین ماه کامل! » <سروان رنو> حق با میاموتو است. بزرگان هم پیر شده اند و فیلم هایشان تلخ و سنگین شده. فیلم جدید ناپلئون بیاید ببینیم چطور است ! » <سروان رنو> اوپنهایمر رو باید روی پرده بزرگ دید با صدای دالبی . من دیدم . البته به فیزیک و تاریخ هم باید علاقه داشت . » <رابرت> "آنها چگونه آن شدند؟!" در خاطرات سودا زده من http://cafeclassic5.ir/showthread.php?ti...3#pid45063 » <شارینگهام> من هم ،تعریف «اوپنهایمر» رو شنیدم ، ولی از بس طولانی و خسته کننده بود ، ولش کردم و رفتم سراغ مدرسه ی موش ها! » <میاموتو موساشی> شاید انتظاراتمان از مثلاریچی و فینچر، بیش از حد است. کمیک فیلم فینچر، مناسب جوانترها به نظر آمده بود. فیلم طولانی و سیاه و پرتنش اسکورسیزی هم، حوصله و آمادگی می خواهد. |
![]() |
شناسایی آهنگهای گمنام
|
|
نویسنده | پیام |
پهلوان جواد
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 681 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۴/۳۱ اعتبار: 24 تشکرها : 952 ( 4360 تشکر در 672 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۱/۲/۲۳ عصر ۰۱:۴۲ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, شارینگهام, باربوسا, کلانتر چانس, زرد ابری |
شارینگهام
![]() کاپیتان کشتی چارمینگ مالی ![]() ![]() ارسال ها: 303 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۶/۱۵ اعتبار: 32 تشکرها : 3939 ( 1903 تشکر در 269 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۱/۳/۱۴ صبح ۱۲:۵۲ |
| ||
![]() |
پهلوان جواد, مارک واتنی, باربوسا, کلانتر چانس, زرد ابری |
پهلوان جواد
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 681 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۴/۳۱ اعتبار: 24 تشکرها : 952 ( 4360 تشکر در 672 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۱/۳/۱۴ صبح ۰۶:۰۷ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, شارینگهام, باربوسا, کلانتر چانس, زرد ابری |
شارینگهام
![]() کاپیتان کشتی چارمینگ مالی ![]() ![]() ارسال ها: 303 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۴/۶/۱۵ اعتبار: 32 تشکرها : 3939 ( 1903 تشکر در 269 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۱/۴/۲۵ عصر ۱۰:۴۶ |
| ||
![]() |
باربوسا, پهلوان جواد, کلانتر چانس, مارک واتنی, سروان رنو, زرد ابری |
پهلوان جواد
| ||
۱۴۰۱/۴/۲۶ صبح ۰۵:۳۵ |
| ||
![]() |
کلانتر چانس, مارک واتنی, شارینگهام, باربوسا, ادگار فروسه, زرد ابری |
ادگار فروسه
![]() نسل سوخته ![]() ![]() ارسال ها: 63 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۹/۹/۲۴ اعتبار: 9 تشکرها : 1542 ( 483 تشکر در 63 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۱/۴/۲۶ عصر ۰۸:۳۳ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, باربوسا, شارینگهام, سروان رنو, زرد ابری, اکتورز |
پهلوان جواد
| ||
۱۴۰۲/۳/۵ صبح ۱۰:۳۱ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, کوئیک, باربوسا, زرد ابری |
Emiliano
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 192 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۷/۵/۲۴ اعتبار: 19 تشکرها : 911 ( 1666 تشکر در 182 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۲/۳/۵ عصر ۰۱:۵۷ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, کوئیک, باربوسا, زرد ابری |
کاوه
![]() دوست قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 212 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۱/۷/۶ اعتبار: 13 تشکرها : 409 ( 1138 تشکر در 133 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۲/۳/۸ عصر ۰۲:۳۸ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, سروان رنو, کوئیک, آرلینگتون, پهلوان جواد, باربوسا, زرد ابری, اکتورز |
اسفندیار
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 9 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۹/۲۲ اعتبار: 3 تشکرها : 5 ( 28 تشکر در 9 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۲/۳/۲۰ صبح ۰۱:۱۳ |
| ||
![]() |
آرلینگتون, باربوسا, مارک واتنی, سروان رنو, کوئیک, زرد ابری |
آرلینگتون
![]() در به در کافه ![]() ![]() ارسال ها: 75 تاریخ ثبت نام: ۱۴۰۱/۳/۲۳ اعتبار: 16 تشکرها : 449 ( 555 تشکر در 73 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۲/۳/۲۱ صبح ۰۱:۰۵ |
| ||
![]() |
باربوسا, مارک واتنی, کوئیک, زرد ابری |
اسفندیار
![]() مشتری کافه ![]() ![]() ارسال ها: 9 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۹/۲۲ اعتبار: 3 تشکرها : 5 ( 28 تشکر در 9 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۲/۳/۲۱ صبح ۱۱:۱۴ |
| ||
![]() |
زرد ابری, کوئیک, مارک واتنی |
سروان رنو
![]() پلیس انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 2,235 تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶ اعتبار: 84 تشکرها : 11239 ( 18736 تشکر در 1573 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۲/۷/۶ عصر ۰۷:۱۹ |
| ||
![]() |
کوئیک, مارک واتنی, اکتورز, آرلینگتون |
پهلوان جواد
| ||
۱۴۰۲/۸/۲۵ عصر ۰۱:۴۴ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, رابرت, کوئیک |
مارک واتنی
![]() فضانورد ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال ها: 210 تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۵/۲/۱۸ اعتبار: 31 تشکرها : 4127 ( 2363 تشکر در 207 ارسال ) |
| ||
۱۴۰۲/۸/۲۵ عصر ۰۴:۰۸ |
| ||
![]() |
سروان رنو, رابرت, پهلوان جواد, کوئیک |
پهلوان جواد
| ||
۱۴۰۲/۸/۲۵ عصر ۰۹:۳۴ |
| ||
![]() |
مارک واتنی, کوئیک |
|