[-]
جعبه پيام
» <مارک واتنی> رابرت عزیز و گرامی ... این بزرگواری و حسن نیت شماست. دوستان بسیاری هم در کافه، قبلا کارتون و سریال های زیادی رو قرار داده اند که جا داره ازشون تشکر کنم.
» <مارک واتنی> دانلود کارتون جذاب " فردی مورچه سیاه " دوبله فارسی و کامل : https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...7#pid45437
» <Kathy Day> جناب اﻟﻜﺘﺮﻭﭘﻴﺎﻧﻴﺴﺖ از شما بسیار ممنونم...
» <مارک واتنی> خواهش می کنم بتمن عزیز
» <BATMANhttps://www.aparat.com/v/XI0kt
» <BATMANhttps://www.doostihaa.com/post/tag/%D8%A...kanon-2021
» <BATMANhttps://www.aparat.com/v/pFib3
» <BATMAN> با تشکر از مارک واتنی عزیز/ نسخه های سینمایی بامزی هم منتشر شدن/ بامزی تو سوئد خیلی محبوبه، از گذشته تا به امروز ازین شخصیت انیمیشن تولید میشه
» <مارک واتنی> ارادت شارینگهام عزیز
» <شارینگهام> درود بر همه ی دوستان ، سپاس از مارک واتنی عزیز
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینجا شن ژن - شهری که قلب الکترونیک دنیا در آن می تپد
نویسنده پیام
برو بیکر آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 355
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۸/۲۲
اعتبار: 37


تشکرها : 3248
( 6973 تشکر در 203 ارسال )
شماره ارسال: #4
RE: اینجا شن ژن - شهری که قلب الکترونیک دنیا در آن می تپد

(۱۳۹۲/۱۲/۲۳ صبح ۰۹:۱۴)سرهنگ آلن فاکنر نوشته شده:  

درود بر بروبیکر متخصص

یک سوالی بدجوری ذهن مرا مشغول خود نموده است و آن اینکه تجارت چین با سایر کشورهای دنیا چندین برابر حجم تجارت آنها با ایرانیهاست. من متعجبم که چرا طبق گفته شما آنها به تجارت با ایرانیها علاقه مندند؟ مضافا اینکه در برنامه ای که یکبار تلوزیون پخش کرد اغلب چینیها از مراوده با ایرانیها ناراضی بودند. این با گفته شما تناقض دارد. شما بر چه مبنا و اصولی به این نتیجه رسیدید که برای آنها ایرانیها مشتریان خوبی هستند؟

در پایان نیز از نوشتن سفرنامه تان کمال تشکر را  می نمایم. امیدوارم روزی مانند گذشته های نه چندان دور باب تجارت با کشورهای اروپایی بویژه آلمان که دارای صنایع بسیار با کیفیتی میباشد فتح گردد و بروبیکر عزیز هم سفر نامه بعدی خود را از تجربه تجارت با آن کشورها بنویسد.

به امید آنروز

درود بر ناجی جولیوس لیمبانی

سرهنگ عزیز من از نزدیک با چند تن از مدیران کمپانیهای چینی ارتباط داشتم و دارم. آنچه که من دیده ام و شنیده ام قطعا میتواند خیلی موثق تر از دیدن یک گزارش سفارشی شده از تلویزیون باشد. مضافا اینکه توقع ندارم دوستان گفته های بنده را صرف یک نوشته بپذیرند و یا باور کنند.

تصور من این بود دوستان متوجه منظور من از علاقه چینها از تجارت با ایران شده باشند اما ظاهر امر چنین نمایان نیست. پس با دلیل خدمت دوستان علت این علاقه را عرض میکنم:

در امر تجارت در صورتیکه کشور مبدا و مقصد کاملا تابع قوانین بین المللی باشند و همه چیز سر جای خود قرار گرفته باشد قوانینی وجود دارد که هم خریدار و هم فروشنده میتوانند یک اعتماد متقابل در چارچوب آن قوانین به یکدیگر داشته باشند.

اما در حال حاضر کشور ما بعنوان کشور مقصد در اثر تحریم های بین المللی که بگفته رئیس دولت قبلی تکه کاغذی بیش نبود دارای شرایط خاصی در امر تجارت میباشد که این شرایط خاص وزنه موازنه تجاری را به نفع کشور مبدا سنگین تر می کند.

در حالت نرمال یک بازرگان وقتی قصد خرید کالایی را از کشور دیگری مینماید می تواند با مراجعه به بانکهای کشور خود تقاضای گشایش ال سی نماید. این بدین معناست که بانک کشور مقصد از طریق سیستم بانکی به بانک کشور مبدا تضمین میدهد که در صورتیکه که کمپانی سازنده کالا به تعهدات خود عمل نماید و کالای خود را مانند آنچه در قرارداد طرفین آمده است با کیفیت مورد توافق شده و به موقع به کشور مقصد ارسال نماید مبلغ مورد توافق را بیدرنگ به فروشنده پرداخت نماید.

گشایش ال سی کمپانیهای چینی را بسیار آزار میدهد. زیرا برای مثال اگر یک شرکت از مالزی تعداد 100 عدد یخچال از یک کمپانی چینی خریداری نماید چنانچه پس از ارسال کالا خریدار در کشور مالزی متوجه شود کمپانی چینی در ساخت کالا احمال نموده و از قطعات مورد توافق استفاده ننموده است میتواند جلوی پرداخت پول را بگیرد. قابلیتی که ما ایرانیها از آن بی بهره هستیم. و این یعنی یک فرصت طلایی برای کمپانیهای چینی.

کمپانیهای ایرانی باید تمام وجه کالای خریداری شده را به کمپانی چینی پرداخت نمایند تا کالا به ایران حمل گردد. حالا اگر کمپانیهای چینی به هر دلیلی به قراردادهای خود پایبند نباشند دست کمپانیهای ایرانی از هرگونه اهرمی کوتاه است.

از طرفی چون قوانین گمرکی ما نیز ناقص است وقتی نقصی در کالاهای ارسالی مشاهده میکنیم مرجوع و یا تعویض کالا بهیچوجه توجیه اقتصادی ندارد.

همچنین بدلیل نوسانات بازار ارز در کشور ما و شرایط اقتصادی حاکم بر مردم بازرگانانی که از کشور چین کالا خریداری میکنند معمولا بدنبال کالایی میگردند که از هر لحاظ قیمت تمام شده آن برای مصرف کننده ایرانی پایین تر باشد بنابراین  به کیفیت زیاد اهمیت نمی دهند و این فرصتی است برای کمپانیهای چینی که جنسهای بنجل خود را که در هیچ کشوری خریداری برای آن ندارند به بازرگانان ایرانی غالب کنند.

سرهنگ عزیز:

بنظر شما این دلایل برای اینکه آنان علاقه وافری به تجارت با ایرانیان داشته باشند کافی نیست یا اینکه باز هم دلایل دیگری بیاورم.(البته بنده دلایل دیگری هم دارم که هم کمی تخصصی تر میباشد و هم کمی سیاسی که از حوصله این جستار خارج است)

۱۳۹۲/۱۲/۲۷ عصر ۱۰:۵۶
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : پرشیا, سرهنگ آلن فاکنر, BATMAN, زرد ابری, پیرمرد, Memento, EDWIN
ارسال پاسخ 


پیام در این موضوع
RE: اینجا شن ژن - شهری که قلب الکترونیک دنیا در آن می تپد - برو بیکر - ۱۳۹۲/۱۲/۲۷ عصر ۱۰:۵۶