[-]
جعبه پيام
» <مارک واتنی> رابرت عزیز و گرامی ... این بزرگواری و حسن نیت شماست. دوستان بسیاری هم در کافه، قبلا کارتون و سریال های زیادی رو قرار داده اند که جا داره ازشون تشکر کنم.
» <مارک واتنی> دانلود کارتون جذاب " فردی مورچه سیاه " دوبله فارسی و کامل : https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...7#pid45437
» <Kathy Day> جناب اﻟﻜﺘﺮﻭﭘﻴﺎﻧﻴﺴﺖ از شما بسیار ممنونم...
» <مارک واتنی> خواهش می کنم بتمن عزیز
» <BATMANhttps://www.aparat.com/v/XI0kt
» <BATMANhttps://www.doostihaa.com/post/tag/%D8%A...kanon-2021
» <BATMANhttps://www.aparat.com/v/pFib3
» <BATMAN> با تشکر از مارک واتنی عزیز/ نسخه های سینمایی بامزی هم منتشر شدن/ بامزی تو سوئد خیلی محبوبه، از گذشته تا به امروز ازین شخصیت انیمیشن تولید میشه
» <مارک واتنی> ارادت شارینگهام عزیز
» <شارینگهام> درود بر همه ی دوستان ، سپاس از مارک واتنی عزیز
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 2 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایمیل بهتر است یا ثروت !!!!!
نویسنده پیام
برو بیکر آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 355
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۲/۸/۲۲
اعتبار: 37


تشکرها : 3248
( 6973 تشکر در 203 ارسال )
شماره ارسال: #2
RE: ایمیل بهتر است یا ثروت !!!!!

لطفا بلوتوث خود را با احتیاط روشن کنید!!!!!

در ادامه بحث ایمیل بهتر است یا ثروت 4 ماه پیش مجددا در فروم موبایلستان در راستای فرهنگسازی استفاده از تکنولوژی مقاله ای با عنوان بالا نوشتم که دیدم آوردنش در اینجا خالی از لطف نیست.

این مقاله را نیز در آنجا به دو بخش تقسیم کردم بخش اول نکات فنی و تخصصی در خصوص پیدایش بلوتوث و در بخش دوم به معضلات و مزایای آن اشاره نمودم و همانطور که قبلا هم عرض کردم  از انجا که اغلب خوانندگان آن سایت قشر نوجوان و جوان هستند سعی کردم در بخش دوم با استفاده از معقوله طنز مطلب را پیش ببرم تا حوصله  کسی از خواندن مطالب سر نرود. مطالب بخش اول کاملا تخصصی است اما مطالب بخش دوم را حتما بخوانید:




برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید  نام: bloot.jpg مشاهده: 48 حجم: 7.2 کیلو بایت


امروز تصمیم گرفتم کمی در خصوص بلوتوث براتون مطلب بنویسم. و همچنان طبق معمول هردفعه با کمی چاشنیه طنز سالم. هرچند برخی از مطالب بکار رفته در متن مقاله خارج از موضوعه اما برای اینکه دوستان حوصله کنند و مطلب را کامل بخونند از این نوع طنز ها استفاده کردم تا از خوندن مطالب خسته نشوند . 

اغلب شما هنگام كار با كامپيوتر و اتصال تجهيزات جانبي مورد نياز خود توسط كابل به آن، مشكلات زيادي را تجربه كرده اید و شايد به دنبال راه حلي، جهت حل اين مشكلات نيز بوده اید. اصلي ترين اين مشكلات شلوغي ميز كار و مديريت تجهيزات مي باشد. شايد اولين راه حلي كه به ذهن متخصصان خطور کرد استفاده از Infrareds يا امواج Microwave و ... بود. بلوتوث به عنوان يك راه حل متفاوت ديگر جهت برقراري ارتباط بين دستگاه هاي الكترونيكي كه در مجاورت و نزديكي يكديگر قرار دارند، مورد استفاده قرار مي گيرند.

تكنولوژي بلوتوث موفق ترين تكنولوژي ارتباطي بي سيم برد كوتاه «Short Range Wireless Communication» مي‌باشد كه در بيليون ها دستگاه مانند تلفن هاي همراه، هدست ها، هدفون ها، تجهيزات پزشكي، كنسول هاي بازي، پخش كننده هاي موسيقي و فيلم قابل حمل «Portable Media Player» و ... مورد استفاده قرار گرفته اند.

يكي از نقاط قوت بلوتوث، سهولت در برقراري ارتباط با ساير دستگاه‌هاي موجود در مجاورت خود مي باشد. بلوتوث برخلاف Wi-Fi 
« استاندارد شبكه سازي بي سيم 802.11b» كه اغلب كاربران را وا مي دارد كه به طور دستي يك سيگنال راديويي را پيدا كند و سپس هويت خود را اثبات كند، كار زيادي بر عهده كاربر قرار نمي دهد. فقط كافيست دو دستگاه داراي بلوتوث را در محدوده يكديگر قرار داده و باقي كارها بطور خودكار انجام خواهد شد.

بلوتوث در واقع ريز تراشه اي است كه در يك فركانس مشخص عمليات شناسايي ديگر دستگاه هاي بلوتوث دار،
بر قراري ارتباط با آنها و ارسال اطلاعات به آنها را انجام مي دهد. ريز تراشه موجود در واقع يك دستگاه فرستنده - گيرنده «Transceiver» مي باشد كه از امواج راديويي در طيف فركانس 2.4 گيگاهرتز براي انتقال سيگنالهاي صوتي و داده اي بين وسايل بلوتوث دار بهره مي گيرد.

از كاربردهاي اين تكنولوژي مي توان به موارد زير نيز اشاره نمود:
1 - ايجاد يك شبكه بي سيم براي چند كامپيوتر با پهناي باند كوچك
2 - دستگاه هاي اندازگيري و تست
3 - استفاده از ابزارهاي پزشكي
4 - استفاده در گيرنده هاي GPS
5 - استفاده در اتومبيل به عنوان هندزفري موبايل
6 - استفاده در كنترل از راه دور تلويزيون به جاي اينفرارد
7 - استفاده در پلي استيشن سه و نينتندو به عنوان اهرم كنترل خود
8 - استفاده در وسايل كمك شنوايي

کلمه بلوتوث ریشه دانمارکی دارد و از نام پادشاه دانمارک در سال‌های 940 تا 986 گرفته شده است.
ا یده اصلی ایجاد سیستم ارتباطی یکپارچه بین وسایل الکترونیکی با یک استاندارد کلی در سال ۱۹۹۴ توسط شركت موبایل اریکسون ارائه شد. جالب است بدانید ریاست این پروژه انقلابی را زنی ایرانی به نام ماریا خورسند بر عهده داشت. ماریا خورسند، یكی از مدیران مشهور صنعت آی تی جهان است.
ماریا خورسند در زمان مدیریت خود در شركت اریكسون سوئد، مدیریت این پروژه را به عهده گرفت و به او لقب مادر معنوی تكنولوژی بلوتوث داده شد

يكي از جالب ترين نكات درباره اين تکنولوژی روشي است كه وسايل مجهز به سخت افزار های بلوتوث به طور خودكار و هوشمند يكديگر را تشخيص مي دهند ، به تبادل اطلاعات می پردازند و داده ها را به وسیله نرم افزار مدیریت ارسال BLUETOOTH شما يا بدون دخالت شما منتقل می کند.

به صورت کلی در خصوصيات ارسال بلوتوث يك ارتباط راديويي با برد كوتاه تعريف شده است. این برد در حالت عادی 10 متر میباشد.
اين استاندارد هم چنين يك برد متوسط ارسال بلوتوث 100 متري را نیز تعريف كرده است ، اما کمتر به كار مي رود ، چون به توان وهزينه بيشتري احتیاج دارد.
هر وسيله ای که تکنولوژی بلوتوث را دارا است حاوي يك سخت افزار فرستنده / گيرنده مربعي 4 سانتيمتري است كه در باند فركانس راديويي ISM يا صنعتي ، علمي ، پزشكي کار مي كند.

طراحان اين فركانس ارسال را بدين جهت انتخاب كردند كه در سراسر جهان به رايگان و سهولت در دسترس است و محدوديتهاي داشتن مجوز را ندارد .

بلوتوث از لحاظ نظري امکان ایجاد پهناي باند يك مگابايت در ثانيه را دارد ، كه معادل سرعتي نزديك به 723 كيلوبيت در ثانيه است.
اين سرعت گرچه خيلي بالا نيست ، اما براي انتقال داده ها بين وسايل خانگی و دسترسي به اينترنت كافي است.

بلوتوث يك زبان مشترك بين وسايل مختلف مي سازد كه به آنها امكان مي دهد كه به آساني با هم ارتباط برقرار كنند و بهم وصل شوند.


برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید  نام: bloot3.jpg مشاهده: 56 حجم: 8.0 کیلو بایت


نمی خوام زیاد وارد بحث تخصصی نحوه شکل گیری و انواع نسخه های آن و میزان امنیت آن شوم چون در این مقاله هدف دیگه ای دارم و آن چیزی نیست بجز نحوه استفاده از این تکنولوژی در کشور خودمون و عدم استفاده صحیح از آن و مقدمه بالا پیش درآمدی بود از نکات فنی در خصوص بلوتوث و تاریخچه و کاربردهای آن.

در کشور ما خودتون بهتر میدونید که بیش از 80 درصد مورد استفاده بلوتوث معطوف شده به ارسال عکس و موزیک و کلیپ بین دیوایسها .حالا محتویات این عکسها و کلیپها چی هستند بماند.

چند وقت پیش رفته بودم پیش استاد یکی از دروس عمومی تویه دانشگاه قدیمیم . روی گوشیم لانچر SPB SHELL نصب بود و استاد از این لانچر خوشش اومد و ازمن خواست که بقول خودش برنامشو براش ببرم تا رویه گوشیش نصب کنم. گفتم استاد همین الان همراهم هست لطفا بلوتوث موبایلتونو روشن کنید. چنان با تعجب بهم نگاه کرد که انگار میخوام با گوشیم آب طالبی براش درست کنم. گرفتین که. استاد فکر میکرد بلوتوث فقط برای انتقال عکس و فیلمه (استاد دانشگاه ست داریم ما).

تویه مترو یا استادیوم کافیه یه سرچ کنید. آدم از اسامی انتخاب شده گوشیها گاهی اوقات چنان خجالت میکشه که نگو و نپرس. حالا اگر ارسال فایل یکی از این اسامی نگو و نپرس را آدم اکسپت کنه دیگه خودتون پی ببرید چی قراره بیاد.

از بد روزگار چنان اسم بلوتوث تو جامعه بد در رفته که وقتی به یکی میگی بلوتوثتو روشن کن اطرافیانت فکر میکنن الان دارید مواد مخدر رد و بدل میکنید.

طرح تبلت دانش آموزی رو که یادتونه
(مقاله ای در همینخصوص چندی پیش نوشتم که در آن اشاره شده از سال بعد دانش آموزان باید بجای کیف و کتاب با خود تبلت حمل کنند). یکی از مولفه های مهم آموزش وپرورش در ورود این ابزار به کلاسهای درسی استفاده از گجتی هست که فاقد بلوتوث باشه. یعنی بجای اینکه بیایم فرهنگ صحیح استفاده از این ابزار رو از پایه به بچه های دبستانی یاد بدیم از همین الان داریم بهشون میگیم بلوتوث ابزاریست بسیار بد که فقط جهت استفاده خلاف کاربرد دارد.

همونطور که تو مقاله ایمیل بهتر است یا ثروت
 به عدم استفاده صحیح از اس ام اس اشاره کرده بودم اینجا هم در استفاده صحیح از این تکنولوژی یه جورایی داریم به بیراهه میریم.

پدر بزرگم برای خودش یه گوشی دست دوم از فک و فامیل با خط ایرانسل گرفته که هر وقت بیرون میره بچه هاش نگرانش نشن و از حالش خبر دار بشن. هر وقت میرم خونشون انگار وزیر مخابراتو گیر آورده باید بشینم یکی یکی اس ام اس هاشو براش بخونم و توضیح بدم. یه روز میخوام برم دفتر ایرانسل بهشون بگم یا برای پدر بزرگ من دیگه اس ام اس نفرستن یا اگر میفرستن لطف کنن خودشون برن براش توضیح بدن با این طرح های جور واجورشون که خودم باید 6 ساعت فکر کنم این طرحشون با اون طرحشون چه فرقی داره تا بعد بتونم برای پدر بزرگم توضیح بدم. 

کاری نداریم یه بار موبایلشو چک کردم یه چیزایی از تو موبایلش در آوردم که نگو و نپرس.
شاخ درآورده بودم . خلاصه کاشف بعمل اومد که صبحها که میره پارک هر پیغام دریافت فایلی که توسط بلوتوث از سوی جوانان رشید اما بیکار این مملکت برای اطرافیان ارسال میشه رو با یه YES ناقابل پاسخ میده دلیلش هم این بود که دختر دائیم گوشیه اسبقشو که میخواسته بندازه دور داده به پدربزرگم و احتمالا بلد نبوده قبلش اسم دیوایس رو که به اسم خودش گذاشته بود تغییر بده و ...

بخش اعظم وقت نسل جدید در تکنولوژیهای آی تی مثل استفاده از اینترنت و اس ام اس و بلوتوث و ....... نمی دونم بگم داره تلف میشه یا داره بروز میشه.

همین پسر خاله من که معرف حضورتون هست. امروز بهم زنگ زده میگه این ویندوز عجب قابلیتهایی داره ها میگم چطور مگه؟ میگه هیچی دیشب بابام سرزده در اتاقمو باز کرده یه ساعت بالای سر من وایساده میگه میخوام ببینم تو با این کامپیوترت چه غلطی میکنی که تا نصف شب دل ازش نمیکنی. اونوقت منم مجبور شدم یکساعت تمام هلپ ویندوز و بخونم. یعنی این آدم یه ساعت نمی تونست یه استفاده مفید دیگه از این کامپیوترش ببرها. وقتی میشینه پای کامپیوتر فیلمیه واسه خودش
مثل این شوفر اتوبوسا یه فلاسک چایی میزاره پایین میز کامپیوتر، همینطور که نگاش به مانیتوره خم میشه میارش بالا … انگار قراره ماشین از جلو بیاد.

حالا تصور کنید نسل بعدی قراره از کلاس اول دبستان (طبق طرح تبلت دانش آموزی آموزش و پرورش ) تبلت به دست بشه. خواهر 9 سالمو که یادتونه. یه شب اومدم بشینم پشت میز کامپیوتر دیدم یه کاغذ چسبونده روی مونیتور روش نوشته بود هر وقت زلزله اومد نوشته پشت مانیتورتو بخون. از رو صندلیم بلند شدم ببینم پشت مانیتورم چه خبره. دیدم یه کاغذ دیگه چسبونده پشت مانیتور روش نوشته: خره گفتم هر وقت زلزله اومد بخون . اینا رو که بنظرتون تو مدرسه یاد نگرفته که. حتما بازم دارید میگید عجب آدم مثبت اندیشیه.

بابام دیشب اومده بالا سرم یه تیکه از ملودی یه آهنگو با دهنش میزنه میگه میتونی از تو اینترنت پیداش کنی نه جون من پیداش میکنی؟! یعنی مثل مهران مدیری دنبال یه دوربین میگشتم که زل بزنم توش. بعد از اتاقم که داره میره بیرون میگه پیداش کردی واسم بلوتوث کن.

در مورد فک و فامیلمون و استفاده از تکنولوژیشون دیگه چیزی نگم بهتره. فقط همینقدر بگم دو هفته پیش که وسط چله تابستون نصف شب تهران بارون اومد و آسمون رعد و برق میزد مادرم اومده منو بیدار میکنه میگه برو از تو تراس لباسها رو جمع کن خیس نشن. میگم آخه چهار تا تیکه لباس چیه که منو بیدار میکنی میگه دیشب اخبار گفت تو کرمان رعد و برق زده یه نفر رو کشته من میترسم تو برو . یعنی گاهی فکر میکنم نکنه منو از تو زنبیل تویه رودخونه گرفتن آوردن خونه.


میگن خدا هر کی رو دوست داره بیشتر امتحان میکنه ... اینطوری که من حساب میکنم خدا عاشقمه..!
خدایا وقت کردی بی زحمت مسیر زندگی ما رو بررسی مجدد کن!
قسمت آسفالتش افتاده رو دهن من. 
جدیدا اونقدر بد شانس شدم که میترسم حتی اگر هندونه هم بخورم باید پای لرزش بشینم وای به حال خربزه.

بگذریم ...با ورود تکنولوژی به زندگی روزمره ما کم با زبون فارسی خودمون مشکل داشتیم این فینگلیش هم اومد شد قوز بالا قوز یعنی وقتی یکی اس ام اس میده میزنه BAGHALI نمیدونم باید بخونیم بقالی یا بخونیم باقالی یا بخونیم بغلی. 

يارو تو فییس بوکش نوشته:
من ديكته اين كلمه رو بلد نيستم يكي كمكم كنه
غبراق ، غبراغ ، قبراق ، قبراغ . . . ؟؟

بعد يكي زيرش كامنت گذاشته
“ ghebragh “ 
حرکتو داشتین که. جهت اطلاعتون باید بگم در زبان شیرین فارسی :

شیشه رو نمی‌شه غلط نوشت
«دوغ» رو می‌شه ۱ جور غلط نوشت
«غلط» رو می‌شه ۳ جور غلط نوشت
«دست» رو می‌شه ۵ جور غلط نوشت
«اینترنت» رو می‌شه ۷ جور غلط نوشت
«سزاوار» رو می‌شه ۱۱ جور غلط نوشت
«زلزله» رو می‌شه ۱۵ جور غلط نوشت
«ستیز» رو می‌شه ۲۳ جور غلط نوشت
«احتذار» رو می‌شه ۳۱ جور غلط نوشت
«استحقاق» رو می‌شه ۹۵ جور غلط نوشت


... و «اهتزاز» رو می‌شه ۱۲۷ جور غلط نوشت.....!

بازم بگم یا کافیه
واقعا چطور شد که ما تونستیم دیکته یاد بگیریم..؟!؟ تازه ما پنج شنبه ها هم میرفتیم مدرسه ...........  خیل خوب بابا میدونم تکراریه.


در مجموع دوستان خوب من بلوتوث - اینترنت - فیس فوک - اپل - سامسونگ - سونی و .....   اومدن تا در خدمت ما باشند نه بلایی باشند در زندگی مردم. از این تکنولوژیها اگر درست استفاده کنید دنیای زیبایی خواهیم داشت. مخترع دینامیت آنرا اختراع کرد تا بشر بتواند به لطف آن به اعماق معادن و زمین دست پیدا کند باور کنید حتی فکرش را هم نمی کرد یه روزی یکنفر با عملیات انتحاری بخواد .........   گرفتید که!!!!!

شاد و پیروز و سربلند باشید

۱۳۹۲/۹/۲۱ عصر ۰۱:۵۰
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : پرشیا, بانو, سرهنگ آلن فاکنر, BATMAN, اسپونز, شیخ حسن جوری, زرد ابری, واتسون
ارسال پاسخ 


پیام در این موضوع
RE: ایمیل بهتر است یا ثروت !!!!! - برو بیکر - ۱۳۹۲/۹/۲۱ عصر ۰۱:۵۰