[-]
جعبه پيام
» <سروان رنو> نگاهی به فیلم نشانی از شر ( اورسن ولز ) ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=46&pid=4539
» <رابرت> متأسفانه "علی‌اصغر رضایی‌نیک" صداپیشه مکمل‌گو بر اثر سکته قلبی درگذشت. نمونه مصاحبه و خاطراتش: https://www.aparat.com/v/tTSqn
» <سروان رنو> مانند بهار و نوروز , سالی نو را به امید بهتر شدن و شکوفا شدن آغاز می کنیم [تصویر: do.php?imgf=org-685bcf6ba2581.png]
» <mr.anderson> سال نو همه هم کافه ای های عزیز مبارک! سال خوب و خرمی داشته باشید!
» <rahgozar_bineshan> سالی پر از شادکامی و تن درستی و شادی را برای همه دوستان آرزومندم!
» <BATMAN> به نظرم شرورترین شخصیت انیمیشنی دیزنی اسکاره/ چه پوستر جذابی! https://s8.uupload.ir/files/scar_vrvb.jpg
» <جیمز باند> من هم از طرف خودم و سایر همکاران در MI6 نوروز و سال نو را به همه دوستان خوش ذوق کافه شاد باش میگم.
» <ریچارد> سلا دوستان.گوینده بازیگراورسولاکوربیرودرسریال سرقت پول کیست
» <ترنچ موزر> درود بر دوستان گرامی کافه کلاسیک ، فرا رسیدن بهار و سال جدید را به همه شما سروران شادباش میگم و آرزوی موفقیت را در کار و زندگی برایتان دارم
» <دون دیه‌گو دلاوگا> در سال گذشته بنده کم‌کار بودم در کافه، ولی از پُست‌های دوستان خصوصاً جناب رابرت و کوئیک و "Dude" بسیار بهره بردم. تشکر و بیش باد!
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استودیوهای فیلم سازی
نویسنده پیام
اسکارلت اُهارا آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 47
تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۰/۵/۱۵
اعتبار: 30


تشکرها : 1867
( 609 تشکر در 35 ارسال )
شماره ارسال: #9
چينه چيتا

اين استوديوي كلاسيك اروپايي به دستور موسوليني ساخته شد

موسولینی می خواست چینه چیتا در مقابل هالیوود قد علم كند. البته اين استوديو نتوانست خواسته هاي فاشيسم را برآورده كند و حتي برخي از كارگردانان دگر انديش ايتاليانيز از دل همين استوديو بيرون آمدند. چینه چیتا در سال 1937 توسط موسوليني افتتاح شد. طرح و برنامه و نقشه ي آن توسط فردي به نام لوييجي فِرِدي ريخته شد. فِرِدي زمان زيادي به مطالعه هاليوود و سينماي آمريكا پرداخت تا بتواند يك استوديوي مدرن پايه ريزي كند. آغاز به كار اين استوديو و پيروي از فرمول هاي ژانري و قواعد روايي هاليوودي، سينماي ايتاليا را پر رونق ساخت. وجود حساسيت هاي شديد فاشيسم روي جزئيات پيش پا افتاده، باعث شده بود كه مسيري را كه فيلم ها طي مي كنند ازديد دولت پنهان بماند و فيلم ها برخلاف خواست و آرمان هاي فاشيسم باشد.

چینه چیتا در جنگ دوم جهانی بمباران شد. اما بعد از جنگ، تجهیزات آن نوسازی و بازسازی شد.

پس از سقوط فاشيسم كارگردانان با تجربه ي چينه چيتا از جمله: چزاره زاوتيني، ويتوريو دسيكا آلبرتو لانوآدا، روبرتو روسيليني، ميكل آنجلو آنتونيونيني،‌ جوزپه دسانتيس و لوچينو ويسكونتي شروع به ساختن فيلم هاي متفاوت در كوچه و خيابان كردند. در دهه 1950 چینه چیتا پس از بهبود وضعيت اقتصادي جان تازه اي گرفت و مورد توجه فيلم سازان آمريكايي قرار گرفت. فيلم سازان زيادي براي فرار از پرداخت ماليات به چینه چیتا روي آوردند و فيلم هاي تاريخي حماسي از جمله: به هور (1959)، ال سيد (1961)، سودوم و گومورا (1962) و كلئو پاترا (1963) در اين استوديو ساخته شدند.

استوديو رم باستان

استوديوي چينه چيتا در 2 دهه 50 و 60 ميلادي در اوج فعاليت‌هاي هنري خود بود و بسياري از محصولات داخلي و بين‌المللي در لوكيشن‌هاي متنوع آن فيلمبرداري شدند.

ساخت فيلم هاي حماسي در چينه چيتا هم اكنون نيز ادامه دارد كه از جمله اين فيلم ها مي توان به مصائب مسيحِ (2004) مل گيبسون و دار و دسته هاي نيويوركي مارتين اسكورسيزي اشاره كرد.

اسكورسيزي در مورد فيلم دار و دسته هاي نيويوركي مي گويد: " در تمام سال هايي كه به ساخت دار و دسته ها فكر مي كردم، آن را در محيطي در آميخته باهنر ايتاليايي ها تصور مي كردم. خلاقيتي كه با فيلم هاي ايتاليايي كه از كودكي در نيويورك مي ديدم، از وجودش آگاه شدم. "

يكي ديگر از كارداناني كه چينه چيتا را تبديل به خانه خود كرده بود، فدريكو فليني بود كه بسياري از شاهكارهايش را در اين استوديو ساخت. شاهكارهايي چون: زندگي شيرين، ساتريكون، شهر زنان و مصاحبه. به تازگي سالن معروف استودیوهای فیلم‌سازی چینه چیتا كه به سالن فلینی مشهور بود در آتش سوخت. علت نام گذاري اين سالن به نام فليني، ساخت چند فيلم اين کارگردان مشهور ایتالیایی در این سالن بود.

چینه چیتا بزرگ ترین شهرک سینمایی اروپاست که در حدود 140 استودیوی فیلمبرداری بزرگ دارد. قرار است پارك موضوعي چينه چيتا نيز با هزينه كلاني ساخته شود.

استوديو قرون وسطی فلورانس


سالن تئاتر شماره 10


هر ساله هزاران نفر از پشت صحنه ي فيلم ها در اين استوديو ديدن مي كنند. شركت هاي معتبر زيادي از جمله توشیبا، هیولت پاکارد، امریکن اکسپرس، گوچی، فررو، ايندزيت، موندادوري و ...  برای معرفي محصولات و برگزاري کنفرانس ها، مراسم شام و جلسات خود، استودیو  چينه چيتا را انتخاب كرده اند.

اين هم لينك دانلود بروشور و نقشه هاي استوديو چينه چيتا

بروشور استوديو  2,52 MB

را انتخاب کرده اند

کسانی که آرزوی موفقیت دارند باید سوالات مقدماتی دقیقی بپرسند" ارسطو"
۱۳۹۱/۶/۱۷ عصر ۱۱:۴۲
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Papillon, ژان والژان, کاپیتان اسکای, شرلوك, دزیره, چارلز کین, Classic, جو گیلیس, ناخدا خورشيد, بانو, dered, کنتس پابرهنه, ژنرال, باربوسا
ارسال پاسخ 


پیام در این موضوع
استودیوهای فیلم سازی - سروان رنو - ۱۳۹۰/۶/۱۸, عصر ۰۲:۰۶
RE: استودیوهای فیلم سازی - منصور - ۱۳۹۰/۶/۱۹, صبح ۰۷:۳۴
RE: استودیوهای فیلم سازی - سروان رنو - ۱۳۹۶/۹/۱۵, صبح ۱۱:۴۳
RE: استودیوهای فیلم سازی - Classic - ۱۴۰۰/۱۲/۲۷, عصر ۰۱:۱۰