[-]
جعبه پيام
» <سروان رنو> نگاهی به فیلم نشانی از شر ( اورسن ولز ) ... https://cafeclassic5.ir/showthread.php?t...https://cafeclassic5.ir/showthread.php?tid=46&pid=4539
» <رابرت> متأسفانه "علی‌اصغر رضایی‌نیک" صداپیشه مکمل‌گو بر اثر سکته قلبی درگذشت. نمونه مصاحبه و خاطراتش: https://www.aparat.com/v/tTSqn
» <سروان رنو> مانند بهار و نوروز , سالی نو را به امید بهتر شدن و شکوفا شدن آغاز می کنیم [تصویر: do.php?imgf=org-685bcf6ba2581.png]
» <mr.anderson> سال نو همه هم کافه ای های عزیز مبارک! سال خوب و خرمی داشته باشید!
» <rahgozar_bineshan> سالی پر از شادکامی و تن درستی و شادی را برای همه دوستان آرزومندم!
» <BATMAN> به نظرم شرورترین شخصیت انیمیشنی دیزنی اسکاره/ چه پوستر جذابی! https://s8.uupload.ir/files/scar_vrvb.jpg
» <جیمز باند> من هم از طرف خودم و سایر همکاران در MI6 نوروز و سال نو را به همه دوستان خوش ذوق کافه شاد باش میگم.
» <ریچارد> سلا دوستان.گوینده بازیگراورسولاکوربیرودرسریال سرقت پول کیست
» <ترنچ موزر> درود بر دوستان گرامی کافه کلاسیک ، فرا رسیدن بهار و سال جدید را به همه شما سروران شادباش میگم و آرزوی موفقیت را در کار و زندگی برایتان دارم
» <دون دیه‌گو دلاوگا> در سال گذشته بنده کم‌کار بودم در کافه، ولی از پُست‌های دوستان خصوصاً جناب رابرت و کوئیک و "Dude" بسیار بهره بردم. تشکر و بیش باد!
Refresh پيام :


ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاریخ جنگ های جهانی ...
نویسنده پیام
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #1
Lightbulb تاریخ جنگ های جهانی ...

تاریخ برای من همیشه از دروس شیرین دوران تحصیل بود و بزرگی هم گفته : هر کس تاریخ را درست نخواند ، مجبور به تکرار آن خواهد بود. 

با توجه به هماهنگی که با برخی از دوستان تاریخ شناس انجام دادیم  و ابراز تمایل مقام ولایت کافه (قدس السره ) به شروع بحث در این باره ، در این تاپیک ( جستار ) به بررسی جنگ های کلاسیک و مهم تاریخ جهان خواهیم پرداخت و سعی خواهیم کرد که بدون توجه و تمرکز بر حواشی این جنگ ها ، صرفا به ابعاد فنی - تاریخی و نظامی این جنگ ها از جنبه علمی بپردازیم. دامنه بحث ما از جنگ هابیل و قابیل تا جنگ جهانی دوم ( مادر تمام جنگ ها ) را در بر می گیرد.


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۸۹/۸/۲۴ صبح ۱۲:۲۶
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : edi, ژان والژان, رزا, دشمن مردم, الیشا, اسکارلت اُهارا, dered, واتسون, اشپیلمن
هری لایم آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 473
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۵/۱۸
اعتبار: 35


تشکرها : 278
( 4292 تشکر در 113 ارسال )
شماره ارسال: #2
RE: تاریخ جنگ های کلاسیک

راینهارد هایدریش ( معروف به هایدریش دژخیم ) فرمانده نظامی چکسلواکی و فرد شماره دوی اس اس که در قساوت توام با خونسردی گوی سبقت را از هیملر ربوده بود  , در 1942 توسط پارتیزان های چک ترور شد . او مدتی نیز فرمانده  اس.د  بود . به دنبال این واقعه  روستای لیندسه  در آن حوالی محاصره و با خاک یکسان شد و ساکنان آن قتل عام شدند . این روستا به فرمان مستقیم آدولف هیتلر از روی زمین محو گردید .

هایدریش  آنچنان به شغل خود ( کشتار انسان ) عشق می ورزید که هیملر از او بیم داشت .

از روی این واقعه بلافاصله در 1943 برتولد برشت نمایشنامه نویس آلمانی که به آمریکا گریخته بود  , فیلمنامه ای نوشت که همان سال توسط فریتز لانگ  به فیلم تبدیل شد :  جلادان نیز می میرند !

 



فایل های ضمیمه بند انگشتی
   
۱۳۸۹/۸/۲۴ صبح ۰۱:۰۸
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رزا, رامین_جلیلوند, الیشا, dered, واتسون, اشپیلمن, پطرکبیر
ساب زیرو آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 34
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۷/۲۶
اعتبار: 3


تشکرها : 24
( 238 تشکر در 29 ارسال )
شماره ارسال: #3
RE: تاریخ جنگ های کلاسیک

با درود

از سروان رنوی عزیز متشکر م

بدون شک در نبردها ، چه نبردهای امروزی و چه جنگهای ازمنه قدیم ، یکی از مهمترین عوامل کسب پیروزی ، توانمندی طرفین در زمینه موارد اقتصادی بوده است.

عملیات برنهارد ، یکی از اولین نبردهای سیستماتیک اقتصادی بود که با دقت و وسواس متمایز آلمانها ، به مرحله اجرا گذاشته شد.

عملیات برنهارد

نویسنده : مهندس یاشا محمدی رفیع

عملیات برنهارد

طی جنگ دوم جهانی ، آلمانها از تسلیحات و تمهیدات مختلفی برای ضربه زدن به دول متفق بهره بردند ، علاوه بر تسلیحات و راهکارهای نظامی ، در بسیاری از مواقع روشهای غیرنظامی نیز مورد توجه سران و راهبران نازی قرار داشت.

عملیات برنهارد یکی از روش غیرنظامی بود که آلمانها برای ضربه زدن به انگلستان ، آن را به مرحله اجرا گذاشتند.ایده اولیه این عملیات توسط سرگرد اس اس نایوکس مطرح گردید سر فرماندهی واحدهای اس اس هاینریش هیملر از این طرح استقبال کرده و آن را به تصویب رسانید و در نهایت اجرای این عملیات بر عهده  سرگرد اس اس برنهارد کروگر (BERNHARD KRUGER) گذاشته شد.

برنهارد کروگر

در کل هدف از اجرای عملیات سری برنهارد ، نامتوازن ساختن اقتصاد انگلستان از طریق وارد ساختن اسکناسهای جعلی به جریان معاملات روزمره بود.

در آن زمان انگلستان از اسکناسهای 5 ، 10 ، 20 ، 50 ، 100 ، 500 و 1000 پوندی در جریان معاملات بهره می برد ، یک قسمت از عملیات برنهارد وارد کردن حجم عظیمی از اسکناسهای جعلی 50 پوندی به ساختار پولی انگلستان بود.

برای اجرای این عملیات تیمی مرکب از 142 جاعل حرفه ایی در کنار هم گرد آمده و به کار تهیه اسکناسهای تقلبی مشغول شدند.

سرگرد اس اس کروگر قصد داشت که کپی هایی دقیقا معادل اصل از اسکناسهای انگلیسی به دست آورد به همین دلیل در ابتدا کاغذ اسکناسهای انگلیسی دقیقا معادل سازی شد که البته این کار یک شاهکار هنری و علمی در دنیای جعل محسوب می گردد ، طرح زمینه ، رنگ و جنس  کاغذ اسکناسهای تقلبی به شکل حیرت انگیزی با معادلهای انگلیسی همسان و همگون بود.

امضاء و تاریخ های نشر نیز  جعل شدند اما پیچیده ترین فاز عملیات برنهارد ایجاد شماره سریالهای معتبر برای این اسکناسهای تقلبی بود. به دلیل پافشاری سرگرد کروگر برای جعل نسخه ای کاملا قابل قبول ، یک تیم از متخصصین کشف رمز آلمانی طی کاری فشرده و بغرنج موفق شدند که الگوریتم تولید شماره سریالهای اسکناسهای انگلستان را  کشف رمز نمایند.

در نهایت کار چاپ اسکناسهای تقلبی آغاز گردید و 350 سری صد هزارتایی اسکناس تقلبی به ارزش 134,610,810 پوند تهیه شد.

بسیاری از جاعلان حرفه ای هنوز هم از اسکناسهای جعلی برنهارد به عنوان شاهکاری بی رقیب یاد می کنند ، عملا از لحاظ ظاهری تشخیص نمونه جعلی و اصل از یکدیگر بسیار مشکل و یا حتی کاری ناممکن بود.

برای طبیعی تر شدن ظاهر اسکناسها ، آنها را دریک مسیر بسته مورد استفاده قرار دادند ، یعنی شخصی آن را گرفته تا کرده و در جیب خود می گذاشت سپس دوباره آن را به شخص دیگری داده و .. . درپایان ظاهر اسکناسها نیز همانند اسکناسهای کارکرده و معمول درآمد ، در یک قضاوت منصفانه میتوان گفت که سرگرد کروگر ، وظیفه خود را بسیار دقیق ، حساب شده و شایسته تقدیر به انجام رسانید.

برای اطمینان از کیفیت اسکناسهای جعلی ، بعضی از آنها در کشورهای بیطرفی نظیر سوئیس (کشور بانکها) مورد استفاده قرار گرفتند در پایان این مرحله مشخص گردید که کار بی عیب و نقص انجام شده است زیرا حتی یک مورد از این اسکناسهای جعلی نیز شناسایی نشد.یک چنین نتیجه درخشانی باعث شد که مجوز توزیع این اسکناسها توسط پیشوای نازی صادر گردد.

در ابتدا تصمیم بر این بود که این اسکناسها را توسط هواپیما ، بر روی نقاط شهری پرازدحام فرو ریزند اما در این حالت ممکن بود بسیاری از اسکناسها در نقاط غیر قابل دسترس فرود آمده و از بین روند ، همچنین در این حالت به راحتی عملیات برنهارد مشخص می شد از این رو تصمیم بر این شد که اسکناسهای را به فرم کاملا قانونی و رسمی مورد استفاده قرار دهند . از اواخر سال 1943 بود که توزیع این اسکناسها آغاز گردید ، ماهی یک میلیون پوند پول تقلبی به سیستم اقتصادی انگلستان تزریق می گردید ، آلمانها حتی حقوق جاسوسان انگلیسی خود را با این اسکناسها پرداخت می کردند!

یکی از جاسوسان انگلیسی آلمانها ، به نام الیزا بزنا که با نام رمز سیسرو برای دستگاه اطلاعاتی آلمان به جمع آوری اطلاعات مشغول بود ، در پایان جنگ زمانی که متوجه شد تمام پس اندازش پوندهای تقلبی است به دولت آلمان شکایت کرد و خواستار دریافت دستمزدش (پوند واقعی) شد که البته شکایت او به جایی نرسید.!

اما سیستم بانکی انگلیس در حین جنگ متوجه این عملیات گردید ، زمانی که حسابرسان مشغول بررسی ذخایر اسکناس بانکها بودند به حجمی از اسکناس برخورد کردند که بی سابقه بود و همین امر باعث شد که آنها با یک بررسی طولانی و همه جانبه متوجه ورود گسترده اسکناس جعلی به سیستم بانکی انگلستان شوند.اما مقابله با این اسکناسها کاری بسیار زمانبر ، صعب و پرهزینه بود ، جالب است بدانید که بعضی از این اسکناسها تا سال 1959 هنوز بدون هیچ شک آفرینی و ردپایی مورد استفاده قرار می گرفتند.در نهایت کار به جایی رسید که بانک مرکزی انگلستان در معاملات رسمی فقط اسکناسهای 5 پوندی را به رسمیت می شناخت !!!

در ادامه تصاویری از اسکناسهای جعلی ده و بیست پوندی تهیه شده در عملیات برنهارد را مشاهده می نمایید:

ده پوندی جعلی عملیات برنهارد


عملیات برنهارد بیست پوندی

در واقع عملیات برنهارد نقطه عطفی در جنگهای غیر نظامی بود ، شاید در دنیای امروز ما بیش از آنکه شاهد در گیریهای نظامی باشیم شاهد نبردهای غیر نظامی هستیم ، نبرد فرهنگی ، نبرد اقتصادی ، نبرد علمی و ...  این موارد نشان دهنده این است که سران نظامی بایستی در کنار دیدگاههای نظامی اطلاعات کاملی نیز از اقتصاد ، فرهنگ و ... داشته باشند و این امر میسر نیست مگر از طریق مطالعه ، برگزاری کلاس و سمینار ( البته منظورم سمیناهار نیست !) و ... . باید دقت کرد بعضی از کشورهای در این نبردها غیر نظامی بیش از کشورهای میلیتار به ما صدمه می زنند  به عنوان مثال چرا باید در کشور ما پوشاک کشورهای همسایه به قیمتی زیر پوشاک ایرانی توزیع شود ، این نوعی حمله اقتصادی است که یا توان درک آن را نداریم و یا توان مقابله با آن را ، چرا باید حتی اسباب بازیهای ساده پلاستیکی را نیز از کشورهای دیگر وارد کنیم ، آیا زیاده خواهی یک یا چند شخص با نفوذ باید باعث شود که هزاران فرصت شغلی در کشور از میان رفته و سنگرهای اقتصادی کشور یکی پس از دیگری از میان روند.

بله دنیای امروز ، دنیایی پیچیده و بی رحم است و ما با اتکاء به پروردگار مهربان و توان و همت خویش بایستی با دقت و وسواس مسیری مطمئن و مناسب را برای پیشرفت همه جانبه خود انتخاب نماییم.



رستگاری شما در گرو خرد شماست به هیچ امر دیگری وابسته نیست
۱۳۸۹/۸/۲۴ صبح ۰۱:۱۰
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : edi, رزا, الیشا, Papillon, dered, Schindler, هانري لانگوآ, واتسون, اشپیلمن, پطرکبیر
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #4
RE: تاریخ جنگ های کلاسیک

سالها پیش تلویزیون یک سریال سه چهار قسمتی گذاشت ( شاید هم فیلم بود که اینا چند قسمتی اش کرده بودن idont) اسمش نبرد مسکو بود. یک تیتراژ خبری زیبا داشت که در ابتدای هر قسمت پخش می شد. البته چون 15 سال پیش بود و فقط یک بار دیدم درست یادم نیست اما به این مضمون بود:

...چندم فلان تاریخ ، سران کشورهای اروپا در مونیخ گرد هم آمده اند تا در مورد تجاوز آلمان به چکسلواکی مشورت کنند. هیتلر می گوید که خواهان صلح است و اگر چکسلواکی به آلمان داده شود ما دیگر هیچ ادعای ارضی نخواهیم داشت. چمبرلین در لندن با کاغذی که مهر صلح بر آن نقش بسته ، : " این آقا به من قول داده که آلمان طالب صلح است " ... اروپا نفس راحتی می کشد .... آرامش قبل از طوفان... یکم سپتامبر1939 ؛ ارتش آلمان  حمله برق آسا به  لهستان را آغاز می کند و در عرض چند روز به پایتخت آن ورشو می رسد. انگلیس و فرانسه بلافاصله به آلمان اعلام جنگ می کنند اما قبل از آنکه کاری از پیش ببرند ، آلمان به سرعت دانمارک ، هلند ، بلژیک ، لوکزامبورگ و  نروژ را اشغال می کند. در  فلان تاریخ ، نیروهای ژنرال گوداریان ، شکافی به عمق 50 کیلومتر در خطوط متفقین ایجاد می کنند. ارتباط 70 لشکر فرانسوی با 50 لشکر انگلیسی قطع می شود ... 22 ژوئن 1940 ... نیروهایی آلمانی وارد پاریس می شوند ...

کسی این فیلم رو در اختیار نداره ؟ یا اینکه تیزرش رو ؟

پس نوشت: دوست عزیز سام اسپید اطلاع دادن که اینجا در مورد این فیلم لینکی معرفی کردن . البته من متن فارسی ای که گفته می شد مد نظرم بود. ظاهرا فیلم محصول مشترک آلمان - شوروی بود. به امید اینکه یک روز فیلمی خوب مانند این با همکاری ایران- عراق  هم ساخته بشه چون هیچ فیلم بدردبخور جنگی من هنوز از جنگ خودمون ندیدم . معمولا وقتی دو طرف جنگ برای ساختن یک فیلم با هم همکاری می کنن فیلم واقعی تر و بیطرفانه تر ساخته میشه.


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۸۹/۸/۲۶ صبح ۱۲:۴۴
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Classic, Kassandra, سم اسپید, رزا, الیشا, Papillon, dered, واتسون, اشپیلمن, پطرکبیر
هری لایم آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 473
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۵/۱۸
اعتبار: 35


تشکرها : 278
( 4292 تشکر در 113 ارسال )
شماره ارسال: #5
RE: تاریخ جنگ های کلاسیک

نبرد مسکو یه فیلم طولانی بود رنوجان . این فیلم رو در سینما عصرجدید دیدم حدود 64 65 .

خیلی کشدار و بیخود بود . من که عاشق فیلمای جنگی بودم هم کسل میشدم چون حدود 2 ساعت و خورده ای فقط باید تانک و توپ انفجار تماشا میکردیم و هیچ فراز و نشیبی وجود نداشت . اصلا شخصیتی در فیلم نبود که بهش پرداخته شه .

یه فیلم کاملا تبلیغاتی بود و خیلی متظاهرانه و غیر قابل باور ساخته شده بود . البته در این فیلم سیاهی لشکر های بیشماری ایفای نقش میکردن و تعداد زیادی ادوات جنگی استفاده شده بود اما حاصل کار چنگی به دل نمی زد .

۱۳۸۹/۸/۲۶ صبح ۱۱:۲۱
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : سروان رنو, رزا, Papillon, dered, واتسون, اشپیلمن, پطرکبیر
سم اسپید آفلاین
پیشکسوت
*

ارسال ها: 485
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱/۸
اعتبار: 52


تشکرها : 2700
( 5519 تشکر در 315 ارسال )
شماره ارسال: #6
RE: تاریخ جنگ های کلاسیک

(۱۳۸۹/۸/۲۶ صبح ۱۲:۴۴)سروان رنو نوشته شده:  

ظاهرا فیلم محصول مشترک آلمان - شوروی بود. به امید اینکه یک روز فیلمی خوب مانند این با همکاری ایران- عراق  هم ساخته بشه چون هیچ فیلم بدردبخور جنگی من هنوز از جنگ خودمون ندیدم . معمولا وقتی دو طرف جنگ برای ساختن یک فیلم با هم همکاری می کنن فیلم واقعی تر و بیطرفانه تر ساخته میشه.

نبرد مسکو محصول چهار کشور شوروی، چکسلواکی، مجارستان و آلمان شرقی بود و همکاری آنها با هم بدلیل ساختارهای کمونیستی این کشورها بوده است.

به نظر من بهترین فیلم ساخته شده از دوران جنگ پرواز در شب (رسول ملاقلی پور) هستش و تنها کارگردانی که در ایران کارهای منحصر بفرد و فراتر از سینمای ایران در این ژانر ارائه داده فقط و فقط رسول ملاقلی پور هست.


مشکل من با دنیا این است که او همیشه یک گیلاس از من عقب تر است (هامفری بوگارت)
۱۳۸۹/۸/۲۶ عصر ۱۲:۱۶
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : دلشدگان, سروان رنو, Kassandra, رزا, دن ویتو کورلئونه, بهروز, Papillon, dered, اشپیلمن, پطرکبیر
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #7
RE: تاریخ جنگ های کلاسیک

(۱۳۸۹/۸/۲۶ صبح ۱۱:۲۱)هری لایم نوشته شده:  

یه فیلم کاملا تبلیغاتی بود و خیلی متظاهرانه و غیر قابل باور ساخته شده بود . البته در این فیلم سیاهی لشکر های بیشماری ایفای نقش میکردن و تعداد زیادی ادوات جنگی استفاده شده بود اما حاصل کار چنگی به دل نمی زد .

درسته.::ok:  الان که به خاطر میارم می بینم همینطوره که میگی  و این فیلم هیچ شخصیت ماندگاری که به خاطر بماند  نداشت . همه اش  توپ و تانک و  هواپیما بود. حتی خلبان ها و شوفرهای تانک هم در قالب شخصیت نبودن و همه شبیه سیاهی لشکر عمل می کردن. حتی ژنرال های معروف این جنگ هم در حد سربازان عادی تصویر شده بودند و فقط من چهره هیتلر و استالین رو در این فیلم یادم می آد. البته این خصوصیت تمام محصولات بلوک شرق و کمونیستی است که فرد رو جزوی از کل می بینن و اصلا روی شخصیت فردی تمرکز نمی کن. برای همین محصولاتشون  اصلا روح نداره.

یه سکانس که خیلی خوب به یادم مونده اونجایی هست که نیمه شب استالین رو از خواب بیدار می کنن و بهش خبر می دن که آلمان به شوروی حمله کرده. استالین باورش نمی شد و می گفت شاید مرزبانان دیوونه شدن. ما که با آلمان دوست بودیم و مشکلی نداشتیم !! :haha::


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۸۹/۸/۲۸ صبح ۱۲:۲۷
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رزا, Papillon, dered, پطرکبیر
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #8
RE: تاریخ جنگ های کلاسیک

آقا من این فیلم نبرد مسکو رو همون طور که سام اسپید جان گفته بود توی Emule پیدا کردم و قسمت اولش رو هم طی چند روز کاملا دانلود کردم. بدون دوبله که اصلا چیزی مشخص نیست و از ابهت روز اولی که دیدم فاصله داره.  چیزی که مشخصه اینه که آلمانی ها رو خیلی کودن و ضعیف تصویر کردن ، (  آلمانی که 6 سال یک تنه و همزمان با آمریکا ، شوروی ، انگلیس و 36 تا کشور دیگه می جنگید ) اما روس ها رو حسابی باهوش نشون دادن !  تنها نکته مثبت فیلم همون صحنه های جنگی و استفاده از تعداد زیادی ادوات نظامی هست که کلا فیلم رو نیمه مستند کرده.

البته فکر نمی کنم فیلم تا سال 1945 رو در بر بگیره و ظاهرا فقط تا اوایل 1942 و شکست اولیه حمله آلمان به مسکو می پردازه. چون بعدا آلمان در بهار 1942 حمله وسیع جدیدی رو به روسیه و منظقه قفقاز اون  شروع می کنه که حتی تا نزدیکی های ایران جلو میاد اما در استالینگراد به بن بست می خوره. و بعد هم در بهار 1943 حمله سوم رو در کورسک انجام میده که اونهم موفقیت آمیز نیست.  این اتفاقات رو در فیلم ما نمی بینیم و من فکر می کنم تمرکز فیلم بر روی همان حمله اولیه 1941 بوده که تصرف مسکو به شکست می انجامد.



فایل های ضمیمه بند انگشتی
       

رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۸۹/۸/۲۹ عصر ۱۱:۵۰
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رزا, الیشا, Papillon, dered, واتسون, پطرکبیر
Classic آفلاین
صاحب کافه
*********

ارسال ها: 799
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۷
اعتبار: 47


تشکرها : 6825
( 6072 تشکر در 445 ارسال )
شماره ارسال: #9
RE: تاریخ جنگ های کلاسیک

خیر . بخش اعظم نبرد مسکو در تابستان بود.  بارباروسا ( نام رمز طرح حمله به روسیه شوروی ) در اوایل تابستان شروع شد چون آلمانی ها از زمستان وحشتناک روسیه خبر داشتند و قرار بود کار روسیه در کمتر از سه ماه تمام شود ( آلمان ها قبلا ، کار فرانسه قدرتمند را در 40 روز تمام کرده بودند ) با طولانی شدن جنگ و فرا رسیدن پاییز ، سرمای کم سابقه  و زودتر از موعد ، در آن سال  فرا رسید و ماشین جنگی آلمان نازی را پشت دروازه های مسکو متوقف ساخت. تنها مراحل پایانی نبرد مسکو در زمستان بود وگرنه بیشتر مدت نبرد در تابستان و پاییز گذشت. تا آنجایی که من به خاطر دارم این فیلم هم فقط تا این مرحله را نشان می داد چون یکی از آخرین سکانس های آن ، صحنه برخورد هیتلر با ژنرال هایش بود که آنها را به دلیل عدم موفقیت در تسخیر به موقع پایتخت روسیه عزل می کرد. در این زمنیه من کتاب ظهور و سقوط رایش سوم را به دوستان توصیه می کنم.

...


اینهمه کافه توی دنیا هست , اونوقت شما درست اومدین به کافه ی ما
۱۳۸۹/۸/۳۰ عصر ۰۱:۴۹
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رزا, الیشا, Papillon, dered, واتسون, پطرکبیر
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #10
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

الان چند روزه در حال دانلود چهار قسمت نبرد مسکو از Emule ( حفظ الله سِروِره) هستم. قسمت اول و دومش رو دیشب پشت سر هم دیدم. با اینکه تبلیغاتی ساخته شده اما چون خبری از جلوه های مسخره کامپیوتری و حال بهم زن امروزی نیست و همه جنگ افزارها و انفجارها واقعی و طبیعی است صحنه های نبردش بعضا کم نظیره . به شدت هر چه تمام ( در حد 8 ریشتر ) به دنبال دوبله این مجموعه هستم. اگر کسی سراغ داشت کمک کنه یا حتی فایل صوتی اش رو آپلود کنه ( صدا حجم کمی داره ) ما خودمون صداگذاری می کنیم و به عنوان هدیه یک نسخه با کیفیت  DVD و صدای دوبله فارسی اش  رو بعد از آماده شدن بهش هدیه می دهیم. ثواب داره. [تصویر: pop.gif]


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۸۹/۹/۱۱ عصر ۱۱:۵۱
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رزا, ژان والژان, الیشا, Papillon, dered, واتسون, پطرکبیر
Classic آفلاین
صاحب کافه
*********

ارسال ها: 799
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۷
اعتبار: 47


تشکرها : 6825
( 6072 تشکر در 445 ارسال )
شماره ارسال: #11
RE: تاریخ جنگ های کلاسیک

(۱۳۸۹/۸/۳۰ عصر ۱۰:۱۸)هری لایم نوشته شده:  

 طبق نظر شما حتی محاصره لنینگراد هم جزئ نبرد مسکو محسوب میشه . به نظر شما آیا از لحظه ای که عملیات بارباروسا شروع شد نبرد مسکو هم شروع شد ؟

این یک چیز نسبی است . در اصل ما در تاریخ نبردی به نام نبرد مسکو نداریم. این نامی است که روس ها بر دفاع سرسختانه خویش از پایتخت کشورشان گذاشته اند. اگر بخواهیم فیلم نبرد مسکو را یک ملاک برای این قضیه قرار بدهیم می بینیم که  در سه چهارم فیلم ، نبردها اصلا در نزدیکی مسکو رخ نمی دهد و فقط در یک چهارم پایانی فیلم ، کار به مسکو کشیده می شود. پس بسته به اینکه از چه دیدی به داستان نگاه کنیم ، مقطع نبرد شهر مسکو متفاوت خواهد بود.  از نظر آلمانی ها نبرد مهم همان بارباروسا است که قسمت نهایی آن به نبرد برای فتح مسکو ( پایتخت شوروی ) ختم می شود آنها در سه چهارم ابتدایی این نبرد پیروز میدان هستند اما از نظر روس ها ، نبرد مسکو صرفا به همان حمله نهایی برای گرفتن پایتخت شوروی منحصر می شود و بنابراین شکست های اولیه را نادیده می گیرند و پیروزی نهایی را پررنگ تر می کنند. از نظر من نبرد مسکو چیزی جدای از بارباروسا نیست .


اینهمه کافه توی دنیا هست , اونوقت شما درست اومدین به کافه ی ما
۱۳۸۹/۹/۱۴ صبح ۰۱:۱۱
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رزا, Papillon, dered, واتسون, پطرکبیر
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #12
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

نمی دونم این کانال تازه  عرصه جنگ نرم استکبار ، یعنی من و تو 2 رو دیدین ؟ مستندهای خیلی جالبی می ذاره و برنامه هاش به شدت علمیه .  اتفاقا دوبله حرفه ای ( در حد بی بی سی فارسی ) هم داره . چند روز پیش یه برنامه در مورد موسولینی بود و دیروز هم در مورد ترور نافرجام 20 جولای هیتلر که سرهنگ اشتافنبرگ انجام داد. خیلی از فیلم های آرشیوی که برای اولین بار پخش میشه ( خود برنامه میگه ) و اکثرا هم ترمیم شده هستن در این مستندها دیده میشه. ظاهرا در اواخر جنگ که چرچیل از بمب های پرنده V2 آلمان حسابی کفری شده بوده ، دستور داده بود که انگلستان بمب های شیمیایی به آلمان بزنه . ژنرال های انگلیسی از ترس اقدام متقابل آملان علیه لندن اونو منصرف می کنن. ظاهرا چرچیل اواخر جنگ خیلی عصبانی میشده و دستورات عجولانه زیاد می داده.  روزولت بیچاره (رئیس جمهور آمریکا ) هم اون اواخر حالش خیلی خراب بوده و هفته ای یه سکته ناقص می کرده ! هیتلر هم در حال ترور شدن بوده . ظاهرا فقط این وسط ، استالین بهش خوش می گذشته .


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۸۹/۹/۲۸ عصر ۱۱:۴۱
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : john doe, رزا, ژان والژان, الیشا, Papillon, dered, واتسون, پطرکبیر
Von Werra آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 26
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱۱/۱۴
اعتبار: 3


تشکرها : 53
( 236 تشکر در 17 ارسال )
شماره ارسال: #13
RE: تاریخ جنگ های کلاسیک

(۱۳۸۹/۸/۲۶ صبح ۱۲:۴۴)سروان رنو نوشته شده:  

سالها پیش تلویزیون یک سریال سه چهار قسمتی گذاشت ( شاید هم فیلم بود که اینا چند قسمتی اش کرده بودن idont) اسمش نبرد مسکو بود. یک تیتراژ خبری زیبا داشت که در ابتدای هر قسمت پخش می شد.

کسی این فیلم رو در اختیار نداره ؟ یا اینکه تیزرش رو ؟

یادمه که اولین بار این فیلم رو از ویدئو کلوب گرفتم و دیدم . موسسه رسانه‌های تصویری این فیلم رو در شبکه خانگی توزیع کرده بود . بهترین قسمت فیلم به نظر من ، صحنه‌ای بود که تابلوی کنار جاده رو نشون میداد . روش نوشته شده بود : مسکو 20 کیلومتر . یعنی اوج پیشروی آلمان .cryyy!


دانستن ، مردن است . (جدبرگ در سریال لبه تاریکی)
۱۳۸۹/۱۱/۱۷ صبح ۱۲:۵۰
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : سروان رنو, رزا, Papillon, dered, پطرکبیر
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #14
RE: تاریخ جنگ های کلاسیک

(۱۳۸۹/۱۱/۱۷ صبح ۱۲:۵۰)Von Werra نوشته شده:  

 بهترین قسمت فیلم به نظر من ، صحنه‌ای بود که تابلوی کنار جاده رو نشون میداد . روش نوشته شده بود : مسکو 20 کیلومتر . یعنی اوج پیشروی آلمان .

ایناهاش . روی تابلو نوشته بود مسکو - 25 کیلومتر .  وقتی سربازای پیش قراول ژنرال گودریان به این تابلو می رسیدن ، یکی از اونا از موتورش پایین می پرید  و می گفت : پس  اتوبوس مسکو کی میاد ؟! یادته که گودریان هم می رفت بالای اون برج کلیسا و با دوربین به مسکو نیگاه می کرد ؟ بعدش زیر لب گفت:  این اولین و آخرین باری است که مسکو  را می بینم. narahat . البته خود استالین غزل مسکو رو خونده بود ، چون دستور داده بود که پایتخت رو به بخش اورال که 1000 کیلومتر عقب تر از مسکو بود منتقل کنند. اما  تقدیر و عوامل متفرقه جو را به نفع روسیه برگرداند.


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۸۹/۱۱/۱۷ عصر ۱۰:۴۸
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : ژان والژان, رزا, الیشا, Papillon, dered, واتسون, EDWIN, پطرکبیر
Von Werra آفلاین
مشتری کافه
*

ارسال ها: 26
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۱۱/۱۴
اعتبار: 3


تشکرها : 53
( 236 تشکر در 17 ارسال )
شماره ارسال: #15
RE: تاریخ جنگ های کلاسیک

دقیقاً درسته سروان . مسکو 25 کیلومتر . راستش من با واقعیت تاریخی اشتباه کردم . واقعیت اینه که قوای آلمان در بخش مرکزی ، به 20 کیلومتری مسکو هم رسیدند . در مورد دلایل شکست آلمان در این مرحله ، انشاءالله مفصل خواهم نوشت . اما چیزی که در این مقطع من رو خیلی اذیت می‌کنه ، پایبندی ژاپن به پیمان عدم تعرض با روسیه شوروی بود asabi. عملکرد قوای محور سرشار از اشتباهات کشنده بود .:ccco


دانستن ، مردن است . (جدبرگ در سریال لبه تاریکی)
۱۳۸۹/۱۱/۱۸ صبح ۱۲:۱۸
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : ژان والژان, رزا, Papillon, dered, پطرکبیر
دن ویتو کورلئونه آفلاین
پیشکسوت
*

ارسال ها: 1,074
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۱۰
اعتبار: 53


تشکرها : 1834
( 10943 تشکر در 271 ارسال )
شماره ارسال: #16
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

سلام بر دوستان ! اعم از علاقمندان به قوای متحدین و نیز متفقین !

جنگ دوم جهانی به راست دورانی فاجعه بار برای بشریت بوده و نمی توانم تصور کنم که چیزی موحش تر و در عین حال دردانگیزتر از جنگ وجود داشته باشد ...

هنگام نزول بلایای طبیعی لااقل با این احساس به خود می باورانی که کاری از بشری ساخته نیست اما در دل وحشیگری های جنگ و پیامدهای آن اعم از خود خط مقدم نبرد و یا در پشت جبهه و در دل شهرهایی که ظاهرا از شعله های جنگ دورند اما در واقع شاید در همان حد آسیب های متعدد می بینند ، نقش دخالت بشر و تصمیماتی که عده ای معدود برای خیلی عظیم از انسانها می گیرند و در سرنوشتشان دخل و تصرف می کنند بس عذاب آور و درد انگیز است  ...

من نیز نسبت به این نبرد و کسب اطلاعاتی در مورد آن علاقمندم و همین علاقه موجب به جمع آوری کتابهایی با این موضوع در گذشته شده که برخی از انها از بس قدیمی شده اند رنگ و رویشان به کل تغییر کرده ... به نظرم این ها مهم نیست ... مهم حقایقیست که این اسناد در خود برای همیشه ثبت کرده اند ... زین پس با اجازه دوستان گاهی من هم با اسکن کردن صفحات و تصاویری از این کتاب در کنار دوستان در این جمع صمیمانه حضور خواهم داشت و گوشه ای از لحظات ثبت شده در دل ان جنگ خانمانسوز را با هم مرور خواهیم کرد ... البته پیشاپیش بابت کیفیت تصاویر پوزش می طلبم و اگر با صلاحدید مدیر محترم کافه و دیگر دوستان گذاشتن این تصاویر کم کیفیت مورد قبول واقع نشد آنگاه اقدام به حذف پست ها خواهند فرمود ...

..................................................

نویسندگان جنگی از دل هر جنگ متولد میشوند ... کسانی که با احساس واقعیت های موجود در آنچه که مفهوم واقعی جنگ می باشد در همان دوره و یا پس از آن اقدام به نوشتن می کنند ...

در مورد جنگهای جهانی اول و دوم نویسندگانی از هر ئو جناح وجود داشته اند و با نوشته های انها حتی در دل رمانهایشان می شود به گوشه ای از حس و حال آن دوران پی برد ...

فعلا با معرفی یکی از نویسندگان و شاعران روسی با نام (( کنستانتین سیمونوف ))   (Konstantin Simonov) (1915-1979) آغاز می کنیم که با حضور در خطوط مقدم به عنوان خبرنگار و بعدها با ثبت خاطرات و برداشت هایش از ان جنگ خانمانسوز در سه گانه ارزشمندش آثاری ماندگار را رقم زد :

زنده‌ها و مرده‌ها
مردم سرباز به دنیا نمیایند
آخرین تابستان

که دو کتاب اول به زبان فارسی ترجمه و در مسکو چاپ شده اند و هنوز در کتابفروشی های خاصی از میدان انقلاب قابل دستیابی هستند ... 
بسیاری از آثار وی به عنوان رمان، پایه آثار سینمایی هستند.

مطالعه دو کتاب فوق تجربه ای خاص در نگاه به کتابهای جنگی خواهد بود و بسیاری از فصل های کتاب در عالم واقع در جنگ اتفاق افتاده اند ... زمین گذاشتن این دوکتاب در دورانی که مطالعه می شوند کار چندان راحتی نیست ! و من این مورد را در چند نفر که انها را مطالعه می کرده اند مشاهده کرده ام ...

تا مجالی دیگر ...



فایل های ضمیمه بند انگشتی
   

من با این حرفی که می زنید کاملا مخالفم . ولی حاضرم جانم را بدهم تا شما حق داشته باشید این حرف را بزنید ... ولتر
۱۳۸۹/۱۱/۱۸ عصر ۰۶:۳۵
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : ژان والژان, رامین_جلیلوند, رزا, سم اسپید, الیشا, Papillon, dered, فورست, واتسون, پطرکبیر
سروان رنو آفلاین
پلیس انجمن
******

ارسال ها: 2,255
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۱/۲۶
اعتبار: 84


تشکرها : 11430
( 18963 تشکر در 1592 ارسال )
شماره ارسال: #17
RE: تاریخ جنگ های کلاسیک

(۱۳۸۹/۱۱/۱۸ صبح ۱۲:۱۸)Von Werra نوشته شده:  

 راستش من با واقعیت تاریخی اشتباه کردم . واقعیت اینه که قوای آلمان در بخش مرکزی ، به 20 کیلومتری مسکو هم رسیدند . در مورد دلایل شکست آلمان در این مرحله ، انشاءالله مفصل خواهم نوشت . اما چیزی که در این مقطع من رو خیلی اذیت می‌کنه ، پایبندی ژاپن به پیمان عدم تعرض با روسیه شوروی بود .

البته تناقضی بین واقعیت و اون تابلو نیست. چون در فیلم هم وقتی سربازان به این تابلو می رسن ، بعد از کمی توقف ، حرکت می کنن و دوباره پیشروی می کنن پس احتمالا به 20 یا 15 کیلومتری مسکو هم می رسن.

در مورد ژاپن هم باید گفت که این کشور درست مثل ایتالیا به قول سعدی ( علیه رحمه ) به جای اینکه برای آلمان یار شاطر باشد ، بار خاطر بود و از دو جهت به ضرر آلمان کار کرد:

1- با حمله ناشیانه اش به پرل هاربر باعث ورود آمریکا به جنگ شد .

2- با خودداری از حمله به شرق شوروی باعث شد که استالین قوای مرز شرقی رو فرا بخونه و به جبهه غربی به مصاف آلمان بفرسته.


رویاهای ما زندگی واقعی ما هستند .
۱۳۸۹/۱۱/۱۸ عصر ۰۹:۵۶
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : ژان والژان, اسکورپان شیردل, دن ویتو کورلئونه, رزا, Papillon, dered, واتسون, پطرکبیر
دن ویتو کورلئونه آفلاین
پیشکسوت
*

ارسال ها: 1,074
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۱۰
اعتبار: 53


تشکرها : 1834
( 10943 تشکر در 271 ارسال )
شماره ارسال: #18
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

(۱۳۸۹/۱۱/۱۸ عصر ۰۹:۵۶)سروان رنو نوشته شده:  

(۱۳۸۹/۱۱/۱۸ صبح ۱۲:۱۸)Von Werra نوشته شده:  

 راستش من با واقعیت تاریخی اشتباه کردم . واقعیت اینه که قوای آلمان در بخش مرکزی ، به 20 کیلومتری مسکو هم رسیدند . در مورد دلایل شکست آلمان در این مرحله ، انشاءالله مفصل خواهم نوشت . اما چیزی که در این مقطع من رو خیلی اذیت می‌کنه ، پایبندی ژاپن به پیمان عدم تعرض با روسیه شوروی بود .

البته تناقضی بین واقعیت و اون تابلو نیست. چون در فیلم هم وقتی سربازان به این تابلو می رسن ، بعد از کمی توقف ، حرکت می کنن و دوباره پیشروی می کنن پس احتمالا به 20 یا 15 کیلومتری مسکو هم می رسن.

در مورد ژاپن هم باید گفت که این کشور درست مثل ایتالیا به قول سعدی ( علیه رحمه ) به جای اینکه برای آلمان یار شاطر باشد ، بار خاطر بود و از دو جهت به ضرر آلمان کار کرد:

1- با حمله ناشیانه اش به پرل هاربر باعث ورود آمریکا به جنگ شد .

2- با خودداری از حمله به شرق شوروی باعث شد که استالین قوای مرز شرقی رو فرا بخونه و به جبهه غربی به مصاف آلمان بفرسته.

لویی عزیز ! احساس من با دیدن قدم زدن شما و ریک در اون فرودگاه مه آلود حکایت از این می کرد که شما در دلتون احساس می کنید که باد موافق دیگه از سمت جکومت ویشی و آلمان نمیوزه اما دیدن پست های شما در این بخش بواش یواش به آدم می باورونه که ((کودک درون )) شما گرایش عجیبی به ((رایش سوم )) داشته و داره ... می ترسم از اون روزی که مجبور بشیم در کافه ، همه با گفتن (( هایل رنو!)) به هم سلام و ادای احترام کنیم !

و اما از شوخی گذشته لویی بد نیست در تصاویر زیر تاملی بفرمایین ... تصویر سرباز کشته ایستاده یخ زده روسی حرف های بسیاری برای گفتن داره ...

و نکاتی از نبرد بارباروسا به روایت تصاویر و سیمای طراح عملیات فوق یعنی سرلشگر (( وارلیمونت )) ...



فایل های ضمیمه بند انگشتی
               

من با این حرفی که می زنید کاملا مخالفم . ولی حاضرم جانم را بدهم تا شما حق داشته باشید این حرف را بزنید ... ولتر
۱۳۸۹/۱۱/۱۸ عصر ۱۱:۲۶
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : ژان والژان, اسکورپان شیردل, رزا, سم اسپید, الیشا, Papillon, dered, واتسون, پطرکبیر
ژان والژان آفلاین
مسئول اردوگاه آشويتس كافه
***

ارسال ها: 58
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۹/۸/۲۳
اعتبار: 41


تشکرها : 10488
( 762 تشکر در 50 ارسال )
شماره ارسال: #19
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

من و سروان رنو علاقه عجيبي به رايش سوم و كارهاي خارق العاده آنها داريم .واقعا مرحوم هيتلر (رحمه الله) با استفاده از كارشناسان مجرب و نخبه آلماني در آن دوران سرآمد بقيه بودند. كابوس موشك هاي وي - 2 آن زمان خواب را بر همگان حرام كرده و قدرت هواپيما هاي اسپيت فاير  از واحد هوايي لوفت وافن بينظير بود.

بينظير تر از همه آنها اتاق هاي گازه واحد آيشمن بود كه ما جديدا پي به ارزش كار آنها برده ايم.

لويي اگه موافق باشي كوره هاي آدم سوزي رو هم در كافه احداث كنيم

من كه از همين حالا ميگم: هايل رنو (رايش چهارم)


خداوند برتر از آنست كه در ذهن ما گنجد
۱۳۸۹/۱۱/۱۸ عصر ۱۱:۵۱
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رزا, الیشا, Papillon, dered, پیرمرد, واتسون, پطرکبیر
رامین_جلیلوند آفلاین
دوست قدیمی
***

ارسال ها: 468
تاریخ ثبت نام: ۱۳۸۸/۸/۳۰
اعتبار: 27


تشکرها : 1178
( 2597 تشکر در 321 ارسال )
شماره ارسال: #20
RE: تاریخ جنگ های جهانی ...

به شخصه از جنگ به تمام معنی متنفرم. ولی نمی شود نکات جنگ جهانی دوم را قابل توجه نیافت.
به نظر من دارو دوسته هیتلر و حزب نازی اش مشتی دیوانه مریض بودند که ارثیه ای جز ویرانی و نفرت برای آلمان نگذاشتند جنایت های نازی ها براستی شرمی است بر پیشانی بشریت. البته به دیدگاه من هم روسها و هم ژاپنی از لحاظ خشونت بیمارگونه در این جنگ دست کمی از آلمانی ها نداشته اند. کتابی است دو جلدی به نام جنگ جهانی دوم نوشته یک ایتالیایی و ترجمه فارسی کتابی قدیمی سرگرم کننده ولی در عین حال بسیار دقیق نمی باشد و پر از اضافه های مترجم فارسی می باشد.( دوستان جنگ جهانی باز حتما مشخصات کتاب را دارند)
در آن کتابی می خوانیم که شاعری روس می گوید آلمانی ها را بکشید حتی آنهایی که از شکم مادرشان زاده نشده اند! و همچنان حکایتی شرم آور از تجاوز سربازهای ژاپنی به دختران ژاپنی زمانی که در جزیره ای در ژاپن در محاصره آمریکایی ها قرار داشتند.

قبلا هم گفته ام جنگ جهانی دوم اوج نبوغ بشریت در عملیات جاسوسی و نظامی بدون بهره گیری از فناآوری های امروزه می باشد.
دو نکته را بگویم و بعد بروم:

1-من بعید می دانم ارتش آلمان حتی اگر به زمستان روسیه هم برنمی خورد توانایی شکست اتحاد جماهیر شوروی را داشت. بهرحال نقشه آلمان برای حمله به روسیه چند ماهی به خاطر کمک به گنده لاتی های آن ابله موسولینی در اروپا ( یونان و آلبانی یا رومانی اگر اشتباه نکنم) عقب می افتد.
2- من در زمان دانشجویی تحقیق کردم و آلمان هرگز نگاهی آریایی به ایران آن زمان نداشته است و نوشته ها نشان می دهد اگر دستشان به ایران می رسید یک پاکسازی اساسی انجام می دادند. خام بودند رضا شاه و اطرافیانش.... آلمان ها نژاد پاک آریایی را فقط خودشان و نروژ و دانمارک و فنلاند در نظر گرفته بودند چِشمهای آبی موی بلوند پوست سفید دماغ های قلمی.

بهر روی بدون شک می توان گفت بلای نازی ها بلایی بود که به خیر گذشت.

در حاشیه بگویم که من همیشه خرمشهر را استالینگراد ایرانمان نامیده ام. یاد تمام شهیدان و مدافعان مرز ایران زمین  به خصوص مدافعان خرمشهر و گمنام هایی که با سربلندی در برابر تجاوز سه ابر قدرت زمان مقاومت کردند......

۱۳۸۹/۱۱/۲۰ صبح ۱۲:۱۲
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : رزا, سم اسپید, دزیره, الیشا, Papillon, dered, فورست, واتسون, پطرکبیر
ارسال پاسخ