تالار   کافه کلاسیک
خبرهای سینمای کلاسیک - نسخه قابل چاپ

+- تالار کافه کلاسیک (https://cafeclassic5.ir)
+-- انجمن: تالارهای تخصصی (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- انجمن: سینمای کلاسیک جهان (/forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: خبرهای سینمای کلاسیک (/showthread.php?tid=118)


خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۸/۸/۱۰ عصر ۰۷:۴۲

"کازابلانکا" برترین فیلم دهه 1940 شناخته شد

پایگاه سینمایی مووی‌فون فیلم سینمایی "کازابلانکا" ساخته مایکل کورتیز را بهترین فیلم سینمای جهان در دهه 1940 انتخاب کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مووی‌فون با اشاره به دهه 1940 به عنوان یکی از بهترین و درخشانترین دوران تاریخ سینما، 40 فیلم برگزیده این دهه را انتخاب کرده است. "همشهری کین"، "شاهین مالت"، "چه زندگی شگفت‌انگیزی"، "خوشه‌های خشم"، "غرامت مضاعف"، "سفرهای سالیوان"، "داستان فیلادلفیا"، "مرد سوم" و انیمیشن "بامبی" در رده دوم تا دهم این فهرست هستند.

همفری بوگارت اسطوره بازیگری تاریخ سینما با پنج فیلم پیشتاز فهرست آثار برگزیده دهه 1940 است. در میان کارگردانان آلفرد هیچکاک و اورسن ولز با سه فیلم جلوتر از دیگر همتایان خود هستند. در این فهرست نام 12 فیلم اقتباسی از ادبیات داستانی و نمایشی هم به چشم می‌خورد که نشانگر اهمیت اقتباس در سینمای دهه 1940 است.

دو فیلم انیمیشنی "بامبی" و "فانتازیا" از محصولات کلاسیک استودیو والت دیسنی در میان آثار برگزیده هستند. فیلم ایتالیایی "دزدان دوچرخه" تنها فیلم غیر انگلیسی‌زبان این فهرست است و از دیگر فیلم‌های فهرست 40گانه آثار برتر دهه 1940 می‌توان به "هملت"، "دیکتاتور بزرگ"، "تمام مردان شاه"، "گنج‌های سییرا مادره"، "آرزوهای بزرگ"، "ربه‌کا" و... اشاره کرد.

منبع : خبرگزاری مهر


آثار برتر تاريخ سينما در دهه 40 ميلادي انتخاب و معرفي شدند و در اين ميان فيلم‌هاي «كازابلانكا» (مايكل كورتيس»، «همشهري كين» (اورسن ولز) و «شاهين مالت» (جان هيوستون) در صدر ايستادند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فيلم انيميشن «فانتزيا» (1940)، «كي لارگو» (1948) با بازي «همفري بوگارت» و «لورن باكال»، «ربكا» (1940) اثر «آلفرد هيچكاك»، «زندگي سري والترميتي» (1947)،« فروشگاهي در گوشه» (1940)، «معجزه در خيابان 34 »(1947) «ساعت 12»( 1949)،

«آرزوهاي بزرگ» (1946) براساس داستان «چارلز ديكنز»، جز فيلم‌هاي 30 الي 40 اين دسته‌بندي قرار گرفته‌اند.

بنابر اعلام پايگاه اطلاع‌رساني مووي فون، فيلم‌هاي «دزد و دوچرخه» (1948)، «مرد گرگ‌نما» 1945، «زنگ‌ها براي كه به صدا درمي‌آيد» 1942، «مرا در خيابان سنت لوئيس ملاقات كن» 1944، «پستچي هميشه دوبار زنگ مي‌زند» 1946، «گنج‌هاي سيرامادره» 1948، «همه مردان پادشاه» 1949 در رتبه‌هاي 20 الي 30 اين فهرست جاي گرفته‌اند.

فيلم‌هاي «منشي همه‌كاره» 1940، «آمبرسيون‌هاي باشكوه» 1942، «مرد آرام» 1947، «پايان هفته گمشده» 1945، «بهترين سال‌هاي زندگي ما» 1946، «داشتن و نداشتن» 1944، «ديكتاتور بزرگ» 1940،

«هملت» 1948 ، «در رده آثار» 21 الي 30 برترين آثار تاريخ سينما در دهه 40 ، قرار گرفته‌اند.

فيلم انيميشن «بامبي» 1942، «مرد سوم» 1949، «داستان فيلادلفيا» 1940، «هويت دوگانه» 1944، «خوشه‌هاي خشم» 1940، «چه زندگي شگفت‌انگيزي است» 1946، «شاهين مالت» 1941،«همشهري كين» (1941)، «كازابلانكا» 1942 ، جز فيلم‌هاي اول تا دهم اين ليست هستند.

 خبرگزاری ایسنا

سایت مموی فون http://insidemovies.moviefone.com/2009/10/28/best-40s-movies/




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Classic - ۱۳۸۸/۸/۱۰ عصر ۱۱:۳۱

(۱۳۸۸/۸/۱۰ عصر ۰۷:۴۲)سروان رنو نوشته شده:  

"کازابلانکا" برترین فیلم دهه 1940 شناخته شد

خب ، من این موفقیت  رو به اهالی کافه به خصوص سروان رنو تبریک می گم !!  [تصویر: 999.gif]

چه عجب منتقدان بالاخره دست از سر همشهری کین برداشتند. می بینم که همفری بوگارت هم رکورد دار شده  [تصویر: rainbowf.gif]  همانا دهه چهل ، اوج دوران طلایی تاریخ سینماست و اکثر فیلمهای شاخص تاریخ سینما در این دهه ساخته شدند. این سایت مووی فون سایت جالبیه. اگر یکی از بچه ها بتونه مقداری از مطالب اصلی در مورد این خبر رو ترجمه کنه و همراه با اسم کل فیلمهای منتخب بذاره خیلی خوب میشه.

 




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۸/۸/۱۸ صبح ۱۲:۴۸

خب ، من این موفقیت  رو به اهالی کافه به خصوص سروان رنو تبریک می گم !!

البته اینقدر اول شدیم که دیگه برامون عادی شده. اینا رو ببینید:  [تصویر: Ghelyon.gif]

- انتخاب از سوی AFI ( موسسه فیلم آمریکا ) به عنوان عاشقانه ترین فیلم تاریخ سینما

- انتخاب به عنوان برترین فیلمنامه تاریخ سینما به انتخاب انجمن فیلمنامه نویسان آمریکا

- انتخاب به عنوان محبوب ترین فیلم در فهرست فیلم های منتخب  نمایندگان مجلس انگلستان

- جزء 2 فیلم منتخب رئیس جمهور آمریکا ( باراک اوباما یا با اونا ! )

- رتبه اول فهرست 100 دیالوگ برتر تاریخ سینما با داشتن 5 دیالوگ در  لیست

- و انتخاب به عنوان اولین تا سومین فیلم زیبای تاریخ در صدها نظرسنجی دیگر

این برای یک فیلم سیاه و سفید که 60 سال از زمان اش می گذره حقیقتا قابل احترامه.

به خصوص اینکه فیلم با نسل جوان امروزی هم خیلی خوب ارتباط برقرار می کنه و همین باعث موفقیت اش شده.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - MunChy - ۱۳۸۸/۹/۱۴ صبح ۱۰:۵۱

خبر اینکه ریچارد تاد در 90 سالگی درگذشت. این بازیگر ایرلندی یک نامزدی اسکار در کارنامه داشت و از مهمترین فیلماش میشه سد شکنان (1955) و D-Day The Sixth of June رو نام برد که دومی یکی از فیلمهای محبوبم در ژانر خودش هست.

--

خبر کمی قدیمی تر هم اینکه امسال اسکار افتخاری به ملکه گونه نوآر (حالا میدونیم لقب کلر ترور این هست, ولی مثلا دیگه!) یعنی لورن باکال رسیده و به این ترتیب کمی به جذابیت اسکار 82 ام اضافه میشه




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۸/۹/۱۴ عصر ۱۲:۰۷

از لورن باکال خوشم میاد. هنوز یک نوع شخصیت متفاوت داره که فقط در بازیگران کلاسیک قدیمی وجود داشت و در ستاره های امروزی نیست. همچنین به نوعی جزء آخرین بازمانده های دوران سینمای کلاسیک است. فقط می ترسم که این اسکار افتخاری علامت بدی باشه چون تجربه نشون داده که هر وقت به کسی اسکار افتخاری دادن ، طرف ظرف یکی دو سال بعدش دار فانی رو وداع گفته ! narahat تو رو خدا اون صورت زیبای جوانی اش رو ببینید. واقعا تماشای یک فیلم از یک هنرپیشه زیبا در دوران پیری اش سخت است . طاقت می خواد . rrrr:

مونچی جان ! این فیلم D-day که گفتی آیا نسخه خوبی ازش در بازار هست ( زیرنویس یا دوبله ) ؟ به نظر چیزی در سبک سرباز رایان می یاد ! علی رغم نمره متوسطی که در IMDB بهش دادن باید فیلم جالبی باشه . من که اعتقاد زیادی به این نمره های کاربران IMDB ندارم. مخصوصا در مورد فیلم های قدیمی که تحت تاثیر فیلم های تین اجر  و پرتماشاگر جدید قرار می گیرند و در جدول top 250 film پایین می روند.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - MunChy - ۱۳۸۸/۹/۱۴ عصر ۰۵:۳۴

(۱۳۸۸/۹/۱۴ عصر ۱۲:۰۷)سروان رنو نوشته شده:  

از لورن باکال خوشم میاد. هنوز یک نوع شخصیت متفاوت داره که فقط در بازیگران کلاسیک قدیمی وجود داشت و در ستاره های امروزی نیست. همچنین به نوعی جزء آخرین بازمانده های دوران سینمای کلاسیک است. فقط می ترسم که این اسکار افتخاری علامت بدی باشه چون تجربه نشون داده که هر وقت به کسی اسکار افتخاری دادن ، طرف ظرف یکی دو سال بعدش دار فانی رو وداع گفته ! narahat تو رو خدا اون صورت زیبای جوانی اش رو ببینید. واقعا تماشای یک فیلم از یک هنرپیشه زیبا در دوران پیری اش سخت است . طاقت می خواد . rrrr:

مونچی جان ! این فیلم D-day که گفتی آیا نسخه خوبی ازش در بازار هست ( زیرنویس یا دوبله ) ؟ به نظر چیزی در سبک سرباز رایان می یاد ! علی رغم نمره متوسطی که در IMDB بهش دادن باید فیلم جالبی باشه . من که اعتقاد زیادی به این نمره های کاربران IMDB ندارم. مخصوصا در مورد فیلم های قدیمی که تحت تاثیر فیلم های تین اجر  و پرتماشاگر جدید قرار می گیرند و در جدول top 250 film پایین می روند.

برای من یکی از 5 بازیگر برتر زن تاریخ هست!

یه اسکار افتخاری هم به راجر کورمن سلطان B Movie سازی میدن!

والا این رو من چند سال پیش به صورت VCD دیدم که اتفاقا زیرنویس فارسی هم روش بود! همین چند سال پیش که مد شده بود VCD ها را تازه به فارسی زیرنویس کنن و بنویسن برای تقویت زبان!! امکان حذف زیرنویس هم نیست (هارد ساب هست)

نمیدونم حقیقتش الان نسخه مناسبی ازش گیر میاد یا نه,البته برای دانلود یک نفر DVD-R اش رو اینجا آپلود کرده! DivX هم میشه دانلود کرد.

در مجموع یه کارگردان خوب (هنری کاستر آلمانی) پشت دوربین این فیلم نشسته که کارنامه اش پر هست از کلاسیک های موندگار.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۸/۹/۱۴ عصر ۰۶:۲۱

(۱۳۸۸/۹/۱۴ عصر ۰۵:۳۴)MunChy نوشته شده:  

برای من یکی از 5 بازیگر برتر زن تاریخ هست!

مرحبا. اگر به پروفایل من هم دقت کنی جزو 4 زنی هست که نوشته بودم. ok .  به نظر من در سینما ،  استیل بازیگر خیلی مهم است حتی بالاتر از قدرت بازیگری ... اصلا قدرت بازیگری یعنی چه ؟ قدرت اینه که تماشاچی از بازیگر روی پرده خوشش بیاد . بعضی ها ذاتا بازیگرند و لازم نیست به خودشون فشار بیارن. حالا یه نفر مثلا بره کلاس بازیگری و اکتورز استودیو و ... خیلی هم به خودش فشار بیاره که طبیعی و حرفه ای بازی کنه ؟! نه ! فایده نداره . باید این کاره باشی. مثلا اگر یک نفر ذاتا صدای خوبی نداشته باشه آیا می تونه با کلاس و آموزش ، صداش رو خوب کنه ؟!

بازیگری استعداد ذاتی می خواد ، استیل مناسب می خواد ، چهره مناسب و فتو ژنیک می خواد ، شخصیت و ظرفیت می خواد. خب لورن باکال به عنوان یک ستاره همه اینها رو داشت. تازه علاوه بر اینها یک شوهر استثنایی هم نصیبش شده بود !  :D




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Classic - ۱۳۸۸/۹/۲۱ عصر ۰۶:۴۴

چند روز پیش تولد کرگ داگلاس بود. :heart: . داگلاس  از معدود هنرمندانی است که ظاهرا پرونده اش پیش ملک الموت گم شده و یا احتمالا رشوه ای به عزرائیل داده ! امسال 93 سالگی رو رد کرد و رفت توی 94 سالگی. بازیگری است که آدم را به یاد دوران باشکوه سینما و فیلم ها حماسی بزرگ می اندازد . خدا نگهش داره.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۸/۹/۲۳ عصر ۰۵:۴۱

(۱۳۸۸/۹/۲۱ عصر ۰۶:۴۴)IranClassic نوشته شده:  

 .... احتمالا رشوه ای به عزرائیل داده !

"... رشوه همیشه جواب داده ... : سروان رنو:D "

   سينماي کلاسيک امريکا با نام چند بازيگر بزرگ گره خورده که يکي از آنها بدون شک «کرک داگلاس» است. اين نام را زياد مي شنيديم، آن وقت ها که هنوز خودمان يک فيلم کلاسيک هم نديده بوديم و پدرهايمان با عشق صحنه هاي معروف و مهيج فيلم هاي مشهور تاريخ سينما را برايمان تعريف مي کردند و چون نام شخصيت اين فيلم ها يادشان نبود، اسم بازيگرها را جانشين آن مي کردند. بين اين اسم ها، اسمي که زياد تکرار مي شد «کرک داگلاس» بود: بازيگري که با نقش آفريني در فيلم هايي چون «اسپارتاکوس»، «وايکينگها»، «راه هاي افتخار»، «آخرين قطار گانهيل» و... به يکي از نام هاي جاودان تاريخ سينما بدل شد. ظاهر شدن در نقش «داک هاليدي» ـ يکي از شخصيت هاي مشهور تاريخ غرب امريکا ـ در فيلم «جدال در اوکي کورال» يکي از نقش آفريني هاي به يادماندني «کرک داگلاس» است. او در طول زندگي هنري خود چهار بار نامزد دريافت جايزه اسکار شده است و پسرش «مايکل داگلاس» و عروسش «کاترين زتا جونز» نيز از بازيگران مطرح سينماي امريکا در سال هاي اخير بوده اند.اين بازيگر کهنه کار 91 ساله گويا اين روزها زندگينامه يي نوشته است با عنوان «بيا به آن بنگريم: 90 سال زندگي، عشق و آموختن». داگلاس به گفته خود، اين کتاب را براي جوانان نوشته و در اين مورد گفته است: «وقتي شما 90 ساله مي شويد چند چيز را بايد بدانيد. من اين کتاب را براي جوانان نوشته ام چرا که ما چيزهايي مي بينيم که اين گونه برداشت مي کنيم که جهان دچار هرج و مرج است و جوانان همين جهان را به ميراث مي برند.»

علی شروقی - روزنامه اعتماد

 




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Savezva - ۱۳۸۸/۹/۲۴ صبح ۰۸:۴۷

آقا تو رو به خدا اینجوری نگین!! یکبار کتاب بازیگران سینما را به دوستی دادم گفت این آنتونی کویین کی می میره؟ چقدر فیلم بازی کرده!! دقیقا فردای همان روز خبر مرگ آنتونی کویین از رسانه ها پخش شد!!!zzzz:




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۸/۹/۲۴ عصر ۰۸:۰۱

(۱۳۸۸/۹/۲۴ صبح ۰۸:۴۷)Savezva نوشته شده:  

آقا تو رو به خدا اینجوری نگین!! یکبار کتاب بازیگران سینما را به دوستی دادم گفت این آنتونی کویین کی می میره؟ چقدر فیلم بازی کرده!! دقیقا فردای همان روز خبر مرگ آنتونی کویین از رسانه ها پخش شد!!!zzzz:

عجب چشم شوری داشته ... tajob2... اما زیاد بد هم نیست ... می گم ما با این رفیق شما یه کار واجب داریم... کار سفارشی قبول نمی کنن ؟! :D


امروز یک خبر غیر کلاسیک اما مرتبط با کلاسیک دیدم که منو خوشحال کرد. بد نیست بقیه دوستان هم بدانند:

ايرج نوذري فرزند زنده ياد منوچهر نوذري و بازيگر مجموعه پليسي كلانتر از بازسازي مسابقه هفته از پرمخاطب ترين برنامه هاي تلويزيوني اوايل دهه 70 كه توسط زنده ياد نوذري اجرا مي شد، خبر داد .
وي در گفت و گو با خبرنگار ايلنا افزود :مرحوم پدرم بسيار به اين مسابقه علاقه‌ داشت و من هم دوست داشتم اين برنامه ادامه پيدا كند تا بدين وسيله ياد پدرم در بين مردم زنده بماند.
وي گفت:‌من در اين مسابقه سعي كرده‌ام بيشتر بخش‌ها از جمله پخش فيلم‌هاي سياه و سفيد و سئوال مشهور «از كي بپرسم؟» بدون تغيير بماند. البته اميدوارم بتوانم از پس اين كار برآيم و خدا نكرده خاطره‌اي كه از اين برنامه در ذهن مردم است را خراب نكنم.  توضیحات بیشتر ...





RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Classic - ۱۳۸۸/۹/۳۰ عصر ۱۱:۱۸

جنیفر جونز در سن 90 سالگی درگذشت .

امروز اتفاقی متوجه شدم که این بازیگر کم حاشیه و دوست داشتنی  فوت کرده. همان بازیگر شاد و سرزنده ای که چند هفته پیش عکس اش را در تاپیک عکس های سینمایی در حال خروج از مراسم اسکار دیدیم. narahat مطالب خوب و البته تکراری در برخی خبرگزاری ها نوشته شده اما سعی کردم چند مطلب جالب از سایت های سینمایی ترجمه کنم و در مورد او اینجا قرار بدم. این حداقل کار مفیدی است که به عنوان ادای احترام به این بازیگر مهربان و با شخصیت سینمای کلاسیک از دست ما ساخته است :

  • - او یکی از استعدادهای کشف شده توسط دیوید سلزنیک ( تهیه کننده بربادرفته ) بود. سلزنیک که تخصص عجیبی در پیدا کردن زنان زیبا و با استعداد داشت بعد از دیدن او  به مشاورش کی براون گفت که سریعا با این دختر یک قرارداد 7 ساله ( چیزی که آن زمان عرف بود ) ببندد. سلزنیک به کی براون گفته بود: " این دختر چشم درشت قد بلند ، سومین کشف بزرگ من بعد از ویوین  و اینگرید  است."

  •  - جنیفر در سالهای مدرسه به بازیگری علاقمند شده بود و برای همین وارد آکادمی هنرهای زیبای نیویورک شد تا آیین هنرپیشگی را بهتر بیاموزد. او با اولین همسر خود در همین آکادمی آشنا شد و با او ازدواج کرد. بعدها او با خود دیوید سلزنیک ازدواج کرد و سالها تا لحظه مرگ سلزنیک با او زندگی کرد.

  • - بازی تاثیرگذار او در فیلم آهنگ برنادت ، در نقش یک راهبه مهربان ، قلب تماشاگران و منتقدان را ربود . اینگرید برگمن که دوست بسیار صمیمی او بود و  او هم   به خاطر زنگ ها برای که به صدا در می آیند همان سال نامزد اسکار شده بود گفت: " هنگام تماشای آهنگ برنادت گریه ام گرفت چون شخصیت جنیفر خیلی تاثیر گذار بود و دیگر  اینکه مطمئن شدم اسکار از کف ام رفته است ! "

  • - جنیفر جونز 5 بار نامزد دریافت جایزه اسکار شد و یکبار برای فیلم آهنگ برنادت آنرا بدست آورد. او از مطرح ترین بازیگران دهه 40 و 50 بود اما در مقایسه با بازیگران هم دوره اش مانند کاترین هپبورن و اینگرید برگمن ، کمتر شناخته شده است که شاید یکی از دلایل آن حاشیه کم زندگی او بوده باشد. از دیگر فیلم های معروف او دوئل در آفتاب ( در مقابل گریگوری پک ) و مادام بوواری است.

  • - هنگام اکران فیلم دوئل در آفتاب ، کلیسا و موسسات مذهبی حسابی علیه فیلم و جنیفر جونز موضع گرفتند. آنها که جنیفر را به خاطر نقش راهبه آهنگ برنادت تقدیس کرده بودند ، از اینکه او حاضر شده نقش یک دختر چشم چران فتنه گر را در این فیلم بازی کند به شدت ناراضی بودند !البته سلزنیک که می خواست دوئل در آفتاب یک بربادرفته دیگر باشد هیچگاه نتوانست موفقیت عظیم بربادرفته را تکرار کند و تا آخر عمر به همین دلیل سرخورده بود.

 منبع

 




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - MunChy - ۱۳۸۸/۱۰/۴ عصر ۰۴:۳۷

تولد 110 سالگیش مبارک




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۸/۱۱/۴ صبح ۱۱:۲۲

باز هم یکی از گل های سینمای کلاسیک پر پر شد و رفت ... narahat

خبر ساده و کوتاه بود :  جین سیمونز ، بازیگر بریتانیایی الاصل در 80 سالگی در اثر سرطان ریه درگذشت.

رویترز :

سیمونز که در لندن به دنیا آمده بود، در نوجوانی بازی در فیلم های سینمایی را شروع کرده بود و بعدها به ایالات متحده رفت و در آنجا در فیلم هایی مثل موزیکال «مردان و عروسک ها» (1955) که بازیگران مطرحی چون مارلون براندو و فرانک سیناترا در آن حضور داشتند، و فیلم «اسپارتاکوس» (1960) استنلی کوبریک که «کرک داگلاس» در آن بازی می کرد، و «آرزو های بزرگ» نقش آفرینی کرد.سیمونز در سال 1948 برای بازی در نقش «اوفیلیا» نامزد کسب جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن و برای بازی در فیلم «پایان خوش» که شوهر دومش «ریچارد بروکس» آن را ساخته بود، نامزد جایزه اسکار بهترین بازیگر زن شد.

همچنین در فیلم زیبای دزیره هم او مقابل مارلون براندو بازی کرده بود. فیلم های شاخص دیگه ای که میشه نام برد : خرقه - چمن همسایه سبزتره و ...

حداقل خدا را شکر که او عمر سیر و پُری کرد ... روحش شاد ... :heart:




RE: - Classic - ۱۳۸۸/۱۱/۴ عصر ۱۰:۰۳

 
جين سيمونز از برجسته‌ترين ستاره‌هاي دهه‌هاي 1950 و 1960 بود. جين سيمونز که 21 ژانويه 1929در لندن متولد شده بود، نخستين نقش خود را در 14 سالگي در يک فيلم انگليسي ايفا کرد.سيمونز پس از ايفاي چند نقش فرعي، در سال 1946 در فيلم آرزوهاي بزرگ به کارگرداني ديويد لين سينماگر نامي بازي کرد. دو سال بعد با ايفاي نقش اوفليا در فيلم  هملت  در کنار لارنس اوليويه درخشيد.

ستاره‌اي در هاليوود

جين سيمونز در سال 1950 به دنبال قراردادي با هوارد هيوز به هاليوود مهاجرت کرد. تهيه‌کننده‌ معروف و قدرتمند ، سيمونز را وادار به بازي در رشته‌اي از فيلم‌هاي سطحي و بازاري کرد. سيمونز سرانجام عليه هيوز شکايت کرد و او را به دادگاه کشاند.سيمونز پس از رهايي از قرارداد هيوز در چندين فيلم برجسته نقش‌هاي مهمي ايفا کرد.جين سيمونز در هاليوود در کنار برجسته‌ترين چهره‌هاي سينماي روز ظاهر شد: پل نيومن، گريگوري پک، راک هودسون، دين مارتين و....

جدايي از همسر اولش استوارت گرينجر، با ريچارد بروکس فيلمساز معروف ازدواج کرد. او در دو فيلم بروکس به نام‌هاي المر گنتري و پايان خوش نقش ايفا کرد. آنها در 1977 از هم جدا شدند.جين سيمونز از اوايل دهه 1970 کمتر روي پرده سينما و بيشتر روي صحنه تئاتر يا بر صفحه تلويزيون ظاهر شد. او دو بار نامزد جايزه اسکار بود.

بي بي سي




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۸/۱۲/۴ صبح ۱۱:۵۰

شبکه ترنر کلاسیک ( که خدایش نگه دارد ) به سنت سالهای پیش ، به مناسبت نزدیکی به مراسم اسکار ، فستیوال پخش فیلم های کلاسیک برتر خود را شروع کرده. این کانال سینمایی که ویژه پخش فیلم های کلاسیک تاریخ سینماست ، به مدت یکماه هر روز چندین فیلم برتر را که اسکار گرفته اند پخش خواهد کرد. البته اینطور که در سایت این شبکه نوشته ، حتی یک مکان برای اکران برخی از این فیلم ها بر پرده سینما اختصاص خواهند داد و این شاهکارها را بر پرده بزرگ نشان خواهند داد. به هر حال دست ما که از این فستیوال و شبکه کوتاه است حداقل وصف العیش می کنیم تا نصف العیش رو داشته باشیم !

اینم برخی از برنامه هاشون برای روز افتتاح : rrrr:

Rare public appearance of the actress Luise Rainer, who recently celebrated her 100th birthday, introducing her 1937 film, THE GOOD EARTH, which earned her the second of two consecutive Academy Awards.

Martin Scorsese's THE KING OF COMEDY (1982), with special guest Jerry Lewis

Alfred Hitchcock's SABOTEUR (1942), with special guest Norman Lloyd


World premiere of restored print of the early musical SUNNYSIDE UP (1929)


Special program of short subjects, curated and presented by Leonard Maltin

Archival print of CASABLANCA (1942)

Archival print of THE ADVENTURES OF ROBIN HOOD (1938)




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Classic - ۱۳۸۸/۱۲/۹ عصر ۱۲:۴۵

این کانال فقط با کارت های ویژه اشتراک قابل تماشا است. مدتی من اشتراک 6 ماهه آنرا داشتم. جدا از فیلم های بعضا نایابی که برخی اوقات پخش می کند ، باید از مستندهایی که اکثرا ساخته خود این شبکه است نام ببرم که واقعا مفید و جالب هستند ، از زندگینامه هایی که در مورد فیلمسازان و بازیگران پخش می کند تا حواشی و مصاحبه هایی که با افراد دست اندرکار تهیه می کند. سایت بسیار مفصل و جامعی نیز دارد که اطلاعات خوبی در مورد سینمای کلاسیک در آن میتوانید پیدا کنید. یک message board ( نیمه فروم ) هم دارد که کلاسیک دوستان در آن بحث های خود را انجام می دهند. خلاصه معبد کلاسیک دوستان است .:llol




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Classic - ۱۳۸۸/۱۲/۱۲ عصر ۱۱:۱۲

بهترین‌های تاریخ اسکار


به انتخاب کاربران سایت اسکار


Oscars.com


 کاربران سایت اسکار ، در یک نظرسنجی ، بهترین های خود را انتخاب کردند :

 

بهترین جمله‌های فیلم‌ها

 ۱-      بهش پیشنهادی می دم که نتونه رد کنه. ( پدرخوانده)

۲-      راستشو بخوای عزیزم، واسم اهمیتی نداره ! (برباد رفته)

۳-      یکی داره نیگات می کنه بچه ! ( کازابلانکا)

۴-      حقیقتو نمی‌تونی دستکاری کنی ! ( چند مرد خوب)

۵-      اجازه ندارید اینجا با هم دعوا کنید ، اینجا اتاق جنگه ( دکتر استرنج لاو)

۶-      غنچه رز  ( همشهری کین)

۷-    با من بودی ؟ (راننده تاکسی)

۸-      من می‌گیرمت خوشگلکم، همچنین سگ کوچولوتو ( جادوگر شهر از)

۹-      به یه کشتی بزرگتر نیاز دارین ( آرواره‌ها)

۱۰-   بسیار خب آقای دمیل ، من برای کلوزآپ آماده ام  ( سانست بلوار )

 . . . . .

به یاد ماندنی‌ترین لحظات مراسم اسکار

پریدن روبروتو بنینی از روی صندلی‌ها برای گرفتن جایزه ( هفتاد و یکمین دوره)

شور و حال نخستین جایزه مارتین اسکورسیزی برای فیلم رفتگان ( هفتاد و نهمین دوره)

لخت دویدن یک مرد سبیلو روی سن هنگام نطق دیوید نیون (چهل و هفتمین دوره)

اسکار افتخاری برای چارلی چاپلین  ( چهل و چهارمین دوره)

رفتن خانواده هیت لجر روی سن برای دریافت جایزه‌ اسکار بازیگر مرد مکمل (هشتاد و یکمین دوره)

ذوق زدگی شدید سالی فیلد بعد ازدریافت جایزه خطاب به حضار: احساس می‌‌کنم شما منو دوست دارید. (پنجاه و دومین دوره)

ادای احترام دنزل واشنگتن به سیدنی پواتیه ( هفتاد وچهارمین دوره)

سخنرانی داستین لنس به بهانه فیلم میلک در دفاع از حقوق همجـنسگـرایان (هشتاد و یکمین دوره)

شنای سوئدی جک پالانس روی سن با یک دست بعد از گرفتن جایزه بازیگر مرد مکمل (شصت و چهارمین دوره)

نطق لوئیس فلچر به زبان ناشنوایان بر روی سن (چهل و هشتمین دوره)

  . . . . .

بهترین زوج‌های سینمایی

 ۱-      همفری بوگارت و اینگرید برگمن / کازابلانکا

۲-      دی کاپریو و کیت وینسلت/ تایتانیک

۳-      ادری هپبورن و گریگوری پک/ تعطیلات رمی

۴-      همفری بوگارت و لورن باکال / خواب بزرگ

۵-      تام هنکس و مگ رایان / بی خواب در سیاتل

۶-      اسپنسر تریسی و کاترین هپبرن/ دنده آدم

۷-      پاتریک سوایز و جنیفر گری/ رقص کثیف

۸-      بن استیلر و کامرون دیاز/ چیزی درباره مری

۹-      جرج کلونی و جنیفر لوپز/ خارج از دید

۱۰-   کریستن استوارت و رابرت پاتینسن / گرگ و میش

 . . . . .

بهترین فیلم‌های ژانر وحشت

 ۱-      سکوت بره ها ۱۹۹۱

۲-      جن گیر ۱۹۷۳

۳-      درخشش ۱۹۸۰

۴-      روانی ۱۹۶۰

۵-      بیگانه ۱۹۷۹

۶-      آرواره‌ها ۱۹۷۵

۷-      کری ۱۹۷۶

۸-      بیست و هشت روز بعد ۲۰۰۲

۹-      روح مزاحم ۱۹۸۲

۱۰-   پروژه بلرویچ ۱۹۹۹

 . . . . .

بهترین فیلم‌های کمدی

 ۱-      مانتی پیتون و جام مقدس ۱۹۷۵

۲-      هواپیما ۱۹۸۰

۳-      آنی هال ۱۹۷۷

۴-      فوق‌العاده بد ۲۰۰۷

۵-      بعضیا داغشو دوست دارن ۱۹۵۹

۶-      دکتر استرنج لاو ۱۹۶۴

۷-      فرانکشتاین جوان ۱۹۷۴

۸-      کدی شاک ۱۹۸۰

۹-      توتسی ۱۹۸۲

۱۰-    در یک شب اتفاق افتاد ۱۹۳۴

 . . . . .

بهترین فیلم‌های دهه هفتاد

 ۱-      پدرخوانده یک

۲-      پدرخوانده دو

۳-      دیوانه از قفس پرید

۴-      آنی هال

۵-      شکارچی گوزن

۶-      راکی

۷-      کریمر علیه کریمر

۸-      نیش

۹-      رابط فرانسوی

۱۰-   پاتون

 . . . . .

 بهترین فیلم‌های دهه نود

 ۱-      فهرست شیندلر

۲-      فارست گامپ

۳-      سکوت بره‌ها

۴-      تایتانیک

۵-      زیبایی آمریکایی

۶-      دلاور(شجاع قلب)

۷-      شکسپیر عاشق

۸-      نابخشوده

۹-      با گرگ‌ها می‌رقصد

۱۰-   بیمار انگلیسی

 . .. . .

 بهترین صحنه‌های تعقیب و گریز

 ۱-      شوالیه تاریکی ۲۰۰۸

۲-      اولتیماتوم برون ۲۰۰۷

۳-      کازینو رویال ۲۰۰۶

۴-      هویت بورن ۲۰۰۲

۵-      رابط فرانسوی ۱۹۷۱

۶-      شمال از شمال غربی ۱۹۵۹

۷-      ماتریکس:بارگذاری مجدد ۲۰۰۳

۸-      ماتریکس ۱۹۹۹

۹-      بولیت ۱۹۶۸

۱۰-   حرفه ایتالیایی ۲۰۰۳

منبع متن : oscar.com و آدم برفی ها - با اندکی ویرایش

(برخی جملات بدلیل ترجمه  نامناسب در منبع ، بازنویسی و ویرایش شده است.)

فکر می کنم فهرست در حال تغییر و به روز رسانی دائمی است چون برخی از عناوین فهرست در حال تغییر هستند ! )

 




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Classic - ۱۳۸۹/۲/۴ صبح ۱۲:۰۶

تصاویر بزرگداشت زنده یاد نادره :heart:( حمیده خیر آبادی )

منبع : تابناک

 

 

 

 




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۹/۵/۶ صبح ۱۲:۱۰

 شبکه فیلمهای کلاسیک ترنر ، ویژه برنامه تابستان با ستاره ها  را مانند سالهای قبل در دست پخش دارد.  این کانال از 4 روز دیگر ( ماه آگوست ) هر روز را به فیلم های یکی از ستارگان سینمای کلاسیک اختصاص خواهد داد. برادرانی و خواهرانی که مه پاره دارند ( در برخی کتب دایره زنگی و در رساله های فقهی  علمک شیطان هم ذکر شده ) دقت داشته باشند که زمان پخش اعلام شده مربوط به آمریکا است و احتمالا برنامه پخش در اروپا و خاورمیانه و ترتیب آن اندکی متفاوت خواهد بود . سایت UK

پانویس:

بعضی ها وایلدرش رو دوست دارن !

کتاب Some Like It Wilder هم در سایت TCM معرفی شده که جالب هست.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سم اسپید - ۱۳۸۹/۵/۶ عصر ۰۷:۲۷

شبکه TCM همون شبکه TNT هستش که سابقا بر روی ماهواره آنالوگ کارتون و فیلم های کلاسیک پخش می کرد و درحال حاضر به دو شبکه TCM و Cartoon Network تقسیم شده است ولی در بعضی از پکیج ها مانند گذشته یک کانال هستش و نصف روز فیلم و نصف روز کارتون پخش می کنه. البته شبکه MGM هم هستش که همونطور که از اسمش پیداست فیلم های متعلق به کمپانی خودش رو پخش می کنه.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۹/۵/۷ عصر ۱۲:۲۳

"شعله" این ماه 35 ساله می‌شود

خبرگزاري فيلم نيوز: سازندگان "شعله" با بازی آمیتاب باچان از چند فیلم بالیوودی الهام گرفته بودند، اما فیلم آنها با تلفیق عالی ژانرهای مختلف در نهایت بدل به شاخصی برای سینمای هند شد.

15 اوت (24 مرداد) امسال که بیاید 35 سال از اولین نمایش "شعله" گذشته است: سه دهه گذشته و ساز شخصیت‌های فیلم همچنان کوک است.

"شعله" که گاهی اوقات از آن به عنوان یک وسترن "کاری" هندی یاد می‌‌شود، هنوز نقطه ارجاع سینمای هند است و امکان ندارد بتوان آن را در یک ژانر بخصوص رده‌بندی است. فیلم تلفیقی عالی از تراژدی، رومانس و خشونت و کمدی و اکشن است.

"شعله" در مورد دوستی همیشه پایدار بین "جای" و "ویرو"، عشق ناگفته یک بیوه جوان، مرگ تراژیک یک افسر پلیس و ... است. فیلم در سطوح مختلف جواب داد و هنوز برای خیلی‌ از سینماروها که سال 1975 فیلم را دیدند، تجربه‌ای مثال‌زدنی است. قدیمی‌ها حسی نوستالژیک نسبت به فیلم دارند و علاقه‌مندان جوان سینما هم کنجکاوند آن را ببینند.

رامش سیپی، کارگردان فیلم را به خاطر انتخاب بازیگران یک شعبده‌باز لقب داده‌اند. "شعله" سکوی پرتاب بسیاری از ستاره‌های خود شد؛ از بازیگران اصلی آمیتاب باچان، دارمندرا و هما مالینی گرفته تا امجد خان بازیگر ناشناخته که "جبار"، یکی از شناخته‌شده‌ترین شخصیت‌های منفی سینمای هند را خلق کرد. بازیگران نقش‌های فرعی هم در موفقیت فیلم بسیار موثر بود.

حتی مکموهان هم که دیالوگ زیادی در "شعله" نداشت تا ماه مه امسال که درگذشت، به "سامبا" معروف بود.
جواد اختر که فیلمنامه "شعله" را با همکاری سالم خان نوشت، گفت: "ما هیچ ذهنیتی نسبت به موفقیت بسیار زیاد فیلم نداشتیم. ما ایده‌ای داشتیم و بعد از آنکه کار روی فیلمنامه را شروع کردیم به تدریج به جایی رسیدیم که فیلم باید بیش از دو شخصیت اصلی داشته باشد."

او گفت: "بعد از 35 سال حتی شخصیت‌های فرعی "شعله" هم در آگهی‌های تبلیغاتی، آنونس‌ها، فیلم‌ها و سریال‌های کمدی مورد استفاده قرار می‌گیرند."

جالب اینکه "شعله" وقتی 15 اوت 1975 به نمایش درآمد خیلی خواهان نداشت. فیلم با مدت زمان سه ساعت و بیست دقیقه‌ خیلی طولانی به نظر می‌رسید، اما در دورانی که خیلی‌ها در هند تلویزیون نداشتند و ابزار تبلیغاتی خیلی موثر نبود، تبلیغات شفاهی جواب داد. به عنوان مثال "شعله" پنج سال تمام در یکی از سینماهای بمبئی روی پرده بود.

تران ادارش تحلیلگر سینما، گفت: "تا آن زمان هیچ فیلم پرستاره‌ای به اندازه "شعله" موفق ظاهر نشده بود. دو هفته اول فروش فیلم خیلی خوب نبود، اما از هفته سوم به بعد همه چیز عوض شد."

آنوپاما چوپرا منتقد سینما در کتاب خود با عنوان "شعله: ساخت یک کلاسیک"، نوشت: "این فیلم همچنان استانداردی برای فروش است، مرجعی هم برای تماشاگران هندی و هم برای صنعت فیلمسازی. "شعله" نه صرفا یک فیلم بلکه یک اثر کلاسیک است."

فیلم به لحاظ تکنیکی هم در نوع خود مثال‌زدنی است. "شعله" اولین فیلم 70 میلی‌متری بالیوود و اولین فیلم با صدای استریوفونیک بود.

اکونومیک تایمز / 24 ژوئیه

***

به گزارش فیلم نیوز دوبله این فیلم توسط چنگیز جلیلوند در زمان اعتصاب دوبلورها انجام شد و این گویندگان جای شخصیت ها صحبت کردند:
چنگیز جلیلوند: ویرو (درمندرا)
بهروز به نژاد: جی (آمیتا باچان)
مهین نثری: بسنتی (همامالینی)
ابوالحسن تهامی نژآد: تاکور (سانجی کومار)
اکبر زنجانپور: جبار سینگ (امجد خان)
خسرو شکیبایی: آقا بزرگ، پدر بسنتی

امجد خان (جبار سینگ) - سانجی کومار (تاکور) - درمندرا (ویرو) - آمیتا باچان (جی)

امجد خان (جبار سینگ) - سانجی کومار (تاکور) - درمندرا (ویرو) - آمیتا باچان (جی)




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - kayser soze - ۱۳۸۹/۶/۱۲ عصر ۰۸:۵۴

بازیگر «بربادرفته»
درگذشت

کامی کینگ کانلون، کودک بازیگر سابق سینما که در فیلم «بربادرفته» نقش دختر اسکارلت اوهارا و رت باتلر را بازی کرد در 76 سالگی درگذشت.

به گزارش بی بی سی، کانلون روز چهارشنبه بر اثر سرطان ریه از دنیا رفت و هنگام مرگ پسرش متیو ند کانلون در کنارش بود.

کانلون سال 1939 هنگام بازی در «بربادرفته» پنج ساله بود. مرگ شخصیت بانی بلو باتلر در این فیلم زندگی زناشویی اسکارلت و رت را به هم می‌ریزد.

کانلون سه سال بعد بجای یکی از شخصیت‌های انیمیشن «بامبی» والت دیسنی صحبت کرد.

او پارسال در مصاحبه‌ای درمورد «بربادرفته»، گفت: «با گذشت سال‌ها متوجه شدم بازی در آن فیلم یک افتخار بود. هرچند اصلا دست خودم نبود. من فقط پنج سال داشتم.»

او افزود: «آنها می‌گفتند، "اینجا وایسا. این کار رو بکن". با این حال تجربه‌ای فوق‌العاده بود.»

کامی کینگ کانلون بعدها به عنوان رئیس یک موزه و مسئول روابط عمومی یک اتاق بازرگانی کار کرد.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - MunChy - ۱۳۸۹/۷/۷ عصر ۱۱:۲۱

آرتور پن هم رفت. کیه که با فیلمهاش زندگی نکرده باشه.

بانی و کلاید .. میزوری می سوزد ..  معجزه‌گر .. بزرگمرد کوچک .. تیرانداز چپ ‌دست و ...

آدم میمونه که چی بگه..




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۹/۷/۸ عصر ۰۱:۴۸

همین الان در بخش NEWS  گوگل دیدم که تونی کورتیس ِ خوش چهره هم از بین ما رفت. چون خبر همین الان منتشر شده هیچ منبع فارسی در نت پیدا نکردم. فقط با توجه به اینکه منصور جان همیشه از عکس کرتیس برای آواتارش استفاده می کرد باید علاقه زیادی به ایشون داشته باشه . narahat خدا رحمتش کنه.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - رائول والش - ۱۳۸۹/۷/۱۷ عصر ۰۴:۱۲

متاسفانه يكي ديگر از كارگردانهاي كلاسيك درگذشت:

روي وارد بيكر متولد 1916 و بريتانيايي بود، او هم در انگلستان و هم در هاليوود كار كرده است جز كارگردان هاي تكنيكي بوده كه در ژانر هاي مختلف از وسترن گرفته تا ترسناك فيلم ساخته. از آثار شاخص او مي توان به شب بياد ماندني (كه معروف ترين فيلم او هم هست كه در ايران به نام نسخه قديم تايتانيك شناخته شده)، آن كه گريخت، مزاحم نشوید (با شركت ريچارد ويد مارك و مرلين مونرو)، پنج ميليون سال تا زمين و آوازه خوان نه آواز را نام برد.

شب بياد ماندني




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۹/۸/۳ عصر ۱۰:۵۷

1939؛ بهترين سال تاريخ هاليوود

 عليرضا بهپور


انتخاب يک سال سينمايي به عنوان بهترين سال تاريخ هاليوود، کاري تقريبا غير ممکن و دشوار است. مورخان مختلف همواره در انتخاب اين سال اختلاف نظر داشته و هيچگاه به نظري واحد نرسيده‌اند اما در اين ميان سال 1939 از جلوه بيشتري برخوردار است و رتبه اول بسياري از ليست‌هاي مرتبط با بهترين سال سينمايي را نيز از آن خود کرده است. مدتي پيش شبکه تلويزيوني TCM (شبکه پخش فيلم‌هاي کلاسيک ترنر) با ساخت و عرضه مستندي تحت عنوان« 1939: بزرگ‌ترين سال تاريخ سينما»، ضمن تجليل از اين سال سينمايي به بررسي بهترين ساخته‌هاي اين سال پرداخت. به‌طور کلي سال 1939 و تا چند سال بعد از آن (حدود 1942) را مي‌توان اوج سال‌هاي سينماي کلاسيک دانست. تا آنجا که موسسه فيلم آمريکا در انتخاب 100 فيلم برتر تاريخ آمريکا 11 فيلم را فقط از بين فيلم‌هاي اين 4 سال انتخاب کرد.

دو مورد از معروف‌ترين و محبوب ترين فيلم‌هاي تاريخ سينما يعني «بربادرفته» و «جادوگر شهر اوز» هر دو در اين سال اکران شدند. دستاوردهاي فني اين دو فيلم و استفاده کم نظير آنها از تکني کالر و شرايط ساخت اين دو پروژه به قدري عظيم بوده که تا همين لحظه نيز مورد توجه قرار مي‌گيرند. «آقاي اسميت به واشنگتن مي‌رود»، «نينوچکا»، «خداحافظ آقاي چيپس»، «رابطه عاشقانه»، «بلندي‌هاي بادگير»، «دليجان»، «موش‌ها و آدم‌ها» و «پيروزي خفيف» در کنار «بربادرفته» و «جادوگر شهر اوز» در مجموع 10 نامزد اسکار بهترين فيلم آن سال را تشکيل مي‌دهند. با اضافه کردن کلاسيک‌هاي ماندگاري به مانند «هر سپيده دم مي‌ميرم»، «دهه بيست خروشان»، «گوژپشت نوتردام»، «فقط فرشتگان بال دارند»، «دستري دوباره مي‌تازد»، «در سيرک»، «زنان»، «گانگا دين»، «جسي جيمز»، «داج سيتي»، «ماجراهاي شرلوک هولمز»، «سگ باسکرويل»، «آقاي لينکلن جوان» و «پسر فرانکنشتاين» به اين ليست بيش از پيش پي به اهميت اين سال سينمايي مي‌بريم. کارگردانان اروپايي مطرحي نيز در اين سال دست به ساخت فيلم زدند. شاهکار هميشه تحسين شده ژان رنوار يعني «قاعده بازي» در اين سال اکران شد.

«الکساندر نوسکي» آخرين پروژه قابل توجه آيزنشتاين در دهه 30 نيز در اين سال اکران شد.

مارسل کارنه فرانسوي هم فيلم «سپيده دم» را با حضور ستاره آن سال‌ها ژان گابن به روي پرده برد. اينگريد برگمن بازيگر سوئدي و محبوب سال‌هاي بعد هم اولين بار در اين سال و با بازي در فيلم «Intermezzo » که خود بازسازي فيلمي سوئدي است، پا به سينماي آمريکا گذاشت. ماريون اوهارا، گلن فورد و ريچارد کونته از ديگر بازيگراني هستند که در سال 1939 اولين پروژه رسمي سينمايي خود را بازي کردند.

1939 از يک نظر ديگر نيز مورد توجه قرار دارد و آن عقد قرارداد آلفرد هيچکاک با استوديو سلزنيک بود. به اين ترتيب کليد ساخت اولين عنوان سينمايي هيچکاک در آمريکا نيز در اين سال فشرده شد. سال 1939 به لحاظ اقتصادي نيز سالي قابل توجه است. استوديو يونيورسال در اين سال به سود خالص يک ميليون و دويست هزار دلار دست يافت که بهترين سال ممکن از زمان دوران صامت تا به آن روز بود. «جادوگر شهر اوز» نيز در 17 اوت 1939 و پس از تبليغات فراوان در نيويورک به نمايش درآمد و در نخستين روز نمايش نزديک به 37 هزار بليت فروخت که تا آن روز رکوردي بي‌سابقه به شمار مي‌رفت. هرچند در نهايت اين پروژه با شکست مالي همراه بود. «برباد رفته» نيز همچنان و پس از 71 سال رکورد بيشترين بليت فروش رفته تاريخ سينما را با عدد حدودي 202 ميليون در اختيار دارد.

منبع: روزنامه تهران امروز  ( عکس از کافه کلاسیک )

نویسنده:  Munchy  عزیز خودمان !

http://www.tehrooz.com/1389/7/26/TehranEmrooz/399/Page/10/TehranEmrooz_399_10.pdf




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۹/۸/۱۰ عصر ۱۰:۱۷

جدی می گی مونچی جان !گفتم مطلبش جوندار و جذابه . تبریکات بسیار  [تصویر: clap.gif]

چطور مطلب براشون می فرستی ؟ آزاد هستی یا به صورت روتین ارسال می کنی ؟ مشتاقم بدونم روال کار چطوریه ؟




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۹/۸/۱۰ عصر ۱۰:۴۷

هفته‌نامه تايم انتخاب كرد:

پدرخوانده ، بهترين فيلم تاريخ سينما
هفته‌نامه تایم  در پایان نظرسنجی اینترنتی از منتقدین فیلم و اهالی سینما، فیلم «پدرخوانده» محصول سال 1972 به کارگردانی «فرانسیس فورد کاپولا» را به‌عنوان بهترین فیلم تاریخ سینما انتخاب کرد. این فیلم با نقش‌آفرینی مارلون براندو، آل پاچینو و رابرت دووال داستان یک خانواده مافیایی به ‌نام کورلئونه است که موفق به کسب 3 جایزه اسکار بهترین بازیگر مرد (مارلون براندو)،‌ بهترین فیلم و بهترین فیلم‌نامه اقتباسی شد. همچنین قسمت دوم این فیلم به کارگردانی «کاپولا» رتبه‌ دوم این فهرست را در اختیار دارد.

فیلم کازابلانکا محصول 1942 به کارگردانی مایکل کورتیز  در رتبه‌ سوم بهترین‌های تاریخ سینما دیده می‌شود. این فیلم با نقش آفرینی همفری بوگارت و اینگرید برگمن ، داستانی عشق یک کافه دار  در سالهای جنگ جهانی دوم است که بارها به عنوان باشکوه ترین فیلم عاشقانه تاریخ سینما انتخاب شده است.

در ادامه این فهرست فیلم فهرست شیندلر ساخته «استیون اسپیلبرگ» در رتبه‌ چهارم قرار گرفته است. «لاورنس عربستان» محصول 1962 ساخته‌ «دیوید لین»، برنده هفت جایزه اسکار، سه جایزه بافتا و چهار جایزه گلدن گلوب در مکان پنجم ایستاده است. «کشتن مرغ مقلد» محصول سال 1962 به کارگردانی «روبرت مولیگان»، برنده سه جایزه اسکار و دو جایزه گلدن گلوب بالاتر از «جنگ ستارگان» جورج لوکاس مکان هفتم را در اختیار دارد. فیلم «جادوگر شهر اوز» ساخته «ویکتور فلمینگ» محصول 1939، برنده دو جایزه اسکار در مکان هشتم این فهرست قرار دارد.

از دیگر آثار سرشناسی که در میان 20 فیلم برتر تاریخ سینما دیده می‌شود می‌توان به «پنجره عقبی» آلفرد هیچکاک، «همشهری کین» اورسن ولز، «رهایی از شائوشنک» فرانک دارابونت، «پیانیست» رومن پولانسکی و «ملکه‌ای از آفریقا» جان هوستون اشاره کرد.

نکته جالب در این فهرست قرار گرفتن فیلم «همشهری کین» در رتبه سیزدهم است. این در حالی است که شاهکار «اورسن ولز» در بیشتر نظرسنجی‌های پنج دهه اخیر به‌عنوان بهترین فیلم تاریخ سینما انتخاب شده است.
منابع: بانی فیلم ، آفتاب ، ایسنا
 



RE: خبرهای سینمای کلاسیک - رائول والش - ۱۳۸۹/۸/۱۱ عصر ۰۵:۳۲

كمپاني برادران وارنر امسال يك مجموعه زيبا براي علاقه مندان سينماي كلاسيك ارائه كرده:

Humphrey Bogart: The Essential Collection


مجموعه اي از 24 فيلم كه همفري بوگارت براي وارنر بازي كرده است: نام فيلم ها و محتويات پكيج را در اين عكس ببينيد:


قيمتش هم وسوسه برانگيزه: حدود 80 دلار!shakkk!




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Classic - ۱۳۸۹/۸/۲۱ صبح ۰۱:۴۲

همانطور که یکی از دوستان امروز گفت و در خبرها هم آمده است ، شرکت مترو گلدوین مایر رسما اعلام ورشکستگی کرده است. البته مترو مدت ها بود که از مشکلات مالی رنج می برد و دائما بین موسسات بزرگ رسانه ای دست به دست می شد. درآمد اصلی مترو  از فروش حق پخش فیلم های آرشیوی و اجاره تاسیسات سینمایی به دیگر شرکت ها بدست می آمد و این درحالی است که سالها پیش حقوق نیمی از تولیدات سینمایی قدیم خود را هم فروخته است. البته باید گفت که اعلام ورشکستگی یک شرکت در آمریکا با تصور ورشکستگی شرکت ها در اینجا متفاوت است و اتفاقا اعلام ورشکستگی باعث کمک به بازسازی دوباره اینگونه شرکت ها می شود. وانگهی مترو گلدوین مایر دارای میلیاردها دلار سرمایه به صورت زمین های مرغوب ، استودیوهای فیلمسازی و آرشیو فیلم های کلاسیک محبوب است که می تواند در بازسازی و تسویه بدهی های این شرکت مفید واقع شود.

البته نمی دانم چرا همیشه تصور من بر این بوده است که این شرکت در ساخت فیلم ها بیش از حد ولخرجی می کند و بی دلیل پروژه های سنگین و ریسک پذیر را انجام می دهد. به هر حال شیر غران مترو سال هاست که به جای غرش فقط خمیازه می کشد .





RE: خبرهای سینمای کلاسیک - رائول والش - ۱۳۸۹/۸/۲۲ عصر ۰۳:۴۶

متاسفانه دينو دي لارنتيس تهيه كننده مشهور ايتاليا و هاليوود هم در سن 91 سالگي در گذشت.

او به همراه كارلو پونتي مشهورترين تهيه كننده بين المللي سينما ايتاليا محسوب مي شد كه براي تهيه و ساخت فيلم هاي جاده اسكار گرفت و در تهيه فيلم اسكاري ديگر فلليني يعني شب هاي كابيريا هم شركت داشته است. او همسر سيلويا مانگانو هم بود.

از فيلم هاي مشهور او مي توان به اينها اشاره كرد:

Year Title Director
1952  Europa '51
Roberto Rossellini
1954 La Strada Federico Fellini
1956 War and Peace King Vidor
Le notti di Cabiria Federico Fellini
1965 Battle of the Bulge Ken Annakin
1966 The Bible: In the Beginning... John Huston
1967 Lo Straniero Luchino Visconti
1968 Danger: Diabolik Mario Bava
Barbarella Roger Vadim
1973 Serpico Sidney Lumet
1974 Death Wish Michael Winner
1976 King Kong John Guillermin
Drum Steve Carver

البته او تا آخرين سالهاي عمرش فعال بود وnnnn: مثلا چند فيلم هانيبال لكتر را او تهيه كرده است.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - رائول والش - ۱۳۸۹/۸/۲۵ عصر ۰۳:۴۴

امروز به يك مورد جديد در عرضه فيلمهاي كلاسيك برخوردم. كمپاني مشهور استوديو كانال كه از قديم حامي سينماي مستقل اروپا بوده هم به جمع عرضه كنندگان آثار مطرح تاريخ سينما پيوسته است. آن هم با فرمت محبوب بلو ري كه بدجور در جهان مشغول تركتازي است و البته طبق معمول براي ما تا مدتها چون خرمايي بر نخيل خواهد بود! cccc:

http://studiocanalcollection.com

عناوين عرضه شده فعلا محدود است و احتمالا استقبال از محصولات باعث رونق كارشان خواهد بود. اما از ظاهر امر پيداست كه پكيج ها بسيار نفيس هستند. عناوين از نظر گرافيك به صورت متحدالشكل ارائه شده و ضمائم و متعلقات داخل ديسك بلو ري آنها براي اولين بار ارائه مي گردد.

روي جلد پكيج دايره سرخ

محتويات پكيج از نفس افتاده:heart:

اين هم بسته فيلم محبوب مرد سوم

جالب اينجاست كه براي نشان دادن كيفيت بالاي فيلمها، چند نمونه اسكرين شات از هر فيلم تهيه شده كه بعضي از آنها حجمشان بالاي 5 مگا بيت بود. من كه از خير دانلود كردن آنها گذشتم و نديد قبولشان دارم.tajob

براي اطلاع از قيمت ها سري به جنگل هاي آمازون زدم و ظاهرا قيمت هر كدام بين 25 تا 30 دلار است!




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۹/۹/۳ صبح ۱۲:۵۲

فیلم های برتر تاریخ سینما به انتخاب مجله ایندیپندنت  [تصویر: interview.gif]

چند پست بالاتر - حدود یکماه پیش - گفتیم که مجله تایم اسامی فیلم های برتر تاریخ سینما را به انتخاب خوانندگان خود انتخاب کرده بود. پریروز باخبر شدیم که مجله ایندیپندنت هم لیست برترین فیلم ها خود را به انتخاب نویسندگان خود منتشر کرده که خبرگزاری های داخلی هم اونو پوشش دادن :

... روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در شماره امروز (یكشنبه) فهرست ۲۰ فیلم برتر تاریخ سینمای جهان را اعلام كرد كه «همشهری كین» ساخته «اورسن ولز» در رتبه اول دیده می شود.

در این فهرست، فیلم های «یك محكوم به مرگ گریخت» ساخته روبر برسون، «بوی خوش موفقیت»، «بدنام» ساخته آلفرد هیچكاك، «پدرخوانده» ساخته فرانسیس فورد كوپولا و «داشتن و نداشتن» ساخته همفری بوگارت در رتبه های بعدی قرار دارند....

تابناک - آفتاب - مهر - آینده نیوز و ...

جالب اینکه کسی که این خبر را برای اولین بار ترجمه کرده یک اشتباه را در معرفی نام بوگارت به عنوان سازنده ی فیلم داشتن و نداشتن انجام داده که دهها خبرگزاری معتبر رسمی هم اونو بدون تصحیح بازتاب داده اند . واقعا باید به سردبیران این خبرگزاری مدال اهدا شود ! [تصویر: tauruss.gif]

 .. بگذریم ...

فکر می کنم این لیست بر اساس خلاقیت و نوآوری ها تکنیکی انتخاب شده باشد. به هر حال لیست جالب و قابل تاملی است. اولش که اسم کازابلانکا را در لیست ندیدیم کمی نگران شدیم اما وقتی اسم کازابلانکای ثانویه ( بدنام ) رو دیدیم نگرانی مون کاملا رفع شد. ::ok:خوشبختانه پدرخوانده هم در لیست هست و از این نظر عیش مان تکمیل گردید  [تصویر: studsmatta.gif]  . خلاصه این برو بچه های ایندیپندنتی خواستن کمی متفاوت باشن و لیست های سینمایی رو از یکنواختی در بیارن. گرچه بهتر بود این همشهری کین رو برای تنوع هم که شده از اون بالا می انداختن پایین . ولی خب لابد خواستن یه حالی هم به بر و بچه های AFI داده باشن ( شاید رفیقن ! )  به هر حال لیست تکمیلی را در ایندیپندنت می توانید بخوانید.

 

توجه :  در مورد ترتیب فیلم ها یک اشتباه لپّی صورت گرفته که در پست زیر می خوانید !




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سم اسپید - ۱۳۸۹/۹/۳ صبح ۰۶:۰۰

شما دیگه چرا سروان جان، این جماعت روزنامه نگار فقط بلد هستن ار روی هم کپی کنن، یک نفر دقت نکرده که سایت ایندیپندنت لیست رو بصورت معکوس نوشته: از 20 تا 1 از 40 تا 21 از 60 تا 41 از 80 تا 61 و از 100 تا 81 و در همون لینکی که شما قرار دادید زیر عکس همشهری کین شماره 20 نوشته شده نه 1. حالا بماند که چند تا سایت و مجله و روزنامه این خبر رو اشتباه درج کرده اند. با یک نگاه اجمالی باز هم کاملا مشخص می شه که لیست قابل اعتنایی نیست. تنها تفاوتی که نسبت به سایر لیست هایی که تاکنون دیده بودم دارد این هستش که ظاهرا سعی کردن دل همه علاقه مندان رو بدست بیارن و حداقل یک فیلم از کارگردانان بزرگ تاریخ سینما در آن قرار دهند هر چند که باز هم جای بسیاری از شاهکارها و کارگردانان بزرگ تاریخ سینما خالیست.

1- همه چیز درباره ایو (جوزف ال. منکیه ویچ)

2- غرامت مضاعف (بیلی وایلدر)

3- آواز در باران (جین کلی و استنلی دانن)

4- گروه وحشی (سم پکین پا)

5- خانم ایو (پرستون استرجس)

6- نبرد الجزیره (جیلو پونته کوروو)

7- آرزوهای بزرگ (دیوید لین)

8- سرگیجه (آلفرد هیچکاک)

9- دنباله رو (برناردو برتولوچی)

10- برخورد کوتاه (دیوید لین)

11- محله چینی ها (رومن پولانسکی)

12- قلبهای مهربان و تاجهای گل (رابرت هامر)

13- این اسپینال تپ است (راب راینر)

14- شب شکارچی (چارلز لاتون)

15- داشتن و نداشتن (هوارد هاکس)

16- پدرخوانده (فرانسیس فورد کاپولا)

17- بدنام (آلفرد هیچکاک)

18- بوی خوش موفقیت (الکساندر مکندریک)

19- یک محکوم به مرگ گریخته است (روبر برسون)

20- همشهری کین (اورسن ولز)

21- خواب بزرگ (هوارد هاکس)

22- گاو خشمگین (مارتین اسکورسیزی)

23- شرلاک جونیور (باستر کیتون)

24- مرد سوم (کارول رید)

25- قاعده بازی (ژان رنوآر)

26- ترس روح را می خورد (راینر ورنر فاسبیندر)

27- کازابلانکا (مایکل کورتیز)

28- کفش های قرمز (مایکل پاول و امریک پرسبرگر)

29- بیگانه (ریدلی اسکات)

30- خانواده اشرافی امبرسون (اورسن ولز)

31- در بارانداز (الیا کازان)

32- روز نفس کشیدن زمین (هارولد رامیس)

33- آپارتمان (بیلی وایلدر)

34- آخرین جزئیات (هال اشبی)

35- سوپ اردک (لئو مک کری)

36- کودک وحشی (فرانسوا تروفو)

37- منهتن (وودی آلن)

38- روزی روزگاری در آمریکا (سرجیو لئونه)

39- از نفس افتاده (ژان لوک گدار)

40- مخمل آبی (دیوید لینچ)

41- راننده تاکسی (مارتین اسکورسیزی)

42- الیور (کارول رید)

43- در یک شب اتفاق افتاد (فرانک کاپرا)

44- نشویل (رابرت آلتمن)

45- آتالانت (ژان ویگو)

46- نشانی از شر (اورسن ولز و هری کلر)

47- برباد رفته (ویکتور فلمینگ، جورج کیوکر، سم وود، ویلیام کامرون منزیز و سیدنی فرانکلین)

48- مکالمه (فرانسیس فورد کاپولا)

49- سانست بلوار (بیلی وایلدر)

50- مرا در سنت لوییس ملاقات کن (وینسنت مینه لی)

51- ارباب (استیوارت کوپر)

52- گوله آتش (هوارد هاکس)

53- سفرهای سالیوان (پرستون استرجس)

54- خون به پا خواهد شد (پل توماس اندرسون)

55- پرونده محرمانه لس آنجلس (کرتیس هنسون)

56- منشی همه کاره او (هوارد هاکس)

57- شعار جیمی بلک اسمیت (فرد شپیسی)

58- بت سرنگون (کارول رید)

59- باغ فینزی کونتینیز (ویتوریو دسیکا)

60- بیمار روانی (آلفرد هیچکاک)

61- زندگی و مرگ سرهنگ بلیمپ (مایکل پاول و امریک پرسبرگر)

62- داستان اسباب بازی (جان لسیتر)

63- آینه تاریک (رابرت سیودوماک)

64- انحطاط (الیور هرشبیگل)

65- داستان توکیو (یوسوجیرو اوزو)

66- راشومون (آکیرا کوروساوا)

67- توت فرنگی های وحشی (اینگمار برگمان)

68- ربکا (آلفرد هیچکاک)

69- آگوئیره خشم پروردگار (ورنر هرتزوگ)

70- تعطیلی از دست رفته (بیلی وایلدر)

71- بری لیندون (استنلی کوبریک)

72- لبخندهای یک شب تابستانی (اینگمار برگمان)

73- در مکانی تنها (نیکلاس ری)

74- ماهی سرگردان (فرانسیس فورد کاپولا)

75- مصیبت ژاندارک (کارل تئودور درایر)

76- شکارچی گوزن (مایکل چیمینو)

77- ریفی فی (ژول داسن)

78- زندگی دیگران (فلوریان هنکل دانر اسمارک)

79- ماجراهای رابین هود (مایکل کورتیز و ویلیام کایلی)

80- دوئل (استیون اسپیلبرگ)

81- پایین شهر (مارتین اسکورسیزی)

82- مردان قوی (نیکلاس ری)

83- جویندگان (جان فورد)

84- لحظه بی پروایی (مکس اوفولس)

85- مضحک (پاتریس لوکنت)

86- غذاخوری (بری لوینسون)

87- تام چشم چران (مایکل پاول)

88- یوزپلنگ (لوکینو ویسکونتی)

89- قطاربازی (دنی بویل)

90- جشن دلاورانه (ژاک فدر)

91- من کوبا هستم (میخائیل کالاتازوف)

92- شب های کابیریا (فدریکو فلینی)

93- با یکدیگر (لوکاس مودیسون)

94- پیک نیک در هنگینگ راک (پیتر وییر)

95- حالا نگاه نکن (نیکلاس روگ)

96- فراموش شدگان (لوئیس بونوئل)

97- انتخاب (الکساندر پین)

98- نابخشوده (کلینت ایستوود)

99- مزد ترس (هانری ژرژ کلوزو)

100- ارتش سایه ها (ژان پیر ملویل)




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۸۹/۹/۴ صبح ۱۲:۲۴

حق با سم اسپیده [تصویر: shame.gif]

البته من سایت ایندیپندنت رو چک کردم اما اونجا خودشون یک اشتباه دو پهلو دارن که آدم رو گمراه می کنه. جلو همشهری کین نوشته 1  از 20  (20/1 ) یعنی فیلم اول از بیستم و همین همه رو به اشتباه انداخته و فکر کردن که فیلم اول اینه . در صورتیکه داخل توضیحات نوشته 20 و برای همه چیز درباره ایو هم نوشته 20 از 20   که آدم فکر می کنه فیلم بیستم است idont. ترتیبی که سام نوشته درسته . اما اینطوری که همه محاسبات ما به هم ریخت [تصویر: reading.gif] حالا همشهری کین رو میشه یه طوری فیلم برتر جا زد و بهانه های روشنفکری آورد اما در مورد فیلم همه چیز در مورد ایو  ...shakkk!... چه  عرض کنم. البته اگر ترتیب انتخاب رو بذاریم کنار و فقط به عنوان ها دقت کنیم می بینیم که فیلم های خوبی رو گلچین کردن و همگی به نوعی شاهکارهای تاریخ سینما هستن. شاید بهتر بود ایندیپندنت هم از تایم یاد می گرفت و 100 فیلم رو فقط به ترتیب حروف الفبا معرفی می کرد نه به ترتیب برتری و بهتر و بدتر بودن رو به عهده سلیقه خود خوانندگان می گذاشت.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - رائول والش - ۱۳۸۹/۹/۷ عصر ۰۶:۵۱

مارتین اسکورسیسی که معرف حضورتان است. این کارگردان برجسته را می توان دایره المعارف زنده سینمای کلاسیک نامید. ایشان یک خوره فیلم به تمام معنا هست و حتی در معرفی مجدد بسیاری از فیلم های فراموش شده ولی گرانبها نقش مهمی داشته است.


اسکورسیسی یکی از دوستداران مخلص الیا کازان است. کارگردانی بی نظیر و بسیار خوش قریحه که گرفتار مسائل سیاسی دهه 50 امریکا شد و از آن موقع تا زمان مرگ فعالیتش تحت الشعاع همین مسائل قرار گرفت. او متهم به همکاری با کمیته مبارزه با فعالیت های ضدآمریکایی گردید و بهمین دلیل همیشه از سوی چپ گرایان مورد  شماتت قرار گرفت و به حاشیه رفت. تا اینکه بر اثر حمایت های اسکورسیسی دوباره در کانون توجه قرار گرفت و اسکار افتخاری یک عمر فعالیت هنریش را هم از دست اسکورسیسی دریافت نمود.

حالا اسکورسیسی دوباره دست بکار شده و یک بسته ارزشمند را به یاد الیا کازان فراهم کرده. مجموعه ای از 15 فیلم او را به صورت dvd و بسته بندی نفیس.

نکته قابل توجه اینجاست که 5 فیلم این مجموعه برای اولین بصورت رسمی به بازار dvd راه می یابند که آنها عبارتند از: زنده باد زاپاتا!، درختی در بروکلین می روید، آمریکا آمریکا، رودخانه وحشی و Man on a Tightrope

واقعا عجیب نیست که زنده باد زاپاتا تا حالا رسمی عرضه نشده بوده؟ کیفیت نسخه ای که من در پیاده رو پیدا کردم هم افتضاح بودasabi

همچنین یک کتابچه نفیس و مستندهای دیگری مثل آخرین فیلم اسکورسیسی به نام نامه ای به الیا هم ضمیمه کار است. و اگر آن را از آمازون بخرید در می آید $137.49.:eee43




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - john doe - ۱۳۸۹/۹/۹ صبح ۱۲:۴۲

لسلی نلسون در گذشت.

لسلی نلسون بازیگر قدیمی سینما که بیشتر او را با آثار کمدیش می شناسند در گذشت. وی از دهه 50 بازیگر بود و  فیلم قدیمی او که به یاد دارم چوپان است که شخصیت منفی فیلم بود.

اما بیشتر شهرت او برای نسل جدید به خاطر سری فیلم های اسلحه برهته است که کارهای بسیار محبوبی بود. از دیگر آثار نلسون می توان به : جاسوس سخت ، اسکری مووی ، سریال بسوی جنوب، هواپیما و دراکولای مل بروکس اشاره کرد.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - اسکورپان شیردل - ۱۳۸۹/۹/۹ عصر ۰۶:۵۰

ایروین کرشنر کارگردان آمریکایی در 87 سالگی در گذشت.

 

وی که متولد 1923 بود ، در طول نزدیک به 40 سال فعالیت سینمایی در مقام فیلمنامه نویس، کارگردان،بازیگر ، فیلمبردار و تدوینگر به کار مشغول بود. در کارنامه هنری کرشنر ساخت چند فیلم مستند نیز به چشم می‌خورد که اغلب نیز به جوایزی دست یافته‌اند.

از کارهای معروف او  در مقام کارگردان ، میتوان به جنگ ستارگان (اپیزود 5 - امپراتوری دوباره ضربه می زند) ، پلیس آهنی 2 و فیلم جیمز باندی هرگز نگو هرگز اشاره کرد.

وی در 27 نوامبر 2020 در لس آنجلس درگذشت.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - پایک بیشاپ - ۱۳۸۹/۹/۲۶ صبح ۱۱:۱۳

بلیک ادواردز عزیز هم در سن 88 سالگی درگذشت ..... rrrr:




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - jack regan - ۱۳۸۹/۱۰/۲ صبح ۰۹:۱۶

سلام

حدود يك سال و نيم پيش در خبرها امده بود كه جناب اسكورسيزي پس از پايان پروژه shutter island قصد ساختن فيلمي با موضوعيت زندگي فرانك سيناترا خواننده و بازيگر فقيد هاليوود را دارد

http://www.firstshowing.net/2010/03/12/martin-scorsese-talks-sinatra-biopic-going-back-to-his-roots /

http://screenrant.com/scorsese-pacino-de-niro-sinatra-biopic-kofi-61732/

حتي   ال پاچينو و جرج كلوني به عنوان كانديدهاي احتمالي نقش اول معرفي شدند. ولي هنوز  خبري از اين فيلم نيست. فيلمهاي shutter island و a letter to elia هم كه اكران شدن فيلم جديدشون هم كه ايرلندي نام داره تو راهه  ميخواستم ببينم دوستان از مراحل ساخت فيلم زندگي سيناترا و اينكه اصلا قرار به ساختش هنوز پابرجاست خبري دارن يا خير؟ ما را هم در جريان بذارن:huh:




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - پدرام - ۱۳۸۹/۱۰/۱۰ عصر ۰۱:۱۶

درگذشتگان بزرگ سینمای جهان در سال 2010

جین سیمونز ستاره بریتانیایی هالیوود كه فیلم هایی چون اسپارتاكوس و دزیره را در كارنامه خود داشت، در سن هشتاد سالگی بر اثر ابتلا به سرطان ریه در آمریكا درگذشت.

تونی كرتیس بازیگر فیلم هایی چون بعضی‌ها داغشو دوست دارن، وایكینگ ها و اسپارتاكوس از آخرین بازمانده های نسل طلایی بازیگران در 1950 و 1960 بود كه هنگام مرگ 85 سال داشت.

 

دنیس هاپر بازیگر فیلم هایی چون ایزی رایدر و اینك آخرالزمان پس از سال ها ابتلا به بیماری سرطان پروستات در سن ۷۴ سالگی در گذشت.

 

لسلی نیلسن بازیگر چند كمدی آمریكایی در دهه های 1980 و 1990 از جمله اسلحه برهنه در 84 سالگی در گذشت.

 

نورمن ویزدم كمدین بریتانیایی در 95 سالگی در آسایشگاهی در جزیره "من" بریتانیا درگذشت. بسیاری از فیلم هایی او از جمله شیر فروش، سربزنگاه و در حال انجام وظیفه با دوبله محمد علی زرندی در ایران به نمایش در آمد.

 

بلیك ادواردز  كارگردان فیلم هایی چون پارتی و صبحانه در تیفانی تعدادی از بهترین كمدی های دهه 1960 را ساخت. او به خاطر ساختن مجموعه فیلم های پلنگ صورتی در تاریخ سینمای آمریكا جاودانه شد. او در طول نزدیك به 6 دهه فعالیت سینمایی فقط یك اسكار افتخاری به دست آورد.

كلود شابرول نخستین فیلم خود را با عنوان "سرژ زیبا" در سال ۱۹۵۸ كارگردانی كرد و با تولید متوسط یك فیلم در سال تا سال ۲۰۰۹ از پركارترین های سینمای فرانسه به حساب می آمد.

ماریو مونیچلی یكی از برجسته‌ترین سینماگران دوران پس از جنگ و سینمای نئورئالیسم ایتالیا در سن 95 سالگی خود را از پنجره اتاقی در طبقه پنجم بیمارستانی در رم كه در آن بستری بود بیرون پرتاب كرد. مونیچلی بیش از ۷۰ فیلم سینمایی كارگردانی كرد. او در كمدی‌های انتقادی خود زندگی ساده مردم عادی را روایت می‌كند كه در موقعیت‌هایی خطیر قرار می‌گیرند.

آرتور پن به كارگردان بازیگران مشهور بود. برخلاف جریان روز سینمای هالیوود، بیشتر شخصیت اصلی فیلم های او ضدقهرمان هایی بودند كه عاقبت خوشی نداشتند. بانی و كلاید، تعقیب و بزرگمرد كوچك از مشهورترین ساخته او بود. او هنگام مرگ 88 ساله بود.

اریك رومر یكی از پایه گذاران سینمای موج نوی فرانسه در سن 89 سالگی در پاریس درگذشت. رومر در طول پنج دهه، ۲۴ فیلم سینمایی كارگردانی كرد. اولین فیلم خود را به نام "علامت شیر" در ۱۹۵۹ ساخت.

 سال 2011 میلادی بر کافه نشینان مسیحی مبارک




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - دانتس - ۱۳۹۰/۱/۳ صبح ۱۱:۳۰

 Clash of The Titans

قرار بود فیلم "نبرد تایتان ها" دیشب ساعت 12 از شبکه 3 پخش شود، چندین بار هم تبلیغ شد ولی بجای آن فیلم دیگری پخش شد. به نظر می رسد دلیل آن ضدیت فیلم با  باورهای دینی و اعتقادی مسلمانان باشد.فکرم نمیکنم دیگه پخش شود.

داستان فیلم در زمانی در گذشته ی بسیار دور میان خدایان زمین، زئوس و هادس، اتفاق می افتد. مردم کم کم از آنها روی گردان می شوند و به دلیل مشکلاتی که در زندگی برای آنها پیش آمده پادشاهان زمین تصمیم میگیرند تا با خدایان به نبرد بپردازند وآنها را شکست دهند .درگیری و نبرد آغاز میشود اما انسان ها در حال شکست خوردن هستند در این میان پرسیوس ظاهر می شود مردی که در ظاهر انسان است اما روح او بر گرفته از زئوس یکی از خدایان است.او با خانواده ای از انسان ها که او را در زمانی که یک نوزاد بود پیدا کرده بودند زندگی می کند.تا این که به صورت اتفاقی خانواده ی او توسط هادس که خدای خشم است کشته می شود .او اکنون با گروهی از مردان کارآزموده راهی سفری می شود تا به وسیله ی آن راز کشتن کراکن را پیدا کند . کراکن هیولایی است که هادس در روز موعود خواهد فرستاد تا مردم را نابود کند و پرسیوس باید کراکن را نابود کند تا قدرت هادس را از بین ببرد و بعد از آن بتواند بر او پیروز شود و مردم را از نابودی و خشم خدایان نجات دهد.در این میان آیو الهه ای است که به پرسیوس کمک می کند تا راه خود و  غلبه بر نیروهای نابودگر را پیدا کند.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - seyed - ۱۳۹۰/۱/۴ صبح ۰۹:۴۱

(۱۳۹۰/۱/۳ صبح ۱۱:۳۰)دانتس نوشته شده:  

 Clash of The Titans

قرار بود فیلم "نبرد تایتان ها" دیشب ساعت 12 از شبکه 3 پخش شود، چندین بار هم تبلیغ شد ولی بجای آن فیلم دیگری پخش شد. به نظر می رسد دلیل آن ضدیت فیلم با  باورهای دینی و اعتقادی مسلمانان باشد.فکرم نمیکنم دیگه پخش شود.

علتش نامه انتقادی اساتید حوزه و دانشگاه به ریاست صدا و سیما جناب آقای ضرغامی بوده.

متن کامل این نامه:

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر عزت الله ضرغامی
رئیس محترم سازمان صدا و سیما
«امروز رسانه‏ها در دنیا فکر، فرهنگ، رفتار و در حقیقت هویت فرهنگى انسانها را القاء مى‏کنند.»
(مقام معظم رهبری. 26/2/85)
بی تردید رسانه ملی نقش برجسته ای در معرفت افزایی و جامعه پذیری دینی و سیاسی مردم دارد. گستره مخاطبان و قالب های تأثیرگذار انتقال پیام و بیشترین امکان استفاده از هنر، رسانه ملی را به یک معلم ملی تبدیل کرده است که همه شهروندان جامعه اسلامی ایران از آن می آموزند و بینش ها و ارزش ها و رفتارهای شان از آن اثر می پذیرد.
دیر زمانی است که رسانه های بزرگ با تولید آثار، برنامه ها و فیلم های تأثیر گذار در جهت راهبری فکری و معنوی جوامع انسانی قدم برداشته اند. رسانه مطلوب اسلامی و ملی در جمهوری اسلامی نیز باید در این مسیر حرکت کند. بی شک وظیفه صدا و سیما در کنار تولید آثار فاخر شناسایی و تحلیل جامع راهبردها و برنامه های رسانه های رقیب است و این موضوع هیچ تناقضی با روزآمدی و سرگرم سازی مخاطبان ندارد، بلکه این دو در کنار هم، کارکردهای مثبت رسانه را فزونی می بخشد و با پاسخ به نیازهای واقعی ساحت های فکری، عاطفی و معنوی، رضایتمندی و مقبولیت نزد مخاطبان را به دنبال دارد.
رسانه ملی تا کنون با برنامه های فاخر و عالمانه ای که به پخش، نقد و تحلیل فیلم های برجسته سینمای جهان پرداخته، کارکرد شایسته ای در جهت افزایش آگاهی های عمومی داشته است. گرچه در انتخاب کارشناسان خبره با دانش میان رشته ای و شناخت کافی از فرهنگ اسلامی، بهتر از این می توان عمل کرد.
خبر برنامه های نوروزی رسانه ملی برای پخش برخی از آثار سینمایی جهت دار و ایدئولوژیک برای عموم مخاطبان، تعجب و نگرانی بسیاری از کارشناسان فرهنگی و هنری را برانگیخته است؛ لازم است که صدا وسیما در انتخاب و پخش آثار خارجی دقت بیشتری به عمل آورد. به عنوان مثال، دو فیلم «Clash Of The Titans» و «My Name Is Khan» و تبلغات گسترده تلویزیون برای امثال این فیلم ها، نگرانی مضاعفی را به وجود آورده است.
فیلم « Clash Of The Titan» به وضوح یونان زدگی، ترویج ارزش های اومانیستی، شرک و تعدد خدایان، اسلام هراسی، ایران ستیزی و منجی گرایی مطابق با ایدئولوژی صهیونیستی – آمریکایی را به تصویر می کشد و با جذابیت بصری و جلوه های ویژه قوی، تأثیر عمیقی بر مخاطب می گذارد.
فیلم «My Name Is Khan» نیز در راستای ترویج «یورواسلام» (اسلام آمریکایی) و نفی جهاد و شهادت و تفسیر تک بعدی از اسلام و تحریف آموزه های دینی در جهت تحکیم شالوده های سلطه پذیری و تحقق پروژه «دین نوین جهانی» پیش می رود.
به نظر می رسد که پخش این قبیل آثار از رسانه ملی مناسب نیست و پخش آن برای مخاطبین عمومی، تزلزل در باورها و بینش ها را به دنبال دارد و موجب تعارض ارزش ها و سستی اعتقادی می شود. با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره جنگ نرم، شرح وظایف قانونی صدا و سیما و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر پرهیز از ترویج ارزش های ضد دینی، اومانیستی و سکولار پیش نهاد می شود که لااقل دربار? پخش این دو فیلم که در الحاد و ضدیت با اسلام ناب صریح ترند، تجدید نظر شود.
والسلام علیکم. با تشکر
رضا صادقیان، قائم مقام مدیر کل فرق و ادیان معاونت تبلیغ حوزه های علمیه
محمد حسین کیانی، دبیر کارگروه فرق نوظهور مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری
حمیدرضا مظاهری سیف، رئیس مؤسسه بهداشت معنوی
محمد حسین فرج نژاد، مدیر گروه پژوهشی شهید آوینی
داریوش عشقی، رئیس مؤسسه معنویت نوین
علی قهرمانی، مدیر گروه پژوهشی باور
رسول حسن زاده، مدیر گروه معارف ادعیه پژوهشکده باقرالعلوم سازمان تبلیغات
حمزه شریفی دوست، عضو گروه اخلاق و عرفان نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
حسین عرب، مدیر گروه مطالعات فرهنگی طلوع
و جمعی از اساتید و پژوهشگران حوزه علمیه قم:
سعید ارجمندفر، سید مجتبی سیدسلیمانی، محمد جواد عرب سالاری، محمد سعید قشقایی



RE: خبرهای سینمای کلاسیک - بهزاد ستوده - ۱۳۹۰/۱/۴ عصر ۰۷:۱۸

(۱۳۹۰/۱/۴ صبح ۰۹:۴۱)سيد نوشته شده:  

[quote='دانتس' pid='9099' dateline='1300867252']

 Clash of The Titans

فیلم «My Name Is Khan» نیز در راستای ترویج «یورواسلام» (اسلام آمریکایی) و نفی جهاد و شهادت و تفسیر تک بعدی از اسلام و تحریف آموزه های دینی در جهت تحکیم شالوده های سلطه پذیری و تحقق پروژه «دین نوین جهانی» پیش می رود.
والسلام علیکم. با تشکر

واقعاً حیف فیلم اسم من خان است که از شبکه تی وی ما پخش بشود همون فیلم های آبگوشتی ایرانی کفایت می کند

فیلم اسم خان است  دومرتبه دوبله شده برای ویدیو  و تلوزیون

اول فیلم را دوبار دوبله می کنند بعد تصمیم می گیرند که پخش بشود یا نشود !

حیف ان همه هنر بانو مینو غزنوی که دو بار برای دوبله این فیلم صرف کرد

ان شا ا... به کوری ...... پخش می شود




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - دانتس - ۱۳۹۰/۱/۲۰ عصر ۱۰:۱۱

دوستانی که می خواهند بدانند چرا فیلم "نبرد تایتان ها" درایام نوروز از شبکه 3 سیما پخش نشد، می توانند این فیلم را با حجم کم ولی کیفیت بالا با زیر نویس انگلیسی از سایت تورنت دانلود کنند.

 thepiratebay.org/torrent/5767578/CLASH_OF_THE_TITANS_[2010]_DVD_Rip_Xvid_[StB

 سرعت دانلود پایین است ولی ظرف چند ساعت تکمیل می شود. این فیلم برای سیما دوبله شد ولی بدلیل محتوای اسلام هراسی پخش نشد. برای دوبله این فیلم از 30 الی 35 گوینده استفاده شده است.

مدیر دویلاژ  (حسین خداد بیگی)

 منوچهر والی زاده (سم وارتینگتون)

حسین عرفانی (لیام نیسون)

نرگس فولاد وند (جما آرترتون)

 قسمت دوم این فیلم با نام "خشم تایتان ها" (Wrath of the Titan) در بهار سال 2012 میلادی اکران خواهد شد. لیام نیسون، که در قسمت اول در نقش "زئوس" بازی کرده بود، در قسمت دوم این فیلم نیز با همین نقش جلوی دوربین می رود. لیام نیسون، بازیگر فیلم های معروف و پرفروش "جنگ ستارگان" (Star Wars)، "بت من" (Batman) و "دزدیده شده" (Taken) می باشد.

ویلیام جان نیسون متولد هفتم جولای 1952 در ایرلند می‌باشد. او بیشتر به خاطر ایفای نقش اسکار شیندلر در فیلم فهرست شیندلر  ساخته استیون اسپیلبرگ  شهرت دارد. او در سال ۱۹۹۴ پس از فیلم نل با ناتاشا ریچاردسون ازدواج کرد. همسر وی در 18 مارس 2009 درگذشت.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Classic - ۱۳۹۰/۲/۱۱ عصر ۱۰:۵۸

یک خبر خوب برای دوستان کلاسیک دوست به خصوص علاقمندان به آلفرد هیچکاک :

مسعود فراستي كارگاه نقد سينماي كلاسيك را برگزار مي‌كند

خبرگزاري فارس: فرهنگسراي ارسباران اقدام به برگزاري كارگاه‌هايي تحت عنوان آشنايي با سينماي كلاسيك جهان با حضور منتقد و نويسنده مطرح سينماي ايران «مسعود فراستي» كرده است. به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي مراكز فرهنگي هنري منطقه 3 و فرهنگ‌سراي ارسباران، اين كارگاه در اين دوره اختصاص به نمايش، نقد و بررسي فيلمساز برجسته سينماي كلاسيك، «آلفرد هيچكاك» دارد. علاقمندان مي‌توانند به منظور شركت در اين دوره از كارگاه‌ها تا 15 ارديبهشت به معاونت آفرينش و اجرا واحد نمايش فرهنگ‌سراي ارسباران، واقع در خيابان شريعتي بالاتر از پل سيد خندان، خيابان جلفا مراجعه و يا باشماره تلفن 22886914 تماس بگيرند.

دوستان تهرانی این فرصت را از دست ندهند.  با اینکه تهران نیستیم اما وسوسه شده ایم که هر جوری که شده حداقل در یک جلسه از این کلاس ها حضور یابیم. :rolleyes:




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - بهزاد ستوده - ۱۳۹۰/۲/۱۲ عصر ۰۱:۵۲

آقا این عکسهای بقول بهنوش بختیاری" خ ا ک ب ر س ر ی" را که گذاشته اید گوش شیطون کر قیلثر می شیما دوباره .نکنید این کارو




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۹۰/۲/۱۵ عصر ۱۱:۴۰

(۱۳۹۰/۲/۱۱ عصر ۱۰:۵۸)IranClassic نوشته شده:  

مسعود فراستي كارگاه نقد سينماي كلاسيك را برگزار مي‌كند

.

دوستان تهرانی این فرصت را از دست ندهند.  با اینکه تهران نیستیم اما وسوسه شده ایم که هر جوری که شده حداقل در یک جلسه از این کلاس ها حضور یابیم. :rolleyes:

من تماس گرفتم . کلاس ها از دوشنبه آینده شروع میشه و هفته ای یک جلسه ، ساعت 2 تا 6 عصر دوشنبه هاست. نمایش فیلم هم داره. حدود 30 جلسه کل دوره است و مبلغ 700 هزار تومن میشه.  ارزشش رو داره اما برای ما که تهران نیستیم مشکله. فعلا دارم بررسی می کنم که میشه با هواپیما رفت و برگشت یا نه ؟! shakkk!  پولش خیلی میشه اما این فرصت ها در عمر آدمیزاد زیاد پیش نمی آد. علاوه بر اون شاید بشه با هم قرار گذاشت و بعضی از بچه های کافه همدیگر رو ببینند. اصلا کسی برای این کلاس ها پیگیری کرده ؟




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - بهزاد ستوده - ۱۳۹۰/۲/۱۶ عصر ۰۶:۰۲

(۱۳۹۰/۲/۱۵ عصر ۱۱:۴۰)سروان رنو نوشته شده:  

(۱۳۹۰/۲/۱۱ عصر ۱۰:۵۸)IranClassic نوشته شده:  

مسعود فراستي كارگاه نقد سينماي كلاسيك را برگزار مي‌كند

.

سروان  این که ستاره خودمونه  دیگه از بچه ها  کدومکی هستند ؟




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Classic - ۱۳۹۰/۲/۲۰ عصر ۰۳:۰۰

(۱۳۹۰/۲/۱۵ عصر ۱۱:۴۰)سروان رنو نوشته شده:  

 حدود 30 جلسه کل دوره است و مبلغ 700 هزار تومن میشه.  ارزشش رو داره اما برای ما که تهران نیستیم مشکله.

آقا شهریه 700 هزار ریال هست ( 70 هزار تومن ) . جلسه اول هم دیروز برگزار شد و فیلم مستاجر هیچکاک پخش و بررسی شد. حدود 30 نفر ثبت نام کرده بودن که 20 نفر جدید هم در جلسه اول برای ثبت نام آمدند. البته جناب فراستی گفت که احتمالا بیش از 40 دانشجو رو نمی پذیرند چون کیفیت کلاس پایین خواهد آمد. کتاب مرجع برای جلسه آینده هم سینما به روایت هیچکاک است که دانشجویان باید بخش مربوطه به فیلم حق السکوت آن را که برای هفته آینده بررسی خواهد شد مطالعه کنند.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - میثم - ۱۳۹۰/۳/۲۶ عصر ۰۷:۲۲

فکر می کنم برای دوستان علاقمند ساکن تهران مفید به فایده باشد.

http://majeslami.persiangig.com/class%20payiz%20.jpg




[split] اینترنت گردی ... - اسکورپان شیردل - ۱۳۹۰/۴/۲۲ عصر ۱۰:۳۱

شکوه و جلال خدایان     - عکس های منحصر به‌فرد ستارگان هالیوود

 

عکس هایی نادر از ستاره هایی چون مارلون براندو، کلارک گیبل و مارلین دیتریش برای نخستین بار در نشنال پرتریت گالری لندن به نمایش در آمده است. نمایشگاه شکوه خدایان: پرتره های هالیوودی تصویر برخی از شناخته شده ترین چهره های عصر طلایی هالیوود در سال های 1920 تا 1960 را به نمایش می گذارد.

همه عکس ها از کلکسیون بنیاد کوبال گرفته شده که پیش از مرگ جان کوبال در سال 1991 بنیان گذاشته شد. رابرت دنس که این نمایشگاه به همت او برگزار می شود گفت که هدف این نمایشگاه حفظ نام عکاسان این عکس ها و نیز ادای احترام به کوبال است.

آقای دنس و همکارش راسل تیلور چندین ماه را صرف بررسی 30 هزار عکس کردند تا از میانشان عکس های مناسب را انتخاب کنند. آنها همچنین کتابی درباره کوبال و اهمیت مجموعه عکس های او نوشته اند.

آقای دنس گفت که نگاه دوباره به این هنر مهم است چون که عکاسی به سبک قدیمی، اکنون منسوخ شده است. " ما در عصر دیجیتال زندگی می کنیم و عکس ها مستقیما از دوربین ها به روزنامه ها فرستاده می شوند. عکاس در این میانه نقش چندانی ندارد."

یوجین رابرت ریچی  استودیو پرتره ای را در پارامونت پیکچرز مدیریت می کرد؛ جایی که لوییس بروک (تصویر زیر) با آن قرارداد داشت. این عکس منحصر به فرد روی پوست، مدل مو و مرواریدهای او تاکید می کند. رابرت دنس می گوید: "چیزی که ممکن بود حقه عکاسی تلقی شود، اکنون شاهکاری از عکاسی در قرن بیستم به شمار می رود." 

 

این عکس از ویوین لی سر صحنه فیلم بر باد رفته گرفته شده است. دنس می گوید :این عکس گزنده، به شکلی فوق العاده ذات اسکارلت را به تصویر کشیده است."

 

بسیاری از این عکس ها را استودیوهای بزرگ هالیوودی که هنرپیشه ها را استخدام کرده بودند، توزیع می کردند. هزاران عکس برای طرفداران، روزنامه ها و انتشاراتی ها فرستاده می شد و اغلب مهر "بدون کپی رایت" می خورد که به این معنی بود که عکاسان اصلی حق و اعتباری پیدا نمی کردند.

جورج هورل را یکی از افسونگرترین عکاسان توصیف کرده اند. او کار خود را در متروگلدن مایر در حدود سال 1930 شروع کرد و تا دهه 60 ادامه داد. دنس می گوید که عکس های او با ستاره ها کاری می کرد که "می درخشیدند."

الیزابت تیلور کار خود را همزمان با این عکس آغاز کرد. او از 16 سالگی به یکی از بزرگترین ستاره های هالیوود تبدیل شد. علاقه مطبوعات به زندگی او پاپاراتزی ها را به جنب و جوش می انداخت و سبب شد که تصاویر او امروز به فراوانی در دسترس باشد.

 

نمایشگاه  شکوه خدایان: پرتره های هالیوودی در نشنال پرتریت گالری لندن تا 23 اکتبر امسال ادامه خواهد داشت.

منبع : بی بی سی 

 

 




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - دزیره - ۱۳۹۰/۵/۲۵ صبح ۱۱:۳۵

نمایش (( نشانی از شر ))

در ادامه برنامه نمایش فیلم در بخش مروری بر سینمای جهان ،روز چهار شنبه 26 مرداد ماه ساعت 5 بعد از ظهر فیلم(( نشانی از شر ))به کارگردانی اورسن ولز محصول1958 به زبان اصلی به مدت111 دقیقه در سالن سینماتک موزه هنرهای معاصرتهران به نمایش درمی اید.همچنین بعد از نمایش فیلم ،جلسه نقد و بررسی این فیلم با حضور شاپور عظیمی، از نویسندگان ومنتقدان سینمای ایران و جهان برگزار میشود. این فیلم روایت تقابل همیشگی خیر و شر است که چیدمانی با شکوه را برای سقوط ضد قهرمانی تنها و سر خورده تدارک می بیند.

منبع:روزنامه ایران




[split] دایره المعارف بازیگران، کارگردانان، نویسندگان و... - دانتس - ۱۳۹۰/۱۱/۶ عصر ۱۱:۵۲

 دیروز تئو آنجلو پولوس کارگردان نامدار یونانی  در سن ۷6 سالگی بر اثر تصادف با یک موتور سیکلت درگذشت. این حادثه در حوالی شهر آتن در هنگام فیلمبرداری آخرین فیلمش بنام دریایی دیگر رخ داد. وی را بلافاصله به بیمارستان منتقل کردند اما ساعاتی بعد چشم از جهان فرو بست.

اولین فیلم وی بنام تجدید ساخت درسال 1970 می باشد و در سال 1998 بخاطر فیلم ابدیت و یک روز برنده جایزه نخل طلای جشنواره کن شد. خالق فیلمهای گام معلق لک لک  و سفر به سیترا جوایز متعددی را از جشنواره های برلین و کن به خود اختصاص داد و برنده شیر طلای ونیز نیز شد. آخرین فیلم وی بنام غبار زمان ساخته شده بسال 2009 می باشد. یکی از انتشارات کشور قرار است تا پایان امسال کتابی را در مورد زندگی این کارگردان بچاپ رساند.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۹۰/۱۱/۹ صبح ۰۱:۲۹

به تازگی یه فیلم جالب با نام هنرپیشه (the Artist) به سبک فیلم های صامت ساخته شده که کلی هم سر و صدا کرده. تیکه هایی که دیدم جالب بود . :lovve: کسی اطلاع دقیق تری از این فیلم داره ؟




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Blanche - ۱۳۹۰/۱۱/۹ عصر ۰۳:۴۰

(۱۳۹۰/۱۱/۹ صبح ۰۱:۲۹)سروان رنو نوشته شده:  

به تازگی یه فیلم جالب با نام هنرپیشه (the Artist) به سبک فیلم های صامت ساخته شده که کلی هم سر و صدا کرده. تیکه هایی که دیدم جالب بود . :lovve: کسی اطلاع دقیق تری از این فیلم داره ؟

درود

فيلم هنرمند ساخته مايكل هازانا ويشيوس  كه به سبك  فيلم هاي صامت ساخته شده و به داستان زندگي جورج والنتين  ستاره سينماي صامت مي پردازه فيلم خيلي پرسروصداييه وهر چي نقد تا حالا راجع بهش خوندم مثبت  بوده ,جوايز معتبر زيادي برده ودر اسكار امسال هم در ده شاخه نامزد شده  دركل براي طرفداران سينماي كلاسيك  يه فيلم دوست داشتني  وزيباست .لينك دانلود فيلم هم در سايت هاي ايراني وجود داره كه كيفيتي نسبتا خوبي داره,متاسفانه جست وجوي هاي من در پي يافتن لينك دانلود اين فيلم با كيفيت عالي  به بن بست خورد وناچار به همون كيفيت متوسط قناعت كردم ,فيلم را دانلود كردم اما هنوز نديدم ونميتونم  نظر به خصوصي در موردش بدم




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - دانتس - ۱۳۹۰/۱۱/۱۱ عصر ۰۵:۵۱

(۱۳۹۰/۱۱/۹ عصر ۰۳:۴۰)Blanche نوشته شده:  

فيلم هنرمند ساخته مايكل هازانا ويشيوس  كه به سبك......

(۱۳۹۰/۱۱/۹ صبح ۰۱:۲۹)سروان رنو نوشته شده:  

به تازگی یه فیلم جالب با نام هنرپیشه (the Artist) به سبک فیلم های صامت ساخته شده......

این فیلم را حدود دو ماه پیش یکی از دوستان پیشنهاد دیدنش را داد چون می دانست فیلم های سیاه و سفید قدیمی را دوست دارم، از دیدن فیلم لذت خواهید برد. فیلم مذکور را با کیفیت DVDSCR از این سایت می توان دانلود کرد.

http://isohunt.com/torrent_details/370392761/%22The+Artist%22?tab=comments

 در همین سایت و بعضی از سایتهای دیگر نسخه DVDRIP ارائه شده است، اما ممکن است پس از دانلود با هیچ نرم افزاری باز نشوند و یا درخواست پسورد نمایند، در واقع نسخه قلابی (Fake) هستند. خودم سه بار گول خوردم.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Classic - ۱۳۹۱/۱/۲۶ عصر ۱۲:۲۸

<script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>

 

سينماي ما- بيست و پنجم مرداد امسال، عاشقان پابه سن گذاشته جي و ويرو و جبارسينگ و بسنتي به همراه جوانان كنجكاو كه مي خواهند بدانند اين آتش چگونه به جان پدران و مادران شان افتاده، پهلو به پهلو و بال به بال هم راهي سينماهاي بمبئي و حيدرآباد و دهلي مي شوند تا اين بار عينك به چشم به تماشاي نسخه سه بعدي فيلم «شعله» (1975- رامش سيپي) بنشينند. صنعت بومي سينماي هند با اين كارش نشان مي دهد كه براي كاسبي فرهنگي تنها دلخوش به شاهرخ خان و كاجول نيست و تا آنجا كه بتواند، مي خواهد ته كيسه را بتكاند. با اين هدف چه دستمايه يي بهتر از اكشن، كمدي، موزيكال: ماجرايي كه با نمايشش تاريخ سينماي هند و آسيا را مثل طالبي غرق آباد به دو نيم تقسيم و گيشه سينماها با پيشخوان نانوايي ها رقابت كرد: فيلمي كه پنج سال در هندوستان پرفروش ترين فيلم سال بود و فروشش در آسيا و خاورميانه همه ركوردهاي قبل از خود را خاك شير كرد.

«شعله» حقيقتي سينمايي- اقتصادي- صنعتي است كه براي اثباتش نيازي به دليل و برهان نيست. آنهايي هم كه هنوز گرماي «شعله» را درك نكرده اند، بهتر است اصلا وارد اين وادي نشوند. محصولات سينماي سوئد و مجارستان آنقدر هست كه آنها را از شعله هاي سه بعدي مصون نگه دارد. در حالي كه در صنعت سينماي ايران اكران بي چاقوي دسته سفيد زنجاني و توليد، بي زنبيل گذاشتن پشت در اتاق مديران شدني نيست و بستن تركيب بازيگران رسيده به شرط ابي با آقاحسيني و خرج كوبيده صحنه و لوكيشن خونه ننه علي زده رو دست فاكتورهاي مديرتوليد «تايتانيك»، از هند خبرهاي سه بعدي مي رسد. اين را پشت وانت بار كه نه، توي كتاب هاي اقتصاد نوشته اند كه «حيات هر صنعتي به فراز و نشيبش نيست، به تداومش است».

تداوم صنعت سينماي هندوستان به عنوان دومين صنعت سينماي جهان در همين چيزهاست. در همين تكاندن هاي ته كيسه. در نگرش خصوصي به سينما ،نه برداشتن «خصوصي» از سينما. در نگرشي است كه سينما را اول از هر چيز براي سرگرمي مردمي مي خواهد كه چاقوهايشان را فقط براي قسمت كردن بيرون نمي آورند. «شعله» سه بعدي چه بفروشد و چه نفروشد، به ما حالي مي كند كه ما سينما را هنوز خوب نفهميديم. چرا راه دور برويم. نمايش فيلم هاي سه بعدي در تهران را دنبال كنيد، خيلي چيزها دست تان مي آيد.

يكي مي گفت بعضي وقت ها سينماي ايران بدجوري آدم را ياد اين ديالوگ جبارسينگ مي اندازد. آنجا كه سه نفر از يارانش دست خالي از راملار به مخفيگاه برگشته اند. جبار مي غرد: «مي دوني سامبا ؟ توي همه ی ولايت راملار , هر مادري كه مي خواد بچه شو خواب كنه , مي گه بخواب عزيزم وگرنه جبارسينگ مي یآد مي بردت. حالااين سه تا خوك كثيف آبروي جبار رو بردن ! »


منبع : روزنامه اعتماد -  علیرضا محمودی ( با اندکی ویرایش )

 


RE: خبرهای سینمای کلاسیک - دزیره - ۱۳۹۱/۲/۱۲ عصر ۰۴:۵۶

قرار است فیلمی ساخته شود درباره ی الفرد هیچکاک .داستان فیلم مربوط به زمان ساخت فیلم روانی است و کلیه اتفاقات و حواشی کارگردانی این فیلم را در بر میگیرد.ظاهرا پس از مدتها بررسی این انتونی هاپکینز است که از زیر گریم سنگین برای هیچکاک شدن سربلند بیرون امده است.فیلم را sacha gervasi می سازد.برمبنای کتابی تحت عنوان الفرد هیچکاک وساختن روانی ،نوشته stephen rebello که اولین بار در سال 1990 به چاپ رسیده است.

 (انتونی هاپکینز در گریم الفرد هیچکاک)

در این فیلم هلن میرن در نقش الما همسر الفرد هیچکاک ، اسکارلت جوهانسون در نقش جانت لی ، جسیکا بیل در نقش ورا مایلز  و جیمز دارسی نقش انتونی پرکینز را بازی خواهند کرد.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۹۱/۲/۱۷ صبح ۱۲:۰۹

(۱۳۹۱/۲/۱۲ عصر ۰۴:۵۶)دزیره نوشته شده:  

خبر دزیره رو قبلا خوندم اما امروز که دوباره دقیق شدم , نکته ای هیچکاکی رو دیدم :eee2

کله ی هیچکاک توی یخچال ؟!  امان از این هیچکاک و زنش :haha::

عاشق این جور شوخی های هیچکاکی ام :ttt1




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سناتور - ۱۳۹۱/۳/۸ عصر ۰۷:۲۳

(۱۳۹۱/۳/۸ عصر ۰۴:۳۱)BATMAN نوشته شده:  

کازابلانکا نسخه رنگی شده داره؟!

دوست عزیز داغ دل من رو تازه کردی .من نسخه رنگی و با دوبله ناصر طهماسب کازابلانکا روداشتم که چندین سال قبل توسط برادران نیروی انتظامی ضبط و معدوم شد.

افسوس افسوس افسوس




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۹۱/۳/۸ عصر ۱۱:۵۶

قبلا یکی از دوستان در لینک زیر تیکه ای از کازابلانکای رنگی رو که دوبله کرده بود آپلود کرده است:

http://www.4shared.com/get/316902665/eda91f89/Casablanca_Color.html

بعد از بارشدن صفحه , گزینه دانلود رو بزنید




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - دانتس - ۱۳۹۱/۳/۹ عصر ۱۱:۱۶

دوستان از دیروز تا بحال خبر جدیدی در روزنامه های داخلی، خارجی و صفحه اول سایتهای هنری ظاهر شد. لطفا توجه فرمائید.

در مراسم اختتامیه جشنواره کن از لیلا حاتمی به عنوان ستاره فیلم جدایی نادر از سیمین دعوت شد تا به روی صحنه رفته و جایزه گراند پری را به کارگردان ایتالیایی فیلم واقعیت، ماتئو گارونه اهدا نماید.

دامن بلند مشکی و پیراهن سفید همراه با آن گل سرخ بزرگ، زیبایی لیلا حاتمی را چشمگیر کرد. هر چقدر جستجو کردم نتوانستم طراح لباس ایشان را پیدا نمایم. کسی از دوستان اطلاع دارد؟




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Papillon - ۱۳۹۱/۳/۱۰ عصر ۰۷:۵۶

(۱۳۹۱/۳/۸ عصر ۰۷:۲۳)سناتور نوشته شده:  

(۱۳۹۱/۳/۸ عصر ۰۴:۳۱)BATMAN نوشته شده:  

کازابلانکا نسخه رنگی شده داره؟!

دوست عزیز داغ دل من رو تازه کردی .من نسخه رنگی و با دوبله ناصر طهماسب کازابلانکا روداشتم که چندین سال قبل توسط برادران نیروی انتظامی ضبط و معدوم شد.

افسوس افسوس افسوس

من کازابلانکا (نسخه رنگی و دوبله) رو روی vcd  دارم و یه نسخه با کیفیت blu-ray 1080p (سیاه و سفید:lovve:) هم دارم . اگر دنبالش هستید تا تقدیم کنم .




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سناتور - ۱۳۹۱/۳/۱۰ عصر ۰۹:۲۱

با تشکر از شمادوست عزیزبه خاطرلطفی که به من دارید.می خواستم ببینم سایتی هست که فیلم های قدیمی سیاه و سفید رو که دوباره رنگی شده رو برای دانلود گذاشته باشه ?




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Papillon - ۱۳۹۱/۳/۱۰ عصر ۱۰:۱۲

(۱۳۹۱/۳/۱۰ عصر ۰۹:۲۱)سناتور نوشته شده:  

با تشکر از شمادوست عزیزبه خاطرلطفی که به من دارید.می خواستم ببینم سایتی هست که فیلم های قدیمیسیاه و سفید رو که دوباره رنگی شده رو برای دانلودگذاشته باشه.

سایت خاصی رو سراغ ندارم ، ولی اگه در سایت های تورنت و یوزنت جستجو کنید حتما پیدا می کنید ( متاسفانه بعد از حذف شدن فایل های سایت های مگا آپلود ، فایل سونیک ، فایل سرو ، و ... ، خیلی از نسخه های با کیفیت فیلم های کلاسیک دیگه نایاب شدن ولی هنوز سایت هایی مثل تورنت و یوزنت هستند)

(۱۳۹۱/۳/۱۰ عصر ۰۹:۲۳)BATMAN نوشته شده:  --------------------

من نسخه رنگی اگه هم بخوام میتونی ردیف کنی؟!

البته اگه بلوری رنگی هم گیر آوردی حتما میخوام!

نسخه رنگی + دوبله کازابلانکا رو روی vcd دارم  و همون طور که گفتم نسخه بلو - ری کازابلانکا رو بصورت سیاه و سفید و به زبان اصلی دارم .




[split] بازیگر فیلم «بربادرفته» در ۹۴ سالگی درگذشت + عکس - ناخدای من - ۱۳۹۱/۳/۲۴ صبح ۱۱:۳۸

 بازیگر فیلم «بربادرفته» در ۹۴ سالگی درگذشت + عکس

سینما - آن راترفورد بازیگر نقش خواهر کوچک اسکارلت اوهارا در فیلم «بربادرفته» از دنیا رفت. به گزارش خبرآنلاین، آن راترفورد دوشنبه غروب در خانه خود در بورلی هیلز به خاطر عوارض ناشی از بیماری قلبی درگذشت. او 94 ساله بود. او در نوجوانی در «بربادرفته» (1939) نقش خواهر کوچک اسکارلت اوهارا (با بازی ویویان لی) را بازی کرد. راترفورد یکی از آخرین بازیگران در قید حیات این فیلم محبوب به کارگردانی ویکتور فلمینگ بود. اولیویا دو هاویلند که در «بربادرفته» نقش ملانی همیلتن را بازی کرد، اول ژوئیه 96 ساله می‌شود. راترفورد در دهه‌های 1930 و 1940 در سری فیلم‌های پرطرفدار «اندی هاردی» نقش پالی بندیکت دوست همیشه وفادار میکی رونی را بازی کرد. او سال 1938 در فیلم «سرود کریسمس» که هنوز در ایام تعطیلات از شبکه‌های تلویزیونی آمریکا پخش می‌شود، نقش روح کریسمس گذشته را بازی کرد. راترفورد سال 1947 در فیلم «زندگی مخفی والتر میتی» روبروی دنی کی مقابل دوربین رفت و یکسال بعد در «ماجراهای دون ژوان» با بازی ارول فلین نقش‌آفرینی کرد. او در دوران کاری خود در بیش از 60 فیلم بازی کرد که بیشتر آن‌ها مربوط به دوران قراردادش با استودیو مترو گلدوین مه‌یر در دهه 1930 و اوایل دهه 1940 بود. راترفورد قرار بود سال 1997 در «تایتانیک» نقش شخصیت رز را بازی کند، اما این نقش در نهایت به گلوریا استیوارت رسید و یک نامزدی اسکار برای او به همراه داشت. آن راترفورد با نام مری سیسیلیا رامونه در دوم نوامبر 1917 در ونکوور به دنیا آمد. پدرش جان راترفورد ستاره اپرا و مادرش یک بازیگر بود. خانواده راترفورد وقتی آن کوچک بود به سان فرانسیسکو و بعد لس آنجلس نقل مکان کرد و آن اولین بار سال 1925 در یک نمایش روی صحنه رفت. او در نوجوانی در رادیو مشغول کار شد. راترفورد سال 1935 با بازی در چهار فیلم فعالیت سینمایی خود را آغاز کرد و یکسال بعد در فیلم «The Lonely Trail» با جان وین همبازی شد. او در 17 سالگی با مترو گلدوین مه‌یر قرارداد امضا کرد و در 13 فیلم «اندی هاردی» در کنار رونی نقش‌آفرینی کرد. از دیگر فیلم‌های مهم او می‌توان به «قلب‌های انسانی» (1938)، «غرور و تعصب» (1940)، «همسران ارکستر» (1942)، «جنایت در تماشاخانه» (1946) و «آن‌ها تنها اربابان خود را می‌کشند» (1972) اشاره کرد. راترفورد آخرین بار سال 1976 در فیلم «سگی که هالیوود را نجات داد» بازی کرد. درباره حضور راترفورد در فیلم «بربادرفته» گفته می‌شود دیوید اُ سلزنیک تهیه‌کننده معروف او را برای بازی در «بربادرفته» انتخاب کرد، اما راترفورد ابتدا نتوانست نقش کارین را بپذیرد، چرا که تحت قرارداد مترو گلدوین مه‌یر بود. لوییس بی. مه‌یر رئیس استودیو با این توجیه که این نقش اصلا اهمیت ندارد، قصد داشت از طرف راترفورد آن را رد کند. راترفورد سال 2010 در یک مصاحبه گفت به رمان مارگارت میچل خیلی علاقه داشت و برای به دست آوردن نقش کارین آن قدر گریه کرد که مه‌یر بالاخره راضی شد او در «بربادرفته» بازی کند. راترفورد در 1989 همراه 9 بازمانده دیگر این فیلم در آتلانتا در جشن 50 سالگی فیلم شرکت کرد. هالیوود ریپورتر / 12 ژوئن / ترجمه: علی افتخاری




بازیگر «بربادرفته» ۹۶ ساله شد + عکس - ناخدای من - ۱۳۹۱/۴/۱۲ صبح ۰۶:۵۹

بازیگر «بربادرفته» ۹۶ ساله شد + عکس 

سینما - اول ژوئیه مصادف با نود و ششمین سالروز تولد اولیویا دهاویلند بازیگر نقش ملانی در فیلم کلاسیک «بربادرفته» است.

به گزارش خبرآنلاین، اولیویا دهاولیند (متولد 1916) بازیگری بریتانیایی-آمریکایی است که در تئاتر و سینما بسیار شهرت دارد.

او دو بار در سال‌های 1946 و 1949 برنده جایزه اسکار شد و همراه خواهر کوچکترش جون فونتین آخرین بازماندگان ستاره‌های هالیوود دهه 1930 هستند.


این بازیگر و خواهرش در توکیو ژاپن متولد شدند. پدرشان وکیل بود و مادرشان بازیگر تئاتر. مادر اولیویا با نام مستعار لیلیان فونتین در دنیای تئاتر مشهور بود و خواهر کوچکتر اولیویا نام فامیلی خود را از مادرش وام گرفته است.

اولیویا دهاویلند اولین بار سال 1933 در نمایش «آلیس در سرزمین عجایب» روی صحنه رفت. و اولین نقش مهمش بازی در «رویای نیمه شب تابستان» بود. این نمایش در سال 1935 تبدیل به فیلمی سینمایی شد که اولین حضور دهاویلند بر پرده سینما بود.

او با بازی در مقابل جیمز کاگنی و ارول فلین در دهه 1930 به شهرت رسید دهاویلند در مجموع هشت بار با فلین همبازی بود.

دهاویلند با بازی در «بربادرفته» (1939) به شهرت رسید. جالب اینجاست که ابتدا جون فونتین برای بازی در این فیلم نزد جرج کیوکر، کارگردان فیلم رفته بود، اما کیوکر با بازی فونتین در نقش اصلی قبول نکرد و به او نقش ملانی را پیشنهاد داد، اما فونتین کلا از بازی در فیلم انصراف داد. در عوض کیوکر با دهاویلند به توافق رسید تا نقش ملانی را بازی کند و دهاویلند برای این نقش نامزد جایزه اسکار بازیگر زن نقش مکمل شد.

فونتین با بازی در فیلم‌های «ربه‌کا» و «مظنون» آلفرد هیچکاک و «نامه زن ناشناس» ماکس افولس معروف است، او برای فیلم «مظنون» در سال 1942 برنده جایزه اسکار شد، رقیب فونتین در آن سال خواهرش بود که با فیلم «Hold Back the Dawn» نامزد اسکار بود.

دهاویلند سال 1946 برای بازی در «To Each His Own» برنده جایزه اسکار شد. سال 1948 بازی او در «حفره مار» بسیار تقدیر شد و یک نامزدی دیگر اسکار برایش به ارمغان آورد. این فیلم اولین حضور دهاویلند در نقش شخصیتی با مشکل روانی بود. او سال 1949 برای فیلم «وارثه» برنده دومین جایزه اسکار خود شد.

این بازیگر در دهه 1960 در فیلم‌های معدودی نقش‌آفرینی‌های خیره‌کننده‌ای داشت؛ او در «بانو در قفس» (1964) نقش بیوه‌ای را بازی می‌کرد که در آسانسوری گرفتار می‌شود و در «هیس...هیس، شارلوت عزیز» ساخته رابرت آلدریچ در مقابل بت دیویس بازی کرد.

دهاویلند اولین زنی است که رئیس هیئت داوران جشنواره فیلم کن (1965) شد. او در دهه 1970 و 1980 نیز به بازیگری ادامه داد و بیشتر در تلویزیون فعال بود و سال 1986 برای بازی در سریال کوتاه «آناستازیا: راز آنا» برنده جایزه گلدن گلوب و نامزد جایزه امی شد.

او تنها بازیگر نقش‌های اصلی «بربادرفته» است که همچنان در قید حیات است. کلارک گیبل (رت باتلر)، ویویان لی (اسکارلت اوهارا) و لسلی هوارد (اشلی) دیگر بازیگران اصلی این فیلم معروف از دنیا رفته‌اند.




[split] بازیگر برنده اسکار در ۹۵ سالگی درگذشت - ناخدای من - ۱۳۹۱/۴/۱۹ صبح ۰۷:۳۶

بازیگر برنده اسکار در ۹۵ سالگی درگذشت + عکس 

سینما - ارنست بورگناین بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون که برای فیلم «مارتی» برنده اسکار شد، از دنیا رفت.



به گزارش خبرآنلاین، بورگناین که مسن‌ترین بازیگر زنده برنده اسکار بود، یکشنبه بر اثر از کار افتادن کلیه در مرکز پزشکی سیدرز-ساینای در لس آنجلس درگذشت. او 95 ساله بود.

ارنست بورگناین در شش دهه فعالیت بازیگری در بیش از 200 فیلم سینمایی، مجموعه تلویزیونی و فیلم تلویزیونی نقش‌آفرینی کرد و بیش از همه برای بازی در نقش‌ شخصیت‌های خشن و شرور مانند نظامی تنومندی که در فیلم «از اینجا تا ابدیت» فرانک سیناترا را کتک می‌زند و یکی از آدم‌بدهای مزاحم اسپنسر تریسی در فیلم «روز بد در بلک راک»، شهرت داشت.

او سال 1955 برای بازی در فیلم «مارتی» ساخته دلبرت مان به نقش یک قصاب سی و چند ساله اهل بروکلین که گرفتار غم فراق شده، جایزه اسکار بهترین بازیگر مرد را برد و برای این فیلم برنده جوایز گلدن گلوب و بفتا هم شد. بورگناین برای «مارتی» پنج هزار دلار گرفت و یک‌بار گفت: «بدون پول هم حاضر بودم در آن فیلم بازی کنم.»

ارنست بورگناین برای فیلم «مارتی» برنده اسکار شد

ارنست بورگناین با نام اصلی ارمز افرون بورگنینو 24 ژوئن 1917 در هامدن در ایالت کانتیکت به دنیا آمد. او در دوران جنگ جهانی دوم در نیروی دریایی خدمت کرد و پس از جنگ وارد حرفه بازیگری شد.

بورگناین سال 1949 با حضور در نقش یک نگهبان کشیک در نمایش «هاروی» در برادوی پا به حرفه نمایش گذاشت و دو سال بعد با بازی در فیلم The Whistle at Eaton Falls  وارد دنیای سینما شد. او پس از نقش‌آفرینی در دو فیلم «از اینجا تا ابدیت» به کارگردانی فرد زینه‌مان و «روز بد در بلک راک» ساخته جان استرجس در فیلم «مارتی» بازی کرد.

از دیگر فیلم‌های سینمایی مهم بورگناین می‌توان به «جوبال» «جانی گیتار»، «دوازده مرد خبیث»، «گروه خشن»، «وایکینگ‌ها»، «ایستگاه قطبی زبرا»، «باراباس»، «پرواز ققنوس»، «فرار از نیویورک» و «ماجرای پوزیدون» اشاره کرد.

او سال 1973 در مصاحبه با نیویورک تایمز درباره روش‌های بازیگری خود گفت: «کاری به استانسیلاوسکی ندارم، من تاریخ زندگی آدم‌هایی را که نقش‌شان را بازی می‌کنم، دنبال نمی‌کنم. با دلم کار می‌کنم و فکرم و طبعا احساسات نتیجه کار است.»

بورگناین در فیلم «از اینجا تا ابدیت» در نقش منفی ظاهر شد

بورگناین در همان گفت‌وگو ادامه داد: «اگر هیچ از چیزهایی که در ذهن دارم جواب ندهد، به پولی که در می‌آورم فکر می‌کنم.»

او همچنین برای بازی در نقش یک افسر نیروی دریایی در سریال تلویزیونی «نیروی دریایی مک‌هیل» شهرت داشت که از 1962 تا 1966 پخش می‌شد. بورگناین سال 1963 برای بازی در این سریال نامزد دریافت جایزه امی شد.

او در 1980 برای اپیزود «در جبهه غرب خیری نیست» در سریال «Hallmark Hall of Fame» و سال 2009 برای ایفای یک نقش مهمان در اپیزود آخر سریال «ای.‌آر» نیز نامزد دریافت جایزه امی شد و سال 1999 هم برای صداپیشگی در مجموعه «همه سگ‌ها به بهشت می‌روند: مجموعه‌های تلویزیونی» بخت دریافت جایزه امی روزانه را داشت.

بورگناین در کنار ویلیام هولدن، وارن اوتس و بن جانسن در صحنه‌ای از فیلم «گروه خشن»

انجمن بازیگران آمریکا SAG سال 2011 با اعطاء جایزه یک عمر دستاورد از بورگناین تقدیر کرد و کن هوارد رئیس انجمن بازیگران درباره او گفت: «ارنست بورگناین چه در نقش ضدقهرمانان خشن، مردان عادی دلسوز، رهبران پیچیده یا قهرمانان درمانده، یک انرژی بی‌حد و مرز از خود به نشان می‌گذارد.»

بورگناین سال 1966 در یک مصاحبه گفت: «اسکار از من یک ستاره ساخت که به خاطر آن سپاسگزارم، اما احساس می‌کنم اگر اسکار نبرده بودم، این همه در زندگی شخصی‌ام گند نمی‌زدم.»

او پنج بار ازدواج کرد، از جمله در 1964 با ایتل مرمن خواننده که این ازدواج تنها یک ماه دوام داشت. بورگناین از سال 1973 با تووا ترائسنائس پنجمین همسر خود زندگی می‌کرد. او سه فرزند، یک فرزندخوانده و شش نوه دارد.

اسوشیتدپرس / 8 ژوئیه / ترجمه: علی افتخاری




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۱/۴/۱۹ عصر ۰۶:۱۱

«ارنست بورگناین» بازیگر برنده اسکار هالیوود که در فیلم‌های مطرح زیادی چون «مارتی» و «این گروه خشمگین» ایفای نقش کرده است، در سن ۹۵ سالگی درگذشت.

به گزارش فارس، «ارنست بورگناین» بازیگر 95 ساله هالیوود که در سال 1955 با بازی در فیلم «مارتی» ساخته موفق «دلبرت مان» برنده جایزه اسکار شد و به شهرت رسید، روز گذشته براثر نارسایی کلیه درگذشت.

«ارنست بورگناین» 24 ژانویه سال 1917 میلادی در خانواده‌ای ایتالیایی تبار متولد شد.

او که پس از جدایی پدر و مادرش به همراه مادرش زندگی می‌کرد، در سال 1935 به نیروی دریایی آمریکا ملحق شد و در جنگ جهانی دوم حضور یافت.

پس از پایان جنگ به تشویق مادرش به تئاتر روی آورد و در تئاتر‌های زیادی ایفای نقش کرد و سرانجام در سال 1951 همراه همسر اولش به لس‌آنجلس رفت و اولین تجربه بازی خود در هالیوود را با فیلم «دسته جنایتکاران» (چهره‌ بیادماندنی) ساخته «رابرت پاریش» آغاز کرد.

البته اولین حضور مهم و تاثیر گذار او در سال 1953 در فیلم «از اینجا تا ابدیت» ساخته «فرد زینه‌مان» بود.

او دو سال بعد نیز در فیلم «مارتی» ساخته «دلبرت مان» بازی کرد و برای این فیلم برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد شود.

از دیگر فیلم‌های این بازیگر هالیوودی می‌توان به «سه مرد شجاع»، «بهترین چیز در زندگی آزادیه»، «وایکینگ‌ها»، «باراباس»، «پرواز بر فراز فونیکس»، «این گروه خشن» و «دوازده مرد خبیث» اشاره کرد.










RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سی.سی. باکستر - ۱۳۹۱/۵/۱۲ عصر ۱۰:۲۴

در نظرسنجی جدید مجله معتبر سینمایی «سایت اند ساند» فیلم «سرگیجه» ساخته آلفرد هیچکاک بهترین فیلم تاریخ سینما نام گرفت.



به گزارش خبرآنلاین، نظرسنجی بهترین فیلم تاریخ سینمای نشریه «سایت اند ساند» هر 10 سال یک بار انجام می‌شود و 50 سال بود «همشهری کین» بر صدر این فهرست قرار می‌گرفت، اما امسال «سرگیجه» آلفرد هیچکاک بالاخره موفق شد صدرنشینی را از فیلم جاوادانه اورسن ولز برباید.
این بار در نظرسنجی مجله معتبر بریتانیایی 846 منتقد، استاد دانشگاه و نویسنده سینمایی حضور داشتند و فیلم تریلر تعلیق‌آمیز سال 1958 هیچکاک با بازی جیمز استیوارت و کیم نوواک را به عنوان بهترین فیلم تاریخ سینما انتخاب کردند.
«همشهری کین» اورسن ولز تنها با 34 رای کمتر در رتبه دوم ایستاد. در نظرسنجی قبلی که سال 2002 انجام شد «سرگیجه» با پنج رای کمتر دوم شده بود.
 
هیچکاک «سرگیجه» را شخصی‌ترین فیلم کارنامه‌اش خوانده بود. فیلمی که یکی از مضامین موردعلاقه هیچکاک یعنی عشق به مثابه یک وسواس را بررسی می‌کرد. عشقی که زن و مرد را ویران می‌کند.
فیلم ماجرای اسکاتی فرگوسن (استیوارت) پلیسی است که در جریان یک تعقیب و گریز به دلیل سرگیجه نمی‌تواند ماموریتش را درست انجام دهد و درنتیجه بازنشسته می‌شود. رفیقی قدیمی از او می‌خواهد مراقب همسرش مادلن «نوواک» باشد که اخیرا رفتارش عجیب و غریب شده است. اسکاتی وارد ماجرایی پررمز و راز می‌شود.
 
شهرت «سرگیجه» در حرکت دوربینی بود که هیچکاک برای القای حس سرگیجه ابداع کرده بود: زوم و عقب کشیدن همزمان دوربین فیلمبرداری، این کار عمق صحنه را مخدوش می‌کرد و بعدا به ترفند «دالی زوم» معروف شد.
«سرگیجه» هم مثل «همشهری کین» (1941) در زمان اکران نقدهای نامهربانانه‌ای دریافت کرد اما با گذر زمان بر محبوبیت و ارزش آن افزوده شد.
غافلگیری‌ها
فهرست 10 فیلم برتر موسسه فیلم بریتانیا (ناشر «سایت اند ساند» و مسئول نظرسنجی) چند غافلگیری دارد، 10 فیلم اول فهرست بهترین‌ها تقریبا همان 10 فیلم برتر سال 2002 هستند و فقط جایشان عوش شده است، از طرفی از اکران جدیدترین فیلم این فهرست بیش از 40 سال می‌گذرد.
«داستان توکیو» ساخته یاسوجیرو اوزو با دو پله صعود در رتبه سوم ایستاده است در حالیکه «قاعده بازی» ژان رنوار با یک پله افت، چهارم شده است.
دو فیلم جدید فهرست «مردی با دوربین فیلمبرداری» ساخته ژیگا ورتوف در سال 1929 در رتبه هشتم و «مصائب ژاندارک» ساخته کارل تئودور درایر در سال 1927 در رتبه نهم هستند.
جدیدترین فیلم فهرست «2001: یک ادیسه فضایی» استنلی کوبریک است که محصول 1968 است و ششم شده است. بالاترین رتبه یک فیلم بریتانیایی در فهرست رتبه سی و هفتم برای «مرد سوم» کارول رید با بازی اورسن ولز است.
درمجموع در این نظرسنجی 2045 فیلم (برخی از فیلم‌ها با یک رای) حضور داشتند. در این نظرسنجی شرکت‌کنندکان می‌توانستند هر برداشتی از واژه «بهترین» فیلم تاریخ سینما داشته باشند؛ بهترین از نظر زیبایی‌شناسی، بهترین در تاریخ سینما یا بهترین از نظر شخصی.
نیک جیمز، سردبیر مجله «سایت اند ساند» گفت: «نتیجه این نظرسنجی تغییر در فرهنگ نقد فیلم را نشان می‌دهد. سینمادوستان جدید دیگر چندان در قید و بند فیلم‌هایی مثل «همشهری کین» نیستند که سعی دارند هنر برتر باشند و از سینما به عنوان سلاحی برای تاثیرگذاری بیانیه‌های خود استفاده می‌کنند، آنها بیشتر شیفته فیلم‌هایی هستند که از نظر شخصی بر آنها تاثیر می‌گذارند.»
 
او ادامه داد: «سرگیجه فیلم غایی منتقدان است چراکه این فیلم رویاگون داستان افرادی است که نمی‌دانند که هستند اما سعی می‌کنند خود و دیگری را باز سازند تا ایده‌آل سینمایی نیمه‌گمشده خود را بیابند.»
جدا از نظرسنجی منتقدان، نشریه از 358 کارگردان سینما نیز نظرسنجی کرده بود و آنها «داستان توکیو» اوزو را به عنوان بهترین فیلم تاریخ سینما انتخاب کردند. در این فهرست نیز «همشهری کین» با «2001: یک ادیسه فضایی» بطور مشترک دوم بودند. «سرگیجه» در این فهرست هفتم است.
 
کارگردان‌هایی چون مارتین اسکورسیزی، کوئنتین تارانتینو، فرانسیس فورد کوپولا، وودی آلن و مایک لی در این نظرسنجی شرکت کردند.
 
متن نظرسنجی بطور کامل در شماره سپتامبر مجله «سایت اند ساند» منتشر می‌شود.
نظرسنجی منتقدان و نویسندگان سینمایی

رتبه
نام فیلم
کارگردان
سال ساخت
1
سرگیجه
آلفرد هیچکاک
1958
2
همشهری کین
اورسن ولز
1941
3
داستان توکیو
یاسوجیرو اوزو
1953
4
قاعده بازی
ژان رنوار
1939
5
طلوع
اف. مورنائو
1927
6
2001: یک ادیسه فضایی
استنلی کوبریک
1968
7
جویندگان
جان فورد
1956
8
مردی با دوربین فیلمبرداری
ژیگا ورتوف
1929
9
مصائب ژاندارک
کارل تئودور درایر
1927
10
هشت و نیم
فدریکو فلینی
1963
نظرسنجی کارگردان‌های سینما

رتبه
نام فیلم
کارگردان
سال ساخت
1
داستان توکیو
یاسوجیرو اوزو
1953
2
2001: یک ادیسه فضایی
استنلی کوبریک
1968
2
همشهری کین
اورسن ولز
1941
4
هشت و نیم
فدریکو فلینی
1963
5
راننده تاکسی
مارتین اسکورسیزی
1980
6
اینک آخرالزمان
فرانسیس فورد کوپولا
1979
7
پدرخوانده
فرانسیس فورد کوپولا
1972
7
سرگیجه
آلفرد هیچکاک
1958
9
آینه
آندره تارکوفسکی
1974
10
دزد دوچرخه
ویتوریو دسیکا
1948
نظر دوستان عزیز چی هست؟
کمی عجیب نیست؟




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۹۱/۵/۱۲ عصر ۱۱:۳۸

نه ! چرا عجیب باشه ؟ نظر کارگردان هاست دیگه .

سالهای قبل هم تقریبا همین فیلم ها بودن. کلا نتایج انتخاب کارگردان ها با منتقدان و مردم عادی تفاوت داره. اونا معمولا به جنبه های تکنیکی کار بیشتر توجه دارن یا روح کلی اثر و پیام اون. خب سرگیجه یکی از پیچیده ترین و تکنیکی ترین کارهای هیچکاکه و برای همین کارگردان ها بهش توجه ویژه ای دارن. گرچه از نظر منِ مخاطب عادی , از نظر جذابیت در حد  بدنام , روانی , سایه یک شک و طناب نیست البته.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - دانتس - ۱۳۹۱/۵/۳۰ عصر ۱۲:۳۳

چند ساعت پیش در صفحه اول !Yahoo این خبر ظاهر شد: "کارگردان فیلم تاپ گان بر اثر پرش از پل درگذشت." به برگردان خبر به فارسی توجه کنید.

به گفته مقامات، تونی اسکات کارگردان هالیوودی فیلمهای تاپ گان، روزهای طوفانی، بیورلی هیلز روز یکشنبه پس از پرش از پل لوس آنجلس در گذشت. ستوان جو بالی از پزشکی قانونی لوس آنجلس اعلام کرد که مرگ اسکات 68 ساله خودکشی تشخیص داده شده است.

بنا به اظهار ستوان تیم نوردکوئیست در ساعت 12:35 ظهر افرادی با شماره 911 تماس گرفته و گزارش کردند که شخصی خود را از پل وینسنت توماس که سن پدرو را به جزیره ترمینال در بندر لوس آنجلس متصل می کند، پرتاب کرده است. شاهدان عینی گفتند که وی قبل از پرش هیچگونه مکثی نکرد. تیم غواصی با همکاری پلیس لوس آنجلس چند ساعت بعد جسد وی را از آبهای تیره بیرون کشیدند. جسد اسکات ابتدا به بارانداز ویلمینگتون و سپس به پزشکی قانونی منتقل شد.

به گفته سخنگوی اداره آتش نشانی، برایان هامفری در طول تحقیقات یک باند از ضلع شرقی پل بدلیل ترافیک بسته شد. همچنین کشتیهای باری با حداقل سرعت از ضلع شرقی کانال حرکت می کردند. لوس آنجلس تایمز اعلام کرد که یک یادادشت در ماشین مشکی تویوتا پریوس اسکات که کنار پل پارک شده بود، پیدا شده است. همچنین یاداشت دیگری در خصوص خوددکشی وی در دفتر کارش پیدا شد.

تونی که در انگلیس بدنیا آمده و در بیورلی هیلز زندگی می کرد، برادر کوچکتر ریدلی اسکات بود. دو برادر با تشکیل شرکتی پروژه های زیادی را در دست تهیه داشتند که مهمترین آن فیلمی بنام قتل لینکلن بود. تونی سه بار ازدواج کرد ، همسر سوم او هنرپیشه ای بنام دونا اسکات بود که در چندین فیلم وی نقش بازی کرد. او از دو ازدواج اول خود بچه ای نداشت ولی از ازدواج سوم صاحب فرزند دوقلوی پسر به نامهای فرانک و ماکس شد.

پل 1847 متری  وینسنت توماس که در سال 1963 ساخته شد، در بالاترین نقطه 57 متر از سطح آب فاصله دارد. افراد زیادی با پرش از این پل به زندگی خود خاتمه داده اند.

منبع:

http://movies.yahoo.com/news/top-gun-director-dies-jumping-off-bridge-041553449.html




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سی.سی. باکستر - ۱۳۹۱/۵/۳۰ عصر ۰۱:۰۷

رفیق شفیق جک لمون دوست داشتنی هم به او پیوست

 

 

 

منبع: هالیوودریپورتر / 17 اوت / ترجمه: حسین عیدی‌زاده

 

 

 

بیف الیوت بازیگر فیلم‌های بیلی وایلدر، ساموئل فولر و سریال «بالاتر از خطر» درگذشت

 

بیف الیوت، بازیگر فیلم‌های بیلی وایلدر، ساموئل فولر، نیکلاس ری و جک لمون در 89 سالگی

 

درگذشت.

 


 

 

به گزارش خبرآنلاین، شهرت الیوت برای بازی در نقش مایک همر، یک کارآگاه خصوصی پوست کلفت بود. او این نقش را سال 1953در اولین حضور سینمایی‌اش در فیلم«من، هیئت منصفه» بازی کرد.

 

 

 

الیوت 15 اوت در خانه‌اش در استودیو سیتی در سن 89 سالگی درگذشت. او که مشتزنی آماتور اهل لین در ماساچوست بود و در جنگ جهانی دوم نیز حضور داشت پیش از ورود به هالیوود در نیویورک در تلویزیون فعالیت می‌کرد.

 

 

 

زندگی حرفه‌ای الیوت را شخصیت مایک همر شکل داد، فیلم «من، هیئت منصفه» براساس رمان سال 1947 نوشته میکی اسپیلن  ساخته شده بود. فیلم را هری اسکس در فرمت سه‌بعدی ساخته بود. به جز الیوت، بازیگرانی چون راف میکر، استیسی کیچ، دارن مگاوین، رابرت بری و آرماند آسانته در این نقش فرو رفتند.

 


 

بیف الیوت در نقش مایک همر


   

بیف الیوت، برادر کوچکتر گزارشگر ورزشی معروف رادیو سی‌بی‌اس یعنی وین الیوت بود، او در دهه 1960 در چندین فیلم جنگی حضور پیدا کرد؛ از جمله «بین بهشت و جهنم» (1956)، «دشمن در زیر» (1957)، «تپه پورک چاپ» (1959)  او حتی در اپیزودی از مجموعه «سفر ستاره‌ای» با نام «شیطان سیاه‌پوش» بازی کرد.

 


 


  

 

 

جک لمون و بیف الیوت



  

بیف الیوت رفیق صمیمی جک لمون بازیگر معروف هالیوود و فیلم‌های بیلی وایلدر بود. این دو در چندین فیلم با هم همکاری کردند، از جمله در «کاچ» ساخته سال 1971 به کارگردانی جک لمون، «صفحه اول» (1974) ساخته بیلی وایلدر، «این است زندگی!» (1986) ساخته بلیک ادواردز. او همچنین با جفری هانتر در «داستان حقیقی عیسی مسیح» ساخته نیکلاس ری و «Brainstorm» ساخته ویلیام کونارد همبازی بود.

 

از دیگر فیلم‌های الیوت می‌توان به «صبح به خیر خانم داو»، «خانم بامبو» ساخته ساموئل فولر، «حمام خون» و سریال‌های «چشم هاوایی»، «مسیر 66»، «آلفرد هیچکاک ارائه می‌کند»، «بونانزا»، «برنامه دیک وان دیک»، «بالاتر از خطر» و «مرد ستاره‌ای» اشاره کرد.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - نوستالژیکا - ۱۳۹۱/۵/۳۰ عصر ۰۹:۲۹

من با سروان رنو در مورد ترجیح طناب، سایه یک شک و بدنام بر سرگیجه  از لحاظ سلیقه مخاطب عام ـ از جمله خودم ـ موافق نیستم. سرگیجه همان طور که متخصصان و منتقدان سینمایی را به طرف خود جذب می کند توانایی جذب مخاطب عام را نیز دارد. کیفیت خوب فیلم،باز ی های عالی سه بازیگر اصلی فیلم، داستان خوب و تقریبا باورکردنی فیلم ـ به جز صحنه اتفاقی دیدن مادلن در خیابان توسط اسکاتی ـ و نماهای زیبا از شهر فیلم را به یک اثر جذاب، زیبا  و در عین حال عمیق ـ برخلاف شمال از شمال غربی ـ تبدیل می کند. فکر می کنم در فهرست مورد نظر شما تنها روانی از لحاظ چفت و بست داشتن داستان و بازی های خوب، قابل مقایسه با آن باشد . ضمن آن که یادتان باشد روانی تنها به خاطر چند صحنه آن ـ قتل جانت لی، قتل کاراگاه فیلم و صحنه پایانی در ذهن ما مانده است. البته من پنجره عقبی را که زیاد از آن تعریف می کنند ندیده ام ولی جدا از مقایسه، سرگیجه (vertigo) یک فیلم کامل بود از هر لحاظ.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - BATMAN - ۱۳۹۱/۶/۱ عصر ۰۹:۱۶

بر باد رفته بیشتر بخاطر بازی

اولیویا دهاولیند


دوست دارم _ کاراکتر ملانی آروم و دوست داشتنی و مهربان و باوقار درست خلاف اسکارلت که دختری پر جنب و جوش و ناآرام بود!

الان اگه دوباره بخوام این فیلمو تماشا کنم بهترین بهانه همین ملانی هست!


RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۹۱/۶/۲۳ عصر ۱۰:۴۰

(۱۳۹۱/۶/۱ عصر ۰۹:۱۶)BATMAN نوشته شده:  

بر باد رفته بیشتر بخاطر بازی اولیویا دهاولیند  دوست دارم _ کاراکتر ملانی آروم و دوست داشتنی و مهربان و باوقار درست خلاف اسکارلت که دختری پر جنب و جوش و ناآرام بود!  الان اگه دوباره بخوام این فیلمو تماشا کنم بهترین بهانه همین ملانی هست!

برعکس . من از بس کاراکترش مثبت و خوب بود ازش بدم می اومد.:dodgy: اسکارلت هم اونقدرها جذاب نبود برا من . در عوض من از یکی از خواهرهای اسکارلت خوشم می آد. اگر هم دوباره ببینم به خاطر  اونه . :D ( نمی دونم اسمش چی بود . یه چیزی تو مایه های سوسن , سوزان  , سوسانو idont   همین چیزا  :haha::  ) .

.

پس نوشت : الان جستجو کردم. ظاهرا اسم طرف سوئلن بوده :cheshmak:. اما عکسی ازش نیافتم rrrr:




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - BATMAN - ۱۳۹۱/۶/۲۵ صبح ۰۵:۴۴

از  اونجایی که به دنیای رنگ علاقه دارم این خبر میزارم!

اولین فیلم رنگی تاریخ سینما که در سال 1902 ساخته شده، پیدا شد.

به گزارش خبرآنلاین، این حلقه فیلم را موزه ملی رسانه در برادفورد پیدا کرد، فیلم در جعبه‌ای حدود 110 سال در گوشه‌ای از موزه افتاده بود.

پیشتر اولین فیلم رنگی کشف‌شده تاریخ سینما فیلمی بود که با ترفند کینماکالر در سال 1909 ساخته شده بود، اما فیلم تازه‌کشف‌شده را ادوارد ریموند ترتر پیشگام صنعت سینما در لندن ساخته است. ترفند رنگ‌آمیزی او پیشرفته‌تر است و در تاریخ 22 مارس 1899 آن را به ثبت رساند.

دلیل ناشناخته ماندن این فیلم این است که ترنر پس از تکمیل ترفند رنگ‌آمیزی برای گرفتن فیلمی که در آن کار خود را امتحان کند به برایتن رفت و سال 1902 مشغول ساختن فیلم کوتاه رنگی خود شد، اما بر اثر حمله قلبی در 29 سالگی درگذشت و کسی از فیلم خبردار نشد.

حالا موزه ملی رسانه فیلم را پیدا و ترمیم کرده و قرار است آن را به نمایش بگذارد. در این فیلم کوتاه سه کودک پشت یک میز با گل‌های آفتاب‌گردانی که در دست دارند با هم بازی می‌کنند. سه کودک حاضر در فیلم فرزندان ترنر هستند.

منبع عکس: موسسه فیلم بریتانیا




راز هتل مخوف فیلم هیچکاک فاش می‌شود - ناخدای من - ۱۳۹۱/۶/۲۵ صبح ۰۹:۰۰

راز هتل مخوف فیلم هیچکاک فاش می‌شود


تلویزیون - سریال داستانی «متل بیتس» به راز هتل ارزان‌قیمت مخوف فیلم «روانی» ساخته آلفرد هیچکاک می‌پردازد.

به گزارش خبرآنلاین، کارلتن کیوس، یکی از نویسندگان سریال «لاست» در سریال جدیدش با عنوان «متل بیتس» داستانی را روایت می‌کند که پیش از وقوع ماجراهای فیلم دلهره‌آور سال 1960 آلفرد هیچکاک یعنی «روانی» رخ داده است.


سریال از شبکه کابلی «A&E» روی آنتن می‌رود. کارلتن کیوس متن سریال را به همراه کری ارین نوشته که پیشتر سریال «نورهای جمعه شب» را نوشته بود. سریال به رابطه نورمن بیتس و مادرش نورما می‌پردازد و ماجراهایی را روایت می‌کند که به شکل‌گیری یک قاتل زنجیره‌ای منجر می‌شود.

کیوس درمورد سریال گفته است: «از اینکه سریال «متل بیتس» را ساختیم بسیار خوشحال هستیم. به نظرم رویکرد ما به داستان بیتس هم غافلگیرکننده باشد و هم با انتظارات بیننده بازی کند.»

در این سریال ورا فارمیگا، بازیگر نامزد اسکار، نقش نورما لوئیس بیتس را بازی می‌کند که در توصیف شخصیت او با چنین صفاتی روبرو می‌شویم: پیچیده و جذاب. او زنی باهوش و چندوجهی است که قادر است مدام بیننده را شگفت‌زده کند.

آلفرد هیچکاک سال 1960 تریلر تاثیرگذار «روانی» با بازی آنتونی پرکینز در نقش نورمن بیتس و جنت لی را بر اساس رمان کوتاهی به همین نام نوشته روبرت بولچ ساخت (رمان سال 1959 منتشر شد). فیلم داستان زنی است که پس از اقامت در یک هتل ارزان‌قیمت متوجه رفتار عجیب صاحب هتل می‌شود و احتمال می‌دهد او یک قاتل زنجیره‌ای است و قصد کشتن او را دارد.

سریال در 10 قسمت یک ساعته تولید می‌شود. فعلا تاریخ پخش سریال و نام دیگر بازیگران مجموعه اعلام نشده است.

هالیوودریپورتر / 13 سپتامبر / ترجمه: حسین عیدی‌زاده




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - دزیره - ۱۳۹۱/۷/۵ صبح ۱۰:۲۷

grace of monaco فیلمی است که الیور داهان در حال ساخت ان است.فیلم به برهه ی کوتاهی از زندگی گریس کلی می پردازد.هنگامی که وی از دنیای بازیگری خداحافظی کرده و ملکه موناکو است.

قرار است نیکول کیدمن در نقش گریس کلی ظاهر شود.همواره این سوال مطرح است که ایا کیدمن 44ساله میتواند نقش گریس زیبا را به خوبی ایفا کند؟

داستان فیلم درسال1961-1962 اتفاق میافتد.وقتی اتش بحث ومناظره بین فرانسه و موناکو بر سر قوانین مالیاتی بسیار داغ است و گریس در نبود همسرش،پرنس رینر سوم،نقش خود به عنوان ملکه رابه معنای واقعی حفظ و اجرا میکند و موناکو را از خطر کودتا میرهاند.

فیلم براساس نوشته های ارش عامل ساخته می شود. کسی که در سال 2011 در لیست سیاه هالیوود بوده و بیشترین فیلمنامه تبدیل به فیلم نشده را داشته است !

tim roth نقش پرنس رینر سوم را ایفا خواهد کرد.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - ناخدای من - ۱۳۹۱/۷/۹ صبح ۱۰:۱۰

کارگردان معروف سینمای هنری شیفته فیلم‌های سبک هالیوودی بود


سینما - یک مستند جدید فاش می‌کند اینگمار برگمان، کارگردان سوئدی فیلم‌های پیچیده ای مثل «پرسونا» به فیلم‌های هالیوودی علاقه داشته است.



به گزارش خبرآنلاین، برگمان سازنده فیلم‌های هنری تلخ بود، فیلم‌هایی که روابط پیچیده انسان‌ها را بررسی می‌کردند و به جستجوی خدا می پرداختند. او سازنده شاهکارهایی چون «پرسونا»، «سکوت»، «مهر هفتم»، «فانی الکساندر» و «شرم» بود.
اما جالب است بدانید این کارگردان در خلوت فیلم‌های هالیوودی چون «شکارچیان ارواح» یا «آرواره‌ها» را با علاقه تماشا می‌کرد. او حتی دوستدار فیلم‌های کمدی موزیکالی چون «برادران بلوز» یا تریلر هالیوودی «Romancing the Stone» یا کمدی «Foul Play» با بازی گلدی هاون بود. وقتی برگمان سال 2007 درگذشت کپی تمامی این فیلم‌ها در کتابخانه‌اش موجود بود.
این حقایق را دو کارگردان سوئدی به نام‌های یان ماگوسن و هاینک پالاس در مستندی به نام «نوارهای ویدیویی برگمان» فاش کرده‌اند.
ماگوسن درمورد این فیلم‌ها گفت: «با پیدا کردن این مجموعه واقعا غافلگیر شدیم. از «جان سخت» گرفته تا «سولاریس» در مجموعه او دیده می‌شود. او شیفته «برادران بلوز» بوده و حتی تی-شرتی داشته که نام فیلم رویش نوشته شده است.»
به گفته این دو فیلمساز پیدا کردن فیلم‌های هالیوودی در کنار فیلم‌های هنری در مجموعه برگمان، نه تنها وجهه او را مخدوش نمی‌کند بلکه موجب محبوبیت بیشتر او می‌شود. برای بسیاری از اهالی سوئد برگمان دوست داشتنی نیست اما شخصیتی محترم است.
به نظر ماگوسن دیدن فیلم‌های کمدی در مجموعه برگمان آنقدرها هم عجیب نیست؛ «وودی آلن به ما گفت وقتی تلفنی با برگمان صحبت می‌کرد، برگمان به او گفته هر وقت می‌خواسته استراحت کند یا هر وقت عصبی بوده نیاز داشته فیلمی سبک ببیند.»
فیلم‌هایی از وس کریون سازنده «جیغ»، جان لندیس کارگردان فیلم‌های ترسناک و کمدی دهه 1980، کاترین هاردویک، رابرت دنیرو و لارا درن در مجموعه برگمان پیدا شده است.
تقریبا یک نسخه از هر فیلمی که در شبکه ویدیویی سوئد منتشر می‌شد برای برگمان ارسال می‌شد اما او در انتخاب فیلم‌هایی که نگه می‌داشت بسیار دقیق بود. از میان 80 هزار فیلمی که برای او ارسال شده او 1711 نسخه را نگه داشته و باقی را روانه سطل زباله کرده است.
او مانند یک منتقد به فیلم‌هایی که دوست داشت ستاره می‌داد و با علامت X این مسئله را روی جلد نوار مشخص می‌کرد. «سانست بولوار» ساخته بیلی وایلدر یکی از معدود فیلم‌هایی است که برگمان به آن پنج ستاره داده است. او به «معلم پیانو» ساخته مایشائل هانکه چهار ستاره داده است.
برگمان هر سال در سالن سینمای اختصاصی‌اش فیلم های «سیرک» چارلی چاپلین و کمدی سال 1921 سوئد به نام «درشکه شبح» را پخش می‌کرد.
برای بریتانیایی‌ها جالب و عجیب خواهد بود که بدانند برگمان در کنار فیلم‌های مایک لی و کن لوچ تعداد زیادی کمدی ایلینگ، فیلم ترسناک کمپانی همر، «سرقت» ساخته استفن فریرز، «برخورد کوتاه» دیوید لین و «موش‌گیر» ساخته لین رمزی نیز در مجموعه فیلم‌های خود داشته است.
ایندیپندنت / 29 سپتامبر / ترجمه: حسین عیدی‌زاده




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سی.سی. باکستر - ۱۳۹۱/۸/۱۷ عصر ۰۲:۴۰

(سروااااااااااااااااااااااااااان کجایی که میخوان ادامه کازابلانکاتو بساززززززززززززززززززززن!!!!!!!)


منبع: کافه سینما به نقل از نیویورک پست و مووی فن

 بالاخره و بعد از گذشت هفتاد سال، هالیوود دنباله ای بر «کازابلانکا» خواهد ساخت؟

به گزارش کافه سینما، آن گونه که در اخبار مختلف آمده، در همان سالهای دهه چهل میلادی و پس از موفقیت خیره کننده «کازابلانکا»، ایده هایی جداگانه برای ساخت پریکوئل [فیلمی که داستان آن پیش از فیلم اصلی می گذشت] و سکوئل [دنباله] وجود داشت. در پریکوئل ریک( همفری بوگارت) در نقش گنگستری در نیویورک سالهای دهه سی ظاهر می شد و در دنباله، ریک و سروان رنو به لندن می رفتند و در آنجا از سوی لازلو و السا به آنها ماموریت داده می شد تا راینهارد هایدریخ، یک رهبر نازی، را در پراگ ترور کنند؛ عملیاتی که در دنیای واقعی برجسته ترین اقدام نهضت مقاومت چکسلاواکی در طول جنگ جهانی دوم بود.

هوارد کوچ [نویسنده فیلمنامه کازابلانکا] در سال 1995 درگذشت اما هفت سال پیش از مرگ و در جریان کلاسهای آموزش فیلمنامه نویسی با یکی از شاگردانش، کاس وارنر، آشنا شد. کاس وارنر نوه هری وارنر، برادر جک وارنر معروف، مالک کمپانی سازنده کازابلانکا بود.

کاس در یادآوری خاطرات خود گفت: «هوارد به هویت من پی برد و میزان علاقه من را نسبت به فعالیت هنری خود دید و به این ترتیب خیلی زود با هم صمیمی شدیم. من در آن زمان مشغول نوشتن کتابی درباره خانواده سینمایی ام بودم. هوارد شیفته سالهای فعالیتش در کمپانی برادران وارنر بود، هر چند که عموی بزرگ من، جک وارنر، اسم او را در فهرست سیاه مک کارتی قرار داده بود.» کاس وارنر در ادامه افزود: «زمانی که به خانه هوارد در ووداستاک می رفتم با انبوهی از فیلمنامه ها و پیش نویس های متعدد مواجه شدم که هیچکدامشان رنگ تولید به خود ندیده بودند. هوارد می گفت به دلیل آنکه او را پیر و فرسوده به حساب می آورند امکانی برای ارائه کارهایش وجود ندارد. من هم داوطلب شدم تا تمام سعی خود را در راستای تهیه فیلمهایی بر اساس نوشته های او به عمل آورم.»

کاس وارنر در سال 2007 فیلم مستندی را بر اساس کتابی که نوشته بود ساخت. این مستند «The Brothers Warner» نام داشت. کمپانی تولید فیلم او موسوم به «خواهران وارنر» هم اخیرا اعلام کرده که در تدارک ساخت فیلم «بازگشت به کازابلانکا» به مناسبت نودمین سالگرد تاسیس کمپانی برادران وارنر در سال آینده میلادی است.

کاس در ادامه گفت: «کمپانی برادران وارنر دو سال و نیم است که به این پروژه چراغ سبز نشان داده اما آنها می گویند در صورتی تمایل به ساخت آن دارند که شخصا بتوانم کارگردانی را پیدا کنم که مورد تایید آنها باشد.»

فیلمنامه ای که هوارد کوچ با عنوان «بازگشت به کازابلانکا» نوشته از این قرار است که السا بعد از بازگشت به امریکا در می یابد از...

ریک باردار است و این راز هم از لازلو مخفی نمی ماند. لازلو که به ریک بسیار مدیون است بچه [که ریچارد نام دارد] را به فرزندخواندگی می پذیرد و با او مثل پسر خود رفتار می کند. ریچارد که بزرگ می شود برای پیدا کردن پدر واقعی خود به کازابلانکا باز می گردد و در آنجا با ناآرامی های سیاسی مواجه و با یک دختر عرب فعال اجتماعی آشنا می شود که به یگانه عشق زندگی اش تبدیل می شود.

 

یکی از چالشهای اساسی در ساخت فیلم پیدا کردن هنرپیشه جوانی در هالیوود امروز است که نقش ریچارد را بازی کند. هنرپیشه ای که شباهت هایی هم با همفری بوگارت داشته باشد. الیجین هارمتز که کتاب معروفی هم با عنوان «جمع آوری مظنونین همیشگی» درباره ساخته شدن «کازابلانکا» نوشته است در همین زمینه گفت: «این هنرپیشه قطعا رابرت پتینسن نیست. شاید هنرپیشه ای مثل جوزف گوردون لویت گزینه مناسبت تری برای این نقش باشد.»

لئونالد مالتین، منتقد و سینماشناس معروف، هم رغبت چندانی به ایده ساخت دنباله ای بر این شاهکار کلاسیک ندارد اما در عین حال تاکید می کند که «بازگشت به کازابلانکا» پروژه ای ست که یکی از خالقان اصلی آن، هوارد کوچ، پشتش است:

«من نمی خواهم که هیچکس تحت هیچ عنوانی سراغ محبوب ترین فیلم تمام عمر من برود اما اگر هم این اتفاق بیفتد تصور می کنم که بتوانم با این بسط داستانی کنار بیایم؛ مخصوصا اینکه منبع درستی در پشت آن قرار داشته باشد.»

اما بهتر است که جلوی استیفن بوگارت، فرزند حالا شصت و چهار ساله بوگی و باکال، هیچ صحبتی از ساخت دنباله ای بر «کازابلانکا» نکنید! استیفن بوگارت در پاسخ به خبرنگار گفت: «اگر آنها می خواهند فیلمی درباره رابطه ای عاطفی در شمال افریقا بسازند، خب، فی نفسه اشکالی ندارد، اما تلاش برای دمیدن روح یکی از بزرگترین فیلمهای تمام دوران به درون آن صرفا تلاش بیهوده دیگری در راستای «کازابلانکای دو» خواهد بود.»

استیفن ادامه داد: «فیلمهای مشخصی مانند «جادوگر شهر زمرد»، «بر باد رفته» و البته «کازابلانکا» وجود دارند که بایستی همانطور دست نخورده، بکر و بی نقص باقی بمانند.»

به هر حال چه نیازی به یک دنباله‌ی دیگر، در شرایطی که به قول شخصیت پدر استیون [همفری بوگارت]، که در فیلم اصلی گفت -و چه خاطره انگیز هم گفت: «ما همیشه پاریس را خواهیم داشت.»

________________________________________________________________________________​_________

خیلی دوست دارم نظر دوستان عزیز کافه رو در مورد موافق بودن یا نبودن با این پروژه بدونم




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۹۱/۸/۱۸ عصر ۱۰:۵۵

(۱۳۹۱/۸/۱۷ عصر ۰۲:۴۰)سی.سی. باکستر نوشته شده:  

 السا بعد از بازگشت به امریکا در می یابد از ریک  باردار است و  ... 

tajob2

.

یچاره لازلو که اینبار هم فریب الزا رو خورد !!  :cheshmak:... :haha::

.

و اما نظر شخصی که باکستر عزیز خواسته اند باید بگویم که شاید قبلا کاملا با اینگونه دنباله سازی ها مخالف سرسخت بودم اما امروزه با وجود قحطی فیلم خوب و  با توجه به اینکه کفگیر آرشیومان به ته دیگ خورده و دیگر فیلم خوبی برای تماشا نمانده است , بنابراین از هر چیزی که ما را به این شاهکارهای کلاسیک مرتبط کند استقبال می کنیم گرچه می دانیم هیچگاه به پای نسخه اصلی نمی رسند اما حداقل کنجکاویم که ببینیم این فیلم ها چگونه ار کار در می آیند. :rolleyes:




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۱/۸/۲۷ عصر ۰۴:۲۳

فیلمی که تاکنون پخش نشده است / قدیمی‌ترین فیلم هیچکاک به نمایش گذاشته می شود


http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/11/8.24/white_shadow.jpg


قدیمی‌ترین فیلم موجود به کارگردانی «آلفرد هیچکاک» در وب‌سایت بنیاد ملی نگهداری فیلم آمریکا نمایش داده می‌شود.

فیلم «سایه سفید» که قدیمی‌ترین فیلم موجود از کارهای آلفرد هیچکاک، کارگردان سرشناس سینما محسوب می‌شود، به‌مدت دوماه از سوی بنیاد ملی نگهداری فیلم آمریکا در دسترس کاربران اینترنتی قرار می‌گیرد.

هیچکاک این ملودرام را که در پاریس فیلم‌برداری شده، بین 20 تا 30 سالگی کارگردانی کرده است. او در این فیلم نقش کارگردان هنری، تدوین‌گر و فیلم‌نامه‌نویس را برعهده داشته است.

قدیمی‌ترین فیلم یافت‌شده از هیچکاک، سال گذشته در میان فیلم‌های گمنام آمریکایی در آرشیو فیلم کشور نیوزلند کشف شد. خالق «روانی» در این فیلم با «آلما رویل» که بعدها با او ازدواج کرد، همکاری داشته است. این کارگردان مشهور فیلم‌های صامت آمریکایی، سه سال پیش از ساخت این فیلم به‌عنوان طراح به دنیای سینما وارد شده بود.

به گزارش هالیوود ریپورتر، «بتی کامپسون» بازیگری است که در این اثر سینمایی ایفای نقش کرده است.

«سایه سفید» از سال گذشته تا کنون در نیویورک،‌ واشنگتن ‌و آکادمی هنرهای تصویری لس‌آنجلس نمایش ویژه داشته است، اما اکنون بنیاد ملی نگهداری فیلم آمریکا تصمیم دارد آن را به‌مدت دوماه در دسترس تمام کاربران اینترنتی قرار دهد.

به گفته‌ی رییس انجمن ملی منتقدان فیلم آمریکا، تماشای «سایه سفید» موجب می‌شود مخاطب به استعداد طبیعی هیچکاک جوان و همچنین قدرت او در سینمای صامت پی ببرد.

هیچکاک پیشگام تکنیک‌های بدیع در ژانرهای تریلر روانی و تعلیق بود که طی شش دهه فعالیت سینمایی، بیش از 50 فیلم بلند را کارگردانی کرد. او شهرت خود را به‌واسطه‌ی تبحر مثال‌زدنی‌اش در به‌کارگیری عناصر دلهره، ترس و تعلیق به‌دست آورد، چنان‌که از او به‌عنوان «استاد تعلیق» نام برده می‌شود.

هیچکاک خالق برخی از ماندگارترین آثار تاریخ سینمای جهان است که از مهم‌ترین‌ آن‌ها می‌توان به «مردی که زیاد می‌دانست»(1934)، «39 پله»(1935)، «عقاب کوهستان»(1926)، «حلقه»(1927)، «همسر دهقان» (1928)، «قتل»(1930)، «ماری» (1931)، «غریب و غنی» (1931)، «مامور مخفی» (1936)، «آقا و خانم اسمیت»(1941)، «پرونده‌ بهشت» (1947)، «سایه‌ی یک شک» (1943)، «سوءظن» (1941)، «طلسم‌شده» (1945)، «بدنام»(1946)، «غریبه‌ها در قطار»(1951)، «ام را نشانه‌ی قتل بگیر»(1954)، «پنجره‌ی عقبی»(1954)، «برای گرفتن دزد»(1955)، «مرد عوضی»(1957)، «سرگیجه» (1958)، «شمال از شمال‌غربی»(1959)، «روانی»(1960) و «پرندگان»(1963) اشاره کرد.

------------

منبع: ایسنا




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سی.سی. باکستر - ۱۳۹۱/۹/۸ عصر ۱۱:۴۷

پیانوی فیلم معروف تاریخ سینما حراج می‌شود


منبع: خبرآنلاین


پیانویی که در فیلم سینمایی «کازابلانکا» قطعه معروف «با گذر زمان» با آن اجرا شد به حراج گذاشته می‌شود.



به گزارش خبرآنلاین، «کازابلانکا» ساخته سال 1942 مایکل کورتیز به نظر بسیاری بهترین فیلم عاشقانه تاریخ سینماست.
 
امسال به مناسبت 70 سالگی این فیلم، پیانوی استفاده شده در آن به حراج گذاشته می‌شود.
این پیانو 14 دسامبر در حراجی سوتبی در نیویورک به حراج گذاشته می‌شود و انتظار می‌رود به قیمت 1.2 میلیون دلار به فروش برسد.
پیانوی «کازابلانکا» را صاحب ژاپنی آن که مجموعه‌دار معروفی است به حراج می‌گذارد. او پیانو را سال 1988 در حراجی سوتبی به قیمت 154 هزار دلار خریده بود.
در این فیلم که ماجرای عشق محتوم زن و مردی در بحبوبه جنگ جهانی دوم است، همفری بوگارت نقش ریک بلین و اینگرید برگمن نقش السا لوند را بازی می‌کند.
در یک صحنه از فیلم که به گذشته برمی‌گردیم، ریک و السا کنار این پیانو ایستاده‌اند و عشق آن‌ها به یکدیگر شکل می‌گیرد. سام با بازی دولی ویلسن هم نوازنده پیانو است.
«کازابلانکا» برنده سه جایزه اسکار در رشته‌های بهترین فیلم، فیلمنامه و کارگردان شد
________________________________________________________________________________​____
نظر شخصیه باکستر!!: پیانو بدون سام ارزشی نداره!... فقط یه مزقونه! (روح دولی ویلسون شاد:heart:)




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۲/۵/۱۸ صبح ۰۸:۳۵

مرگ بازیگر فیلم معروف دهه 1930


فرهنگ > سینما - مارگارت پلگرینی که در فیلم کلاسیک «جادوگر شهر آز» نقش یکی از مانچکین‌ها را بازی کرد، درگذشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پلگرینی دوشنبه در خانه خود در فینیکس دچار سکته مغزی شد و چهارشنبه از دنیا رفت. او 89 ساله بود.

پلگرینی در فیلم «جادوگر شهر آز» («جادوگر شهر زمرد») تولید 1939 نقش آدم‌کوچولوهای مانچکین‌لند را بازی کرد. او یکی از آخرین بازیگران در قید حیات نقش مانچکین‌ها بود.

پلگرینی هنگام بازی در «جادوگر شهر آز» تنها 16 سال داشت. این فیلم به کارگردانی ویکتور فلمینگ داستان دختری به نام دوروتی با بازی جودی گارلند است که در مزرعه‌ای در کانزاس پیش خویشاوندان خود زندگی می‌کند.

او در اثر یک گردباد به سرزمین‌هایی بر فراز ابرها و آن سوی رنگین کمان می‌رود و با مترسکی که مغز ندارد، آدمی حلبی که قلب ندارد و شیری که دل و جرات ندارد همراه می‌شود تا از جادوگر بزرگ شهر آز راه بازگشت به خانه‌اش را بپرسد. دوروتی در راه به مانچکین‌لند می‌رسد و مورد استقبال مانچکین‌ها قرار می‌گیرد.

مارگارت پلگرینی بازیگر

پلگرینی در تمام رویدادهای مربوط به «جادوگر شهر آز» فعال بود، از جمله در مراسمی که سال 2007 برگزار شد و در جریان آن مانچکین‌ها در پیاده‌رو مشاهیر هالیوود صاحب یک ستاره شدند.

با مرگ مارگارت پلگرینی، از 124 بازیگری که در «جادوگر شهر آز» نقش مانچکین‌ها را بازی کردند تنها دو نفر زنده مانده‌اند: جری مارن، 93 ساله که در لس آنجلس زندگی می‌کند و روت دوسینی، 95 ساله اهل فینیکس.

امسال فیلم فانتزی و ماجرایی «آز بزرگ و قدرتمند» به کارگردانی سام ریمی در سینماها اکران شد. این فیلم بر مبنای مجموعه رمان‌های «آز» نوشته ال. فرانک بام ساخته شده و پیش‌درآمدی بر رمان معروف «جادوگر شهر آز» است که سال 1900 منتشر شد و مبنای فیلم فلمینگ بود.

هالیوود ریپورتر / 7 اوت / ترجمه: علی افتخاری




[split] قهوه خانه ی کافه کلاسیک (احوال پرسی دوستان) - Joe Bradley - ۱۳۹۲/۹/۱۱ صبح ۰۲:۴۰

سلام به همه

از خبر بد دادن خوشم نمیاد اما جهت اطلاع رسانی به دوستداران فیلمهای اکشن

میخواستم مطلبی رو به اطلاع برسونم.

متاسفانه بازیگر پر انرژی و در عین حال آرام و متواضع هالیوودی Paul Walker

به علت تصادف رانندگی جان خودش رو از دست داد .

خود من تا چند روز به دلیل شنیدن این خبر در شوک خواهم ماند.

از آثار این بازیگر میتونم مجموعه فیلمهای  سریع و خشمگین  رو

معرفی کنم.

این بازیگر به نوعی برای من  پل نیومن  به حساب میومد.

بدتر از همه فوت این شخص در سنین جوانی هست و اون فقط 40 سال داشت که

برای یک امریکایی اوج سن جوانی به حساب میاد.

آخرین کار این بازیگر قرار است در ماه جاری به نمایش درآید.

نکته دیگه این که این بازیگر هم مانند جیمز دین در اثر تصادف مرده.

اگر بخوام در مورد فیلمها و خصوصیات این بازیگر مطلب بنویسم باید بیشتر از یک صفحه

بنویسم .

از اون دسته بازیگرانی بود که دوست داشتم از نزدیک ببینمش.

واقعا متاسفم روحش شاد.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - برو بیکر - ۱۳۹۲/۹/۲۴ عصر ۱۰:۲۸

متاسفانه لحظاتی پیش خبرگزاریها اعلام نمودند پیتر اوتول هنرپیشه صاحب نام در سن 81 سالگی در لندن دارفانی را وداع گفت.

این بازیگر هالیوودی ایرلندی الاصل در کارنامه خود هشت بار نامزدی اسکار و 3 جایزه گلدن گلوب را ثبت نموده بود. وی سال گذشته در 10 ژوئیه سال 2012 در سن 80 سالگی از دنیای بازیگری خداحافظی نموده بود.

پیتر سیموس اوتول در دوم آگوست 1932 در کاونتی گالوی ایرلند از یک پدر ایرلندی و یک مادر اسکاتلندی پا بدنیا گذارد. وی در لیدز انگلستان بزرگ شد. پدرش اهل شرط بندی بود او از 17 سالگی جذب تاتر شد. همچنین بمدت دو سال هم گوینده رادیوی نیروی دریایی سلطنتی بود. وی سپس به آکادمی هنرهای درماتیک رفت و در آنجا با ریچارد هریس هم دانشگاهی میشود. دیوید لین در سال 1962 وی را از بین آلبر فیتی و مارلون براندو برای نقش ای تی لارنس انتخاب نمود.

پیتر اوتول با بازی در نقش اول فیلم لورنس عربستان به اوج شهرت رسید. او رکورد بیشترین نامزدی اسکار بدون کسب جایزه را در اختیار داشت و به همین دلیل به او در سن 70 سالگی جایزه افتخاری اسکار را به پاس یک عمر فعالیت سینمایی اعطا نمودند.

پیتر در دسامبر سال 1959 با شان فیلیپس ازدواج کرد که حاصل این ازدواج دو دختر بنامهای پت و کیت می باشد. این زوج در سال 1972 از یکدیگر جداشدند.

رئیس جمهور ایرلند لحظاتی پیش اعلام نمود که جهان یک بازیگر بزرگ تاتر و سینما را از دست داد. او در یکی از آخرین کارهایش در یک فیلم انیمیشن (راتاتویی )صداپیشگی نموده بود. او در اغلب نقشهای خود بسیار باصلابت بازی میکرد اما در خصوص کسب جایزه اسکار هیچوقت به حق خود نرسید.

البته در خصوص محل تولد و تاریخ تولد پیتر اگر و اماهایی وجود دارد بنابراین تاریخ قید شده تاریخی است که اتول خودش برای تولدش انتخاب کرده است. نکته جالب در خصوص جایره افتخاری اسکار این میباشد که وی قبل از آن نامه ای به هیئت داوران نوشت و در آن از آنها خواسته بود که صبر کنید زیرا من میخواهم تا 80 سالگی بازی کنم و شاید خودم این جایزه را کسب کردم!

وی در فیلمهای زیر ایفای نقش نموده بود:

برای اطلاعات بیشتر در خصوص او می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید

http://bazigaranejahan.blogfa.com/post-33.aspx




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۲/۹/۲۵ صبح ۰۹:۰۸

بازیگر برنده اسکار در 96 سالگی درگذشت


فرهنگ > سینما - جون فونتین بازیگر فیلم‌های «ربکا» و «سوءظن» به کارگردانی آلفرد هیچکاک از دنیا رفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فونتین یکشنبه به دلایل طبیعی در منزل خود در کارمل در کالیفرنیا درگذشت. او 96 ساله بود.

فونتین در اوایل دهه 1940 با نقش‌آفرینی‌های به‌یاد‌ماندنی در دو فیلم آلفرد هیچکاک، «سوءظن» (1941) که به خاطر آن برنده اسکار شد و «ربکا» (1940) که اولین نامزدی اسکار را برایش به همراه داشت، جایگاه یک ستاره را پیدا کرد.

او برای بازی در فیلم «دختر وفادار» (1943) برای سومین بار نامزد اسکار شد.

حضور در نقش قهرمان فیلم «جین ایر» (1944) در مقابل اورسن ولز، بازی در تریلر رمانتیک «ماجرای سپتامبر» (1950) روبروی جوزف کاتن، بازی در فیلم تاریخی «آیوانهو» (1952) با رابرت تیلور و حضور در نقش زنی اشرافی در فیلم «جزیره‌ای در خورشید» (1957) مقابل هری بلافونته، از دیگر فعالیت‌های سینمایی درخور توجه فونتین است.

جون فونتین و کری گرانت در فیلم «سوءظن»
جون فونتین و کری گرانت در صحنه‌ای از فیلم «سوءظن»

هیچکاک در «ربکا» که اولین فیلم آمریکایی او بود، نقش همسر دوم ماکسیم دی وینتر (با بازی لارنس اولیویر) را به فونتین سپرد. حضور او در نقش همسر جدید مردی که یاد و خاطره همسر اولش بر زندگی او سایه انداخته، مورد توجه قرار گرفت.

یک سال بعد، هیچکاک در فیلم «سوءظن» فونتین را مقابل کری گرانت قرار گرفت. فونتین برای بازی در نقش یک زن انگلیسی خجالتی که به همسر جدیدش مشکوک می‌شود و حس می‌کند او قصد کشتنش را دارد، برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر زن شد. فونتین تنها بازیگری است که برای یک فیلم از هیچکاک اسکار گرفته است.

یکی از کسانی که در جوایز اسکار 1942 در بخش بهترین بازیگر زن با فونتین رقابت کرد، خواهر بزرگش اولیویا دو هاویلند بود که برای فیلم «سحر را عقب بینداز» نامزد شده بود. چارلز هایمن نویسنده زندگی‌نامه فونتین نوشت وقتی او به طرف سن حرکت می‌کرد تا جایزه‌اش را دریافت کند، خواهرش سعی کرد او را در آغوش بکشد، اما فونتین خود را کنار کشید که این کار باعث دلخوری دوهاویلند شد.

سال 1947 وقتی دوهاویلند برای فیلم «هر کس مال خودش» اولین جایزه اسکار خود را برد، اتفاقی مشابه افتاد. این دو خواهر از دوران کودکی هیچ‌وقت واقعا با هم خوب نبودند و بالاخره از اواسط دهه 1970 دیگر با هم حرف نزدند. دوهاویلند که بیش از همه برای بازی در نقش ملانی در فیلم «بربادرفته» شهرت دارد، اکنون 97 سال دارد و در پاریس زندگی می‌کند.

جون فونتین با نام اصلی جون دوبووآر دوهاویلند 22 اکتبر 1917 از والدین بریتانیایی در توکیو به دنیا آمد. پدر فونتین که یک وکیل بود برای کار به ژاپن رفته بود. از آنکه که جون و خواهرش اولیویا بچه‌های ضعیفی بودند و دائم مریض می شدند، مادرشان لیلیان با آن‌ها به کالیفرنیا نقل مکان کرد و وادارشان کرد وارد دنیای بازیگری شوند.

در حالی که دوهاویلند بازیگری را دنبال می‌کرد، فونتین به توکیو برگشت و در یک مدرسه آمریکایی شرکت کرد. در نهایت، پدر و مادر آن‌ها از هم جدا شدند و فونتین در 17 سالگی به آمریکا بازگشت و در سن خوزه در کالیفرنیا مستقر شد. در آن زمان دوهاویلند به عنوان بازیگر در چند کار موفق ظاهر شده بود. فونتین به یک گروه تئاتری محلی پیوست و به لس آنجلس رفت.

او اواسط دهه 1930 برای شرکت مترو گلدوین مه‌یر تست بازیگری داد و با نام جون برفیلد نقش کوچکی در فیلم «خانم‌های دیگری نیستند» (1935) به دست آورد. فونتین بعد از این فیلم نام فامیلی خود را به فونتین - که نام فامیل ناپدری‌اش جرج فونتین بود - تغییر داد تا کسی او را با خواهرش اشتباه نگیرد.

او سپس با شرکت آر‌کی‌او قرارداد بست و در چند فیلم مانند «زنان» و «گونگا دین» که هر دو سال 1939 اکران شدند، نقش‌های کوتاه ایفاء کرد.

جون فونتین و اورسن ولز در فیلم «جین ایر»
جون فونتین و اورسن ولز در صحنه‌ای از فیلم «جین ایر»

فونتین متاثر از نقش‌های احساسی خود در دو فیلم در «ربکا» و «سوءظن» در چند فیلم رمانتیک دیگر دهه 1940 مانند «دختر وفادار»، «رودخانه مرد فرانسوی» (1944)،  «ماجراهای سوزان» (1945)، «از این روز به بعد» (1945) و «آیوی» (1947) بازی کرد. او آخرین بار سال 1966 در فیلم «جادوگران» مقابل دوربین رفت.

او در تلویزیون هم حضوری فعال داشت و در 1980 برای بازی در سریال «امید رایان» نامزد جایزه امی شد. فونتین در 1982 رئیس داوران جشنواره فیلم برلین بود.

فونتین در 1978 کتاب زندگی‌نامه خود را با عنوان «No Bed of Roses» منتشر کرد که در آن به تفصیل درباره اختلافاتش با دوهاویلند توضیح داده است. او در زندگی شخصی یک خلبان دارای مجوز، یک طراح دکور ماهر و آشپزی توانا بود. او چهار بار ازدواج کرد و طلاق گرفت.

هالیوود ریپورتر / 15 دسامبر / ترجمه: علی افتخاری




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۹۲/۹/۲۶ عصر ۱۱:۲۶

بعد از خبر مرگ پیتر اتول  ( لورنس عربستان ) امروز شنیدم که جون فونتین عزیز هم  بدرود زندگی گفته است. آمدم که بگویم ,  اما دیدم که زبل خان که همیشه در خبردادن واقعا زبل هستند پیشدستی کرده اند !  خدا رحمتش کند ( که حتما می کند ) . بازی اش در ربکا و شکل و تیپ اش خیلی شبیه الزای کازابلانکا بود و من در دوران جاهلیت معمولا این دو را اشتباه می گرفتم و اوایل فکر می کردم که این دو  , یک بازیگر هستند . حتی لباسِ کت و دامن و کلاه آنها هم شبیه بود و هر دو چهره معصوم و گیرایی داشتند./. ظاهرا خواهر جون فونتین که همانا حضرت الیویا دهاویلند باشند 97 سالگی را رد کرده  و هنوز به کار شاق زندگی مشغول است. به گمانم قصد ندارد قافیه را به رقیب کلاسیک اش لورن باکال ببازد که او هم قصد دارد رکود 100 سالگی بزند. خدا هر دو را نگه دارد. [تصویر: pop.gif]




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - BATMAN - ۱۳۹۲/۹/۲۷ عصر ۰۶:۴۷

سروان جان من و تو به نوعی هم عقیده ایم، راستش به نظر من هم جون یه جورایی شبیه اینگرید بود (از اونجایی که به جزئیات توجه خاصی دارم همیشه چهرشون برام قابل تشخیص بود) و حتی میتونست نقش مناسبی برای الزا باشه

http://www.caffecinema.com/cinema/news-iran/34-news-iran/14414--q-q.html

JOAN FONTAINE






RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سرهنگ آلن فاکنر - ۱۳۹۲/۹/۲۸ صبح ۱۲:۱۲

با خواندن دو پست آخر خیلی به خودم امیدوار شدم. ار آنجا که آلفرد هیچکاک بزرگ به هنرپیشه های خاصی علاقه مند بود و معمولا از هنرپیشه های بزرگ بصورت مکرر در فیلمهایش استفاده میکرد من واقعا تا همین چند وقت پیش فکر میکردم هنرپیشه فیلم ربکا و بدنام یکنفر می باشد تا اینکه مدتی پیش متوجه این اشتباه فاحش خود گردیدم و مدتها از خودم نا امید شده بودم که چطور با وجود اینکه این دو فیلم جزو فیلمهای محبوبم بودند و بارها آن را دیده بودم چنین اشتباه بزرگی کردم. اما حالا ضمن اینکه از درگذشت این بانو متاثر شدم اما خوشحالم که از این حیث در این کافه تنها نبوده ام.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - کنتس پابرهنه - ۱۳۹۲/۱۰/۳ عصر ۱۰:۵۲

دیروز بعد از دیدن فیلم تنها بازی در شهر اسم بازیگر مرد فیلم یعنی وارن بیتی رو در گوگل سرچ کردم و متوجه شدم که آسانسورچی دوست داشتنی فیلم آپارتمان, شرلی مک لین خواهر وارن بیتی بازیگر فیلمهایی چون شکوه علفزار و بهار رومی خانم استون است.

                                                              




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - oceanic - ۱۳۹۲/۱۰/۸ عصر ۰۴:۰۳

درود

برای علاقمندانی که دوست دارند برخی از فیلمهای کلاسیک محبوبشان را در سینما تجربه کنند

این برنامه برای اواخر این ماه و ماه اینده است

برای عضویت شش ماهه سی هزار تومان و برای هر فیلم شش هزار تومان دریافت میکنند.

طی گفتگویی که داشتم مبنی بر میزان سانسور اشاره کردند که یک کوچولو سانسور کردیم

فیلم ها دارای زیرنویس هستند

امیدوارم لذت ببرید




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۲/۱۰/۱۲ عصر ۰۵:۱۴

 

بازیگر نامزد اسکار در 99 سالگی درگذشت


فرهنگ > سینما - خوانیتا مور بازیگر پیشگام که برای بازی در نقش دوست سیاه‌پوست لانا ترنر در فیلم کلاسیک «تقلید زندگی» نامزد اسکار شد، از دنیا رفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مور چهارشنبه در خانه خود در لس آنجلس درگذشت.


خوانیتا مور تنها یکی از پنج بازیگر سیاه‌پوست است که در تاریخ برگزاری جوایز آکادمی علوم و هنرهای سینمایی نامزد اسکار شده است. او برای بازی در فیلم پرزرق و برق «تقلید زندگی» به کارگردانی داگلاس نامزد اسکار شد.

این فیلم سوزناک در 1959 بر مبنای رمان فانی هرست ساخته شد و بازسازی فیلمی تولید 1934 بود. «تقلید زندگی» داستان یک بازیگر سفیدپوست (با بازی لانا ترنر) که آرزو دارد یک ستاره باشد و دوستی او با زنی سیاه‌پوست (مور) است و اینکه این دو چگونه به تنهایی دخترهایشان را بزرگ می‌کنند.

خوانیتا مور و لانا ترنر در فیلم «تقلید زندگی»
خوانیتا مور و لانا ترنر در صحنه‌ای از فیلم «تقلید زندگی»




.

اسوشیتدپرس / 1 ژانویه / ترجمه: علی افتخاری




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - خانم لمپرت - ۱۳۹۲/۱۰/۱۳ صبح ۱۱:۳۸

به گزارش خبرآنلاین، ارزیابی وبسایت سینمایی Rotten Tomatoes که بر مبنای نقدهای نوشته‌شده به هر فیلم امتیاز می‌دهد، نشان می‌دهد «زندگی شگفت‌انگیزی است» (1946) در میان فیلم‌های با موضوع کریسمس بهترین نقدهای مثبت را دارد.

جیمز استیوارت، دانا رید، لایونل باریمور در این فیلم به کارگردانی فرانک کاپرا بازی می‌کنند. «زندگی شگفت‌انگیزی است» داستانی درباره رستگاری را به تصویر می‌کشد و درباره یک فرشته است که به مردی دل‌رحم، اما بسیار مایوس نشان می‌دهد اگر او وجود نداشت زندگی چگونه می‌شد.

فیلم موزیکال «Holiday Inn» با بازی بینگ کرازبی و فرد آستر تولید سال 1942، فانتری استاپ-موشن «کابوس پیش از کریسمس» ساخته 1993 تیم برتن، درام با موضوع جنگ جهانی دوم «بازداشتگاه 17» به کارگردانی بیلی وایلدر که سال 1953 به نمایش درآمد و «معجزه در خیابان سی و چهارم» تولید 1947 فهرست پنج فیلم اول را کامل می‌کنند.

این ارزیابی همچنین شامل فیلم‌هایی شد که از کریسمس به عنوان پس‌زمینه طرح داستانی استفاده کرده‌اند. به این شکل «جان‌سخت» (1988) در رده ششم و «Trading Places» تولید 1983 در رده نهم فهرست جدید هستند که در مجموع 25 فیلم را دربرمی‌گیرد.

رویترز / 20 دسامبر / ترجمه: علی افتخاری

منبع:سایت ویکی پیجی




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴ عصر ۰۱:۳۸

یکی دیگر از بازیگران فیلم «بربادرفته» درگذشت


فرهنگ > سینما - آلیشیا رت مسن‌ترین و یکی از آخرین بازماندگان فیلم کلاسیک «بربادرفته» در 98 سالگی از دنیا رفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رت جمعه در یک آسایشگاه سالمندان در چارلستن در کارولینای جنوبی درگذشت. او 98 ساله بود.

آلیشیا رت در فیلم «بربادرفته» (1939) با بازی ویوین لی و کلارک گیبل، نقش ایندیا ویلکز، خواهر اشلی ویلکز را بازی کرد (در فیلم، اسکارلت اوهارا عاشق اشلی است، اما او با دختر خاله‌اش ملانی هملیتن ازدواج می‌کند و اسکارلت با رت باتلر همراه می‌شود).

آلیشیا رت متولد اول فوریه 1915 در ساوانا در ایالت جرجیا بود. او همچنین یک نقاش پرتره بود و سر صحنه فیلمبرداری همکاران خود را به تصویر می‌کشید.

فیلم حماسی «بربادرفته» بر مبنای رمان معروف مارگارت میچل ساخته شد. این فیلم که داستان آن در دوران جنگ داخلی آمریکا روی می‌دهد، برنده 10 جایزه اسکار شد.

اولیویا دهاویلند بازیگر نقش ملانی، یکی از آخرین بازیگران در قید حیات «بربادرفته» است. او 97 ساله است و در پاریس زندگی می‌کند. مری اندرسن، 93 ساله و بازیگر نقش میبل مری‌ودر و میکی کان، 81 ساله و بازیگر نقش بو ویلکز، دیگر بازیگران در قید حیات «بربادرفته» هستند.

در سه سال اخیر دو نفر دیگر از بازیگران این فیلم - آن راترفورد بازیگر نقش خواهر کوچک اسکارلت و کامی کینگ کانلون بازیگر نقش دختر اسکارلت و رت - نیز از دنیا رفتند.

ورایتی / 3 ژانویه / ترجمه: علی افتخاری




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۲/۱۱/۹ عصر ۰۶:۲۸

جشن تولد 75 سالگی یک فیلم در جوایز اسکار


از موزیکال «جادوگر شهر آز» در مراسم هشتاد و ششمین دوره جوایز اسکار تقدیر می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، کریگ زیدان و نیل مرون، تهیه‌کنندگان پخش تلویزیونی جوایز سالانه آکادمی علوم و هنرهای سینمایی روز سه‌شنبه از تجلیل فیلم «جادوگر شهر آز» («جادوگر شهر زمرد») در مراسم امسال خبر دادند، اما به جزئیات این برنامه اشاره نکردند.

فانتری کلاسیک «جادوگر شهر آز» سال 1939 به کارگردانی ویکتور فلمینگ ساخته شد. داستان درباره دوروتی، یک دختر کانزاسی (با بازی جودی گارلند) است که در اثر یک گردباد به سرزمین جادویی آز در آن سوی رنگین کمان می‌رود.

فیلم شرکت متروگلدوین مه‌یر در شش بخش شامل بهترین فیلم نامزد اسکار بود و هر چند اسکار بهترین فیلم را به «بربادرفته»‌ واگذار کرد، اما در دو بخش بهترین موسیقی و ترانه پیروز شد.

زیدان و مرون در بیانیه‌ای گفتند: «خوشحالیم که 75 سالگی یکی از دوست‌داشتنی‌ترین فیلم‌های تاریخ را در جوایز اسکار امسال جشن می‌گیریم.»

مراسم هشتاد و ششمین دوره جوایز آکادمی یکشنبه دوم مارس (بامداد دوشنبه 12 اسفند به وقت ایران) در دالبی تیه‌تر در هالیوود اند هایلند در لس آنجلس برگزار می‌شود. الن دیجنرس برای دومین بار اجرای این مراسم را به عهده دارد.

فیلم‌های «جاذبه» به کارگردانی آلفونسو کوارون و «حقه‌بازی آمریکایی» ساخته دیوید ا. راسل هر یک در 10 بخش نامزد جوایز هشتاد و ششمین دوره جوایز اسکار هستند.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۲/۱۲/۴ عصر ۰۶:۱۱

ماریای «اشک‌ها و لبخندها» درگذشت
ماریا فون تراپ شخصیتی که الهام بخش ساخته شدن فیلم «آوای موسیقی» که در ایران با نام «اشک‌ها و لبخندها» شناخته شده است، بود در 99 سالگی درگذشت.
به گزارش هالیوود ریپورتر، ماریا فرانسیسکا (فون تراپ) فردی که در ابتدا موجب شکل گرفتن قصه فیلم «آوای موسیقی» شد، در 99 سالگی بدرود حیات گفت.
دوست وی با تایید این خبر به تایمز اتریش در سالزبورگ گفت جای تعجب دارد که او مدتی چنین دراز زندگی کرد زیرا از کودکی از بیماری قلبی رنج می برد.
ماریا فرانسیسکا که سال 1914 متولد شده بود دومین دختر کاپیتان جورج فون تراپ و یکی از هفت فرزند وی بود. پس از مرگ مادر این فرزندان، پدرشان بارون فون تراپ به آموزگاری که برای این دختر استخدام کرده بود دل بست و با او ازدواج کرد. دقیقا طبق آنچه در فیلم «آوای موسیقی» نمایش داده می شود. این خانواده بزرگ با هجوم نازی ها به اتریش، شهر را ترک کردند. این خانواده گروه کری را تشکیل دادند که در آمریکا و اروپا برنامه اجرا کرد و سرانجام با الهام از داستان زندگی آنها فیلم موزیکال «آوای موسیقی» در سال 1965 ساخته شد.
این خانواده در سال 1942 به ورمونت نقل مکان کرد و در یک مزرعه به زندگی خود ادامه دادند.
ماریا که تنها عضو بازمانده از این خانواده بود، در وب سایتی که داشت از خاطراتش درباره زنی که به عنوان آموزگار وارد خانه شان شد و بعد با پدرش ازدواج کرد، نوشته است. وی نوشت من بیمار بودم و برایم خیلی سخت بود تا بتوانم سه مایل راه بروم تا به نزدیک ترین مدرسه برسم. دکتر تجویز کرده بود از خانه خارج نشوم. همه این شرایط موجب شد تا ماریا آگوستا کوچرا به عنوان آموزگار به خانه ما بیاید.
وی همچنین نوشته است: او به عنوان معلم من به خانه ما آمد و بعد از سه سال مادر دوم ما شد.
جولی اندروز در فیلم «آوای موسیقی» در نقش خواهر ماریا و مادر دوم این هفت بچه ایفای نقش کرده است. کریستوفر پلامر نیز در نقش کاپیتان فون تراپ ظاهر شده است.
این فیلم که در ایران با نام «اشک‌ها و لبخندها» شناخته می شود، در کشورهای دیگر نیز نام های دیگری یافته است و از جمله در آلمان به نام «آوازهای من، رویاهای من»، در فرانسه با عنوان «ملودی شادی» و در پرتغال با عنوان «موسیقی در قلب» نامیده شده است.
این فیلم موزیکال سال 1965 به کارگردانی رابرت وایز ساخته شد. ترانه‌های این فیلم را راجرز و هامرستاین، زوج آهنگساز آمریکایی ساختند و فیلمبرداری آن در سالزبورگ اتریش و باواریای آلمان و همچنین در استودیوی فاکس قرن بیستم در کالیفرنیا انجام شد.
«اشک‌ها و لبخندها» در سال نمایش خود موفق شد رکورد فروش تاریخ سینما را تا زمان خودش بشکند. این فیلم نامزد 10 جایزه اسکار شد و پنج جایزه اسکار را به دست آورد که برای بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین صداگذاری، بهترین موسیقی متن و بهترین طراحی صحنه بود.



RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۳/۱/۱۹ صبح ۰۱:۰۲

بازیگر افسانه‌ای هالیوود در 93 سالگی درگذشت


فرهنگ > سینما - میکی رونی بازیگر ریزنقش آمریکایی که زمانی یکی از پرفروش‌ترین ستاره‌های استودیو مترو گلدوین مه‌یر بود، از دنیا رفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رونی که بیش از همه برای بازی در نقش اندی هاردی، نوجوان شاد و پرانرژی در 16 فیلم مترو گلدوین مه‌یر شهرت داشت، یکشنبه درگذشت. او 93 ساله بود.

وبسایت تی‌ام‌زد گزارش داد رونی مدت‌ها بود با بیماری دست و پنجه نرم می‌کرد. او هنگام مرگ روی فیلمی به نام «مورد عجیب دکتر جکیل و آقای هاید» کار می‌کرد.

رونی در دوران کاری خود که حدود 90 سال ادامه داشت، در بیش از 200 فیلم بازی کرد و در تلویزیون و تئاتر هم فعال بود.

او دو جایزه اسکار افتخاری (1939 و 1983) دریافت کرد، برای فیلم‌های «بروبچه‌ها در ارتش» (1939)، «کمدی انسانی» (1943)، «جسور و شجاع» (1956) و «اسب نر سیاه» (1979)، چهار بار نامزد اسکار بهترین بازیگر مرد شد، برای «میکی» (1964) و فیلم تلویزیونی «بیل» (1981) دو جایزه گلدن گلوب گرفت و برای «بیل» جایزه امی را هم دریافت کرد.

او یک پدیده و یکی از چهره‌های شاخص و محبوب دنیای سرگرمی در قرن بیستم بود. رونی نه تنها بازیگر بلکه یک خواننده و رقصنده حرفه‌ای هم بود.

او متولد 23 سپتامبر 1920 در بروکلین در نیویورک سیتی بود. پدر و مادرش در نمایش‌های واریته کار می‌کردند. او اولین بار در 18 ماهگی در کنار پدر و مادرش روی صحنه رفت و خیلی زود همراه همیشگی آن‌ها در نمایش‌های مختلف شد.

دوران کاری رونی در سینما از 1926 آغاز شد و تا 2013 ادامه داشت. او با 87 سال سابقه در کنار کارل لملی بازیگر کم‌کار، بیشترین سابقه فعالیت در هالیوود را دارد.

فرصت بزرگ زمانی نصیب رونی شد که دیوید اُ. سلزنیک در فیلم گانگستری «ملودرام منهتن» (1934) نقشی برای او در نظر گرفت. یک اتفاق باعث شد این فیلم بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. 22 ژوئن همان سال جان دیلینجر، سارق معروف آمریکایی بیرون سالن بایاگراف تیه‌تر در شیکاگو جایی که فیلم رونی نمایش داده می‌شد، توسط ماموران اف‌بی‌آی با شلیک گلوله از پا درآمد.


میکی رونی و همسرش اوا گاردنر، 1942

رونی 14 ساله پس از نمایش «ملودرام منهتن» به سرعت مورد توجه قرار گرفت و استودیو مترو گلدوین مه‌یر با او قرارداد بست. او سال 1937 در فیلم درجه ب «یک ماجرای خانوادگی» نقش شخصیت اندی هاردی را بازی کرد. فیلم که تصویری ایده‌آلیستی و سالم از یک شهر کوچک آمریکایی ارائه داده بود، به شکلی غیرمنتظره مورد توجه قرار گرفت و آغازگر یک مجموعه پول‌ساز برای مترو گلدوین مه‌یر شد.

در این فیلم‌ها، شخصیت شاد و شنگول اندی درگیری ماجراهایی با دخترانی می‌شود که نقش آن‌ها را جودی گارلند، لانا ترنر، ایستر ویلیامز و آن راترفورد بازی می‌کنند و وقتی اندی به دردسر می‌افتد (که البته چیزی جدی نیست)، پدرش، قاضی جیمز کی. هاردی (با بازی لایونل باریمور در فیلم اول و لوییس استون در فیلم‌های بعدی) به او کمک می‌کند.

ظاهر فرشته‌وار، موهای پرپشت و قد پنج فوت و سه اینچی رونی باعث شد او تا حدود 30 سالگی نقش پسربچه‌ها را بازی کند.

عکس روی جلد شماره ماه مارس 1940 مجله تایم با تیتر «دوست‌داشتنی‌ترین مانچکین آمریکا» به او اختصاص داشت که در آن زمان برای یک بازیگر اتفاقی نادر بود.

رونی در 1941 برای سومین سال پیاپی پرفروش‌ترین بازیگر هالیوود شناخته شد و از بازیگرانی چون کلارک گیبل، باب هوپ، بت دیویس و آبوت و کاستلو جلو زد.

او در 18 سالگی برای بازی در نقش وایتی مارش مقابل اسپنسر تریسی در فیلم «شهر پسران» (1938) یک جایزه  اسکار ویژه نوجوانان دریافت کرد. آکادمی علوم و هنرهای سینمایی 50 سال بعد نیز با اعطای یک جایزه اسکار افتخاری از دستاوردهای رونی در سینما تقدیر کرد.

«رویای یک شب نیمه تابستان» (1935)، «کاپیتان‌های شجاع» (1937)، «ماجراهای هکلبری فین» (1939)، «ولوت در مسابقه گراند نشنال» (1944) که در آن با الیزابت تیلور همبازی بود، «پل‌های توکیو-ری» (1954)، «صبحانه در تیفانی» (1961) در نقش صاحبخانه ژاپنی آدری هپبرن، «مرثیه برای یک سنگین‌وزن» (1962) در نقش مربی آنتونی کویین، از دیگر فیلم‌های مطرح رونی است.

رونی هشت بار ازدواج کرد و اولین و معروف‌ترین همسرش اوا گاردنر ستاره هالیوود بود.

هالیوود ریپورتر / 7 آوریل / ترجمه: علی افتخاری




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۳/۱/۱۹ صبح ۱۰:۴۹

بازیگر فیلم «برباد رفته» درگذشت
کد خبر: ۱۸۵۴۵۶
۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۰
«مری اندرسون»، یکی از بازیگران فیلم به یادماندنی «بربادرفته» در سن 96 سالگی درگذشت.
به گزارش ایسنا، «مری اندرسون»، بازیگر نقش «مایبل مریودر» در فیلم «بربادرفته» و همچنین یکی از 9 بازمانده از فیلم «قایق نجات» ساخته «آلفرد هیچکاک» در سن 96 سالگی در لس‌آنجلس درگذشت.
«اندرسون» همسر «لئون شامروی»، فیلمبردار معروف آمریکایی بود که 18 بار نامزد اسکار شد و چهار بار برای فیلم‌های «قوی سیاه» (1942)، «ویلسون» (1944)، «او را در بهشت تنها بزار» (1945) و «کلئوپاترا» (1963) موفق به کسب جایزه اسکار شده بود.
«مری اندرسون» زمانی که در دانشگاه استنفورد مشغول تحصیل بود، توسط «جورج کوکر» کارگردان که در جستجوی بازیگری برای ایفای نقش «اسکارلت اوهارا» در فیلم «بربادرفته» براساس اقتباسی از رمان نوشته «مارگارت میشل» بود انتخاب شد، اما با اخراج «کوکر» نقش اسکارلت به «ویوین لی» رسید که در نهایت اسکار بهترین بازیگری را بدست آورد و «اندرسون» تنها نقشی کوتاه در فیلم بدست آورد.
«اندرسون» در فیلم «قایق نجات» ساخته «آلفرد هیچکاک» در سال 1944 در نقش پرستار ارتش آمریکا در کنار بازیگرانی چون «تالولا بنکید»، «ویلیام بندیکس» و «والتر سلزاک» ایفای نقش کرد.



RE: خبرهای سینمای کلاسیک - soheil - ۱۳۹۳/۲/۱۴ عصر ۱۱:۵۲

هشتاد و پنج سالگی آدری هپبورن و گوگل !




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۹۳/۲/۱۶ عصر ۱۱:۱۷

اعلام فیلم‌های بخش کلاسیک‌های کـَن /

سوفیا لورن مهمان افتخاری جشنواره است

لینک خبر




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - BATMAN - ۱۳۹۳/۲/۲۴ عصر ۱۰:۴۴

HANS GIGER


خداحافظی با خالقِ"موجود بیگانه"


مجسمه ساز، نقاش و طراح صحنه در سبکِ سورئالیست

اثر ماندگار ALIEN 1979 مدیون هنرنمایی هانس گیگر میباشد

غیر از فیلم‌های «بیگانه»، یکی از مخلوقات فیلم «ارواح خبیثه 2: سوی دیگر» همین طور یکی از موجودات بیگانه فیلم «نوع» به کارگردانی راجر دانلدسن را طراحی کرد

فیلم بیگانه برای شخصیت موجود فضایی، که وی طراحی کرده بود موفق به دریافت اسکار بهترین جلوه های ویژه سال 1980 شد

 برای فیلم «batman forever» ساخته جوئل شوماخر نیز یک batmobile طراحی کرد که البته در فیلم استفاده نشد http://cafeclassic4.ir/imgup/2932/1400096807_2932_7882c52312.jpg

یادش گرامی_________

ادامه خبر http://www.khabaronline.ir/detail/354937/culture/cinema




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سروان رنو - ۱۳۹۳/۳/۲۳ عصر ۱۰:۵۰

یک دوره جدید فیلم بینی در سینماتک با حضور آقای محسن آزرم و با موضوع ده فیلم برترهیچکاک قرار است برگزار شود. البته این دوره واقعی است و مانند دوره قبلی از تله های متفقین نمی باشد !  کسانی که تهران هستند و یا امکان شرکت در کلاس ها را دارند لطفا بقیه را هم در جریان بگذارند.  بدیهی است شرکت شما در این دوره  باعث شادی روح هیچکاک خواهد شد. [تصویر: pop.gif]

.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۳/۳/۲۵ صبح ۱۱:۱۰

بازمانده سینمای صامت هالیوود درگذشت

خبرگزاری ایسنا: «کارلا لملی» که از آخرین سینماگران سینمای صامت هالیوود در دهه 1920 و 1930 بود، پنجشنبه شب در سن 104 سالگی به دلیل کهولت سن در لس‌آنجلس درگذشت.


«لملی» که برادرزاده «کارل لملی»، موسس کمپانی فیلمسازی یونیورسال بود، در شیکاگو متولد شد اما در هالیوود بزرگ شد و از سال 1925 فعالیت سینمایی خود را آغاز کرد و در حداقل 17 فیلم از جمله فیلم صامت «شبح اپرا» در نقش «بالرینا» ایفای نقش کرد که تنها بازمانده جمع بازیگران این فیلم بود.

بازمانده سینمای صامت هالیوود درگذشت

«کارلا لملی» در دهه سوم زندگی‌اش و با ورود صدا به دنیای سینما، قسمت‌های اول فیلم کلاسیک «دراکولا» با بازی «بلا لوگوسی» را روایت کرد.

این بازیگر کهنه‌کار هالیوودی در سال‌های آخر زندگی‌اش در چندین مستند پیرامون سال‌های آغازین فعالیت هالیوود و تولید فیلم‌های کلاسیک حضور یافت و تا 9 دهه پس از ورود به سینما همچنان مقابل دوربین می‌رفت و در آخرین نقش‌ آفرینی‌اش در فیلم «خانه‌ای از خون» حضور یافت که هم‌اکنون در مرحله پس از تولید قرار دارد.



RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زاپاتا - ۱۳۹۳/۴/۴ صبح ۱۱:۳۹

ایلای والاک هم رفت . ستاره ای که با ایفای نقش زشت در فیلم خوب ،بد ،زشت با کارهای رذیلانه اش حرصمان را در می آورد و البته بلوندی محبوبمان را آزار می داد در 98 سالگی بدرود حیات گفت.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سناتور - ۱۳۹۳/۴/۱۸ صبح ۱۱:۰۲

یک دیدار خاطره‌انگیز با ستاره‌های "قصه عشق" پس از ۴۴ سال / خاطرات جذاب و تصاویر دریغ‌آلودشان: «در یک شب برفی در نیویورک، همه گریه میکردند






«عشق یعنی هرگز نگی متاسفم». این دیالوگ ماندگار به همراه موسیقی سحرانگیز فرانسیس له برای «داستان عشق» (یا همان love story) بخشی از خاطرات مشترک نسل‌های مختلف شده است. مردمی که درسرتاسر دنیا این فیلم را دیده‌اند و به قول الی مک گرا، نه با دیالوگ‌هایش، که با زبان جهانیِ عشق، با آن ارتباط برقرار کرده‌اند.


داستان‌های عاشقانه هیچ‌وقت به پایان نمی‌رسند. حالا و پس از چهار دهه از اولین نمایش "داستان عشق"، این فیلم هنوز هواداران خود را دارد. هنوز نوای خاطره‌انگیزش همه جا و در دیدارهای عاشقانه شنیده می‌شود. هنوز هستند مردمانی که با تماشای‌اش احساساتی شوند و با جنیفر و الیور همراه شوند. بی جهت نیست که الی مک گرا و رایان اونیل، از آن به عنوان بهترین فیلم‌شان یاد می‌کنند. و بهترین لحظات سینمایی‌شان، بر سر ساخت و نمایش فیلم برای‌شان رخ داده است.


پس از ۴۴ سال، الی مک گرا ۷۵ ساله به همراه رایان اونیل ۷۳ ساله، رودر روی هم نشسته‌اند تا به مناسبت نظرسنجی صد فیلم برتر هالیوودریپورتر، در مورد سحر و جادوی این درام معروف عاشقانه، خاطرات‌شان و البته، وضع‌ و حال امروزشان بگویند.


بخش‌هایی از این مصاحبه‌ی جذاب را که با شوخ‌طبعی‌های این دو همراه است، در زیر بخوانید:


   


هر کدام‌تان چطور شد بازیگر "داستان عشق" شدید

رایان اونیل: الی با رئیس استودیو (رابرت ایوانز) ازدواج کرده بود!

الی مک گرا: فیلمنامه که برایم فرستاده شد فقط می‌خواندم و گریه می‌کردم. احتمالا باید قرص ماه کامل بوده باشد یا یک چنین چیزی!


الی مک گرا: درباره زمان فیلمبرداری "داستان عشق" می گوید: دوران ساخت فیلم به طرز باورنکردنی‌ای لذتبخش بود. من هنوز اوایل کارم بود و اینقدر تجربه نداشتم که بفهمم همیشه اینطور نیست. رایان اما همیشه سخت کار می‌کرد اما من نه. در طول فیلمبرداری هرکدام از بچه‌ها به نوبت می‌زدند زیر گریه. اما با وجود این داستان غم‌انگیز، آن سه ماه خیلی خوب بود. به ما دائم خوش می‌گذشت و می‌خندیدیم.


رایان اونیل: بهترین لحظاتی که در یک فیلم حضور داشتم آن موقع بود. هزار تایی بازی کردم!

الی مک‌ گرا: من ۶ تا بازی کردم.

از نمایش افتتاحیه فیلم چیزی به یاد دارید؟


الی مک گرا: ۱۶ دسامبر ۱۹۷۰ بود و هرچیزی که فکرش را بکنید، اتفاق افتاد. سرتاسر دنیا فروشش فوق‌العاده بود. یادم هست که در روز افتتاحیه، چیزی که برایم جالب‌تر از تماشای فیلم بود، گوش دادن به صدای گریه‌های مردم و بالاکشیدن دماغ‌شان بود. مرد و زن اشک می‌ریختند، برایم تکان دهنده بود.یک شب برفی در سینمایی در برادوی نیویورک بود. برف می‌بارید و آن شب همه چیز زیبا، جادویی و خیال‌انگیز بود و آب از بینی مردم راه افتاده بود. مخصوصا مشاور قبلی مک‌گراو. یادت هست رایان؟


رایان اونیل: آره، الی مثل یک بچه گریه می‌کرد.

الی مک گرا:
تا امروز، به دورترین جاها سفر کردم. از هند و آفریقا گرفته تا آمریکای جنوبی و...، همه‌ی مردم ساکن این سرزمین‌ها فیلم رو دیده بودند و می‌شناختند. ممکن است دلیل‌اش این باشد که فیلم دیالوگ زیادی نداشت.

و شاید به خاطر این که عشق جهانی است؟


رایان اونیل: "عشق یعنی اینکه هرگز نگی متاسفم" اوه خدای من.


مطمئنا این معروف‌ترین دیالوگ فیلم است که از نظر عقلی شاید توصیه خوبی برای دو نفر نباشد؟

الی مک گرا: مزخرف بود!

رایان اونیل: بهتره بگید معذرت می‌خوام!

هرچند وقت یکبار همدیگه رو می بینید؟

رایان اونیل: الی از اینجا دور شد و رفت سمت غرب.



الی مک گرا: خونه من سال ۹۳ سوخت. برای همین مجبور شدم که به نیومکزیکو برم.

رایان اونیل: تا جایی که بشود همدیگه رو نمی‌بینیم.

ولی ما یک چیزهای دیگه‌ای شنیدیم.

رایان اونیل: من الی رو دوست دارم ، همیشه هم دوستش داشتم.


الی مک گرا: که خیلی هم برام دلپذیر و شیرینه.

رایان اونیل: ولی الی من رو دوست نداره!

الی مک گرا: کلی از عشاق دل‌شکسته (اونیل) دم در آپارتمانش صف کشیدن.

رایان اونیل: یک بار که پشت فرمان بودم و رسیدم به یک چراغ قرمز. کسانی که توی ماشین بغلی بودن ازم پرسیدن "تو بو بریجر نیستی؟" گفتم "نه استیو مک کویینم!" تا حالا هیچکس حدس نزدیک‌تری نزده بود!

__________________

منبع:عصرجوان




[split] جیمز گارنر،مرد فراموش نشدنی - الیزا دولیتل - ۱۳۹۳/۵/۲ عصر ۰۲:۰۳

جیمز گارنر بازیگر کلاسیک فیلم های فرار بزرگ،جایزه بزرگ، ویکتور و ویکتوریاو... امروز در گذشت.

[تصویر: 1406197937_4722_909d76282f.jpg]

من واقعا این بازیگر رو از ته قلب دوست دارم....




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۳/۵/۲۲ عصر ۰۶:۵۳

لورن باکال به عنوان همسر چهارم همفری بوگارت تا آخر عمر او در سال ۱۹۵۷ با او زندگی ‌کرد و بعدها گرچه قصد داشت با فرانک سیناترا ازدواج کند، اما از او دلشکسته شد و سرانجام با جیسون روباردز ازدواج کرد.
باکال سال 1924 به دنیا آمده بود و تنها فرزنده یک خانواده مهاجر یهودی به آمریکا بود. او وقتی 6 سال داشت شاهد رفتن پدرش از کانون خانواده بود و با مادرش بزرگ شده بود. وی از نوجوانی جذب آکادمی هنرهای زیبای آمریکا شد و به کارهای هنری روی آورد.
او دو کتاب خاطرات نیز نوشت که یکی با عنوان «روی پای خودم» در سال 1978 منتشر شد و جایزه کتاب ملی سال 1980 را از آن خود کرد و دیگری «حالا» در سال 1994 که به سال‌های سالخوردگی او و زندگی تنهایش اختصاص داشت.
باکال برنده جایزه سیسیل بی. دومیل هم بود که در سال 1992 برای یک عمر دستاورد هنری دریافت کرد.
اما باکال بازیگر صحنه تئاتر هم بود و دو جایزه تونی برای بازی در نمایش‌های موزیکال دریافت کرد. یکی در سال 1970 برای «هلهله» و دیگری در سال 1981 برای «زن سال» که توسط کاترین هپبورن ازدوستان صمیمی او روی سن رفته بود.
باکال یک بار برای بازی در نقش مادر باربارا استرایسند در فیلم «آینه دو چهره دارد» در سال 1996 نامزد جایزه اسکار شد. او در سال 2010 یک اسکار افتخاری برای حضورش در فیلم های دوران طلایی سینمای آمریکا از آکادمی گرفت.
بسیاری از فیلم‌های باکال امروز از آثار کلاسیک سینما محسوب می شوند که «داشتن و نداشتن» و «خواب بزرگ» (1946)، «گذرگاه تاریک» (1947) و «کی لارگو» (1948) از جمله آنها هستند. او در فیلم «قتل در قطار سریع‌السیر شرق» به کارگردانی سیدنی لومت هم خوش درخشید.
آنها پیش از بازی در فیلم مشترکشان «داشتن یا نداشتن» به کارگردانی هاوارد هاوکس در سال 1944 با هم آشنا شده بودند. باکال در آن فیلم تنها 19 سال داشت و با این حال جفت خیلی مناسبی برای بوگارت 44 ساله محسوب می شد.
بوگارت و باکال یکی از زوج های محبوب هالیوود بودند و در طول ازدواجشان که 11 سال طول کشید، نقش های رمانتیک زیادی را بر پرده بردند.
باکال دیروز صبح بر اثر یک حمله قلبی در خانه اش در داکوتا که زمان زیادی را در آنجا سپری کرده بود، چشم از جهان فرو بست.





لورن باکال یکی از نمادهای دوران طلایی هالیوود در 89 سالگی درگذشت

لورن باکال همسر همفری بوگارت در فیلم هایی چون «داشتن یا نداشتن» و «کی لارگو» در برابر همسرش نقش آفرینی کرده بود




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - سی.سی. باکستر - ۱۳۹۳/۵/۳۱ عصر ۰۲:۴۵

خالق قلعه عقاب ها درگذشت

به نقل از کافه سینما برایان جی. هاتن کارگردان نوستالژی قلعه عقاب ها در 79 سالگی ( در تاریخ نوزدهم آگوست) در گذشت


مرگ هاتن به علت حمله قلبی که هفته گذشته به او دست داده بود، رخ داد. هاتن کارش را در سینما به عنوان بازیگر شروع کرد و تا زمان ساخت اولین فیلم سینمایی‌اش در مقام کارگردان، حضور در فیلم‌هایی چون «جدال در اوکی کورال» و «آخرین قطار گان‌هیل» (هر دو به کارگردانی جان استرجس) را تجربه کرده بود. در سال 1965 اولین فیلمش را ساخت و البته تا 1975 به بازی در سینما و تلویزیون ادامه داد. کارنامه او در مقام کارگردان از لحاظ کمی چندان پربار نبود. به طوری که در طول 18 سال فعالیت به عنوان کارگردان (هاتن آخرین فیلمش را در سال 1983 ساخت) تنها 9 فیلم کارگردانی کرد. اما در این میان چند فیلم خاطره‌ساز و همکاری با چند ستاره مهم تاریخ سینما به چشم می‌خورد. هاتن دو فیلم مهم درباره جنگ جهانی دوم با بازی کلینت ایستوود کارگردانی کرد: «جایی که عقاب‌ها جرأت می‌کنند» (1968) (در ایران: قلعه عقاب‌ها) که ریچارد برتن در کنار ایستوود حضور داشت، و «قهرمانان کلی» (1970) (در ایران: هنگ جانبازان). ستاره بعدی که در فیلم‌های هاتن حضور پیدا کرد، الیزابت تیلور بود. هاتن دو فیلم «ایکس، وای و زد» (1972) (با بازی مایکل کین و سوزانا یورک) و «نگهبان شب» (1973) (با بازی لارنس هاروی) را با حضور الیزابت تیلور در نقش اصلی کارگردانی کرد. «ایکس، وای و زد» نامزد جایزه گلدن‌گلوب بهترین فیلم انگلیسی زبان خارجی شد (فیلم در انگلستان ساخته شده بود) و این مهم‌ترین موفقیتی فیلمی به کارگردانی هاتن در فصل جوایز بود. بعد از «نگهبان شب» هفت سال طول کشید تا هاتن فیلم بعدی‌اش، «اولین گناه مرگبار» را با بازی فرانک سیناترا و فی داناوی ساخت. در ابتدا قرار بود رومن پولانسکی این فیلم را بسازد. اما فاش شدن اتهام تجاوز به دختری زیر سن قانونی و تبعات آن برای پولانسکی، باعث شد تا او جایش را به هاتن بدهد. بروس ویلیس هم اولین بازی‌اش را در این فیلم انجام داد.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - Joe Bradley - ۱۳۹۳/۹/۲۹ عصر ۰۴:۵۵

سلام به همه

امروز متوجه درگذشت یکی از بازیگران فیلمهای کلاسیک شدم .

ویرنا لیزی بازیگر 78 ساله ایتالیایی که در دهه 1960 نقش مقابل هنرپیشه‌های سرشناس چون فرانک سیناترا را ایفا می‌کرد، درگذشت.

وی یکی از چهره‌های سینمای اروپا بود که در سال 1994 جایزه بهترین بازیگر نقش اول را برای بازی در فیلم فرانسوی ملکه مارگو از جشنواره کن دریافت کرد. لیزی سال 2002 آخرین بازی خود را در فیلمی ایتالیایی به نمایش گذاشت.

لیزی اواخر دهه 1960 در فیلم چگونه زن خود را بکشیم با جک لمون همبازی شد. فرانک سیناترا‌، تونی کورتیس و جین فوندا از دیگر چهره‌هایی بودند که با وی همبازی شدند.

به گزارش هالیوود ریپورتر‌، لیزی در سال 2004 جایزه یک عمر دستاورد هنری گلدن گلوب ایتالیا را دریافت کرد.

او بازیگری را در دهه 1950 با ایفای نقش در فیلم‌های ایتالیایی شروع کرد. ویرنا لیزی در طول عمر حرفه‌ای‌اش موفق به کسب هفت جایزه «دیوید دی دوناتلا» شد.

خدا وکیلی خوش تیپ بود ، روحش شاد و یادش گرامی.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زاپاتا - ۱۳۹۴/۴/۱۳ عصر ۱۱:۰۰

سرجیو سولیما کارگردان فیلم معروف صادق خان (ببرمالزی) در سن 94 سالگی در گذشت .

فیلم صادق خان با تمامی جرح و تعدیلهایش یکی از فیلمهای خاطره انگیز دهه 60 است که تماشای آن در سالنهای سینما برای نسل ما یادآور خاطراتی شیرین است. بویژه دوبله بیادماندنی حسین عرفانی بجای کبیر بدیع در نقش صادق خان.

سرجیو سولیما




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - تایتوس پولو - ۱۳۹۴/۴/۱۷ عصر ۰۷:۱۸

همسر سابق کرک داگلاس (و مادر مایکل داگلاس) درگذشت

[تصویر: 1436369489_6316_d6cb36b5bd.jpg]

دیانا داگلاس روز جمعه 12 تیرماه(3 جولای) در سن 92 سالگی و بر اثر بیماری سرطان در آسایشگاه سالمندانی در شهر لس‌آنجلس درگذشت.

دیانا داگلاس اولین همسر کرک داگلاس ستاره بزرگ سینمای کلاسیک بود، که در زمان تحصیلش در آکادمی هنرهای دراماتیک نیویورک با وی آشنا شده بود. ثمره ازدواج این دو که هشت سال دوام آورد، دو پسر به نام‌های مایکل و جوئل بود.

دایانا داگلاس در سال 1923 در برمودا به دنیا آمد. او فعالیت بازیگری در هالیوود را از سال 1943 و در کمپانی فیلمسازی برادران وارنر آغاز کرد. او در سال 1943 مدل روی جلد مجله «زندگی» بود.

[تصویر: 1436369945_6316_d27d1df9b5.jpg]

از جمله بازیهای دایانا داگلاس می توان به فیلمها و سریال های تلویزیونی چون «هواپیماها‌، قطارها و ماشین ها»، «آی.آر» و «بال غربی» نام برد. دیانا در سال 2003 و در فیلم «او خانواده را اداره می‌کند - It runs in the family» در کنار همسر سابقش(کرک) و پسرش(مایکل داگلاس) ایفای نقش کرد.

 [تصویر: 1436370613_6316_2c27b8ca4a.jpg]

 او پنج سال پس از طلاق از داگاس در سال 1951 با «بیل درید» بازیگر ازدواج کرد. «درید» سال 1992 درگذشت و دیانا در سال 2002 با همسر سومش «دونالد وبستر» ازدواج کرد.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۴/۸/۳ عصر ۰۶:۱۹

بازیگر زن سرشناس سینمای هالیوود درگذشت


فرهنگ > سینما - بازیگر سرشناسی که بیشتر به خاطر ایفای نقش در فیلم «معجزه در خیابان سی‌وچهارم» به کارگردانی جان فورد{درستش جورج سیتونه-ناظر کافه} مشهور بود، شنبه به مرگ طبیعی درگذشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مورین اوهارا در 95 سالگی در خانه‌اش در آیداهو چشم از جهان فروبست. خانواده اوهارا درباره مرگ او گفتند : «مورین مادر، مادربزرگ و رفیق دوست‌داشتنی ما بود. او در آرامش در کنار خانواده‌اش و در حالی که به موسیقی متن فیلم محبوب خود «مرد آرام» گوش می‌داد، درگذشت.»

اوهارا در کنار جان وین در سال 1952 در فیلم «مرد آرام» به کارگردانی جان فورد بازی کرده بود. او یکی از بازیگران محبوب فورد بود و در پنج فیلم به کارگردانی او بازی کرد، که یکی از مشهورترین این فیلم‌ها «دره من چه سرسبز بود» برنده پنج جایزه اسکار شد.

این بازیگر که در سال 1939 برای بازی در فیلم «گوژپشت نتردام» به هالیوود آمده بود، در سال 1947 در کلاسیک «معجزه در خیابان سی‌وچهارم» در کنار ناتالی وود نقش‌آفرینی کرد.

مورین اوهارا سال گذشته جایزه اسکار افتخاری یک عمر دستاورد هنری را دریافت کرد.




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۴/۹/۱۴ عصر ۰۷:۱۰

درگذشت بازیگر کهنه‌کار آمریکایی


فرهنگ > سینما - رابرت لوگیا بازیگر «صورت زخمی»، «شرافت پریتزی»، «روز استقلال» و «بزرگ» درگذشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همسر لوگیا خبر درگذشت او را به رسانه‌ها اطلاع داد. او که در زمان مرگ 85 سال داشت در طی پنج سال اخیر به بیماری آلزایمر مبتلا بوده است.

لوگیا به دلیل چهره‌ و صدای منحصر به فرد خود انتخابی مناسب برای فیلم‌های گانگستری بود. او در فیلم «صورت زخمی» درنقش رئیس مافیای مواد مخدر میامی و در فیلم «شرافت پریتزی» در نقش تبهکاری سیسیلی ظاهر شده بود. از دیگر آثار او می‌توان به «بزرگراه گمشده» به کارگردانی دیوید لینچ و سریال «سوپرانوز» اشاره کرد. این بازیگر سال 1985 برای بازی در فیلم «لبه‌ی ناهموار» نامزد دریافت جایزه اسکار شد.

او سال 1988 در فیلم کمدی فانتزی «بزرگ» به کارگردانی پنی مارشال در کنار تام هنکس بازی کرده است. لوگیا علاوه بر این در پنج فیلم کمدی به کارگردانی بلیک ادواردز از جمله سه فیلم «پلنگ صورتی» ایفای نقش کرده است.

رابرت لوگیا و تام هنکس در فیلم «بزرگ»

لوگیا سال 1930 در نیویورک بدنیا آمد. او کار بازیگری را از سال 1951 آغاز کرد. تام هنکس و کوین اسپیسی درگذشت او را در توئیتر تسلیت گفتند. هنکس نوشت : «بدرود رابرت لوگیا. یک بازیگر بزرگ در روح و جان»

منبع : سی‌ان‌ان / 4 دسامبر




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - زبل خان - ۱۳۹۴/۹/۱۷ عصر ۰۷:۱۲

بازیگر «مرد شش میلیون دلاری» درگذشت


فرهنگ > تلویزیون - بازیگر نقش دکتر رودی ولز در سریال محبوب «مرد شش میلیون دلاری» درگذشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مارتین ای.بروکس بازیگر، خواننده، کارگردان و نویسنده‌ای که شاید بیش از همه به خاطر ایفای نقش دکتر رودی ولز در سریال تلویزیونی «مرد شش میلیون دلاری» شناخته می‌شد، هفتم دسامبر در لس‌آنجلس درگذشت. او در هنگام مرگ 90 سال داشت.

بروکس در طول دوران کاری خود بارها در تئاتر برادوی بر صحنه حاضر شده بود. او برای بازی در اقتباس آرتور میلر از «دشمن مردم» هنریک ایبسن و «آتش درخشان» نوشته‌ی جان اشتاین بک جایزه جهانی تئاتر و جایزه دونالدسون را دریافت کرد. او علاوه بر این چند بار نامزد دریافت جایزه تونی هم شده بود.

این بازیگر در سریال‌های تلویزیونی بسیاری نیز بازی کرده بود که مشهورترین آن‌ها سریال «مرد شش میلیون دلاری» بود. او یکی از بازیگرانی بود که در این سریال در نقش شخصیتی به نام دکتر رودی ولز بازی کرد. او پس از آن در سه فیلم تلویزیونی دیگر نیز در نقش دکتر ولز ظاهر شد.

مارتین باوم سال 1925 در نیویورک به دنیا آمد. او در جنگ‌جهانی دوم شرکت داشت و پس از جنگ وارد دانشگاه شد. این بازیگر پس از تحصیل به برادوی رفت و نامش را به مارتین بروکس تغییر داد. رمان‌های «دنی براون»، «شمع رومی» از آثار مارتین ای.بروکس هستند.

منبع : ورایتی / 7 دسامبر




RE: خبرهای سینمای کلاسیک - خانم لمپرت - ۱۳۹۵/۱/۱۴ عصر ۰۸:۱۴

102 سالگی بازیگر زاهد کهکشانها

امروز دوم آوریل تولد سر الک گینس بازیگر کلاسیک سینمای بریتانیا است. او در سال 1914 متولد شد و در 2000 میلادی چشم از جهان فرو بست. شاید بسیاری از ما کمتر او را در نقشهای متفاوتی که در چندین دهه دوران حرفه ایش بازی نمود به یاد آوریم در حالی که او افتخارات و جوایز بسیاری را در این مدت از آن خود نمود؛ از اسکار بهترین هنرپیشه نقش اول مرد  برای بازی در فیلم پل رودخانه کوآی  گرفته تا اسکار افتخاری یک عمر دستاورد هنری در 1980، دو نامزدی اسکار و دریافت چندین جایزه گلدن گلوب و بفتا و سایر جشنواره های معتبر. برای همین پنج نمونه از بهترین هنرنمایی های گینس در کل دوران سینماییش را به استناد مجله گاردین فهرست می کنم:

1 -  فاگین در اولیور توییست Oliver Twist 1948

فاگین دیوید لین با بازی زیبای الک گینس آن قدر زیبا و جا افتاده بود که من حتی به نوعی شخصیت جالب و چهره عجیب او را دوست داشتم. گینس دوسال قبل از آن در فیلم اقتباسی دیگری از رمانهای دیکنز، آرزوهای بزرگ در نقش هربرت پاکت برای دیوید لین بازی کرده بود ولی این بار نقش فاگین، او را در سی و چهار سالگی به اوج شهرت رساند. او در زیر کلاه گیس انبوه، پروتز و گریم سنگین چهره اش از فاگین چنان شخصیت منفی جالبی ساخت که احساساتی ضد و نقیض بین مردم جهان برانگیخت به همین دلیل اکران فیلم در اسراییل ممنوع شد چون به اعتقاد دولت مداران یهود کاراکتر فاگین نمای ضد سامی داشت در حالیکه در مصر هم ممنوع شد چون به اعتقاد سینماگران مصری در تماشاچی احساس جذبه و سمپاتی به وجود می آورد!

2 -  هشت نفر از خاندان آسکوُین در دلهای مهربان و تاجها Kind Hearts and Coronets 1949

یک کمدی کلاسیک سیاه انگلیسی که شهرت خود را مدیون بازی الک گینس در هشت عضو یک خاندان اشرافی (هفت مرد و یک زن) است. موضوع ازدواج دختر یک دوک با یک خواننده فقیر ایتالیایی و طرد وی از خانواده و جامعه اشراف انگلستان است که بعدها پسر جوان وی می خواهد از این خاندان برای بلاهایی که بر سر مادرش آورده اند، انتقام بگیرد.

3 -  سیدنی استراتون در مرد سفید پوش  The Man in the White Suit  1951

نقش ظریف دیگری از الک گینس با کارگردانی مک کندریک. این فیلم بارها در سیمای خودمان به نمایش در آمده و حکایت همان مخترعی است که پارچه ای سپید ابداع می کند که هرگز کثیف و لکه دار نمی شود و باعث خشم صنعت گران نساجی می شود. خط ملایم فیلم در ماسک کمدی، یک حمله شدید به فساد صنعتی و در کل به سیستم سرمایه داری است و بازی گینس در آن درخشان است.

4 -  کلنل نیکُلسون در پل رودخانه کوآی Bridge on the River Kwai  1957

فیلم جنگی دیدنی از دیوید لین کبیر که برای گینس اسکار به ارمغان آورد. فیلمی که در عین گیشه شکنی یکی از جنگی ترین فیلمهای ژانر خود شناخته شده است. گینس در نقش یک افسر معمولی بریتانیایی مقید، خشک و مقرراتی در عین حال حساس، شاهکار می کند.

5 – اُبی ون کنوبی در جنگ ستارگان Star Wars 1977

با اینکه الک گینس بعدها اعلام کرد حضور در سری جنگ ستارگان بدترین تجربه سینماییش بوده و دلش می خواهد این نقش را از کارنامه هنریش پاک نماید اما همین سری فیلمهای پر طرفدار اکشن- کهکشانی جنگ ستارگان لوکاس بود که از او در کهن سالی یک چهره شناخته شده برای جوانان ساخت و تبدیل به بازیگری مولتی میلیونر نمود. اُبی همان استاد زاهدی است که در زمان مناسب آموزگار لوک اسکای‌ واکر جوان می‌شود، تا او را با مفاهیم فراموش شدهٔ جدای آشنا کند، و از او برای مبارزه با امپراتوری خبیث کهکشانی یک جدای بسازد.




عقاب سرسفید , هنرپیشه رقصنده با گرگ - سروان رنو - ۱۳۹۵/۵/۶ عصر ۱۱:۳۷

عقاب سرسفید , هنرپیشه فیلم رقصنده با گرگ درگذشت.

خبرگزاری بی بی سی  گزارش داد دیوید بالد ایگل (عقاب سرسفید) از رهبران سرخپوست آمریکا که در فیلم اسکاری "رقصنده با گرگ" هم بازی کرده است در 97 سالگی درگذشت.

او نوه وایت بول ( گاو سفید ) بود که در نبرد معروف بیگ هورن کوچک در سال 1876 مشارکت داشت. در این نبرد چندین قبلیه سرخپوست آمریکا با هم متحد شدند و در جنگ با هنگ هفتم سواره نظام آمریکا به پیروزی رسیدند. عقاب سرسفید در 40 فیلم بازی کرد. او همچنین در جنگ جهانی دوم در نبرد آنزیو (ایتالیا) شرکت داشت و مدال هم گرفت.  سپس در عملیات معروف نرماندی ( پیاده شدن متفقین در فرانسه ی تحت اشغال آلمان نازی) شرکت جست و زخمی شد.

عقاب سرسفید بعدها وارد هالیوود شد و معلم اسب سواری و تیراندازی بازیگرانی مانند جان وین شد. او همچنین بدلکار ارول فلین هنرپیشه معروف بود.

عقاب پیر سرانجام در 22 ژوئیه در منزلش واقع در منطقه اختصاصی رود شایان که مخصوص سرخپوستان بود چشم از جهان فروبست.

منبع : بی بی سی (با اندکی ویرایش  و تغییر )

پی نوشت: این سرخپوست ها عجب نام های جالبی دارند.





RE: خبرهای سینمای کلاسیک - خانم لمپرت - ۱۳۹۵/۶/۳۱ عصر ۱۰:۳۹

دیروز بیست و پنجمین سالگرد تولید سی امین فیلم دیزنی انیمیشن کلاسیک دیو و دلبر 1991  Beauty  and the Beast بود. کارتون محبوبی که هنوز هم که هنوزه جزو زیباترین و دیدنی ترین انیمیشن های جهان به حساب می آید و در AFI در رده هفتمین انیمیشن برتر جهان جا خوش کرده است. فیلمی که دو جایزه اسکار از جمله بهترین ترانه و موسیقی را برده، در سبک عصر رنسانس ساخته شده و در گیشه های سراسر دنیا ۴۲۵ میلیون دلار فروش داشته است.

به همین مناسبت امروز در بخش فرهنگ و هنر سایت خبرگزاری صدای-آمریکا خبر بسیار جالبی از خانم ماندانا تدین در این رابطه خواندم که عینا برای شما عزیزان نقل قول می کنم:

خانم قوری از انیمیشن "دیو و دلبر" کنسرت اجرا کرد

آنجلا لنسبری تنها برای یک شب در نقش خانم قوری در نیویورک کنسرت اجرا کرد.

خانم قوری یا Mrs Potts یکی از کاراکتر های محبوب از فیلم انیمیشن کلاسیک دیو و دلبر است که صدایش را انجلا لنسبری ضبط کرده بود.

این کنسرت منحصر به فرد به مناسبت ۲۵ مین سالگرد تولید انیمیشن دیو و دلبر برگزار شد.

الن منکن، آهنگساز، خانم لنسبری را با پیانو در این اجرا همراهی کرد.

آقای منکن آهنگساز ترانه های معروف ترین آثار دیزنی مانند دیو و دلبر، پری دریایی و علاالدین است.

دیگر بازیگران دیو و دلبر که صدای بل، دیو و گستان را ضبط کرده بودند نیز در این مراسم حضور داشتند.

نسخه بازسازی شده این فیلم محبوب، با بازی اما واتسون، لوک اونز و دن استیونز در بهار ۲۰۱۷ یعنی نوروز امسال به پرده سینماها می آید.

... و اما اجرای زیبا و تازه از تنور در آمده این خانم هنرمند نود ساله براتون آپلود کردم تا شما هم تماشا کنید و لذت ببرید. ضمنا این خانم عزیز علاوه بر صدای خوش سیمای زیبایی هم دارند و بازیگر خوبی هم هستند. من بازی ایشون رو در جوانی در فیلم کمدی کلاسیک دلقک دربار درنقش شاهزاده خانم همیشه بخاطر دارم...:blush:

http://s8.picofile.com/file/8268200142/Angela_Lansbury_Sings_Beauty_and_the_Beast_at_Lincoln_Center.mp4.html