سروان رنو
------------
درود بر کاپیتان که بالاخره از آسمان به زمین آمد.
درود بر دشمن دانا، سروان بزرگوار!
--
و اما پرسش های فعلی و فی البداهه من:
1- در سینمای کلاسیک با فیلم های کدام کارگردان واقعا حال می کنی و چرا ؟ ( فارغ از جنبه فنی )
نمی شه گفت؛ فرد زینه مان، جان فورد افسانه ای، فلینی، جرج ملی یس؛ ... انتخاب خیلی خیلی سختیه! همهی این ها خود زندگی را به تصویر کشیده اند. شاعر فرماید: "خدایا عاشقان را غم مده افسانه اش با من" این کارگردانان بزرگ هم می گویند: خدایا غم و سختی و رنج و عشق و همه رو بردار فیلمش با ما"
2 - اینگرید برگمن بهتر است یا ناتالی وود ؟ 
با اجازه ی بزرگترا از منظر عاشقیّت، ناتالی وود 
3- با همفری بوگارت و آلفرد هیچکاک چطوری ؟
همفری و فیلمی که تا نصفه نیمهی فیلم و بعد از جراحی چهره اش را ندیدیم. پی او وی فیلم بدجوری منو با بوگارت درگیر کرد و بعد یکی یکی کارهای ناب و نقش پخته و جاافتاده اش. هیچکاک که بااو با سینما درگیر شدم و اولین کلمه انگلیسی را Director روی اولین فیلم او تلفظ کردم و عاشق سینما شدم.
4- آیا تا حالا به این فکر کرده ای که از این هواپیماهای فوق سبک دو نفره اجاره کنی و پرواز کنی ؟
بارها، یک فیلم مستند هم درباره فوکر 100 تهیه کرده ام که بخشی از آن توی اینترنت هست. گواهی نامه ماشین ندارم چون قسم خورده ام اول گواهی نامه خلبانی بگیرم.
5- زندگی در مشهد چگونه است ؟ مزایا و معایب ؟
شیراز با گروه خون من بیشتر جور است اما مشهد شهری است که در آن به کمال رسیدم. سخت و سست زندگی را توی مشهد درک کردم و بیش از بیست هزار دانش آموز و معلم و دانشجو توی این شهر سر کلاس های من و در کارگاه های من حاضر شدند. روح من و خون من توی این شهر جریان داره.
6- داستان پدیده شاندیز و محسن پهلوان در مشهد به کجا کشید ؟
به من چه؟
7- با توجه به تجربه ای که داری نسل تازه آموزش پذیرتر هستند یا نسل های قدیم ؟ چرا ؟
نسل تازه رسیده با نیرویی بسیار زیاد و بسیار پرسشگر و قدرتمند؛ با هوش و توانایی های مثال زدنی. این ها آمده اند تا ...
هانا اشمیت
----------------
سلام به همه دوستان 
سلام به بانوی مهرآفرین!
اول اینکه باید بگم ایده صندلی داغ ، ایده جالبی بود . و فکر میکنم یه شور و نشاطی به جو کافه داده .
و دوم اینکه ممنون از جناب کاپیتان که وقت گذاشتن .
اما سوالات
1. اگه قرار باشه فقط اسم یه کارگردان و یه هنر پیشه مرد و یه هنرپیشه خانم و یه موسیقدان برجسته رو ببرید کیا هستن ؟
کارگردان: جان فورد، بازیگران : رابرت ردفورد، آدری هپ برن؛ و اما موسیقی ونجلیس
2. اصلا موسیقی گوش میدید؟ با کلام یا بی کلام ؟
موسیقی هارمونی زندگیه؛ بی موسیقی طبیعت زنده نیست. بتهوون، موزارت، جواد معروفی ، شجریان، شهرام ناظری و ...
3. رابطتتون با ادبیات چطوره ؟ و نویسنده محبوبتون ؟ رمان محبوبتون ؟
خوب البته ارنست همینگوی و سنت اگزوپری، رمان محبوب من زنگ ها برای که به صدا در می آیند و شازده کوچولو
4.بیشتر مامانی هستید ؟ یا بابایی ؟
مابایی
5. تنهایی رو بیشتر میپسندید یا جمع رو ؟
تنهایی و گاهی جمع دوستان همدل و البته کلاس درس رو
6. راهی رو که تو زندگی انتخاب کردید چقدر ازش راضی هستید ؟ و اگه قرار بود دوباره متولد بشید دوست داشتید جای خودتون باشید یا یه شخص دیگه ؟
همین راه رو با همه پستی و بلندی هایش، حتی اگه قرار باشه دوباره اون رو از اول طی کنم.
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه 
منم!
سپاس بانوی ارجمند
آقا پرسش ها داغ تر بشه ، تکراری نشه!