تالار کافه کلاسیک

نسخه کامل: خبرهای سینمای کلاسیک
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7

سلام

حدود يك سال و نيم پيش در خبرها امده بود كه جناب اسكورسيزي پس از پايان پروژه shutter island قصد ساختن فيلمي با موضوعيت زندگي فرانك سيناترا خواننده و بازيگر فقيد هاليوود را دارد

http://www.firstshowing.net/2010/03/12/m...-his-roots /

http://screenrant.com/scorsese-pacino-de...ofi-61732/

حتي   ال پاچينو و جرج كلوني به عنوان كانديدهاي احتمالي نقش اول معرفي شدند. ولي هنوز  خبري از اين فيلم نيست. فيلمهاي shutter island و a letter to elia هم كه اكران شدن فيلم جديدشون هم كه ايرلندي نام داره تو راهه  ميخواستم ببينم دوستان از مراحل ساخت فيلم زندگي سيناترا و اينكه اصلا قرار به ساختش هنوز پابرجاست خبري دارن يا خير؟ ما را هم در جريان بذارن:huh:

درگذشتگان بزرگ سینمای جهان در سال 2010

جین سیمونز ستاره بریتانیایی هالیوود كه فیلم هایی چون اسپارتاكوس و دزیره را در كارنامه خود داشت، در سن هشتاد سالگی بر اثر ابتلا به سرطان ریه در آمریكا درگذشت.

تونی كرتیس بازیگر فیلم هایی چون بعضی‌ها داغشو دوست دارن، وایكینگ ها و اسپارتاكوس از آخرین بازمانده های نسل طلایی بازیگران در 1950 و 1960 بود كه هنگام مرگ 85 سال داشت.

 

دنیس هاپر بازیگر فیلم هایی چون ایزی رایدر و اینك آخرالزمان پس از سال ها ابتلا به بیماری سرطان پروستات در سن ۷۴ سالگی در گذشت.

 

لسلی نیلسن بازیگر چند كمدی آمریكایی در دهه های 1980 و 1990 از جمله اسلحه برهنه در 84 سالگی در گذشت.

 

نورمن ویزدم كمدین بریتانیایی در 95 سالگی در آسایشگاهی در جزیره "من" بریتانیا درگذشت. بسیاری از فیلم هایی او از جمله شیر فروش، سربزنگاه و در حال انجام وظیفه با دوبله محمد علی زرندی در ایران به نمایش در آمد.

 

بلیك ادواردز  كارگردان فیلم هایی چون پارتی و صبحانه در تیفانی تعدادی از بهترین كمدی های دهه 1960 را ساخت. او به خاطر ساختن مجموعه فیلم های پلنگ صورتی در تاریخ سینمای آمریكا جاودانه شد. او در طول نزدیك به 6 دهه فعالیت سینمایی فقط یك اسكار افتخاری به دست آورد.

كلود شابرول نخستین فیلم خود را با عنوان "سرژ زیبا" در سال ۱۹۵۸ كارگردانی كرد و با تولید متوسط یك فیلم در سال تا سال ۲۰۰۹ از پركارترین های سینمای فرانسه به حساب می آمد.

ماریو مونیچلی یكی از برجسته‌ترین سینماگران دوران پس از جنگ و سینمای نئورئالیسم ایتالیا در سن 95 سالگی خود را از پنجره اتاقی در طبقه پنجم بیمارستانی در رم كه در آن بستری بود بیرون پرتاب كرد. مونیچلی بیش از ۷۰ فیلم سینمایی كارگردانی كرد. او در كمدی‌های انتقادی خود زندگی ساده مردم عادی را روایت می‌كند كه در موقعیت‌هایی خطیر قرار می‌گیرند.

آرتور پن به كارگردان بازیگران مشهور بود. برخلاف جریان روز سینمای هالیوود، بیشتر شخصیت اصلی فیلم های او ضدقهرمان هایی بودند كه عاقبت خوشی نداشتند. بانی و كلاید، تعقیب و بزرگمرد كوچك از مشهورترین ساخته او بود. او هنگام مرگ 88 ساله بود.

اریك رومر یكی از پایه گذاران سینمای موج نوی فرانسه در سن 89 سالگی در پاریس درگذشت. رومر در طول پنج دهه، ۲۴ فیلم سینمایی كارگردانی كرد. اولین فیلم خود را به نام "علامت شیر" در ۱۹۵۹ ساخت.

 سال 2011 میلادی بر کافه نشینان مسیحی مبارک

 Clash of The Titans

قرار بود فیلم "نبرد تایتان ها" دیشب ساعت 12 از شبکه 3 پخش شود، چندین بار هم تبلیغ شد ولی بجای آن فیلم دیگری پخش شد. به نظر می رسد دلیل آن ضدیت فیلم با  باورهای دینی و اعتقادی مسلمانان باشد.فکرم نمیکنم دیگه پخش شود.

داستان فیلم در زمانی در گذشته ی بسیار دور میان خدایان زمین، زئوس و هادس، اتفاق می افتد. مردم کم کم از آنها روی گردان می شوند و به دلیل مشکلاتی که در زندگی برای آنها پیش آمده پادشاهان زمین تصمیم میگیرند تا با خدایان به نبرد بپردازند وآنها را شکست دهند .درگیری و نبرد آغاز میشود اما انسان ها در حال شکست خوردن هستند در این میان پرسیوس ظاهر می شود مردی که در ظاهر انسان است اما روح او بر گرفته از زئوس یکی از خدایان است.او با خانواده ای از انسان ها که او را در زمانی که یک نوزاد بود پیدا کرده بودند زندگی می کند.تا این که به صورت اتفاقی خانواده ی او توسط هادس که خدای خشم است کشته می شود .او اکنون با گروهی از مردان کارآزموده راهی سفری می شود تا به وسیله ی آن راز کشتن کراکن را پیدا کند . کراکن هیولایی است که هادس در روز موعود خواهد فرستاد تا مردم را نابود کند و پرسیوس باید کراکن را نابود کند تا قدرت هادس را از بین ببرد و بعد از آن بتواند بر او پیروز شود و مردم را از نابودی و خشم خدایان نجات دهد.در این میان آیو الهه ای است که به پرسیوس کمک می کند تا راه خود و  غلبه بر نیروهای نابودگر را پیدا کند.

(۱۳۹۰/۱/۳ صبح ۱۱:۳۰)دانتس نوشته شده: [ -> ]

 Clash of The Titans

قرار بود فیلم "نبرد تایتان ها" دیشب ساعت 12 از شبکه 3 پخش شود، چندین بار هم تبلیغ شد ولی بجای آن فیلم دیگری پخش شد. به نظر می رسد دلیل آن ضدیت فیلم با  باورهای دینی و اعتقادی مسلمانان باشد.فکرم نمیکنم دیگه پخش شود.

علتش نامه انتقادی اساتید حوزه و دانشگاه به ریاست صدا و سیما جناب آقای ضرغامی بوده.

متن کامل این نامه:

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر عزت الله ضرغامی
رئیس محترم سازمان صدا و سیما
«امروز رسانه‏ها در دنیا فکر، فرهنگ، رفتار و در حقیقت هویت فرهنگى انسانها را القاء مى‏کنند.»
(مقام معظم رهبری. 26/2/85)
بی تردید رسانه ملی نقش برجسته ای در معرفت افزایی و جامعه پذیری دینی و سیاسی مردم دارد. گستره مخاطبان و قالب های تأثیرگذار انتقال پیام و بیشترین امکان استفاده از هنر، رسانه ملی را به یک معلم ملی تبدیل کرده است که همه شهروندان جامعه اسلامی ایران از آن می آموزند و بینش ها و ارزش ها و رفتارهای شان از آن اثر می پذیرد.
دیر زمانی است که رسانه های بزرگ با تولید آثار، برنامه ها و فیلم های تأثیر گذار در جهت راهبری فکری و معنوی جوامع انسانی قدم برداشته اند. رسانه مطلوب اسلامی و ملی در جمهوری اسلامی نیز باید در این مسیر حرکت کند. بی شک وظیفه صدا و سیما در کنار تولید آثار فاخر شناسایی و تحلیل جامع راهبردها و برنامه های رسانه های رقیب است و این موضوع هیچ تناقضی با روزآمدی و سرگرم سازی مخاطبان ندارد، بلکه این دو در کنار هم، کارکردهای مثبت رسانه را فزونی می بخشد و با پاسخ به نیازهای واقعی ساحت های فکری، عاطفی و معنوی، رضایتمندی و مقبولیت نزد مخاطبان را به دنبال دارد.
رسانه ملی تا کنون با برنامه های فاخر و عالمانه ای که به پخش، نقد و تحلیل فیلم های برجسته سینمای جهان پرداخته، کارکرد شایسته ای در جهت افزایش آگاهی های عمومی داشته است. گرچه در انتخاب کارشناسان خبره با دانش میان رشته ای و شناخت کافی از فرهنگ اسلامی، بهتر از این می توان عمل کرد.
خبر برنامه های نوروزی رسانه ملی برای پخش برخی از آثار سینمایی جهت دار و ایدئولوژیک برای عموم مخاطبان، تعجب و نگرانی بسیاری از کارشناسان فرهنگی و هنری را برانگیخته است؛ لازم است که صدا وسیما در انتخاب و پخش آثار خارجی دقت بیشتری به عمل آورد. به عنوان مثال، دو فیلم «Clash Of The Titans» و «My Name Is Khan» و تبلغات گسترده تلویزیون برای امثال این فیلم ها، نگرانی مضاعفی را به وجود آورده است.
فیلم « Clash Of The Titan» به وضوح یونان زدگی، ترویج ارزش های اومانیستی، شرک و تعدد خدایان، اسلام هراسی، ایران ستیزی و منجی گرایی مطابق با ایدئولوژی صهیونیستی – آمریکایی را به تصویر می کشد و با جذابیت بصری و جلوه های ویژه قوی، تأثیر عمیقی بر مخاطب می گذارد.
فیلم «My Name Is Khan» نیز در راستای ترویج «یورواسلام» (اسلام آمریکایی) و نفی جهاد و شهادت و تفسیر تک بعدی از اسلام و تحریف آموزه های دینی در جهت تحکیم شالوده های سلطه پذیری و تحقق پروژه «دین نوین جهانی» پیش می رود.
به نظر می رسد که پخش این قبیل آثار از رسانه ملی مناسب نیست و پخش آن برای مخاطبین عمومی، تزلزل در باورها و بینش ها را به دنبال دارد و موجب تعارض ارزش ها و سستی اعتقادی می شود. با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره جنگ نرم، شرح وظایف قانونی صدا و سیما و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر پرهیز از ترویج ارزش های ضد دینی، اومانیستی و سکولار پیش نهاد می شود که لااقل دربار? پخش این دو فیلم که در الحاد و ضدیت با اسلام ناب صریح ترند، تجدید نظر شود.
والسلام علیکم. با تشکر
رضا صادقیان، قائم مقام مدیر کل فرق و ادیان معاونت تبلیغ حوزه های علمیه
محمد حسین کیانی، دبیر کارگروه فرق نوظهور مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری
حمیدرضا مظاهری سیف، رئیس مؤسسه بهداشت معنوی
محمد حسین فرج نژاد، مدیر گروه پژوهشی شهید آوینی
داریوش عشقی، رئیس مؤسسه معنویت نوین
علی قهرمانی، مدیر گروه پژوهشی باور
رسول حسن زاده، مدیر گروه معارف ادعیه پژوهشکده باقرالعلوم سازمان تبلیغات
حمزه شریفی دوست، عضو گروه اخلاق و عرفان نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
حسین عرب، مدیر گروه مطالعات فرهنگی طلوع
و جمعی از اساتید و پژوهشگران حوزه علمیه قم:
سعید ارجمندفر، سید مجتبی سیدسلیمانی، محمد جواد عرب سالاری، محمد سعید قشقایی

(۱۳۹۰/۱/۴ صبح ۰۹:۴۱)سيد نوشته شده: [ -> ]

[quote='دانتس' pid='9099' dateline='1300867252']

 Clash of The Titans

فیلم «My Name Is Khan» نیز در راستای ترویج «یورواسلام» (اسلام آمریکایی) و نفی جهاد و شهادت و تفسیر تک بعدی از اسلام و تحریف آموزه های دینی در جهت تحکیم شالوده های سلطه پذیری و تحقق پروژه «دین نوین جهانی» پیش می رود.
والسلام علیکم. با تشکر

واقعاً حیف فیلم اسم من خان است که از شبکه تی وی ما پخش بشود همون فیلم های آبگوشتی ایرانی کفایت می کند

فیلم اسم خان است  دومرتبه دوبله شده برای ویدیو  و تلوزیون

اول فیلم را دوبار دوبله می کنند بعد تصمیم می گیرند که پخش بشود یا نشود !

حیف ان همه هنر بانو مینو غزنوی که دو بار برای دوبله این فیلم صرف کرد

ان شا ا... به کوری ...... پخش می شود

دوستانی که می خواهند بدانند چرا فیلم "نبرد تایتان ها" درایام نوروز از شبکه 3 سیما پخش نشد، می توانند این فیلم را با حجم کم ولی کیفیت بالا با زیر نویس انگلیسی از سایت تورنت دانلود کنند.

 thepiratebay.org/torrent/5767578/CLASH_OF_THE_TITANS_[2010]_DVD_Rip_Xvid_[StB

 سرعت دانلود پایین است ولی ظرف چند ساعت تکمیل می شود. این فیلم برای سیما دوبله شد ولی بدلیل محتوای اسلام هراسی پخش نشد. برای دوبله این فیلم از 30 الی 35 گوینده استفاده شده است.

مدیر دویلاژ  (حسین خداد بیگی)

 منوچهر والی زاده (سم وارتینگتون)

حسین عرفانی (لیام نیسون)

نرگس فولاد وند (جما آرترتون)

 قسمت دوم این فیلم با نام "خشم تایتان ها" (Wrath of the Titan) در بهار سال 2012 میلادی اکران خواهد شد. لیام نیسون، که در قسمت اول در نقش "زئوس" بازی کرده بود، در قسمت دوم این فیلم نیز با همین نقش جلوی دوربین می رود. لیام نیسون، بازیگر فیلم های معروف و پرفروش "جنگ ستارگان" (Star Wars)، "بت من" (Batman) و "دزدیده شده" (Taken) می باشد.

ویلیام جان نیسون متولد هفتم جولای 1952 در ایرلند می‌باشد. او بیشتر به خاطر ایفای نقش اسکار شیندلر در فیلم فهرست شیندلر  ساخته استیون اسپیلبرگ  شهرت دارد. او در سال ۱۹۹۴ پس از فیلم نل با ناتاشا ریچاردسون ازدواج کرد. همسر وی در 18 مارس 2009 درگذشت.

یک خبر خوب برای دوستان کلاسیک دوست به خصوص علاقمندان به آلفرد هیچکاک :

مسعود فراستي كارگاه نقد سينماي كلاسيك را برگزار مي‌كند

خبرگزاري فارس: فرهنگسراي ارسباران اقدام به برگزاري كارگاه‌هايي تحت عنوان آشنايي با سينماي كلاسيك جهان با حضور منتقد و نويسنده مطرح سينماي ايران «مسعود فراستي» كرده است. به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي مراكز فرهنگي هنري منطقه 3 و فرهنگ‌سراي ارسباران، اين كارگاه در اين دوره اختصاص به نمايش، نقد و بررسي فيلمساز برجسته سينماي كلاسيك، «آلفرد هيچكاك» دارد. علاقمندان مي‌توانند به منظور شركت در اين دوره از كارگاه‌ها تا 15 ارديبهشت به معاونت آفرينش و اجرا واحد نمايش فرهنگ‌سراي ارسباران، واقع در خيابان شريعتي بالاتر از پل سيد خندان، خيابان جلفا مراجعه و يا باشماره تلفن 22886914 تماس بگيرند.

دوستان تهرانی این فرصت را از دست ندهند.  با اینکه تهران نیستیم اما وسوسه شده ایم که هر جوری که شده حداقل در یک جلسه از این کلاس ها حضور یابیم. :rolleyes:

آقا این عکسهای بقول بهنوش بختیاری" خ ا ک ب ر س ر ی" را که گذاشته اید گوش شیطون کر قیلثر می شیما دوباره .نکنید این کارو

(۱۳۹۰/۲/۱۱ عصر ۱۰:۵۸)IranClassic نوشته شده: [ -> ]

مسعود فراستي كارگاه نقد سينماي كلاسيك را برگزار مي‌كند

.

دوستان تهرانی این فرصت را از دست ندهند.  با اینکه تهران نیستیم اما وسوسه شده ایم که هر جوری که شده حداقل در یک جلسه از این کلاس ها حضور یابیم. :rolleyes:

من تماس گرفتم . کلاس ها از دوشنبه آینده شروع میشه و هفته ای یک جلسه ، ساعت 2 تا 6 عصر دوشنبه هاست. نمایش فیلم هم داره. حدود 30 جلسه کل دوره است و مبلغ 700 هزار تومن میشه.  ارزشش رو داره اما برای ما که تهران نیستیم مشکله. فعلا دارم بررسی می کنم که میشه با هواپیما رفت و برگشت یا نه ؟! shakkk!  پولش خیلی میشه اما این فرصت ها در عمر آدمیزاد زیاد پیش نمی آد. علاوه بر اون شاید بشه با هم قرار گذاشت و بعضی از بچه های کافه همدیگر رو ببینند. اصلا کسی برای این کلاس ها پیگیری کرده ؟

(۱۳۹۰/۲/۱۵ عصر ۱۱:۴۰)سروان رنو نوشته شده: [ -> ]

(۱۳۹۰/۲/۱۱ عصر ۱۰:۵۸)IranClassic نوشته شده: [ -> ]

مسعود فراستي كارگاه نقد سينماي كلاسيك را برگزار مي‌كند

.

سروان  این که ستاره خودمونه  دیگه از بچه ها  کدومکی هستند ؟

(۱۳۹۰/۲/۱۵ عصر ۱۱:۴۰)سروان رنو نوشته شده: [ -> ]

 حدود 30 جلسه کل دوره است و مبلغ 700 هزار تومن میشه.  ارزشش رو داره اما برای ما که تهران نیستیم مشکله.

آقا شهریه 700 هزار ریال هست ( 70 هزار تومن ) . جلسه اول هم دیروز برگزار شد و فیلم مستاجر هیچکاک پخش و بررسی شد. حدود 30 نفر ثبت نام کرده بودن که 20 نفر جدید هم در جلسه اول برای ثبت نام آمدند. البته جناب فراستی گفت که احتمالا بیش از 40 دانشجو رو نمی پذیرند چون کیفیت کلاس پایین خواهد آمد. کتاب مرجع برای جلسه آینده هم سینما به روایت هیچکاک است که دانشجویان باید بخش مربوطه به فیلم حق السکوت آن را که برای هفته آینده بررسی خواهد شد مطالعه کنند.

فکر می کنم برای دوستان علاقمند ساکن تهران مفید به فایده باشد.

http://majeslami.persiangig.com/class%20payiz%20.jpg

شکوه و جلال خدایان     - عکس های منحصر به‌فرد ستارگان هالیوود

 

عکس هایی نادر از ستاره هایی چون مارلون براندو، کلارک گیبل و مارلین دیتریش برای نخستین بار در نشنال پرتریت گالری لندن به نمایش در آمده است. نمایشگاه شکوه خدایان: پرتره های هالیوودی تصویر برخی از شناخته شده ترین چهره های عصر طلایی هالیوود در سال های 1920 تا 1960 را به نمایش می گذارد.

همه عکس ها از کلکسیون بنیاد کوبال گرفته شده که پیش از مرگ جان کوبال در سال 1991 بنیان گذاشته شد. رابرت دنس که این نمایشگاه به همت او برگزار می شود گفت که هدف این نمایشگاه حفظ نام عکاسان این عکس ها و نیز ادای احترام به کوبال است.

آقای دنس و همکارش راسل تیلور چندین ماه را صرف بررسی 30 هزار عکس کردند تا از میانشان عکس های مناسب را انتخاب کنند. آنها همچنین کتابی درباره کوبال و اهمیت مجموعه عکس های او نوشته اند.

آقای دنس گفت که نگاه دوباره به این هنر مهم است چون که عکاسی به سبک قدیمی، اکنون منسوخ شده است. " ما در عصر دیجیتال زندگی می کنیم و عکس ها مستقیما از دوربین ها به روزنامه ها فرستاده می شوند. عکاس در این میانه نقش چندانی ندارد."

یوجین رابرت ریچی  استودیو پرتره ای را در پارامونت پیکچرز مدیریت می کرد؛ جایی که لوییس بروک (تصویر زیر) با آن قرارداد داشت. این عکس منحصر به فرد روی پوست، مدل مو و مرواریدهای او تاکید می کند. رابرت دنس می گوید: "چیزی که ممکن بود حقه عکاسی تلقی شود، اکنون شاهکاری از عکاسی در قرن بیستم به شمار می رود." 

 

این عکس از ویوین لی سر صحنه فیلم بر باد رفته گرفته شده است. دنس می گوید :این عکس گزنده، به شکلی فوق العاده ذات اسکارلت را به تصویر کشیده است."

 

بسیاری از این عکس ها را استودیوهای بزرگ هالیوودی که هنرپیشه ها را استخدام کرده بودند، توزیع می کردند. هزاران عکس برای طرفداران، روزنامه ها و انتشاراتی ها فرستاده می شد و اغلب مهر "بدون کپی رایت" می خورد که به این معنی بود که عکاسان اصلی حق و اعتباری پیدا نمی کردند.

جورج هورل را یکی از افسونگرترین عکاسان توصیف کرده اند. او کار خود را در متروگلدن مایر در حدود سال 1930 شروع کرد و تا دهه 60 ادامه داد. دنس می گوید که عکس های او با ستاره ها کاری می کرد که "می درخشیدند."

الیزابت تیلور کار خود را همزمان با این عکس آغاز کرد. او از 16 سالگی به یکی از بزرگترین ستاره های هالیوود تبدیل شد. علاقه مطبوعات به زندگی او پاپاراتزی ها را به جنب و جوش می انداخت و سبب شد که تصاویر او امروز به فراوانی در دسترس باشد.

 

نمایشگاه  شکوه خدایان: پرتره های هالیوودی در نشنال پرتریت گالری لندن تا 23 اکتبر امسال ادامه خواهد داشت.

منبع : بی بی سی 

 

 

نمایش (( نشانی از شر ))

در ادامه برنامه نمایش فیلم در بخش مروری بر سینمای جهان ،روز چهار شنبه 26 مرداد ماه ساعت 5 بعد از ظهر فیلم(( نشانی از شر ))به کارگردانی اورسن ولز محصول1958 به زبان اصلی به مدت111 دقیقه در سالن سینماتک موزه هنرهای معاصرتهران به نمایش درمی اید.همچنین بعد از نمایش فیلم ،جلسه نقد و بررسی این فیلم با حضور شاپور عظیمی، از نویسندگان ومنتقدان سینمای ایران و جهان برگزار میشود. این فیلم روایت تقابل همیشگی خیر و شر است که چیدمانی با شکوه را برای سقوط ضد قهرمانی تنها و سر خورده تدارک می بیند.

منبع:روزنامه ایران

 دیروز تئو آنجلو پولوس کارگردان نامدار یونانی  در سن ۷6 سالگی بر اثر تصادف با یک موتور سیکلت درگذشت. این حادثه در حوالی شهر آتن در هنگام فیلمبرداری آخرین فیلمش بنام دریایی دیگر رخ داد. وی را بلافاصله به بیمارستان منتقل کردند اما ساعاتی بعد چشم از جهان فرو بست.

اولین فیلم وی بنام تجدید ساخت درسال 1970 می باشد و در سال 1998 بخاطر فیلم ابدیت و یک روز برنده جایزه نخل طلای جشنواره کن شد. خالق فیلمهای گام معلق لک لک  و سفر به سیترا جوایز متعددی را از جشنواره های برلین و کن به خود اختصاص داد و برنده شیر طلای ونیز نیز شد. آخرین فیلم وی بنام غبار زمان ساخته شده بسال 2009 می باشد. یکی از انتشارات کشور قرار است تا پایان امسال کتابی را در مورد زندگی این کارگردان بچاپ رساند.

به تازگی یه فیلم جالب با نام هنرپیشه (the Artist) به سبک فیلم های صامت ساخته شده که کلی هم سر و صدا کرده. تیکه هایی که دیدم جالب بود . :lovve: کسی اطلاع دقیق تری از این فیلم داره ؟

(۱۳۹۰/۱۱/۹ صبح ۰۱:۲۹)سروان رنو نوشته شده: [ -> ]

به تازگی یه فیلم جالب با نام هنرپیشه (the Artist) به سبک فیلم های صامت ساخته شده که کلی هم سر و صدا کرده. تیکه هایی که دیدم جالب بود . :lovve: کسی اطلاع دقیق تری از این فیلم داره ؟

درود

فيلم هنرمند ساخته مايكل هازانا ويشيوس  كه به سبك  فيلم هاي صامت ساخته شده و به داستان زندگي جورج والنتين  ستاره سينماي صامت مي پردازه فيلم خيلي پرسروصداييه وهر چي نقد تا حالا راجع بهش خوندم مثبت  بوده ,جوايز معتبر زيادي برده ودر اسكار امسال هم در ده شاخه نامزد شده  دركل براي طرفداران سينماي كلاسيك  يه فيلم دوست داشتني  وزيباست .لينك دانلود فيلم هم در سايت هاي ايراني وجود داره كه كيفيتي نسبتا خوبي داره,متاسفانه جست وجوي هاي من در پي يافتن لينك دانلود اين فيلم با كيفيت عالي  به بن بست خورد وناچار به همون كيفيت متوسط قناعت كردم ,فيلم را دانلود كردم اما هنوز نديدم ونميتونم  نظر به خصوصي در موردش بدم

(۱۳۹۰/۱۱/۹ عصر ۰۳:۴۰)Blanche نوشته شده: [ -> ]

فيلم هنرمند ساخته مايكل هازانا ويشيوس  كه به سبك......

(۱۳۹۰/۱۱/۹ صبح ۰۱:۲۹)سروان رنو نوشته شده: [ -> ]

به تازگی یه فیلم جالب با نام هنرپیشه (the Artist) به سبک فیلم های صامت ساخته شده......

این فیلم را حدود دو ماه پیش یکی از دوستان پیشنهاد دیدنش را داد چون می دانست فیلم های سیاه و سفید قدیمی را دوست دارم، از دیدن فیلم لذت خواهید برد. فیلم مذکور را با کیفیت DVDSCR از این سایت می توان دانلود کرد.

http://isohunt.com/torrent_details/37039...b=comments

 در همین سایت و بعضی از سایتهای دیگر نسخه DVDRIP ارائه شده است، اما ممکن است پس از دانلود با هیچ نرم افزاری باز نشوند و یا درخواست پسورد نمایند، در واقع نسخه قلابی (Fake) هستند. خودم سه بار گول خوردم.

<script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>

 

سينماي ما- بيست و پنجم مرداد امسال، عاشقان پابه سن گذاشته جي و ويرو و جبارسينگ و بسنتي به همراه جوانان كنجكاو كه مي خواهند بدانند اين آتش چگونه به جان پدران و مادران شان افتاده، پهلو به پهلو و بال به بال هم راهي سينماهاي بمبئي و حيدرآباد و دهلي مي شوند تا اين بار عينك به چشم به تماشاي نسخه سه بعدي فيلم «شعله» (1975- رامش سيپي) بنشينند. صنعت بومي سينماي هند با اين كارش نشان مي دهد كه براي كاسبي فرهنگي تنها دلخوش به شاهرخ خان و كاجول نيست و تا آنجا كه بتواند، مي خواهد ته كيسه را بتكاند. با اين هدف چه دستمايه يي بهتر از اكشن، كمدي، موزيكال: ماجرايي كه با نمايشش تاريخ سينماي هند و آسيا را مثل طالبي غرق آباد به دو نيم تقسيم و گيشه سينماها با پيشخوان نانوايي ها رقابت كرد: فيلمي كه پنج سال در هندوستان پرفروش ترين فيلم سال بود و فروشش در آسيا و خاورميانه همه ركوردهاي قبل از خود را خاك شير كرد.

«شعله» حقيقتي سينمايي- اقتصادي- صنعتي است كه براي اثباتش نيازي به دليل و برهان نيست. آنهايي هم كه هنوز گرماي «شعله» را درك نكرده اند، بهتر است اصلا وارد اين وادي نشوند. محصولات سينماي سوئد و مجارستان آنقدر هست كه آنها را از شعله هاي سه بعدي مصون نگه دارد. در حالي كه در صنعت سينماي ايران اكران بي چاقوي دسته سفيد زنجاني و توليد، بي زنبيل گذاشتن پشت در اتاق مديران شدني نيست و بستن تركيب بازيگران رسيده به شرط ابي با آقاحسيني و خرج كوبيده صحنه و لوكيشن خونه ننه علي زده رو دست فاكتورهاي مديرتوليد «تايتانيك»، از هند خبرهاي سه بعدي مي رسد. اين را پشت وانت بار كه نه، توي كتاب هاي اقتصاد نوشته اند كه «حيات هر صنعتي به فراز و نشيبش نيست، به تداومش است».

تداوم صنعت سينماي هندوستان به عنوان دومين صنعت سينماي جهان در همين چيزهاست. در همين تكاندن هاي ته كيسه. در نگرش خصوصي به سينما ،نه برداشتن «خصوصي» از سينما. در نگرشي است كه سينما را اول از هر چيز براي سرگرمي مردمي مي خواهد كه چاقوهايشان را فقط براي قسمت كردن بيرون نمي آورند. «شعله» سه بعدي چه بفروشد و چه نفروشد، به ما حالي مي كند كه ما سينما را هنوز خوب نفهميديم. چرا راه دور برويم. نمايش فيلم هاي سه بعدي در تهران را دنبال كنيد، خيلي چيزها دست تان مي آيد.

يكي مي گفت بعضي وقت ها سينماي ايران بدجوري آدم را ياد اين ديالوگ جبارسينگ مي اندازد. آنجا كه سه نفر از يارانش دست خالي از راملار به مخفيگاه برگشته اند. جبار مي غرد: «مي دوني سامبا ؟ توي همه ی ولايت راملار , هر مادري كه مي خواد بچه شو خواب كنه , مي گه بخواب عزيزم وگرنه جبارسينگ مي یآد مي بردت. حالااين سه تا خوك كثيف آبروي جبار رو بردن ! »


منبع : روزنامه اعتماد -  علیرضا محمودی ( با اندکی ویرایش )

 

قرار است فیلمی ساخته شود درباره ی الفرد هیچکاک .داستان فیلم مربوط به زمان ساخت فیلم روانی است و کلیه اتفاقات و حواشی کارگردانی این فیلم را در بر میگیرد.ظاهرا پس از مدتها بررسی این انتونی هاپکینز است که از زیر گریم سنگین برای هیچکاک شدن سربلند بیرون امده است.فیلم را sacha gervasi می سازد.برمبنای کتابی تحت عنوان الفرد هیچکاک وساختن روانی ،نوشته stephen rebello که اولین بار در سال 1990 به چاپ رسیده است.

 (انتونی هاپکینز در گریم الفرد هیچکاک)

در این فیلم هلن میرن در نقش الما همسر الفرد هیچکاک ، اسکارلت جوهانسون در نقش جانت لی ، جسیکا بیل در نقش ورا مایلز  و جیمز دارسی نقش انتونی پرکینز را بازی خواهند کرد.

صفحات: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع
  • تالار کافه کلاسیک: https://cafeclassic5.ir/index.php
  • :